KERESÉS search-close

Zsuzsa

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zsuzsa"

Ordenáréra sikeredett Vivi búcsúztatása?

A villalakók lehetőséget kaptak, hogy képletesen, de még utoljára beszélhessenek Vivivel. Persze, eközben megkezdődött a tippelgetés: vajon ki esik ki legközelebb?

Orsi megható búcsút vett édesanyjától

Orsi és édesanyja eltöltöttek egy közös napot, még mielőtt Zsuzsának elkellett volna utaznia…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bence Marcinak: „Ha nem az öcsém lennél, ezért beverném az arcodat…”

Zsuzsa munkát szerzett Sopronban. Bence és Marci durva vitába keveredtek egymással. Tamás ápolót keresett magának.

Zsuzsa a gyámhatóság segítségével akarja visszaszerezni Orsit

Reggel megjelent az albérletben a gyámhatóság egyik alkalmazottja, mivel Zsuzsa hozzájuk fordult, hogy visszakapja Orsit.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bori Annának: „Rolandnak vissza kell kapnia, amit velünk tett…”

Zsuzsa gyámsági eljárást indított Orsiért. Anna és Bori tervet eszeltek ki Roland ellen. Lali új szakmában akarta kipróbálni magát.

Joe Zsuzsának: „Nem tudod milyen szeretni valakit…”

Miután Joe részegen, a városban talált rá Orsira, kiosztotta nővérét, amiért tovább nehezíti a lánya életét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe: „Inkább küzdök egy kamasszal, mint a lelkiismeretemmel”

Zsuzsa börtönbe került, de Joe továbbra sem akarta befogadni Orsit. Mikor aztán Joey szülei megjelentek az albérletben egy szociális gondozóval, hogy elvigyék a lányt, a férfi bebeszélte magának, hogy így lesz a legjobb mindenki számára. Az utolsó pillanatban azonban meggondolta magát, és mégis befogadta unokahúgát.

Orsi feladta saját édesanyját a rendőröknek

Joe kibékítette Orsit és Zsuzsát, a lányt azonban továbbra sem volt hajlandó befogadni. Az esti búcsúvacsorán Zsuzsa újra szökni próbált, de Joe lebuktatta őt, Orsi pedig őrjöngeni kezdett, amiért anyja nélküle ment volna el, ezért ráhívta a rendőrséget.

Szofi elvesztette a jegygyűrűjét!

Zsuzsát váratlan személy adta fel a rendőröknek. Rolandnak még mindig Borin járt az esze. Tamara és Szofi új barátot szereztek.

Orsi is megtudta az igazat Zsuzsáról

Joe kényszerítette Zsuzsát, hogy elmondja a lányának az igazat a börtönbüntetéséről. Mikor azonban a nő habozott, Joe robbantotta a bombát, amitől Orsi teljesen kikészült és elszökött. Joe nagy nehezen megtalálta a lányt, miközben Gábor helyre tette Zsuzsát.

Zsuzsa felfedte miért tért vissza Joe életébe

Zsuzsa bevallotta bűneit Joe-nak. Teó állásinterjúra ment. Karesz és Milán elloptak egy malacot.

Zsuzsa Joe-nak: „Két és fél év börtönbüntetést kaptam…”

Zsuzsa bevallotta Joe-nak, hogy két és fél év börtönbüntetésre ítélték őt, most pedig éppen szökésben van. Joe alig hitte ezt el, megdöbbenését pedig csak fokozta, amikor nővére arra kérte, vigyázzon a lányára, ha ő börtönbe kerül. Joe fájó szívvel, de visszautasította a segítséget.

Joe:

Joe-nak váratlan vendége érkezett. Teót megvádolta egy volt kalandja. Kareszt és Milány gokart versenyre hívták ki.

Joe-t felzaklatta rég nem látott nővére megjelenése

Joe-t teljesen felzaklatta, amikor megjelent nála húsz éve nem látott nővére. Egy érzelmes pillanatban Joey elárulta Gábornak, hogy mi történt közte és a nővére között, Zsuzsa pedig Evelinnek gyónta meg a múltját. Joe tiltása ellenére, Evi megengedte, hogy Zsuzsa odaköltözzön hozzájuk lányával az albérletbe.

Ismerd meg A Fal első játékosait!


szerző:
2017.11.19. 19:50
Ismerd meg A Fal első játékosait!

A Fal november 19-i premier előtti adásában egy anya és fia tették magukat próbára. Nézd meg Zsuzsa és Peti bemutatkozó kisfilmjét!

Drámai és egyben megható pillanattal ért véget A Fal első adása

Vajon aláírta a kevesebb mint egymillió forintról szóló szerződést Peti, vagy több mint 11 millió forint üti a markukat? Nézd meg A Fal első adásának utolsó pillanatait, ami garantáltan könnyeket csal majd a szemedbe!

Attila és Zsuzsa kapcsolatából hiányzik a bizalom...

Attila féltékeny típus, és zavarja őt, hogy a tőle 200 km-re élő párja nélküle jár bulizni. Zsuzsa viszont a tőle 15 évvel fiatalabb fiúval szemben bizalmatlan, mert Ati állítólag több tini lánynak is szokott félreérthető üzeneteket küldeni.

Pumped Gabo szerint a tészta az olajtól al dente

Gabo fakanál helyett a lábas megrázásával keverte meg az ételt, a tészta vízébe pedig rengeteg olajat öntött, hogy a tészta al dente, azaz friss legyen.

Pumped Gabo:

Gabo jól érezte magát a konyhában, de főzés vége fele közeledve észrevette, hogy hatalmas a káosz. Elment az idő a tánccal, és lemaradt a túró, a tejföl, a kapor és a habarás, de Gabo szerint mindenről Zsuzsa tehet!

Gabo súlyzóként használta Bencét

A bevásárlás előtt Gabo bedurrantotta magát, és mivel nem volt súlyzó a stúdióba, Bencét használta bemelegítésre.

Gabo a konyhában is megmutatta pumpálós táncát

Gabo anyukája, Zsuzsa elráulta, hogy ő is nagyon szeret bulizni, és idén el szeretne menni a Soundra. Bence nem is tétlenkedett, kért egy kis zenét, és megtáncoltatta a Pumped családot.

Ordibálás és káromkodás: Pumped Gabo kiborult Zsuzsára

Mikor Zsuzsa szólt, hogy be kell habarni a paprikás csirkét, Gabonak kezdett felmenni a pumpája, ugyanis ő nem is tudta, mi az a habarás. Végül annyira ideges lett, hogy a nyers tejfölös keveréket tette rá a nyers csirkére, és mindenért az anyukáját hibáztatta.

Rania arabul tanította Bencét

Mivel Rania-nak épp nem volt dolga, szerzett egy kis dekorációt a tányérra. Amikor Bence megkérdezte tőle, hogy nézte-e ezt a műsort, és ismeri-e a szabályokat, a lánynak egyből leesett, hogy ő nem vihet oda díszítést. Amíg várták a csodát, Rania tanított egy-két arab kifejezést Bencének, és rögtönzött nyelvleckével ütötték el az időt.

Bence:

Rania próbált helytállni a konyhában, de ahelyett, hogy csinálta volna a dolgát, hisztériázott. Mivel nem találta meg a zöldségpucolót, egy vajazó késsel esett neki a répáknak, Bence pedig megjegyezte, mennyire fantasztikus.

Rania mindent késsel csinált a konyhában

Rania nem akarta a "fattyús" húst felhasználni, de Zsuzsa meggyőzte, hogy annak is a lábasban a helye. Rania-nak a rizs kibontása is gondot okozott, de egy újabb kés megoldotta a problémáját, Bence pedig megjegyezte, milyen tehetséges kukta.

Rania kenyérvágó késsel esett neki a hagymának

Ranianak fogalma sem volt, melyik kés mire való, és kenyérvágó késsel kezdte el megpucolni a hagymákat. A lány életveszélyes mozdulatokat tett a késsel, Bence pedig megkérdezte, van-e orvos a stúdióban.

Zsuzsa Lacusnak:

Lacusnak feltűnt, Zsuzsa milyen belevaló, és nagyon drukkolt neki az üvegfal mögül. A Balogh anyuka aztán megemlítette, hogy neki és Lacusnak együtt kellett volna főzni, Ákos pedig kiakadt, hogy az anyukája csak úgy lecserélné.

Ákos:

Zsuzsa szerint óriási káosz volt a konyhában, és végig nagyon izgultak. Ákos szerint a pepecseléssel és a húzgálással ment el rengeteg idő, de az anyuka szerint az ízzel nem lesz gond.

Istenes Bence megpatkolta Zsuzsát

A főzés közben Bence észrevette, hogy kitört Zsuzsa cipőjének a sarka. A műsorvezető úriemberként viselkedett, ugyanis megpróbálta visszatenni a sarkat, Lacus pedig úgy érezte magát, mint egy kovácsműhelyben. 

Ákos rappel indította a főzését

Már a műsor elején kiderült, hogy Ákos tud rappelni, így amikor Baloghék következtek, Bence elindította a zenei alapot, Ákos pedig rappelni kezdett. 

Simon legújabb barátnő jelöltje komplett őrült

Simonnak megakad a szeme Zsuzsán, Alexa csinos vendégén, majd Barbi és Alexa biztatására randevút is kér tőle, a találkozás azonban kész katasztrófának bizonyul.

Simon és Alexa kibékülnek egymással

Reggel Simonnak el kellett vinnie Barbi után a pénztárcáját a fodrászatba. Ott Barbinak hála Alexa és Simon kibékültek egymással, Siminek pedig nagyon megtetszett Alexa egyik vendége...

Ilyen lenne egy gyereknap a Barátok köztben

Sok-sok évvel ezelőtt a Mátyás király tér leginkább a kis lurkók zsivajától volt hangos. A gyermekotthon rideg falai között Vili bácsi és Magdi anyus védelmező ölelése minden riadt gyermeket megnyugtatott.

Zsuzsa hangosan eresztette ki a gőzt

Bence arra kérte Zsuzsát, hogy a feszültség kiengedése végett kiabáljon egyet. Zsuzsa olyan hosszan kitartotta a síron túli magas hangot, hogy kishíján berepedtek az üvegek.

Zsuzsa teljesen kiborult fia bénázásán

Zsuzsa kétszer is kiakadt Gábor kétbalkezességén. Először azért, mert fia nem tudta melyik a jobb és a bal keze, később pedig azért, mert Gábor nem akarta azt csinálni, amit mond.

Gábor ősellenségre lelt a zöldségekben

Hamar kiderült, hogy Gábornak nem csak a hagyma feldolgozása jelent problémát. Először késsel esett neki a répapucolásnak, de a répahámozó sem könnyített sokat a helyzetén.

Gábor elégtelenre vizsgázott hagymafelkockázásból

Istenes Bence hiába tartott különórát arról, hogyan is kell a hagymát megpucolni és apróra vágni, Gábor nem fogadta meg sem anyukája, sem a műsorvezető tanácsát.

Bence hagymavágó továbbképzést tartott Gábornak

Mivel Gábornak a korábbi adásokban meggyűlt a baja a hagyma feldolgozásával, Bence rögtönzött különórát tartott a zöldség helyes feldolgozásáról.

EXTRA: Ilyen a SóTime Istenes Bence módra

Bence a hozzávalók ellenőrzésénél kiborította a Ferenczi család sóját, de a műsorvezető orvosolta a problémát, feltöltötte a sótartót, és megnyugtatta Gáborékat, hogy ő mindent megold, ugyanis otthon van a spájzban.

Tojáspörkölt húsos rizzsel Ferenczi-módra

Pierre egyből megjegyezte, hogy a spriccelős tálalás nem mutat túl jól a tányéron. A rizsszemeket és a darált húst mégis sikerült közös nevezőre hozni, és összességében egy ehető étel lett.

Zsuzsa szerint Gáborhoz képest a lajhár autóversenyző

Zsuzsa bevallotta, hogy fia nagyon lusta, és még a lajhár is gyorsabb nála. A nagy kapkodásban aztán az anyuka óriási hibát vétett, ugyanis elfelejtette deaktiválni a pánikgombot.

Gábor a konyhapultra darálta a húst

Gábor alig bírta el a húsdarálót, a ledarált húscafatok pedig a konyhapultra estek. Zsuzsa bevallotta, hogy ettől nagyon félt, de örül, hogy Gábor sérülés nélkül megúszta.

Gábor bebizonyította, hogy valóban kétbalkezes

Zsuzsa arra kérte fiát, hogy kesztyűs kézzel bánjon a hagymával, de Gábor annyira belezavarodott anyukája dirigálásába, hogy hirtelen azt sem tudta, melyik a jobb meg a bal.

Istenes Bence megirigyelte Zsuzsa kézimunkáját

Zsuzsa arra kérte fiát, hogy tempósan kevergesse a tartárt, de az anyuka inkább berohant a konyhába, és olyan gyorsan kikeverte a mártást, hogy még a haja is beleremegett.

Rántott sajt rizzsel, saját készítésű majonézzel

Pierre szerint a rántott sajt érdekes lett, ugyanis a dupla panírozással bebetonozták a sajtot a bundába. A rizs sóval ehető lenne, a tartár viszont túl lett édesítve.

Bence kóstoló kanalát mindenki a szájába vette

Istenes Bence vette a bátorságot, és megízlelte Gábor rizsét. Figyelmeztette Zsuzsát, hogy a köret íze még nem az igazi, ezért az anyuka is berohant a konyhába és a műsorvezető kanalával esett neki a rizsnek.

Zsuzsáék rappel indították főzésüket

Hallottunk már harci indulót, láttuk már a békéscsabai kolbász táncot, most pedig Ferencziék készültek egy különleges rappel Istenes Bencének.

Bence megdicsérte Gábor nyolcas bicikli bowdeneit

A műsorvezető megjegyezte, hogy a sajt szeletelése közben mennyire feszülnek Gábor izmai, amire Zsuzsa csak annyit reagált, hogy hát igen, vézna szegény.

Reflektor 15-04-27


szerző:
2015.04.28. 01:30
Reflektor 15-04-27

Reflektor: VV Zsuzsa énekesi karrierről álmodozik. Bíró Ica talán megmenekül az anyagi csődtől.

Kudarcba fulladt Edina és Zsuzsa békülési kísérlete

A ValóVilág7 két egykori játékosa, Edina és Zsuzsa Laci miatt kapott hajba a Villában, így a korábbi szövetségesek egyik pillanatról a másikra meggyűlölték egymást. Amikor Edina is kiesett a játékból, úgy döntött, békejobbot nyújt ősellenségének, és a Reflektor kamerája előtt megpróbál kibékülni vele. A kísérlet azonban kudarcba fulladt.

Segítséget kaptak a lakók a Kiválasztás előtt

A kiesett játékosok adtak jelrakási tanácsot. A többség Dennist erősíti és támogatja, és szinte mindenki a címlaplányt látná szívesen a Finálé előtti utolsó Párbajon.

Kudarcba fulladt Zsuzsa és Dani békülési kísérlete

A ValóVilág7 két egykori játékosa nagyon hamar egy hullámhosszra került a Villában, a kapcsolatuk azonban egy idő után elmérgesedett, sőt, Zsuzsa utolsó Villában töltött napjai alatt már ki nem állhatták egymást. Most, hogy Dani is kiesett, úgy döntöttek, a Reflektor kamerája előtt megpróbálnak kibékülni, kísérletük azonban kudarcba fulladt.

Két ősellenség a BeleValó stúdiójában

Zsuzsa és Reni beszélgetett Évával a villalétről, tervekről, barátságról.

Reflektor 15-01-23


szerző:
2015.01.24. 02:10
Reflektor 15-01-23

Reflektor: VV Zsuzsa meglátogatta Macit a kórházban. Kiss Ramóna meghódította a havas lejtőket.

Zsuzsa két hónap után találkozhatott a kisfiával - amatőr felvétel

A rafinált lány Lacitól elszenvedett veresége után ugyan elvesztette az esélyt, hogy megszerezze a VV7 főnyereményét, de végre magához ölelhette kisfiát, aki a közel két hónapos villalét alatt a legjobban hiányzott neki.

Laci nyerte a negyedik Párbajt

Minden idők egyik legszorosabb Párbaja zajlott vasárnap este a ValóVilág7 stúdiójában, amelynek végén Laci térhetett vissza győztesként a Villába, Zsuzsa pedig végleg elbúcsúzott a játéktól.

Hogyan kell műsírni by Fanni

Fanni és Dóri Zsuról beszélgettek, szóba jött a műsírás is, így Fanni egyből elmondta, hogyan kell azt csinálni. Pósa Lilla újságíró pedig kommentálta az eseményeket, sőt azt is megjósolta, ki lesz a TOP3-ban.

Szexhiány és Zsu gyötri a villalakókat

Szegény villalakók, mintha nem lenne elég, hogy kínozza őket a kiéhezettség, a rafinált a végrendeletében csúnyán odaszúrt nekik.

Zsu utoljára odaszúrt, Fanni köpött

Talán nem volt még egy olyan villalakó a ValóVilág történetében, aki ennyi negatív érzelmet váltott volna ki a többiekből, és mivel ezzel maga Zsuzsa is tisztában volt, úgy gondolta, búcsúlevelében még egy lapáttal rátesz.

„Mindkettő ember trágyadomb, de hát a szarból is kell választani”

Zsuzsa kiesésének először többnyire örültek a villalakók, de egyesekben máris felmerült a kérdés: ki lesz a következő?

A buli hevében elszabadultak a hormonok

Robin Dórival tért nyugovóra, Laci Edinával, Dennis Fannival, és szerintetek Dani kivel próbálkozott és mennyi sikerrel?

Zsuzsa másodszor már nem térhetett vissza

A ValóVilág7 talán eddigi legszorosabb Párbajának lehettünk tanúi. A szülők és barátok is csak félve mertek nyilatkozni, mindenki úgy gondolta, hogy akármi lehet a végeredmény. Végül Zsuzsa hagyta el a Villát, Laci pedig folytathatta a játékot, és siethetett vissza Edinához.

Másodszorra nem sikerült a bravúr, de Zsu nem bánja!

A ValóVilág7 talán eddigi legszorosabb Párbajának lehettünk tanúi. A szülők és barátok is csak félve mertek nyilatkozni, mindenki úgy gondolta, hogy akármi lehet a végeredmény. Végül Zsuzsa hagyta el a Villát, Laci pedig folytathatta a játékot, és siethetett vissza Edinához.

PÁRBAJ ELŐTT: Zsuzsa nem bántja a társait!

Zsuzsa édesanyja és barátja nyilatkoztak még a Párbaj előtt. Leginkább arra voltunk kíváncsiak, mennyire tartják jogosnak az őt ért bántásokat, de más fontos kérdések is felmerültek.

Zsuzsa megkönnyebbült, nyugodtan lép tovább

Senkire sem haragszik a villalakók közül, még Lacira sem. Nyugodt szívvel fogadta a kiesését. Első útja természetesen kisfiához, Leventéhez vezet majd. És persze az örök kérdés: kinek drukkol ezek után? Mindenképpen Dórinak.

Ez történt Zsúval az elmúlt két hónapban

Zsú veresége után visszanézhette az elmúlt időszak emlékeit. Így búcsúzott a ValóVilág7 játékától.

Így búcsúzott Zsuzsa a többiektől

Eljött a Párbaj és így a búcsú ideje is. Zsuzsa kiállt a többiek elé és röviden összefoglalta érzéseit.

Zsuzsa és Laci kapcsolata érdekes ívet írt le

A Párbaj előtt rövid videóban nézhették végig az ellenfelek, hogy mit is tudhatnak maguk mögött. Zsuzsát sokkoltál a látottak, Laci pedig kötötte az ebet a karóhoz.

Villa-rap: ritmusra csapatták a kampánydalokat

Laci és Zsuzsa csapata is szövegírásra adta a fejét, és kampánydalaikat rapszövegekként adták elő egymásnak. Zúdultak a rímek és az átlényegült mozdulatok sem maradhattak el.

Riszaviadal: megállíthatatlanul ringtak a csípők

A villalakók odatették magukat és úgy pakolták csípőket a feszes hip-hop ritmusokra, mintha mindig is erre készültek volna. Tekerték a nyolcasokat rendesen, persze többen is elengedték magukat, és letolták a gatyájukat a "dansz" óriási hevében.

Vallatják Zsuzsát a villalakók

Zsu a Lacival kapcsolatos kérdésekre válaszolt, Fanni is elmondta, hogy látta ő.

Parahangulat a Villában


szerző:
2015.01.15. 23:01
Parahangulat a Villában

Fanni és Dennis a terhességtől, Zsu és Laci a kieséstől, Edina szerelme elvesztésétől, Dani meg a gyávaságtól fél. 

Milyen taktikával indulnak a csatába?

A két csapat félrevonult, Laciék a hálóban, Zsuzsáék pedig a nappaliban beszélték meg, milyen taktikával győzzék le az ellenfelet.

Kit támogatnak a villalakók?

Teljes válszélességgel csak két villalakó tudott felsorakozni választottja mögött, a többieknek nehéz volt a döntés.

Zsu 3 ősellenségével „lazult”

Zsuzsa Lacival vacsorázott, Danival jakuzzizott és Edinával szaunázott. Más azt gondolná, milyen lazító programok, ám a feszkó csak fokozódott.

Miattuk imádja a hogyvolt bloggere a VV7-et!

Péter Dávid volt a BeleValóVilág vendége, Évával esélyt latolgattak és kivesézték a Kihívást. Elárulta, ki a kedvence, és hogy szerinte ki tér vissza a Párbajról.

„A sikerért bárkin képes vagy átgázolni”

Dani és Laci is elmondta a magáét a rafináltnak, hogy mi lesz ebből, kiderül a csütörtöki Összefoglalóból!

Zsuzsa nem köpte magát szembe

Dani, Edina és Laci is szóba jöhetett Zsuzsánál. Edina szerint a rafinált gyáva döntést hozott.

Emiatt volt Zsu nagyon feszült a Kihívás előtt

Edina, Dani és Laci is nagyon megbántotta Zsuzsát, ezért nehéz volt a döntés számára. Meg volt a véleménye arról is, hogy Dani miért vette le Laciról a lila kendőt. 

Így gondolkodott Zsuzsa


szerző:
2015.01.14. 22:30
Így gondolkodott Zsuzsa

Dani és Edina a szájukra vették Zsu gyerekét, és ez esett neki a legrosszabbul. 5 jelet kapott Zsuzsa, közülük mindenki esélyes lehet a Párbajra. Egyben biztos, nem hagyja, hogy kitegyék a Villából.

Így lett Kiválasztott Zsuzsa

Robin, Laci, Dani, Edina és Maci is megpakolta jellel a rafináltat, így lett ő a Kiválasztott.

Vajon kit hív ki Zsuzsa?


szerző:
2015.01.13. 22:05
Vajon kit hív ki Zsuzsa?

A Kiválasztás után beindult a tanakodás: mindenki azon pörgött, hogy vajon kit visz ki magával Zsuzsa. Edina reméli, hogy őt, Robin meg azon puffogott, hogy Laci ezt is megúszta.

Dani Párbajra küldheti Lacit?

Dani bármikor elveheti Laci védettségét, ha pedig a facér fiún nincs lila kendő, akkor Zsuzsának lehetősége lenne kihívni, hogy a kettejük közti problémákat egy Párbajon beszéljék meg.

Bréking! Maci kórházba került!

A Kiválasztás napján Maci rosszul lett, epegörcsökkel küzdött, ezért sürgősen el kellett hagynia a Villát. A villalakók ettől függetlenül kijelölték, kivel nem akarnak együtt élni, ám ezúttal két emberre nem lehetett jelet tenni. Hogy miért? Kiderül a cikkből!

Lemondott a királynő, hatalomra került a varacskos disznó

Zsut folyamatosan támadták, és hogy ne omoljon össze a királyság, a kancellárnak, Macinak adta át az irányítást. Persze csak látszólag, a háttérben továbbra is ő maradt a góré.

Így házasodott össze a Villa két uralkodója

Megköttetett! A Villa királynéja és királya kimondta az igent, de vajon mi lesz a hitvesi csókkal? Az esti Összefoglalóban minden kiderül!

Maci feleségül veszi Zsuzsát

A királynő megunta a magányt, ezért alattvalói közül kiválasztotta a legalkalmasabb személyt arra, hogy a nép királya legyen. A versenyt első sorban romantikus viselkedésének köszönhetően a varacskos disznó nyerte.

Fannika jól megmossa, így lesz tiszta a Zsu-suna

Míg Robin Zsu melleivel foglalkozott, Fanni az alsóbb fertályakat suvickolta tisztára.

A Villában tombol a kleptokrácia

A királynő csak kapkodja a fejét, alattvalói ugyanis lopnak, mint a szarkák. Volt sok huncut móka és kacagás, végül azonban a tolvaj elnyerte méltó büntetését. Nézzétek, hogy volt:

Dennis kirabolta a királynőt

A komisz csótány csínytevése után természetesen sötét fellegek kezdtek gyülekezni a Villa felett, hogy milyen vihar keveredett, kiderül a videóból!


 

A fürdetés alatt Dennis komiszkodott

A Villa Királyságban egy királynőnek minden kijár, így a fürdetésen felül az íncsiklandó étkek elkészítése, tálalása és még az etetés is. Zsuzsa amilyen jó királynő akart lenni, Maci annyira rossz alattvaló.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való