KERESÉS search-close

alkohol

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "alkohol"

Lazítana az alkoholfogyasztással kapcsolatos zéró tolerancián az agrárminiszter

Lazítana az alkoholfogyasztással kapcsolatos zéró tolerancián az agrárminiszter. Nagy István a villányi vörösbor fesztiválon arról beszélt, társadalmi vitára lenne szükség a kérdésben. A kormány Híradónk kérdésére közölte: nem tervezik a szabályozás módosítását.

SIÓFOK: Mit gondolnak a szigorításról a bulizók?

Siófokra nyáron az ország minden részéből érkeznek fiatalok bulizni. A pezsgő éjszakai életet viszont egyre nehezebben viselik a városban, ezért az egész városban tilos lesz alkoholt fogyasztani a közterületeken, a boltok pedig este 10 és reggel 6 között nem árusíthatnak szeszesitalt. A bulizók közülük sokan nem értik a helyzetet, és azt mondják, felesleges a szabályozás, mert aki inni akar, az ugyanúgy fog, csak megoldja máshol.

Ilyen volt az utolsó buli a szeszmentessé váló Siófokon

Siófok a Balaton déli partjának központja, talán a legnépszerűbb üdülőhely Magyarországon. A környéket nappal ellepik a turisták, az utcákon családok sétálgatnak, a tavat pedig a strandolók veszik birtokba. Az élet pedig éjszaka sem áll meg, csak éppen a közönség lesz kicsit más: a város központi utcáját, a Petőfi sétányt fiatalok töltik meg, és sötétedés után hajnalig tartó, sokaknak féktelennek tűnő bulizás kezdődik. De már nem biztos, hogy sokáig.

Nagymamának álcázzák magukat az amerikai fiatalok, hogy alkoholhoz jussanak

Az amerikai fiatalok ravasz módját választják annak, hogy alkoholhoz jussanak. A koronavírus elleni védekezés szabályait kihasználva nagymamának álcázzák magukat. A trükkből kihívás lett: elárasztották a közösségi oldalakat az átalakulást bemutató videók, melyeket a bolti eladók is láttak, így ez a módszer többé már biztosan nem válik be.

KIGYULLADT: Alkoholt szállító teherautó kapott lángra Pécsen

Messziről látszott a gomolygó fekete füstoszlop, az viszont csak közelebbről derült ki, hogy egy üveges italokat szállító teherautó égett az egyik forgalmas pécsi út szélén a napokban. Egyik nézőnk késztett felvételt az esetről, amin az látszik, hogy a kocsi vezetőfülkéje méteres lángokkal ég, miközben az út másik oldalán gyalogosok sétálnak a járdán.

Kézfertőtlenítő miatt gyulladt ki egy autó

Kézfertőtlenítő miatt gyulladt ki egy autó egy élelmiszerbolt parkolójában, Budapesten. A kocsi a tűző napon állt, a tulajdonosok néhány perce vásároltak, amikor bentről meglátták a nagy füstöt. Az autó eleje teljesen kiégett. A katasztrófavédelemnél arra figyelmeztetnek, hogy az alkoholos fertőtlenítők tűzveszélyesek, ezért azokat körültekintően kell tárolni.

ZACHER GÁBOR: „Megkínálni meg fogják, a kérdés, hogy a gyerek elfogadja-e”

Gyerekbetegségek megelőzéséről és korai felismeréséről, alkohol és drogprevencióról tartanak online felvilágosító konferenciát szülőknek a Semmelweis Egyetemen. Zacher Gábor toxikológus a drogokról és az alkoholról fog előadást tartani. Az adatok szerint az alkohollal már 12-13 évesen találkoznak a fiatalok, és akár tudatmódosító szerekkel is. Hogyan készülhet fel a szülő az ilyen helyzetekre?

A járvány alatt sem mondanak le a magyarok az alkoholról

A járvány alatt sem mondanak le a magyarok az alkoholról, a kijárási korlátozások idején is ugyanannyi szeszesitalt vesznek az emberek, mint korábban. Bár a hipermarketekben is lehet vásárolni, van olyan borászat, amely internetes üzletében az eddigi hatszorosára ugrott a forgalom. Zacher Gábor toxikológus szerint az otthoni alkoholfogyasztás azért veszélyes, mert nincs aki figyelmeztetné az embert.

Rozi összeomlott a hazugságok súlya alatt?

Nóra testvére mindent megtett azért, hogy ne kelljen bevallania, hogy valóban problémája van az alkohollal – mostanáig.

Rozi lebukott Nóra előtt


szerző:
2020.04.17. 17:55
Rozi lebukott Nóra előtt

Az ügyvédnőnek csak egy kérése volt a testvére felé, amit persze nem sikerült betartania.

Rozi lebukott Juli előtt


szerző:
2020.04.15. 17:55
Rozi lebukott Juli előtt

Amíg Gizi a számlaadással van elfoglalva, észre sem veszi, hogy mi történik a kisboltban – kivéve Júliát, aki nem is hisz a szemének.

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Pálinkából házi kézfertőtlenítő

Pálinkából, házilag készítik a kézfertőtlenítőt Abán. 70 fokos alkohol, glicerin és illóolaj – árulta el Híradónknak a receptet a Fejér megyei település polgármestere. A pálinkát az abaiak ajánlották fel az önkormányzatnak. Két napja már a saját készítésű szert használják az orvosi rendelőkben, az idősotthonban és a polgármesteri hivatalban is.

Nem emlékszik a késelésre, de sajnálja, hogy megölte sógorát

Nem emlékszik a késelésre, de sajnálja, hogy megölte sógorát - ezt mondta az utolsó szó jogán az a férfi, aki halálra szúrta rokonát a kávai lecsófesztiválon. Másfél éve történt a tragédia. Aznap reggel 20 üveg sört ivott, de később sógorával is tovább italoztak. Összevesztek, majd egy bicskával nyakon szúrta sógorát, aki meghalt. A támadót most 12 évre ítélték.

A Momentán Társulat interaktív előadással küzd az alkoholfüggőség ellen

A Szétcsúszva program tavasz végéig 3000 magyar középiskolással szeretné megismertetni a fiatalkori alkoholfogyasztás veszélyeit. A Momentán Társulat interaktív színházi edukációs előadása ezzel a céllal jött létre.  

Szándékosan hajtott a trolinak Debrecenben egy férfi

Feltehetően szándékosan hajtott egy trolinak autójával egy férfi pénteken Debrecenben. Az ütközés után a férfi magára zárta a kocsit, így a rendőröknek erőszakkal kellett kiszedniük az autóból. Úgy tudjuk, a rendőrök szerint alkoholt ivott és valamilyen gyógyszert is beszedhetett. A mentők kórházba vitték, hogy kiderüljön, mit fogyasztott. A teljes nézői felvételt visszanézheti: ITT!

Van kiút az alkoholbetegségből

Magyarországon közel egy millió embernek van komoly alkoholproblémája. A magyar nők átlagosan 2-3 pohár bort isznak meg naponta, a férfiak 4-5 pohárnyit. Magyarország alkoholfogyasztás tekintetében a 10. helyen áll a világon. Ma Magyarországon mintegy fél millió gyerek élhet olyan családban, ahol vagy az egyik vagy mindkét szülő alkoholfüggő. Katalin és Viktor történetén keresztül mutatjuk be, hogyan lehet kilábalni a reménytelennek hitt helyzetből.
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja az Anonim Alkoholistákat ezen a számon: (06-1) 251-00-51 vagy ide kattintva keresse fel weboldalukat.
Leadkép: Thomas Picauly, Unsplash

Kettészakadt az autó, egy ember a helyszínen meghalt

Szó szerint kettészakadt az az autó, ami csütörtök hajnalban fának ütközött Vasasszonyfa és Tömörd között. Utasa a helyszínen meghalt, a sofőrt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az autóban több üveg sört és röviditalt is találtak a rendőrök. Magyarországon zéró tolerancia van, a rendőrség erre figyelmeztet egy korábbi fegyverneki baleset kapcsán. Ott hatan vesztették életüket miután két autó összeütközött. Mindkét sofőr ittas volt. 

Száraz november: cél a testi-lelki megújulás és az önkontroll gyakorlás!

Egy felmérés szerint a magyar egyetemisták nagy többsége rendszeresen fogyaszt alkoholt és a felsőoktatásban a közösségi élet szorosan kapcsolódik az italozáshoz. Fiatalkori bulizásról van szó csupán vagy kezdődő alkohol probléma is lehet a túlzott szeszbevitel ebben a korban?

Dani úgy váltogatja a csajokat, mint testvére a zoknikat

József a féltestvérét szeretné jobb belátásra bírni, aki az állandó részegeskedés mellett a lányokat is gyorsan váltogatja. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dóri párja gyakran toppan haza ittasan…

Viktor egy héten többször is a pohár fenekére néz, ráadásul az is előfordult már, hogy kezet emelt szerelmére. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mitévő legyek? Az unokaöcsém túl sokat iszik

János a testvérét szeretné jobb belátásra bírni, aki elég gyakran néz a pohár fenekére. Mi több, csak úgy falja a nőket… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Alex szeretné, ha nevelőapja abbahagyná az ivást

Alex anyukája hiába küldte el otthonról nevelőapját, a fiú szeretné tartani a kapcsolatot Lacival. Egy feltétele azonban neki is van: hagyja abba az ivást. A teljes adásból kiderül, hogyan döntött Laci.

A szilveszteri buli a feje tetejére állt…

Tibor már jócskán a pohár fenekére nézett, mikor egyszer csak megpillantotta keresztapja kocsiját… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gizella „belebonyolódott az italozásba”

Roland az édesanyját szeretné jobb belátásra bírni, aki a férfi balesete óta rendszeresen a pohár fenekére néz. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dani: „Minden pénzemet elittam”

A fiú élete szerelmét szeretné visszakapni, akivel sosem beszélték meg problémáikat. Sőt, Dani inkább az alkoholba fojtotta bánatát… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Betilthatják az éjszakai alkoholárusítást a trafikokban

Betilthatják az éjszakai alkoholárusítást a dohányboltokban. Erről a Fidesz frakcióvezetője nyújtott be törvénymódosító javaslatot. Kocsis Máté szerint zavarhatja a nyugalmat, ha este tíz és reggel hat között alkoholt is lehet venni a trafikokban, ezért javaslata szerint az önkormányzatok dönthetnék el, hogy engedélyezik-e vagy sem. A főváros 8. kerületéből azt írták Híradónknak, hogy valószínűleg élnek a szigorítás lehetőségével. A trafiklátogatókat megosztja a kérdés.

„Ha így folytatja, bele fog halni”

Jenő az unokatestvérét szeretné jó útra terelni, aki egy kicsit sem veti meg az alkoholt. A fiatal apuka elhatározta: ha sikerrel jár, keresztapának is felkéri Zsoltot. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Andrásnak meggyűlt a baja a meztelen főbérlővel

A férfiak éppen az udvaron betonoztak, mikor egyiküknek annyira fejébe szállt az alkohol, hogy teljesen pucérra vetkőzött. András – hogy védje családját – rendesen nekiment a férfinak… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Petinek „van egy kis pia a fejében”?

Bár a fiú azt állítja, nem iszik sűrűn egy héten, a barátja egészen másképp vélekedik a dologról. Tomi most egy szondát is hozott magával, hogy letesztelje haverját… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ajajj! VV Csoki detoxban kötött ki

„Olyan nincs, hogy én nem iszok!” – mondta a ValóVilág9 powered by Big Brother egykori játékosa, és bizony egy bulin csúnyán pórul is járt…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kit Harington bevonult egy luxus rehabilitációs intézetbe

Kit Harington bevonult egy luxus rehabilitációs intézetbe. A Trónok Harcában Havas Jon-t alakító brit színészt nagyon megviselte a sorozat utolsó évadának forgatása. Harington főleg alkoholproblémái és a stressz miatt döntött úgy, hogy elvonóra megy, ahol sajtóhírek szerint már egy hónapja lábadozik.

Részegen, bedrogozva gázolt az érdi férfi

Vádat emeltek az Érden, részegen, kokain hatása alatt száguldozó sofőr ellen. A férfi tavaly novemberben halálra gázolt egy embert. Mostanra kiderült: a 28 éves érdi sofőr a szűk kertvárosi utcában ötven helyett százharminccal hajtott és autója egy másik kocsival is ütközött.

Óvakodj Fluor Tomi leheletétől!

Kiss Rami ismét visszatér Balázs nappalijába, és még kezdetét sem vette a házibuli, a zenész már meg is lepte az X-Faktor műsorvezetőjét...

Dobó Ági bárkit az asztal alá iszik?

A szépségkirálynő egy pillanatig sem tagadja: ő bizony nem veti meg az alkoholt. Talán nem is véletlen ez, hiszen édesapja egykor kocsmát üzemeltetett.  

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dénesnek kellett hazavinnie a teljesen lerészegedett Karolát

Karola túlitta magát a Dénessel töltött randiján…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Adri gyanakodni kezdett Karola alkoholproblémáira

Adri gyanakodni kezdett Karolára. Lili visszaköltözött a hajóra. Közeledett Joe szülinapja.

Kiderült, milyen kapcsolatban áll Baukó Éva az alkohollal

A BeleValóVilág háziasszonyának egykori szenvedélye nagy port kavart a médiában, amit Balázs sem hagyott szó nélkül.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Egyre több tragédiát okoz az ital és a mobilozás

Fuldokolva kiáltozott segítségért az autóba szorult fiatal a halálos baleset után - ez egy szimuláció része volt kedden Kecskeméten. Egy olyan balesetet játszottak el, amit egy telefonáló sofőr okozott, és egy olyan autónak hajtott neki, amit egy részeg fiatal lány vezetett. A nézők középiskolás diákok voltak. Egyre több tragédiát okoz az ital és a mobilozás is - erre hívná fel a rendőrség a figyelmet.

 Roland nekiment Bori új pasijának?

A kettétört szívű fiú sehogy sem tudja feldolgozni szerelme elvesztését, és most érzéseit sem tartotta vissza...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

 

Gábor visszaköltözik az albérletbe?

Gábor rádöbbent arra, hogy nem tud tovább a műhelyben élni. Vajon hogy fogadták visszatéréséta barátai?

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Még nem tudták kihallgatni az érdi gázolót

Kórházban van, az állapota miatt még nem tudták meghallgatni a rendőrök az érdi gázolót. Tegnap délelőtt ütött el egy idős férfit az út szélén, aki szörnyethalt. Autójával ezután egy furgonnak is nekicsapódott, ő és a másik autó sofőrje is súlyosan megsérült. A baleset feltételezett okozója ivott és drogot is fogyasztott az eddigi vizsgálatok szerint.

Újrakezdés - sokadszor


szerző:
2018.11.06. 16:20
Újrakezdés - sokadszor

Több hónapig kezelték rehabilitáció intézetben Demi Lovato-t, de a napokban elhagyhatta a kórházat.

Már tart a Száraz November

Aki csatlakozik, vállalja, hogy egyetlen korty alkoholt sem iszik ebben a hónapban. Nagyon sokan vannak, akiknek ez biztosan nem sikerülne, becslések szerint egymillió embernek van alkoholproblémája Magyarországon. Kutatásokból pedig az derül ki, egy magyar átlagosan 12 és fél liter tiszta alkoholt iszik évente.

Kilátástalan sorsú embereknek segít a függősége után

A Fókusz Plusz riportere olyan emberi történeteket mutat be, akik kilábaltak a mélyből: volt, olyan, aki fedél nélkül, az utcán élt. Alkohol és gyógyszerfüggőségben, két deci borért vagy egy szem nyugtatóért pedig a zokniját is eladta.

Sok alkoholt isznak a kamaszok

Döbbenetesnek nevezte az RTL Híradónak nyilatkozó addiktológus az Egészségügyi Világszervezet felmérésének eredményét. Ebben azt vizsgálták, hogy hány 15 éves fiatal volt már életében legalább kétszer részeg. A fiúknál ez a szám meghaladta a 41, míg a lányoknál a 33 százalékot. 

ADDIKTOLÓGUS: „Magyarországnak sosem volt alkohol-stratégiája”

Szemelyácz János addiktológut arról kérdeztük, hogy mit szól azokhoz az eredményekhez, hogy a magyar 15 éves fiúk és lányok is dobogós helyen végeztek alkoholfogyasztásban. azon a listán, amit az ENSZ Egészségügyi Világszervezete készített a fiatalok alkoholfogyasztásáról. A szakember szerint az alkoholfogyasztás egy nagyon súlyos probléma, mégis sokszor úgy kezelik, mintha nem is létezne.

Korai mámor: egyre hamarabb részegednek le a magyar fiatalok

Megdöbbentő eredmény született egy új felmérésnél: A 15 éves magyar lányok egyharmada bevallotta, hogy életében már legalább 3-szor volt részeg. A magyarországinál csak Wales-ben és a dánoknál rosszabb a helyzet. De az élmezőnyben végeztek az angolok, a skótok, a litvánok, az észtek és a csehek is.

Megdöbbentő: tévedés volt az elszíneződött szonda

Több szondát is megfújattak egy verőcei sofőrrel a rendőrök, mindegyik szerint ittas volt, és mindegyik más-más értéket mutatott. Ezután előállították a helyi kapitányságon, ahol újra megvizsgálták, ekkor derült ki, hogy valóban józanul vezetett. Állítása szerint a rendőrök is meglepődtek ezen.

MEGLEPŐ: bebizonyította, hogy a szonda volt téves

Roszkos Károlyt két napja állították meg a rendőrök Vác közelében, szondát fújattak vele. Legnagyobb meglepetésére a műszer azt jelezte, hogy ivott, mielőtt a volánhoz ült. Majd később egy másik típusú szonda is ugyanezt jelezte. Végül a férfinak sikerült bebizonyítania igazát, miszerint színjózan.

Megtiltanák az alkoholfogyasztást a badacsonyi köztereken

Megtiltanák az alkoholfogyasztást a köztereken, biztonsági kamerarendszert építenének és állandó rendőri jelenlétet kérnek. Egyebek között ezt tervezik Badacsonytomajon. Az önkormányzat erről a javaslatról rendkívüli ülésen döntött.

Marcit részegen, Teót gyászolva találták meg a behajtók

Miután Marci besokallt, Teó bárjába menekült, ahol rátalált Gekkó, a pókerjátékos...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Kovács Áron nem véletlenül antialkoholista

Kovács Áron gyermekkora óta küzd a cukorbetegséggel - most elárulta, miben változtatta ez meg az életét.

Kórházba szállították a Jóbarátok sztárját!

A színész már a sorozat forgatása alatt is drog- és alkoholproblémákkal küzdött...

Tilos a csípős és az alkohol Nagy Alexandrának

A Barátok közt Fekete Alízának rengeteg dologról kell lemondania. Nagy Alexandránál néhány éve gyomorfekélyt és refluxot állapítottak meg, ezért a színésznőnek egy csomó dolognak búcsút kellett intenie. Többek között az alkoholnak, a fűszeres és csípős ételeknek. Ez utóbbiak mennek neki a legnehezebben, Alexandra ugyanis imádja az egzotikus ízeket.

 

Hogyan éljük túl, ha átmulattuk az éjszakát?

Egy fesztivál sokkal nagyobb kihívás, mint sokan hiszik. Mert az rendben van, hogy egy este elengedi magát a fesztiválozó, és végignyomja a koncerteket és a sörcsapokat, de van egy másnap is, az pedig acélkemény, persze a rutinosoknak erre is megvan a megoldása. Egy évvel ezelőtt jártunk utána.

Az alkoholista pék


szerző:
2018.06.29. 18:00
Az alkoholista pék

Mivel Kitti élettársa pékként dolgozik, az otthon lévő időt szinte csak alvással tölti. Ráadásul az alkoholt sem veti meg, ami újra és újra veszekedéshez vezet.

Cecília, a zugívó


szerző:
2018.06.19. 18:00
Cecília, a zugívó

Roland nemrég szakított Cecíliával, aki amellett, hogy titokban iszik, egyszer még a fiú unokahúgát is lefejelte. Mivel Roland még mindig szerelmes, elhatározta: ha a lány megváltozik, visszafogadja.

„Három hete nem ittam”


szerző:
2018.05.17. 18:00
„Három hete nem ittam”

Miután Róbert elvesztette szerelmét, az alkohol fogságába esett, és egyszer az életének is véget próbált vetni. Nővére, Dorottya azonban mindenben támogatta őt, és munkát is próbált szerezni neki, ám szenvedélye mindig erősebbnek bizonyult. Most viszont nagy híre van Dorottyának, hiszen lassan egy teljes hónapja nem ivott egy kortyot sem!

Szilárd: „Igazad van, tényleg lebirkáztalak!”

Lili megalázása után Klaudia és Szilárd egy ital mellett próbált megnyugodni, azonban a csendes estéből hamar veszekedés lett. Klaudia Szilárdot hibáztatta az egészért, persze kollégája nem hagyta ezt szó nélkül.

Joe Lalinak: „Tűnjetek el, gyűlöllek benneteket!”

Lali bajba keveredett a faluban. Roland és Bori egy sérült kisállatról gondoskodtak. Levente felfedte az igazi arcát Laurának.

Minimumár az alkoholizmus ellen

Nincs többé olcsó ital Skóciában. Életbe lépett a törvény, amely minimumárat vezet be az alkoholos italokra, így küzdenek az ott népbetegségnek számító alkoholizmus ellen.

Szilárd egy picikét lerészegedett...

A Tanár ötödik része is bővelkedik majd az izgalmakban, most bele is nézhetsz, hog ezek milyen hatással is lesznek Szilárdra, aki nemkicsit néz majd a pohár fenekére. Ne feledjétek: szombat este 20:00-kor folytatódik a sorozat!

Eminem: „Meg fogok halni!”


szerző:
2018.04.26. 11:13
Eminem: „Meg fogok halni!”

A világ egyik legismertebb rappere a napokban ünnepelte, hogy már 10 éve józan. De ez nem volt mindig így…

Szabina családját teljesen tönkretette az alkohol!

A fiatal lány csak annyit szeretne, hogy az édesanyja változzon meg, és végre jó szülő és jó nagymama váljon belőle. Tünde viszont eddig nem a lányát, hanem az alkoholista párját, Imit választotta, aki többször megverte már a nőt - a veszekedések, a verekedések szinte mindennaposak náluk. Vajon Tünde most kit választ, a lányát, vagy a párját?

Ráskó Eszter: „Nincsen csúnya nő, csak kevés alkohol”

Részlet a 21. évad harmadik részéből:

A humorista szerint a részegség sok mindent kihozhat az emberből, ő maga pedig mániákus életvezetési tanácsadóvá változik át egy-egy ferde éjszakán. Sőt, az is előfordul, hogy Beyoncé bőrébe bújva indul haza…

A teljes adást itt tudod megnézni!

Erzsi: „Megígérem, hogy változok”

Roxi egyre inkább attól tart, hogy barátnője, Erzsi lassan annyira az alkohol rabjává válik, hogy már nem képes ital nélkül elindítani a napját. Erzsi is tisztában van függőségével, de sajnos nem olyan egyszerű lerakni a piát egyik pillanatról a másikra.

Merre tart az emberi evolúció?


szerző:
2018.02.26. 08:36
Merre tart az emberi evolúció?

A jövőben egy korty alkohol is ki fog minket ütni? Nem lesz több alkoholista, nagyivó, de a hétvégi bulik is már akkor ájulással végződhetnek, mikor még el sem kezdődtek. Az evolúció gondoskodik rólunk. A Pennsylvaniai Egyetem friss kutatása szerint az alkoholmámor nyújtotta örömök már nem tartanak sokáig.

Szifon nem sokáig bírta a detoxikálást...

Hiába a kötelek, Szifon kiszimatolt a rendelőben egy gyógyszeres üveget, és mivel elvonási tünetei voltak, meghúzta azt...

A Barátok közt Gizije csúnyán megszegi a fogadalmát!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy Bokros Gizella nem bírta tovább, és belekortyolt egyet Balogh Nóra borába. Sajnos ezzel ismét azt érte el Gizi, hogy egy kortynál nem bírta abbahagyni, és csúnyán lerészegedett.

Survivor Benedek a sporttal küzdötte le alkoholproblémáit

A 2017-es Survivor játékosa a Reggeliben bevallotta, hogy évekig alkoholproblémákkal küzdött, azonban nemrég életmódot váltott, és a sport segítségével tudta leküzdeni az alkohol utáni sóvárgását.

Karesz és Lili durva bosszút álltak Danin

Lili és Karesz berúgtak együtt, majd eldöntötték, hogy bosszút állnak Danin és Evelinen. Elmentek a Bécy-házba és szétverték Dani szobáját, majd miután ennek megünneplésére is ittak még egy kicsit, egymás karjaiban kötöttek ki.

Fókusz 2018-01-24


szerző:
2018.01.24. 19:05
Lili Daninak: „Miért nem hagytad, hogy túllépjek rajtad?”

Lili próbálta derekasan viselni Dani visszatérését Bécsből, és határozottan elzárkózott a fiú békülési kísérletei elől. Amikor azonban azt mondta neki Dani, hogy ő tényleg komolyan gondolta a kapcsolatukat, újra feltámadt benne a remény. Bori tanácsára fittyet hányva Lili megpróbálta rábeszélni Danit, hogy próbálják meg újra, de a fiú határozottan lepattintotta. Dani eközben a klubban véletlenül belebotlott Evelinbe, aki megragadva az alkalmat szerette volna tisztázni vele a dolgokat, amit azonban a megbántott Dani makacsul visszautasított. Mikor Dani tudomást szerzett arról, hogy Lili újra inni kezdett, egyből hozzá sietett, hogy mellette állhasson.

Szofi Teónak: „Te nem a haverja vagy, hanem az apja!”

Teó borzasztóan boldog volt, amikor hirtelen megjelent nála a fia, Marci. Szofi azonban aggódott, mert úgy gondolta, hogy a fiúnak problémái vannak az iskolában. Amikor Teó ex-felesége telefonált, kiderült, hogy Szofinak volt igaza: Marci elszökött otthonról a féléves dolgozatai előtt. Teó azonban nem vette komolyan a dolgot, sőt elment bulizni a fiával, aki megpróbált neki megnyílni. A férfi képtelen volt mit kezdeni ezzel, és elhessegette a témát, majd addig itatta a fiát, míg az el nem hányta magát. Ezek után Tamara és Szofi durván kiosztották Teót, amiért ennyire felelőtlen apaként viselkedett.

Ezt te sem gondoltad volna! Lili elcsábította Andrást…

Lili egy pillanatig sem adja fel, és mindent megtesz azért, hogy megakadályozza a férje tervét. El is látogatott Andráshoz, ahol addig-addig szövögette a szálakat, míg a férfi engedett a csábításnak, és megcsókolta őt…

A teljes adásért kattints IDE!

Ajjaj! András ismét az alkohol fogságába esett...

Richárd volt üzlettársa kétségbeesetten hívta fel Kornélt, hogy elújságolja neki: kirúgták a munkásszállóról. A házmester fiú egy cseppet sem palástolta felháborodottságát, és nem is sejtette, hogy a vonal túloldalán András sört bont sör után...

A teljes adásért kattints IDE!

Útravaló szilveszterre: a töményet inkább kerüljék!

Mértékkel kell inni, töményet nem, vagy alig, a pezsgővel pedig különösen vigyázni kell, mert nagyon gyorsan felszívódik. Ezt tanácsolja szilveszterre a toxikológus. Zacher Gábor szerint az alkohol-energiaital kombináció különösen veszélyes. Szilveszter éjszaka tízszer annyi az eset a sürgősségiken és a toxikológiákon mint az év más napjain. A dietetikus szerint az is fontos, hogy az alkoholfogyasztás előtt vacsorázzunk.

Halálos mérget árult alkoholként

160 üveg mérgező alkoholt adtak el az ünnepek előtt. A metil-alkoholt tartalmazó ital halált okozhat, ketten jelenleg is életveszélyben vannak, miután beleittak. A mérgező keveréket egy 47 éves férfi készíthette Debrecen közelében a bíróság pénteken előzetes letartóztatásba helyezte.

 

Iszákos keresztszülők?


szerző:
2017.12.15. 18:00
Iszákos keresztszülők?

Mariann és Szabolcs két éve vannak együtt, és már a második babájukat várják. A fiatal pár most azért érkezett, hogy megkérjék barátaikat: legyenek születendő gyermekük keresztszülei. Bár Szabolcs kétkedve áll a dolog előtt, hiszen állítása szerint barátaik szeretnek felönteni a garatra…

6 év után találkoztak a fivérek

Zoltán évek óta nem látta testvérét, Tamást, akivel a drog-és alkoholproblémák miatt több alkalommal is komoly összetűzésbe került. Bár nagy ritkán beszélnek egymással telefonon, 6 éve egyszer sem találkoztak személyesen.

Érkezik már a gólya?


szerző:
2017.12.05. 18:00
Érkezik már a gólya?

Dani nem nézi valami jó szemmel a barátja, Zsolti kapcsolatát, akire Tündike egyre rosszabb hatással van. Az alkohol és a drogok mellett valószínűleg a lány már gyereket is vár, de ebben még egyikük sem biztos…

Norbi: „Sosem adsz rendes választ”

Norbi ma sem tudja feldolgozni a keserű tényt, hogy gyerekként édesanyja lemondott róla egy idegen férfi miatt. A fiatal fiú 13 évesen került állami gondozásba, és volt időszak, mikor drogokhoz és alkoholhoz nyúlt. Most elérkezett az idő, hogy számon kérje anyukáját.

ValóVilág: Ilyen egy igazi buli, ha beindul

Három évvel ezelőtt megtapasztalhattuk a ValóVilág 7 egyik buliján, mi történik, ha egy buli túl jóra sikerül: akkor aztán szitokszótár, és nyugodt lelkibéke nem igazán marad szárazon. A nagy táncparti közben először Fanni és Dennis estek egymásnak, de mi volt ez az epic Dóri-Laci összecsapához képest?

Dani meglőtte a sógorát


szerző:
2017.11.10. 18:00
Dani meglőtte a sógorát

Dani az augusztus huszadikai ünnepségen egy kissé felöntött a garatra, és mikor egy céllövöldében díjat szerzett magának, úgy fellelkesült, hogy a nem várt siker hevében – és enyhén ittas állapotában – tarkón lőtte sógorát a kezében tartott játékpuskával. Dani nem is érti, hogy egy ilyen parányi tréfa miatt sógora miért szakított meg vele minden kapcsolatot…

Ilyen egy csúnya veszekedés a Mátyás király téren!

Hét éve, hogy Gizella karaktere titokban ugyan, de újra inni kezdett. A házból Vilmos és Kinga észrevették, hogy a nővel megint nincs minden rendben, és mikor Vili bá ezt szóvá teszi Gizinek, hatalmas botrány kerekedik ki belőle.

Egy hónap alkohol nélkül – Ön kibírná?

Vajon kibírunk-e egy hónapot egyetlen korty alkohol nélkül? Ezt próbálhatja ki az, aki csatlakozik a Száraz November elnevezésű kezdeményezéshez. A szervezők szerint, aki egy hónapig nem iszik, az rájöhet, hogy pontosan milyen is a viszonya az alkohollal. Tavaly többezren próbálták ki ezt.

Mi az a Száraz November?


szerző:
2017.11.02. 08:40
Mi az a Száraz November?

Idén második alkalommal kerül meghirdetésre a Száraz November, melynek nem az a célja, hogy ne igyunk soha, hanem, hogy választ kapjunk, hogy mi a viszonyunk az italhoz.

Annabella a józan Sanyit szereti

Sanyi és Annabella 2 éve vannak együtt, de a férfi rossz szokása miatt több alkalommal is összevesztek. Bár a férfi nem alkoholfüggő, szeret felönteni a garatra. Annabella szerint párja abszolút megbízható, de amikor iszik, teljesen elveszíti önmagát…

Újra kísértésbe esett a Barátok közt Bokros Gizellája!

Pontosan hét évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon egy olyan dolog történt a Mátyás király tér udvarában, ami nemcsak Gizi életét változtatta meg, hanem Vili bácsiét is. A mindig tréfás és jókedvű Gizi egy ideje úgy döntött, felhagy az itallal, hiszen csak a rosszat hozta ki belőle. Az egyik pillanatban azonban engedett a csábításnak, és belekortyolt a kint felejtett borba. A problémák itt kezdődtek…

A csapatok majdnem leitatták Fördős Zét?

A második kóstoláson akadt némi eltúlzott rum aroma, horror sütibelsők, mentás mentések, elfelejtett pillecukor ajándékok és kenyér piték is!

Hatalmasat buliztak a Survivor játékosai!

A játékban maradt kilenc játékosra óriási meglepetés várt a Túlélők Harcának első éjszakáján. A szigetlakók végre kedvükre ehettek és ihattak, lezuhanyozhattak és hatalmasat bulizhattak a tengerparton!

Evelin részegen rámászik Rolandra

Miután Dani többször is visszautasítja Evelint, és az albérletből is el kell költözniük, a részeg lány szenvedélyesen rámászik Rolandra egy lelkizős beszélgetést követően.

Milán és Karesz leitatják Győző unokahúgát

Milán és Karesz szülinapi bulit szerveznek Győzőnek, akinek viszont vigyáznia kell az idegesítő unokahúgára, Anitára. A fiúk, hogy elcsitítsák a kellemetlenkedő Anitát, leitatják a lányt, aki viszont vállalhatatlanul részeg lesz.

Drogozott a gyilkosság előtt

Nagy mennyiségű alkoholt és szintetikus drogot fogyasztott a gyilkosság napján az a fiatal, akit a borsodnádasdi lány megölésével gyanúsítanak. Ezt az ügyészség mondta Híradónknak. A fiút ma letartóztatták. A 17 éves lány eltűnését vasárnap jelentette be az édesanyja, miután a lánya nem érkezett haza az előző esti szalonnasütésből. Meztelen holttestét egy vizesaknában találták meg. A rendőrség szerint még élt, amikor a gyanú szerint a fiú a vízzel teli aknába tuszkolta.

Előző rész (2017. augusztus 04.)

Gábor elintézi, hogy Totó beköltözhessen az albérletbe. Szilvi alkoholba folytja bánatát, és lefekszik Andorral. Dani mérgesen reagál, amikor az apja ismét felbukkan Budapesten.

Emília sem érti: mi lelte Berényi Miklóst?

A cégvezető ismét botrányosan viselkedett…

Cigarettázásra kényszerítette másfél éves unokahúgát

Öt év börtönt is kaphat az a férfi, aki cigarettázásra kényszerítette másfél éves unokahúgát. Mindezt videóra vette, majd nyilvánosságra hozta az interneten. A videón az látszik, hogy az ölében ülő gyerek szájába cigarettát nyom. A kislány próbálta elfordítani a fejét, végül még kezét is az arca elé tette. Több hasonló videója is van, az egyiken sörrel és whisky-vel itatja a lányt.

Előző rész (2017. június 19.)

Milán bevallja, hogy ő Hajniba, Karesz pedig Mesibe szerelmes. Barbi az ultrahangon meglátja a kisbabáját. Karola kénytelen szembenézni a múltjával, és alkoholba fojtja bánatát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való