KERESÉS search-close

alvilág

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "alvilág"

Az Alvilág vezető írója a Portréban!

A Félvilág, A berni követ, az Örök tél és a Vizsga alkotóinak új, romantikus történelmi thrillere pár héten belül feszültséggel és váratlan fordulatokkal tölti meg a mozikat. Az Apró mesék írója Köbli Norbert a Tanár és a Válótársak alkotói között is szerepel, az RTL Klub új krimi sorozatának az Alvilágnak pedig vezető írója. A vele készült Portrét vasárnap éjjel láthatják itt, az RTL Klubon.  

Halálos sebbel próbált menekülni

Ingatlanügynök volt az férfi, akinek holttestére csütörtök reggel találtak rá Budapesten a Szilas patakban. Úgy tudni, hogy a férfit találkozóra hívták az elhagyatott helyre. Megkéselték és lelőtték. A rendőrök pénteken csak annyit mondtak, hogy az információk nem tőlük származnak, az ügy részleteiről pedig a nyomozás érdekében nem beszélnek.

Csak a Fókusznak szólaltak meg a Prisztás-gyilkosság miatt elítélt férfi rokonai

A más ügyben kiszabott jogerős életfogytiglani szabadságvesztését töltő Jozef Rohac kedden a Nemzeti Nyomozó Irodán közel nyolc órán át tartó vallomást tett. Beismerésének legfontosabb része az volt, hogy 1996. november 1-jén ő ölte meg a 90-es évek hírhedt alvilági életének egyik jelentős szereplőjét, Prisztás Józsefet, ezért az a személy, akit a gyilkosságért jogerősen elítéltek, ártatlanul ül börtönben. Katalin és Franciska a gyilkosságért elítélt H. István unokatestvérei.exkluzív interjút adtak a Fókusznak.

Hihetetlen tragédián van túl a magyar DJ!

Az egy évvel ezelőtti adásunk pillanatától rendőrségi védelem alatt állt az Olaszországba menekült ismert magyar DJ, Karmatronic, aki életét kockáztatva a Fókusz kamerájának mondta el, hogyan vette el a magyar alvilág az éttermét és semmizte ki a vagyonából.

Bartha Zsolt: „Pár napom belül kell a hárommillió!”

Krisztián megtudja, hogy bátyja ismét illegális módszerekhez akar nyúlni, és egyáltalán nem örül neki.

Ismét vádalkut köthetett Radnai László

Ezt az Index tudta meg. A lap információi szerint a volt alvilági vezetőt feleségével külföldre költözteti a rendőrség. Az újság szerint egy 1999-es gyilkossági ügyről adhatott információkat a rendőröknek Radnai. Azt viszont nem lehet tudni, hogy pontosan melyik ügyről van szó, mert a részletek titkosak.

Fókusz 2017-06-30


szerző:
2017.06.30. 18:55
Az alvilág titkai: exkluzív interjút adott a Fókusznak Tanyi György

Tanyi György a 90-es, majd a 2000-es évek alvilági életének egyik nagy befolyással bíró alakja volt. jelenleg több bűncselekmény elkövetésével vádolja az ügyészség. Többek között egy merénylet elkövetésével is, melynek első tárgyalási napja 2016. júniusában lesz, így jelenleg házi őrizetben van.

Fókusz 2016-05-31


szerző:
2016.05.31. 18:55
Alvilági leszámolások és politikai merényletek

Amikor terror volt Budapesten. 1998 nehéz éve volt a rendőrségnek. Az akkor mindennapos leszámolások mellett már politikusok ellen is követtek el merényleteket. Ezek emberéletet ugyan nem követeltek, de riadalmat keltettek. A bűnösök nem kerültek elő, a kérdések pedig még mindig a levegőben vannak.

Autóbomba ölte meg a sofőrt

Felrobbant egy autó kedd reggel Berlinben, a benne ülő sofőr még kimászott, de azután meghalt. A kocsi a belváros felé tartott, a vezetőn kívül más nem utazott benne. Mivel az áldozat ismert figura volt az alvilágban, a rendőrség nem terrortámadásra, hanem bűnözők közötti leszámolásra gyanakszik.

Újabb vád Portik és Rohac ellen

Egy ötmilliós tartozás miatt gyilkolhatták meg 1996 decemberében az alvilágban csak Cinóberként ismert férfit a Fővárosi Főügyészség napokban elkészült vádirata szerint. Ebben az áll, hogy a prostituáltak futtatásából élő férfit az Aranykéz utcai robbantással és a Fenyő János kivégzésével vádolt Jozef Rohác ölte meg. Az ügyészség szerint a gyilkosságot pedig a szintén a 90-es évek leszámolásaival összefüggésbe hozható Portik Tamás rendelte meg.

Előzetes: Előkerülhet a félmilliárd forintos zsákmány

Szabadult a börtönből az a biztonsági őr, aki még 2009-ben Miskolcon kipakolta a rá bízott pénzes konténert. A 650 milliós pénzkötegek helyére téglákat tett. 500 milliót elrejtett, a többivel Thaiföldre menekült. Innen hozták haza a rendőrök, 5 évet ült. Az eldugott fél milliárdot hiába kereste a rendőrség és a biztosító, még az alvilág sem találta. 6-kor az RTL Híradóból kiderül, mi történne, ha előkerülnének a milliók.

Brazíliában fogták el az

Brazíliában fogták el a magyar alvilág egykori bankárának nevezett Kisbandit. Lakatos Andrást egy csalási ügy miatt keresték, és nemzetközi elfogatóparancs volt ellene. 2000-ben is külföldről hozták haza a magyar rendőrök, akkor Miamiból. Kisbandi neve egy gyilkossági perben korábban már előkerült: akkor azt mondták róla, hogy nagy összegeket kölcsönzött, de tartozásai lettek, ezért menekült külföldre. A 90-es évek alvilági leszámolásai is azután kezdődtek, hogy eltűnt az országból. Ő erről korábban azt mondta, nem miatta kezdődtek a robbantások.

Előzetes: Brazíliában fogták el a magyar alvilág bankárát

Brazíliában fogták el a magyar alvilág bankárának tartott Kisbandit. Lakatos Andrást egy csalási ügy miatt keresték, és nemzetközi elfogatóparancs volt ellene. 2000-ben is külföldről hozták haza a magyar rendőrök, akkor Miamiból. Kisbandi neve egy gyilkossági perben korábban már előkerült: akkor azt mondták róla, hogy nagy összegeket kölcsönzött, de tartozásai lettek, ezért külföldre menekült. Ő azonban azt mondta, hogy egy meghiúsult üzlet miatt hagyta el az országot. A részleteket megnézhetik az RTL- Híradóban.

Exkluzív interjú Chris Eatonnel


szerző:
2014.05.28. 17:00
Exkluzív interjú Chris Eatonnel

A labdarúgás mára egy elkeseredett háború frontvonalává változott. Az egyik lövészárokban szervezett bűnözőcsoportok, amelyek fogadási csalásaikkal dollár milliárdokat keresnek. Az arcvonal másik oldalán pedig a tiszta és becsületes játék szerelmesei.

Exkluzív: Magyar Róbert a rács mögött adott interjút

Büntetésének 7. napján adott interjút Magyar Róbert, miután a spanyolországi Marbellán elkapták a rendőrök. A fekete seregnek nevezett, 1000 főre saccolt bűnszervezet vélt feje 2010 januárjában szökött meg lakásából, ahol házi őrizetben volt.

Exkluzív: Alvilágból a nyugodt családi életbe

A háta mögött Sebhelyesnek hívták, a kilencvenes években az alvilág hírhedt gengsztere volt. Védelmi pénzek beszedése, behajtás, zsarolás, emberrablás mind-mind szerepelt a palettáján, végül elkapták. Azóta már inkább a biztos családi élet mellett tette le a voksát.

Letartóztatások a focivébé árnyékában

Illegális fogadások gyanújával csaknem hétezer embert vettek őrizetbe négy ázsiai országban.

Alvilági leszámolás Madridban

Tüzet nyitottak két albán állampolgárra a spanyol főváros egyik szállodája előtt.

Egyedül maradhatott a romák gyilkosa

A Nemzeti Nyomozó Iroda azt feltételezi: a csoport a nagycsécsi támadás után felbomolhatott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való