KERESÉS search-close

béke

86 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "béke"

Magyarország számára az első világháború vége nem hozott békét

Magyarország számára az első világháború lezárása nem hozta el a békét. Keleten a román, északon a csehszlovákok, délen pedig a szerbek szálltak meg területeket. A győztes nagyhatalmak szövetségének vezetői tisztában voltak vele, minél jobbak a területi pozícióik, annál előnyösebb lesz a helyzetük a béketárgyalásokon. Folytatjuk Trianon 100 című sorozatunkat!
A sorozat többi részéért kattintson ide.

Szent a béke! Vajtó Lajos és Istenes Bence fátylat borított a múltra!

Tomi és Nelly közbenjárásának köszönhetően Bence és Lajos újra beszélnek egymással! Íme a békülés pillanata!

Fluor Tomi és Fésűs Nelly küldetése: a béke helyreállítása a villában

Lajos és Bence konfliktusának feloldását Tomi és Nelly is szívügyének tekintette, ezért elhatározták, hogy beszélnek az érintettekkel.

László kétszer volt börtönben, mára már minden bűnét megbánta

A férfi a sötét múltja után becsületes útra tért, és most a kapcsolatát szeretné rendezni lányával. Vajon sikerül helyreállítani a békét? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A koreai demilitarizált zónában koncertezet a Mongooz and the Magnet

A Peace Train nevű béke fesztiválon egy pécsi együttes, a Mongooz and the Magnet is fellépett 4000 ember előtt. A fesztivál célja felhívni a figyelmet az észak-koreai elnyomó rezsimre, a béke eszméjének átadása zenén keresztül, és hogy a két ország közelebb kerüljön egymáshoz. Az együttes szerint a béke még messze van, de ők azt látták, hogy a dél-koreaiak tenni szeretnének az újraegyesülésért, és azokért a családokért, akik akár együtt is hallgathatták volna őket a koncerten, de az elszakadás miatt ez nem történhetett meg.

Béke és boldogság költözött a Villába!

Megérkezett a szoláriumgép, amit már nagyon vártak a villalakók...

Szívszorító! Nelli nem tudta visszafojtani könnyeit…

Nelli édesapa között sosem volt meg az igazi apa-lánya kapcsolat, ráadásul a nő egész életében úgy érezte, mintha nem is lenne édesapja. Van még esély a békülésre?

„Legyen végre béke!”


szerző:
2018.07.06. 18:00
„Legyen végre béke!”

Mónika áprilisban már járt Anikónál, amikor Delhusa Gjon lepte meg őt. Az elkeseredett lány most a testvérével, Jánossal szeretné rendezni a kapcsolatát.

Harc a mostohaanyával


szerző:
2018.07.05. 18:00
Harc a mostohaanyával

Zsolti az édesapjával, Zsolttal szeretné rendbe hozni a kapcsolatát, akivel közel két éve nem beszélt már. Apa és fia akkor távolodtak el egymástól, mikor Zsoltnak új nő lett az életében, aki hallani sem szeretne mostohafiáról…

Veszélyben a 10 éves barátság

Dezső zárkózott embernek tartja magát, ezért kevés olyan illető van az életében, akit igazán közel enged magához. Gyuri azon kevesek egyike volt, akit igaz barátjának tekintett, azonban egy lány miatt vége szakadt a 10 éves barátságnak…

Viviből nem lesz semmi?


szerző:
2018.05.03. 18:00
Viviből nem lesz semmi?

Vivi az édesanyjával, Évával szeretne kibékülni, akivel annyira összeveszett, hogy anyukája a szalagavatójára sem ment el. Sőt, állandóan azt hangoztatja, hogy Viviből semmi sem lesz…

Vivi visszakapja apukáját?


szerző:
2018.05.03. 18:00
Vivi visszakapja apukáját?

Vivinek éveket kellett ismételnie az iskolában, hiszen annyira megviselte a szülei válása. Mióta édesapja elköltözött, hiába próbálta keresni, nem nagyon járt sikerrel. Most viszont ismét találkoztak!

Történelmi találkozó a két Korea vezetői között

A koreai háborút fegyverszünettel lezáró 1953-as egyezmény óta még nem fordult elő, ami most, hogy egy észak-koreai vezér dél-koreai területre tegye a lábát. Történelmi volt a találkozó abban az értelemben is, hogy a nyilatkozatok szerint a két ország idén békeszerződést köthet, és atomfegyvermentessé teszik a félszigetet.

65 év után békét köthet a két Korea?

Kim Dzsong Un észak-koreai én Mun-Dzsein dél-koreai vezető a Korea-közi határon fekvő, panmindzsoni katonai támaszponton találkozott, kezet fogtak, majd a déli elnök átlépett az északi oldalra, ami eredetileg nem volt benne a protokollban. Utána az északiak vezetője ment át délre, ami ugyancsak történelmi lépés volt: phenjani vezető ugyanis most először lépte át az 1953-ban véget ért háború után létrehozott határt.

Háború a nevelőapával


szerző:
2018.03.20. 18:00
Háború a nevelőapával

Dani és az édesanya, Erika között sosem volt igazi anya-fia kapcsolat, ráadásul a fiú úgy érzi, hogy ebben nevelőapja, Zsolt is nagyban közrejátszik. A család most Anikó segítségét kéri, hogy végre-valahára rendezzék viszonyukat.

Te tudod, mikor született a gyereked?

Évi egyedül neveli kisfiát, és szeretné, ha exe, Dávid végre foglalkozna közös gyermekükkel, és helyt tudna állni apaként. A fiatal fiú annyira nem vett részt fia életében, hogy még a születése napját sem tudja.  

Anica, a tyúkanyó


szerző:
2018.03.13. 18:00
Anica, a tyúkanyó

Anica az egy éve nem látott húgával, Violával találkozott, aki sosem tudta elviselni nővére anyáskodását. Visszaszáll a béke a testvérekre?

8 év után szent a béke?


szerző:
2018.02.21. 18:00
8 év után szent a béke?

Péter a nővérével, Krisztinával szeretne kibékülni, akivel a sok nézeteltérés miatt közel 8 éve nem találkozott. A fiú szerint az élet túl rövid ahhoz, hogy örök harag legyen közöttük, így elhatározta, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Szívszorító! A testvérek 17 év után találkoztak

Noémi 17 év után szeretné tisztázni kapcsolatát a nővérével, Bernadettel. A testvérek a „kisebb apróságok” miatti veszekedések után eltávolodtak egymástól, de most elérkezett az idő, hogy ismét béke legyen közöttük…

Elveszett a barátság?


szerző:
2017.12.14. 18:00
Elveszett a barátság?

Fruzsi a gyerekkori barátnőjével, Anettel szeretné rendezni a viszonyát, akivel közel 10 éven keresztül szárnyalt a barátsága. A kapcsolat azonban egyik napról a másikra megszakadt, és a lány hiába próbálja keresni Anettet, ő csak a kifogásokat keresi.

„Megjöttetek csalók?”

Miután a párosok visszatértek a Bátorságpróbáról, Klaudia mindenkinek elmesélte, hogyan viselkedett Tenya az összecsapáson. Amikor Tenyáék is becsatlakoztak hozzájuk, a szőke Tarzan felvetette, hogy odaadhatnának egy csillagot a másik csapatnak, hogy jóvá tegye a viselkedését. Vajon ez elég volt a békéhez?

Meddig tart még a válóper?


szerző:
2017.11.20. 18:00
Meddig tart még a válóper?

A 18 éves Gergőt olyannyira megviseli a szülei 2 éve húzódó válópere, hogy sajnos a tanulásra sem tud úgy koncentrálni, ahogy szeretne. A bíróságon neki kellett döntenie, hogy kinél szeretne maradni, de nem tudott választani szülei között, és a mai napig bízik benne, hogy újra visszaszáll a béke a családi házra…

Vajon kibékülnek végre a Survivor játékosai?

Anita most azért érkezett Anikóhoz, hogy rendezze a Lillával és a Nórival való viszonyát, hiszen a mai napig nem tud napirendre térni a páros aljas tette felett. A lány bőrig ázott az esőben a „kis csintalanság” miatt, és sajnos a Holtak Szigetén sem alakított ki szorosabb barátságot a lányokkal. Vajon most szent lesz a béke közöttük?

Gábor az édesapjárt harcol


szerző:
2017.10.30. 18:00
Gábor az édesapjárt harcol

Gábor az édesapját, Tibort szeretné visszaszerezni, akivel évek óta annyira megromlott a kapcsolata, hogy csak nagy ritkán találkoznak egymással. A fiú a mai napig nem kapott egyenes választ arra, hogy szülei miért váltak el, és édesapja új családjával sem jön ki igazán. Tibor és élettársa, Vera viszont azzal vádolják Gábort, hogy ő a hibás, amiért nem keresi őket, ráadásul már a bizalmukat is eljátszotta…

Teri meglopta a nővérét?


szerző:
2017.10.17. 18:00
Teri meglopta a nővérét?

Teri és Piroska elválaszthatatlan ikertestvérek voltak, egészen addig, míg Piroska lopással nem vádolta testvérét. Teri váltig állítja, hogy nem ő tehet a szóban forgó nyolcvanezer forint eltűnéséről, és legnagyobb fájdalma, hogy Piroska még az utcán is elfordul, ha meglátja őt. Az elkeseredett asszony mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa ártatlanságát, és reméli, hogy Anikó segítségével ismét visszaállhat a családi béke.

Előző rész (2017. szeptember 26.)

Joe móresre tanítja Ildikót. Dani és Roland megpróbálnak békét kötni. Milán megpróbálja megszerezni apja autóját.

Mit szólnál, ha valóságshow forogna a szomszédságodban?

Györgyi egy XI. kerületi utcában lakik, ami állítása szerint Budapest egyik legbékésebb helye. A nő nagyon megrémült, mikor tudomást szerzett arról, hogy a nyugalmas környék hamarosan egy valóságshow színhelyévé válik. Képes bármit megtenni, hogy megakadályozza a műsort. Gábor, a valóságshow producere érkezik hozzá, hogy megvitassák a készülő project körülötti bonyodalmakat.

Anita és Nóri kibékültek!


szerző:
2017.09.20. 20:05
Anita és Nóri kibékültek!

Anita félrehívta Nórit, hogy normalizálják kapcsolatukat. A Holtak közti konfliktust sikerült végül megbeszélni, és a Peace & Girlpower vette kezdetét a Holtak Szigetén.

Joe:

Joe Barbi elé áll, és elmondja neki, hogy ezt is túlélik, és mindennél jobban szereti. Eldöntik, hogy újrakezdik az életüket, de Barbit közben folyamatosan furdalja a lelkiismeret, amiért megcsalta Joe-t.

Rüsztem pasának befellegzett? – VIDEÓ!

A pasa joggal tartott attól, hogy a katonai táborban tett látogatásáért az uralkodó meg fogja büntetni. Hiába próbálta menteni a helyzetet Mihrimah, mégsem tudott hatni édesapjára, ugyanis Szulejmán igazságérzetét nem sikerült befolyásolnia, és Rüsztemet bűnösnek találta, a jutalma pedig nem más, mint száműzetés. A hírt nemcsak a pasa viselte rosszul, hanem Mihrimah is.

Botond megbocsát Áronnak

Áron ráborítja az urna tartalmát Botondra, amiben vélhetően az apjuk hamvai voltak. Miután kiderül, hogy ez az egész csak egy rossz vicc volt, Gábor nagyon dühös lesz Áronra, és nem érti, hogy Botond végül miért nyújt kezet a féltestvérének.

Evelin:

Amikor Evelin látja, hogy Dani beköltözik Grétihez, nagyon kiborul. Míg a szerelmesek élvezik az életet, Evelin bosszúterveket sző, bár ezt még Simon előtt is leplezi.

Lali beköltözteti Edét az albérletbe

Lali megtudja a könyvecskéből, hogy az apja arról álmodozott, hogy a fiával kettesben majd felfedezőpárost alkotnak. Ez annyira meghatja Lalit, hogy ad még egy esélyt Edének, és beköltözteti az albiba.

Milán rájön, hogy Karesz az egyetlen igaz barátja

Karesz mindenáron meg akarta akadályozni, hogy Milán részt vegyen a csibe futamon. Végül Sárival és Lizával az utolsó pillanatban érkezett meg a találkozó helyre, és halálmegvető bátorsággal ugrott be Milán autójába....

A Vámpírnaplók sztárjai felfedték az igazságot a kapcsolatukról!

Nina Dobrev-ről és Ian Somerhalder-ről szakításuk óta folyamatosan újabb hírek kapnak szárnyra, amibe legutóbb, már a színész felesége Nikki Reed is belekeveredett, így hát a hármas jobbnak látta, ha tisztázza a helyzetet! Miről is van szó? Eláruljuk!

A VV8 ősellenségei elásták a csatabárdot?

Bátran kijelenhetjük, hogy a ValóVilág powered by Big Brother történetében a legnagyobb ellentét VV Dávid és VV Vivien között volt, azonban úgy tűnik, a sokat meztelenkedő szőkeség és a csirkemellért rajongó Dávid kibékültek.

Milán Kareszról:

Karesz Bandi bá' segítségével még egyszer megpróbál kibékülni Milánnal,ami sikerül is. Karesz és Milán este együtt söröznek, eközben ismét közelebb kerülnek egymáshoz.

Ecsettel a bombák ellen

Ecsettel harcolnak a békéért. Nemzetközi összefogás lett a Tanúságtétel programból, ami Horgas Péter tervező kezdeményezésére indult. Gyerekek és felnőttek viszik vászonra azt, hogy ők hogyan látják az aleppoi bombázásokat. Így emlékeznek a szíriai háború áldozataira és küzdenek a békéért. A különálló képeket összevarrják, így lesz belőlük egy óriási festmény. A kezdeményezéshez rengetegen csatlakoztak. Most Szabadkán készülnek újabb alkotások.

Vivi

Vivien újra megsértődött, ám ezúttal nem csak Somára, Dávid is okot adott rá, hogy a szőke lány faképnél hagyja őket. Ám Soma egy-két kedves szóval azonnal ki tudta engesztelni Vivit, aki bár mensizik, szívesen könnyítene szerelmén.

Bori leszáll Tamásról?

Tamás Joe tanácsára végül eligazítja Borit, de attól tart, hogy ezzel provokálta csak igazán a lányt...

Kristóf vissza akarja szerezni Maját

Kristóf először Szilvihez fordult segítségért, hogy ketten megbékítsék Maját. A pároshoz végül Evelin is csatlakozott, így hármasban ötöltek ki egy tervet a lány meggyőzésére…

A Soma-Mici veszekedés után Győzike úgy érezte, eljött az ideje, hogy mindenki a szeretetre és a békére koncentráljon (Soma is).

Szulejmán: „A gyermekeimért mindent!” – Boldog apák napját!

Tudjuk, hogy édesanyából csak egy van, viszont szeretnénk kiállni amellett, hogy édesapából is. Mi lenne velünk nélkülük? Ki kényeztetne, óvna és nevettetne meg minket? A mai nap róluk szól!

Ganxsta Zolee és Dopeman kibékültek!

Két rapper, két, egykor szemben álló ellenfél. Dopeman és és Gangsta Zolee éveken át ki nem állhatták egymást, de mára nyoma sincs az ellenségeskedésnek. A régi iskolát képviselő rapperek már együtt is fellépnek és semmi akadálya egy közös fotónak sem.

Szent a béke Beyoncé és édesapja között

Mosolygós apa-lánya fotót posztolt Beyoncé testvére az énekesnőről és édesapjukról. A dolog érdekessége, hogy a Díva legújabb albumán keményen bírálta édesapját.

Joe megbékél Robinnal

Barbi attól tart, hogy a Sárival való konfliktus veszélyezteti az esküvőt. Joe erőt vesz magán, és elszánja magát, hogy kibékül Sárival, és ad Robinnak egy második esélyt.

Vajon mit hoz nekünk 2016?


szerző:
2016.01.02. 20:00
Vajon mit hoz nekünk 2016?

Egy évvel ezelőtt nyugodt, csendes, békés évet jósoltunk 2015-re, nem olyan lett. Minden képzeletet felülmúló menekültáradat, egyre véresebb terrortámadások, megerősödő ISIS, széthúzó Európa, háborúzó Oroszország és sok minden más is sújtotta a világot.

Hogyan teremtsük meg a belső békét?

A legfontosabb, hogy minél hamarabb vége legyen a háborúknak és békés, nyugodt legyen a világ.

2015 a háború és béke éve volt

Egy évvel ezelőtt nyugodt, csendes, békés évet jósoltunk 2015-re, nem olyan lett. Minden képzeletet felülmúló menekültáradat, egyre véresebb terrortámadások, megerősödő ISIS, széthúzó Európa, háborúzó Oroszország és sok minden más is sújtotta a világot.

A Mikulás idén is mindenkit megajándékoz

Nagy a sürgés-forgás a finnországi fedélzeten, hiszen a Mikulás nemsokára újra útnak indul, hogy megajándékozzon minden gyermeket a világban.

Hogyan kerüljük el a karácsonyi vitákat

Sokszor hajlamosan vagyunk elfelejteni, hogy a karácsony valóban a szeretetről szól, bár valljuk be, hogy az ajándékok beszerzése, a nagybevásárlás és az egész napos sütés-főzés nem kevés stresszel jár. Ilyenkor mindenkinek ismerősek lehetnek a tipikus karácsonyi viták arról, ki faragja bele a fát a tartóba, miért nem segítenek a gyerekek a konyhában és sorolhatnánk. Gönczi Dorka mediátor segítségével most kiderítettük, hogyan kerülhetjük el a tipikus karácsonyi vitákat. 

Az egész világ gyászol


szerző:
2015.11.14. 20:27
Az egész világ gyászol

Miután a menekülés, majd a döbbenet képei bejárták az internetet, a közösségi oldalakat elárasztották a részvétnyilvánítások. Kontinenstől függetlenül a francia lobogó színére festett profilképek és átszínezett nemzeti jelképek üzenik, hogy a világ békében akar élni, és osztozik Párizs fájdalmában.

Húsz évig nem szóba sem álltak egymással, most újra szent a béke

Nemrég még utálták egymást, most meg puszipajtások. Ellenségből baráttá lett művészek vallanak arról, hogyan tudtak a pokolba kívánt kollégákkal teljesen kibékülni. A régi sebeket feltépve derítjük ki, hogy miért érdemes békességben élni másokkal, még akkor is, ha a múlt vitáktól és veszekedésektől volt hangos.

Szent a béke Galla Miklós és Laár András között

Galla Miklós és Laár András tíz éven át együtt játszott a Laár pour L'art Társulatban, a barátságuk azonban hirtelen megszakadt, és ezt követően közel húsz évig szóba sem álltak egymással. Nemrégiben békét kötöttek, úgyhogy újra közös terveket szövögetnek.

Egymással harcoltak, most közösen alkotnak

A béke és a háború a témája egy Pécs közeli faluban, Aranyosgadányban hétfőn kezdődött nemzetközi fafaragó tábornak, ahol együtt dolgoznak a valamikor egymással szemben állók: szerbek és horvátok. A délszláv háború miatt százezrek hagyták el az otthonukat, ezért a tábornak külön aktualitást ad a mostani, Európát érő menekülthullám.

A Levanti’s biztos kezekben van!

Ramsay séf a Levanti’s-ba látogat ahol egy csatározó testvérpárt talál, és miközben egymást hibáztatják, hamar tönkreteszik édesapjuk éttermét. A helyzet azzal fokozódik, hogy az apa közel sincs tisztában azzal, mekkora a probléma. Az étterem csupa kosz, az étel visszataszító, és a konyha veszélyes az egészségre. A testvérpár többet foglalkozik egymás gyűlöletével, mint apjuk éttermének vezetésével.

Domi elérte, hogy Ljubov és Ági tűzszünetet kössön?

Az első feladatban a kékeknél Domi, a zöld csapatban pedig Máté volt a Konyhafőnök. A fő alapanyagok, amikkel dolgozniuk kellett a csirkemáj és csirkeszív voltak. Mivel a kékeknél Ági és Ljubov tegnap nagyon összeveszett, ezért Domi megpróbálta őket most elkülöníteni a munkafolyamatok során.

Denise és Gordon nagy bejelentést tesznek

Denise élő rádióadásban kér bocsánatot Baltimore lakosaitól. Vagy mégsem?

RTL II: Megállapodtak a gázszállításokról

Új gázszállítási szerződést azonban nem kötöttek. Putyin kedvezőnek nevezte a paksi atomerőmű bővítéséről szóló együttműködést, amely szerint a 12 milliárd eurós beruházást 10 milliárd eurós hitellel segíti Oroszország.

Ukrajnai vérontás: az utolsó esély a békére

Eljött az egyik utolsó esély az ukrajnai vérontás leállítására. Ezt a francia elnök mondta a müncheni biztonságpolitikai fórumon, ahol több ország részvételével próbálnak tető alá hozni egy béketervet.
 

Itt a szép új világ?


szerző:
2015.01.02. 20:00
Itt a szép új világ?

Az életünk is könnyebb lehet a kommunikáció fejlődésének köszönhetően. Hálózatba kapcsolt társadalmat építenek a szakemberek, amelyben minden mindennel össze lesz kapcsolva. Jármű közeledésére lámpát gyújtó okos fák, biciklista érkezésére világosodó útburkolati jelek, vagy éppen gyalogos mozgására aktiválódó közlekedési lámpák.

RTL II: Rendezi kapcsolatait USA és Kuba

Változás kezdődött az Egyesült Államok és Kuba több mint 50 éve megromlott viszonyában. Barack Obama és Raul Castro telefonon tárgyalt egymással. Ezt követően az amerikai elnök bejelentette, hogy hamarosan amerikai nagykövetség nyílhat Havannában, és enyhülhet az amerikai embargó is.

100 éve miről szóltak a hírek?

Vajon sejtette-e valaki 1914. májusában, hogy egy hónap múlva egy merénylet nyomán ősszel háború tör ki? Álmodozások kora a nagy világégés előtt.

Feltételezések és valóság a III. világháborúról

Békét hirdettek, de háborúra készültek. Az Alpokon átkelve négy hét alatt Szicíliáig nyomult volna a Néphadsereg. Mosógépeket gyártottak, mert volt már elég ágyú. A békét hirdető szocializmus és a hadiipar.

Gül Baba és a csodatévő rózsaolaj receptje

Már életében legendák keringtek a török szerzetesről, a zarándokok ma is csodát várnak tőle. Varázslatos rózsakertjéből ha valaki egy szálat is letört, halállal lakolt. Gül Baba lopott magokat csempészett magával.

A szerelem rabjai 12-03-01

A szerelem rabjai, 82. rész - Victoria Carlosnál tölti az éjszakát. Juan Manuel és Paz megpróbálja kibékíteni egymással Tatianát és Barbarát, sikertelenül. Victoria születésnapja alkalmából Paz nagy születésnapi vacsorát rendez, amire váratlanul Carlos is megérkezik.

A szerelem rabjai 12-02-28

A szerelem rabjai, 80. rész - Alejandro megkéri Pazt, hogy béküljenek ki. Paz nagyon örül, hogy Carlos filmet forgat a regényéből. Carolina szomorú, amiért Alejandro nem törődik eleget vele és Miával. Nicolas kibékül Inesszel. Victoria bevallja Tatianának, hogy beleszeretett Carlosba. Carlos rájön, hogy nincs esélye Paznál. Paz össze akarja boronálni az apját Inesszel, így meghívja a nőt vacsorára. Csakhogy Santiago épp ekkor mutatja be Aliciát mint álmai asszonyát, majd bejelenti, hogy feleségül veszi.

Hercegi elismerést kaphat a Budapest-Bamako

Az „Év Sporteseménye a Békéért” díjra jelölték Monacóban a magyar Budapest-Bamako ralit.

Jogvédő nők kapták a Nobel-békedíjat

A három asszony az emancipációért harcol olyan országokban , ahol vallási okokból nyomják el a nőket.

Palesztina: Állam béke nélkül?

Állótapssal köszöntötték az ENSZ Közgyűlésében a palesztin elnököt, aki nemzetének állami státuszáért folyamodott.

Patthelyzetbe került Kadhafi

A líbiai vezér a sakk világszövetség elnökével játszott egy partit.

10 gyilkosság naponta


szerző:
2011.05.09. 11:47
10 gyilkosság naponta

Ötvenezren tüntettek vasárnap Mexikóvárosban a drogháborúk és az ezekkel járó rengeteg halálos áldozat miatt.

Amerikai tini demonstrált Kínában

Egy 13 éves amerikai fiú tüntetett Pekingben, hogy a kínai vezetés közbenjárását kérje a két Korea közeledéséhez.

Börtönben ül a friss béke Nobel-díjas

Liu Hsziao Po szabadon bocsátását kérik Pekingtől a nyugati kormányok.

Békülnének a tálibok


szerző:
2010.10.06. 15:47
Békülnének a tálibok

Magas szintű tárgyalásokat kezdtek a tálibok az afgán kormánnyal a háború befejezéséről.

Gyermektábor a kölcsönös elfogadásért

A kölcsönös toleranciára tanítják a felső tagozatos korú gyerekeket Balatonlellén.

Megakadt a közel-keleti béketárgyalás

Alighogy újrakezdődött, máris megakadt a közel-keleti béketárgyalás.

Koncertekkel ünnepelik a békét

Fiatal pécsi zenészek és kórusok adnak ingyenes koncerteket a pécsi templomokban a Béke Világnapján.

Festményt daraboltak a békéért

Feldarabolták egy művésztársuk festményét, így tiltakoztak a háborúk ellen német képzőművészek.

Nobel-díjat kaphat a Nemzetközi Űrállomás?

Rekordszámú, 237 jelölt van a 2010-es a béke Nobel-díjra. Az internet alapítói és kínai ellenzékiek mellett még az űrállomás is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való