KERESÉS search-close

agresszivitás

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "agresszivitás"

Vissza az exhez?


szerző:
2018.07.27. 18:00
Vissza az exhez?

Mikor Attila megtudta, hogy a barátnője, Niki egy másik fiúval ismerkedik, egy kissé agresszívan viselkedett szerelmével. A fiú azóta megbánta tettét, és vissza szeretné hódítani Nikit.

A meddő fiúnak gyereke lett!


szerző:
2017.10.19. 18:00
A meddő fiúnak gyereke lett!

Gyöngyi torkig van párja viselkedésével. Anti ugyanis minden kis apróságba beleköt, ráadásul nem egyszer meg is ütötte a lányt. Sőt, azt állította, hogy nem lehet gyereke, de Gyöngyi most mégis terhes lett. Anti nekiesett a lánynak, és azzal vádolja, hogy megcsalta őt. Gyöngyi véget szeretne vetni a kapcsolatnak, és még egy anyaotthonba is bevonulna párja agresszivitása elől…

Tamás kihasználja Márk agresszivitását

Amikor Tamás rájön arra, hogy Márkot könnyű felidegesíteni, és latensen agresszív személyiség, elhatározza, hogy kihasználja a fiúnak ezt a gyenge pontját.

Reggelivel startolj, ne anélkül!

Magyarországon minden harmadik gyerek nem reggelizik, sokan ezért teljesítenek rosszul az iskolában, vagy ezért híznak el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való