KERESÉS search-close

balázs show

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "balázs show"

SEBESTYÉN BALÁZS: elárulta, melyik műsorban érezte a legjobban magát

Balázs Show, Pókerarc, Kész átverés, Celeb vagyok, ment ki innen! – mindez még fele sem azoknak a műsoroknak, amiket Sebestyén Balázs vezetett az RTL Klubon az elmúlt több mint tíz évben. De vajon melyik produkcióban érezte magát a legjobban a műsorvezető?

#RTL20: melyik műsorban érezte eddig a legjobban magát Sebestyén Balázs?

Balázs Show, Pókerarc, Kész átverés, Celeb vagyok, ment ki innen! – mindez még fele sem azoknak a műsoroknak, amiket Sebestyén Balázs vezetett az RTL Klubon az elmúlt több mint tíz évben. De vajon melyik produkcióban érezte magát a legjobban a műsorvezető?

 

Valentin-nap alkalmából szilánkosra törtem a szíved

Ha ma valamiért mégis szomorú, akkor sem lehet olyan szomorú, mint ennek a videónak a szereplői, akiket éppen feburár 14-én dobott ki a szerelmük.

Ilyen eljegyzési ajándékot még a halálos ellenségünknek sem kívánunk

Peti közel egy évtizeddel ezelőtt, karácsony harmadnapján felszedett egy másik lányt, de szerette volna megkérni a barátnője kezét, és nem mellesleg bevallani neki, hogy nem volt hűséges. Ha rossz napja van, gondoljon arra, hogy legalább nem volt benne a tévében, hogy megcsalták.

Zimány Lindát majdnem tíz éve vertük át

2007 a 007 éve is volt a modell számára, ráadásul ezen a napon a Balázs Show-ban szembesítettük kegyetlen átverőjével, de ha tovább görget, megnézheti, hogyan lett a napszemüveges modellkedésből nemzetbiztonsági dráma.

A nyugdíjas Tihamér mesterien csajozott Balázsnál ezen a napon

Az idősek társastánccsoportjából szemelte ki Viktóriát, és csokornyakkendőben igyekezett becsalogatni a szavak erdejébe.

Balázs megszivatta a ropitestű srácokat

Ez a videó bizony épp a mai napon lett kilenc éves, ennek örömére tekintse meg, vajon hány kanál pudingot lehet beletömni egy pehelysúlyú fiú szájába.

Ennyi szilánkosra tört szívet még nem látott egyetlen videóban

Ha szerelmet vallani, csajozni és pasizni kiválóan alkalmas a tévé, miért ne lehetne a szerelmünket is a kamerák előtt lapátra tenni? Többen is így gndolkodtak, így kilenc éve pontosan ezen a napon brutális szakításcunami söpört végig a Balázs Show stúdióján. 

Szívtipró Péntek: A korszak, amikor Balázsnál lehetett a legjobban csajozni és pasizni

Katus Attila, az erobik hazai császára nyolc évvel ezelőtt 29-én avatott be bennünket csajozási módszertanába. Hol volt még ekkor a PUA??? Így kell férfiként szakszerűen szíveket tiporni.

SEBESTYÉN BALÁZS: „Remélhetőleg itt fogok megöregedni”

Balázs nemcsak a csatornáról, eddigi műsorairól és kedvenc emlékeiről mesélt a Fókusznak az RTL Klub 18. szülinapja kapcsán, hanem családjáról is. A gyerekekkel közös nyaralásokról és az apaság édes nehézségeiről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való