KERESÉS search-close

anya-fia

32 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "anya-fia"

Megható pillanat: Vanda újra láthatja kisfiát

A fiatal anyuka nagyon nehezen viseli, hogy Marci a világ másik oldalán van, így óriási a boldogság, mikor több nap után ismét találkozhatnak.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Vandának el kell hagynia Marcit?

Szinte már majdnem étlépték Kína határát Vandáék, amikor a régmúlt közbeszólt, és kiderült, a fiatal anyuka nem teheti be a lábát az országba. Így el kellett döntenie Vandának, hogy mi a fontosabb: Marci egészsége vagy önmaga.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Kardos Eszter könnyeivel küzdve mesélt a szívfacsaró forgatási jelenetekről

Nemcsak Illés Vanda élt át borzasztóan nehéz pillanatokat, hanem a karaktert alakító színésznő is, aki a való életben egy tündéri kisfiúnak az édesanyja...

Tamás többször is meglopta édesanyját

A fiú a múltját szeretné végleg lezárni. Első lépésként sok év után bocsánatot kérne anyukájától. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A fiam elköltözött otthonról egy lány miatt

Andrea szeretné megbeszélni fiával, hogy miért tűnt el otthonról, pláne egy olyan lány miatt, aki csak befolyásolja. Vajon Pisti belátja, hogy hibázott? A teljes adásból kiderül!

Kevin szívesen beültetné anyukáját vadonatúj versenyautójába

A fiatal fiú imádja a rallizást, és alig várja, hogy elvigye édesanyját egy körre. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Karcsi sokkot kapott, mikor meglátta édesanyját meztelenül

A férfi az anyukáját szeretné jó útra terelni, aki az elmúlt időben „olyan dolgokat csinál, amiket nem kéne”… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Bea az életét kockáztatta a stúdióban

Rico a saját édesanyja segítségét kérte az ijesztő mutatványhoz… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A szerek nélkül nem teljes Kevin élete

Az elkeseredett édesanya és kisebbik fia mindent megtesznek, hogy segítsenek a szenvedélybeteg srácon. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Márta, a falu jósnője


szerző:
2019.09.05. 18:00
Márta, a falu jósnője

A nőhöz sokan járnak jövendölni, hiszen az a különleges képessége, hogy tud kártyából olvasni. Ám most úgy tűnik, menye élete ködös még előtte… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rozália: „Pofátlan vagy és szemtelen!”

István tizenhat évesen vallotta be otthon másságát, ám édesanyja a mai napig a fejéhez vágja a dolgot. Ekkor indul be náluk a valódi veszekedés… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Az anyuka fel sem ismerte saját fiát...

„Szerinted ki ül ott melletted?” - kérdezte Anikó Juliannát, akinek fogalma sem volt arról, ki lehet az a fiú... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gizella „belebonyolódott az italozásba”

Roland az édesanyját szeretné jobb belátásra bírni, aki a férfi balesete óta rendszeresen a pohár fenekére néz. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó: „Ilyet egy anyuka hogy mondhat a fiának?”

Még a háziasszony sem tudta hova tenni Dávid édesanyjának kijelentését… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Te el tudod képzelni az életed telefon nélkül?

Mikor Anikó feltette a kérdést Bélának, a fiú nem is tagadta függőségét. A kétségbeesett édesanya most kezébe vette az irányítást és hatalmas lépésre szánta el magát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

240-nel vágódott a villanyoszlopnak

Zoli egy illegális autóversenyben közben szenvedett balesetet, aminek immár három éve. Édesanyja azonban csupán néhány hete értesült a történtekről. Vagy mégsem? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó: „Ilyen édesanyát kívánok mindenkinek!”

Andrea és fia könnyek között találtak ismét egymásra. A megható jelenet közben a háziasszonynál is eltörött a mécses. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Vajon miért nincs Gábornak barátnője?

A fiú leghőbb vágya, hogy rendezze kapcsolatát édesanyjával, ráadásul egyik legféltettebb titkát is fel szeretné tárni neki. A nagy kérdés: hogyan fogadja Ildikó a hírt? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mónika legszívesebben „kettétörné” a menyét

Az anyuka nem igazán tudja elfogadni fia feleségét, ráadásul a lány nem egyszer csúnyán is beszélt vele. Vajon sikerül helyreállítani a családi békét? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A fiatalok mindent megmutatnak az interneten?

Mariann a fiát, Gergőt szeretné jobb belátásra bírni, aki szinte minden nap indít egy live videót. A kétségbeesett anyuka nem igazán érti ezt a modern jelenséget, és leghőbb vágya, ha fia inkább egy komoly párkapcsolatra fordítaná az idejét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A falu sztárja: anyukám


szerző:
2019.06.04. 18:00
A falu sztárja: anyukám

Danit egyre jobban kiborítja édesanyja viselkedése, aki hatalmas TikTok-megszállott. Ildi most a stúdióban is megcsillogtatta tehetségét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anya, miért dobtál el magadtól?

Györgyi intézetbe adta gyermekeit, akik a mai napig sem kaptak egyenes választ az édesanyjuk döntésére. Egyik fia, Ádám most feltehette kérdéseit.   

Anikó: „Hogyan lehet ilyet tenni anyaként?”

Zoli évek óta nem találkozott az édesanyjával, de most békülésre adta a fejét. De vajon szemet tud hunyni afelett, hogy anyukája egykor az élettársát választotta helyette?

“Neked nincs szíved”


szerző:
2018.07.05. 18:00
“Neked nincs szíved”

Mikor Renátó hazalátogatott a családjához, akkor szembesült a megdöbbentő ténnyel, hogy édesanyja felköltözött Budapestre, maga mögött hagyva két kiskorú testvérét. A fiú nem szeretne mást, csak válaszokat!

Anyám, az alkoholista


szerző:
2018.07.05. 18:00
Anyám, az alkoholista

Laci anyukája nemcsak alkoholista, de komoly játékfüggő is volt, ráadásul rengeteg pénzt eljátszott. A fiú kapcsolata épp ezért sosem volt túl fényes az édesanyjával, akivel most rendezni szeretné viszonyát.

„Anya, ők az unokáid!”


szerző:
2018.07.02. 18:00
„Anya, ők az unokáid!”

Mikor Pál édesanyjának új párkapcsolata lett, elköltözött otthonról, és alig tartja a kapcsolatot a családjával. A fiú most a békülésre szánta el magát, és fényképeket is hozott fiairól a nagymamának…

A pénz megronthatja a családi békét?

Szili egy hatalmas bőrönddel érkezett a stúdióba, hiszen a költözésre szánta el magát. Mikor ugyanis dolgozni kezdett, anyukája egyre több pénzt követelt tőle…

Attila két hete csak a mamára gondol

Józsi mindig próbálta jó útra terelni a nevelt fiát, Attilát, de a fiú az iskolát is otthagyta, és munkát sem keresett. Az állandó vita addig fajult közöttük, míg Attila el nem költözött otthonról, ám honvágya azóta is fogva tartja őt.

„Ennél nincs rosszabb”


szerző:
2018.05.16. 18:00
„Ennél nincs rosszabb”

Mónika imádja fia, Gergő volt barátnőjét, hiszen szerinte „egy tünemény”, ráadásul menyeként is szívesen elfogadná. Viszont a fiatalok egy ideje szüneteltetik kapcsolatukat, Mónika szíve pedig megszakad fia boldogtalansága miatt…

Anya és fia újra együtt?


szerző:
2018.03.08. 18:00
Anya és fia újra együtt?

Feri gyermekotthonban nevelkedett, mivel édesanyja, Ágnes elhagyta őt és testvéreit. A fiú 22 év után találkozott anyukájával, de akkor nem kapott választ az őt emésztő kérdésekre. Vajon most más lesz a helyzet?

Alicia Silverstone kisfia nagyon hasonlít édesanyjára

Alicia Silverstone kisfia 5 évesen igencsak hasonlít édesanyjára - ez főleg hosszú fürtjeiben merül ki. A Bear Blunak keresztelt kissrácnak esti mesét olvasott éppen a Spinédzserek egykori sztárja, mikor álomba merült. Silverstone azért még gyorsan megörökítette a pillanatot, hogy örök emlék maradjon.

Halott anyjával élt hetekig

Hetekig élt halott édesanyjával egy lakásban egy 60 éves férfi Miskolcon. A szomszédok azt mondják, az elviselhetetlen szagokra figyeltek fel, ami a negyedik emeleti lakásból áradt. Amikor a rendőrök csütörtök délután kinyitották az ajtót, a 83 éves asszony már legalább másfél-két hete halott volt. Fia azonban nem szólt senkinek, a holttesttel élt tovább. Úgy tudjuk, őt most pszichiátrián kezelik. Megrázó történet következik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való