KERESÉS search-close

ajándék

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ajándék"

Roli virágokkal búcsúzott a villalakóktól

Roli a búcsúzó szavait egy kicsit kiegészítette, hiszen készült egy kis meglepétessel a lányoknak.

Zsuzsu csodálatos ajándékkal lepte meg Greget!

A villalakók eldönthették, hogy ki legyen az az egy, akik találkozhat egy szerettével. Végül Zsuzsu úgy érezte, át kell adnia ezt a lehetőséget Gregnek.

100 ÉVES NÉNI: Ha szeretik az embert, az a gyógyszertől is többet ér!

Németh Károlyné vagy, ahogy a Máltai Szeretetszoglálat esztergomi idősotthonban becézik, Erzsike néni január 5-én ünnepelte a 100. születésnapját. Az alkalomra négyezer képeslapot és megannyi jókívánságot kapott a világ számos pontjáról. Ez az ötlet az intézmény vezetőjének fejéből pattant ki, mivel az asszonynak már nem élnek a rokonai, a Facebookon ismerőseit kérte meg, küldjenek neki egy kedves üdvözletet.

A Barátok közt színésznőjének valóra vált az álma!

Görgényi Fruzsina egyszerűen nem tudta abbahagyni a sírást, amikor kiderült, milyen ajándékot kapott karácsonyra párjától, Vastag Csabától...

Dwayne Johnson karácsonyi ajándékától eláll a lélegzeted!

A színész édesanyját lepte meg egy közel sem mindennapi ajándékkal.

Zsuzsu életre szóló ajándékkal lepte meg Renit!

Elkezdődött Csoki szuperképességéért a küzdelem, és először a lányok csaptak össze. Zsuzsu pedig mindent megtett a győzelemért...

Rengetegen cserélik a karácsonyi ajándékot

Sokan cserélték ki azt az ajándékot, ami kicsomagolás után nem működött, vagy épp nem tetszett a tulajdonosának. Az üzletek csak akkor kötelesek visszavenni a terméket, ha az hibás. Ha csak a méret, vagy a szín a gond, akkor mindig az adott boltra van bízva, kicserélik-e.

A 2018-as Survivor győztese elárulta, hogy miért várja az idei karácsonyt!

Survivor Dávid nem különösebben rajong az ünnepekért, idén azonban megváltozott benne valami! Hogy mi, arról ő maga mesélt videónkban!

Greg nem mindennapi ajándékot készített az egyik társának!

Greg úgy gondolta, hogy meglepi azt a villalakót, aki a legtöbbet dolgozott az ő villamestersége alatt. Vajon Reninek sikerül kikönyörögnie a serleget? Kiderül az esti összefoglalóból!

Survivor Alexandra: „Nem csak karácsonykor kell szeretni egymást!”

A Survivor játékosa az év minden napján szereti a családtagjait, ezért számára nem annyira fontos ünnep a karácsony.

Ajándék a beteg gyerekeknek

Ajándékokkal lepték meg a beteg kicsiket a Heim Pál Gyermekkórház dolgozói. Nem mindenkit engedhettek haza, de a meglepetés az intézmény vezetője szerint a gyógyulásához is hozzájárulhat. Volt, aki társasjátékot, volt, aki kismotort, más pedig plüssjátékot kapott. Mindezt alapítványi, céges és magánadományozók adták össze.

 

Survivor Tomi egyszerre ünnepli a karácsonyt és a születésnapját!

A 2018-as Survivor játékosa, Tamás december 24-én született, ezért karácsonykor duplán ünnepel!

Tévé, tablet, személyes apróság

Idén karácsonykor is nagy sláger az okostévé és a tablet. Még hétfőn délelőtt is nagy forgalomra számítanak az üzletekben, hiszen még december 24-én sem késő megvenni az ajándékokat.

 

Survivor Robi: „Nekem nagyon boldogan fog telni a karácsony!”

Ha kíváncsi vagy, hogy miért mondta ezt Robi, nézd meg a videót!

Survivor Fanni: „Számomra a karácsony a család és a szeretet szóval azonosul”

A 2018-as Survivor finalistája elárulta, hogyan szokta ünnepelni a karácsonyt, és egy üzenetet is tartogatott a nézők számára.

Idén Survivor Gábor lesz a Grincs?

A Survivor 2018 megosztó karaktere elárulta, hogy milyen érzelmek fűzik őt az ünnepekhez!

A NAGY TITOK: Jézuska és a Mikulás hozzák az ajándékokat?

Ada elmesélte nekünk, hogy a ő fiai milyen cseleket vetettek be annakidején, hogy kinyomozzák, létezik-e a Mikulás és hogy a Jézuska hozza-e az ajándékokat? A Fókusz teljes riportja a témában: Itt!

Reklámmentes karácsony az RTL Most!-on!

A reklámokat szabadságra küldjük, várnak a kedvenceid megszakítás nélkül december 25-én és 26-án az RTL Most!-on! Reklámmentes karácsony, ajándékba neked!

KARÁCSONYI CSOMAGOLÁS: ki nyeri a versenyt az ÉNB fiúk közül?

A Fókusz stábja kíváncsi volt arra, hogy az Éjjel-Nappal Budapest két legismertebb karaktere Gábor és Lali, hogyan csomagolja be a karácsonyi ajándékokat, ezért verseny elé állítottuk a fiúkat! A teljes riportot megnézheti: ITT!

Evelin elérzékenyülve próbálta megakadályozni Orsi költözését

Karesz összetűzésbe került Klaudiával. Tamara túlhajszolta magát. Orsi beköltözött a Bécy-házba.

Hogyan kerüljük el a stresszt karácsonykor?

Meglesz-e mindenkinek az ajándék, örülni fognak-e a meglepetésnek, sikerül-e a karácsonyi menü. Ezen stresszelnek, leginkább a Híradónk által megkérdezett emberek. Ma az egyik legnagyobb budapesti plázában jártunk, hétköznap ellenére rengetegen voltak az üzletekben. A híradónk által megkérdezett pszichológus szerint tudatosan kell örömet okozni saját magunknak is az ünnepi hajtásban, hogy bírjuk a stresszt.

A séfek felemelő ajándékkal lepték meg versenyzőiket

Kialakult a Konyhafőnök VIP top 6-os mezőnye, a séfek pedig szerették volna ajándékokkal és kedves gondolatokkal megköszönni versenyzőik eddigi munkáját.

Hogyan reagáljunk, ha nem tetszik a karácsonyi ajándék?

Előfordul, hogy szenteste az ember nem azt találja a karácsonyfa alatt, amire valójában vágyik, ilyenkor figyeljünk arra, hogy ne fagyjon arcunkra a mosoly. A videóból az is kiderül, hogy tegyünk azért, hogy elkerüljük a kellemetlen pillanatokat!

Erre a karácsonyi ajándékra vágynak a gyerekek

Két éve járt utána a Fókusz: A legtöbb gyerek ajándéklistája tele van méregdrága és haszontalan kívánságokkal, a szülők pedig vagy teljesítik azokat, vagy nem. Sokak szerint az a jó ajándék, ami tartós és emlékezetes. De hogy mi lehet a gyerekek valódi karácsonyi álma? Ennek járt utána a Fókusz stábja.

A Barátok közt színészei így készülnek a karácsonyra!

Pásztor Virág és Bereczki Gergő már javában készülnek az ünnepekre, de nem is akárhogyan...

Megható ajándékkal lepték meg Gabit a srácok

A 2018-as X-Faktor döntősei - Tamáska Gabriella, a Stolen Beat és a USNK - utolsó napjaikat töltik közös szállásukon. A fiúk még most is annyira figyelmesek, hogy a véghajrában sem feledkeztek meg Gabi születésnapjáról.

Ez volt Chrissy Teigen legmeghatóbb ajándéka!

Chrissy Teigen 33 éves lett a múlt héten, amit szokás szerint a családjával ünnepelt szűk körben. Arról eddig nem esett szó, hogy milyen ajándékokkal lepték meg a rokonok, de tovább nem tudta magában tartani az egyik meglepetést. Édesapja ugyanis úgy gondolta, a legjobb ajándék az lenne, hogy imádott lánya arcképét a vállára tetoválná.

VV Zsuzsu bocsánatot kért a Mikulástól

Zsuzsu nagyon megbánta, amiért kifakadt a Télapótól kapott ajándéka miatt, és most őszintén mesélt az akkor átélt érzéseiről.

HO-HO-HÓ! A Villában is járt a Mikulás

Volt zsákjában minden jó, ölében meg a villalakók...

Kivette a Mikulás kezéből az ajándékot a politikus

Nincs Mikulás politikusok nélkül. Volt olyan, aki például kivette a Mikulás kezéből az ajándékot, hogy ő adhassa a gyerekeknek. Több kormánypárti képviselő, polgármester is közzétett olyan fényképet közösségi oldalán, amelyen Mikulás napi rendezvényen pózol gyerekekkel. Becsó Zsolt fideszes képviselő ezt azzal magyarázta, ő pont akkor érkezett, amikor a Mikulás is ott volt. A Demokratikus Koalíció szerint a kormánypárti képviselők politikai célokra használják fel a gyerekeket.

 

Krisztián romantikus ajándékkal lepte meg Vivit!

VV Vivi vasárnap ünnepelte a névnapját, a hősszerelmes Krisztián pedig egy csokor vörös rózsával lepte meg a lányt.

Nem csak mosógépet tudtak venni az adományból

Csupán egy mosógépre gyűjtöttek, végül összesen több, mint 700 ezer forint jött össze a Semmelweis Egyetem kettes számú nőgyógyászati klinikájának egy hét alatt. A Tündérpakk Alapítvány és a Babagenetika Egyesület így szoptatós foteleket, mikrót, hőmérőt, légzésfigyelőket is vitt az újszülött osztályra. Múlt héten számoltunk be arról, hogy elromlott a kórház újszülött osztályán a mosógép és nővérek viszik haza kimosni az újszülöttek ruháit.

Alig egy hónap van hátra karácsonyig, az adventi vásárok már készen állnak!

Fagyoskodó árusok, zömében külföldi nézelődők és szakadó eső. Egy hónappal karácsony előtt így néz ki Budapesten a karácsonyi vásár. A legtöbben még csak nézelődnek, vásárolni később szoktak, az egyik árus szerint a férfiak a legutolsó pillanatig húzzák.

Egy dalt kért karácsonyra családjától Csepregi Éva

Karácsonyra semmi mást, csak egy dalt kért családjától Csepregi Éva - és meg is kapta. Fia és akkori barátnője szerezte a zenéjét, ehhez írt szöveget az énekesnő, így született meg a Titok című dal, amelyhez most klip készült.

Elképesztően cuki ajándékot kaptak a Survivor játékosai a rajongóktól!

Facebookon alakult egy csoport, ahol a Survivor rajongók tartják egymással a kapcsolatot. A Fecsegők ezúttal igazán meglepték Robit és Gábort, mert egy hihetetlenül szuper ajándékot kaptak a srácok Eszterrel és Benivel együtt.

Padödö a Villában!


szerző:
2018.10.22. 23:30
Padödö a Villában!

Lang Györgyi és Falusi Mariann meglátogatták a villalakókat, és nem érkeztek üres kézzel...

Magyarországon bármely kormánytag egyszerűen kibújhat az ajándékok bevallása alól - mondta Híradónknak egy korrupcióellenes szervezet vezetője. A vonatkozó szabályok szerint ugyanis egyetlen kormányzati alkalmazott sem fogadhat el ajándékot, de az államtitkárokra és miniszterekre ez nem vonatkozik. Az Országgyűlési képviselőknek pedig ugyan kötelező bevallaniuk a nagy összegű ajándékaikat, de itt is van egy kiskapu.

Reni Joe-nak: „Nem gondoltam volna, hogy megakarsz vásárolni engem…”

Joe meglepte Renit egy drága nyaklánccal, amit a lány félreértelmezett…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábor titkos műtétre készül

Lali gyanakodni kezdett Gábor titkos műtétjére. Joe ajándékkal lepte meg Renit. Danit kiengedték a kórházból.

„Nehogy már én legyek a hibás, mert te nem találod ki!”

Dobó Ági szerint a két gyermeke volt a legszebb ajándék, amit a párjától kapott, Csaba azonban másképp gondolkozott...

Józan Laci nagyon cuki ajándékkal lepte meg Kiss Ramónát!

A színész egy igazán kedves meglepetéssel köszöntötte a Reggeli műsorvezetőjét…

A Reggeli stábja élő adásban lepte meg Kiss Ramónát

Rami sokat változott mióta kisbabát vár, olyan dolgokat szeretett meg, amiket eddig utált, így például a kaprot is. Annáékat persze nem kellett félteni, azonnal összedobtak Raminak egy ajándékot.

Nagylelkű ajándékkal lepte meg kaszkadőrjét a Szikla

Dwayne Johnson kaszkadőre tucatnyi életveszélyes mutatványt vállalt be a színész filmjeiben, amit most Johnson szó szerint egy hatalmas ajándékkal hálált meg.

Mi volt életed legszebb ajándéka?

Arról faggattuk a hírességeket, hogy nekik mi volt életük legszebb meglepetése, és kitől kapták? Ez a nap kérdése.

Jamie Foxx magyar válogatott mezben

Jamie Foxx a tavalyi magyarországi tartózkodásakor ajándékba kapott felsőben bulizott. Úgy néz ki, hogy a Dzsudzsák Balázstól kapott válogatott mez bizony nem egy szekrény mélyén porosodik.

Tamás női ruhában ünnepelte legénybúcsúját

Bécy legénybúcsút szervezett Tamásnak. Dalma megtalálta a tökéletes szülinapi ajándékot Laurának. Evelinnek gyanússá vált Roland viselkedése.

Dalma lemondott Laura tökéletes ajándékáról Gáborért

Dalma megtudta, hogy Laurának születésnapja lesz, teljesen belelkesedett, hogy megtalálja számára a tökéletes ajándékot. Joe tudomást szerzett a tervéről, és attól tartott, hogy Dalma csak áltatja magát, Laura irányába. Dalma dacból nem hagyta lebeszélni magát a tervéről, de csalódnia kellett. Nem lesz semmi a kettesben töltött randiból, ugyanis az albérletben meglepetés bulit szerveznek Laurának. Dalma később a műhelyben összefutott a szemmel láthatóan szerelmi bánattól szenvedő Gáborral, nehéz szívvel úgy határozott, hogy átengedi neki a Laurának szánt tökéletes ajándékot.

Ilyen volt Istenes Bence meglepi bulija!

A műsorvezető idén is a trópusokon ünnepelte a születésnapját, de nem maradt ajándékok nélkül, hiszen a stáb most is gondolt rá. De vajon milyen az élet a Survivor forgatásán?

Sárközi Ákos betartotta a szavát: újra meglepte Meczker Tomit!

A Konyhafőnök ötödik évadának egyik legmeghatóbb pillanata volt, amikor Tomi elsírta magát Sárközi Ákos miatt. Akkor a Séf megígért valamit, ezt pedig be is tartotta a mai Reggeliben.

 Ezért ajándékozta el saját autóját a Tankcsapda frontembere

A Tankcsapda frontembere februárban lett 50 éves és az ünneplés azóta is tart. Rengeteg ajándékot kapott, amit szeretett volna meghálálni: így a „Legyél Rocksztár” felhívás nyertesének felajánlotta korábbi saját autóját.

 

David Beckham megható szülinapi ajándékot kapott

David Beckham szerdán ünnepelte 43. születésnapját és egy olyan meglepetést kapott, amelyre ő maga sem számított. Egy londoni étteremben ünnepelt feleségével, Victoriával, mikor egyszer csak megjelent legnagyobb fia, a 19 éve Brooklyn is.

 

Végre sikerült meglepni Lukács Lacit

A kőkemény rocker, akinek 50 év alatt rengeteg arcát ismertük meg. Most viszont csak mosolyog és mosolyog, mint a vadalma. A Tankcsapda frontembere, Lukács Laci egy különleges, szülinapi meglepetésre kísértük el, ahol versenyautóba ültették. Vajon bevállalta a száguldást a volán mögött? Megmutatjuk.

Mi legyen az extől kapott ajándékokkal?

Kabát Peti szerelme a mai napig tartja a kapcsolatot volt párjaival, viszont ugyanezt egyáltalán nem nézi jó szemmel Petinél. Szerinte az teljesen más, ha egy férfi marad kapcsolatban volt szerelmeivel. Önök mit gondolnak minderről? Ha már szakítottak, megőrizték az exektől kapott tárgyakat, és közös fotóikat?

Gyakran az utcán végzik a megunt húsvéti nyuszik

Az állatkertek csak végső esetben fogadják be a húsvét után kitett nyulakat, a menhelyeken pedig olyan sok a gazdikereső állat, hogy csak nehezen találnak nekik helyet – erre figyelmeztetnek állatvédők.

Miki, Nóra és Laci felejthetetlen ajándékkal lepik meg Vili bácsit!

Vilmos álmában sem gondolta volna, hogy mire készülnek a fiatalok…

Pintér Tenyát nem lehet pénzért megvenni egy éjszakára sem?

Tenya megint hódít! Nem elég, hogy félmeztelenül, tortából ugrott elő, még pénzt is ajánlanak neki a nők. Elárulta, hogy ő mit reagált a felajánlásra, mit tenne, ha Tóth Andiról lenne szó, illetve ki az, akinek nem biztos, hogy ellen tudna állni...

800 milliót kapott volna Kósa édesanyja?

Átszámítva több mint 800 millió forintot ajándékoztak volna Kósa Lajos édesanyjának, ez derül ki egy 2013-as közjegyzői okiratból. Erről a Magyar Nemzet írt. A lap szerint a 800 milliót ugyanaz a nő adta volna, akiről kiderült: 1300 milliárd forint befektetését bízta volna a miniszterre. A politikus továbbra is azt állítja: csalás áldozata lett, és évekkel a történtek után feljelenti a nőt. Karácsony Gergely az MSZP Párbeszéd miniszterelnök jelöltje azt mondta: az ügy miatt több kormánypárti politikusnak is börtönben a helye.

Gizi kiborul, mikor kiderül, a szexjátékot nem is ő kapja!

Laci először egyáltalán nem érti, hogy párja, miért akadta ki azon, hogy a furcsa ajándékot nem is neki szánta.

Maciba rejtett kamerával figyeli meg Lehel Kornélékat

A virágkötő srác valószínűleg pályát tévesztett, amikor a pénzügyi szféra után ezt a kreatív szakmát választotta. Lehel ugyanis mindig megtalálja a módját, hogy hogyan derítsen fényt a sötét titkokra. 

A teljes adásért kattints IDE!

Szabados Ági díjat kapott!


szerző:
2018.02.23. 13:32
Szabados Ági díjat kapott!

Sokszor hallhattunk már róla, hogy az RTL Híradó műsorvezetője elhivatottan harcol, hogy újra divatba hozza az olvasást, most úgy tűnik, ezt nemcsak könyves beszámolókkal hálálták meg neki.

Húha! József minden reggel Bíró Ica mellett ébredt

A férfi minden egyes napja a Metál Lady-vel indult, hiszen a barátnője reggelente az ő videóira tornázott. Akkor dobbant meg először József szíve, és most elhatározta, hogy egy randevúra is elhívja Icát. Viszont nem kizárólag József érkezett a művésznőhöz, hiszen Mária is hatalmas rajongója…

Kornél Janinak: „Szerintem te tök szerelmes vagy a Hajniba”

Kornél és Jani esti meccsnézését egy váratlan csomag felbukkanása szakította félbe. A meglepetés bonbon Hajnihoz érkezett, és Kornél – látva barátja heves reakcióját – kezdte tisztán látni a dolgokat. Sőt, a házmester fiú nem is tartotta magában gyanúját, és kérdőre vonta barátját…

Elindult a karácsony utáni vásárlási láz!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon óriási roham volt az első nagy leértékelésen, vagyis szombaton a Boxing Day-en. Kiderült, az angol nyelvterületen tartott ünnepen hatalmas leárazásokkal várják az embereket. Bemutattuk, hogy sokan úgy válogatnak a termékek között, mintha a szeretteik elfelejtették volna őket meglepni karácsonykor.

Győzike: „Ne az ajándékok miatt szeressük egymást!”

Győzike idén a „felesleges tárgyak” helyett igyekszik a családi békére és a szeretetre koncentrálni, és egy pillanatig sem bánja, hogy az ajándékozás már kezd kimenni a divatból.

Karácsonykor Lakatos Márk a legjobb ajándék!

A stylist egy tüllszoknyás hercegnővel találkozott az Anikó Showban, és a kis rajongójának természetesen ajándékokkal is készült. Márkkal viszont már az is sokszor előfordult az ünnepek alatt, hogy ő maga volt a meglepetés. De vajon ő hogyan ünnepel a családjával?

Egyenlőtlenség: csokigolyó vagy százezer forint jár a pedagógusoknak

Van olyan iskola, ahol egy darab csokigolyó, máshol akár 100 ezer forintos karácsonyi jutalom járt a tanároknak. Több nézőnk is egyenlőtlenségre panaszkodott. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint hiába az egységes állami fenntartás, megalázó, hogy ekkora különbségeket tesznek a pedagógusok között.

Könyv és játék a sláger


szerző:
2017.12.20. 18:30
Könyv és játék a sláger

Idén a tavalyinál is többet költhetünk a karácsonyra. A Kereskedelmi Szövetség várakozásai szerint 100 milliárd forintért veszünk ajándékokat és ugyanennyit költünk majd az ünnepi ételekre. Ez körülbelül 4 százalékkal több, mint tavaly.

Mit vegyünk a gyereknek karácsonyra?

A Fókusz riportere kiderítette, hogy mi számít idén menő ajándéknak a gyerekeknél, valamint, mit és milyen összegben érdemes nekik vásárolni fejlődésük érdekében.

Fiatalok ajándékoztak karácsonyfát hajléktalanoknak

Egy miskolci ifjúsági iroda tagjai lepték meg a hajléktalanszálló lakóit. A majdnem 3 méteres fát együtt díszítették fel. Alá pedig ajándékokat is tettek a fedél nélkül élőknek. Na de hogy mit rejtenek a dobozok, csak karácsonykor derül ki.

Klaudia sírva kért bocsánatot Gabótól

A srácok igazán kedves és romantikus meglepetéssel készültek a lányoknak. Gabo Klaudiának és Babettnek, Kabát pedig Alexának és Rozinának adta át az ajándékot, mint egy olajágat, a béke jeléül.

Mesejátékot adtak elő rabok

Otthonban élő, fogyatékos gyerekeket ajándékoztak meg a rabok a váci börtönben. Minden évben karácsony előtt adományokat gyűjtenek, ajándékokat készítenek, és vendégül látják őket. Idén egy mesejátékot is bemutattak a szátoki gyermekotthon lakóinak.

 

Gabo megható ajándékától könnyekben tört ki Mikike és Babett

A szülinapos testépítő egy telefonhívást kapott ajándékba, melyről bárkit felhívhatott volna, akit csak akar. Gabo viszont úgy döntött, Babettnek nagyobb szüksége van erre a lehetőségre, így a színésznő felhívhatta a családját pár percre.

Pumped Gabo: „Szeretek ajándékot kapni!”

Gabo a dzsungelben ünnepelte a születésnapját, ezért meglepetés várt rá a riport szobában. Rami és Peti egy kis rajzzal készültek a táborlakónak.

Mindenhol járt ma a Mikulás

Országszerte megajándékozta a gyerekeket a Mikulás. Zalaegerszegen a tűzoltók segítettek neki, hogy a kórházban fekvő gyerekeknek ajándékot adhasson.

Cigánykerék a Mikulásnak


szerző:
2017.12.06. 18:00
Cigánykerék a Mikulásnak

Zoé szeretné, ha a féltestvérével, Robikával többet tudna találkozni, hiszen nagyon szereti kisöccsét. Most a Mikulástól kért Robikának egy „nem puttonyba való” ajándékot, és még egy cigánykerékkel is elkápráztatta a Télapót.

„Udvarunkon ablak alatt, álldogál egy fura alak”

Újabb gyerkőcök érkeztek a Télapóhoz, aki nem győzött álmélkodni a csodaszép verseken. Természetesen ajándékokkal is meglepte a lurkókat, és Anikó sem mehetett haza üres kézzel.  

Megajándékozták a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeit

Ma Magyarországon minden második daganatos gyermeket a Tűzoltó utcában kezelnek. Igaz, hogy a sugárterápia, és a kezelés valamennyi része térítésmentes, mégis bőven akad költsége a betegséggel küzdő családoknak.

 

 Cuki: ezt gondolják a gyerekek a Mikulásról

Télapó, Mikulás, Karácsonyapó, Joulu Pukki vagy éppen Jézuska – mindegy hogyan nevezzük, hiszen ahány ország, annyiféle hagyomány, de az üzenetük mindenképpen közös. De vajon mit gondolnak a gyerekek december két legnagyobb ünnepéről. Ki hozza az ajándékot?

 

Megkapta a Kispolszkiját Tom Hanks

Boldog Kispolszki – tulajdonos lett Tom Hanks. Az amerikai filmsztár átvette azt az autót, amit lengyel rajongói újítottak fel neki. A színész budapesti forgatásán szeretett bele a kocsiba: közösségi oldalán több olyan fotót is posztolt, amin a kisautóval pózol.

Nem fogod elhinni, hogy mivel lepte meg Aurelio a dzsungelbe készülő Pumped Gabót!

Hamarosan kezdetét veszi a Celeb vagyok, ments ki innen! A dzsungelre Aurelio készítette fel Pumped Gabót, aki egy nem mindennapi ajándékot kapott barátjától!

Nádai Anikó ajándékkal lepte meg legkisebb rajongóját

A napokban 100. adását ünnepelhette az Anikó Show. Anna és Gábor Anikóval fel is idézték a legjobb pillanatokat. Ráadásul a 100. adásban Anikóra egy meglepetés is várt: egy hatalmas rajongója, az 5 éves Dominik fejezte ki neki hódolatát. A kisfiút most Anikó ajándékozta meg, nem is akármivel.

Elkészült Tom Hanks kispolskija

A filmsztár tavaly ősszel itt Budapesten szeretett bele az ikonikus lengyel kisautóba. Több Polski Fiattal is pózolt, a képeket feltöltötte közösségi oldalára. Ezután egy lengyel rajongója gyűjtést szervezett és vett is egy autót az amerikai színésznek. A tervek szerint jövő hét elején adják át Tom Hanks-nek.

 

Csobot Adélnak óriási bejelentenivalója van!

A 2017-es Comet egyik műsorvezetője egy igazán jó hírrel indítja a hetet! Csobot Adél ugyanis kihirdette, hogy már több mint félmillió szavazat érkezett a cometlive.hu-n és az RTL24-es applikáción keresztül az idei jelöltekre. Ha kíváncsi vagy, hogy mi az ötszázezredik szavazó nyereménye, nézd meg a videót!

Egyikőtök egy fél éven belül férhez megy!

A feladat adott: ha törik, ha szakad, első a vagyon - legalábbis Béla szerint. A lányok teljesen lefagytak nevelőapjuk tervétől, de vajon "versenybe szállnak" majd a hozományért?

A teljes adásért kattints IDE!

Szürreális szülinap: kecskerámia, óriás hot-dog és házikecske lepte meg Mikikét!

Egy biztos, a mai Reggeliben igazi őrült szülinapot rendeztek Mikikének, aki csak úgy kapkodta a fejét a jobbnál jobb ajándékoktól.

Mikike szétverte a szülinapi ajándékát!

A mai Reggeli Lukács Mikike születésnapjának jegyében telt, ezért nemcsak meglepetés köszöntésben volt része, de egy nem mindennapi ajándékot is kapott, ami végül darabokra törve végezte.

Ikertalálkozó az Anikó Show-ban

Zsófi és Zafira születésnapjuk alkalmából egy fiú ikerpárral, Ábellel és Noellel találkozhattak. Bár a fiúk már most eltervezték, hogy idősebb korukban meg fogják viccelni a lányokat, most cuki meglepetéssel kedveskedtek a nővéreknek.

Márk nem látott a bőség zavarától

Márk az előnyével rengeteg ajándékot kapott a Séftől - kétféle jus-t, petrezselyemkrémet, tárkonymustárt, fűszerkeverékeket - de fogalma sem volt, hogy melyiket hagyja ki a sok különlegesség közül.

Mihály hálát ad a nagylelkű sebésznek

Mihályt a Reggeliben ismerhette meg a közönség, ahol Dr. Tizedes György felajánlott neki egy műtétet, ami segítségével elindulhat nála a fogyás. Az operációnak köszönhetően Misinek közel 50 kilót sikerült leadnia. A férfi most köszönetet szeretne mondani a sebésznek, ráadásul egy különös ajándékot is hozott neki.

Beyoncé csodálatos ajándékkal lepte meg Lady Gagát

Az énekesnő meg is osztotta közösségi oldalán a kedves meglepetést.

Adri és Szandi közös kis titka még sohasem volt ennyire édes!

Istenes Bence a röplabda mérkőzést megelőzően félrehívta Adrit és Szandit, hogy megossza velük a játék szabályait, azonban egészen mást adott át nekik a megbeszélésen. A lányok ugyanis egy üveg mogyorókrém birtokába kerültek, és nagyon kell ügyelniük arra, hogy mindez titokban maradjon, különben ők sem élvezhetik tovább a mennyei ízeket...

Elhalmozzák rajongói  Ed Sheerant

Rajongók tucatjai küldenek világsztároknak ajándékokat napi rendszerességgel. Nemrég Ed Sheeran mutatta be legújabb zsákmányát.

Karesz és Milán elrontották Győző szülinapi ajándékát

Karesz és Milán kihívásként tekintenek arra, hogy jó ajándékot szerezzenek Győzőnek. Mikor nagy nehezen szereznek egy játékasztalt barátjuknak, azonnal tönkre is teszik azt.

Ki miatt győz minden játékon a Buwaya?

A Buwaya azt a feladatot kapta, hogy szavazással döntsenek a törzs legkiemelkedőbb személyéről, aki miatt eddig mindegyik védettségi játékot megnyerték.

Világsztárok lepték meg a szülinapos Beyoncét!

Az énekesnő rendhagyó ajándékban részesült!

A Buwaya rántott húst vacsorázhatott

Mivel az Ibon törzs tagjai a védettségi játék leírását választották, ezért Istenes Bence rántott hússal lepte meg a Buwaya törzset. A pirosak állították, hogy ha ők válaszhattak volna, akkor is az élelem lett volna az övék.

Gergő és Anita közel kerültek egymáshoz

Mivel a zsákmányszerzésen az Ibon lányai győzedelmeskedtek, ezért a fiúk úgy gondolták, hogy egy kis masszázzsal kedveskednek nekik. Így történt, hogy Anita és Gergő között szinte megszűnt a távolság!

Ha szerencséd van, most te is belebújhatsz Bódi Sylvi ruháiba!

A gyönyörű modell úgy döntött, megválik „kinőtt” ruháitól…

Hatalmas meglepetés érte a műsorvezetőt!

Lilu nem mindennapi ajándékot kapott egyik rajongójától. A különös meglepetést közösségi oldalán is megosztotta.

Az AK26 megajándékozta legnagyobb rajongóit

Péter és Tamás imádják az AK26-ot. A srácok évek óta hallgatják az AK dalait, nyomon követik pályafutásukat, és ha idejük engedi, fellépéseikre is elmennek. A srácok az Anikó Show-ban találkozhattak először példaképeikkel, és hála Hiro és Giajjenno jó szívének, nem üres kézzel mentek haza.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való