KERESÉS search-close

baleset

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "baleset"

Túlélhette volna a balesetet az egyéves kisfiú, ha a gyerekülésben utazik

Túlélte volna a balesetet az 1 éves kisfiú, ha nem az anyja ölében, hanem gyerekülésben ül - ezt állapította meg a szakértő a budapesti, Nagytétényi úton májusban történt balesetről. A Telex.hu birtokába került szakértői vélemény szerint a kocsiban volt ugyan rögzített gyermekülés, a kisfiú mégis az anyja ölében ült, amikor oldalról beléjük csapódott egy autó. Annak vezetője most azt állítja: elnézte a lámpákat, ezért történt a baleset.

Két embert gázolt el a busz

Két gyalogost is elgázolt egy menetrendszerinti busz Debrecenben, egyikük meghalt, a másik életveszélyesen megsérült. Tegnap este történt a tragédia. Úgy tudjuk, a gyalogosok a piros lámpa ellenére át akartak szaladni a zebrán, és nem vették észre az érkező buszt. A sofőr hiába fékezett, nem tudta elkerülni az ütközést.

Brutális baleset: ütközéskor kettészakadt az autó

A helyiek szerint egy hete kapta meg jogosítványát az a huszonéves fiatal, aki kedd délután halálos balesetet okozott a Komárom-Esztergom megyei Tarjánnál. A sofőr - a rendőrség szerint - nagyon gyorsan ment, az útpadkára hajtott, majd keresztbefordult és a szembejövő autónak csapódott. Az ütközés miatt a kocsi kettészakadt. A hátul utazó 32 éves férfi azonnal meghalt, a többiek megsérültek.

SZÉTSZAKADT AZ AUTÓ: „Legalább 150-nel mentek!”

Szemtanúk szerint nagyon gyorsan hajtott az a huszonéves fiatal, aki kedd délután halálos balesetet okozott Tarjánnál. Autójával az útpadkára hajtott, majd keresztbefordult, a szembejövő kocsinak csapódott és kettészakadt. A hátul utazó 32 éves férfi azonnal meghalt, ketten súlyosan megsérültek. Egy helybéli szerint a balesetet okozó fiatal jogosítvány csak egyhetes volt.

Büntetőfékezés: életveszélyes agresszió az utakon

Gyakran büntetőfékezéssel bosszulják meg vélt sérelmeiket az autósok és ezzel komoly baleseteket okozhatnak. A fedélzeti kamerák felvételeit sok esetben a Budapesti Autósok Közössége oldalnak küldik el.  Akik hirtelen fékezéssel szeretnék a másik sofőrt móresre tanítani bűncselekményt követnek el, börtönbe is kerülhetnek.

Részegen előzött, meghalt egy nő

Részegen okozott halálos balesetet egy férfi az 54-es úton Jakabszállásnál. A vasárnap délutáni karambolban egy 66 éves kalocsai asszony halt meg. A rendőrök szerint éppen egy kocsisort előzött egy autó, amikor megcsúszott és keresztbe fordult. A baleset okozójáról - egy 31 éves ukrán férfiról - már a helyszínen kiderült, hogy ivott, ezért őrizetbe vették.

Megtörten kért bocsánatot az orgoványi halálos baleset okozója

Börtönbe küldte volna az ügyészség azt a 44 éves nőt, aki még 2018-ban csapódott autójával egy buszmegállóba. Egy ember meghalt, a másik és a sofőr súlyosan megsérült. A szakértő szerint a vádlott a megengedett 50 helyett közel 90-nel ment. A gyermekét egyedül nevelő vádlott írásban kért bocsánatot, a bíróság úgy látta: az asszony annyira megtört, hogy elég neki a felfüggesztett fogház is.

Apa és fia, valamint az egyik barátjuk szén-monoxid-mérgezést kaphattak a zalaszentmihályi horgászházban

A hosszú hétvégén hatan haltak meg az országban szén-monoxid-mérgezésben és lakástűzben. Szombaton egy 18 éves fiú, az édesapja, és a család egyik barátja a zalaszentmihályi horgásztónál vesztette életét. Befűtöttek a horgászház kályhájába és elaludtak, valószínűleg szén-monoxid mérgezést kaptak. Információink szerint a fiú édesanyja talált rájuk, miután hiába hívta őket telefonon.

Esküvőre menet borult fel a család autója

Felborult egy esküvőre tartó család autója Kőszeg közelében. A nyirkos időben megcsúszott a kocsijuk. Az utasoknak az ijedségen kívül nem esett bajuk. Az őszi, csapadékos időjárás miatt gyakoriak a megcsúszásos balesetek, ezért a rendőrség óvatosságra inti a sofőröket.

Büntetőfékezett, majd kiszállt vitatkozni

Büntetőfékezett a sofőr. Megállt, kiszállt az autójából és vitatkozni kezdett. Ezért ütközött össze mögötte két kocsi. Ezt állítja legalábbis az egyik hátulról érkező sofőr. Az esetről felvétel készült és felkerült a Budapesti autósok oldalára. A Híradónk által megkérdezett jogász szerint a fékező autós több szabályt is megszegett. A rendőrök szabálysértési eljárást indítottak az ügyben.

Videón a rendőrautó balesete

Biciklis futár kamerája rögzítette, ahogy összeütközik egy járőrautó egy másik kocsival Budapest belvárosában. A felvételen látszik, hogy a kanyarodni készülő rendőrautónak zöldet mutat a lámpa, amikor elindul, de a feltorlódó kocsisor miatt beragad az autók közé. Mikor tovább menne, akkor történik az ütközés.

Két motoros halt meg a részeg sofőr miatt

Részegen okozott balesetet, letartóztathatják azt férfit, aki miatt meghalt egy motoros házaspár tegnap a Bács-Kiskun megyei Dusnok közelében. A részeg autós áttért a szemközti sávba, a motorosoknak pedig esélyük sem volt elkerülni az ütközést. A motorosok - társaik szerint - gyakorlottak voltak. Az RTL híradónak nyilatkozó ügyvéd szerint a balesetet okozó autós akár 8 év börtönt is kaphat.

Több százan gyújtottak gyertyát a kalandparkban elhunyt fiú emlékére

Több százan gyűltek össze a keszthelyi Vajda János Gimnázium előtt tegnap este, hogy gyertyát gyújtsanak annak a fiúnak az emlékére, aki egy Vas megyei kalandparkban vesztette életét. A 15 éves diák csütörtökön zuhant a mélybe, miután kidőlt két fa, amelyik a drótkötélpályát tartotta. Szakemberek szerint, bár vannak technikák arra, hogy egy fa stabilitását megállapítsák, ezeket nem kötelező használni a kalandparkokban, ráadásul a törvényi előírások sem egyértelműek.

ÜTKÖZÉS: A futár sisakkamerája rögzítette a balesetet

Az ütközés pillanata. A rendőrautó balra nagyívben fordulna, a Toyota egyenesen érkezik jobbról. A balesetet egy kerékpáros futár fejkamerája rögzítette tegnap, nem sokkal dél után. A Ferenciek terénél történt az ütközés, a Szabad sajtó úton. Látszik, hogy a rendőrautó nem tud kifordulni az utcából, mert több autó is elállja az utat. Mire a rendőr és a biciklis futár is el tudott indulni, a jobbról érkező piros autónak már zöldet mutatott a lámpa. Az ütközést rögzítő futár élete néhány centin múlott.

TRAGIKUS BALESET: A kalandpark vezetője értetlenül áll a történtek előtt

Értetlenül áll a tragikus baleset előtt annak a kalandparknak a vezetője, ahol tegnap délután szörnyethalt egy 15 éves gimnazista, amikor kidőlt két fa és leszakadt a kötélpálya. Szőnye Péter azt mondta, megrendítette őt és kollégáit a tragédia. Részvétüket fejezik ki a fiú családjának. Legutóbb júliusban ellenőrizték a kalandparkot a hatóságok. Akkor mindent rendben találtak.

Ketten haltak meg miatta, két év börtönre ítélték

Több mint két év börtönre ítélte a bíróság azt a pécsi férfit, aki miatt két nő halt meg tavaly júliusban egy balesetben a 61-es úton. Egy szabálytalan előzés után autójával kisodródott és szemből nekiment egy teherautónak. Két utasa kirepült a kocsiból, egyikük a helyszínen, a másik a kórházban halt meg, a vezető is súlyosan megsérült. A vádlott és védője fellebbezett, az ügyész három nap gondolkodási időt kért, így az ítélet nem jogerős.

Legutóbb nyár közepén ellenőrizték a kalandparkot

Legutóbb nyár közepén ellenőrizték azt a Vas megyei kalandparkot, ahol csütörtök délután tragikus baleset történt. A hatóságok akkor mindent rendben találtak – ezt mondta a Híradónak a kalandpark ügyvezetője. Egy 15 éves keszthelyi gimnazista csütörtökön délután szörnyethalt, amikor kidőlt két fa, és leszakadt a kötélpálya, amin barátaival játszott. A fiú osztálykiránduláson vett részt, társaival pszichológus foglalkozik.

Véletlenül lőtte fejbe vadásztársát

Véletlenül fejbe lőtte vadásztársát – vádat emelt az ügyészég egy rendőr főtiszt ellen. A baleset tavaly februárban a Somogy megyei Szóládnál történt. A vád szerint a férfi a kocsiban ült és a fegyverét igazgatta, amikor eldördült a végzetes lövés. Az áldozat - egy hivatásos vadász - a kocsi mellett volt, azonnal meghalt.

15 év börtönt kérnek az apára, aki a vád szerint szexuálisan bántalmazta kislányát

15 évre börtönbe küldené az ügyészség az apát, aki a vád szerint szexuálisan bántalmazta négy éves gyermekét. A kislányt két éve vérző altesttel vitték kórházba szülei. Azt állították, hogy baleset érte. Az orvosok azonban rendőrt hívtak, mert szerintük a gyermeket megerőszakolták. A család ügyvédje szerint az apa ártatlan.

Tragédia a gyöngyösfalui kalandparkban, meghalt egy tizenöt éves fiú

Tragédia az erdei kalandparkban. Meghalt egy tizenöt éves fiú, miután fa dőlt a kötélpályára a Vas megyei Gyöngyösfaluban. A keszthelyi tinédzser, információnk szerint, osztálykiránduláson vett részt. A kidőlő fa magával rántott mindent. A fiú, aki éppen mászott a kötélpályán, másfél emelet magasból esett le, a helyszínen meghalt. Egy társa a magasban rekedt, tűzoltók szabadították ki. Úgy tudjuk, könnyebben sérült meg. A kalandparkban, amely több mint 20 éve működik, eddig nem történt baleset.

Oldalára dőlve állt meg egy kukoricaszállító, miután nekicsapódott egy autó

A fák közé hajtott, majd az oldalára dőlve állt meg egy kukoricaszállító kamion Kecskemét határában, miután nekicsapódott egy autó. A kocsi vezetőjét a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból, súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A kamionsofőr ki tudott mászni a felborult fülkéből, ő csak könnyebben sérült meg.

Vádat emeletek a balesetet okozó rendőr ellen

Megbocsájtott a fia barátjának - ezt mondta Híradónknak a két éve balesetben elhunyt rendőrjárőr édesapja. A 22 éves áldozat és kollégája egy bűntény helyszínére sietett. Kocsijuk egy kereszteződében egy másik - ugyanoda tartó - rendőrautóval ütközött. A vád szerint a balesetben elhunyt rendőr barátja a felelős a karambolért, felfüggesztett börtönt kérnek rá.

Barátnője szerint életvidám volt a munka közben elgázolt asszony

A lelkitársát veszítette el - ezt mondta könnyeivel küszködve annak a 66 éves asszonynak a barátnője, akit hétfőn munka közben gázolt halálra egy vonat. Az asszony az átjáróban szedte a szemetet a tragédia előtt. Barátnője azt mesélte, hogy nyugdíj mellett dolgozott, segítőkész volt és mindenki szerette. Pár hete született meg dédunokája, akinek nagyon örült.

Több halálos baleset történt a hétvégén

Sötétben, kivilágítatlan útszakaszon, sárga mellény nélkül gyalogolt az út szélén egy férfi, akit tegnap este ütött el egy autós a Pest megyei Tökölön. Máshol a zebrán gázoltak el egy nőt, aki a kerékpárját tolta a gyalogátkelőn. Sok baleset volt az utakon. A hétvégén hatan haltak meg közlekedési balesetben, csak az elmúlt 24 órában négyen.

Takarítót gázolt halálra a vonat

Szemétszedés közben gázolt el a vonat egy 66 éves nagymamát délelőtt Szárligetnél. Az asszony takarítóként dolgozott az állomáson. Úgy tudjuk az átjáróban épp a szétszóródott szemetet szedte össze, amikor a Hegyeshalom felé tartó gyorsvonat érkezett. Az áldozat nem a MÁV, hanem egy külsős cég alkalmazottja volt. Ott azt írták, hogy az elhunytat saját halottjuknak tekintik.

A konyhájában találták meg az idős asszonyt, feltehetőleg szén-monoxid mérgezésben halt meg

Konyhájában, a gáztűzhely mellett találtak meg holtan egy 84 éves asszonyt Kiskunhalason. Feltehetőleg szén-monoxid mérgezés miatt halt meg. A rendőröket a szomszédok hívták ki, miután napoking nem látták az idős nőt. Szemközti szomszédja ma azt mondta stábunknak, szerdán vásárolt be utoljára az áldozatnak, aznap még jól volt.

Egy sétáló gyalogost ütött el a 18 éves fiatal

Halálra gázoltak szombaton egy 79 éves férfit a Vas megyei Alsószölnöknél. Az autót egy 18 éves fiatal vezette, aki egy kanyarban megcsúszott, a padkára hajtott, és elütötte a vele szemben szabályosan sétáló gyalogost. Ezután nekiment egy szemből érkező kocsinak, amiben ketten könnyebben megsérültek.

Felrobbant  az autószerelő műhely, csodával határos módon túlélte egy férfi

Felrobbant és teljesen megsemmisült egy autószerelő műhely vasárnap délután Budapesten. A szervíz sűrűn lakott környéken van, több szomszédos ház is megrongálódott. A szervíz tulajdonosa Híradónknak azt mondta, hogy a kazánnál volt a gázszivárgás. Kollégájuk a csodával határos módon élte túl a robbanást. A férfi épp az udvaron volt. A mentők könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

Ketten haltak meg a frontális karambolban az M1-es autópályán

Ketten haltak meg egy súlyos balesetben éjjel az M1-es autópályán. Két kisteherautó ütközött össze frontálisan Biatorbágynál. Ez olyan szakaszon, ahol a terelés miatt közel haladnak egymáshoz a szemből jövő autók. Mindkét sofőr meghalt, az egyik utas megsérült. Az M3-ason pedig egy kamion okozott tömegbalesetet, miután belehajtott az álló kocsisorba. Itt egy 7 év körüli kisgyerek és nagyszülei is megsérültek.

Kirepült az autójából egy 47 éves férfi

Kirepült az autójából, és azonnal meghalt egy 47 éves férfi délelőtt a 8-as főúton Városlődnél. Veszprém felé haladt, amikor a rendőrség szerint megcsúszott a kocsija a nedves úton, keresztbefordult és a szembejövő kamionnak csapódott. A kamion vezetője nem sérült meg, azonnal kiszállt, hogy segítsen a kizuhant férfinak, de már nem tudott mit tenni. A rendőrség azt kéri a sofőröktől, hogy az esős, ködös, őszi időben óvatosan vezessenek.

Észre sem vette, hogy elütötte az asszonyt

Súlyosan megsérült az a 81 éves asszony, akit tegnap ütött el egy autó a zombai piacnak is otthont adó parkolóban. A 72 éves sofőr valószínűleg nem vette észre a gyalogost. Miután elütötte, elhajtott a helyszínről, mintha mi sem történt volna.

Kiderült: így sérült meg Czutor Zoli!

A 'Lehozom neked a csillagokat!" játék a Belmondo frontemberének is feladta a leckét...

Csoda, hogy túlélte a motoros a balesetet, miután egy teherautó maga alá gyűrte

Tiloson áthajtó teherautó ütött el egy motorost Budapesten. A hétfő délutáni balesetről videó készült, melyet a Budapesti Autósok Közösségének küldtek el. A motoros szinte csoda, de túlélte a balesetet, az állkapcsa tört el. A rendőrök szerint a fővárosban egyre több sofőr hajt át a tilos jelzésen, ezért ezt a szabálytalanságot civil autókból is figyelik.

Rosszullét miatt nem tudta bezárni a kaput, ezért szökhettek ki a kutyák

Rosszul lett, ezért nem tudta bezárni a kaput. Ezt mondta annak az 50 éves nőnek az ügyvédje, akinek a kutyái januárban kiszöktek egy nagykanizsai kutyafuttatóról és megtámadtak egy járókelőt. A 83 éves férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A támadás után az állatokat elaltatták. Az asszony a hérfői előkészítő ülésen azt mondta, hogy véletlen baleset történt.

Ismét jogosítvány nélkül vezetett a Dózsa György úti halálos baleset egyik okozója

Múlt héten állították meg a fővárosban, ismét jogosítvány nélkül vezetett a Dózsa György úti halálos baleset egyik okozója. Maga mondta a rendőröknek, hogy nincs vezetői engedélye. A férfit nem jogerősen szeptember végén 4 évre ítélték a két és fél évvel ezelőtti, két halálos áldozatot követelő baleset miatt, emellett végleg eltiltották a vezetéstől. A híradó által megkérdezett jogász azt mondja, ha elkapják, mert újra és újra jogosítvány nélkül vezet, pénzbírságra vagy legfeljebb 60 napos elzárásra számíthat.

Baleset a csúszós úton, meghalt egy 16 éves fiú

Meghalt egy 16 éves fiú, amikor a kocsijuk lesodródott a csúszós útról Nógrád megyében vasárnap délután. Az autó többször is megpördült, majd a szántásban állt meg. Öten ültek benne, mindenki megsérült. Halálos baleset történt Dabasnál is, ahol két kisteherautó ütközött össze frontálisan. Az egyik sofőr kizuhant a fülkéből, életét már nem tudták megmenteni.

A sofőr azt hitte hallucinál, mikor meglátta az út közepén a férfit

Halálra gázoltak egy gyalogost hajnalban az M5-ös autópályán. A férfi a semmiből került a belső sávban haladó autós elé. A sofőr arról beszélt a baleset után, azt hitte hallucinál, amikor meglátta az út közepén a férfit. Hiába fékezett, nem tudta elkerülni az ütközést. A 29 éves férfi a helyszínen meghalt.

 Az orvos és a rendőr is ütközött

Kavicsot, illetve betontörmeléket szállító kisteherautók ütköztek frontálisan, Vépnél. A tűzoltóknak négy embert kellett kivágniuk a roncsokból, a balesetben ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg. Karambolozott a helyszínre tartó mentőorvos és egy rendőrautó is: egy-egy autó hajtott ki eléjük.

Tragédia lett a szabálytalan előzés vége

Egy motorost próbált előzni egy gyorsan hajtó autóst, de már nem tudott időben visszatérni a sávjába, és frontálisan ütközött egy szemből érkező kocsival a Nagykőrösi úton csütörtök este. Az egyik autó az árokba csapódott, idős vezetője szörnyethalt. A másik sofőr, és a motoron ülő két ember megsérült, őket kórházba vitték.

Frontális karambol, kerékpáros és gyalogos gázolás

Egyetlen nap alatt hatan vesztették életüket az ország útjain. A Pest megyei Kosdnál egy 20 éves nő halt meg, amikor kocsijával egy szemből érkezőnek ütközött. Békéscsabán teherautó gázolt halálra egy kerékpárost, volt, ahol gyalogos halt meg. A rendőrök arra figyelmeztetnek, hogy a hűvösebb őszi időben megváltoznak az útviszonyok, mindenki legyen körültekintőbb.

HALÁLOS BALESETEK: Egy nap alatt hatan haltak meg az utakon

Egy összetört autó darabjait szedik össze Üllőnél. Teherautóval ütközött kocsi. Az eleje szinte teljesen eltűnt. Ott tört össze a legjobban, ahol a sofőr ült. Ebben a kocsiban egy ember halt meg. Halálos baleset történt az M2-esen, Kosdnál is. A rendőrség szerint a kék autó sofőrje valamiért lement a padkára, emiatt elveszítette uralmát a kocsija felett. Átment a szemből, szabályosan érkező autó sávjába, összeütközött vele, ezután csapódott az útmenti területre. Az autót vezető 20 éves nő meghalt.

Összeütközött két tehervonat

Két tehervonat ütközött össze éjszaka a fővárosban. Az egyik a Ferencvárosi pályaudvar előtt állt, amikor a mögötte érkező másik nekiment. A balesetben senki sem sérült meg, de négy vagon kisiklott. A vasúttársaság tájékoztatása szerint a helyreállítás akár holnapig is eltarthat. Több vonat addig nem a Keleti pályaudvarról, hanem Kelenföldről indul a Dunántúlra. Az eddigi vizsgálatok szerint a biztosítóberendezés működött a baleset helyszínén.

Autó és villamos ütközött a Hungária körúton

Hárman sérültek meg súlyosan, amikor autó és villamos ütközött tegnap este Budapesten, a Róbert Károly körút és a Lehel utca kereszteződésében. A többsávos úton nem működtek a jelzőlámpák. Úgy tudjuk az autós gyorsan ment és későn vette észre a keresztben haladó villamost. A sofőr vészfékezett elrántotta a kormányt, de már nem tudta elkerülni az ütközést. A sérültek mindannyian az autó utasai voltak.

Részegen okozott balesetet, majd elhajtott

Részegen, szabálytalanul hajtott ki egy család kocsija elé autójával egy férfi tegnap este Pátyon. A balesetben a család két kislánya és a részeg sofőr női utasa sérült meg, mindannyian kórházba kerültek. A balesetet okozó férfi nem segített, elhajtott a helyszínről, majd egy közeli dohányboltban vodkát és sört vett. A rendőrök a trafik mellett fogták el.

Két autó is elgázolta a biciklist

Két autó is elgázolt egy 22 éves biciklist Miskolcon vasárnap este. Az életét már nem lehetett megmenteni. A fiatal egy kereszteződésben akart átmenni a túloldalra a kerékpárúton, amikor elütötte egy kocsi, majd olyan szerencsétlenül esett, hogy a másik sávban érkező autó is elsodorta. A kerékpárutat néhány hete adták át a forgalomnak. A baleset idején sárgán villogott a jelzőlámpa, és sötét volt. A rendőrség még vizsgálja, ki hibázott.

Marad a lámpa a Kákics és Sellye közötti vasúti átjáróban

Nem lesz sorompó, marad a lámpa a Kákics és Sellye közötti vasúti átjáróban Baranya megyében. A hét közepén ott ismét súlyos baleset történt. A MÁV azt közölte, az átjáró megfelel az előírásoknak. A hasonló helyeket, ahol már több baleset volt, folyamatosan figyelik. A legtöbb vasúti átjáróban történt balesetért az autósok felelősek.

Luxusautókat videózott az út szélén, elütötték

Luxusautókat videózott, ezért az út szélén guggolt egy férfi, akit elütött egy autó Budapesten, a Várkertbazár előtt. A balesetet rögzítette egy autó fedélzeti kamerája. A gázolás sötétben, szakadó esőben történt, ráadásul az elütött férfi is sötét ruhában volt. Szakértők szerint az őszi időszakban az autósoknak és a gyalogosoknak is sokkal jobban figyelniük kell egymásra.

Négygyermekes édesanya halt meg a balesetben

Négygyerekes anya halt meg az 1-es főúton, szombaton történt balesetben. A tragédiát egy figyelmetlenül előző autós okozhatta, neki nem esett baja. Két másik kocsi is összetört. Az az autó, amelyikben az áldozat ült, fának csapódott. Az anyával ott volt egyik gyereke is, ő súlyosan megsérült. Másik autóban egy várandős nő és egy 4 éves gyerek szintén súlyos sérülésekkel került kórházba, de ők már jobban vannak.

Az égő kisteherautóból mentették ki az egyik sofőrt

Két kocsi és két kisteherautó ütközött össze péntek délután Csömörnél. Az egyik jármű ki is gyulladt.  A sofőrt az ablakon keresztül mentették ki a fülkéből. Az unokatestvére húzta ki, aki mögötte jött és szintén részese volt a balesetnek.

Egy órán át küzdettek a motoros életéért

Halálos motoros baleset Tiszaalpárnál. A tilos jelzés ellenére hajthatott a sínekre egy 31 éves férfi, a mozdonyvezető már nem tudta elkerülni az ütközést. A motorost száz méteren át tolta maga előtt a vonat, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de olyan súlyosan megsérült, hogy nem tudták megmenteni az életét.

Két család sérült meg a tragikus balesetben, az egyik édesanya életét vesztette

Meghalt egy anya, 12 éves gyermeke pedig súlyosan megsérült a Győr-Moson-Sopron megyei Nagyszentjános térségében. Két autó ütközött össze. A másik kocsiban egy várandós kismama és öt éves gyereke sérült meg. A tragédia valószínűleg egy szabálytalan előzés miatt történt. A gyerekeket mentőhelikopter vitte kórházba.

Bennégett az autójában egy 48 éves férfi

Bennégett az autójában egy 48 éves férfi a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisarnál. Az autó valamiért lesodródott az útról és egy fának ütközött. Ezután gyulladt ki. Hogy mi okozta a tragédiát, egyelőre nem tudni. A rendőrség nyomoz.

Látványos: árokban landolt az autójával

Megcsúszott a kocsija vizes úton, és több méter mély árokba zuhant a 48-as főúton egy férfi Debrecennél. Az autó eleje és hátulja fennakadt a lefelé szűkülő árokfalon, az autó kerekei nem értek le az aljára. Mentő vitte kórházba, úgy tudjuk eltört a lába.

Fának csapódott, szörnyethalt a 28 éves sofőr

Fának csapódott kisteherautójával, szörnyethalt egy 28 éves budapesti férfi tegnap a 83-as főúton Győr-Moson-Sopron megyében. Valószínűleg gyorshajtás miatt csúszott meg egy kanyar után és szinte teljes sebességgel ütközött a fának. Éjjel az 54-es főúton, Kecskemét közelében is fának csapódott egy kocsi. Úgy tudjuk, hogy annak sofőrje ittas lehetett. Ketten ültek az autóban, egyikük súlyosan megsérült.

Későn vette észre a kanyarodót, a vétlen sofőr meghalt

Későn vette észre a kanyarodót, belerohant és felborította, a vétlen sofőr meghalt. Vádat emelt az ügyészség az ellen a sofőr ellen, aki halálos balesetet okozott tavaly augusztusban Kecskemét közelében. A furgonos a vád szerint a megengedettnél gyorsabban ment, későn vette észre az előtte szabályosan jobbra kanyarodó autót és belerohant. A vétkes nem sérült meg. Szabadlábon védekezhet, de akár börtönt is kaphat.

Egy szolgálaton kívüli rendőr találta meg a cserbenhagyót

Meghalt az elgázolt gyalogos, a cserbenhagyót egy szolgálaton kívüli rendőr találta meg. A szombaton este, Komárom-Esztergom megyében történt baleset áldozata egy 42 éves tárkányi férfi. Az út szélén tolta a motorját, amikor egy autó elütötte. A gázoló megállás nélkül elhajtott a helyszínről. Miután megtalálták kiderült, hogy ittas volt, amikor a baleset történt.

Két gyalogosgázolás is történt, mindkettő zebrán

Két gyalogosgázolás is történt reggel, Budapesten, mindkettő zebrán. Egy 62 éves nőt Csepelen ütött el egy autós, az asszony nem élte túl. Kőbányán egy 22 éves nő sérült meg súlyosan, miután egy betegszállító nekihajtott. A kocsi megkülönböztető jelzés nélkül a buszsávból érkezett. Budapesten idén eddig 13 halálos gyalogosgázolás történt.

Mutatvány közben zuhant ki egy motoros a halálgömbből

Mutatvány közben zuhant ki egy motoros a halálgömb fantázia nevű vasszerkezetből a Magyar Nemzeti Cirkusz előadásán Mosonmagyaróváron. Mindez szombat délután a nézők szeme láttára történt, egyikük pedig felvette. A produkció közben kidurrant a motor kereke ezért esett ki a szerkezetből. A motoros bordatörésekkel került kórházba.

Halálra gázolta a motorost, majd elmenekült

Egész éjjel kutyákkal keresték a terepjáró sofőrjét, aki péntek este halálos balesetet okozott a Csengelén. Úgy tudjuk, a gázoló egy vadász, aki vadászbálból tartott hazafelé. A tragédiának szemtanúja is volt, aki azt mondta, a terepjárós nagyon gyorsan ment és őt is majdnem elütötte. A gázoló reggel feladta magát.

HALÁLGÖMB: a nézők szeme láttára zuhant ki a motoros

Mutatvány közben, a nézők szeme láttára zuhant ki egy motoros a halálgömb fantázianevű vas szerkezetből a Magyar Nemzeti Cirkusz előadásán, Mosonmagyaróváron szombaton. Az egyik néző felvette, amint defektet kapott a motor, és a vezetője kizuhant az időközben ketté nyílt szerkezetből. A mentők kórházba vitték, bordatöréseket szenvedett.

Két gyerekével a kocsijában előzött egy nő, miközben jöttek szemből

Felelőtlen előzés miatt haltak meg ketten a 8-as főút Veszprém megyei szakaszán pénteken. Két gyerekével a kocsijában úgy kezdett kamion előzésébe egy nő, hogy jöttek a szemközti sávban. A sofőr ugyan megpróbálta elkerülni a karambolt, de már nem sikerült, egy kisteherautóval és egy kocsival is összeütközött. Az egyik szabályosan vezető sofőr és a másik autóban ülő utas azonnal meghalt. Öten pedig megsérültek a balesetben.

Halálra gázolt egy zenét hallgató 14 éves lányt a vonat

Halálra gázolt egy zenét hallgató 14 éves lányt a vonat csütörtökön Budatéténynél. A diáklány fülhallgatóval a fülében gyalogolt két állomás között, majd hirtelen az érkező vonat elé lépett. A nyílt pályán ritkák az ilyen tragédiák, a vasúti átjárókban viszont idén már 43 baleset történt. A MÁV-nál azt mondják: sok gyalogos még mindig a telefonját nyomkodja, miközben a sínekre lép.

Maga alá gyűrte és másfél kilométeren át vonszolta egy férfi testét a villamos

Maga alá gyűrte és másfél kilométeren át vonszolta egy férfi testét a villamos Budapesten. Az áldozatot egy megállóval korábban ütötte el a szerelvény, térfigyelő kamera rögzítette, hogy megpróbált átmászni a villamos két kocsija között. Később utasok vették észre, hogy tragédia történt. Köztük volt egy villamosvezető is, aki szerint kollégája nem tudta volna elkerülni a balesetet.

A lecsukott sorompót letörve hajtott a sínekre

Néhány másodpercen múlt az élete annak a veszprémi nőnek, aki a lecsukott sorompót letörve a sínekre hajtott Simontornyán még szeptember elején. Ezután a sínek mellett állt néhány percet, majd továbbment. Idén Magyarországon 43 baleset történt a vasúti átjárókban.

Hintabaleset: szeretnék, ha méltó büntetést kapnának a felelősök

Megbocsátott, de szeretné, ha méltó büntetést kapnának a felelősök - ezt mondta stábunknak a várpalotai hintabaleset súlyos sérültjének édesanyja. A most 21 éves Krisztofer 2017-ben egy hibás alkatrész miatt zuhant le egy úgynevezett kalapácshintáról. Újra kellett tanulnia beszélni és járni. Az ügyészség a hinta üzemeltetőjét és a megfelelőségi tanúsítvány kiállítóját vádolja. Ők nem tettek vallomást a bíróságon, de azt mondták: nem felelősek a balesetért.

Vádat emeltek a férfi ellen, aki szembefordult a forgalommal

Vádat emeltek az ellen az idős férfi ellen, aki szembefordult a forgalommal, és így okozott halálos balesetet tavaly februárban az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál. A vádlott felesége meghalt, hárman súlyos sérüléseket szereztek.

Két vétlen halt meg a frontális balesetben

A vétlenek haltak meg a frontális balesetben – egy 27 éves férfi és a vele utazó 26 éves nő vesztette életét hajnalban Zala megyében, miután ütköztek egy szabálytalanul előző autóval. A férfit a mentőknek a helyszínen ugyan sikerült újraéleszteni, de a kórházban belehalt sérüléseibe. Az M1-es autópályán is súlyos baleset történt. Onnan mentőhelikopter vitt kórházba egy férfit, aki teherautójával fékezés nélkül száguldott bele az előtte haladó kamionba.

HALÁLOS ELŐZÉS: A kamion sofőrje látta, hogy a két autó össze fog ütközni

Totálkárosra tört a fekete Ford a frontális ütközésben, a balesetet okozó szürke Audi eleje tört össze. Egy kamiont előzött reggel 6 körül a 74-es főúton Zalaegerszeg és Egervár között, amikor ütközött a szemből érkező Forddal. A kamion sofőrje szerint a balesetet okozó autós korábban többször próbálkozott az előzéssel. A tragédiát már nem lehetett elkerülni. A vétlen autó 26 éves utasa szörnyethalt, a kocsit vezető 27 éves férfi életveszélyes állapotban volt. A mentők újraélesztették és kórházba vitték, de már nem lehetett segíteni rajta.

Sokkoló: koporsófedélre emlékeztető bábukkal hívják fel a figyelmet

Koporsófedélre emlékeztető bábukkal a biztonságos közlekedésre hívja fel a figyelmet a győri rendőrség. A megye útjain tavaly elhunyt 55 áldozat adatait helyezték a fekete bábukra, ezeket a győri városháza előtt állították ki.

A büntetőfékezés bűncselekmény!

Újabb büntetőfékezős videó, ezúttal az M3-as autópályán örökített meg egy ilyen manővert fedélzeti kamerájával egy autós. Az RTL Híradó által megkérdezett jogász azt mondja: a büntetőfékezés közúti veszélyeztetés, ami bűncselekmény. Akár három évet is kaphat, aki így kényszeríti fékezésre a mögötte haladót.

Buszmegállóba csapódott egy autó

Buszmegállóba csapódott és felborult egy kocsi Mártély közelében. A megállóban éppen senki sem volt az ütközés pillanatában, így a sofőrön, egy fiatal nőn kívül senki sem sérült meg.

Sokkoló baleset: szabadnapos rendőrök ütköztek össze frontálisan

Szolgálaton kívüli rendőr vesztette életét egy frontális karambolban. Információink szerint egy előzés miatt ütközött össze két autó Nagyhegyesnél szombat délután. Mindkét kocsit rendőr vezette, az egyik sofőr meghalt. Utasa és a másik autó vezetője életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

Bulizó fiatalok zuhantak le egy budapesti erkélyről

Bulizó külföldi fiatalok zuhantak le éjszaka egy erkélyről Budapesten. Kimentek valamiért, nekitámaszkodtak a kőkorlátnak, ami kidőlt. Egy emeletnyit zuhantak, információink szerint a 23 és a 26 éves német férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Összeütközött két daru egy építkezésen

Összeütközött két daru egy építkezésen az Egyesült Államokban. A karambol miatt az egyik szerkezet egy része leszakadt. A balesetben 22 munkás megsérült, többségük azért, mert tülekedve, fejvesztve menekültek a leomló acéldarabok elől. 16-an kórházban vannak, de senki nincs életveszélyben. A szakemberek szerint a két daru alapja nem károsodott, így nem tartanak attól, hogy eldőlnek. A hatóságok még vizsgálják, hogyan történt a baleset. 

Egy balul sikerült mentés története

Egészen döbbenetes balesetet okozhattak jószándékú katonák még a nyáron. Menteni érkeztek egy fán akadt siklóernyőst Vértesszőlős közelébe, de a helikopterük rotorja akkora szelet kavart, hogy a fiatal sportolót lesodorta a fáról, amibe kapaszkodott. A tragikus zuhanást a siklóernyős barátja is végignézte, aki mindenről felvételt készített. Molnár Fruzsina járt utána az esetnek, és kíváncsi volt arra is, nem lett volna-e más megoldás a sportoló mentésére.

Előzetes: Egy balul sikerült mentés története

Segíteni akartak neki, de lezuhant a magasból. Katonák baklövése miatt halhatott meg a fiatal siklóernyős. Egy balul sikerült mentés története a Házon kívülben.

Juli szerint Máténak köze lehet a gyilkossági kísérlethez

Máté édesanyja azonnal elbizonytalanodott fia ártatlanságában, amint meghallotta, milyen indíték vezethetett odáig, hogy altatót keverjen Gergő kulacsába.

Csoda: menetiránnyal szembe fordult a sofőr, mindenki túlélte

Meghökkentő balesetet rögzített egy kamera az M25-ös és az M3-as autópálya csomópontjában. A felvételen jól látszik, ahogy az autóútról egy furgon hajt fel a pályára, majd a sofőr hirtelen gondol egyet és a menetiránnyal szembe fordul.

Felfüggesztett fogház a tömegszerencsétlenségért

Felfüggesztett fogház a tömegszerencsétlenségért! Még 2018-ban kanyarodott troli elé autójával egy fiatal nő Szegeden, a trolibusz vezetője hiába fékezett, oszlopnak csapódott. 12-en megsérültek, köztük a trolivezető. A mai előkészítő ülésen az autót vezető fiatal nő azt mondta, sajnálja a történteket, lemondott a tárgyalás jogáról. Jogerősen 1 év fogházat kapott 1 évre felfüggesztve.

Halálos baleset a 84-es úton: meghalt a 18 éves sofőr

18 éves lány halt meg ma reggel egy balesetben a Vas megyei Sajtoskálnál, utasa pedig életveszélyesen megsérült, mentőhelikopterrel vitték kórházba. A fiatal sofőr Sopron felé tartott a 84-es főúton-amikor egyelőre nem tudni, miért- áttért a szemközti sávba és összeütközött egy teherautóval, abba pedig belerohant a mögötte haladó autó.

Menetiránnyal szemben hajtott fel a sztrádára

Döbbenetes balesetet rögzített a Magyar Közút kamerája pénteken az M3-as autópályán! A felvételen az látszik, hogy egy pick up a gyorsforgalmi úton a menetiránnyal szemben hajt fel a sztrádára, a szembejövő autó pedig belerohan. Ebben egy négygyerekes család utazott, információink szerint senki sem sérült meg komolyabban. Az ütközés erejétől a pick up utánfutója leszakadt és az árokba csapódott. A rendőrség még vizsgálja a balesetet. 

DÖBBENETES: Videón, ahogy a pick up forgalommal szemben hajt fel a sztrádára

Békésen haladt a forgalom az M25-ös és M3-as autópálya csomópontjánál péntek délután. A felvételen látni, egyszercsak rákanyarodik egy utánfutós pick up az autópályára, csakhogy a menetiránnyal szemben. Még a felfestett jelzés sem zavarja meg a műveletben. Ekkor történik a baj: a szembejövő autó belerohan. A videót a Magyar Közút Zrt. kamerája rögzítette. Videó forrása: Magyar Közút Youtube csatornája.

Két gyalogost gázoltak halálra az elmúlt 24 órában

Két gyalogost gázoltak halálra az elmúlt 24 órában. Mindkét férfi sötét ruhában volt, láthatósági mellény nélkül. Sükösd közelében autó elé lépett ki a gyalogos, Salgótarjánban az útszélén sétált - úgy tudjuk mindketten ittasak voltak. A szakértő szerint a láthatósági mellény életet menthet.

Kaszáló-munkagépnek ütköztek egy 68 éves asszony vesztette életét

Egy 68 éves asszony halt meg csütörtökön, az M7-es autópályán egy autóban, amely egy kaszáló-munkagépnek ütközött. A kocsit az asszony férje vezette, őt mentőhelikopter vitte kórházba. A Polgárdinál történt balesetben a közútkezelő munkatársai nem sérültek meg, de a sokk miatt pszichológus kezeli őket.

Figyelmetlenül léphetett az útra, elgázolták

Halálos gyalogosgázolás Makón! Figyelmetlenül lépett le az útra egy férfi tegnap késő délután, az autós hiába fékezett. A mentők hosszan küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni. A baleset egy olyan kereszteződésben történt, ahol nincs zebra. Az áldozatot jól ismerték, környékbeli hajléktalan volt, a híradónak nyilatkozó asszony szerint aludni indulhatott a közeli lakótelepre.

Bocsánatot kért a kamionsofőr, aki három ember halálát okozta egy tavalyi balesetben

Szeretteik halála értelmetlen volt, ezt mondták a hozzátartozók a bíróságon, amikor a balesetet okozó kamionsofőr bocsánatot kért a tragédiáért. A 23 éves fiatalembert 5 évre fogházba küldené az ügyészség, mert szerintük ő felelős 3 ember haláláért. A baleset tavaly májusban történt Székelynél. Az előkészítő tárgyaláson a sofőr azt mondta, kialvatlan volt, ezért lankadt a figyelme.

Hegyimentők szenvedtek balesetet Szlovákiában

Hegyimentők szenvedtek súlyos balesetet Szlovákiában a hétvégén. Egy bajbajutott turista megsegítésére tartottak terepjáróval, ám a jármű visszacsúszott a meredek domboldalon, többször is átfordult, a bennülők öt utas egyike ki is esett belőle.

Teherautó gázolt halálra a zebrán egy kislányt

Egy trolisofőr és a mentők is hosszan küzdöttek annak a 4 éves kislányak az életéért, akit hétfőn gázolt halálra a zebrán egy teherautó Szegeden. A kisgyereket szomszédja kísérte haza az óvodából, úgy tudjuk, a szemközti boltba akart átszaladni, amikor a teherautó elindult. A híradónak nyilatkozó vezetéstechnikai oktató szerint, ha a kislány a teherautó holtterébe lépett, akkor a sofőr nem láthatta.

Halálra gázoltak egy hatéves kislányt

Egy hatéves kislányt gázolt halálra egy sóderszállító teherautó Szegeden. Egy forgalmas körforgalomban, a zebra mellett próbált átszaladni az úttesten. Szemtanúk szerint kitépte a kezét édesanyja és nagymamája kezéből. A teherautó sofőrje észre sem vette az elé szaladó kislányt.

Meghalt az a motoros, aki fékezés nélkül hajtott az elé kanyarodó autó oldalának

Fékezés nélkül hajtott az elé kanyarodó autó oldalának – meghalt egy 31 éves motoros Aszófőnél vasárnap délután. Egy parkolóból hajtott ki a 71-es főútra a kocsi, amivel ütközött. A motoros életéért majdnem másfél órán át küzdöttek a mentők, de nem tudtak segíteni rajta.

3 hónapja vizsgálták át azt a hőlégballont, ami a hétvégén gyulladt ki

Információink szerint június elején volt átvizsgáláson az a hőlégballon, ami a hétvégén gyulladt ki és zuhant le Fejér megyében. A tragédiában egy 59 éves asszony vesztette életét, hárman súlyosan megsérültek, köztük a pilóta. A Magyar Ballon Szövetség elnöke szerint valamiyen műszaki hiba történhetett. A rendőrség büntetőeljárást indított.

Centiken múlt a gázolás Sárváron

Centiken múlt a tragédia Sárváron. A zebra előtt egy busz már fékezett, egy autó azonban elhajtott mellette, kishíján elgázolta a gyalogost a napokban. Erről felvétel is készült. Az iskolakezdés miatt megnövekedett a forgalom, ezért razziáztak a rendőrök Tolna megyében, ott is rengeteg szabálytalanságot tapasztaltak. 

Piros jelzés ellenére hajtott a sínekre, súlyosan megsérült

Súlyosan megsérült egy 34 éves férfi tegnap Tapolcánál. Egy vasúti átjárónál a piros jelzés ellenére ráhajtott a sínekre, és összeütközött a Budapestre tartó sebesvonattal. A vonaton nem sérült meg senki. Az autó sofőrjét mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Megállóban várakozó kisfiút és édesanyját gázolta halálra a furgon

Buszra várakozó iskolások közé csapódott egy furgon pénteken kora reggel Nyársapátnál, Pest megyében. Egy kisfiú és az őt kisérő édesanyja szörnyethalt, testvére és egy kislány súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel vitték kórházba őket. Rajtuk kívül még ketten kerültek kórházba. A feleségét és kisfiát elvesztő férfi azt mondta Híradónknak, szólt a feleségéhez, de már nem volt kihez.

Zsolt meglátogatja Gergőt a kórházban

Bartha úgy dönt, muszáj lesz tisztáznia pár dolgot az üzeletemberrel…

Baleset Kerekegyházánál: kizuhant és meghalt a sofőr

Halálos baleset Bács-Kiskun megyében. Egy 43 éves férfi lesodródott az autójával az útról tegnap este Kerekegyházánál, majd fának hajtott. Az autóban csak a sofőr ült, aki a becsapódást követően félig kizuhant a tetőablakon. A kocsi eközben felborult, így maga alá temette a sofőrt, már nem lehetett megmenti az életét.

Próbálta kikerülni az elgázolt szarvas tetemét, de felborult

Elgázolt egy szarvast egy autós kedden este a 86-os főúton Vas megyében. Az állat teteme azonban átrepült a szemközti sávba, amit egy másik sofőr megpróbált kikerülni. Hirtelen félrerántotta a kormányt, majd felborult. A sofőrt kórházba vitték. Az általunk megkérdezett vadász szerint elkezdődött a szarvasbőgés, így szinte bárhol és bármikor megjelenhetnek a vadak az utakon.

Felvételen a halálos buszbaleset

Ketten meghaltak, harmincan pedig megsérültek, amikor lesodródott az útról, majd felborult egy busz Mexikóban. A tragédiát egy térfigyelő kamera is rögzítette. Ezen az látszik, hogy a jármű nagy sebességgel érkezik egy kanyarba, amit a sofőr már nem tudott bevenni, ekkor történt a baleset. A környékbeliek és a mentők azonnal a helyszínre siettek, de hiába a gyors segítség, így sem tudtak mindenkit megmenteni.

Sínek közé szorult a talicskája

Akár egy év börtönt is kaphat az a férfi, aki a síneken tolta talicskáját Pécs határában, és csak a szerencsén múlt, hogy nem okozott súlyos balesetet. A talicska kereke beszorult a talpfák közé, az érkező gyorsvonat pedig darabokra zúzta. A férfinak időben sikerült elugrania.

A sort előzte, kikanyarodtak elé

Solt határában pénteken egy autó egy kocsisort előzött, de a legelső elékanyarodott. Mindkét autó felborult, a sofőrök megsérültek.  Soltvadkert határában pedig két autó ütközött össze olyan erővel, hogy az egyik kocsi futóműve kiszakadt a helyéről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való