KERESÉS search-close

baleset

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "baleset"

Mentőhelikopter vitte kórházba a motorost

Mentőhelikopter vitte el azt a motorost, aki mikrobusszal ütközött Recsk közelében tegnap délután. Súlyosan megsérült. A kisbuszban ülők közül senkinek nem esett baja. Az egyik utas szerint ezt csak a sofőrjük lélekjelenlétének köszönhetik, mert amennyire tudta, elkerülte a frontális ütközést.

Videón a vonatbaleset - súlyosan megsérült a teherautó sofőrje

Videón a vonatbaleset - súlyosan megsérült annak a teherautónak a vezetője, amelyik vonattal ütközött Simontornyán. A baleset még július végén történt. Az ütközést rögzítő térfigyelő kamera felvételét a rendőrség azért hozta nyilvánosságra, hogy felhívják a figyelmet: a sofőrök ne rutinból vezessenek. Évente nagyjából 80 baleset történik vasúti átjárókban.

BRUTÁLIS VONATBALESET: Körül se nézett a sofőr az átjáróban!

Súlyosan megsérült annak a teherautónak a vezetője, amelyik vonattal ütközött Simontornyán. A júliusi balesetet térfigyelő kamera rögzítette, most tette közzé a rendőrség. A felvételen látszik, hogy a sofőr úgy hajt a tilos jelzés ellenére az átjáróba, hogy körül se néz. A rendőrök arra szeretnék felhívni a sofőrök figyelmét a videóval, hogy ne rutinból vezessenek.

TÚLÉLTE: ”Egyenesen belénk tartott a motoros!”

Mentőhelikopter vitték el azt a motorost, aki mikrobusszal ütközött Recsk közelében szerda délután. A kisbuszban ülők közül senkinek nem esett baja. Az egyik utas szerint ezt csak a sofőrjük lélekjelenlétének köszönhetik, mert amennyire tudta, elkerülte a frontális ütközést.

Két huszonéves fiatal halt meg a balesetben

A vizes, csúszós utak okoztak balesetet két helyen is az országban. Szerda reggel két huszonéves fiatal halt meg, miután autójukkal valószínűleg megcsúsztak, az előttük lévő kocsinak, majd egy távolsági busznak ütköztek Győr-Moson-Sopron megyében. A vétlen autós, valamint a busz sofőrje és utasa is megsérült.

Átszakította a szalagkorlátot a kamion, majd egy autósnak ütközött

Átszakította a szalagkorlátot egy kamion, majd egy vétlen autós csúszott neki kedden délután az M5-ös autópályán. A kocsiban utazó háromtagú család karcolásokkal megúszta. Az autót vezető apa úgy kerülte el a frontális balesetet, hogy a kocsit a szalagkorlátnak vezette, ezzel lelassította a becsapódás előtt.

 Három halálos ütközés is történt az elmúlt 24 órában

Egymást érték a balesetek az elmúlt 24 órában az utakon. Három halálos ütközés is történt. A Baranya megyei Szentlőrincnél egy fiatal pár sodródott át az út túloldalára egy kanyarban. A szemből, szabályosan érkező autó sofőrje halt meg a balesetben. Békés megyében egy sofőr a fák közé vágódott kocsijával miután lesodródott az útról. A roncsot csak jóval később vették észre. Az M1-es autópályán egy autószállító tréler sofőrje halt meg.

Nem bírta a terhelést a kikötői daru india

Ledőlt egy kikötői daru Indiában. A szerkezeten éppen terhelési próbát végeztek, amikor a baleset történt. A tragédiában 11-en meghaltak, 5-en pedig megsérültek. Egy szemtanú videót készített a szerencsétlenségről.

Olyan részeg volt a balesetet okozó sofőr, hogy kómába is eshetett volna

Olyan részeg volt, hogy a szakértő szerint kómába is eshetett volna, így vezetett és okozott balesetet egy mélykúti autós Jánoshalma közelében. A férfi nekiment kocsijával egy autósnak, aki ettől az árokba csapódott. A balesetet okozó férfi segítségnyújtás nélkül hazament. A vétlen autós és egyik utasa csak könnyebben, a velük utazó 18 éves fiú viszont maradandóan sérült. A baleset tavaly augusztusban történt, a nyomozást most zárták le a rendőrök.

TRAGÉDIA: Összedőlt egy daru Indiában

Óriási robajjal dőlt le az indiai Visakhapatnam kikötőjében álló daru. A 70 tonnás szerkezet a földet éréskor darabokra tört, a kezelőkabin pedig teljesen összezúzódott. A kikötőt irányító vállalat közlése szerint a darun éppen terhelési próbát végeztek, amikor a szerencsétlenség történt. A tragédiában 11-en meghaltak, 5-en pedig megsérültek.

Egy nap alatt két halálos baleset is történt

Ketten haltak meg 24 órán belül közlekedési balesetben. A Borsod megyei Sajópetri közelében fának rohant egy autó péntek este, a sofőr a helyszínen életét vesztette. Szombaton kora reggel pedig Hódmezővásárhelyen történt halálos baleset: egy férfi valószínűleg rosszul lett, autójával lesodródott az útról, majd fának ütközött.

Lángolt egy kamion az M7-es autópályán

Hatalmas lángokkal égett egy kamion az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon. A tűzoltók 4 órán át küzdöttek a lángokkal. A sofőr időben kimenekült, így nem lett baja. A Balaton felé vezető utakon szinte mindenütt több kilométeres torlódás alakult ki. Az út annyira megrongálódott, hogy a külső sávot napokra lezárják. 

Kisgyerekeivel sétáló nőre zuhant a 14. emeletről kiugró férfi

Kisgyerekeivel sétálni induló nőre zuhant egy 14. emeletről kiugró férfi pénteken kora este Budapesten. Mindketten meghaltak. Az anya babakocsiban tolta fél éves kislányát, őt könnyebb sérülésekkel vitték kórházba. A nagyobbik, három éves gyerek nem sérült meg. Apjuk, aki végignézte a tragédiát, sokkos állapotba került.

SOKKOLÓ BALESET: Több métert repült a kislány

Sokkoló videót tett közzé egy 11 éves kislány balesetéről egy brit megyei rendőrség. A térfigyelő felvételén az látszik, hogy a gyerek megpróbál átrohanni egy forgalmas úton, de elüti egy arra haladó autó. A kislány több métert repült a levegőben, de csodával határos módon csak kisebb sérüléseket szenvedett. A rendőrök azt remélik, hogy a videóval sikerül felhívniuk a szülők figyelmét arra, mennyire fontos, hogy megtanítsák a gyerekeiknek, hogyan kell biztonságosan közlekedni.

Veronai busztragédia: mikor derül ki az igazság?

Az áldozatok hozzátartozói szerint elfogadhatatlan, hogy Magyarországon megszüntették a nyomozást a veronai busztragédia ügyében az üzemorvossal szemben. Míg közben Olaszországban most első fokon 12 év börtönbüntetésre ítélték a busz magyar sofőrjét. Az ítélet szerint, a buszvezető alvászavara okozta a balesetet. Az áldozatok képviselői azt szeretnék, hogy itthon is kezdődjön egy újabb eljárás, ha már három és fél év után alig történt valami az ügyben.

FÜSTÖLT: Kigyulladt egy dízelmozdony Aszófőnél, ötvenen utaztak a vonaton

Sűrű fehér füst ömlik a mozdony tetejéről, közben a tűzoltók másznak fel a lépcsőn a vonatra, hogy elkezdjék a lángok oltását. Az utasok ekkor már a fűben várakoznak. A Tapolcáról Budapestre tartó gyorsvonat mozdonya Aszófőnél gyulladt ki reggel. Információink szerint ugyanaz a mozdonyvezető irányította a szerelvényt, aki a 2017 nyarán Balatonkenesénél kigyulladt gyorsvonatot is vezette.

NEM SOKON MÚLT: Majdnem elgázolta a gyalogost

Egy hajszálon múl a gyalogos élete Zircen. A BP-i autósok közösségébe került ki a videó. Egy autós még megáll, de mögötte lévő előzni kezd és egy hajszálon múlik, hogy nem csapja el a fagyizó gyalogost, aki után még a férje is odanyúlt.

Kórházba vitte a sérülteket a baleset helyszínéről

Jó szándékú autós vitte kórházba a sérülteket egy baleset helyszínéről. Egy osztrák család kocsija borult fel, és egy arra járó sofőr, látva a kocsiból kimászó vérző gyereket, segített nekik. A mentők szerint amit tett, nagyon kockázatos, mert nagyobb bajt is okozhatott volna.

Két nyugdíjast is elütöttek Sopronban

Két nyugdíjas asszonyt ütött el egy kukás és egy konténerszállító autó Sopronban. Egyiküket a belvárosban, járókeretével együtt sodorta el, rajta már nem tudtak segíteni, a helyszínen meghalt. A másik idős asszonyt pedig a zebrán ütötték el. A rendőrség szerint a balesetek azért történhettek, mert mindkét gyalogos a járművek holtterében közlekedett.

Rosszul lehetett a sofőr a baleset előtt

Rosszul lehetett a sofőr, emiatt eshetett a római kori romok közé egy kocsi a Flórián térnél szerdán. Egy az RTL Híradónak nyilatkozó szemtanú szerint az idős nő a parkolóból állt ki, lassan ment, aztán váratlanul balra kezdett kormányozni és a gázra lépett. A 71 éves asszonyt gerincsérüléssel vitték kórházba.

SZEMTANÚ: Rögtön a romok közé hajtó idős nő segítségére siettek

Egy híradónknak nyilatkozó szemtanú szerint az idős nő a parkolóból állt ki, lassan ment, aztán váratlanul, balra kezdett kormányozni és a gázra lépett. A 71 éves asszonyt gerincsérüléssel vitték kórházba.

BALESET: Ókori romok közé hajtott egy autós Budapesten

Ókori római romok közé hajtott egy autós Budapest III. kerületében, a Flórián téren szerda délután. A volánnál ülő idős nőt tűzoltók emelték ki a járműből, majd átadták a mentőknek.

Videó a drámai mentésről

Videón a drámai mentés! Anya és 9 éves lánya szenvedett súlyos balesetet az M5-ös autópályán, hétfő este. Egy kamionnal ütköztek Ócsánál. A nő beszorult a roncsba, tűzoltók szabadították ki - erről felvétel is készült. A mentők őt és lányát is kórházba vitték. Úgy tudjuk, már jobban vannak. Hogy ki hibázott, még vizsgálják.

Száguldva előzött a motoros az ütközés előtt, 40 métert repült

Száguldva előzött a motoros az ütközés előtt, ezt mondta híradónknak a 87-es főúton, Szombathelynél történt baleset egyik szemtanúja. A motorost válságos állapotban vitték kórházba tegnap este, miután kikanyarodott elé egy autó, ő pedig belerohant és 40 méter repült. A kocsi vezetője megtörten nyilatkozott az RTL Híradónak. Azt mondta megállt a kereszteződésnél, de nem látta a motort, ezért elindult.

Balesetet okozott és a felesége meghalt - vádemelést javasolnak a 85 éves sofőr ellen

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a 85 éves sofőr ellen, aki tavaly februárban, húga temetéséről hazafelé tartva, balesetet okozott és a felesége meghalt. A tragédia az M5-ös autópályán történt. Az idős férfi felhajtott a sztrádára, majd – eddig nem tudni miért – visszafordult az autópályán és elindult a forgalommal szemben Budapest felé és összeütközött egy szabályosan haladó kocsival.

Kirepült a villamossínre hajtó kocsiból és súlyosan megsérült egy 14 éves fiú

Gerinc és koponyasérülésekkel, eszméletlen állapotba vittek kórházba egy 14 éves fiút, Budapesten, miután vasárnap autójukkal oszlopnak ütköztek és a villamossínek közé repültek a Hungária körúton. A középkorú sofőrt a baleset után bilincsben vitték el. Felmerült a gyanú, hogy alkohol vagy kábítószer hatása alatt állt.

BALESET A HUNGÁRIÁN: Felmerült a gyanú, hogy a sofőr alkohol vagy kábítószer hatása alatt állt

Alkatrészek hevertek mindenfelé az úton és a villamos síneken, a Hungária körúton, tegnap délután. Az autó a Kőbányai út felől érkezett, amikor, egyelőre nem tudni miért, az útszéli oszlopnak csapódott és berepült a sínek közé. A hatalmas horpadásból látszik, hogy a kocsi jobb hátsó felével ütközött az oszlopnak. Egy 14 éves fiút eszméletlen állapotban, gerinc- és koponyasérülésekkel vittek kórházba. A sofőrrel alig bírtak a rendőrök. Folyamatosan kiabált és attól féltek, hogy kárt tesz magában vagy másban, ezért megbilincselték.

Halálos baleset egy nyúl miatt

Eléjük ugró nyulat akart kikerülni a sofőr, emiatt történt halálos baleset szombat este Makónál. A kocsiban öt barát utazott. A sofőr a nyúl miatt elrántotta a kormányt, emiatt autójuk lesodródott az útról. Az egyik utas azonnal meghalt. Barátai megsérültek, ők kórházba kerültek. Úgy tudjuk: a sofőr a megengedettnél gyorsabban mehetett.

Egy 17 éves fiú zuhant le a 25 méter magas Karancs-kilátóról

Meghalt egy 17 éves fiú, amikor lezuhant a Karancs-kilátóról Salgótarjánban. 25 méter magasról esett le. Az RTL Híradó úgy tudja, két barátjával mászta meg a kilátót, ünnepelhettek valamit, amikor egyelőre nem tudni hogyan, a fiú a mélybe esett. A mentésben speciális mentők is részt vettek, mert a helyszínt nagyon nehezen lehetett megközelíteni.

Előzés közben csapódott a buszba egy terepjáró

Frontálisan összeütközött egy menetrend szerinti busz és egy terepjáró Debrecennél. Öten megsérültek, a két sofőr súlyosan. Úgy tudjuk, a kocsi éppen előzött, és valószínűleg nem volt ideje visszahúzódni a sávjába, ezért karambolozhattak.

Megrázó: a gyereküléssel együtt zuhant ki az autóból az ötéves kislány

Öt éves kislány halt meg egy Vas megyei balesetben. A gyereküléssel együtt zuhant ki az autóból, amikor traktorral ütköztek. A helyszínen az édesanyja küzdött a gyerek életéért, a mentőknek még sikerült újraéleszteniük, de a kórházban belehalt sérüléseibe. A traktor vezetője azt mondta: műszaki hiba miatt nem tudott megállni a STOP-táblánál.

TRAGIKUS: „Láttam, hogy a traktor elején ott van egy kislány, sokkot kaptam!”

A gyereküléssel együtt zuhant ki egy ötéves kislány az autóból a Vas megyei balesetben. A kocsi, amelyben a kislány utazott, bálaszállító traktorral ütközött az éjszaka közepén. A traktor sofőrje szerint egy elektromos hiba miatt nem tudott fékezni, felfoghatatlan számára, hogyan szakította ketté az autót, amiben a kislány utazott, aki később a kórházban belehalt sérüléseibe.

Még mindig válságos az állapota a lezuhant siklóernyősnek

Még mindig válságos az állapota - továbbra is kómában van a július elején Vértesszőlősnél lezuhant siklóernyős, tudta meg híradónk. A sportoló egy fán akadt fenn, de nem sérült meg. Az eddigi információk szerint a segítségére érkező katonai helikopter rotorszele letörte az ágat, amin ült. A férfi 20 métert zuhant. Az ügyben folyik a nyomozás, gyanúsított még nincs.

Két ember meghalt a polgári frontális balesetben

Két ember szörnyethalt, amikor autójukkal frontálisan összeütköztek egy hűtőkamionnal Polgárnál. Csütörtökön pedig két majdnem ugyanolyan baleset is történt: Balsánál és Kiskunhalasnál is fának rohant egy-egy autó. Mindkét sofőr megsérült.

Nem nyomoznak tovább a veronai buszbaleset ügyében a magyar rendőrök

Nem lepett meg minket - így reagált Híradónknak az egyik hozzátartozó arra, hogy nem nyomoznak tovább a veronai buszbaleset ügyében a magyar rendőrök. Az Index írta meg először, hogy a Nemzeti Nyomozóiroda a buszt üzemeltető cég után, megszüntette az eljárást a buszsofőr háziorvosa ellen is. A három és fél évvel ezelőtti, 17 áldozatot követelő tragédia ügyében Olaszországban néhány hete 12 év börtönre ítélték a buszvezetőt.

Interjú az édesapával, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolta kislányát

Már a harmadik nevelőszülőnél vannak annak a házaspárnak a kislányai, akiktől azért vették el a gyerekeket, mert egy baleset után az apát szexuális erőszakkal gyanúsították meg. A férfi maga vitte be négy éves lányát a kórházba, amikor az egy súlyt magára rántott. Az apa 14 hónapot töltött előzetes letartóztatásban, most is állítja, hogy semmilyen módon nem bántotta gyermekét. Azok a nevelőszülők viszont igen, akikhez kihelyezték őket. Az ügyészség még nyáron vádat emelhet a férfi ellen.

Őzveszély az utakon - elkezdődött az állatok párzási időszaka

Őzveszély az utakon - elkezdődött az állatok párzási időszaka, ilyenkor az őzek a szerelemtől szinte vakon szaladnak át az úton. Évente több ezer balesetet okoznak a vadak, a kocsiban keletkezett kárt pedig általában az autósnak kell fizetnie. Kivéve, ha van megfelelő biztosítása. Figyelem, a következő felvételek egyeseket érzékenyen érinthetnek!

Csaknem egy órán át kutattak a vasárnap lezuhant ejtőernyős után

Csaknem egy órán át kutattak a vasárnap lezuhant ejtőernyős után, quaddal, drónnal és mentőhelikopterrel is keresték. Úgy tudjuk, a 38 éves fóti nő tapasztalt sportoló volt. Vasárnap délben társaival ugrott, de miután kinyitotta az ejtőernyőjét, valamiért forogni kezdett a levegőben, majd egy szántóföld melletti erdősávra zuhant. A helyszínen meghalt.

Sávot akart váltani a részeg sofőr, de szalagkorlátnak ütközött

Videón a részeg sofőr balesete. A 68 éves férfi vasárnap este, Egerben próbált sávot váltani, de az utolsó pillanatban megkezdett manőver nem sikerült. Kocsijával a szalagkorlátnak ütközött, majd többször megpördült, az autó végül a tetején állt meg. Az egészet rögzítette a mögötte haladó kocsi fedélzeti kamerája.

FEDÉLZETI KAMERA: Rögzítette az egri baleset pillanatát

68 éves ittas sofőr szenvedett balesetet Egernél. A felnémeti férfi a belső sávból akart hirtelen lehajtani a 25-ös útról, de a manőver rosszul sikerült. Az elválasztóbetonnak csapódott, majd az autó a tetején állt meg. A szonda alkoholt mutatott ki a férfi szervezetében, könnyű sérülésekkel került kórházba.

Súlyosan megsérült a traktorral ütköző sofőr

Súlyosan megsérült a sofőr, aki traktorral ütközött Győr közelében szombaton. A 28 éves férfi egy kanyar után sodródott a mezőgazdasági jármű elé, nekicsapódott, majd az árokban, a tetejére borulva állt meg. A vezetőt a tűzoltóknak kellett kimenteniük a roncsból.

Három járdán álló gyalogost ütött el

Zebránál álló gyalogosok közé hajtott egy furgon vasárnap reggel Budapesten. Három várakozó megsérült, ketten súlyosan. A sofőr azt akarta elkerülni, hogy a lámpánál várakozó kocsisornak ütközzön, ezért rántotta félre a kormányt. 16 métert tett meg, mire megállt.

Szabadnapos tűzoltó halt meg a cserbenhagyásos balesetben

Szabadnapos tűzoltó halt meg egy cserbenhagyásos balesetben, Bács-Kiskun megyében az 55-ös úton. A 31 éves férfi elrántotta a kormányt, hogy ne ütközzön össze egy szabálytalanul előző kocsival.  Ettől azonban megpördült és egy másik autóval karambolozott, szinte azonnal meghalt. A másik vétlen sofőr súlyos sérülésekkel került kórházba. Az előző autós szemtanúk szerint elhajtott a helyszínről. Halálos baleset történt Vácon is: ott egy 40 év körüli nő halt meg.

Nyomozás indult a kerékpárversenyen történt tömegesbaleset miatt

Tömegszerencsétlenséget okozó veszélyeztetés miatt nyomoz a rendőrség a hétvégi kerékpáros tömegbaleset miatt. Az ügyben a Magyar Kerékpáros Szövetség is vizsgálatot indított, azt mondják, szeretnék elkerülni a hasonló baleseteket. Vasárnap Tótvázsonynál egy kerékpárversenyen több tucat induló rohant egymásba. Közülük 19-et súlyos sérülésekkel vittek kórházba.

Frontálisan ütközött két teherautó, ketten megsérültek

Frontálisan ütközött két teherautó szerda délután a Bács-Kiskun Megyei Nemesnádudvar határában. Mindkét sofőr beszorult a roncsokba és súlyosan megsérültek. Mentőhelikopterrel szállították őket kórházba.

Ketten haltak meg a balesetben

Két ember a helyszínen meghalt, kettő pedig könnyebben megsérült, amikor két kisteherautó ütközött össze kedden délután Törökszentmiklós határában. Az egyik sofőrje, egyelőre nem tudni miért, áttért a szemközti sávba. A másik furgonban úgy tudjuk, munkások utaztak.

FRONTÁLIS: ketten haltak meg az ütközésben

Egy kisteherautó egyelőre tisztázatlan okokból áttért a forgalmi sávba és egy kistehergépkocsival ütközött a 46-os főút Törökszentmiklós és Mezőtúr közötti szakaszán.  A két gépjárműben összesen 4 fő utazott 2 főt feszítő vágóval szabadítottak ki a járműből, ketten életüket vesztették a balesetben.

Mi okozhatta a súlyos kerékpáros tömegbalesetet?

Még most sem lehet pontosan tudni mi okozhatta a magyar országúti kerékpársport egyik legsúlyosabb tömegbalesetét. A vasárnap rendezett versenyen közel ötvenen estek el, 19 sérültet a kiérkező mentősöknek kellett ellátni. A mezőnyből többen azt állították, hogy defekt hangot hallottak, ezután válhatott irányíthatatlanná az egyik kerékpár és indította el a dominó effektust. De akár egy vészfékezés is okozhatta az ütközést.

Belerohant az útkarbantartóba

Útkarbantartó kisteherautóba rohant egy furgon hétfő délután az M4-es autóúton. Hárman sérültek meg a balesetben. A Magyar Közút szóvivője azt mondja, nyáron hetente fordulnak elő hasonló balesetek. Pedig a gyomirtást végző autó a leállósávban haladt és előre jelezték, hogy munka folyik az út szélén.

14 éves gyerek halt meg az autóbalesetben

A baleset a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászon történt hétfő este. A kocsi, amelyben a fiú utazott, villanyoszlopnak vágódott - a sofőr és a mellette ülő nő, a gyerek édesanyja kirepült, ám ő beszorult a roncsba. A helyiek még azelőtt kimentették, hogy a szivárgó benzin lángra lobbantotta volna az autót, de olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

HALÁLOS: 14 éves gyerek halt meg a balesetben

Lángoló autó a hodászi utcában - a felvétel tegnap este készült a szabolcsi településen. Ekkor már nem volt benne senki. Ketten kirepültek a kocsiból, a hátul ülő 14 éves fiú beszorult a roncsba. Őt percekkel a tűz előtt szabadították ki az utcabeliek, akik a baleset után azonnal a segítségére siettek. A kocsi a falut átszelő főúton ment, amikor lesodródott az úttestről, kidöntött egy villanyoszlopot, majd felborult. A szivárgó benzin később belobbant, szemtanúk szerint villámgyorsan futottak szét a lángok a kocsiban. A gyereket hiába szabadították ki időben.

VESZÉLYES ANYAG AZ ÚTON: Kisbusz és teherautó ütközött az M4-esen

Kisbusz és teherautó ütközött össze tegnap este az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán, Monorierdő térségben. A balesetben hárman megsérültek, az úttestre pedig gázolaj és gyomírtó folyadék ömlött ki. A sérültekért mentőhelikopter is érkezett, egy, a kisbuszba beszorult embert pedig a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudtak kiemelni.

Halálos baleset lett az előzésből

Előzni próbált, de nem sikerült. Életét vesztette egy sofőr kora reggel az ötös úton Dabasnál. Egy szemből érkező kamionnal ütközött. A teherautónak alig lett baja, a kocsit vezető férfi viszont olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Lovassy Krisztián a biciklis tömegbalesetről: ennyi vérző embert még nem láttam

Videón a kerékpáros tömegbaleset. Az egyik versenyző kormánykamerája rögzítette, amikor több tucatnyian buktak a hétvégi kerékpárversenyen, egy lejtős szakaszon Tótvázsony és Balatonszőlős között. A mezőnyben ott volt Lovassy Krisztián olimpikon is, aki azt mondta stábunknak, hogy ennyi vérző, jajgató embert még nem látott. Neki két ujja eltörött, zúzódásai és agyrázkódása lett.

HORRORBALESET: Videón a kerékpáros tömegbukás

Az egyik versenyző sisakkamerája rögzítette, amikor több tucatnyian buktak a hétvégi kerékpárversenyen, egy lejtős szakaszon Tótvázsony és Balatonszőlős között. A mezőnyben ott volt Lovassy Krisztián olimpikon is, aki azt mondta stábunknak, hogy ennyi vérző, jajgató embert még nem látott. Videó forrása: Pogonyi Tibor, Youtube.

Többször kérte a kőszegi nagymama a fiát, hogy ne bízza rá a kislányát

Többször kérte a kőszegi nagymama a fiát, hogy ne bízza rá a kislányát - ezt mondta Híradónknak a család egyik közeli ismerőse. A négyéves kislány azután zuhant ki a második emeleti lakás ablakából péntek reggel, hogy nagymamája otthon hagyta, amíg levitte a kutyát sétáltatni. A gyereket a győri kórházban ápolják, állapota stabil.

A vétlen sofőr halt meg, miután két autó frontálisan ütközött

A vétlen sofőr halt meg szombaton este, miután két autó frontálisan ütközött a 85-ös főúton, a Győr-Moson-Sopron megyei Pinnyénél. Egy BMW-s fiatal előzni kezdett, a rendőrség szerint viszont a nedves úton megcsúszott, ekkor ütközött neki a szembejövő Opelnak. Az Opel sofőrje a helyszínen meghalt, utasát és a másik kocsiban ülő két embert is súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Körülbelül 30 kerékpáros esett egymásra Tótvázsony és Balatonszőlős között

Hatalmas tömegbukás a bicikliversenyen! Körülbelül 30 kerékpáros esett egymásra Tótvázsony és Balatonszőlős között. Úgy tudjuk, hogy nem sokkal a rajt után, egy lejtős területen történt a tömegbaleset. 9 mentőt és 2 mentőhelikoptert is riasztottak. 19 versenyzőt kellett súlyos sérülésekkel kórházba vinni. Egyesek szerint egy defekt miatt rohantak egymásba a biciklisek, mások szerint egy leérő pedál volt a gond. A szervezők a történtek után lefújták a versenyt.

KIZUHANT KISLÁNY: Egy ismerős szerint az apa, a nagymama ajtaja elé állította a kislányt, hogy sírjon, amíg be nem engedik

Alig néhány centire a betontól, a fűre zuhant egy négyéves kislány a nyitva hagyott ablakból. A baleset pénteken történt, amikor egyedül hagyta unokáját a 82 éves nagymama. Az idős asszony korábban már szólt a fiának, hogy nem tudja vállalni a gyermekfelügyeletet. Ezt a család egyik közeli ismerőse mondta telefonon az RTL Híradónak.

FRONTÁLIS: szilánkosra tört a szélvédő, a vétlen sofőr halt meg

A 85-ös főúton a szombat este történt balesetben az Opel szélvédője szilánkosra tört, a roncsot teljesen szét kellett vágni. Azután repült a kocsi a fák közé, hogy egy BMW frontálisan nekicsapódott, miután megcsúszott a vizes úton. Az Opel sofőrje a helyszínen meghalt, utasát és a másik kocsiban ülő két embert is súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Balesetet okozott egy kocsijával driftelő fiatal

Balesetet okozott egy kocsijával driftelő fiatal pénteken este Győrben. A polgármester osztotta meg elsőként a videót, amelyen két BMW-s füstölve és fékcsikorgatva körözött egy győri körforgalomban. Egyikük viszont belerohant egy autóba, a vétlen sőfört pedig egy másik autósnak lökte. A balesetben senki sem sérült meg. A rendőrök a történtek után elfogták a szabálytalan fiatalt, akit úgy tudjuk azóta már hazaengedtek.

Azonnal rohant, hogy segítsen a kizuhant kislányon

Még most is hallom, ahogy becsapódik - ezt mondta Híradónknak az a férfi, aki először vette észre a földön fekvő gyereket pénteken reggel Kőszegen. Azután zuhant ki a négyéves kislány az ablakon, hogy a nagymamája otthon hagyta, amíg lement kutyát sétáltatni. Mentőhelikopterrel vitték a gyereket a győri a kórházba, megoperálták, azóta az állapota stabil.

Pótkocsis traktornak ütközött egy motoros

Meghalt egy kétgyermekes családapa miután motorjával egy pótkocsis traktornak ütközött pénteken este a 85-ös főúton, Enesénél. Információink szerint a motoros előzni próbálhatott. Bár annál a kereszteződésnél nem lehet balra kanyarodni, a traktoros valószínűleg mégis balra próbált fordulni, emiatt sodorhatta el a motor vezetőjét, aki azonnal meghalt. Híradónk információi szerint két huszonéves fia és felesége gyászolja.

Az egyik autó a másik tetején állt meg miután összeütköztek egy kereszteződésben

Az egyik autó a másik tetején állt meg miután összeütköztek egy kereszteződésben, Kispesten. A balesetben egy ember súlyosan megsérült, a magasban rekedt autóból kellett lehozni. A segítségükre siető szirénázó tűzoltóautó, szintén balesetezett. A benne ülő tűzoltók maguk mentették a sérülteket.

Ittas sofőröket kapcsoltak le

Két megyében is razziát tartottak a rendőrök. Győr-Moson-Sopron megyében egy délután alatt 26 gyorshajtót kaptak el, míg Borsodban 57 ittas sofőrt kapcsoltak le. Tavaly a sérüléssel járó balesetek több, mint 8%-át okozták ittas vezetők.

82 éves nagymamája vigyázott a második emeletről kizuhant kislányra

Kizuhant egy négyéves kislány egy második emeleti lakásból kora reggel Kőszegen. A környékbeliek szerint a 82 éves nagymamája vigyázott rá, aki levitte a kutyát sétálni, de a kislányt otthon hagyta. A gyerek kereshette, valahogy felmászhatott a nyitott ablakba, majd kizuhant. Súlyosan megsérült, de nincs életveszélyben.
Több lakó is próbált segíteni a kislánynak, egyikük ide kattintva elmeséli mit látott.

Motorbalesetben elhunyt Koncz Ferenc fideszes országgyűlési képviselő

Motorbalesetben elhunyt Koncz Ferenc fideszes országgyűlési képviselő. Reggel érte a baleset. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bekecsen ütközött össze egy autóval, amikor az azt vezető asszony éppen megfordult. A politikus 8 éven át vezette Szerencs városát, és 12 évig volt a kormánypárt országgyűlési képviselője. Úgy tudjuk, az autót egy környékbeli község polgármestere vezette.

A villamosvezető okozta a két évvel ezelőtti tömegbalesetet

A villamosvezető okozta a két évvel ezelőtti, debreceni tömegbalesetet - ezt jogerős ítéletben mondta ki a bíróság. Tizenegyen sérültek meg, köztük egy nő maradandóan, amikor a tiltó jelzés ellenére a villamosvezető behajtott egy kereszteződésbe és összeütközött egy helyközi buszjárattal. Felfüggesztett börtönt kapott.

Ősszel újabb tárgyalás lesz a Pillangó utcai metróbaleset miatt

Sem a vonatvezető, sem a forgalomirányító nem ismerte el bűnösségét az előkészítő ülésen, így ősszel újabb tárgyalás lesz a Pillangó utcai metróbaleset miatt. 2016 decemberében két szerelvény ütközött össze a kettes metróvonal megállójában. 21 utas megsérült, öten súlyosan. Ha ma a két férfi beismerték volna bűnösségét, felfüggesztett fogházbüntetésre ítélték volna őket. Így tárgyalásuk novemberben folytatódik.

Videón a siklóernyős zuhanása

Videón a katasztrófával végződő siklóernyős mentés. A felvételen látszik, ahogy a siklóernyős hosszan hánykolódott a fába kapaszkodva az óriási szélben, amit a katonai helikopter rotorja keltett Vértesszőlősnél. Az őt tartó ág végül megadta magát, és a sportoló 20 méter magasból a földre zuhant. A Honvédelmi Minisztérium az RTL Híradó kérdésére azt közölte, hogy a pilóta és a gép személyzete is a kárhelyszín-parancsnok utasításait követte a mentéskor, azaz a katasztrófavédelemét.

Mentés helyett életveszélyes helyzetbe hozták a siklóernyőst?!

Hogyan lehetett akkorát hibázni, hogy a siklóernyős megmentése helyett lesodorták a fáról és életveszélyesen megsérült?! Szakértők mutatták be, miként kellett volna lehozni a sportolót, akinek még mindig kritikus az állapota. A balesetben egy mentős is megsérült, hogyan történhetett mindez?

Videón a drámai mentés!

Fékezés nélkül egy teherautó hátuljába rohant egy autós Budapesten. A kocsi alászorult, a sofőr súlyosan megsérült. Nem tudott kiszállni, ezért a tűzoltók szabadították ki - erről videó is készült. Kritikus állapotban vitték kórházba. Hogy a sofőr miért nem vette észre az előtte álló teherautót, nem tudni.

Siklóernyős baleset: „csoda, hogy még köztünk van”

Csoda, hogy még köztünk van. Ezt írta a barátja annak a siklóernyősnek az állapotáról, aki a segítségére siető katonai mentőhelikopter miatt kerülhetett életveszélybe. A sportoló vasárnap akadt fenn egy fán Vértesszőlősnél. A landolást sérülés nélkül megúszta, ám amikor fölé szállt a katonai helikopter, a rotor szele leszakította a faágat, a siklóernyős pedig 20 métert zuhant. Barátja szerint a felépülésére nagyon kevés esély van. 

BALESET: Eltűnt a kocsi eleje a teherautó alatt

Szó szerint eltűnt a kocsi eleje a teherautó alatt. A motorháztető és a szélvédő is felgyűrődött, akkora volt az ütközés. Percekkel a baleset után már tűzoltók és rendőrök állták körül az autót. A gépkocsi ajtajait ugyan ki lehetett nyitni, de az autó erősen összeroncsolódott.

Katonai helikopter okozhatta a siklóernyős sérülését

Illés Viktor végignézte, ahogy vasárnap délután legjobb barátja, a 15 éve siklóernyőző Zsolt körülbelül 15-20 méter magasról lezuhan egy fa tetejéről. A súlyos sérüléseket azonban nem a sportbaleset, hanem a Zsolt mentésére érkező katonai helikopter okozta. A férfit egész éjszaka műtötték, jelenleg is életveszélyes sérülésekkel kezelik a kórházban. 

Tizenhatan haltak meg az utakon múlt héten

15 balesetben 16 ember halt meg az utakon a múlt héten, közülük heten a hétvégén vesztették életüket. A rendőrség szerint a balesetek egy kis odafigyeléssel elkerülhetőek lettek volna. A rendőrök már nem csak autókkal, hanem rendőrmotorokkal és drónokkal is vadásznak a szabálytalankodókra.

Életveszélyes koponyasérüléssel vittek kórházba egy vadászt

Életveszélyes koponyasérüléssel vittek kórházba egy vadászt péntek este Nagybörzsönyben. Úgy tudjuk, hogy a vadász két vendéget vitt ki az erdőbe, amikor az autóban elsült egy fegyver. A rendőrök a kocsit lefoglalták. Nyomoznak, de egyelőre nincs gyanúsított. 

A segíteni siető katonai helikopter miatt kerülhetett életveszélybe a siklóernyős

Tragikus mentés: a segíteni siető katonai helikopter miatt kerülhetett életveszélybe egy fán fennakadt siklóernyős Vértesszőlősön. A férfi a rotor által keltett hatalmas szél miatt 20 métert zuhant az ágról, amibe kapaszkodott, és amire egyébként sértetlenül landolt. A zuhanás után újra kellett éleszteni. Egyik barátja osztotta meg a történetet, aki vele repült. 

SZAKÉRTŐ: Elképesztően komoly szakmai hiba történt

Egy fán ragadt siklóernyőst akart megmenteni a honvédség légi kutató-mentő szolgálata, de az érte küldött repülőgép rotorja akkora szelet kavart, hogy az ág, amelyben kapaszkodott leszakadt.

Órák óta vezetett pihenés nélkül, emiatt történhetett a baleset az M5-ösön

Hosszú órák óta vezetett pihenés nélkül, ezért szenvedhetett balesetet kocsijával egy koszovói vendégmunkás az M5-ösön. Úgy tudjuk: annyira fáradt volt, hogy elaludt a volán mögött. A szalagkorlátnak rohant, majd egy érkező kamionnak is nekiütközött. Hatalmas szerencséje volt: csak könnyebben sérült meg. A szakértő szerint, ha hosszú útra indulunk, akkor legalább 300 kilométerenként érdemes pihenőt tartani.

Lezuhant egy vitorlázó repülőgép Miskolcon, ketten súlyosan megsérültek

Lezuhant egy vitorlázó repülőgép délelőtt Miskolcon, a repülőtéren. Ketten utaztak rajta, az oktató és egy tanuló, mindketten súlyosan megsérültek, a mentők gerincsérülés gyanújával vitték őket kórházba. A vitorlázógépet kötéllel egy csörlő segítségével húzták éppen a magasba, amikor a kötél elszakadt. A gép körülbelül 20 métert zuhanhatott.

KIGYULLADT: Alkoholt szállító teherautó kapott lángra Pécsen

Messziről látszott a gomolygó fekete füstoszlop, az viszont csak közelebbről derült ki, hogy egy üveges italokat szállító teherautó égett az egyik forgalmas pécsi út szélén a napokban. Egyik nézőnk késztett felvételt az esetről, amin az látszik, hogy a kocsi vezetőfülkéje méteres lángokkal ég, miközben az út másik oldalán gyalogosok sétálnak a járdán.

A piros jelzés ellenére hajtott a sínekre, maga alá gyűrte a mozdony

A piros jelzés ellenére hajtott a sínekre kocsijával, A helyszínen meghalt a sofőr a Győr-Moson-Sopron megyei Ikrénynél. Autóját több száz méteren át tolt maga előtt az Intercity, Az osztrák állampolgárságú férfi egyedül ült a kocsiban, esélye sem volt a túlélésre. Az áldozat családja megjelent a tragédia helyszínén, de nem volt erejük megnézni a roncsot.

RONCS: A piros jelzés ellenére hajtott a sínekre

A mozdony előtt hever a szétvágott roncs. A kocsi annyira összeroncsolódott, hogy azt is nehéz megállapítani, milyen típus. A peronra is törmelékek zuhantak, miután a vonat nekiütközött az autónak. Az osztrák állampolgárságú sofőr a piros jelzés ellenére hajtott a sínekre péntek este, Ikrénynél, a Sopronból Budapestre tartó Intercity több száz méteren át tolta maga előtt a kocsit.

Megmutatták, hogyan dolgoznak a dunai vízirendészek

Beleszédül, vagy a barátai előtt vagánykodik és beleugrik a Dunába. A vízirendészek szerint ezek a tipikus okok, amelyek miatt ki kell menteniük valakit az ország legnagyobb folyójából. Most megmutatták, hogyan dolgoznak. A dunai vízirendészeknek évente csaknem 100 mentésük van. A vízbeesettek több, mint felének sikerül megmenteni az életét.

Két nap alatt hat halálos baleset

Két nap alatt hatan haltak meg az ország útjain. Szolnokon frontálisan kamionnak ütközött autójával egy 24 éves nő. A kórházba szállítás után vesztette életét. Budapesten délután egy motoros betonkeverő teherautónak csapódott, a helyszínen meghalt. A Csongrád-Csanád megyei Zsombón pedig heten sérültek meg egy balesetben.

Vádat emeltek a sofőr ellen, aki miatt két éve meghalt egy 17 éves focista

Részegen, 160-nal száguldozott a sofőr, aki miatt meghalt egy 17 éves váci focista két éve, Veresegyházon. Az ügyészség most emelt vádat ellene. Új kocsijával vitte el egy körre az áldozatot és két barátját, de egy kanyarban kisodródtak és korlátnak ütköztek. A meghalt fiatal édesanyja azt mondta az RTL Híradónak: a vétkes sofőr bocsánatot kért és bármilyen büntetést is kap, vállalja.

Mentős halt meg a motorbalesetben

Saját kollégájukat próbálták újraéleszteni a mentősök egy motorbaleset után a Fejér megyei Pettendnél. A motort egy 42 éves bajtársuk vezette, aki egy kanyarodó mezőgazdasági gépnek ütközött. A férfit nem tudták megmenteni, a mögötte ülő nő súlyos sérülésekkel került kórházba. Néhány órával később újabb halálos motorbaleset történt Fejér megyében.

LÁTVÁNYOS: egy hajszálon múlt, hogy kiszabadultak az égő járműből

Óriási szerencséje volt egy felborult, majd kigyulladt kocsi három utasának Kínában. A biztonsági kamerák felvételén is jól látni, hogy a jármű szinte rögtön kigyulladt. Az egyik benne ülő megpróbálta kinyitni az ajtót, de nem sikerült neki. Ekkor szaladt oda a baleset egyik szemtanúja. Miután látta, hogy nagy a baj, elkezdte a szélvédőt rugdosni. Sikerült annyira bezúznia, hogy a benne ülők már belülről is ki tudták nyomni az üveget.

Nem volt bekötve, szörnyethalt

Nem kötötte be magát, szörnyethalt a frontális balesetben egy 22 éves férfi. Egy teherautóval ütközött az 51-es főúton, Sükösd közelében kedden koraeste. Már nem lehetett megmenteni az életét. Vas megyében egy fiatal nőt vittek kórházba életveszélyes állapotban, szintén biztonsági öv nélkül szenvedett balesetet.

KAMION ÉS MOTOR ÜTKÖZÖTT: A motor vezetőjét mentőhelikopter vitte kórházba

Még mindig életveszélyben van az a motoros, aki reggel egy kamionnal ütközött a 82-es főúton, Veszprémvarsánynál. A kamion sofőrje nem sérült meg. Információink szerint több órán át műtötték a győri kórházban.

Két motoros halt meg az utakon

Meghalt két motoros alig több mint egy órán belül az országban. Egyikük Dunaföldvárnál rohant bele egy pótkocsis traktorba szombat reggel. A másik pedig a Veszprém megyei Mindszentkállánál halt meg. Egy kanyar után, nem tudni miért, áttért a szemközti sávba, és frontálisan nekicsapódott egy kocsinak. Az autóban ketten ültek, könnyebben megsérültek.

Halálos baleset az M1-es autópályán

Tragédia a sztrádán. Egy vétlen házaspár halt meg, miután egy figyelmetlen sofőr frontálisan nekik csapódott az M1-esen, Tatabányánál. A baleset okozója sávot váltott, későn vette észre, hogy az útfelújítás miatt szemből is jönnek autók. Először csak súrolt egy kocsit, ám a mögötte jövőnek már frontálisan nekicsapódott. A szemből érkező kocsiban ülő férj a helyszínen, felesége néhány órával később, a kórházban halt meg.

KARAMBOL: Egy vétlen házaspár vesztette életét

Teljesen begyűrődött az egyik autó az eleje miután egy figyelmetlen sofőr frontálisan nekicsapódott szombat reggel az M1-es autópályán, Tatabányánál. Egy szerb házaspár ült a kocsiban. A férj azonnal, a felesége néhány órával később, a kórházban halt meg.

Tartálytakarítás közben meghalt egy férfi az egyik érdi benzinkúton

Tartálytakarítás közben meghalt egy férfi egy érdi benzinkúton ma reggel. Hárman mentek le a több méter mély, üzemen kívüli tárolóba, egyikük még időben ki tudott mászni, két kollégája azonban elvesztette az eszméletét. A katasztrófavédők speciális csörlővel tudták felszínre hozni őket. Az egyik férfin már nem lehetett segíteni.

Rosszul lett vezetés közben, elsodort egy buszmegállónál várakozó nőt

Rosszul lett vezetés közben és egy buszmegállóba hajtott tegnap kora este egy nő Szeged-Szőregen. Az asszony a két gyerekével tartott haza, amikor leesett a vércukorszintje. Próbált megállni, de véletlenül a fék helyett a gázra lépett és elvesztette az uralmát a kocsi fölött. A buszmegállóban elsodort egy ott várakozó nőt, aki életveszélyesen megsérült.

Cobra 11: Semir és Paul felborulnak az autópályán!

Vasárnap 18:50-kor folytatódik a Cobra 11 23. évada! A harmadik rész autólopást, hajszát és gigantikus robbantást ígér!

FELVÉTELEN: Tűzoltók mentették ki a metró alá esett férfit

Rosszul lett, megszédült, és az érkező hármas metró elé esett egy utas Budapesten, a Klinikák állomáson. A férfi óriási szerencséjére az életmentő árokba zuhant, így a szerelvény áthajtott felette. Az ájult férfit a tűzoltók szabadították ki a metrókocsik alól.

SÚLYOS BALESET: Kettészakadt egy csuklósbusz Varsóban

Súlyos baleset Varsóban. Egy ember meghalt, huszonhárman pedig megsérültek, amikor lezuhant egy felüljáróról a helyi tömegközlekedési cég egyik csuklósbusza. Öt embert súlyos állapotban szállítottak kórházba. A jármű a balesetben kettészakadt. Az első része egy kerékpárútra zuhant, míg a hátsó fele fennakadt a korláton. A rendőrség azt közölte, a sofőr, aki csak könnyebben sérült meg, józan volt. A szerencsétlenséget feltehetően az okozta, hogy rosszul lett a volán mögött.

Ittasan és drog hatása alatt gázolhatta halálra az árokparton füvet nyíró férfit

Börtönbe küldené az ügyészség azt a férfit, aki a vád szerint ittasan és drog hatása alatt gázolt halálra egy árokparton füvet nyíró férfit tavaly októberben a tolna megyei Kétyen. A gázolással vádolt férfi a baleset után még kötekedett is az áldozatot megmenteni próbálókkal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való