KERESÉS search-close

anyák napja

96 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "anyák napja"

Rendhagyó anyák napja Wossala Rozinával és Mautner Zsófival

A hatósági karantén után, rendhagyó anyák napja Wossala Rozináékkal. Rozina is csatlakozott a sztár chefek akciójához, Mautner Zsófival és 18 társukkal fogtak össze és 1000 élelmiszercsomagot juttattak el hétvégén a rászoruló édesanyáknak és kórházi dolgozóknak.

Megható üzenetek az idei rendhagyó anyák napján

Rendhagyó a mostani anyák napja. Telefonok és monitorok előtt könnyezett sok ünnepelt, mert persze a köszöntés nem maradt el a kijárási korlátozások miatt sem. Volt, aki online küldött verset, más pedig az angol rokonsággal együtt magyar dalt küldött. 

Orgona ága Londonból


szerző:
2020.05.03. 16:31
MEGHATÓ: Anyák napi köszöntés Londonból

Erdélyi Angelika volt kolléganőnk Londonban él. Az egész angliai családnak megtanította az Orgona ága című magyar dalt. Így köszöntötte fel Miskolcon élő édesanyját, aki nem is bírta könnyek nélkül a videót.

Megmutatjuk, hogyan ünneplik édesanyjukat a hazai sztárok!

Tavaly ezen a napon mutattuk be: édesanyának lenni felelősség, aggodalom, törődés, lemondás és áldozat. Az anyaság büszkeség, gondoskodás, boldogság és szeretet. Anyák napja alkalmából hazai hírességeseket, édesanyákat látogattunk meg! 

Anyák napja a koronavírus-járvány idején

A legszebb és legnehezebb hivatás az övék, mégsem ünnepelhetjük meg őket a koronavírus-járvány miatt a megszokott módon. Hogyan köszönti fel édesanyját Rúzsa Magdi, Molnár Gusztáv és Ember Márk? Csonka András megható köszöntőjét visszanézheted: ITT!

CSONKA ANDRÁS: “Eltávozott a legnagyobb támaszom!”

Csonka András már sosem ölelheti meg édesanyját. 2006-ban, tragikus hirtelenséggel veszítette el. Anyák napja közeledtével még inkább feltépődnek benne a sebek. A színész minden édesanyának és gyermeknek üzen videójában!

Örülnek a virágboltosok

Lélegzethez juttathatja a virágosokat a hosszú hétvégére adott könnyítés - ezt mondják az RTL Híradó által kérdezett üzlettulajdonosok. A virágboltok az anyák napja miatt három napig korlátozások nélkül nyitva tarthatnak - Budapesten is. A ballagások és az anyák napja átlagosan az éves forgalmuk 60-70 százalékát teszi ki. A meghosszabbított nyitvatartást a virágosok maguk kérték a kormánytól.

Anyák napján végzett édesanyjával

Zavartan beszélt stábunknak anyja haláláról az a 23 éves makói férfi, aki a gyanú szerint anyák napján verte agyon édesanyját. Ügyvédje szerint szakértői vélemény szükséges, hogy kiderüljön, védence beszámítható-e.

Nyári Dia: „Nagyon pörgős anyák napja volt”

A Barátok közt egykori színésznője a Reggeliben mesélt arról, hogy  miért volt náluk óriási kavalkád május első vasárnapján.

Anyák napját ünnepelt az ország

Virágcsokrok, cserepes növények, versek- országszerte az anyákra emlékezett ma mindenki. Az édesanyákat, nagymamákat, keresztanyákat csaknem 100 éve köszöntjük május első vasárnapján. Tátrai Zsuzsanna néprajzkutató szerint ez az egyetlen olyan ünnepünk, ami nem vált üzletté: hagyományosan most is apró szívhez szóló kedvességekkel, és versekkel köszöntik az édesanyákat, pont, mint a kezdetekkor. 

Hazai hírességek köszöntötték édesanyjukat kameránk előtt

Édesanyának lenni felelősség, aggodalom, törődés, lemondás és áldozat. Az anyaság büszkeség, gondoskodás, boldogság és szeretet. Anyák napja alkalmából hazai hírességeseket, édesanyákat látogattunk meg! Arról, hogy Molnár Gusztáv hogyan köszöntötte fel édesnyját a teljes felvételt ITT nézheted meg!

MOLNÁR GUSZTÁV: „Megpróbálom az én anyukámat egész évben szeretni!”

Molnár Gusztávot, a Drága Örökösök színészét egészen Komáromig kísértük, hogy anyák napja alkalmából felköszönthesse édesanyját.

Gólyahír: megszületett Eva Longoria kisbabája

A színésznő a minap adott életet első kisfiának, aki a Santiago Enrique Bastón nevet kapta.

Gwyneth Paltrow terhesen meztelenkedett!

A színésznő a minap posztolta Instagram oldalára a nem mindennapi képet…

A legnagyobb sztárok is anyukájukat ünnepelték

Az Egyesült Államokban május második vasárnapján ünneplik az édesanyákat - a sztárok szinte kivétel nélkül felköszöntötték őket közösségi oldalaikon. A legtöbb like-ot azok a hírességek kapták, akik gyerekkori fotót mutatta meg magukról és anyukájukról: így döntött például Dwayne Johnson is.

Szokatlan anyák napi köszöntés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság is köszöntötte vasárnap az édesanyákat anyák napján. Ráadásul nem mindennapi módon. A rendőrök kiválasztottak egy családot, meglátogatták őket majd a kétgyerekes anyával közölték, hogy ezen a napon mentesítik őt anyai kötelességei alól.

Így ünnepelték a sztárok az Anyák Napját!

Május első vasárnapján a celebek is köszöntötték az édesanyjukat és a nagymamájukat, a gyermekes sztárokat pedig lurkóik lepték meg. Mutatjuk, hogy ki hogyan ünnepelt május 6-án!

Négy rendőr anyaszerepben

Nehéz az anya szerepe. Több kezdeményezés is ezt mutatta be anyák napján. A Budapesti Rendőrfőkapitányság négy rendőre egy napra minden feladatot átvállalt egy kétgyerekes édesanyától. A rendhagyó akcióról videó is készült.

Édesanyjuk előtt tisztelegnek a hírességek

Sztárok köszöntik anyukájukat május első vasárnapján. A Peller nővérek, Puskás Peti és Nyári Dia is ünnepel. Pintér Tenya pedig verssel élteti az édesanyákat.

Pintér Tenya verssel élteti az édesanyákat

Nagy László Rege a tűzről és jácintról című versének egy részletét adja elő Tenya, hogy így tisztelegjen az anyukák és persze saját édesanyja előtt is.

Peller Annát meglepte kislánya Anyák Napja alkalmából

Annabella egy verset szavalt el anyukájának, Peller Annának, ami könnyeket csalt a Reggeli műsorvezetőjének szemébe.

Csórics Balázs mintagyerek volt


szerző:
2018.05.04. 07:40
Csórics Balázs mintagyerek volt

Még mindig emlékszik édesanyja altató dalaira és énekeire a Barátok közt Vida Rudija, vagyis Csórics Balázs. De milyen kisfiú volt? Milyen a viszonya az édesanyjával? És hogyan ünneplik az Anyák napját? Erről is kifaggattuk őket!

Sztárok vallottak édesanyjukról

Az RTL Reggeli szerdai adásában Gubás Gabi, Ábel Anita és Trokán Anna elárulták, mit köszönhetnek anyukájuknak. Kánya Kata és Wossala Rozina családi vitájának is fültanúi lehettünk.

Hogyan egyeztethető össze az anyaság a karrierrel? Ábel Anita és Gubás Gabi válaszol!

Sikeres nők, boldog édesanyák. De vajon mennyire változtatta meg az életüket az anyaság? Ábel Anita és Gubás Gabi mesélt a Reggeliben az anyaság örömeiről!

Ilyen egy anyák napja a Barátok közt szereplőivel

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Mérai Katát és Tihanyi Tóth Csabát a Story és a Best magazin kérte fel egy exkluzív fotózásra, természetesen nem egyedül, hanem a mamák közreműködésével. Az anyukák pedig egy cseppet sem jöttek zavarba a fényképezőgép láttán, sőt a fotózás után büszkén meséltek csintalan gyermekükről.

Családi hölgykoszorú Mark Ruffalónál

Az Egyesült Államokban május második vasárnapján tartják az anyák napját a köszöntésből pedig Mark Ruffalo sem maradt ki. Az amerikai színész egy gyerekkori fotót posztolt Instagramjára, melyen nagymamák és dédi is szerepel édesanyja mellett. A csibészes mosolygós Ruffalo mindannyiuknak köszönetet mondott posztjában.

Különlegesebbnél különlegesebb anyák napi meglepetések sztárjainktól!

Megható üzenetekkel, könnyfakasztó gondolatokkal és hatalmas meglepetésekkel készültek kedvenc hírességeink az anyák napjára.

Anyák napja: egyre többen vannak, akik a távolból üzennek

Köszönet az édesanyáknak, nagymamáknak, vagy dédmamáknak. Volt, aki virággal, és személyesen, a távol élő gyerekek pedig az interneten küldték el jókívánságaikat és köszönetüket. Egyre többen vannak, akik a távolból üzennek, és egyre többen vannak, akik idősen is fogadni tudják az üzeneteket az interneten.

Sztár anyukák és sztárok anyukái a Fókusz Pluszban

Május első vasárnapja anyák napja, természetes, hogy a Fókusz Pluszban is az anyukáké a főszerep. Kovács Katié és Nagy Timeáé például, akik ünnepelt világverő bajnokok voltak, most mégis akkor lábad könnybe a szemük, amikor a gyerekeikről és az anyaságról beszélnek. És főszerepet kapnak azok az édesanyák is, akiknek gyermekeit az egész ország ismeri az összes sikerükkel és ballépésükkel együtt. Mindannyian állítják, hogy a feltétel nélküli szeretetről ismerszik meg egy anyuka.   

Fókusz Plusz 2017-05-06


szerző:
2017.05.06. 18:50
Anyák napjára készülünk a szombati Fókusz Pluszban

Anyák napjára készülünk a szombati Fókusz Pluszban Wossala Rozinával és édesanyjával. De, Aurélió is elmondja hogyan bírta és értékelte édesanyja irányítását és szeretetét. Mitől jó igazán egy anya? 

WOSSALA ROZINA: Nagyon szoros a kötelék édesanyjával

Wossala Rozina és édesanyja Kánya Kata között nagyon szoros kötelék van. A Konyhafőnök zsűritagja és színésznő anyukája az otthonukban mesél arról, hogy ez a különleges szeretet mit is jelent számukra.

AURELIO:

Aurélióéknál elég furcsa az anya-fia kapcsolat. Aurelio már kiskorában magabiztos és öntudatos gyermek volt. Ez nem kevés problémát okozott a nevelésében. Ám elmondása szerint bármilyen konfliktusa is volt édesanyjával, mindig megbízott benne és sohasem hazudott neki.

Nagy Alexa mindenkit megelőzött!

Két nap múlva anyák napja, de Nagy Alexa biztos, ami biztos, már felköszöntötte édesanyját. A Barátok közt színésznője egyik reggel együtt kávézott anyukájával, akivel közös szelfit is lőttek. Posztjai mellett pedig követői figyelmét is felhívta rá: május első vasárnapján mindenki köszöntse az édesanyját.

A ma esti adásban kiderül, melyik Farmer találkozik az édesanyjával

Ti szavaztatok arról, szerintetek melyik játékosnak hiányzik a legjobban az édesanyja, mi pedig összehozzuk a nagy találkozást. A szavazást ezennél lezárjuk, ma este pedig eredményt hirdetünk!

Így ünnepeltek sztárjaink – megható képek!

Szinte repül az idő, főleg, ha azt családunkkal tölthetjük. Így vannak ezzel a sztárok is, akik meg is örökítették a megható anyák napi pillanatokat, és képeikkel árasztották el a világhálót.

Így köszöntötték a sztárok az anyukákat

Május első vasárnapján az anyákat köszöntjük. Így történt ez egy évvel ezelőtt is, amikor ismert embereket kértünk fel arra, meséljenek gyermekkorukról és édesanyjukhoz fűződő viszonyukról.

Anyák, akik szembeszállnak a lehetetlennel

Kíméletlen tömeggyilkos, misztikum, transzneműség, fogság, akció. Mindez olyan filmekben, melyek az anya-gyermek különleges kapcsolatát hivatottak bemutatni. Összeállítottunk nektek egy nem mindennapi listát.

Hajdu Steve sírva fakadt, mert elfelejtette a szövegét

Idén május 1-jén ünnepelhettük az anyák napját, ez pedig a Heti Hetes tagjaiban is felidézte az iskolás emékeket. Hajdu Steve elmesélte, milyen kellemetlen helyzetbe került évekkel ezelőtt - annyit elárulhatunk, nem csak ő küszködött végül a könnyeivel.

Csaknem száz éve ünnepeljük az édesanyákat

A gyerekek verssel, énekkel, a nagy többség pedig virággal köszönti édesanyját ezen a napon. Egy virágboltos azt mesélte, ilyenkor akár egy havi forgalmat is lebonyolítanak, és annyian vannak, hogy még a fia is beáll segíteni. Híradónk kamerája előtt üzentek a gyerekek, és azt is elmesélték, miért szeretik az anyukájukat.

ANYÁK NAPJA: Versek nézőink gyermekeitől

Május első vasárnapja, anyák napja van. Magyarországon 1928-ban lett hivatalos ünnep. Több gyerek is a Híradó kameráján keresztül üzent édesanyjának.

Nyári Dia köszöntője


szerző:
2016.05.01. 13:00
Nyári Dia köszöntője

Nyári Dia boldogan köszönti a világ összes édesanyját.

Varga Izabella tündérien dalol

Iza csodálatos dalocskával készült az anyák napjára.

Mérai Katalin üzenete


szerző:
2016.05.01. 13:00
Mérai Katalin üzenete

Kata kislányként egyszer mezei virágokkal köszöntötte édesanyját, viszont nem ment minden simán.

Mezei Léda meglepetése


szerző:
2016.05.01. 13:00
Mezei Léda meglepetése

Léda ritkán tud hazautazni, de ha megteszi, akkor bizony olyan meglepetéssel készül, hogy mindenkinek tátva marad a szája.

Józan László és Süti kedveskedése

László és Süti együtt kívánnak nagyon boldog anyák napját minden édesanyának.

Meglepetéssel készültünk – Boldog anyák napját!

A Barátok közt szereplői összefogtak, és nagy titokban készítettek egy kedves kis köszöntőt az anyukák számára, amit nektek is megmutatunk.

Boldog anyák napját kívánunk!

Ezzel a kedves köszöntéssel szeretnénk nagyon boldog anyák napját kívánni!

Barátok közt: „Boldog Anyák napját”

Végre elérkezett az év egyik legszebb napja. A szeretetteli ünnep alkalmából mi is készültünk egy kis meglepetéssel.

Boldog anyák napját a sztár anyukáknak (is)!

Ebben az időszakban az iskolák tele vannak lelkesen készülő diákokkal, a boltok megtelnek virágokkal és „gyerekek” tömegével, hogy a hónap első vasárnapjára minden meglegyen a nagy köszöntésre. Idén már május 1-jén ünnepelhetünk. A hazai sztárvilágban is sokan vannak, akik büszkék lehetnek anyukájukra!

Hürrem: „Gyermekeimről ne vedd le féltő kezed” – Boldog anyák napját!

Sok mindnet elmondhatunk a szultánáról, de egyben biztos egyetértünk. Életét adná gyermekiért, értük a haláltól sem riadna vissza.

Attila anyák napi üzenete


szerző:
2016.04.30. 21:20
Attila anyák napi üzenete

Szeretnéd, ha ő lenne az, aki személyesen is találkozhat az anyukájával? Akkor klikk, és szavazz rá!

 

Sanya anyák napi üzenete


szerző:
2016.04.30. 21:20
Sanya anyák napi üzenete

Szeretnéd, ha ő lenne az, aki személyesen is találkozhat az anyukájával? Akkor klikk, és szavazz rá!

Gergő anyák napi üzenete


szerző:
2016.04.30. 21:20
Gergő anyák napi üzenete

Szeretnéd, ha ő lenne az, aki személyesen is találkozhat az anyukájával? Akkor klikk, és szavazz rá!

Gábor anyák napi üzenete


szerző:
2016.04.30. 21:20
Gábor anyák napi üzenete

Szeretnéd, ha ő lenne az, aki személyesen is találkozhat az anyukájával? Akkor klikk, és szavazz rá!

Most te döntheted el, melyik Farmer találkozhat személyesen az édesanyjával!

A Farmerek anyák napja alkalmából üzenhettek édesanyjuknak. Egyikőjük azonban ezen felül még egy különleges ajándékban részesülhet. Az a játékos, aki a legtöbb szavazatot kapja a nézőktől, személyesen is találkozhat az anyukájával! Klikk, és szavazz arra, akinek szerinted a legjobban hiányzik az édesanyja!

Kezedben a döntés: melyik Farmer találkozzon az édesanyjával? Szavazz!

Legyen az ember vidéken, nagyvárosban vagy éppen a Farmon, az anyukák és nagymamák ünnepe ugyanolyan piros betűs nap mindenhol. Ennek alkalmából az egyik játékos különleges ajándékot kap: személyesen találkozhat az édesanyjával. Most Te döntheted el, ki legyen az!

Dia anyák napi üzenete


szerző:
2016.04.30. 21:20
Dia anyák napi üzenete

Szeretnéd, ha ő lenne az, aki személyesen is találkozhat az anyukájával? Akkor klikk, és szavazz rá!

Cintia anyák napi üzenete


szerző:
2016.04.30. 21:20
Cintia anyák napi üzenete

Szeretnéd, ha ő lenne az, aki személyesen is találkozhat az anyukájával? Akkor klikk, és szavazz rá!

A legszebb ünnep: különleges édesanyák mesélnek

Május első vasárnapja 1925 óta az anyák napja Magyarországon. Ez alkalomból virág helyett különleges édesanyákat gyűjtöttünk össze, mondhatni egy csokorba. Van köztük tizenöt gyerekes, olimpiai bajnok, színésznő, de olyan is akad, aki azért fogadta örökbe fiát, hogy ne bántsák.

Fókusz Plusz 2016-04-30


szerző:
2016.04.30. 18:50

Képernyősök és anyukáik


szerző:
2016.04.30. 17:17
Képernyősök és anyukáik

Anyák napja alkalmából olyan fotókkal készültünk, melyeken kedvenc képernyőseink szerepelnek édesanyjukkal. Magyarországon 1925 óta ünnepeljük az édesanyákat, mindig május első vasárnapján.

CZUCZOR-GIDAI ZSÓFI: Anyák napi köszöntője

Czuczor-Gidai Zsófi a Hungary's Got Talent legcukibb versenyzője Nadányi Zoltán: Anyu című versével köszönti édesanyját, és a nézőket Anyák Napja alkalmából. A kislány óvodás kora ellenére most is profikat meghazuttolva állt a kamera elé. Zsófi előadásmódja a 2015-ös tehetségkutató óta mit sem változott, még mindig elolvadunk tőle.

Rendhagyó módon köszöntötték fel édesanyjukat a Barátok közt szereplői

Mérai Katát és Tihanyi Tóth Csabát a Story és a Best magazin kérte fel egy exkluzív fotózásra. Természetesen nem egyedül, hanem a mamák közreműködésével. Az anyukák pedig egy cseppet sem jöttek zavarba a fényképezőgép láttán. Sőt a fotózás után büszkén meséltek csintalan gyermekükről.

Story Extra 2016-04-29


szerző:
2016.04.29. 16:55
Már a filmvásznon is kitört az anyák napja láz!

Idén május első vasárnapja a most következő hétvégére esik, és a magyar filmkedvelők akár egy jó kis mozizással is megünnepelhetik. Most mutatják be az Anyák napja című filmet Gary Marshall rendezésében, ami egy szívhez szóló családi vígjátéknak ígérkezik -  igazi sztárok felvonultatásával.

Nem csalódtunk Gyebnár Csekkában

A színésznő imádja édesanyját, de gyerekként nem hagyhatta, hogy édesapja kimaradjon az anyák napi ünnepségből. Ezért egy csodás dolgot talált ki.

Solti Ádám megható történettel állt elő

Nemsokára anyák napja, így Solti Ádám se szeretett volna kimaradni a köszöntők sorából. A története egyszerre megható és imádnivaló.

Nagy Alexa szívből jövő vallomása

Közeledik az év egyik legcsodálatosabb, és legmeghatóbb ünnepe az anyák napja. A Barátok közt egyik sztárja, Nagy Alexa elárulja nekünk, hogy ő milyen meglepetéssel készül édesanyjának.

Csórics Balázs heti meglepetés videója

Balázs rímekbe szedte a heti izgalmas pillanatokat, és még egy óriási, csodálatos meglepetéssel is szolgált. Nézzétek!

Előre hozott anyák napja

Kikapcsolódás lenne, ha dolgozhatna – ezt mondta az egyik, sérült gyermeket nevelő anyuka az előrehozott anyák napján, amelyet több civil szervezet együtt talált ki. Céljuk, hogy ezek az anyák nagyobb elismerésben részesüljenek, és hogy a tapasztalatcserével segíteni tudják egymást. Az RTL Híradónak nyilatkozó gyógypedagógus szerint az a legfontosabb, hogy a sérült gyermeket nevelők már az elején szakemberhez forduljanak.

8 kreatív ötlet Anyák Napjára

Már csak néhány nap és újra elérkezik május első vasárnapja az édesanyák ünnepe. A legtöbbünknek azonban évről évre fejtörést okoz, hogy milyen kedveséggel ajándékozzuk meg őket. A boltok polcai már megteltek a szokásos ajándékkártyákkal, virágokkal és bonbonokkal, de talán nincs is annál jobb, ha mi magunk készítjük el az ajándékot.

Sok nevelőszülőre lenne még szükség

Nem minden gyerek köszöntheti fel ma édesanyját. Az SOS Gyermekfalvakban négyszáz fiatalkorú él. Ők ma nevelőszüleiket ünnepelték. A szervezet most kapmányba kezdett, hogy minél többen jelentkezzenek nevelőszülőnek, mert további háromezer gyereknek lenne szüksége arra, hogy családban nőhessen fel.

Anyák napi bizonytalanság


szerző:
2015.05.03. 18:15
Anyák napi bizonytalanság

Virág, bonbon - a legtöbben ezzel köszöntötték édesanyjukat anyák napján. Magyarországon 1928 óta ünneplik az anyákat, nagymamákat május első vasárnapján. A gyerekeknek, unokáknak idén előre kellett gondolkodniuk, hogy hol és mikor szerzik be az ajándékot. A március közepétől érvényes vasárnapi zárva tartás miatt többen előre megvették például a csokrot, mert nem tudták, nyitva lesz-e ma a virágos.

Előzetes: Így ünnepelték az édesanyákat

Virág, bonbon - a legtöbben ezzel köszöntötték ma édesanyjukat anyák napján. Magyarországon 1928 óta ünneplik az anyákat, nagymamákat május első vasárnapján. A gyerekeknek, unokáknak idén előre kellett gondolkodniuk, hogy hol és mikor szerzik be az ajándékot. A március közepétől érvényes vasárnapi zárva tartás miatt többen előre megvették például a csokrot, mert nem tudták, nyitva lesz-e ma a virágos. Az RTL Híradó körülnézett az országban, hogy mit tapasztaltunk, megmutatjuk 6-kor.

Így köszöntik a sztárok anyukájukat

Május első vasárnapján az anyákat köszöntjük. Ez alkalomból ismert embereket kértünk fel arra, meséljenek gyermekkorukról és édesanyjukhoz fűződő viszonyukról. Dörmer Csaba riportja.

Anyák napi meglepetés: sztáranyukák a kamerák előtt

Május első vasárnapján az anyákat köszöntjük. Ez alkalomból ismert embereket kértünk fel arra, meséljenek gyermekkorukról és édesanyjukhoz fűződő viszonyukról. Dörmer Csaba riportja.

Fókusz Plusz 15-05-02


szerző:
2015.05.02. 19:10
Fókusz Plusz 15-05-02

Fókusz Plusz: A legszebb ünnep - Hírességek köszöntik édesanyjukat anyák napja alkalmából. Kinek mit jelent az élet legfontosabb köteléke? Élő könyvek - Menekültek, ösztöndíjasok, vagy csak kíváncsiak ránk. Itt élő külföldiek mesélnek magukról úgy, ahogy eddig sohasem.

PATAKY ATTILA: „A mi kapcsolatunk már többezer éve elkezdődött”

Bár Pataky Attila anyukája fizikálisan már nincs köztünk, az énekes spirituális kapcsolata megmaradt vele. Anyák napja alkalmából pedig együtt emlékezhetünk az asszonyra, aki felnevelte a népszerű frontembert.

PUSKÁS PETI: Nem csak anyák napján lepi meg édesanyját

Puskás Peti családja nagyon összetartó, édesanyjával pedig igazán különleges kapcsolatot ápol. Annak ellenére, hogy az ünnep alkalmával is köszönti az anyukáját, nem kell ahhoz különleges alkalom, hogy meglepje őt.

Fókusz 15-04-30


szerző:
2015.04.30. 17:55
Fókusz 15-04-30

Fókusz: Anyuka-teszt - A világ legédesebb kísérlete. Vajon szaglással és tapintással felismerik híres anyukájukat a gyerekek? Cumizó trónörökösök - Kibo és Assurka még kézből esznek. Meglátogattuk a felsőlajosi oroszlánkölyköket. Megmenekültek - Egy magyar fotós megrendítő története és felvételei Nepálból. Kiderült, Seherezádé is nemrég tért vissza az országból.

Anyák napi tipitapi: felismerik a sztárcsemeték anyukáikat?

A világ legtöbb országában ünneplik, de május első vasárnapján csak Litvániában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban és Szerbiában. Most vasárnap lesz kereken 90 éve, hogy ilyenkor mi magyarok is az édesanyákra emlékezünk. Hubai Antal riportja.

Itt a mami, hol a mami?


szerző:
2015.04.30. 17:00
Itt a mami, hol a mami?

A világ legtöbb országában ünneplik, de május első vasárnapján csak Litvániában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban és Szerbiában. Most vasárnap lesz kereken 90 éve, hogy ilyenkor mi magyarok is az édesanyákra emlékezünk. Hubai Antal riportja.

Boros Lajos és Hajdu Steve megmutatja érettségi bizonyítványát!

A jövő héten kezdődő érettségi vizsgák kapcsán beszélgettünk Boros Lajossal és Hajdu Steve-vel, akik bizonyítványukat is megmutatták. A Magyar Posta Zrt. szóvivőjétő megtudhattuk, hogy mikor hozza a postás a devizahiteles értesítőt, a Napi Doktorban pedig megtudhattuk, hogy milyen tippek vannak izzadás ellen. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Hogyan ünneplik az anyák napját a sztárok?

Ezen a héten különleges vasárnap elé nézünk, ugyanis május első vasárnapja, anyák napja. Mint mindenki, így sztárvendégeink is minden évben megünneplik ezt a jeles napot. A legemlékezetesebb, legmeghatóbb anyák napi történteikről faggattuk Nyertes Zsuzsát.

Anyák napi ajándékok

Május első vasárnapja Anyák napja, amelyre a készülődést nem árt időben elkezdeni. Rácz Anikó, kreatív blogger adott tippeket, hogy miket csinálhatnak a gyerekek akár percek alatt anyukájuknak és nagymamájuknak. 

Vekerdy Tamás, az édesanyák segítője

Könyveket írt, iskolát alapított, és 44 évesen lett édesapa, ami bizony az ő nézetéből későinek számít. Mélyen meghajol a nők előtt, az édesanyák segítője. Anyák napjára egy Vekerdy portréval kedveskedünk Önöknek!

Édesanyák, akik a háttérből figyelik híres gyermekeiket

Anyaszomorítók, csintalan kölykök, mintagyerekek és stréber csemeték voltak kiskorukban azok, akiket elkísértünk édesanyjukhoz, anyák napi köszöntőre. Nem mindennapi sztorik derültek ki róluk. Nyaklevesek, elzavart barátok, világgá menés, és meghitt pillanatok.

Fókusz Plusz 13-05-04


szerző:
2013.05.04. 19:25
Fókusz Plusz 13-05-04

Fókusz Plusz: Anya csak egy van - Gyerekkori csínytevések és édesanya-köszöntő Tóth Gabival, Voksán Virággal és Mészáros János Elekkel. Virtuális veszélyek - Mit tegyünk, ha a gyerek a szex szóra keres rá a neten? Tudunk-e védekezni, hogy ne lopják el a képeinket?

Müller Attila újra munkába állt a tragédia után

Attila most még édesanyjánál lakik. De házának újjáépítése is zajlik már.

ValóVilág - Összefoglaló 11-05-02

ValóVilág - Összefoglaló: Kialakult a finálé mezőnye: tegnap este Alekoszhoz és Jerzyhez Éva csatlakozott harmadikként a ValóVilág 4 mindent eldöntő, utolsó hetére.

Verssel csaltak könnyet a kismamák szemébe

A debreceni Kenézy Gyula kórház anyák napi ünnepségén olyan gyerekek mondtak verseket, akik maguk is a kórházban születtek.

Anyák napi élménycsokor rajzokból

Anyaotthonokban és családokban élő gyerekek és szüleik rajzolják krétával az óriási virágcsokrot Budapesten.

Művészi versolvasó maraton Anyák napján

Rékasi Károly, Csonka András és a Kálid Artúr is verssel köszönti az édesanyákat május 1-jén, a budapesti Orczy Kalandparkban.

Az édesanyáké a vasárnap


szerző:
2009.05.03. 17:01
Az édesanyáké a vasárnap

Május első vasárnapján kismamákat köszöntöttek a Debreceni Kenézy Kórház szülészetén.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való