KERESÉS search-close

bíró

49 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bíró"

Szepesházi Péter: Az igazságszolgáltatásban égig érnek a bajok

Szepesházi Péter bíró, korábban élesen bírálta az Országos Bírói Hivatalt, majd szeptember közepén felmentését kérte a köztársasági elnöktől. Most a túlóra törvény elleni vasárnapi tüntetésen a színpadon, így köszöntötte a tömeget: „Kedves rabszolgák, kedves szabadságért küzdő rabszolgák.”

Maruzsi László focis találmánya orvosolná a bírói tévedéseket

Maruzsi László feltaláló a Dél-Korea-Japán rendezésű VB meccs hibás bírói döntései után eldöntötte, hogy megpróbál tenni valamit az igazság érdekében. A találmány a partjelző botból kiindulva megszületett, és bár nagyon drága, megoldaná a lesvitákat, és sok más kérdést.

Nyilvánosságra hozták titkolt szerelmüket

A világ talán két legjobb focibírója egymást szereti. Kassai Viktor, az Év Sportolója Gálára, kedvesével, a szintén bíróként tevékenykedő Kulcsár Katalinnal érkezett. Focista berkekben már régóta tudják, hogy évek óta egy párt alkotnak, azonban a nyilvánosság előtt eddig titkolták kapcsolatukat. Egyébként mindkét játékvezető szép nemzetközi karriert futott be. Vezettek már Bajnokok Ligája döntőt és mindkettőjüket megválasztották már a világ legjobb játékvezetőjévé. Úgy tudni, hogy egy közös edzésén tetszettek meg egymásnak, idővel pedig össze is költöztek.

 

Kassai volt az első


szerző:
2016.12.15. 18:39
Kassai volt az első

Volt az év játékvezetője, több sorsdöntő mérkőzésen is bíráskodott, de amiért biztosan bevonul a labdarúgás történetébe Kassai Viktor, az az, hogy ő alkalmazta először a videó bírót focimeccsen. Egy vitatott tizenegyes miatt nézte meg a mérkőzésről készült felvételt: a videó bíró alkalmazását sokan régóta kérték, mások viszont bírálják. Azt, hogy rendszeresen használják-e, csak később dől el.

Horrorbíró vezeti a magyar-portugált

Eldőlt, hogy az angol Martin Atkinson lesz a szerdai Magyarország-Portugália mérkőzés játékvezetője. A civil életben rendőr Atkinson neve ismerős lehet a magyar szurkolóknak. Ő vezette ugyanis a horrorisztikus, 8-1-es magyar vereséggel zárult Hollandia-Magyarország mérkőzést is. De kaptunk már ki vele hazai pályán a svédektől is, 0-2-re. 2008-ban pedig az MTK kapott egy ötöst a török Fenerbahcétól akkor, amikor ő volt a játékvezető.

Visszautasítja a bíró kritikáit az ügyészség

Vitázik a bírósággal az ügyészség a szigetszentmiklósi gyermekbántalmazás ügyében. A Pest megyei főügyész két nappal az első fokú ítélet után rendkívüli sajtótájékoztatón utasította vissza a bíróság állításait. A szülőket kedden felmentették a szemérem elleni erőszak vádja alól, a bíró szerint a pár nem zaklatta szexuálisan három gyerekét. Ízekre szedte a vádat, és kritizálta az ügyészség munkáját. A főügyész most azt mondta, a bíróság szakmai hibákat vétett, ezért az egész eljárás megsemmisítését kérik.

Hasba rúgta a bírót a kapus


szerző:
2014.10.02. 18:20
Hasba rúgta a bírót a kapus

Hasba rúgta a bírót egy focikapus a hétvégén, a Borsod megyében játszott kistérségi amatőr labdarúgóbajnokságon. A Martonyi-Sajókaza mérkőzést az eset után azonnal félbeszakította a bíró, aki úgy tudjuk, nem sérült meg komolyabban.
 

Forró nyomon 13-12-14


szerző:
2013.12.14. 19:55
Forró nyomon 13-12-14

Forró nyomon: Hogyan mérlegelhetnek a bírók? Miért tűnik nekünk, laikusoknak úgy, hogy az egyik „könnyen megússza”, és mit gondolnak a gyászolók? Ennek járunk utána, és megmutatjuk, milyen a legpofátlanabb fenyőtolvaj, és hogy milyen a nem igazi szaloncukor.

Amikor a halálbüntetés természetes volt

Főleg politikai foglyokat akasztottak. Úgy bántak velük, mint a sorozatgyilkosokkal. A hóhér 12 másodperc alatt végzett. Amikor korszakok és rendszerek váltották egymást, de a halálbüntetés természetes maradt. A véres XX. század mérlege a XXI. században.

Fókusz 12-06-22


szerző:
2012.06.22. 20:55
Fókusz 12-06-22

Fókusz: Igazából szerelem - SP először vállalja kapcsolatát nyilvánosság előtt. A topmodellel a Fókusz kamerája előtt ismerkedett meg, egy fotózáson. Bombázók tesztje - VV Seherezádéval és VV Anettel pontoztuk a strandokat. Hova érdemes menni, mi mennyibe kerül a Balatonon, a Velencei-tónál és Budapesten? Fatális tévedés - Veszélyben a karrierje? Kassai Viktor elmondja, mit gondol ő az eseményekről és a hibás döntésről.

Kassai: „A mi szakmánkban is vannak vereségek”

Kassai Viktort sajtósok hada faggatja a foci EB egyik legkínosabb döntéséről. A meg nem ítélt gól hatalmas felháborodást keltett, több ukrán lap címlapon foglalkozott Kassaival.

Portré 12-01-08


szerző:
2012.01.09. 01:35
Portré 12-01-08

Portré: Kassai Viktor gyermekkorában nem volt túl tehetséges futballista, ezért a pálya szélére került, mint játékvezető. Onnan pedig egyenes út vezetett a csúcsig, ahogy ő mondja, ez a piramis csúcsa.

Becsődölhet a Pest Megyei Bíróság

Erősen megcsappant „kasszával” kell megküzdenie nap mint nap a Pest Megyei Bíróságnak.

Újratárgyalják az anyagyilkossággal vádolt fiú ügyét

Újra bíróság előtt állt a meggyilkolt debreceni önkormányzati képviselő, Balla Irma fia.

Fókusz 11-09-06


szerző:
2011.09.06. 20:45
Fókusz 11-09-06

Fókusz: Az ítélet, amelyre egy ország várt: 10 hónap letöltendő börtön vár Stohl Andrásra! Egyedül a Fókusz volt egész nap a színész nyomában. Stohl András utolsó megrendítő vallomása az ítélethirdetés után. Ismét dübörög a Széf! Sebestyén Balázs négy év után beszél arról, miért nőtt különösen a szívéhez a játék, és mennyire borította fel napirendjét és családi életét a napi kvízműsor.

Fogház helyett börtönbe küldik Stohlt

A színész szívesebben ment volna az enyhébb feltételek mellett működő fogházba letölteni a büntetését.

Bundabotrány: Örökre eltiltották a bírókat

Örökre eltiltotta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség azt a három magyar bírót, akik közreműködtek egy bundagyanús mérkőzésen.

Előzetesben a bundagyanús bírók és focisták

A bundabotrány mind a hét gyanúsítottját előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

Csak csajok 11-05-17


szerző:
2011.05.17. 09:05
Csak csajok 11-05-17

Csak csajok Barabás Évával, Bíró Icával és Molnár Andival Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

Nem kérnek a bírák a korábbi nyugállományból

Tiltakoznak a bírók az ellen, hogy esetükben nyolc évvel csökkentsék a nyugdíjkorhatárt. Azt mondják, ez ügyek tízezreit akasztaná meg.

Netes társat kereshetünk peres ügyeinkhez

Pertárskereső oldal indult az interneten, hogy segítse azokat, akik eddig anyagi vagy más megfontolásból nem mertek pereskedni.

Lohan nem vallotta be bűnösségét

Visszautasította a vádalku lehetőségét Lindsay Lohan, akit ezúttal bolti lopással vádolnak.

Ékszert lopott Lindsay Lohan


szerző:
2011.02.24. 15:51
Ékszert lopott Lindsay Lohan

A sztár egy 2500 dollár értékű nyaklánc ellopása miatt ismét börtönben köthet ki.

Csak csajok 11-02-10


szerző:
2011.02.10. 09:05
Csak csajok 11-02-10

Vajon milyen napi nehézségekkel kell szembesülniük az egyedül élő nőknek, a Csak csajokban erről beszélgettünk.

Reggeli 11-02-10


szerző:
2011.02.10. 09:05
Reggeli 11-02-10

Reggeli: Vasárnap óta tilos a BKV-megállókban dohányozni, csakhogy a szabályokkal szinte senki sincs tisztában. Szakértőnkkel értelmeztük a bonyolult jogi útvesztőt.

Te vagy az életem 10-10-21

Te vagy az életem, 83. rész - Quique és Martin megmentik Esperanzát. Complici bíró megtudja, hogy José dolgozik. Martin házába siet, ahol találkozik Constanzával. Kiderül, hogy régi jó ismerősök, ezért beleegyezik, hogy ha 15 napon belül összeházasodnak, nem veszi el Martintól a gyerekeket. Quique jegyet nyer a foci VB-re. Nieves tanácsára eladja a jegyet, hogy az árából Monitával Las Vegasba utazhassanak. Esperanza azonban visszautasítja az ajánlatot.

Te vagy az életem 10-10-13

Te vagy az életem, 77. rész - Esperanza azt mondja Martinnak, hogy felejtse őt el, mert mindketten másnak kötelezték el magukat. Rosa megkérdezi Martint, hogy miért Constanzát veszi el, mire ő azt feleli, mert a bíró így adja neki oda a gyámságot. Rosa meg akarja győzni arról, hogy ez nem fog működni. Martin találkozik Rolandoval, aki részeg és úgy dönt, hogy hazaviszi. Útban hazafelé meglátják Monitát és Martin kiszáll, hogy beszéljen vele. Közben Rolando elviszi az autóját, amit összetör. Quique elmondja Esperanzának, hogy a lány anyja hirdetést adott fel, hogy megtalálja őt. Eleinte a lány nem akar találkozni vele, de végül beadja a derekát. Turcával és Quiqével együtt elmennek a megadott címre, és ott találnak egy nőt.

Aggódik a főbíró


szerző:
2010.09.19. 18:21
Aggódik a főbíró

Az Országgyűlés albizottsága egy bírót is behívott. Ez Baka András szerint teljesen szokatlan Európában.

Óvszerrel a lopás ellen


szerző:
2010.09.08. 20:19
Óvszerrel a lopás ellen

Óvszer használatát javasolta egy fokvárosi bíró egy tolvajnak, aki sajtot és virslit emelt el egy boltból.

Ejtették a vádakat a Travolta-ügyben

25 millió dollárt akartak kizsarolni John Travoltától 16 éves fia halála után. Ejtették a zsarolók elleni vádakat.

Fókusz 10-07-21


szerző:
2010.07.21. 20:45
Fókusz 10-07-21

Fókusz: Levetkőzött az egykori Királynő! Kamarás Iván a hollywoodi álomgyárról. Stadler ismét hűvösre kerülhet? Megszólaltak a hajóbalesetben meghalt diákok szülei. Mozival spékelt medencés buli. Focivébé egy bíró szemével.

Kassai fúj a német-spanyol meccsen

A német-spanyol elődöntőt vezetheti Kassai Viktor a dél-afrikai labdarúgó világbajnokságon.

Klasszisok közé sípolta be magát

Akár a focivébé döntőjét is vezetheti a magyar bíró, Kassai Viktor! Bemutatjuk a tatabányai férfit, akire most az egész világ figyel.

Videót a bírónak!


szerző:
2010.06.29. 20:50
Videót a bírónak!

Egy magyar találmány megnyugtatná a futballvilágot, a Fókusz bemutatja a videóbírót!

Megvédték magukat a hibázó bírók

A FIFA bocsánatot kért a mexikói és az angol labdarúgó szövetségtől a súlyos hibák miatt.

Savval támadtak a bírákra


szerző:
2010.06.09. 07:43
Savval támadtak a bírákra

Egy kínai házaspár kénsavval öntött le hat bírót egy bírósági meghallgatáson.

Csak csajok 10-04-19


szerző:
2010.04.19. 10:12
Meggyilkoltak egy orosz bírót

A férfit egy, az orosz fővárosban álló társasházban lőtték le.

Yin-Yang konyhával támad Bíró Ica

A metálladynek Amerikával és a jó öreg magyar fakanállal kell felvennie a versenyt.

Reggeli 10-01-28


szerző:
2010.01.28. 09:00
2000-szer büntették meg a parkolóőrök

Minden idők legmagasabb parkolási bírságát törölte el a Fővárosi Bíróság.

Bíró tiltotta el a hangos szextől

Elismerte egy nő, hogy a tiltás ellenére is a szomszédokat zavaró hangerővel szexel.

Gyűjtenek az elgázolt iskolás gyógyulására

Kingát gyalogos átkelőn ütötte el egy teherautó. Az orvosok nem sok esélyt láttak a felépülésre.

Újratárgyalják a Kulcsár-ügyet?

24 vádlottat, több mint 200 tanút és számos szakértőt kellene újra meghallgatni.

Nem házasodhat a meleg pár


szerző:
2009.12.01. 12:12
Nem házasodhat a meleg pár

Az utolsó pillanatban egy bíró visszavonta az engedélyt.

Pénzbírság a bíróra támadó szurkolónak

Akkor rontott a játékvezetőre, amikor Herbert Fandel a 89. percben 11-est ítélt a svédeknek.

Eltiltották a bíróverő focistát

A fiatal labdarúgó a hétvégén egy mérkőzésen megütötte a játékvezetőt.

Meccs után megverték a bírót

Ütötték és rúgták a földre került bírót egy futballmeccs után Mérán.

Celeb akar lenni a korrupt kormányzó

Blagojevich a „Celeb vagyok, ments ki innen!” című műsorban szeretne szerepelni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való