KERESÉS search-close

bűn

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bűn"

Zsuzsa kegyetlen dolgot kapott megbánás helyett Ödön gyilkosától

A zsandárhadnagy édesanyja Rózsa javaslatára úgy döntött, muszáj személyesen is találkoznia Elekkel, hátha magyarázatot kap a bűnös szörnyű tettére – azonban a találkozó tragikus fordulatot vett.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Vége: sarokba szorították a zsandárok Katicát és Sándort!

Imre rájön a titokra, a fiatalok innen már nem menekülhetnek...

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Kiderült, kinek a vére tapad Péter atya kezéhez

A zsandárhadnagy addig-addig faggatja Rokoca papját, amíg a szentember nem bírja tovább a hallgatást és felfedi a lelkét fojtogató titkot...

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Sándor tette miatt a Torzsa családot veszik elő a zsandárok?

Rokoca szolgabírója úgy döntött, a kezébe veszi a nyomozást és mindenáron előkeríti a hídrobbantót.

Megyeri Csilla bűnbe viszi Nádai Anikót?

Ki hitte volna, hogy az influencer öltözéke szimbolikus jelentést hordoz magával...?

Hová tűnt Dömper?

Adri királynő számonkérte a fiúkat kedvenc ölebe eltűnésével kapcsolatban. Ki volt a tettes? A nyomozás elkezdődött!

Bűnös élvezetek: Era és Hunor egymásra találtak

Egyikőjük sem tudott megálljt parancsolni a vágynak. Az éj leple alatt együtt hagyták el a zsúfolt hálót, hogy kielégítsék szükségleteiket. 

Sztárok kihágásai


szerző:
2018.09.10. 16:20
Sztárok kihágásai

A sztároknak is meggyűlik a baja időként a hatóságokkal. Mit követett el Paris Hilton, Matthew McConaughey vagy épp Kiss Endi?

Vissza az exhez?


szerző:
2018.07.27. 18:00
Vissza az exhez?

Mikor Attila megtudta, hogy a barátnője, Niki egy másik fiúval ismerkedik, egy kissé agresszívan viselkedett szerelmével. A fiú azóta megbánta tettét, és vissza szeretné hódítani Nikit.

Cihangir: „Az én apám nem ilyen, te szeretsz bennünket!”

A fiatal herceg sírva járul az uralkodó elé, abban bízva, hogy nem igaz az a hír, hogy testvérét, Musztafát kivégzik. Szulejmán egyelőre megnyugtatja Cihangirt, csak az a kérdés, hogy valóban minden rendben van-e, és nem hazudott most neki.

Pumped Gabo súlyos büntetést kapott a szabályszegésért!

A macsó engedély nélkül hagyta el a tábor területét, hogy könnyítsen magán egyet, de ezzel megsértette a dzsungel szabályait. Gabo celebtársai pedig eldönthették, hogy mit érdemel a bűnös.

Bosszú: Sebestyén Balázs és Vadon Jani mindent visszakapott!

Három évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőinek lehetőség adódott, hogy minden szenvedésért, minden szívatásért megfizessenek a bűnösöknek. Így történhetett, hogy Balázs és Jani megkapták méltó büntetésüket.

Emília most tényleg bajban van!

A pszichológusnő úgy döntött, bemerészkedik Nikol bűnbarlangjába…

Elég egy jegygyűrű, és minden el van felejtve?

Erzsike mindig is sejtette, hogy Attila hűtlen hozzá, de a tények őt is sokkolták. Mikor a fiú térdre ereszkedett, és elsírta magát, Erzsike adott még egy utolsó esélyt gyermekei apjának...

Meglátszik, hogy a Polgármester nyolcadikban gyónt utoljára...

A halastóból valaki lopja a halakat, ezért a Polgármester úgy dönt, hogy ellátogat a paphoz, hogy gyónás közben kihúzza belőle, ki a tolvaj, azonban úgy tűnik, Károly nem mostanában gyónt utoljára...

Ágnes lebukott? – Kiderült az igazság Ludwigról?

Szörnyű titok lappang Berényi Ági otthonában, amire eddig nem derült fény. Most azonban úgy tűnik, Emília többet látott a kelleténél, így nem csodálkoznánk azon, ha simán gyanút fogott volna. 

Mindenki meggyónta bűneit

A villalakók végre minden bűnüket meggyónhatták a Nagy Testvér előtt, azonban sokaknak még ezzel is meggyűlt a baja...

Következő rész (2016. november 10.)

Vajon hogyan alakul László és Vilmos közös biznisze? Vajon Milán jóváteszi a bűnét? Hogy végződik Aliz estéje a Babában? Sikerül Kristófnak legyőznie a pánikrohamait?

Julit szörnyű tragédia éri

A stressz és elmúlt nehéz időszak megviselte Julit és az egész családot. Most viszont nagyobb baj történt, mint egy kis veszekedés. 

Berényi Júlia: „Az éjjel elvetéltem!”

Súlyos tragédia rázta meg a Berényi családot. Az éj leple alatt rengeteg minden történt: egy részeges verekedés, egy gázolás és egy vetélés. Szívszorító VIDEÓ következik!

Félix tényleg mindent kockára tenne Emíliáért?

A lovagias férfiről kiderült, bizony csúnyán összejátszik Berényi Miki és Berényi Ági ellenfeleivel. A mesteri mű kezd kirajzolódni, de a megbeszélt terv időközben megváltozott, ugyanis közbeszólt a pszichológusnő és a szerelem. 

Félix magára vállalja a robbanás okozta anyagi károkat

Mindenki ledöbben, mikor Félix egyszer csak magára vállalja a robbanás miatt keletkezett anyagi kárt, tehát minden ő fizet. Vajon ezt Emília miatt teszi? 

A múlt egy sötét titka elevenedett meg a Fókusz Plusz kamerája előtt

Az egyik férfi évtizedek óta keresi édesapja sírját. A másik, egy Batthyány leszármazottat, aki most szembe néz családja történetének talán legsötétebb fejezetével. A legnagyobb kérdés az, megbocsájtható-e a bűn 70 évvel később, az elkövető távoli rokonának.

Bűnös élvezetek csábították el a sztárokat

A nyári szezon közeledtével az emberek többsége őrült diétákba és edzésekbe kezd, hogy formába hozzák magukat, mielőtt még a textilledobásra kerülne a sor. Biztos ismerős az érzés, amikor szinte lehetetlen ellenállni a kísértésnek. Lássuk, mivel lehet elcsábítani a sztárokat!

A lelkiismeret-furdalás a lélek gyilkosa – Szulejmán elsírja magát

Hogy Hatice pontosan mit szeretne elérni, egyelőre nem lehet tudni. Egy dolog pedig biztos, az uralkodó több szenvedést már nem bír elviselni.

Roland tisztázza Drexet Karoláék előtt

Rolandot mardosni kezdi a lelkiismerete, ezért elmegy a rendőrségre, hogy felmentse az öccsét, és feladja magát. Az albérletben is vállalja a felelősséget, de Drex még így sem tud megbocsátani neki.

Ez volt Ibrahim utolsó felkiáltása

Ibrahim legszebb álmából felriadva veszi tudomásul, hogy élete veszélyben van. A többi már történelem...

Ez volt Ibrahim legutolsó szava, mielőtt megfojtották - Vigyázat, megrázó videó következik!

Négy ember kellett ahhoz, hogy lefogják a pasát, és négy ember kellett ahhoz, hogy örökre elhallgattassák. A halála előtti pillanatban még felkiáltott. Tudjátok, mi volt az utolsó szava?

A hittankönyv szerint bűn a homoszexualitás

A homoszexualitás bűnében éltek - ez olvasható egy ötödikeseknek szánt hittankönyvben. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke az RTL Híradónak azt mondta, hiba ha ilyen mondat szerepel egy tankönyvekben, mert a gyerekekben előítéletet gerjeszt. A könyv szerzője viszont úgy fogalmazott, a gyerekek szexuális fejlődésében segíthet az, ha tudják, hogy a nőt és férfit egymásnak teremtették.

A jótékony alma


szerző:
2014.12.04. 08:20
A jótékony alma

A nagy múlttal rendelkező gyümölcs számos legendának, mesének, művészi alkotásnak szereplője. Bájra, bűnre csábító vagy bajt okozó változatai végigkísérik az emberiség történetét. A benne rejlő hatalmas gyógyerő miatt pedig ősidők óta nagy tisztelet övezi.

Fókusz 14-01-09


szerző:
2014.01.09. 19:50
Fókusz 14-01-09

Fókusz: Drámai fordulat - Tizenhat év után elhagyja a Barátok köztöt az egyik főszereplő! Már csak négyen maradnak az eredeti csapatból! Fenekem a címlapon - Szexi démonok, akik a ValóVilág által lettek híresek. Kik voltak a legbevállalósabbak, kiderül. Megdöbbentő állítások - Kipakol a bundabotrány egyik gyanúsítottja! Elismeri a bűneit, de a futballvezetőket is vádolja!

Forró nyomon 13-02-20


szerző:
2013.02.20. 20:30
Forró nyomon 13-02-20

Forró nyomon: Bándy-ügy: A per. A Bándy Kata-ügy a családtagok szemszögéből. Péntek László letiltott interjúja. Gyilkos apák nyomában.

Fókusz Plusz 12-09-22


szerző:
2012.09.22. 19:30
Fókusz Plusz 12-09-22

Fókusz Plusz: Bocsánatos bűn? - Orvosi műhibák, és gyászoló családok. Utánajártunk, milyen büntetések követték az elhibázott döntéseket. Kukateszt - Milyen titkokat rejtenek a háztartási hulladékok? Szakértőkkel elemeztük néhány híresség kidobott szemeteszsákját.

Bűnfeltárás 20 év távlatából Bene Lászlóval

Lassan 20 éve már, hogy Bene László börtönben ül, de hamarosan kiszabadul. Miközben áldozatairól, tetteiről rezzenéstelen arccal beszél, arról elképzelése sincs, hogy idekint milyen világ várja.

Hadzsics nem tartja magát bűnösnek

Tagadta bűnösségét a hágai törvényszék előtt Goran Hadzsics, a horvátországi szerbek egykori vezetője.

Bűncselekmény lehet a sporthuliganizmus

Az erről szóló javaslatot keddi ülésén elfogadta a kormány, és hamarosan az Országgyűlés elé terjeszti.

Maffiózoknak nem jár az egyházi temetés

Nem részesülhetnek többé egyházi temetésben a nápolyi maffia tagjai, sőt még tanúk sem lehetnek esküvőkön.

Fél Kettő 11-04-13


szerző:
2011.04.13. 14:15
Fél Kettő 11-04-13

Fél Kettő: Bocsánatos bűn? - Mit tegyen az, aki rájön, hogy megcsalja a párja? Apacsok - Egy darab a szabadságvágyról, vendégünk Szervét Tibor. X-Faktor - Óriási az érdeklődés az RTL ősszel induló műsora iránt.

A karácsonyi rohammal érkeznek a tolvajok

Decemberben 15 százalékkal több autót törnek fel, a zseblopások száma 30 százalékos emelkedést mutat.

Ezrek haláláért felelős – 35 évet kapott

35 év börtönbüntetésre ítélte a kambodzsai háborús bűnöket vizsgáló bíróság Kaing Guek Eav-ot.

Keresik a zálogházi rablót


szerző:
2009.12.10. 19:59
Keresik a zálogházi rablót

Befejeződött a helyszínelés a győri zálogháznál, amelyet csütörtökön rabolt ki egy ismeretlen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való