KERESÉS search-close

bátorságpróba

87 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bátorságpróba"

Hírességek nehéz helyzetben, avagy Celeb vagyok, ments ki innen!

A Celeb vagyok, ments ki! innen tavalyi évadában Köllő Babettnek és Pumped Gabónak nem volt könnyű dolga az egyik bátorságpróbánál: Babett nem úszta meg szárazon, ugyanis Gabó, vagy, ahogy Ramóna nevezte, Babónak köszönhetően bogarakba, gusztustalan folyadékokba mártották, és a végén extraként némi tollat is kapott a színésznő.

Életveszélyes bátorságpróba Szegeden

Videó készült azokról a huszonéves fiatalokról, akik vasárnap délután másztak ki Szegeden, a Belvárosi híd peremére.

VAKMERŐ: Bátorságpróba miatt másztak ki a hídra

Ezeket a megdöbbentő felvételeket egy nézőnk készítette vasárnap mobiltelefonjával, Szegeden. Két fürdőnadrágos fiatal áll a híd peremén, egyikük az oszlopban kapaszkodik. Úgy tudjuk, a fiúkat egy lány társuk biztatta a vakmerő mutatványra.

Bátorságpróba: Patkányok és kígyók biztosították a rettegést a dzsungelmúzeumban

Kiállítási tárgyakként küzdöttek meg saját vacsorájukért a celebek. Babett még a félelmetes feladat megkezdése előtt kimondta a büvös mondatot: Celeb vagyok, ments ki innen! De vajon hogy bírták a többiek?

Zúdul a kvíz

Ez a Bátorságpróba egy kvíz lesz, ráadásul extrém körülmények között. A játék során a versenyzőknek kérdésekre kell válaszolniuk, melyeket a csapattársuktól kapnak meg, méghozzá telefonon. A megválaszolást nehezíti, hogy a telefonfülkébe ömlik a víz, és vele különböző állatok. A játékosok kérdésenként egy csillagot nyerhetnek. Nézzétek meg, hogyan teljesítette a próbát Alexa és Kabát Peti! Itt pedig Tenya és Andi nézhetitek meg!

Tóth Andi zokogva tért vissza a táborba

Andi teljesen kikészült a Bátorságpróbán, ahol különféle bogarak borították el a testét. A fiatal lány könnyek közt tért vissza a táborba, ahol megpróbálták őt megvigasztalni a többiek.

Szabadíts ki!

A játék során egy mindenre elszánt versenyzőnek borzalmas állatokkal teli dobozokba kell bedugnia a kezét, hogy megszerezze a kulcsokat. A kulcsokkal nem csak a csillagokat szabadíthatja ki, hanem bajba jutott társait is, akik egy átlátszó dobozban tűrik, hogy ömlik rájuk a víz és a nyakukba hullanak különböző csúszómászók. Nézd meg, hogyan teljesítette a kihívást Rozina, Miki és Klaudia!

Luxusfeleség Babettből akár még dzsungelkirálynő is lehet?

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetői kaptak hideget-meleget az első adás óta. Most elmesélik, hogy érzik magukat Afrikában, de előbb nézzük meg a táborlakók szenvedését, akik még csak most kezdenek szembesülni igazán a dzsungelélet nehézségeivel. Babettet például a nézők mát kétszer is bátorságpróbára küldték.

Hidegzuhanyt kaptak a celebek a dzsungelben

Megviselte a celebeket a bátorságpróba: Köllő Babett nem úszta meg szárazon! Gabónak, vagy ahogy Kiss Ramóna nevezte, Babónak köszönhetően bogarakba és gusztustalan folyadékba mártották, és extraként némi tollat is kapott.

 

Fókusz 2017-11-29


szerző:
2017.11.29. 17:20

Panírozás


szerző:
2017.11.25. 16:10
Panírozás

Az első Bátorságpróba eredményeként egy óriási rántott hús készül majd, az alapanyag pedig az egyik játékos lesz! Hogy hogyan történik mindez?

 

Ezen a Celeb vagyok, ments ki innen! videón sírva fogsz röhögni!

Két évvel ezelőtt a dzsungel királyának kikiáltott Pákó mehetett az egyik bátorságpróbára. Társai már akkor tudták, nem fognak sokat vacsorázni aznap. Végül igazuk is lett, ugyanis Pákónak ismét állatokkal kellett szembenéznie, és mint tudjuk, retteg az összes élőlénytől, ami Afrikában található.

Nem nőnek való vidék az afrikai dzsungel?

Három évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik bátorságpróbájára Aleskának kellett mennie. Sajnos egyáltalán nem volt könnyű dolga a hölgyeménynek, ugyanis kígyókkal, krokodilokkal és más bizarr élőlénnyel kellett szembenéznie.

Fördős Zé és Szabó Zsófi kalandja a struccpénisszel!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik bátorságpróbáján Zsófi és Zé vett részt. Nem volt egyéb feladatuk, mint egy romantikus vacsorán részt venniük, ahol afrikai különlegességeket kellett megkóstolniuk.

Durva: élve temették el Gáspár Lacit!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban az énekesre esett a választás, a nézők Lacit küldték bátorságpróbára. Sajnos az X-Faktor mostani mentora élete egyik legdurvább rémálmával találta szemben magát: élve eltemették egy patkányoktól hemzsegő koporsóba.

Tudod, mi az a „Bestiák doboza?”

Két évvel ezelőtt elindult a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériája. A nézők bepillantást nyerhettek a bátorságpróbák helyszíneibe és azt is megleshették, milyen eszköz, milyen kihívást takar. Erős idegzetűeknek ajánljuk!

Míg Fördős Zé fürdőzött, addig Szabó Zsófi megkóstolta az antilop péniszt

Pontosan két évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor játékosai kemény napon mentek keresztül. Fördős Zé és Krasznai Tünde jutalomból "kényeztették" magukat a forró habokban, addig Madár és Szabó Zsófi bátorságpróbán voltak. A hősöknek turmixot kellett inniuk, de abban volt ám minden, vese, máj, szem és még egy antilopnak a férfiassága is.

Molnár Andit kalitkába zárva dobták a vízbe

Ti Aleska, Éva vagy Andi bátorságpróbáján féltetek volna a legjobban?

Baukó Éván kifogtak a hangyák

Szerintetek Éva csak hisztizett vagy tényleg durva volt ez a bátorságpróba?

Aleska megkötözve is 9 csillagot szerzett

Ti is a patkányoktól féltetek volna a legjobban?

Aleska nem lesz visszatérő vendég a szépségszalonban

Aleskát szépségszalonba vitték, volt pedikűr és szolárium, ő mégsem élvezte annyira, Te végigcsináltad volna?

Peti tériszonyához méltó feladatot kapott

Te le mertél volna ugrani?

Dzsungel értékelés: Bárdos vajon megbánta?

Gyomorforgató, egészen undorító koktélokat nyelt le. Bárdos András kiesése előtt mindenkit meglepett, amikor szinte rezzenéstelen arccal vért és állati belsőségeket ivott. A borostás, napszítta, eső áztatta fejjel egészen Andy Garciásra átalakult tévés átértékelt mindent, amit korábban erről a műsorról gondolt.  
 

Bárdos és a dzsungel: Kiesés utáni értékelés

Gyomorforgató, egészen undorító koktélokat nyelt le. Bárdos András kiesése előtt mindenkit meglepett, amikor szinte rezzenéstelen arccal vért és állati belsőségeket ivott. A borostás, napszítta, eső áztatta fejjel egészen Andy Garciásra átalakult tévés átértékelt mindent, amit korábban erről a műsorról gondolt.  
 

HEVESI KRISZTA: „A koporsós próbát szerettem volna a legjobban”

Hevesi Kriszta szexuálpszichológust, a Celeb vagyok első kiesett versenyzőjét a repülőtéren faggatta a Fókusz csapata a dzsungelben töltött napjairól. Kriszta örül annak, hogy elsőként jöhetett haza, azonban sajnálja, hogy nem őt temették el élve a bátorságpróba során.

Reflektor 14-11-03


szerző:
2014.11.03. 23:30
Reflektor 14-11-03

Reflektor: G élete egyik legnehezebb döntését hozta meg. Pákó felforgatta a táborlakók életét.

Bátorságpróba:

A hírhedt Dzsungelétterem után most végre az egzotikus Dzsungelbár is újból megnyitja kapuit!

Ezután a kocsmatúra után azonban garantáltan nem leng ki az alkoholszonda mérője, hiszen sör helyett a csapos bizarr koktélokat kever a kiválasztott játékos és a segítője számára.

Minél több gyomorforgató italkompozíciót gyűrnek le a torkukon a játékosok, annál több csillaggal térhetnek haza a Dzsungelpubból.

Az így megszerzett csillagok jutalma ezúttal is plusz ételadag.
 

Bátorságpróba:

Ezen a Bátorságpróbán az összes Táborlakó egyszerre száll szembe az extrém csúszásveszéllyel.

A celebeknek egy vizes csúszdán kell felküzdeniük magukat, hogy eljuttassák a náluk lévő csillagokat a célállomásra.

Közben vízsugárral, habbal és szélgépekkel igyekszünk megnehezíteni a dolgukat.
Öveket becsatolni, mert ez rázós menet lesz!

Minden célba juttatott csillag után újabb adag étel kerülhet a dzsungellakók tányérjába a szokásos rizs és bab mellé.
 

Bátorságpróba:

Ezen a Bátorságpróbán a dzsungelt a félelem sikolyai után a zene dallamai töltik majd be, a kiválasztott játékosnak ugyanis karaoke-znia kell a csillagokért cserébe.

Ha azonban elvéti a hangot, füttykoncert helyett kígyókat és mindenféle egyéb bestiákat zúdítunk a nyakába.

Most is, mint mindig, a sikeresen megszerzett csillagok arányában küldünk be ételadagokat a Táborlakóknak.
 

Szavazz online! - Kit látnál szívesen a

Pákó még alig érkezett meg, máris mehet a Pánikszobába! De kit hallanának szívesen énekelni a "Dzsungelkaraoke-ban"?

Szavazz online! - Kit zárjunk a

Bárdos András eddig egyszer bátorságpróbázott, de akkor csak mint Cooky társa. Most viszont egyértelműen rá szavaztak a legtöbben, vagyis őt küldték "Csúszásveszélybe". A szavazás azonban ismét újra indult, most arról dönthetnek, hogy kit zárjanak "Pánikszobába".

Szavazz online! - Kit küldenél

A "Borzalmak büféjének" vendége Baukó Éva lesz, aki immáron másodjára kapott esélyt, hogy csillagokat szerezhessen. Az elsőben meglehetősen jól szerepelt, hiszen Zsuzsával együtt 7 csillagot gyűjtöttek. De vajon ki lesz az, aki a "Csúszásveszély" nevű bátorságpróbán remekelhet majd?

Bátorságpróba:

A kiválasztott Táborlakónak és a segítőjének a vékony jég helyett most két, víz fölé lógatott üvegkabinban kell egyensúlyoznia, hogy bezsebelhessék a csillagokat.

Most különösen fontos, hogy a játékosok egymásra hangolódjanak, hiszen csak így tudják majd harmóniába hozni az imbolygó üvegkabinokat. Ahogy azt már tőlünk megszokhatták, a feladat egyszerre lesz pofon egyszerű és izzasztó: a felső kabinban lévő ember a résen leadogatja a csillagokat az alsó rekeszbe, ahol a társa a megfelelő sorrendbe rakja őket, mindeközben folyamatosan egyensúlyozniuk kell.

Minden megszerzett csillag után egy-egy újabb ételadag jár a Táborlakóknak, úgyhogy a tét a dicsőségen túl most is a vacsoraadag elnyerése.
 

Bátorságpróba:

A Bátorságpróbán ismét kinyit a hírhedt Dzsungelétterem! Ezúttal egy Sangoma, azaz afrikai varázsló kalauzolja a 2 résztvevőt az egzotikus fogások között.

A menüt azonban ezúttal sem hagyományos étlapról válogattuk össze, így a két kiválasztottnak a leggyomorforgatóbb ételeket kell legyűrnie a torkán, hogy este a többiek ehessenek.

A játékosnak és segítőjének összesen 10 fogást kell elfogyasztania, hogy sikeresen teljesítse a próbát. Ahogy azt már megszokhatták, a megszerzett csillagokért cserébe a Táborlakók most is egy-egy ételadagot kapnak az esti vacsorához.

Szavazz online! - Ki legyen a

A "Balszerencse kerekén" a szavazatok alapján ezúttal Cooky-nak kell forognia. De vajon ki lesz az, aki negyedikként a "Borzalmak büféjében" teheti próbára a tűréshatárát?

Szavazz online! – Ki forogjon a „Balszerencse kerekén”?

Az előző online szavazást toronymagasan nyerte Baukó Éva. De vajon ki menjen a harmadik Bátorságpróbára?

Bátorságpróba:

A Bátorságpróbán a kiválasztott játékosok tehetnek egy kört a dzsungel szerencsekerekén, azonban ez a menet elég rázós lesz, hiszen közben ők is garantáltan bepörögnek majd, ráadásul a vízzel is kénytelenek lesznek felvenni a harcot.

A celebeknek egy-egy kerékhez szíjazva kell kihalászniuk a félbe vágott csillagokat az alattuk lévő folyadéktartályból, miközben 360 fokban forognak, és a végtagjaikkal szabadon mozoghatnak.

Ha sikerrel járnak, a Bátorságpróba végén a félcsillagokból összeillesztett egész csillagokért cserébe kapják meg az ételadagokat az esti vacsorához.

Szavazz online! - Kit látnál szívesen a Celeb vagyok második Bátorságpróbáján?

Az előző online szavazást Aleska Diamond nyerte, a felhasználók közel 60%-a szerette volna őt az első Bátorságpróbán látni. De vajon ki menjen a második Bátorságpróbára?

Bátorságpróba:

A Bátorságpróbán 2 Táborlakó küzdhet meg a csillagokért egy extrém és titokzatos állatsimogató falai között.

A játékosok szemét bekötjük, majd olyan élőlényekkel zárjuk össze őket, amelyekről a hétköznapi embernek nem éppen a simogatás jut az eszébe. A résztvevők feladata nem más, minthogy kitalálják, milyen állatot hoztunk nekik. Ehhez a szemük helyett a kezük, az arcuk és a nyelvük tapintását hívhatják csak segítségül. Ha sikeresen felismerik az állatokat, bezsebelhetik az értük járó csillagokat.

Ahogyan eddig is, minden megszerzett csillag egy-egy újabb vacsoraadagot jelent a Táborlakók számára.

Szavazz online! - Döntsd el te, hogy ki menjen az új széria első Bátorságpróbájára

Most lehetőséged nyílik SMS helyett akár egy kattintással is szavazni a műsor weboldalán. Te kit küldenél?

Bátorságpróba:

A kiválasztott dzsungellakó ezúttal nem dughatja a homokba a fejét, a csillagok megszerzéséhez ugyanis ehelyett egy 5 rekeszű üvegdobozba kell fejjel előre bemerészkednie. A mostani próbán még a sikolyokra sem marad majd idő, hiszen a játékosnak a szájával kell megszereznie a fakkokba rejtett 2-2 csillagot. Hogy tovább nehezítsük a feladatot, a Bátorságpróba közben a legbizarrabb állatokkal és folyadékokkal öntjük majd nyakon, hogy közelebbről is megismerkedhessen a dzsungel élővilágával.

Ha sikeresen teljesíti a feladatot, összesen 10 csillagot zsákmányolhat és vihet haza a többieknek. Ahogy eddig is, minden csillagért cserébe egy-egy újabb ételadagot jár az esti vacsorához, a tét tehát ezúttal sem kicsi!

Gáspár Lacit élve eltemették


szerző:
2014.10.10. 17:22
Gáspár Lacit élve eltemették

Végre elhangozott a bűvös mondat, Gáspár Laci kimondta, „Celeb vagyok, ments ki innen” még ha nem is lehetett kristálytisztán érteni.

Hátborzongató bátorságpróbán van túl Gáspár Laci

Végre elhangozott a bűvös mondat, Gáspár Laci kimondta, „Celeb vagyok, ments ki innen” még ha nem is lehetett kristálytisztán érteni.
 

Gáspár Laci csak egy percet bírt ki a föld alatt

Balázs egyik korábbi műsorában, az Egy perc és nyerszben ez az idő jóval több nyereményre is elég volt a játékosoknak, mint most Lacinak, aki teljesítményével mindössze egy csillagot szerzett a bátorságpróbán.

Aurelio legyőzte félelmeit

A komoly pókiszonnyal küzdő Aurelio nyolc csillagot szerzett az első bátorságpróbán, ahol csótányok, patkányok, és kígyók mellett pókokkal is találkoznia kellett.

Fókusz 14-10-07


szerző:
2014.10.07. 18:00
Fókusz 14-10-07

Fókusz: Előre retteg - Aurelio már a bátorságpróbára menet elsírta magát. A csapat étele a tét. Bejutottak - Megvan a 24 Mentorházas, de a mentorok előre félnek attól, hogy választaniuk kell. Rosszalkodó négylábúak - Ne dőljünk be a kutyusok bűnbánó tekintetének! Tanácsok csibész-gazdiknak.

Celeb vagyok: Aurelio már útközben elsírta magát

Talán nem meglepő, de Aurélio lett az első, akit a nézők bátorságpróbára küldtek. Hétfőn elstartolt a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! első szériája és a táborlakóknak már az első adásban szembe kellett nézniük a félelmeikkel.
 

Aurelio mutathatja meg elsőként, hogy mennyire bátor

Talán nem meglepő, de Aurelio lett az első, akit a nézők bátorságpróbára küldtek. Hétfőn elstartolt a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! első szériája és a táborlakóknak már az első adásban szembe kellett nézniük a félelmeikkel.
 

Reflektor 13-09-10


szerző:
2013.09.11. 00:30
Reflektor 13-09-10

Reflektor: Próbára tettük Lali és Gyuri bátorságát. Edvin Marton cáfolja a vádakat.

Balul sült el a chilis bátorságpróba

A szósz nem volt mérgezett, csak rendkívül erős. Nyolc német fiatal került kórházba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való