KERESÉS search-close

apuka

92 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "apuka"

Megszületett LL Junior kislánya


szerző:
2020.09.17. 18:42
Megszületett LL Junior kislánya

LL Junior kislánya Lili csütörtökön reggel 9-kor jött világra, a büszke apuka követőit szinte minden lépésről tájékoztatta a kórházból. Egy negatív covid gyorsteszt után teljesen beöltözve várta a pillanatot, hogy párját, Kingát a műtőbe vigyék.

Ismét apuka lesz John Legend


szerző:
2020.08.14. 19:30
Ismét apuka lesz John Legend

John Legend ismét apuka lesz. Az örömhírt legújabb videóklipjében jelentette be, árulkodó filmkockákkal. Harmadik gyermeküket várják feleségével, aki azóta egy rövidke videót is posztolt gömbölyödő pocakjáról.

Megszületett Németh Kristóf második kisfia

A Drága örökösök színésze egy percre sem hagyta magára a szülőszobában feleségét. Kisfia a Levente nevet kapta. 

„Nem éltem ki magam, nem diszkóztam...”

A 21 éves fiú már két gyermek büszke édesapja, ám párjával a „hepehupás” kapcsolatuk után szakításra került a sor. Vajon az lehetett a baj, hogy a fiatal apuka még nem élte ki magát igazán? Anikó segített választ kapni a kérdésekre. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Pribelszki Norbi szívesen lenne fiatalon apuka!

Norbi nagyon mély gödörben volt, amikor találkozott szerelmével. Azóta pedig eléggé komoly lett a kapcsolatuk.

Lakatos Márk édesapa szeretne lenni?

A mai apukás témák kapcsán Mikiből előtört a gondolat: szerinte Márk jó apuka lenne. Utólag kiderült, hogy műsorvezetőtársa elevenjére tapintott, hiszen Márkot évek óta foglalkoztatja ez a gondolat.

Ő a legszexibb sztárapuka!


szerző:
2018.06.26. 11:30
Ő a legszexibb sztárapuka!

A Story Extra szavazásán a celebapukákra voksolhattatok, a győztes pedig már meg is van…

Kis gyerek, kis probléma?

Ugye mindenki hallotta már azt a mondatot, hogy kis gyerek kis probléma, nagy gyerek nagy probléma. A nap kérdése rovatunkban ma erre keressük a választ.

Beliczai Balázs főállású apuka lett!

Részlet a 21. évad ötödik részéből:

A humorista imád GYES-en lévő apukának lenni, ráadásul Baló György és Gyurcsány Ferenc hangján olvas fel meséket kisfiának, Csöpikének. Balázs azonban nagyon jól tudja, hogy a gyerek azt a beszédmódot sajátítja el, amit a legtöbbször hall. Tán Csöpike bajban van?

A teljes adást itt tudod megnézni!

CZUTOR ZOLI: a sokgyerekes apuka randi-tapasztalatai

Czutor Zoltán, a Belmondo énekese 5 gyerekes apukaként, második házasságában él. Mostani párját úgy ismerte meg, hogy éppen vele volt kisgyereke...

Sebestyén Balázs ezt is bevállalta gyermekeiért

Balázs nemcsak műsorvezetőként, de családfőként is remekel. Ezúttal két kisfiát, a négy éves Noelt és a kilenc éves Benettet szerette volna lenyűgözni gasztro tudományával.

Kiss Gergely, ő a lányos apukák csúcsmodellje

Már hat éve is úgy volt, hogy a világklasszis vízilabdázóinkért minden nő odavan, őket azonban nem egyszerű megközelíteni. Kiss Gergely például már évek óta három nővel, a feleségével és két kislányával hajlandó csak megosztani az életét.

Márknak van egy 10 éves kislánya!

Habár a zenei producer fizette a gyerektartást, még soha nem látta kislányát. Most azonban Bianca valamiért úgy döntött, bemutatja Noémit Márknak...

Felméri Péterék készültek a gyerekre, de minek...?

Részlet a 20. évad 4. részéből:

Petiék könyvekkel és videókkal is készültek a kicsire, egy gond volt: a kisfia, nem olvasta ezeket a könyveket. De vajon mi lett a megoldás az állandóan síró baba-gondra? És mi a helyzet a cumi varázslattal? Az biztos, hogy a cukiság fontos része a gyerekcsomagnak.

Nézd meg itt a teljes adást!

A babakocsizók egy csapatban játszanak (Kiss Ádám)

Részlet a 20. évad 4. részéből:

Ádám nehezen tud választani kisslánya kedvenc megmozdulásai közül, de az biztos, ha együtt sétálnak, az úgy néz ki, mintha mindketten egy hét Sziget után lennének. Persze, nemcsak magáról, de Beliczai Balázs apa-sztorijaiból is megosztott párat.

Nézd meg itt a teljes adást!

Megható! Piros először mesél elhunyt édesapjáról

Lehelnek szüksége volt Pirosra, ugyanis egy számára rendhagyó megrendelést kellett teljesítenie. Úgy tűnik, a lány barátra talált a virágkötő személyében...

A teljes adásért kattints IDE!

Istenes Bence megmutatta kisfiát!

A műsorvezető most először osztott meg olyan képet közösségi oldalán, ahol láthatjuk Natant. A tündéri fotó azonnal meghódította a rajongók szívét! Szerintetek kire hasonlít a pici?

Sárközi Ákos a legcukibb apuka a világon!

Azt már régóta tudjuk, hogy a Michelin-csillagos séf életében nemcsak a gasztronómia nagy szerelem, hanem kislánya is. Ezt most ráadásul egy nagyon vicces, mégis aranyos montázzsal is bizonyította.

Kiss Ádámot még sosem láttuk ennyire elérzékenyülni!

Egy nagyon kedves és meglepően érzékeny posztot osztott meg a követőivel a humorista. Kisslánya most ünnepelte az első születésnapját, amiről a büszke apuka is megemlékezett!

Szavazz! Ki a legcukibb sztárapuka?

A gyengébbik nem képviselőinek többsége valószínűleg egyet ért abban, hogy az egyik legmelengetőbb látvány az apukák gondoskodó pillantása és gyermekük érintése. Most lássuk a sztárvilág elkapott, meghitt pillanatait!

Új szerelem Bárdosi Sándor életében: megszületett a kislánya!

Megszületett Bárdosi Sándorék második gyermeke, Maja. Az apuka már most a későbbi udvarlók miatt retteg, persze nemcsak erről, de a névadásról, kisfiáról és a babázás-mindennapokról is mesélt.

Aranyosi Péternél már csak a fiai nagyobb formák!

Részlet az önálló estek 3. részéből:

Petike és Tomika, a humorista két kisfia is mindig szolgáltat egykét jó sztorit Aranyosinak. Kíváncsi hogy zúznak a vízilabdaedzésen? És arra, milyen nők jönnek be nekik, már most?

István évek óta nem éri el a Mongóliába vitt gyerekeit

Tíz éve követjük a három gyerekes apa küzdelmét azért, hogy láthassa gyerekeit, akiket Mongóliába csempészett az anyjuk. Gyerekeivel négy éve már kapcsolatba lépni sem tud, korábban, ha titokban beszéltek az apukájukkal bántották őket ezért. Az apa a magyar és a mongol illetékes minisztériumot is megkereste, tüntetett, most azt mondja, minden vagyonát eladja és Mongóliába költözik, hátha akkor valami módon közelebb kerülhet a saját gyerekeihez.

ELRABOLT CSALÁD: 10 éve küzd, hogy visszakapja gyermekeit

Az Abai család egy kőbányai panelház nyolcadik emeletén élt. A szomszédok szerint békésen, boldogan. István biztonsági őr volt, munkahelyén ismerte meg Narat, a mongol feleségét. Összeházasodtak, majd három gyermekük született. Tíz éve május 29-én egy kedd délután aztán - mire hazaért - üres volt a lakás.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Felméri Péter is beállt a Showder-apukák közé!

Ha egy kis humorra vágyunk, akkor a Showder Klubosokra mindig számíthatunk, azonban a poéngyárosok élete sem szól állandóan a viccekről. Kiss Ádám után most Felméri Péter is örömhírt közölhetett a rajongóival.

Sebestyén Balázs gyakorló apaként költözött be az SOS Gyermekfaluba

Képes-e mindenki nyolc gyereket nevelni? Sebestyén Balázs, két kisfiú apukája egy napra nem csak eljátszott a gondolattal. Most azt a kérdést is feltehetjük magunknak, hogy képes lennénk-e mások gyerekeit úgy szereti, nevelni, mintha a sajátunk lennének? A műsorvezető a reggeli rádióadás után költözött be az SOS gyerekfalu egy családjához Kecskeméten. És igazán profin és érzékenyen helyt állt.

Tóth Edu a kialvatlan apukák élharcosa

Részlet a 19. évad 4. részéből:

A humorista annyira benne van a babázásban, hogy néha még a céges értekezleteken is gyerekdalokat dúdolgat magában. Persze, nem ez az egyetlen gondja, hiszen csemetéjéért is folyton aggódik!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Élj úgy, mint egy organikus konyhamalac! (Kőhalmi Zoltán)

Részlet a 19. évad 4. részéből:

Kőhalmi egy Showder-apuka, az apák keresztje pedig az, hogy amit a gyerek nem esz meg, azt ők tűntetik el. A kérdés már csak az: mi történik egy étteremben, ha kitör a gyerek-cirkusz?

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Felméri Péter apuka lesz!


szerző:
2017.04.17. 23:00
Felméri Péter apuka lesz!

Részlet a 19. évad 3. részéből:

A humorista is beáll a Showder-apák sorába, hiszen nemrég kiderült, hogy hamarosan kisfia születik. Feleségével meg is kezdték a felkészülést, azonban arra nem számítottak, mennyi veszély fenyegetheti a gyereket a nagyvilágban.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Ajaj! Ez történt Istenes Natannal!

Istenes Bence hamarosan visszatér a konyhába, ahol mindenkit hagyni fog főzni. De természetesen a munka mellett családja is fontos szerepet tölt be életében. Mutatjuk, mi történt a kisfiával...

Kiss Ádám tündéri fotót osztott meg kislányáról!

A humorista imádja gyermekét, s ezt nem is rejti véka alá! Nemrég követőivel is megosztott egy képet Olíviáról. Sőt! Róla is előkerült egy gyermekkori fénykép.

Pharrell Williams hármas ikrek apukája lett

Nagy a boldogság Pharrell Williams családjában, a felesége hármas ikreknek adott életet. A sztár sajtósa erősítette meg a hírt, és azt is hozzátette, hogy a család boldog és egészséges. Egyelőre sem a kicsik nemét, sem a nevét nem tudni, de kíváncsiak várjuk, hogyan hívják majd az ikreket, akiknek már van egy 8 éves bátyjuk, Rocket, azaz Rakéta.

Pharell Williams négyszeres apuka

Pharell Williams immár négyszeres apuka. Felesége, Helen Lasichanh 8 éve már megajándékozta egy kisfiúval, most viszont hármas ikreket sikerült összehozniuk. Mindhárom, a hónap elején született csöppség egészséges, a modell és a zenész-producer pedig nem is lehetne boldogabb.

„Egy férfinak a legjobb dolog, ha lánya van”

Mindenki azt hitte, hogy a foci miatt jobban örült volna, ha kisfia születik, azonban Roland egészen máshogy gondolkodik erről!

Az Odaát szívtiprója megmutatta az ikreit!

Jensen Ackles a nagy macsó a sorozatban, a való életben azonban egy cuki családapa, aki immár három apróságért felel feleségével. Most először megmutatta a legkisebb babákat!

Milyen az, ha egy férfi beteg? Azonnal hívjanak hozzá papot! (Kovács András Péter)

Részlet a 16. évad 6. részéből

Kovács András Péternek három gyermeke van, akiken ugyanazokat a reakciókat lehet megfigyelni, ha betegek, mint a felnőtteken. Ha férfi, akkor jöhet az indokolatlan hiszti, ha nő, akkor pedig a csendes szenvedés.

Fókusz 2016-12-29


szerző:
2016.12.29. 18:45
Sárközi Ákos: „A legjobban a hangulatát szeretem az ünnepeknek”

A séf családjában az a szokás, hogy mindig ketten bújnak el a kislányával és úgy várják, hogy jöjjön a Jézuska. Ákos pedig ezt szereti a legjobban az ünnepekben! A séf persze a gyerekkori hagyományokról és az elengedhetetlen ünnepi ételekről is mesélt nekünk.

Könnyekben úszott a Villa: családtagok érkeztek a játékosokhoz

Elsőként Dávidhoz érkezett meg a "nyereménye", aki nem más volt, mint az anyukája. Dávid az első pillanattól kezdve pityergett, és nagyon megnyugodott, hogy odakint minden rendben van. Krisztiánhoz az édesapja érkezett, aki elárulta, hogy minden nap nézik az összefoglalókat, és sokan szurkolnak neki kintről.

Kiss Ádám: „Életben van még, jó szülők vagyunk”

Részlet a 18. évad 3. részéből:

Ádámnak kisslánya született, úgyhogy most már ő is besorolt az apukás sztorikat is hozó humoristák közé. Milyen az, amikor a gyerek kordagyurizik? Hova való a szélcső? A gyerekes szülők élete nem kevés rejtélyt tartogat.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Ryan Gosling most először mesélt lányairól!

A nemrégiben hazánkban is forgató színész már kétszeres édesapa, és ami az igazán pláne az egészben, hogy egy fesztiválon most először mesélt egy picit a családjáról.

Egy játékos apuka!


szerző:
2016.09.12. 17:25
Egy játékos apuka!

50 Centet, azaz Curtis Jacksont a való életben 15 éve kőkemény rapperként tartják számon, aki nem egyszer bandaháborúba is keveredett már az utcákon. Van azonban neki is egy másik oldala: ha a gyerekeiről van szó, érző szívű apaként is tud viselkedni.

Majdnem apuka lett a villalakó?

Dávid különös titokra derített fényt az "kerekasztal" beszélgetésnél. Soma éppen jóízűen majszolta szendvicseit, amikor a kérdés valahogy váratlanul nekiszegeződött.

Igazi buszt épített kisfiának

Ikarus busszal járja az utcákat az angliai Watfordban egy 6 éves magyar kisfiú. Álmos a buszok és a kamionok szerelmese. Szimulációs játékokon már több ezer kilométert levezetetett, és akkor találta ki az apukája, hogy megajándékozza egy igazi busszal, illetve annak kicsinyített másával. Összegyűjtötte az alkatrészeket és csaknem egy éves munka után meg tudták tenni vele az első métereket.

A Barátok közt Lacija imád fürdetni

Négy évvel ezelőtt büszkén mutatta be Tihanyi-Tóth Csaba az akkor két éves kisfiát, Nimródot, aki rendesen felforgatta a színész életét. A Fókusznak ragyogó szemmel mesélt a nappalokról és főleg az esti fürdetésekről.

Vastag Tamás apuka lett


szerző:
2016.06.29. 19:15
Vastag Tamás apuka lett

Néhány nappal édesapja keddi, 25. születésnapja előtt, múlt héten megszületett Vastag Tamás első gyermeke, 3310 grammal és 55 centiméterrel.

Megszületett Kiss Ádám kisslánya! – Itt az első kép!

Tényleg „történelmi pillanatokat élünk”, hiszen a foci-láz kellős közepén sorra érkeznek a babák is. Szerdán Vastag Tomi örülhetett kisfiának, Samunak, most pedig a Showder Klub sztárja szolgált örömhírrel.

Az X-Faktor sztárja teljesen átalakult

Tavaly derült ki, hogy az élces hangú fiatal énekes miért tűnt el a szemünk elől. Király L. Norbinak fenekestül felfordult az élete, és hatalmas átalakuláson ment keresztül.

Adam Levine: „Már várom, hogy apuka legyek!”

Ki gondolta volna, hogy a világ legszexisebb emberének is megválasztott énekes egyszer példás férj, és cuki apuka-jelölt lesz. Pedig ez a helyzet. És Levine nem győzi világgá kürtölni, hogy mennyire boldog.

Istenes Bencéből felelősségteljes apuka lett!

A műsorvezető mindig is híres volt róla, hogy szeret bolondozni, hiszen a humor nagyon is közel áll hozzá. Azonban a fontos ügyekre ő is mindig nagy figyelmet fordít, főleg mióta édesapa lett!

Story Extra 2016-05-27


szerző:
2016.05.27. 16:55

Attila nekiment Cintia vendégének


szerző:
2016.05.24. 20:00
Attila nekiment Cintia vendégének

Gábor után ma Cintia volt a soros, aki vendéget fogathatott a tanyán. A lányhoz rég nem látott édesapja érkezett, aki nagyon gyorsan felkerült Attila céltáblájára.

Beliczai Balázs is hamarosan apuka lesz!

Részlet a 17. évad 8. részéből:

Kiss Ádám után most Beliczai is megosztotta az örömhírt, miszerint nemsokára ő is csatlakozik a Showder apukák táborához.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

A világ legboldogabb apukája: Istenes Bence születésnapjára kapta kisfiát

Istenes Bence életének legfontosabb óráiról mesél, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Egy héttel az után, hogy megszületett a kisfia, most már kezdi elhinni, hogy tényleg apuka lett és lassan kialakul a hétköznapjaik ritmusa.

Fókusz 2016-05-13


szerző:
2016.05.13. 17:25
ISTENES BENCE: „Az apaság minden pillanatát imádom”

Istenes Bence és párja, Csobot Adél kisfia alig egy hete született meg. Az újdonsült apuka ugyan nagyon fáradt, de élvezi és imádja az apaság minden egyes pillanatát. Bence már most azon van, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse el a kis Natannal.

Dévényi Tibor minden vágya, hogy végre fia is édesapa legyen!

Mindenki Tibibácsija fia, Dani az apjára ütött, mert jóképű, és mert ő is nehezen állapodik meg. Dani a DJ-zést háttérbe szorítva már saját üzleteivel foglalkozik, apukája pedig már nagyon szeretné, ha unokával, esetleg unokákkal játszhatna.

Kiss Ádám apa lesz!


szerző:
2016.04.15. 17:22
Kiss Ádám apa lesz!

A stand-upos elsőként Instagram-követőivel osztotta meg a nagyszerű hírt: „A kisslányom már úton van. A feleségem szállítja le a megadott időre és bár még személyesen nem találkoztunk, de már most imádom!” - írta képe mellé.

Istenes Bencét megzavarták a zuhany alatt

Azt eddig is tudtuk, hogy a műsorvezetés jól megy Bencének, de most a leendő apuka énektudását is megcsillogtatta.

Istenes Ben babája szépen cseperedik

Istenes nemrég egy képet osztott meg, melyen Adél pocakja már szépen gömbölyödik.

Mi a legideálisabb: szülés apával vagy nélküle?

Újabb izgalmas kérdés elé állítottuk sztárjainkat. Sokan sokfélét mondanak a dologról, megoszlanak a vélemények, hogy mi a jobb: legyen bent a leendő apuka a szülésnél vagy inkább kint várakozzon?

Gizi nem adja fel

Gizi nem adja fel, addig nem hagyja Tóbiást, míg a férfi meg nem tanul pelenkázni, fürdetni, hintőporozni, és aggódni.

Tóbiás fellélegezhet

Az ijedt Tóbiás lassan fellélegezhet. Megérkezett a felmentősereg.

Tóbiás esete a rettegett játékbabával

Zsófi és Tóbiás gyereke kicsit korábban jött a világra, mint ahogyan azt tervezték. Szerencsére, a kismama és a baba jól van, kivéve a fiatal apukát, aki nehezen viseli a hirtelen jött pánikhelyzetet. Vigyázat, garantáltan vicces jelenetek következnek!

Vastag Tomi apa lesz


2016.02.16. 16:47
Vastag Tomi apa lesz

Újabb sztárbaba érkezik, Vastag Tomi apa lesz. A Blikk információi szerint a 24 éves énekes és párja nyár elejére várják gyermeküket.

ISTENES BENCE:  Megismeri a pelenkát

Istenes Bence tavaly októberben jelentette be, hogy apuka lesz, azóta egyfolytában az új szerepre készül. 12 éve pont akkor költözött haza Magyarországra, amikor testvére, Franci megszületett így már fiatalkorában profi pelenkázóvá vált. Bence azt mondja, megismeri még a pelenkát, ezért nem érheti őt nagy meglepetés, ha gyermekét tisztába kell majd tennie.

Fiát és vejét ütötték el a szeme láttára

Éppen a boltból sétált haza három férfi, amikor közéjük csapódott egy kisteherautó Cserdi közelében. Egyikük, egy négygyermekes családapa a helyszínen meghalt, a másik férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Az autó előzni kezdett, és a sofőr feltehetően nem vette észre az út másik oldalán sétáló embereket, ezért gázolhatta el őket.

Sebestyén Balázs megmutatja a kis Noelt

Sebestyén Balázs most mutatja meg először a kamerának nemrég született kisfiát, Noelt. Lassan egy éve, hogy az RTL Klub műsorvezetője két gyermekes apuka lett, pedig párjával, Vikivel Benett születése után úgy gondolták, nem lesz több gyermekük.

Oláh Gergő kis híján lemaradt a fia születéséről

Oláh Gergő kimondhatatlanul boldog ezekben a napokban, hisz hétfőn megszületett harmadik gyermeke, a kis Nolen Gergő. Az egész család régóta készült a nagy napra, Gergő mégis majdnem lemaradt a szülésről.

Czutor Zoli ötödször is apuka lesz!

Czutor Zoli ismét, immár ötödszörre, apai örömök elé néz. Hogy mit szólnak a tesók a kicsi érkezéséhez és egyáltalán Zoli hogyan éli meg, hogy ismét apa lesz? Erről kérdeztük reggel.

Megszületett Sebestyén Balázs második kisfia

Csütörtök reggel fél hétkor megszületett az a kisfiú, akire már akkor egy fél ország volt kíváncsi, amikor még az anyukája hasában lubickolt. Sebestyén Balázs szenvedélyesen, tele szeretettel és a tőle megszokott humorral kommentálja második gyermekük világra jöttét.

Kammerer Zoltán kétszeres apuka lett

Az olimpiai bajnok Kammerer Zoltán kislánya három hónappal ezelőtt jött világra, amit a boldog apuka mindeddig a legnagyobb titokban tartott. Világklasszis kajakosaink között persze nem ő az egyetlen, aki edzés után siet haza babázni: Kucsera Gábor kisfia is még csak egy éves, úgyhogy az estéit mostanában ő is fürdetéssel és altatással tölti.

Reflektor 14-07-10


szerző:
2014.07.11. 00:00
Reflektor 14-07-10

Reflektor: Marót Viki kisfia már 3 évesen csajozik, Nádas György pedig boldog, hogy lányos apuka lett.

Székhelyi József hatvannégy évesen lett újra apuka

Negyedik kislánya, Sára jötte teljesen megváltoztatta József mindennapjait, mert mióta megszületett csak ő áll a központban. Ez szerencsére nem zavarja a többi gyermekét, sőt mindenben támogatják édesapjukat.

Somogyi Zoltán apuka lett


szerző:
2014.02.06. 00:10
Somogyi Zoltán apuka lett

A 8:08 - Minden reggel műsorvezetője, Somogyi Zoltán már készen áll az apaszerepre, és ezt az elmúlt két napban be is bizonyította.

Reflektor 13-04-19


szerző:
2013.04.20. 00:55
Reflektor 13-04-19

Reflektor: Tóth Gabi a bátor, Lola a magas fiúkat szereti. Hegedűs D. Géza nem elfogult apuka.

Fókusz 12-12-06


szerző:
2012.12.06. 20:55
Fókusz 12-12-06

Fókusz: Sebestyén Balázs ritkán beszél a családjáról és az apává válás nehézségeiről, most mégis megszólal. Malek Mikulás - Ünnepi muffint sütöttek, és felköszöntötték mentorukat a krampuszlányok. Igazi apás szülés - Loredana az autó hátsó ülésén szülte meg a gyermekét, csak a férje tudott segíteni.

Tóth Szabi kisfia nem az apjára ütött

A Sugarloaf zenekar gitárosa volt az első magyar rockzenész, aki főállású apaként otthon maradt a gyermekével. A kis Olivér időközben óvódás lett, úgyhogy Szabinak most a zenélésre is jut egy kis ideje. Apa és fia együtt fogadták otthonukban a Reflektor riporterét.

Reflektor 12-12-04


szerző:
2012.12.05. 00:45
Reflektor 12-12-04

Reflektor: Gyurta Dani és Szilágyi Áron magánéleti titkai. Tóth Szabi kisfia nem az apjára ütött.

Fókusz 12-09-25


szerző:
2012.09.25. 20:50
Fókusz 12-09-25

Fókusz: Babavárás tűsarkúban. Hét hónapos terhesként is fotózást vállalt a szupermodell, Ebergényi Réka. Párizsi otthonában fogadott minket Richard Clayderman, akivel még négykezest is játszottunk. A Csillag Születik legapróbb sztárja is leckét vett a világ legjobb táncosaitól. Jönnek a street dance királyai.

Fókusz 12-08-07


szerző:
2012.08.07. 20:05
Fókusz 12-08-07

Fókusz: A diadal percei - Megható pillanatok. Együtt izgultuk végig az olimpiát Pars Krisztián családjával. És Londonban Berki Krisztiánnal is beszélgettünk. Sztárom a lányom - Milyen férfit képzelnek lányuk mellé a híres apukák? Dopeman Gyurta Danit tartja ideálisnak. Nagyágyúk – Legendák, ha találkoznak. Exkluzív beszámoló a Szigetről, ahol a magyar könnyűzene színe-java összegyűlt.

Czutor Zoli szigorúan fogja lányát

3 fiút és 1 lányt felnevelni talán nem is lehet másként, csak szigorúan. A legfiatalabb Czutor-fiú 2 hónapja született, de Zoli érthető módon az egyedüli lányra, Szonjára is különösen odafigyel.

Reflektor 12-06-20


szerző:
2012.06.21. 00:00
Reflektor 12-06-20

Reflektor: A sport ereje Erős Antónia és Szellő István szemével. Király L. Norbi tintával köszönti az új családtagot.

Bébibumm a sztárvilágban


szerző:
2012.04.03. 07:30
Bébibumm a sztárvilágban

Pénteken megszületett Héder Barna harmadik gyermeke, Gerda, Bruce Willis negyedik kislánya pedig vasárnap jött a világra. A sorból Székhelyi József sem maradhat ki, akinek a kislánya március közepén született. A színész a Reflektor nézőinek mutatja meg először a kis Sárit.

Közelebbről vizslattuk Kovács Ákos rajongóit

A negyvenhárom éves Kovács Ákos az elmúlt huszonöt évet a színpadon töltötte, a Bonanza Banzai egykori rajongói ma már megállapodott anyukák és apukák. De azért még ma is biztosan hallgatják Ákos zenéjét, és szívesen odafigyelnek a szavaira is.

Bébibumm a sztárvilágban


szerző:
2011.03.10. 19:35
Bébibumm a sztárvilágban

Szerdán Kovács Lázárnak, csütörtökön reggel Schobert Norbinak született kisfia. Hogy hogyan teltek az utolsó napok, és mit lehet tudni az új trónörökösről, személyesen mesélték el.

Szívszorító történetek a szeretet erejéről

Hogyan tudja egy család túlélni, hogy az imádott apa nincs többé? Két hatgyerekes anyuka drámai története szeretetről, felnőtté válásról, és élni akarásról a Fókusz Pluszban.

Szakál Miki már edz a karácsonyra

Egy hónap alatt remek apuka vált Mikiből, így felesége nem tart attól, hogy rá kell bíznia Ádámot.

Hajas Lászlót lekörözte fia


szerző:
2010.03.01. 09:00
Hajas Lászlót lekörözte fia

A kis Dávid túltesz a papán, ha vízilabdáról és gitárról van szó.

Főállású sztárapukák


szerző:
2009.10.27. 13:15
Főállású sztárapukák

Tóth Szabi, Lala és Szasza nem retten meg, ha gyermekgondozásról van szó.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való