KERESÉS search-close

anya

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "anya"

Vanda elfogadja Konrád tisztességtelen ajánlatát

Úgy tűnik, a fiatal édesanya komolyan gondolta, mikor azt mondta, mindent megtenne azért, hogy a kisfiát újra lássa…

A versenyző öt év után a Konyhafőnökben láthatta újra az édesanyját

Armando nem bírta visszatartani a könnyeit, amikor meglátta, milyen meglepetést tartogatott neki Zé.

Sárközi Ákos szívét rabul ejtette az egyik versenyző

Konkoly Ágnes kislányával együtt lépett a zsűri elé, a kis Zoé pedig mindenkit azonnal levett a lábáról.

Vanda ledöbben: ki az az idegen nő Marci mellett?

A fiatal anyuka nem hisze a szemének, amikor meglátja, hogy a kisfiára Balázs helyett egy ismeretlen nő vigyáz...

Fókusz Anno: Huszonöt év után talált újra egymásra anya és fia

Tóth Márk és édesanyja a napokban találtak újra egymásra, negyed század után. Most szeretnének mindent bepótolni. Márkot édesapja hat évesen magával vitte Bangladeshbe, az ő szülőhazájába. Édesanyja ugyanis betegsége miatt nem tudott volna gondoskodni róla. Azt azonban nem gondolta, hogy soha többet nem hozza vissza neki. A fiú Mark Abdur Sardar néven nőtt fel, Bangladeshben és Kanadában.

FÉSŰS NELLY & HORVÁTH CSENGE: Nem esik messze az alma a fájától

Csenge rengeteg üzenetet kap a követőitől, a kommentelők pedig kicsit sem kímélik. Azt mondja, amióta olvasni tud, mindent elolvas magáról és a családjáról, ezért tökéletesen megtanulta kezelni a rosszakarókat. Az a mondás pedig, hogy az alma nem esik messze a fájától Csenge és Nelly esetében igazán megállja a helyét.

Szonja vallomásra kényszeríti Lucát

A fiatal lány Szonjához fordult tanácsért, aki úgy érzi, nem rejtegethetik tovább ezt a súlyos titkot Aliz elől. Így a sarokba szorított Luca kénytelen vallani...

Juli súlyos árat fizet a lánya becsületéért

A Trinitász Kft. jövője forog kockán azzal, hogy Claudia továbbra sem akar tisztességes eszközökkel játszani, ami Vandára is rossz hatással van – Juli pedig nem hagyja annyiban a dolgot, mert számára a lánya tisztessége a legfontosabb.

Magáról akart videót csinálni, de az anyukája besétált a képbe, és elvitte a show-t!

Hihetetlenül vicces képsoroknak lehetünk a szemtanúi! Fábri magáról szeretett volna videót készíteni, de az anyukája elvitte a show-t!

Fájdalmas búcsút vesz egymástól Katica és Baba

A javasasszony elérkezettnek látta az időt, hogy elhagyja Rokocát és világgá menjen.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Klári pikáns szerelmi története nem csak Olivért sokkolta

A szakács édesanyja Gigivel is megosztotta azt a kalandját, amiről a fia hallani sem akar.

Jozefin a méreg után ismét kockára teszi az életét

Az egész kastély aggóik a báróné egészségéért, miközben Baba mindent megtesz, hogy a közös titkuk ne derüljön ki. De vajon meddig játszhat a saját életével?

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Szívhez szóló levelet írt Vanda kisfiának

A fiatal anyuka Marcinak mesélt arról, hogy milyen érzelmi viharokon megy éppen keresztül.

„Vegye el tőlem ezt a tudja mit, ezt a gyereket!”

Baba nem akar hinni a fülének, amikor meghallja a báróné kívánságát. A javasasszony szerint csak Isten veheti el Jozefintől a gyermeket, ám ő kitart elhatározása mellett.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Janza Kata és Pesák Ádám anya-fia szerepben

Szerelmespárt és anya-fiú párost is alakít Janza Kata és Pesák Ádám a Nikola Tesláról szóló darabban. Megkérdeztük tőlük, hogy megnehezíti vagy megkönnyíti az életüket, hogy együtt állnak színpadra!

Cipősdobozba tette újszülött kisfiát, gyilkosságért ítélték el

Gyilkosságért 5 év letöltendő börtönre ítélték azt a nőt, aki egy baranyai faluban, tavaly áprilisban újszülött kisfiát egy szatyorba, és egy cipősdobozba tette, amit a szekrényben rejtett el. A csecsemő néhány órán belül meghalt. Minderre csak másnap, véletlenül derült fény.

Gábor: „Nem feküdtem le a lányával!”

Dzseni anyukája beállított az albiba, hogy beszéljen Gáborral. Vajon lánya szerelme meggyőzheti a kapcsolatukról? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gyűjtésbe kezdtek a gyermekeit elvesztő, sokkos állapotban lévő anyának

Még mindig nem tudta kihallgatni a rendőrség és továbbra is kezeléseket kap az anya, akinek férje egy hete ölte meg 7 és 9 éves gyerekeiket, majd magával is végzett Tatabányán. A sokkos állapotban lévő asszonyban azóta az édesanyja tartja a lelket. Ő egy bécsi magyar étteremben dolgozik a nyugdíj mellett. Főnöke gyűjtésbe kezdett, hogy segítsen nekik.

Ha segíteni szeretnének az édesanyának itt megtehetik:

Név: Brigitta Krautinger

AT03 1200 0500 0003 7801

Jelszó: Adrien

Egy újabb sötét titok derült ki a Torzsa családról

Rózsa nem bírta tovább magában tartani azt a súlyos terhet, amit már öt éve magával cipel…

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Radnay Csilla: „Rózsa egy olyan problémával küzd, amivel nem is tudom, hogy meg lehet-e küzdeni”

A színésznő maga is úgy látja, hogy borzasztó nehéz lehet az általa alakított karakternek, hiszen annál nagyobb fájdalom nincs, ha egy édesanya nem saját maga nevelheti fel a gyermekét.

Kiderült Bodza Katica legféltettebb titka!

A rokocai kastély szolgálója mégsem árva. De vajon mi lesz, ha fény derül a származására?

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Több százmilliárd forint esne ki a költségvetésből, ha bevezetnék a SZJA mentességet a háromgyermekes anyáknak

Több százmilliárd forint esne ki a költségvetésből, ha bevezetnék a személyi jövedelemadó mentességet a háromgyermekes anyáknak is - ezt mondta a híradónak nyilatkozó adószakértő. A miniszterelnök csütörtökön beszélt arról, hogy a népességfogyás miatt kiterjesztenék a négygyermekes anyák számára már elérhető, egész életre szóló SZJA mentességet.

Halála előtt járt a rendőrségen a megkéselt mélykúti anya

Járt a rendőrségen, de végül nem tett feljelentést az a mélykúti nő, akit néhány órával később brutális kegyetlenséggel, a gyerekei szeme láttára ölt meg 27 éves élettársa. A nő azért mert a rendőrségre, mert a férfi fenyegette. Azt mondták neki, zaklatás miatt feljelentheti, de ezt nem akarta. Élettársa a gyilkosság után felgyújtotta a házat és megpróbált öngyilkos lenni.

Mihalik Enikő és anyukája semmit sem tudnak kitálalni?

A modell és anyukája nagyon megcsúsztak az idővel. Minden elemük késésben volt és Enikő nagyon aggódott a tálalás miatt.

„Nem volt előjele a kunszentmártoni tragédiának”

Nem volt előjele a kunszentmártoni tragédiának – ezt mondta az RTL híradónak a település polgármestere. Úgy tudja, a nagymama is a házban volt, amikor menye pénteken megölte 3 éves kisfiát. A gyerekkel a karjában a nagymama rohant segítségért a szemközti kocsmába. Információink szerint az apa szinte egész nap otthon volt, csak pár percre hagyta magára  a feleségét, ekkor történt a tragédia. Az anya letartóztatásáról holnap dönt a bíróság.

Exkluzív jelenet: Dalma kiöntötte a szívét az édesanyjának

Amíg Botond gazda a toszkán kiruccanás után visszarázódott a hétköznapokba, Dalma hazalátogatott, és őszintén vallott érzéseiről az anyukájának.

Váratlan látogatás: Balázs gazda anyukája meglepte a lányokat!

Balázs gazda édesanyja megismerkedett fia kiszemeltjeivel.

A tűző napon, a kocsiban hagyta gyerekét

A tűző napon, álló autójában hagyta 2 év körüli gyerekét egy anya egy soproni bevásárlóközpont parkolójában. Az izzadó kisfiút egy férfi vette észre, aki szólt a közelben lévő rendőröknek, majd a mentők is megérkeztek. Nem sokkal később az anya is visszatért az autóhoz, így kivették a rémült gyereket. A mentők megvizsgálták, de az ijedtségen kívül nem esett baja. A veszélyes perceket ezután az éppen ott zajló balesetmegelőzési programon próbálták elfeledtetni a gyerekkel a rendőrök.

Maradandó sérülései lettek a 4 hónaposan bántalmazott kislánynak

Több helyen betörte négyhónapos kislánya fejét, és eltörte a gyerek karját is - a bíróság az anyát jogerősen két év felfüggesztett börtönre ítélte. A bántalmazás három éve történt. A gyerek túlélte de maradandó sérülései miatt azóta is egy intézetben ápolják. Az ítélet indoklásában a bíró azt mondta, hogy az ügyben csak az anya volt a vádlott, de a történtekért nemcsak ő felelős.

Elmegyógyintézetbe küldik az állítólagos anyagyilkost

Megrázó részletek! Letartóztatta, és elmegyógyintézetbe küldte a bíróság azt az 50 éves mohácsi férfit, aki a gyanú szerint vasárnap megölte anyját. Összekötözte a 76 éves asszony végtagjait, szemét és száját leragasztotta,  megszúrta és egy serpenyővel többször fejbe ütötte. A doktornak tanult, de nyelvtanárként dolgozó férfi kisebb bűncselekmények miatt már többször állt bíróság előtt.

Örök vita a gyermek (nem)vállalás

A nők nagy része bármit megtenne azért, hogy anya lehessen, míg vannak nők, akik mindent elkövetnének ennek ellenkezőjéért. A gyermek – nem – vállalás régóta vitatéma, a gyermektelen nőket pedig gyakran nem csak a társadalom ítéli el, hanem a közvetlen környezetük is.

Gyerekvállalás férfi nélkül

Charlize Teron és Lucy Liu után újabb híresség vállal férfi nélkül gyereket. Miért dönt így Natalie Imbruglia-hoz hasonlóan egyre több nő?

Légpuskával lőtte arcon anyját egy részeg férfi

Életveszélyesen megfenyegette, majd légpuskával arcon lőtte édesanyját egy részeg férfi a Pest megyei Maglódon. Az asszony súlyosan megsérült, kórházba vitték. A támadás még 2017 őszén történt, a férfi ellen most emeltek vádat. Akár három évet is kaphat.

Késsel támadt anyja élettársára egy 15 éves sükösdi fiú

Letartóztatta a kecskeméti bíróság azt a 15 éves sükösdi fiút, aki pünkösd vasárnap szívtájékon szúrta anyja élettársát. A férfit újra kellett éleszteni, a kés az egyik verőerét találta el, életmentő műtétet hajtottak végre rajta a kórházban. A fiú beismerte tették, de nem tett vallomást. 

Anya és lánya, a TikTok királynői

NikoszNiki és Dominik hihetetlen népszerűségnek örvendenek az alkalmazáson, ám hobbijuk miatt több barátjukat is elveszítették már... A teljes adásért kattints ide!

 

Minden anya rémálma


szerző:
2019.05.16. 14:54
Minden anya rémálma

Cleo Mitilineou, görög származású operaénekesnő előtt úgy csukódott be a 61-es villamos ajtaja, hogy a gyerekeit már felszállította. Ő az esernyőjét csukta még össze, mikor az ajtó végérvényesen bezárult előtte, a villamos pedig elhajtott a gyerekeivel.

Anyák napján végzett édesanyjával

Zavartan beszélt stábunknak anyja haláláról az a 23 éves makói férfi, aki a gyanú szerint anyák napján verte agyon édesanyját. Ügyvédje szerint szakértői vélemény szükséges, hogy kiderüljön, védence beszámítható-e.

Leszúrta édesanyját, majd 15 éves öccsére támadt

Késsel szúrta le az anyját egy húszéves fiatalember éjszaka a Vas megyei Káldon, majd a tizenöt éves öccsére támadt. A nő azonnal meghalt, a tinédzser csak könnyebben sérült meg. A tragédia idején az asszony másik négy gyereke is otthon volt, nekik nem esett bajuk.

Még mindig érintetlen a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának szobája

Egy év után is érintetlen a kislány szobája, nincs erejük eltenni a játékait - ezt mondta csütörtökön Híradónknak a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának édesanyja. A rendőrök befejezték a nyomozást, eszerint tavaly májusban a kislány bátyjának osztálytársa, egy 16 éves fiú csalta el és ölte meg a 8 éves Adrient.

Sok anya fél krízishelyzetben

Fél, ezért nem mer segítséget kérni sok krízishelyzetben lévő anya. Ezt mondta az RTL Híradónak a Bölcső Alapítvány elnöke, aki 24 éve foglalkozik nehéz helyzetbe került nőkkel. Szerinte többen azt sem merik megkérdezni, hogyan mondhatnak le gyerekükről. Szombaton derült ki, hogy egy magyarmecskei asszony a szülés után magára hagyta gyermekét, aki emiatt meghalt. Március közepén pedig egy 23 éves nő fojtotta meg titokban megszült csecsemőjét.

Me&myMummy: A szülők és a gyerekek egyforma ruhába bújnak!

Metcalf Éva a megálmodója annak a ruházati márkának, ami a kicsikre és a nagyokra is egyaránt gondol. A teljes adásból kiderül, hogy sikerült-e meggyőznie az öt cápa valamelyikét!

Rabosították az anyát, aki kiborult

Kriszta sok nehézség árán egyedül neveli 33 éves fiát, aki súlyos autista. A múlt héten, ahogy szokta, gyógytornára vitte, leparkolt, és kirakta a kocsira a mozgássérült igazolványt. Nem sokkal később rendőrök érkeztek, és vitába keveredtek az anyával, akit végül bevittek a rendőrségre, rabosították és órákig ott tartották. Az anya összeomlott…

Lakástűz: az idős asszony a szobában rekedt, fia túlélte

Halálos lakástűz Székesfehérváron! Egy idős asszony az égő szobában rekedt és meghalt, miután kigyulladt a családi háza. Fia, aki a szomszéd szobában aludt, súlyosan megsérült, őt a tűzoltók mentették ki a lángok közül. Még most is kritikus állapotban fekszik kórházban.

Életfogytiglant kapott az édesanyját halálra verő férfi

Jogerősen életfogytiglani börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt 47 éves férfit, aki még 2017-ben halálra verte édesanyját. A vádlott nem jött el a másodfokú tárgyalásra, korábban tagadta tettét. Azt viszont elismerte, hogy rendszeresen bántalmazta akkor 83 éves édesanyját.

Egy díler anyja csempészte Magyarországra a 25 kilónyi drogot

200 millió forintot érő drogot csempészett Magyarországra a gyanú szerint az a társaság, akiket szombaton fogtak el a rendőrök Budapesten. 20 kiló ecstasyt és több mint öt kiló kokaint foglaltak le. A drogot egy 69 éves nő hozta Magyarországra, majd azt a saját fia adta volna el. A rendőri akcióról készült videót megnézhetik ITT.

DROGFOGÁS: 25 kiló kábítószert találtak a rendőrök

200 millió forintot érő drogot csempészett Magyarországra a gyanú szerint az a társaság, akiket szombaton fogtak el a rendőrök Budapesten. Több, mint 25 kiló kábítószert foglaltak le. A drogot egy 69 éves nő hozta Magyarországra, majd azt a saját fia adta volna el.

Elhagyta gyerekeit szórakozás közben egy anya szilveszterkor

Elhagyta gyerekeit szórakozás közben egy anya a budapesti Vörösmarty téren szilveszterkor. Erről most számolt be a rendőrség. A nő ismerősével ivott, és későn vették észre, hogy a négyéves kisfiú és a hatéves kislány elkeveredett mellőlük a tömegben. Később mindkét gyereket megtalálták a rendőrök, akiket a nagymamájukhoz vittek. Az anya és az ismerőse ellen eljárást indítottak.

 

Bűncselekmény lehetett a kaposvári lakástűz

Bűncselekményre gyanakszik a rendőrség annak a kaposvári lakástűznek az ügyében, melyben egy anya és egyetemista lánya vesztette életét október végén. Akkor még kizárták a szándékosság lehetőségét, az azóta befejeződött tűzvizsgálat eredményei alapján azonban átminősítették az esetet és büntetőeljárást indítottak.

Lezárták a nyomozást a megölt baba ügyében

A szilveszteri buli után egy patakparton szült, majd megölte a csecsemőjét - ezt állapította meg a most lezárt nyomozás egy 34 éves pásztói nő ügyében. A Nógrád megyei településen idén január nyolcadikán fedezték fel a csecsemő holttestét. A rendőrök nem sokkal később a gyermek anyját is elfogták.

Risztov Évi anyukája az egyetlen, aki le tudja nyugtatni a lányát

Évi édesanyjával főz majd együtt, aki szerinte irtózatosan gyorsan mozog a konyhában. Anyukája elmondta, hogy nagyon büszke a lányára, de vajon mi lehet a titka, amivel képes lenyugtatni Évit?

17 évet kapott az édesanyját meggyilkoló férfi

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt 17 év fegyházbüntetésre ítélte a másodfokú bíróság azt a férfit, aki saját anyját ölte meg a Somogy megyei Mernyén, tavaly tavasszal. A végzetes napon kettejük veszekedése elfajult, a férfi nyakon szúrta, majd ütötte és rugdosta az idős asszonyt, aki belehalt sérüléseibe.

Istenes Bencéék nem félnek a meztelenségtől gyerekeik előtt

Vajon mi lehet az egészséges, ha a szülők rejtőzködnek a gyerekeik előtt, vagy a naturista szemlélet? A Fókusz utánajárt.

Lili: „Egy selejt vagyok”

Lili teljesen maga alatt van a kisfia miatt, és fogalma sincs, mi lenne a tökéletes megoldás.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ez volt a 2018-as Survivor legmeghatóbb pillanata!

A megható pillanatok garantáltan könnyet csalnak a szemedbe! Fannit a nővére, Alexandrát az öccse, Tomit pedig az édesanyja látogatta meg.

Félt az anya, ezért ölte meg babáját

Szorongott az anya, aki a gyanú szerint megölte 4 hónapos csecsemőjét. A bíróság közleménye szerint attól félt, hogy nem tud megfelelni az anyasággal járó feladatoknak. A bíróság elrendelte a letartóztatását, de a következő 30 napot elmegyógyintézetben kell tölteni.

Kate Hudson harmadjára is anya lett!

Kate Hudson Instagramon újságolta el az örömhírt: megszületett harmadik gyereke is. Nincs olyan követője az amerikai színésznőnek, aki nem tudta, hogy várandós: hetente több képet is mutatott már hatalmas pocakjáról. Sajnos a kisfiáról nem mutatott egyelőre fotót, csak annyit osztott meg a rajongókkal, hogy mindenki jól van és hálás a köszöntésekért.

Dobó Ági felidézte kisfia születését

Nagy nap van a Konyhafőnök VIP győztese mögött, hiszen október elsején lett ötéves a nagyobbik kisfia. Ennek kapcsán visszaemlékezett: hogyan is jött a világra Beni.

Niki Beluccinak mindenről van véleménye!

Niki Belucci nagybetűs anyuka lett. Mesél arról mi volt a legboldogabb és a legnehezebb pillanat az anyává válás során. Megtudhatják, hogy mit gondol a nyilvános szoptatásról, és hogy sikerül összeegyeztetni az anyaságot a dolgos éjszakai élettel. De fény derül arra is, hogy miért szedte le közösségi oldaláról a kisbabás fotókat.

Karesz az édesanyjának: „Takarodj, amíg szépen mondom…”

Karesz beleegyezett, hogy újra beszéljen az édesanyjával, a beszélgetés azonban durva fordulatot vett…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Megszólalt az az anya, akit gyermeke megölésével vádolnak

Kisfia születése után egy héttel kameránk elé állt, megszólal az az anyuka, akit azzal vádolnak, hogy saját apjával meg akarta öletni középső, két és fél éves kislányát. Mónikától a szülés után azonnal elvették még a kórházban harmadik gyermekét, újszülött kisfiát. Ügyvédje nem érti, hogy tehették ezt meg az anyával és a babával.

Ami az adásból kimaradt: Vivi féltékeny az anyósára?

Bár Vasvári Vivi állítása szerint jól kijön az anyósával, nagyon haragudott Fecsóra, amikor az édesanyja a talpát masszírozta...

Teherautó baleset miatt jött világra, miközben anyja meghalt

Horrorbaleset, és elképesztő túlélés Brazíliában. A túlélő egy baba, aki a baleset következményeként jött világra, miközben anyja meghalt.

Dobó Ági elárulta a legfontosabb anyuka szabályokat

Minden család tudja, hogy ha a kicsik játszani akarnak, akkor időnként meg kell látogatni a játszótereket is. De nem mindegy, hogyan tesszük ezt. A Konyhafőnök VIP győztesével és kisfiával, Bubuval végigvettük az íratlan tiltásokat.

Vajon Voksán Virág fiús vagy lányos anyuka lesz?

Nemrég kiderült, hogy milyen nemű lesz a DJ kisbabája, aminek nem is örülhettek volna jobban párjával. Kíváncsi vagy, ki érkezik hamarosan Virágék családjába?

Vajon a sztármamik büszkék gyerekeikre?

Kíváncsiak rá, hogy mit szólt Voksán Virág anyukája, amikor először meglátta lányát egy szexi címlapon? És vajon Ungár Anikó elfogult-e, ha fiáról, Baronits Gáborról és az ő színészi alakításairól van szó? Utánajártunk, hogy mit szólnak a sztárok anyukái gyerekeik pályaválasztásához.

 

Összeomlott a gyerekgyilkos anya

Összeomlott és zokogva próbálta meggyőzni a bírót, hogy nem akarta megölni kisfiát. 12 év börtönre ítélték azt a ceglédi nőt, aki csaknem két éve olyan súlyosan bántotta másfél éves gyerekét, hogy a kicsi belehalt sérüléseibe. Az idegesítette fel, hogy a kisfiú nagyon sírt, és nem hagyta abba. A nő azt mondta, hogy nagyon szeretné másik két gyerekét felnevelni.

Tamara: „Hol volt Teó, mikor szükségem volt rá?”

Tamarát sokkolta, amikor reggel megtudta, hogy Gyöngyi Teó miatt kapott szívrohamot. Súlyos szemrehányásokkal illette a barátját, mivel nem tudta megbocsátani neki, amit az anyjával tett. Amikor azonban maga is megtapasztalta, hogy az anyja és a barátai milyen mértékben támadják Teót, ő is rettenetesen felháborodott.

Meglátogattuk Baby Gabit és a tündéri ikreit!

Baby Gabi, a ’90-es évek egykori sikeres magyar lánybandájának énekese, aki egy évvel ezelőtt 9 hónapos és 9 kilós ikerfiúival várta a Fókusz stábját. A cukiságmérőnk nekünk akkor kiakadt, és nektek?

 

Tud-e az anya apa is lenni?


szerző:
2018.06.08. 09:15
Tud-e az anya apa is lenni?

Megfigyelések szerint az apák eltérő stílusban foglalkoznak a gyermekeikkel, s mást tanulnak meg a gyermekek az apákkal való játékban, mint az anyákkal való együttlétben. Az apa-gyermek és az anya-gyermek kapcsolatokban nem a versenyt érdemes kihangsúlyozni, hanem azt, hogy a kétféle szülői viselkedés kiegészíti egymást. Vajon mit gondol erről Náray Erika és Dolhai Attila?

Szülés után bombaformában?

Otthon ülés, és a sport teljes megvonása helyett ezek az anyukák motivációt láttak a felszedett kilókban, és csecsemőstül szinte beköltöztek az edzőterembe, hogy újra alkossák a testüket. Egy évvel ezelőtt mutattuk be őket a Fókuszban.

A celebanyukák is rettegnek néha?

Minden terhesség más, ahogyan minden anyuka is, mégis a legtöbb szülőben megfogalmazódtak ugyanazok a félelmek. Eleget és elégszer eszik a gyerekem? Jól pelenkázom, és vajon baj, hogy túl sokat cumizik? Elég türelmes vagyok vele, és miért jár már a szomszéd kislánya, ha az enyém még nem? Ismert anyukákkal beszélgettünk pont egy évvel ezelőtt a mami-páráról, és arról, hogy ez meddig egészséges.

Így ünnepelték a sztárok az Anyák Napját!

Május első vasárnapján a celebek is köszöntötték az édesanyjukat és a nagymamájukat, a gyermekes sztárokat pedig lurkóik lepték meg. Mutatjuk, hogy ki hogyan ünnepelt május 6-án!

Hogyan egyeztethető össze az anyaság a karrierrel? Malek Andrea és Jakupcsek Gabriella válaszol!

Ezen a héten a Reggeliben is az anyáké a főszerep, olyan szuper anyukák a vendégeink, akik sikeres, ismert és elismert nők is egyben. Hogyan tarthatja egy nő egyensúlyban a munkát és a magánéletet? Mire tanít az anyaság? Kinek, mi volt, vagy mi a legnagyobb kihívás az anyuka
létben? Erről beszélgettünk Jakupcsek Gabriellával és Malek Andreával!

Daráló: szülők, akik összeöltöztek a gyermekükkel

Vannak, akik nem csak a párjukkal, hanem a gyerekükkel is szeretnek összeöltözni. Ami, ha eltalálják, akkor lehet nagyon aranyos és szellemes, bizonyos esetekben viszont erőltetett és hát valljuk be, akár vicces is… Hogyan tudunk jól összeöltözni a családdal? Holdampf Linda segített nekünk!

Csórics Balázs mintagyerek volt


szerző:
2018.05.04. 07:40
Csórics Balázs mintagyerek volt

Még mindig emlékszik édesanyja altató dalaira és énekeire a Barátok közt Vida Rudija, vagyis Csórics Balázs. De milyen kisfiú volt? Milyen a viszonya az édesanyjával? És hogyan ünneplik az Anyák napját? Erről is kifaggattuk őket!

Keleti Andrea:

Keleti Andrea gyermekei már 12 és 17 évesek, így bátran otthon meri hagyni őket felügyelet nélkül, hogy férjével kettesben romantikázhassanak.

Hogyan egyeztethető össze az anyaság a karrierrel? Ábel Anita és Gubás Gabi válaszol!

Sikeres nők, boldog édesanyák. De vajon mennyire változtatta meg az életüket az anyaság? Ábel Anita és Gubás Gabi mesélt a Reggeliben az anyaság örömeiről!

Kinek a lánya? Meglepő tények Trokán Annáról és Wossala Rozináról!

Vajon Trokán Annára vagy Wossala Rozinára igazak a következő állítások? Kánya Kata és Papadimitriu Athina válaszol!

Milyen nagymama Papadimitriu Athina? Trokán Anna válaszol!

2017-ben született meg Károly, Trokán Anna kisfia. A szerdai Reggeliben Trokán Anna mesélt a névválasztásról, a közelgő anyák napja alkalmából pedig Papadimitriu Athina mesélt az anyaságról és a nagymamaságról.

Minden, amit eddig nem tudtál Kánya Kata és Wossala Rozina anya-lánya kapcsolatáról

Kánya Kata szerint nem lehet nevelni egy gyereket, csak jó példát mutatni neki és szeretni. Hogyan viszonyult a színésznő lánya, Wossala Rozina párválasztásaihoz? Többek között erről is mesélt nekünk a Reggeliben Kánya Kata!

Szülés 40 felett: anyák, akik büszkén vállalják a korukat

Négy nő, akik büszkén vállalják, hogy 40 felett szültek. Pedig ha szemtől szembe nem is, a hátuk mögött biztosan kaptak egy-két megjegyzést a korukra vonatkozóan. Elmesélték, hogy mennyire tartják magukat idősnek a babázáshoz, hogy mindez áldás vagy épp rengeteg aggodalommal jár, és hogy hogyan viselték a terhességet 40 felett.

Drogteszt a stúdióban


szerző:
2018.03.16. 18:00
Drogteszt a stúdióban

Éva a 18 éves fiáért, Milánért aggódik, hiszen attól tart, hogy az iskolakerülése miatt egykönnyen rossz útra tévedhet. A kétségbeesett anyuka válaszokat szeretne kapni, és még egy drogtesztet is hozott a fiának…

Gyönyörű kisfiával adott interjút Gyulai Viki

Gyönyörű kisfával adott interjút a Fókusznak Gyulai Viki. A Fresh lányformáció énekesnője az utóbbi időben már személyi edzőként dolgozott. Samu születése óta viszont fiának és párjának él.

Több természetes szülést!


szerző:
2018.03.08. 07:47
Több természetes szülést!

Az elmúlt húsz évben jelentősen emelkedett a császármetszések száma, és sok helyen rutinszerűen adják a szülést felgyorsító oxitocin infúziót. Miért jó a természetes szülés, és mik az indokolatlan beavatkozások veszélyei? Erről beszélgettünk Vass Gabriella szülésznő-bábával, aki köztudottan a háborítatlan szülés híve.

8,5 év a csecsemőgyilkos anyának

Több mint egy éven át rejtegethette kislánya holttestét - nyolc év hat hónap börtönre ítélte a bíróság az érdi asszonyt. A vád szerint 2015. végén megszülte, majd megfojtotta a gyereket, azután egy kutyaólban rejtette el a testet. Az ítélet nem jogerős, mert a nő enyhítésért fellebbezett. Megrázó történet következik.

 

Szabó Zsófi visszatért!


szerző:
2018.03.06. 08:00
Szabó Zsófi visszatért!

A Story Extra műsorvezetője három hónapja adott életet kisfiának, Mendelnek, hétfőn azonban ismét visszatért a képernyőre. Hogyan éli meg az anyaságot? Milyen érzés újra dolgozni? Hogy van Mendel? Többek között ezekre a kérdésekre is választ adott Szabó Zsófi.

Twerkelj úgy, mint Kati mama!


szerző:
2018.02.28. 18:00
Twerkelj úgy, mint Kati mama!

Kati mama és fia, Marci hamarosan hatalmas sztárokká válhatnak, hiszen anya és fia együtt rappelnek. De így mi lesz Kati mama barátnőjével, Magdival, ha ők turnéval járják majd az országot?

Meddig szoptassuk gyermekünket?


szerző:
2018.02.26. 09:05
Meddig szoptassuk gyermekünket?

Mint mindenben, a szoptatásban is vannak olyanok, akik az extrémitások hívei. Vannak édesanyák, akik akár 5 éves koráig szoptatják gyermekeiket. Milyen okok állnak a hosszas szoptatás hátterében, és meddig lenne ideális szoptatni egy gyereket? Ezt a témát járjuk most körül vendégeinkkel.

Szép anyák és szép lányaik: a gének nem hazudnak!

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát, vagy az alma nem esik messze a fájától. Mondhatnánk még ilyen közhelyeket, amik azokra a lányokra tökéletesen illettek, akiket egy évvel ezelőtt mutatott be a Fókusz. Kiderült, a nagyszerű gének mindannyiuknál adottak. A Fókusz stábjának Rába Tímea, Fésűs Nelly, Rubint Réka és Kulcsár Edina nyilatkozott a szépségről.

Keresem a családom: apa nélkül soha!

A dokureality műsorvezetője pont egy évvel ezelőtt mesélt a harmadik évad azon részeiről, ahol a szereplők az édesapjukat keresték. Kiderült, két olyan lányról volt szó, akik a húszas éveik elején jártak, és akik nem tudtak, és nem akartak belenyugodni abba, hogy apa nélkül nőttek fel. Mind a ketten meg akarták találni azt a férfit, akiről álmodoztak óvodásként, iskolásként, aki a fantáziájukban és a szívükben biztonságot nyújtott.

Meddig mehet el a szülő a közösségi médiában?

Kim Kardashian nem hagyja, hogy az emberek ne róla beszéljenek. Sok szülőt teljesen kiakasztott legújabb Insta-posztja, ahol egy szál tangában pózol, megmutatva melleit az egész világnak. A három gyermekes anyuka cselekedete megosztotta az internet népét. De mi a helyzet azokkal a posztokkal, amiket szülőként osztunk meg magunkról? Gondolunk a gyermekünkre, vagy szülőként is már csak a lájkokat vadásszuk?

Bianca saját lányától lop, hogy drogot vegyen

Próbált hitelre vásárolni, de nem sikerült. Ekkor jutott eszébe a gyors megoldás - Noémi jelentős zsebpénzt gyűjtött össze Márk jóvoltából, ami most pont kapóra jön Bianca szórakozásához...

A teljes adásért kattints IDE!

Nem emlékszik az anya a verésre

Azt mondta, nem emlékszik semmire, mert nyugtatókat vett be. Ma kezdődött a tárgyalása annak a fertőendrédi nőnek, aki az ügyészség szerint 2016 októberében megölte 7 hónapos kislányát. Figyelem megrázó tudósítást láthatnak!

Isten hozott Kováts Abigél!

A gyönyörű kislány 4,33 kilogrammal és 58 centivel jött a világra. Mind a baba, mind az édesanya igen büszke lehet magára.

A részeges ex nem hagyja annyiban

Timi közel 3 évig volt együtt az exével, Tamással, akitől kisfia született. A lány szerint párja a gyermek születése után „az összes pénzét elitta”, így szétváltak utjaik, azonban a férfi a mai napig zaklatja Timit.

Mariann a szülés utolsó szakaszába lépett

A szülésznő rengeteget segített a vajúdó édesanyának, többek között a labdával és a vajúdóolajjal.

Csodák márpedig léteznek! – Mariann, Rajmund, Gyula és Benedek története

Hat év rengeteg idő, főleg, ha az rettegéssel, félelemmel és próbálkozással telik. Ennyi idő kellett, hogy Mariann és Gyula babája megfoganjon, és beteljesüljön a vágyuk.

Dobó Áginak megszakadt a szíve gyerekei miatt

A Konyhafőnök VIP győztese több héten keresztül bizonyított a gasztroshow-ban, ráadásul olyan jól és ügyesen vette az akadályokat, hogy ő lett a verseny nyertese is. Mégis, a rengeteg főzés mellett, nem tudott mindig ott lenni a családja mellett.

Az első találkozás pillanatai!

Liza, Elekesék ötödik kislánya, fél tíz után egy perccel jött a világra, makkegészségesen.

Dobó Ágit Konyhafőnök-rajongó anyukája készítette fel a versenyre

Ági anyukája nagy rajongója a Konyhafőnök szériáinak, végigkövette az előző évadokat, pont ezért is féltette lányát a nehéz feladatoktól. Persze, igyekezett minél jobban felkészíteni Ágit, egyedül a szimultán főzésről feledkezett meg...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való