KERESÉS search-close

autó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "autó"

MEGHÖKKENTŐ: Autó hajtott egy családi ház kertjébe

A kocsi egy villanyoszlopnak ütközött, majd a kerítést letarolva egy ház udvarán állt meg. A szeptemberi esetről készült videót kedden hozta nyilvánosságra az ügyészség.

Bűnmegelőzés feliratú kocsiból árulták a drogot

Bűnmegelőzés feliratú kocsiból árulták a drogot - öt embert ítélt el a bíróság. A Balaton déli partján terjesztették a kábítószert, 2019 nyarán fogták el őket. Az ügy érdekessége, hogy a kábítószert a helyi bűnmegelőzési egyesület autójával terítették. Az egyik vádlott a 24.hu szerint a korábbi balatonszemesi polgármester veje. Az ítélet nem jogerős.

Videón a kövekkel dobálózó fiatalok!

Két hete Győrben tizenévesek kövekkel céloztak egy felüljáróra, ahol folyamatos az autós forgalom. Bár senkinek nem esett baja, a videó mostanra óriási felháborodást váltott ki a közösségi oldalon és helyiek között. A rendőrség eljárást indított ismeretlen tettesek ellen és szemtanúk jelentkezését is várja, mivel azóta sem találják a dobálózókat

VESZÉLYES: Köveket dobáltak egy győri autós felüljáróra

Két hete Győrben tizenévesek dobáltak köveket egy felüljáróra, ahol folyamatos az autós forgalom. Bár úgy tudjuk a dobálózás miatt senkinek sem esett baja, a felvétel készítője feljelentést tett.

Drog, lövések és autósüldözés Prágában

Drámai jelenetek zajlottak le csütörtök délután a cseh fővárosban, ahol alig tudtak megállítani egy bedrogozott sofőrt. Az 52 éves férfi tövig nyomta a gázt, és minden piros lámpán áthajtott. Többször rálőttek, végül egy járőrkocsinak ütközve állt meg.

MEGDÖBBENTŐ: Óriásit esett az autóba kapaszkodó gördeszkás

Gördeszkás húzatja magát egy terepjáró lökhárítójába kapaszkodva Budapesten a Szabadság híd előtt. Amikor felgyorsul a kocsi, és már elhagyják a híd közepét, a fiatal hirtelen megbillen és hatalmasat esik. A szokatlan jelenetet a mögöttük lévő autó fedélzeti kamerája rögzítette kedd este. A földről feltápászkodó deszkást az autós éppen csak ki tudta kerülni.

Részegen rendőrökre támadt, pénzbüntetést és felfüggesztett börtönt kapott

Részegen rendőrökre támadt, kapott pénzbüntetést és felfüggesztett börtönt egy kazincbarcikai férfi. Azután intézkedtek vele szemben, hogy autójával egy házfalnak ütközött néhány napja. Az ittas férfi azután lett agresszív a rendőrökkel, hogy közölték vele: előállítják. Barátnőjét bűnsegédként szintén elítélték.

Idén már 14 gyalogost gázoltak halálra Budapesten

A rendőrök egy szimulációs gyakorlattal hívták fel a figyelmet arra, hogy tragédia történhet, ha a ködös őszi időben valaki láthatósági mellény nélkül sétál a sötétben. A gyalogosoktól több figyelmet kérnek, az autósoktól pedig azt, hogy ne rutinból vezessenek, hiszen idén már 14 gyalogost gázoltak halálra Budapesten.

BALESET: Három autó rohant egymásba a BAH-csomópontnál

Három kocsi rohant egymásba Budapesten, a BAH-csomóponti felüljárón vasárnap reggel. A szürke autó vezetője egy 65 éves férfi és 60 éves felesége súlyosan megsérült. A tűzoltók feszítő-vágóval szabadították ki őket a járműből.

NÉZŐI: Tele van kátyúkkal az út Sárospatak és Dorkó között

Kátyúkkal van tele az út Sárospatak és Dorkó között. A felvételt egyik nézőnk küldte, aki szerint a rossz útviszonyok miatt az azt használóknak rendszeresen szerelőhöz kell vinni autójukat.

Mentő ütött el egy nőt a járdán

Mentő ütött el egy nőt a járdán Budapesten, miután a megkülönböztető jelzést használó autó összeütközött egy kocsival. A nő súlyosan megsérült. A mentő személyzete és a másik autó vezetője zúzódásokkal megúszta a balsetet. Egyelőre nem tudni, hogy ki hibázott.

Kimaradt jelenet: Meztelenül mosná le Peti autóját Laura?

A gazda új autójában ülve Laura megjegyezte Petinek, hogy tőle bizony egyáltalán nem áll távol ez a fajta kétkezi munka. Már csak az a kérdés, hogy vajon a gazda él-e a lehetőséggel.

20 százalékkal drágulhat a kötelező biztosítás

Átlagosan 20 százalékkal drágulhat a kötelező biztosítás, ez derül ki az autósoknak kiküldött ajánlatokból. Annak ellenére, hogy a jegybank a díjak csökkenését szerette volna elérni. A biztosítók idén is a szervízdíjak és az alkatrészárak emelkedésére hivatkoznak.

(Rém)álom randiba csöppent Szabolcs és Edina

A gazda mindent megtett azért, hogy jól alakuljon a külföldi utazásuk, de az összhang elmaradt...

Kirepült az autójából egy 47 éves férfi

Kirepült az autójából, és azonnal meghalt egy 47 éves férfi délelőtt a 8-as főúton Városlődnél. Veszprém felé haladt, amikor a rendőrség szerint megcsúszott a kocsija a nedves úton, keresztbefordult és a szembejövő kamionnak csapódott. A kamion vezetője nem sérült meg, azonnal kiszállt, hogy segítsen a kizuhant férfinak, de már nem tudott mit tenni. A rendőrség azt kéri a sofőröktől, hogy az esős, ködös, őszi időben óvatosan vezessenek.

Pokrócba csavarva, a betört ablakon keresztül szabadították ki az autóból

Pokrócba csavarva, a betört ablakon keresztül szabadítottak ki egy tinilányt egy lezárt, tűző napon hagyott autóból a rendőrök Nyíregyházán vasárnap. Úgy tudjuk, a kamaszlány elaludt a kocsiban, nem tartott a családjával az állatkertbe. Órák múlva arra ébredt, hogy nem kap levegőt, ekkor dörömbölni kezdett és segítségért kiabált. Járókelők hívtak rendőrt és mentőt hozzá. A lánynak nem lett komoly baja, a szülők ellen eljárás indult.

Így néz ki egy felnagyított Bogár

Az amerikai Scott Tupper gondolt egy nagyot és megépítette a világ legnagyobb Bogárát, miután úgy érezték, hogy kinőtték a kocsit. Az autót az 1959-es kabrió tökéletes másaként, arányosan nagyították fel, így 40 százalékkal nőttek a méretei.

Minden, amit a villámlásról tudni érdemes

Veszélyes viharban a mobilozás? Agyoncsaphat minket egy villám az autóban? Szabad egy zivatarban a kádban fürödni és tényleg vonzzák a villámcsapást az esernyők, valamint a rajtunk lévő ékszerek? Rengeteg mendemonda kering a villámokkal kapcsolatban, de vajon melyik közülük az igaz?

Tönkremehet az autó a víztől

Tönkremehet a motor, ha valaki túl mély vízbe hajt az autójával. Az egyre gyakoribb, monszunt idéző esőzések miatt az utakon akár több tíz centi mély víz is összegyűlhet. z szinte biztos, hogy komoly károkat okoz.

Felvette egy autós, ahogy közvetlenül a kocsija előtt átugrik egy szarvas

Pár centin múlott az ütközés. Videóra vette egy autós, ahogy átugrik a kocsija előtt egy szarvas. A sofőr azt mondta Híradónknak, biztos volt benne, hogy nem tudja elkerülni a több mint 100 kilós állatot. A felvételen az is látszik, hogy az első állat után egy második is átszalad az úton.

Álló kamionba csapódott autójával egy férfi

Álló kamionba rohant autójával, szörnyethalt egy 35 éves szlovén férfi az M70-es autópályán. A férfi kirepült az autóból, a mentők már nem tudtak segíteni rajta. A kamion sofőrje azt mondta a Híradónak, olyan erővel vágódott a pótkocsijának az autó, mintha egy másik kamion ütközött volna neki.

Csaknem hetven autóst bírságoltak meg a rendőrök

Csaknem 70 autóst bírságoltak meg a rendőrök az augusztus 20-i hosszú hétvégén az M7-es autópályán. Civil kocsikból azokat figyelték, akik a nagy forgalomban a leállósávban akartak előrébb jutni. 100 ezres bírságot kaptak a szabálytalankodók. A rendőrök azt mondják: a szabályosan haladó autósok volt, hogy megtapsolták az intézkedő rendőröket.

Baleset lett a veszekedésből

Összevesztek az autó utasai, hogy merre menjenek, így okoztak balesetet a Bács-Kiskun megyei Tiszaalpáron. Nem álltak meg a STOP táblánál, hanem behajtottak a kereszteződésbe, és összeütköztek egy szabályosan közlekedő kocsival. Az ütközés után a vétkes sofőr autója egy parkoló kocsinak is nekicsapódott. Ennek a papírjai nem voltak rendben, így tulajdonosa inkább elhajtott.

Így néznek ki Kaáli professzor veterán és luxus jármű csodái

Magyarország legtitkosabb autó-motor múzeumában minden kiállított járműcsoda működik. Az egyedülálló gyűjtemény tulajdonosa egy magyar-amerikai professzor, aki a tengerentúlról hozta haza saját járgányait majd igazi ritkaságokkal lett teljes a kollekció. Itt látható az összes Magyarországon gyártott motorkerékpár és találunk elképesztő összegekért megvásárolt egyedi és luxusautókat is. Kaáli professzor rendszeresen meg is járatja a veterán különlegességeket, amelyek tökéletes állapotban pompáznak.

Többek szerint családokat és életeket tesz tönkre egy cég, de mégis hogyan?

Családokat és életeket tesz tönkre egy cég, ráteszik a kezüket az autóra és a házra is, panaszkodnak többen. Évek óta jelennek meg cikkek egy sokak által csalónak nevezett társasággal kapcsolatban, mégis, időről-időre ugyanúgy előbukkannak. De mégis hogyan tehetik ezt meg? A külföldön bejegyzett cég egy magyarországi ingatlanokat hirdető oldalt üzemeltet. Egy hónapig ingyenesek a hirdetések, ezután ezekért fizetni kell.

Két huszonéves fiatal halt meg a balesetben

A vizes, csúszós utak okoztak balesetet két helyen is az országban. Szerda reggel két huszonéves fiatal halt meg, miután autójukkal valószínűleg megcsúsztak, az előttük lévő kocsinak, majd egy távolsági busznak ütköztek Győr-Moson-Sopron megyében. A vétlen autós, valamint a busz sofőrje és utasa is megsérült.

Közlekedési vita miatt támadtak rá egy autósra Egerben

A támadók kocsijukkal megállásra kényszerítették a másik autóst. Megrugdosták a kocsiját, majd kiszúrták a gumijait. A megtámadott sofőr nem mert kiszállni, így neki nem esett baja. Az esetről egy szemtanú felvételt készített. Úgy tudni, előzőleg egy kereszteződésben alakult ki a vita a két autós között. A három támadót nem sokkal később elfogták a rendőrök.

SZEMTANÚ: Rögtön a romok közé hajtó idős nő segítségére siettek

Egy híradónknak nyilatkozó szemtanú szerint az idős nő a parkolóból állt ki, lassan ment, aztán váratlanul, balra kezdett kormányozni és a gázra lépett. A 71 éves asszonyt gerincsérüléssel vitték kórházba.

BALESET: Ókori romok közé hajtott egy autós Budapesten

Ókori római romok közé hajtott egy autós Budapest III. kerületében, a Flórián téren szerda délután. A volánnál ülő idős nőt tűzoltók emelték ki a járműből, majd átadták a mentőknek.

A biztonsági öv életeteket menthet

Alig 6 óra alatt 85 szabálytalan autóst állítottak meg a rendőrök Tolna megyében. Több mint kétharmadukat azért, mert nem használták a biztonsági övet. Ezt és a gyerekülések használatát kiemelten ellenőrizték, mivel a megye útjain továbbra is sok a súlyos baleset.

Három járdán álló gyalogost ütött el

Zebránál álló gyalogosok közé hajtott egy furgon vasárnap reggel Budapesten. Három várakozó megsérült, ketten súlyosan. A sofőr azt akarta elkerülni, hogy a lámpánál várakozó kocsisornak ütközzön, ezért rántotta félre a kormányt. 16 métert tett meg, mire megállt.

SEGÍTSÉG: Versenyezve gyűjtöttek pénzt a győri tornászlányok

Az ifjú győri tornászlányok nemcsak az edzésen, a balatonkenesi nyári táborban is nagyon küzdöttek. Nemcsak falat másztak, de a sorversenyen egymást is cipelték, hogy minél több pénzt gyűjthessenek Virág Zsoltnak, akit 13 éve egy diákolimpián ért baleset tornagyakorlat közben. A férfi gerince sérült meg, azóta csak kerekekesszékkel tud közlekedni. Most szeretne egy akadálymentes autót, így a szüleinek nem kellene őt emelgetni. 

Ha Önök is segíteni szeretnének, erre a bankszámlára utalva megtehetik:

58600300-11123868-00000000, GYŐRI TORNASPORTÉRT ALAPÍTVÁNY

 

Fókusz Anno: Diplomata autóból sertéshússzállító

Vannak autók, amiket kultikus tisztelet övez, és amelyekbe egy átlagember soha nem ülhetett volna bele. Csakhogy mára már mindez a múlté. Merthogy az egykori miniszteri autók mára jobbára kiszolgált csotrogányként várnak a szebb napokra.

BALESET: Eltűnt a kocsi eleje a teherautó alatt

Szó szerint eltűnt a kocsi eleje a teherautó alatt. A motorháztető és a szélvédő is felgyűrődött, akkora volt az ütközés. Percekkel a baleset után már tűzoltók és rendőrök állták körül az autót. A gépkocsi ajtajait ugyan ki lehetett nyitni, de az autó erősen összeroncsolódott.

Tizenhatan haltak meg az utakon múlt héten

15 balesetben 16 ember halt meg az utakon a múlt héten, közülük heten a hétvégén vesztették életüket. A rendőrség szerint a balesetek egy kis odafigyeléssel elkerülhetőek lettek volna. A rendőrök már nem csak autókkal, hanem rendőrmotorokkal és drónokkal is vadásznak a szabálytalankodókra.

Hagyta vezetni hat éves fiát

Kétszer is videóra vette, ahogy a 6 éves fia vezet – vádat emelt az ügyészség a 37 éves csengődi apa ellen. Automata váltós autójával engedte vezetni iskolába készülő fiát az apa, a videókat meg is osztotta közösségi oldalán. Azok azonban nem mindenkinek tetszettek, valaki feljelentette. A férfi ellen most emeltek vádat. Nem csak a jogosítványát bukhatja, kiskorú veszélyeztetése miatt is felelnie kell.

Mivel induljunk útnak, ha nyaralni szeretnénk? 

A korlátozásokat a legtöbb európai országban már feloldották, és sok helyre újra szabadon lehet utazni. De hiába lehet menni, az emberek egy része még fél elmenni nyaralni, és sokan azt sem tudják, hogy mivel induljanak útnak.

Kézfertőtlenítő miatt gyulladt ki egy autó

Kézfertőtlenítő miatt gyulladt ki egy autó egy élelmiszerbolt parkolójában, Budapesten. A kocsi a tűző napon állt, a tulajdonosok néhány perce vásároltak, amikor bentről meglátták a nagy füstöt. Az autó eleje teljesen kiégett. A katasztrófavédelemnél arra figyelmeztetnek, hogy az alkoholos fertőtlenítők tűzveszélyesek, ezért azokat körültekintően kell tárolni.

FELROBBANT: Egy autó az M7-esen

Kedden kigyulladt és teljes terjedelmében lángolt egy személyautó az M7-es autópálya leállósávjában, Szabadbattyán térségében. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók megkezdték az oltást, a helyszínre a mentők is kiérkeztek. A speedzone.hu felvételei.

Kis híján az áradó Dunába zuhant egy autó Budapesten

Kis híján az áradó Dunába zuhant egy autó Budapesten, péntek délután. Úgy tudjuk: a sofőr túl gyorsan hajtott a pesti rakparton, majd egy kanyarban kisodródott, átszakította a szalagkorlátot, és a Dunához vezető lépcsőkön állt meg. A sofőr csak könnyebben sérült meg. Az összetört kocsit a tűzoltók emelték vissza az útra.

Kavicsszállító kamionnal ütközött egy autó

Kavicsszállító kamionnal ütközött, meghalt az autó sofőrje. A karambol hétfő délután történt a Szabolcs megyei Székelynél. A kocsi vezetője valamiért áttért a szemközti sávba, a kamionos pedig már nem tudta elkerülni az ütközést. A balesethez mentőhelikopter is érkezett, de az áldozaton már nem tudtak segíteni. 

Jogosítvány nélkül előzgetett

Versenyezhetett, ezért hajtott a megengedett sebesség többszörösével, majd szenvedett balesetet egy sofőr szerdán a fővárosban. A Totalcar internetes lapnak küldött videón az látszik, hogy a szakadó esőben a két kocsi kerülgeti egymást, majd az egyik kisodródik és hirdetőtáblának csapódik. Két sérültet vágtak ki belőle. Mostanra kiderült: a sofőrnek jogosítványa sem volt.

Saját magát csalta csapdába egy medve

Saját magát csalta csapdába egy medve az Egyesült Államokban. Az állat kinyitotta egy család autóját, be is mászott oda, de az ajtó becsukódott, ezért kijutni már nem tudott. Dühében darabokra tépte a jármű belsejét. Végül a kiérkező seriffhelyettes egy vaktölténnyel kilőtte az ablakot, így azon keresztül elmenekülhetett a medve.

Három halálos baleset egy nap alatt

Három halálos baleset is történt az elmúlt 24 órában az ország útjain. Hétfő hajnalban Kóka közelében egy fiatal nő szörnyethalt, miután árokba csapódott a kocsijával. Baranya megyében, Kölkednél egy nagyon hasonló balesetben egy férfi vesztette életét. Reggel az M5-ösön két kamion ütközött, egy Zala megyei balesetben pedig hatan sérültek meg.

A Superman apuka produkciója mindent vitt

Sebestyén Imre a hétköznapokban egy építőipari munkás, de szabadidejében egy igazi hős!

Autójával együtt orvosi eszközeit is ellopták egy pilisszentlászlói háziorvosnak

Az EKG-val, vércukorszintmérővel és a sürgősségi táskával együtt lopták el egy pilisszentlászlói háziorvos autóját a háza elől. Összesen körülbelül 5 millió forint kár érte. A Szentendrén is rendelő háziorvos hétfőn nyilatkozott Híradónknak, azt mondta, mindemellett pótolhatatlan emlékek is voltak a kocsijában. Szentendre városa gyűjtésbe kezdett, hogy segítsen az orvosnak.

Apa és két gyereke sérült meg, amikor árokba hajtottak autójukkal

Egy apa és két gyermeke sérült meg Füzesabonynál, amikor árokba hajtottak autójukkal. Úgy tudjuk, a balesetben az egyik kisgyerek kirepült az autóból. Ő és testvére könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet. Édesapjukat mentőhelikopterrel szállították kórházba életveszélyes sérülésekkel.

Adományok az MVM-csoporttól


szerző:
2020.04.24. 18:23
Adományok az MVM-csoporttól

A mentőszolgálatnak tíz autót, rászoruló diákoknak pedig háromszáz informatikai eszközt adományozott az MVM-csoport. Az állami cég adomány autói az Országos Mentőszolgálat folyamatos koronavírus-
teszteléseit segítik. Mostantól így már nem csak mentőautóval mennek házhoz mintavételre, és az így felszabaduló mentőket a többi beteg ellátására használhatják. Az otthoni oktatáshoz a diákoknak monitorokat, laptopokat és asztali számítógépeket ajánlottak fel, ezekből húsz jut az ercsi általános iskolához.
 

Kerékpárúton száguldva menekült a rendőri igazoltatás elől

Kerékpárúton száguldva menekült, majd szemből hajtott be egy körforgalomba az a 37 éves férfi, aki Kaposváron próbált meglépni a rendőri igazoltatás elől. Három kilométeren át üldözték a rendőrök, végül egy külvárosi utcában sikerült elfogniuk. A jogosítvány nélkül vezető ámokfutót nem először kellett üldözőbe venniük.

Pedig nem is ivott sokat…


szerző:
2020.04.15. 18:20
Pedig nem is ivott sokat…

Szó szerint világgá repült Lengyelországban egy autó, amelynek sofőrje vagy nem vette észre az előtte lévő körforgalmat, vagy nem akarta az időt húzni azzal, hogy megkerüli. A térfigyelő kamera felvételén ugyanis az látszik, hogy lassítás nélkül nekiszáguld a kőpadkának, ami dobbantóként a levegőbe emeli, és átrepíti a téren. Az autó végül egy épületben landolt. A sofőr túlélte a balesetet, és miután a tűzoltók kivágták a roncsból, bevallotta, hogy egy kicsit ivott húsvét alkalmából.

BICIKLISEKNEK: Ha szereted Szentendrét, a húsvétot töltsd otthon

Szentendrén az önkormányzat az autós után a biciklisforgalmat is korlátozta az ünnepek idején. Fülöp Zsolt, a város polgármestere azt mondja, a Duna-part, a korzó és a belváros is kerékpárosokkal volt tele, mert néhányan az autó helyett biciklire szálltak.

Újabb nyomok derültek ki a Kutya kabriójáról!

A Kutya legutóbbi nyomvideójából kiderült, hogy imádja a kabrióját vezetni, most azonban még egy érdekesség napvilágot látott az autóról! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Mentorrá lép elő Lékai-Kiss Ramóna, Rácz Jenő és Michelisz Norbert!

Mentorrá lép elő Lékai-Kiss Ramóna, Rácz Jenő séf és Michelisz Norbert autóversenyző is. Természetesen nem a szokásos zenei tehetségeket kutatják, hanem saját szakterületükről választanak egy-egy tehetséges fiatalt, akit egy autómárka programjának keretében mentorálnak majd.

Hamarosan elstartol a 10 országon át vezető Budapest-Bamako

Hamarosan elstartol az eddigi leghosszabb útjára a Budapest-Bamako rally. 10 országon át vezet az út a célig, ami idén Sierra Leone lesz. Versenykategóriában 9600 km-t kell megtenniük a versenyzőknek, akik idén a létszámot tekintve rekordot döntenek. 700-an vannak, összesen 80 országból.

Részegen okozott balesetet

Részegen okozhatott súlyos balesetet egy sofőr Bács-Kiskun megyében szombaton. 6-an sérültek meg, köztük két 10 év körüli gyerek. A sűrű ködben kihajtott a főútra, de nem vette észre az érkező kocsit, ezért összeütköztek. Ezután egy harmadik autó is nekik csapódott. A vétkes sofőr nem csak a köd miatt lehetett óvatlan; úgy tudjuk: ivott is, mielőtt autóba ült.

Rékasi Károly egy busszal karambolozott

Kedden ismét balesetet szenvedett Rékasi Károly, a Barátok közt színésze. Ezúttal nem a motorjának, hanem az autójának mentek neki, egy busszal karambolozott kedden. Barátok köztben vettek fel pár jelenetet aznap. Nemsokkal ezután elindult haza, útközben még teendőin gondolkozott. Pirosat kapott, megállt a lámpánál. Majd elindult és már csak azt látta, hogy jobb oldalról egy busz közeledik felé.
Ide kattintva a színész részletesen elmeséli mi történt.

Kétszer is balesetet szenvedett egy sofőr

Előbb a szalagkorlátnak ütközött, azután elsodorta az autója. A sofőr az M8-as autópályán szenvedett balesetet, fékezés közben megcsúszott és a szalagkorlátnak csapódott. Nem lett baja, de amikor kiszállt, egy másik autó a roncsnak csapódott, az pedig elsodorta. Kórházba vitték, ahogy a másik sofőrt is, de őt csak megfigyelésre.

Furgonnal karambolozott, tűzoltók szabadították ki autójából

A tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a roncsból azt a 83 éves sofőrt, aki kocsijával frontálisan egy furgonnak csapódott délelőtt Eger és Egerszalók között. Életveszélyes állapotban szállították kórházba. A furgon vezetője karcolásokkal megúszta a balesetet, azt mondta, látta, hogy az autó átsodródik a sávjába, fékezett, de már nem tudta elkerülni az ütközést.

Porig éget egy kocsi Újbudán

Szinte semmi nem maradt abból az autóból, amely csütörtökön kora este gyulladt ki egy újbudai utcában. Azt, hogy miért kapott lángra, egyelőre nem tudni. A katasztrófavédelem adatai szerint évente 500-600 kocsi lesz a lángok martaléka - nagyrészt üzemanyag szivárgás miatt.

Mély tócsákon kell átgázolniuk az autóikhoz

Esős időben bokáig érő tócsákon kell átgázolniuk azoknak a szentendreieknek, akik a HÉV végállomás melletti P+R parkolóban hagyják az autóikat. A 17 millió forintból megépített parkoló - az autósok szerint - olyan mint egy tanyasi dűlőút. A parkolót még az előző városvezetés építtette. Az alpolgármester azt ígéri, mielőbb megszüntetik az áldatlan állapotokat.

Hihetetlen autós kaland Szingapúrtól Angliáig egy 64 éves Land Roverrel!

87 évesen szerette volna nyakába venni a világot, hogy folytassa a 20 évesen elkezdett túráját, ugyanazzal az autóval! 63 évvel ezelőtt a fiatalok kitalálták, hogy Londonból Szingapúrig autóznák, át fél a világon. Sikerült nekik és most megtalálták az egyik terepjárót ott a városállam dzsungelében. Az akkor fiatal kalandor most sajnos lebetegedett a túra előtt, ezért az unokája vállalta be helyette a 16 ezer kilométeres utat nagypapája rozoga járgányával.

Próbálják megelőzni a dugókat a Puskás Aréna környékén

Útlezárások a Puskás Aréna környékén. Péntek délután óta több utcába nem hajthatnak be az autósok. Reggeltől már parkolni is tilos volt, aki ezt megszegte, annak elszállították a kocsiját. A rendőrségnél azt mondták, folyamatosan figyelik, hogy hol alakulnak ki dugók, és ha kell, azonnal közbelépnek. 

Kulcs a szénakazalban: nem fogod elhinni, hogy melyik pár találta meg a leggyorsabban!

A párok első feladata az volt, hogy megtalálják a szénakazalba rejtett slusszkulcsot.

Fluor Tomi barátnője kiakadt: „Ez gusztustalan volt!”

Mesi csak egy kis kekszre vágyott, de arra nem számított, hogy Tomi így teljesíti a kívánságát!

Kettészakadt az autó, egy ember a helyszínen meghalt

Szó szerint kettészakadt az az autó, ami csütörtök hajnalban fának ütközött Vasasszonyfa és Tömörd között. Utasa a helyszínen meghalt, a sofőrt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az autóban több üveg sört és röviditalt is találtak a rendőrök. Magyarországon zéró tolerancia van, a rendőrség erre figyelmeztet egy korábbi fegyverneki baleset kapcsán. Ott hatan vesztették életüket miután két autó összeütközött. Mindkét sofőr ittas volt. 

BRUTÁLIS: Kettészakadt a fának ütközött autó

Súlyos baleset történt Vasasszonyfa és Tömörd között. Egy autó szó szerint kettészakadt, amikor csütörtök hajnalban egy fának ütközött. Az utas a helyszínen meghalt, a sofőrt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az autóban több üveg sört és röviditalt is találtak a rendőrök.

Pillanatokon múlott a tragédia


szerző:
2019.10.24. 19:33
Pillanatokon múlott a tragédia

Nagy sebességgel hajtott át a piroson egy autó, amely egyenesen egy babakocsit toló párba ütközött volna. Hacsak nem jön közbe egy szabályosan haladó jármű, eltérítve a gyorshajtót eredeti útvonaláról. A gyalogosoktól mindössze néhány méterre történt a baleset. Az incidens még október 14-én történt Phoenixben, de csak most hozták nyilvánosságra a videót.

20%-kal nőhet a kötelező díja

20%-kal, átlagosan 30-34 ezer forintra drágulhat a kötelező biztosítás éves díja az autósok tömegénél - az alkuszok szövetsége szerint. A biztosítók alig több mint egy hét múlva hirdetnek új tarifákat 700 ezer személyautó tulajdonos számára, akiknek még január elsejével évfordulós a szerződésük. Várhatóan mélyebbre kell nyúlniuk a zsebükben a javíttatási költségek emelkedése miatt.

BIZTONSÁG: Így szállítsd a kutyusodat!

Az egyik legnagyobb biztosító friss felmérésből kiderül, hogy kutyatartók 37 százaléka ölben, 27 százalék a hátsó ülésen szállítja a kutyáját az autóban. Ez két leggyakoribb mód. Csak minden ötödik gazdi használ biztonsági övet és kutyahámot, esetleg kutyaboxot. Pedig így a legbiztonságosabb, minden más megoldás sokkal veszélyesebb. Megmutatjuk, hogyan kellene csinálni!

Ezt nem fogod elhinni! Fluor Tomi elképesztő dolgot tett!

Még Istenes Bence is azt mondta, hogy ez volt élete egyik legnagyobb meglepetése Tomival kapcsolatban.

Istenes Bence akcióhősként küzdött Adél életéért!

Elsőként Bencének kellett kimentenie a szerelmét az égő autóból. A műsorvezető úgy érezte magát a játék közben, mintha egy akciófilmben lenne!

Egy másodpercen múlott az élete

A halál torkából mentett meg egy sofőrt egy rendőr az Egyesült Államokban. A férfi eszméletét vesztve ült autójában, ami egy vonatsínen állt. A rendőr egyetlen másodperccel azelőtt rángatta ki a kocsiból, hogy a vonat belerohant volna a járműbe.

Ez lesz a Nyerő Páros eddigi legveszélyesebb játéka!

A srácoknak a szakadék szélén lógó autóból kell kiszabadítaniuk a szerelmüket!

Misi gazda szerint Alexából jó feleség lesz!

Misi gazda és Alexa célba vették Farkaslakát, a jó hangulatú utazás közben pedig Misi komoly kijelentést tett!

Felnyársalt egy autót egy fa Kaposváron

Szerencsére senki nem ült abban az autóban, amit felnyársalt egy fa Kaposváron. A szerdán délután megérkezett hidegfront meghozta a hűvös őszt is. Volt ahol 16 fokkal kevesebbet mértek csütörtökön, mint szerdán ugyanabban az időben. A legtöbb kárt Zala és Somogy megyében okozta a vihar. Kaposváron egy tízemeletes panelház tetejét szaggatta le a szél.

VIHAR: Autóba fúródott egy faág Kaposváron

Autóba fúródott egy vihar miatt letört faág szerda este Kaposváron. A parkoló kocsiban szerencsére nem ült senki ekkor. A tűzoltók hosszú percekig csak az ágakat vágták le a megsérült fáról, hogy elhárítsák balesetveszélyt. Az utót csak ezután tudták kiszabadítani.

Exkluzív! Nézz bele a Jófiúk ötödik részébe!

Gazsi mindent megtesz, hogy levegye a lábáról Sárit, ám most váratlan gikszer ütötte fel a fejét...

A csajok szexizése után Lali mosta le „szerelmét”

A Love Story műsorvezetője nem tétlenkedett sokat, és gyorsan patyolattisztára takarította az autót. 

Botond gazda őszinte vallomása: „Amit csak lehetett, azt megéltem!”

Amit az adásban nem láttál: Botond gazda a versenyre menet mesélt extrém múltjáról a lányoknak.

Úgy flörtöl Misi gazda, ahogy senki más! Még Reni is zavarba jött tőle!

Misi gazda és Reni között már az első közös randi alkalmával izzott a levegő!

Meghalt a hős tűzoltó


szerző:
2019.09.09. 18:05
Meghalt a hős tűzoltó

Kollégái emelték ki az autójából annak a tűzoltónak a holttestét, akit vasárnap ért halálos baleset Csepelen. Órák óta halott lehetett, a bokrok közé vágódott roncsot sokáig senki sem vette észre. Kiderült, hogy a tűzoltót évekkel ezelőtt soron kívül léptették elő, hőstettéért. Szolgálatba igyekezett, amikor meglátta, hogy ég egy családi ház Kispesten. Mindenféle védőfelszerelés nélkül bement a házba, és segített kijönni az ott élő nőnek. 

Kimaradt jelenet: izgalmakkal teli útja volt a kiválasztott csajoknak Zsolt gazdához!

Kitti, Anikó és Enikő együtt utaztak le Tápiószentmártonra Zsolt gazdához. Lesd meg, hogy miről beszélgettek a csajok az autóban!

FIGYELMESSÉG: Csak ő állt meg segíteni az autista nőnek  

Életet mentett egy besztereci férfi, amikor két hete megállt segíteni egy forgalmas nyíregyházi út kellős közepén sétáló, zavartan viselkedő 31 éves asszonyon. A férfi azt nyilatkozta, rajta kívül egy autós sem állt meg, hogy segítsen a nőnek. Az autista nő édesanyja levélben mondott köszönetet.

BALESET: Vaddisznóval ütközött egy autó Kecskemétnél

Vaddisznóval ütközött egy személygépkocsi a 44-es főúton Kecskemét térségében. A balesetben egy ember sérült meg.

KÖZÚTI HARC: Amilyen az ember a volán mögött, olyan az élet minden területén

Szerdán mutattuk be, ahogy egy autós a forgalommal szemben, a záróvonalat átlépve próbált meg megelőzni egy buszt Budapesten. A buszsofőr azonban nem hagyta, ebből alakult ki a konfliktus. A megkérdezett szakértő szerint mindkét fél felelős azért, hogy idáig fajult az ellentét. 

A szilveszteri buli a feje tetejére állt…

Tibor már jócskán a pohár fenekére nézett, mikor egyszer csak megpillantotta keresztapja kocsiját… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Bevásárlókocsit tettek egy mozgássérült helyen parkoló autóra

Bevásárlókocsit állítottak az autó motorháztetőjére, amiért tulajdonosa mozgássérült helyre parkolt. A magánakcióról fotó is készült, amit egy Facebook csoportban osztottak meg. Sokan helyesnek, mások önbíráskodásnak tartják a tilosban parkoló megleckéztetését.

Biciklis autófeltörőket fülelt le egy szabadnapos rendőr

A szabadnapos rendőrnek az lett gyanús, hogy a két férfi a parkoló autók utasterét sokáig nézegeti, mintha keresnének valamit. A rendőr felhívta kollégáit, akik igazoltatták a bicikliseket. Később kiderült, hogy már fél éve keresték őket, mert egy autóból egy táskát loptak el.

Dunába guruló autóban halt meg egy mozgássérült férfi

Dunába guruló autóban halt meg egy 39 éves, mozgássérült férfi vasárnap este Nagymaroson. Testvére volt a sofőr, a komp lejárójánál leparkolt és a büfébe ment, csakhogy az autó megindult a lejtőn, és a folyóba csúszott. A víz pillanatok alatt elárasztotta az utasteret, az anyósülésen ülő, mozgássérült férfi nem tudott kijutni.

Kabrióval zuhant a Dunába

Valószínűleg részegen vezetett az a sofőr, aki kabriójával a Dunába csúszott tegnap a Pest megyei Lórévnél. Felhajtott a kompra, majd a túloldalon nem tudott megállni és a vízbe esett. Kimászott a nyitott tetejű kocsiból, majd a komp dolgozói és a rendőrök segítettek neki partra jutni.

Sok a halálos baleset a hőségben

Összesen nyolcan haltak meg közúti balesetekben, és 49 embert vittek súlyos sérülésekkel kórházba a hétvégén. A helyszínelők adatai szerint a balesetek többsége figyelmetlenség miatt történhetett. A napok óta tartó hőség miatt sokan folyamatosan fáradtak, így könnyebb hibázni. 

KÁNIKULA: Ugrásszerűen nőnek a baleseti veszélyek a hőség miatt

Újabb extrém hőhullám érte el hazánkat a hétvégén. A szakértő szerint ez a melegedés nagyon megviseli a szervezetet, türelmetlenebbek és figyelmetlenebbek vagyunk. A reakcióidő is hosszabb ilyenkor, ez pedig a balesetek számának növekedéséhez vezet.

Tömegbaleset az M7-esen, 6 autó ütközött össze

Hat autó ütközött össze csütörtök reggel Székesfehérvárnál az M7-esen. Az egyik kigyulladt, a csodával határos módon csak hárman sérültek meg, ők is könnyebben. A Jász-Nagykun Szolnok megyei Csépánál pedig egy autós hajtott vonat elé, a kocsit maga alá gyűrte a vonat, de ott is túlélte a sofőr, igaz súlyosan megsérült.

Többe kerül az autózás sok környező országban

Rossz hír a nyaralni készülőknek: többe kerül az autózás sok környező országban. A horvátoknál majdnem ötödével kerül többe a tankolás, Olaszországban pedig még ennél is drágábban, ott átszámítva 530 forint körül van a benzin átlagára. Ráadásul Horvátországban az autópálya is többe kerül, Splitig oda-vissza több mint 21 ezer forintba. Sőt a tengerparti éttermekben is többet kell fizetni. Összegyűjtöttük, mire számíthatnak, akik a legkedveltebb üdülőhelyekre indulnak.

 

Rommá törte a családi kocsit egy apa Kínában

Az ittas férfi helyett először a lánya vezetett, aki azonban hazaéréskor nem tudott rendesen leparkolni, és megnyomta a kocsit. Ekkor vette át a volánt a bedühödött apa. Nem kellett volna.

Balázs gazda körbevezette Nádai Anikót szeretett falujában!

Nádai Anikó Balázs gazda autójából csodálhatta meg Szergényt, ahonnan egyenesen a telepre vették az irányt!

Ha úgy gondolja, hogy Ön lesz Balázs tökéletes társa, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/balazs oldalon, vagy küldje Viberen Balázs nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Nézők közé csapódott egy versenyautó a Tótkomlós ralin, ki a felelős?

Eddig még sehol nem látott nézői felvételek érkeztek szerkesztőségünkbe a vasárnap kora este történt tótkomlósi horror balesetről. Tizenegyen megsérültek, volt, aki az autó alá szorult, egy negyedikes kislányt pedig életveszélyes állapotban helikopterrel szállítottak a szegedi kórházba.

Négy kígyó volt a kocsijukban

Négy megtermett siklót talált egy sofőr az autójában Budapesten. Nagyon megijedt, ezért szakember segítségét kérte, aki azt mondta, hogy erdei siklók tekeregtek a kocsiban. Ezek egyébként bár másfél méteresre is megnőhetnek, de veszélytelenek.

Szerbek rabolhattak bankot Szlovákiában, Szegeden fogták el őket

Két férfit vettek őrizetbe a kommandósok, akiknek a kocsiját összefüggésbe hoztak egy szlovákiai bankrablással. Pénzt, fegyvereket, símaszkokat és lőszereket találtak náluk a magyar rendőrök.

Egy hat hónapos baba is megsérült a karambolban

Egy hat hónapos kisbaba is megsérült, amikor két kocsi és egy menetrendszerinti busz ütközött Miskolcon csütörtök reggel. A gyerek anyja vezette azt az autót, amelyik valamiért keresztbe fordult a busz előtt, egy másik kocsi ezután hajtott beléjük. A balesetben összesen négyen sérültek meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való