KERESÉS search-close

Zsuzsa

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zsuzsa"

Az országutak királynője egy magyar kamionsofőrnő

Mosás, bepakolás, indulás majd három hét vezetés. Igazi nőként is lehet igazán férfias munkát választani, ahogy Zsuzsa is tette, amikor kamionsofőrnek állt. Szinte alig jár haza, ezért férjével együtt teszi meg a több ezer kilométert minden hónapban.

Zsuzsa vissza akarja kapni kislánya édesapját

Árpi hónapok óta nem látogatta lányát, és azt sem hiszi el, hogy az övé. Exe, Zsuzsa kérdőre vonta: miért nem akar gyermekük apja lenni? A teljes adásból kiderül!

Orsi megható búcsút vett édesanyjától

Orsi és édesanyja eltöltöttek egy közös napot, még mielőtt Zsuzsának elkellett volna utaznia…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bence Marcinak: „Ha nem az öcsém lennél, ezért beverném az arcodat…”

Zsuzsa munkát szerzett Sopronban. Bence és Marci durva vitába keveredtek egymással. Tamás ápolót keresett magának.

Zsuzsa a gyámhatóság segítségével akarja visszaszerezni Orsit

Reggel megjelent az albérletben a gyámhatóság egyik alkalmazottja, mivel Zsuzsa hozzájuk fordult, hogy visszakapja Orsit.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bori Annának: „Rolandnak vissza kell kapnia, amit velünk tett…”

Zsuzsa gyámsági eljárást indított Orsiért. Anna és Bori tervet eszeltek ki Roland ellen. Lali új szakmában akarta kipróbálni magát.

Joe Zsuzsának: „Nem tudod milyen szeretni valakit…”

Miután Joe részegen, a városban talált rá Orsira, kiosztotta nővérét, amiért tovább nehezíti a lánya életét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe: „Inkább küzdök egy kamasszal, mint a lelkiismeretemmel”

Zsuzsa börtönbe került, de Joe továbbra sem akarta befogadni Orsit. Mikor aztán Joey szülei megjelentek az albérletben egy szociális gondozóval, hogy elvigyék a lányt, a férfi bebeszélte magának, hogy így lesz a legjobb mindenki számára. Az utolsó pillanatban azonban meggondolta magát, és mégis befogadta unokahúgát.

Orsi feladta saját édesanyját a rendőröknek

Joe kibékítette Orsit és Zsuzsát, a lányt azonban továbbra sem volt hajlandó befogadni. Az esti búcsúvacsorán Zsuzsa újra szökni próbált, de Joe lebuktatta őt, Orsi pedig őrjöngeni kezdett, amiért anyja nélküle ment volna el, ezért ráhívta a rendőrséget.

Szofi elvesztette a jegygyűrűjét!

Zsuzsát váratlan személy adta fel a rendőröknek. Rolandnak még mindig Borin járt az esze. Tamara és Szofi új barátot szereztek.

Orsi is megtudta az igazat Zsuzsáról

Joe kényszerítette Zsuzsát, hogy elmondja a lányának az igazat a börtönbüntetéséről. Mikor azonban a nő habozott, Joe robbantotta a bombát, amitől Orsi teljesen kikészült és elszökött. Joe nagy nehezen megtalálta a lányt, miközben Gábor helyre tette Zsuzsát.

Zsuzsa Joe-nak: „Két és fél év börtönbüntetést kaptam…”

Zsuzsa bevallotta Joe-nak, hogy két és fél év börtönbüntetésre ítélték őt, most pedig éppen szökésben van. Joe alig hitte ezt el, megdöbbenését pedig csak fokozta, amikor nővére arra kérte, vigyázzon a lányára, ha ő börtönbe kerül. Joe fájó szívvel, de visszautasította a segítséget.

Zsuzsa felfedte miért tért vissza Joe életébe

Zsuzsa bevallotta bűneit Joe-nak. Teó állásinterjúra ment. Karesz és Milán elloptak egy malacot.

Joe:

Joe-nak váratlan vendége érkezett. Teót megvádolta egy volt kalandja. Kareszt és Milány gokart versenyre hívták ki.

Joe-t felzaklatta rég nem látott nővére megjelenése

Joe-t teljesen felzaklatta, amikor megjelent nála húsz éve nem látott nővére. Egy érzelmes pillanatban Joey elárulta Gábornak, hogy mi történt közte és a nővére között, Zsuzsa pedig Evelinnek gyónta meg a múltját. Joe tiltása ellenére, Evi megengedte, hogy Zsuzsa odaköltözzön hozzájuk lányával az albérletbe.

Ismerd meg A Fal első játékosait!


szerző:
2017.11.19. 19:50
Ismerd meg A Fal első játékosait!

A Fal november 19-i premier előtti adásában egy anya és fia tették magukat próbára. Nézd meg Zsuzsa és Peti bemutatkozó kisfilmjét!

Drámai és egyben megható pillanattal ért véget A Fal első adása

Vajon aláírta a kevesebb mint egymillió forintról szóló szerződést Peti, vagy több mint 11 millió forint üti a markukat? Nézd meg A Fal első adásának utolsó pillanatait, ami garantáltan könnyeket csal majd a szemedbe!

Attila és Zsuzsa kapcsolatából hiányzik a bizalom...

Attila féltékeny típus, és zavarja őt, hogy a tőle 200 km-re élő párja nélküle jár bulizni. Zsuzsa viszont a tőle 15 évvel fiatalabb fiúval szemben bizalmatlan, mert Ati állítólag több tini lánynak is szokott félreérthető üzeneteket küldeni.

Pumped Gabo szerint a tészta az olajtól al dente

Gabo fakanál helyett a lábas megrázásával keverte meg az ételt, a tészta vízébe pedig rengeteg olajat öntött, hogy a tészta al dente, azaz friss legyen.

Pumped Gabo:

Gabo jól érezte magát a konyhában, de főzés vége fele közeledve észrevette, hogy hatalmas a káosz. Elment az idő a tánccal, és lemaradt a túró, a tejföl, a kapor és a habarás, de Gabo szerint mindenről Zsuzsa tehet!

Gabo súlyzóként használta Bencét

A bevásárlás előtt Gabo bedurrantotta magát, és mivel nem volt súlyzó a stúdióba, Bencét használta bemelegítésre.

Gabo a konyhában is megmutatta pumpálós táncát

Gabo anyukája, Zsuzsa elráulta, hogy ő is nagyon szeret bulizni, és idén el szeretne menni a Soundra. Bence nem is tétlenkedett, kért egy kis zenét, és megtáncoltatta a Pumped családot.

Ordibálás és káromkodás: Pumped Gabo kiborult Zsuzsára

Mikor Zsuzsa szólt, hogy be kell habarni a paprikás csirkét, Gabonak kezdett felmenni a pumpája, ugyanis ő nem is tudta, mi az a habarás. Végül annyira ideges lett, hogy a nyers tejfölös keveréket tette rá a nyers csirkére, és mindenért az anyukáját hibáztatta.

Rania arabul tanította Bencét

Mivel Rania-nak épp nem volt dolga, szerzett egy kis dekorációt a tányérra. Amikor Bence megkérdezte tőle, hogy nézte-e ezt a műsort, és ismeri-e a szabályokat, a lánynak egyből leesett, hogy ő nem vihet oda díszítést. Amíg várták a csodát, Rania tanított egy-két arab kifejezést Bencének, és rögtönzött nyelvleckével ütötték el az időt.

Bence:

Rania próbált helytállni a konyhában, de ahelyett, hogy csinálta volna a dolgát, hisztériázott. Mivel nem találta meg a zöldségpucolót, egy vajazó késsel esett neki a répáknak, Bence pedig megjegyezte, mennyire fantasztikus.

Rania mindent késsel csinált a konyhában

Rania nem akarta a "fattyús" húst felhasználni, de Zsuzsa meggyőzte, hogy annak is a lábasban a helye. Rania-nak a rizs kibontása is gondot okozott, de egy újabb kés megoldotta a problémáját, Bence pedig megjegyezte, milyen tehetséges kukta.

Rania kenyérvágó késsel esett neki a hagymának

Ranianak fogalma sem volt, melyik kés mire való, és kenyérvágó késsel kezdte el megpucolni a hagymákat. A lány életveszélyes mozdulatokat tett a késsel, Bence pedig megkérdezte, van-e orvos a stúdióban.

Zsuzsa Lacusnak:

Lacusnak feltűnt, Zsuzsa milyen belevaló, és nagyon drukkolt neki az üvegfal mögül. A Balogh anyuka aztán megemlítette, hogy neki és Lacusnak együtt kellett volna főzni, Ákos pedig kiakadt, hogy az anyukája csak úgy lecserélné.

Ákos:

Zsuzsa szerint óriási káosz volt a konyhában, és végig nagyon izgultak. Ákos szerint a pepecseléssel és a húzgálással ment el rengeteg idő, de az anyuka szerint az ízzel nem lesz gond.

Istenes Bence megpatkolta Zsuzsát

A főzés közben Bence észrevette, hogy kitört Zsuzsa cipőjének a sarka. A műsorvezető úriemberként viselkedett, ugyanis megpróbálta visszatenni a sarkat, Lacus pedig úgy érezte magát, mint egy kovácsműhelyben. 

Ákos rappel indította a főzését

Már a műsor elején kiderült, hogy Ákos tud rappelni, így amikor Baloghék következtek, Bence elindította a zenei alapot, Ákos pedig rappelni kezdett. 

Simon legújabb barátnő jelöltje komplett őrült

Simonnak megakad a szeme Zsuzsán, Alexa csinos vendégén, majd Barbi és Alexa biztatására randevút is kér tőle, a találkozás azonban kész katasztrófának bizonyul.

Simon és Alexa kibékülnek egymással

Reggel Simonnak el kellett vinnie Barbi után a pénztárcáját a fodrászatba. Ott Barbinak hála Alexa és Simon kibékültek egymással, Siminek pedig nagyon megtetszett Alexa egyik vendége...

Ilyen lenne egy gyereknap a Barátok köztben

Sok-sok évvel ezelőtt a Mátyás király tér leginkább a kis lurkók zsivajától volt hangos. A gyermekotthon rideg falai között Vili bácsi és Magdi anyus védelmező ölelése minden riadt gyermeket megnyugtatott.

Zsuzsa hangosan eresztette ki a gőzt

Bence arra kérte Zsuzsát, hogy a feszültség kiengedése végett kiabáljon egyet. Zsuzsa olyan hosszan kitartotta a síron túli magas hangot, hogy kishíján berepedtek az üvegek.

Zsuzsa teljesen kiborult fia bénázásán

Zsuzsa kétszer is kiakadt Gábor kétbalkezességén. Először azért, mert fia nem tudta melyik a jobb és a bal keze, később pedig azért, mert Gábor nem akarta azt csinálni, amit mond.

Gábor ősellenségre lelt a zöldségekben

Hamar kiderült, hogy Gábornak nem csak a hagyma feldolgozása jelent problémát. Először késsel esett neki a répapucolásnak, de a répahámozó sem könnyített sokat a helyzetén.

Gábor elégtelenre vizsgázott hagymafelkockázásból

Istenes Bence hiába tartott különórát arról, hogyan is kell a hagymát megpucolni és apróra vágni, Gábor nem fogadta meg sem anyukája, sem a műsorvezető tanácsát.

Bence hagymavágó továbbképzést tartott Gábornak

Mivel Gábornak a korábbi adásokban meggyűlt a baja a hagyma feldolgozásával, Bence rögtönzött különórát tartott a zöldség helyes feldolgozásáról.

EXTRA: Ilyen a SóTime Istenes Bence módra

Bence a hozzávalók ellenőrzésénél kiborította a Ferenczi család sóját, de a műsorvezető orvosolta a problémát, feltöltötte a sótartót, és megnyugtatta Gáborékat, hogy ő mindent megold, ugyanis otthon van a spájzban.

Tojáspörkölt húsos rizzsel Ferenczi-módra

Pierre egyből megjegyezte, hogy a spriccelős tálalás nem mutat túl jól a tányéron. A rizsszemeket és a darált húst mégis sikerült közös nevezőre hozni, és összességében egy ehető étel lett.

Zsuzsa szerint Gáborhoz képest a lajhár autóversenyző

Zsuzsa bevallotta, hogy fia nagyon lusta, és még a lajhár is gyorsabb nála. A nagy kapkodásban aztán az anyuka óriási hibát vétett, ugyanis elfelejtette deaktiválni a pánikgombot.

Gábor a konyhapultra darálta a húst

Gábor alig bírta el a húsdarálót, a ledarált húscafatok pedig a konyhapultra estek. Zsuzsa bevallotta, hogy ettől nagyon félt, de örül, hogy Gábor sérülés nélkül megúszta.

Gábor bebizonyította, hogy valóban kétbalkezes

Zsuzsa arra kérte fiát, hogy kesztyűs kézzel bánjon a hagymával, de Gábor annyira belezavarodott anyukája dirigálásába, hogy hirtelen azt sem tudta, melyik a jobb meg a bal.

Istenes Bence megirigyelte Zsuzsa kézimunkáját

Zsuzsa arra kérte fiát, hogy tempósan kevergesse a tartárt, de az anyuka inkább berohant a konyhába, és olyan gyorsan kikeverte a mártást, hogy még a haja is beleremegett.

Rántott sajt rizzsel, saját készítésű majonézzel

Pierre szerint a rántott sajt érdekes lett, ugyanis a dupla panírozással bebetonozták a sajtot a bundába. A rizs sóval ehető lenne, a tartár viszont túl lett édesítve.

Bence kóstoló kanalát mindenki a szájába vette

Istenes Bence vette a bátorságot, és megízlelte Gábor rizsét. Figyelmeztette Zsuzsát, hogy a köret íze még nem az igazi, ezért az anyuka is berohant a konyhába és a műsorvezető kanalával esett neki a rizsnek.

Zsuzsáék rappel indították főzésüket

Hallottunk már harci indulót, láttuk már a békéscsabai kolbász táncot, most pedig Ferencziék készültek egy különleges rappel Istenes Bencének.

Bence megdicsérte Gábor nyolcas bicikli bowdeneit

A műsorvezető megjegyezte, hogy a sajt szeletelése közben mennyire feszülnek Gábor izmai, amire Zsuzsa csak annyit reagált, hogy hát igen, vézna szegény.

Reflektor 15-04-27


szerző:
2015.04.28. 01:30
Reflektor 15-04-27

Reflektor: VV Zsuzsa énekesi karrierről álmodozik. Bíró Ica talán megmenekül az anyagi csődtől.

Kudarcba fulladt Edina és Zsuzsa békülési kísérlete

A ValóVilág7 két egykori játékosa, Edina és Zsuzsa Laci miatt kapott hajba a Villában, így a korábbi szövetségesek egyik pillanatról a másikra meggyűlölték egymást. Amikor Edina is kiesett a játékból, úgy döntött, békejobbot nyújt ősellenségének, és a Reflektor kamerája előtt megpróbál kibékülni vele. A kísérlet azonban kudarcba fulladt.

Kudarcba fulladt Zsuzsa és Dani békülési kísérlete

A ValóVilág7 két egykori játékosa nagyon hamar egy hullámhosszra került a Villában, a kapcsolatuk azonban egy idő után elmérgesedett, sőt, Zsuzsa utolsó Villában töltött napjai alatt már ki nem állhatták egymást. Most, hogy Dani is kiesett, úgy döntöttek, a Reflektor kamerája előtt megpróbálnak kibékülni, kísérletük azonban kudarcba fulladt.

Reflektor 15-01-23


szerző:
2015.01.24. 02:10
Reflektor 15-01-23

Reflektor: VV Zsuzsa meglátogatta Macit a kórházban. Kiss Ramóna meghódította a havas lejtőket.

Laci nyerte a negyedik Párbajt

Minden idők egyik legszorosabb Párbaja zajlott vasárnap este a ValóVilág7 stúdiójában, amelynek végén Laci térhetett vissza győztesként a Villába, Zsuzsa pedig végleg elbúcsúzott a játéktól.

Szexhiány és Zsu gyötri a villalakókat

Szegény villalakók, mintha nem lenne elég, hogy kínozza őket a kiéhezettség, a rafinált a végrendeletében csúnyán odaszúrt nekik.

Zsuzsa másodszor már nem térhetett vissza

A ValóVilág7 talán eddigi legszorosabb Párbajának lehettünk tanúi. A szülők és barátok is csak félve mertek nyilatkozni, mindenki úgy gondolta, hogy akármi lehet a végeredmény. Végül Zsuzsa hagyta el a Villát, Laci pedig folytathatta a játékot, és siethetett vissza Edinához.

Másodszorra nem sikerült a bravúr, de Zsu nem bánja!

A ValóVilág7 talán eddigi legszorosabb Párbajának lehettünk tanúi. A szülők és barátok is csak félve mertek nyilatkozni, mindenki úgy gondolta, hogy akármi lehet a végeredmény. Végül Zsuzsa hagyta el a Villát, Laci pedig folytathatta a játékot, és siethetett vissza Edinához.

PÁRBAJ ELŐTT: Zsuzsa nem bántja a társait!

Zsuzsa édesanyja és barátja nyilatkoztak még a Párbaj előtt. Leginkább arra voltunk kíváncsiak, mennyire tartják jogosnak az őt ért bántásokat, de más fontos kérdések is felmerültek.

Parahangulat a Villában

Fanni és Dennis a terhességtől, Zsu és Laci a kieséstől, Edina szerelme elvesztésétől, Dani meg a gyávaságtól fél. 

Bréking! Maci kórházba került!

A Kiválasztás napján Maci rosszul lett, epegörcsökkel küzdött, ezért sürgősen el kellett hagynia a Villát. A villalakók ettől függetlenül kijelölték, kivel nem akarnak együtt élni, ám ezúttal két emberre nem lehetett jelet tenni. Hogy miért? Kiderül a cikkből!

A Villában tombol a kleptokrácia

A királynő csak kapkodja a fejét, alattvalói ugyanis lopnak, mint a szarkák. Volt sok huncut móka és kacagás, végül azonban a tolvaj elnyerte méltó büntetését. Nézzétek, hogy volt:

Szex, vita, rock and roll a Villában!

Edina és Zsu összeakasztották a bajszukat, Dennis és Fanni azt, amijük van, megint, és a végén még a fülünket is „kényeztették” a villalakók. Ütős adás volt, de nézzük részletesen!


 

Tha Shudras-szal, Csóró Lalival és Kihívással kezdődött 2015!

A villalakók ízelítőt adtak, milyen számukra egy szilveszteri buli, és az is kiderült, Robin kit hívott ki Párbajra.

Leosztották a lapokat a villalakók

A kezdeti karácsonyi sírás-rívás után megrázták magukat a villalakók, visszaszálltak a játékba és kegyetlenül egymás szemébe vágták, ki gyenge és ki erős, sőt azt is megsaccolták, ki lesz a TOP5-ben.


 

Ajándékokat és könnyeket hozott a karácsony

Rendhagyó betlehemes játékkal várták a villalakók a szentestét. Nagy volt a nevetés, ahogy a játékosok egyenként sültek bele a szövegükbe, de a jókedv helyét hamarosan a könnyek vették át. Mindenki üzenhetett a szeretteinek, és ezt a legnehezebben Zsuzsa viselte.

Elsöprő fölénnyel nyert a hegylakó

Dani a szavazatok több mint 70 százalékát birtokolta, Reni csalódottan, könnyes szemmel búcsúzott a ValóVilágtól, ő már családi körben ünnepelheti a karácsonyt.

Reni nagy meglepetést okozott

Dani jól megkavarta a szálakat, összeugrasztotta Fannit és Dennist, sőt Ádámra is ráharagította a fél Villát. Este mégis ő pillázhatott a leginkább.

Fannit csak Dennis tudja lázba hozni

Erotikus fotósorozat készült a Villában. Villantak a vakuk, domborodtak a telt idomok. Miközben mindenki igyekezett a legjobbat kihozni magából, Fanni azon kesergett, hogy belőle csak Dennis tudja kihozni az állatot.

A Nyugimotelben party virsli volt a menü

Megnyílt a kocsma, a kemény munka és a pia persze összehozta a fáradt melósokat. Edina és Laci, na meg Fanni és Dennis is újra egymásra találtak.

Laci kigolyózta Macit, de ráfaragott

A zabálnivaló elveszette boltját, így koldussá lett. Mindezt a facérnak köszönheti, aki szuperképességét használta fel. Volt egy kis csavar azért a dologban. Hogy ki nevetett a végén, megtudod a cikkből!

 Viszlát dőzsölés, indulhat a munkahét!

Kemény napok elé néznek a villalakók. Meg kell válniuk mindentől, ami eddig alanyi jogon járt nekik: a finom falatoktól és a kényelemtől is. A lazsálás helyett kőkemény munka vár rájuk, a szigorról pedig régi ismerősünk, a Főnök gondoskodik majd.

Nyögésektől és balhéktól zengett a Villa

„Fogd már be a pofád!” - Ez az a mondat, amelyet ma rengetegszer hallhattunk teljesen különböző szituációkban. Dóri szájából például azért, mert az Edina-Laci hancúrtól nem bírt aludni. Fanni is sűrűn hajtogatta, mikor szembesült azzal, Zsu volt az erősebb a Párbajon és a lány meg mert mukkanni.
 

VV7 Párbaj: Indulatok és heves szócsaták

A ValóVilág hét első párbaján Zsu és Vikcsu küzdött meg egymással. Heves szócsaták és szuperképességek csaptak össze a stúdióban, a harc végül óriási küzdelemmel zárult, a műsorvezető anyuka térhetett vissza a Villába.  

VV PÁRBAJ: Szem nem maradt szárazon

Zsu az örömtől, Vikcsu a szomorúsgától sírt. VV Attila pedig bárki szuperképessége lett volna, mindenkinek ugyanúgy segített volna.

Hiába a nyolc kiválasztó jel, Zsuzsa nyerte meg a Párbajt!

Heves szócsaták, szuperképességek, érvek és fél-érvek csaptak össze a VV7 első Párbaján, ami óriási különbséggel zárult, egyikük fölényes győzelemmel térhetett vissza a Villába.

Robin magára haragította a villalakókat

A meglepetések napja volt a mai. Először Fanni sokkolt le minket azzal, hogy nem lesz több szex, aztán Vikcsu óriás balhét csapott, végül Robin olyat tett, ami miatt szinte mindenki berágott rá.

Dávid távollétében is nagy port kavart a Villában

A szimpátiaszavazás utolsó helyezettje ugyan már nem lakik a Villában, végrendeletében azonban kicsit odaszúrt Zsuzsának és Daninak is, tovább táplálva ezzel az irányukban már egyébként is meglévő ellenszenvet.

Robin váltotta Dávidot

Izgalmas nap volt a Villában: megvolt az első pásztoróra, Fanni ismét ontotta magából a magvas gondolatokat, a villalakók pedig új lakótársat kaptak. A létszám viszont változatlan maradt, hiszen egy valaki számára már ma este véget ért a játék.
 

Edina felcsapott kerítőnőnek

A tűzrőlpattant menyecske küldetésének érzi, hogy ne csak a villában, de a lakók szerelmi életében is rendet tegyen. Van, akinél nem jár sikerrel, de akad olyan szitu is, ahol eredményesnek mondható a ténykedése.
 

Maci megujjazta Fannit!

Na ilyen az, amikor Maci van a málnásban! A zabálnivaló srác már fürdött együtt bomba nőkkel, másoknak lelki segélyt nyújtott, de kétségtelen hogy Fannival ért fel a csúcsra.

Új alfahím érkezett a villába?

Megtelt a villa, beköltözött két új lakó, így már teljes a létszám a luxusbörtönben! A pasiknak lesz félnivalója, hiszen megérkezett a jóképű Tettrekész Ádám, de itt van már Zsuzsa is, aki már megérkezésekor sem volt rest kiosztani mindenkit.
 

Zsuzsa


szerző:
2014.11.20. 15:32

Csomor Csilla jósnőnél járt


szerző:
2013.03.22. 00:25
Csomor Csilla jósnőnél járt

Csomor Csilla életéből már csak a nagy szerelem hiányzik. A Barátok közt egykori színésznője nem titkolja, hogy négy éve magányosan él, mint ahogy azt sem, hogy szívesen változtatna ezen az állapoton.

Csisztu Zsuzsa újra babát szeretne

A népszerű televíziós kisfia, Krisztián, már ötéves, úgyhogy a szülők úgy gondolják, lassan jöhet a kistesó is.

Rudolf Péter életének legmeghatározóbb szerepe

Rudolf Péter egy teljesen lebénult férfit játszik. Egy asszony segített neki a szerepet megformálni, aki valóban mozdulatlanul éli életét. Barátok lettek, és március 11-én a színház szeretne segíteni Zsuzsának.

Csak csajok 11-02-10


szerző:
2011.02.10. 09:05
Csak csajok 11-02-10

Vajon milyen napi nehézségekkel kell szembesülniük az egyedül élő nőknek, a Csak csajokban erről beszélgettünk.

Reggeli 11-02-10


szerző:
2011.02.10. 09:05
Reggeli 11-02-10

Reggeli: Vasárnap óta tilos a BKV-megállókban dohányozni, csakhogy a szabályokkal szinte senki sincs tisztában. Szakértőnkkel értelmeztük a bonyolult jogi útvesztőt.

Csak csajok 11-01-24


szerző:
2011.01.24. 09:05
Csak csajok 11-01-24

A Csak csajokban Ördög Nóri, Kertész Zsuzsa és Falusi Mariann a mentorokról és a példaképekről beszélgettek.

A bombanőt kizárták a Villából


szerző:
2010.12.20. 19:41
A bombanőt kizárták a Villából

A Való Világ történetében először fordult elő, hogy egy villalakó súlyosan megszegte a Villa szabályzatát. Egy heves vita közben Zsuzsi megütötte Olivért, ami azonnali kizárással járt.

Csak csajok 10-11-29


szerző:
2010.11.29. 09:05
Csak csajok 10-11-29

Csak csajok: Az egészségmegőrzés egyik fontos része a rendszeres méregtelenítés. A hétfői Csak csajokban megmutattuk, hogyan méregteleníthetnek homeopátiás módszerekkel. Asztrológusunktól pedig nem csak azt tudhatták meg, kire mi vár a héten, de azt is, hogy melyik jegy szülötte milyen sportot válasszon magának.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való