KERESÉS search-close

balhé

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "balhé"

Orsi víz alá nyomta volna Mátét főzés közben!

A két versenyzőnek csapatban kellett együttműködnie, viszont a második főzés alkalmával Orsi már nem bírta tovább és kiadta magából a felgyülemlett feszültséget.

Durva: Botrányba fulladt Apus szülinapja

Az Agapé Klinika igazgatójának 70. születésnapja csúfos véget ért... Mellékhatás minden szombaton 21:00-kor az RTL Klubon!

Balhé a zsűriben: Laci és Alex kikészítették Dórit

Sztarenki Dórinál betelt a pohár, hárman maradtak a zsűriben. A színésznő teljesen kiakadt a fiúkra.

ByeAlex és Gáspár Laci vitájától volt hangos a Made in Karantén stúdiója

Gáspár Laci és ByeAlex csúnyán összebalhézott a Made in Karantén forgatásán. A két zsűritag nem értett egyet a győztes kiválasztása során, ez okozta kettejük között a feszültséget.

Mátéék összebalhéztak a természetvédőkkel

A Crazy Retro Fesztivál szervezői békák után kutattak, mikor egyszer csak figyelmesek lettek a terepen dolgozó környezetvédőkre. Nem is kellett nekik több… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Csoki miatt vitázott az egyik utassal az ellenőr

Csokit evett, ezért kellett leszállnia egy utasnak a villamosról Budapesten. Az ellenőr és az utas hangos vitájáról felvétel is készült. Nem értette az ellenőr, miért eszik csokit a férfi, ha megkérték, hogy ne tegye. A BKK úgy reagált: ugyan kollégájuk nem jól kezelte a helyzetet, de szerintük az eset előzménye az volt, hogy az utas későn lyukasztotta ki a jegyét.

Konyhafőnök: kirobbant az évad legnagyobb balhéja

Három éve mutattuk be: pár nappal később új konyhafőnököt avattunk, nem csoda, ha a véghajrához érve a versenyzők idegei pattanásig feszültek. A műsor történetében még nem volt példa akkora konfliktusra, mint egy adag rizs miatt robbant ki.

Óriási balhé! Sebestyén Balázs előtt ugrottak egymásnak a fiúk!

Lajos, Bence és Ádám konfliktusa Sebestyén Balázs érkezésekor tetőzött.

Nem fogod elhinni, hogy miért balhézott össze Adél és Bence!

Istenes Bence és Csobot Adél összeszólalkoztak a játék után, a vita pedig a villában teljesedett ki.

Nem hiszed el, mit művelt Pantera Lalival!

Közvetlenül mielőtt Loca Pantera a mentorok elé állt volna produkciójával, ellátogatott az X-Faktor tánctanáraihoz, hogy mozgását tökéletesítse. A véletlennek köszönhetően ez idő alatt pont összetalálkozott Lalival, az X-Stage műsorvezetőjével. Hogy mit művelt Pantera Lalival, kiderül a videóból!

Ha még nem láttad az X-Stage 3. adását, itt megnézheted!

Balhé a határon túli szavazók miatt az ukrán határ mentén

Az ukrán menti magyar falvakban élők szerint olyan szavazók is jöttek a határ túloldaláról, akik alig-alig beszéltek magyarul. Mégis dönthettek arról, hogy kik irányítsák ezeket a településeket. Ezt voksturizmusnak hívják, a nem itthon élő kettős állampolgárok ugyanúgy szavazhatnak, mint a valóban ott lakók. Moskovics Judit két napig forgatott a választási hétvégén ezen a környéken, és indulatos jelenetekbe is belefutott.

Fésűs Nelly: „Bunkó vagy, de az én bunkóm!”

Lajos és Nelly vitája a játék után is folytatódott.

Lajos nem érte be a háremmel,

Bár ezúttal a fiúknak kellett bizonyítani, Lajos szerint Nelly szúrta el a játékot, és miatta kellett négy lánnyal osztoznia egy ágyon.

Ajjaj! Lalit most nagyon kiakasztották a játékosok

Soha többé ne ejtse ki a száján senkisem Lali előtt, hogy mi az a Love Story...

Óriási balhé az Akar-lakban! Eddig tartott Karola és Erik szerelme?

„Engem nő még sosem hagyott így ott!” - így akadt ki Erik, miután csúnyán összebalhéztak Karolával az Akar-lakban.

Szappanos Tibinek teljesült az álma: egymásnak estek Ökörapáti lakói!

Anikó hiába próbálta lebeszélni Zsókát az afrikai élménybeszámolóról, nem hallgatott rá, és csúnya botrányba fulladt az este...

MÁV-BALHÉ: Tüntetésre készülnek az elégedetlen utasok

Késések, koszos szerelvények, felújításra szoruló pályák, gyakran nem működő jegykiadó automaták és gyatra utastájékoztatás. A Közlekedő Tömeg Egyesület szerint ezek bosszantják a leginkább a MÁV utasait. De hogyan lehetne minél előbb orvosolni ezeket a problémákat?  

Helga és Patrik csúnyán összebalhéztak!

Helga tisztázni szerette volna Patrikkal a kettejük közötti félreértést, de nem jutottak egyről a kettőre.

Zenészek, akik nem kerülték el a balhét!

Pataky Attila nem tudott uralkodni indulatain, amikor egy fesztiválon paradicsommal dobálták meg, de a Hooligans frontembere Csipa sem hagyta annyiban, amikor őt és felmenőit szidalmazták, a legfrissebb botrány pedig egy amerikai rapper, A$ap Rocky körül zajlik, akit Trump vett védelmében a verekedős incidens után!

Sárközi Ákos és Rácz Jenő összeszólalkoztak kóstolás közben

Miközben Ákos újra tálalta versenyzője, Patrik ételét éles szócsata alakult ki közte és zsűritársa között...

Nem engedték ki wc-re a román utast, könnyített magán a repülőn!

Landolás közben nem engedték a mosdóba, szitkozódott aztán a könnyített magán egy román utas tegnap a Londonból Debrecenbe tartó járaton. Mivel a földre térés után sem nyugodott meg, a rendőrök őrizetbe vették. Gyorsított eljárásban vizsgálták az ügyét és ma már bíróság elé állították. Megbánta, amit tett.

Fluor Tomi: “Mindenkinek vannak kis mocskok az életében”

A zenész Dömsödi Gábor csapatát erősíti, és elárulta: nem fog megsértődni, ha valaki felemlegeti majd a múltját…

Zsuzsu és Roli még a Párbajuk előtt balhéztak egyet

Újra kipattant egy veszekedés a Villában, ami után Zsuzsu inkább otthagyta Rolit. Később a párosok kibeszélték, mire számíthatnak a Párbajon.

Kilenc nappal az Oscar-gála előtt áll a bál Hollywoodban

Hiába tiltakoztak ugyanis a világsztárok, az amerikai filmakadémia kitart amellett, hogy négy kategória győztesének a show reklámszünetében adják át a díjat. Köztük van a legjobb operatőr, és a legjobb vágó is. A tiltakozó hírességek - köztük Brad Pitt, George Clooney, Sandra Bullock - szerint ez nem más, mint sértés. A filmakadémia azonban mindenáron rövidebb showműsort akar.

 

Újabb verekedés a Tanárban!


szerző:
2019.02.09. 09:00
Újabb verekedés a Tanárban!

A Kőrösi Csomában újabb kosármeccsen mérkőznek meg a srácok, azonban az egyik rosszul sikerült akció végén Gyula nekimegy az ellenfelének.

Hunor már nem bízik Roliban Adri miatt?

Adri és Roli megint titkokról sugdolóztak viccesen, Hunor viszont bepöccent, hogy a barátja megint Adrival dumálgatott. Aztán jött a balhé… vajon csak színjáték volt ez egész?

Vivi:

Egy újabb csodálatos vita alakult ki a Villában...

Era:

Adri és Ginu ma is folytatták az Era elleni hadjáratukat, amit a lány már nem tud szó nélkül hagyni. Most elhatározta: pontot tesz a dolgok végére...

Zsuzsu:

Zsuzsu szerint a villalakók lassan megmutatják az igazi énjüket. Nem is véletlen, hogy annyi mindenkivel összebalhézott...

Era sokaknál kihúzta a gyufát

Vajon milyen konfliktusai voltak Erának a Villában? Íme!

Milyen konfliktusai voltak Radicsnak?

Úgy tűnik, az első kiválasztott sokaknál kihúzta a gyufát. Pláne a lányoknál...

Vera tiszta vizet öntött a pohárba a két finalistával kapcsolatban!

Mi volt Fanni és Dávid célja, amikor belevágtak a Survivorbe? Milyen kettejük kapcsolata? Többek között ezek a kérdések is megválaszolásra kerültek, valamint Vera is tiszta vizet öntött a pohárba a két finalistával kapcsolatban.

Dávid és Gábor balhéjától volt hangos a Holtak Szigete!

A Holtak Szigetén elindult az esélylatolgatás, azonban Gábor támadásnak fogta fel Vera és Dávid kérdéseit.

Konyhafőnök: ez volt a műsor legnagyobb balhéja!

Két évvel ezelőtt egy adag rizs miatt olyan vita robbant ki a Konyhafőnök stúdiójában, mint még soha. A Fókusz akkor megkérdezte a két versenyzőt, mi történhetett a műsor alatt, hogy ilyen durván összeugrottak.

Alexandra: „Robi személye megingatja a Fanniba vetett bizalmamat!”

Fanni beavatta Alexandrát is a tervbe, azonban Szandinak egyáltalán nem tetszett, hogy Robi rá akart szavazni, és ez megingatta a hármas szövetséget.

Egymásnak feszültek a Holtak Szigete játékosai!

Nóri és Vera értetlenül álltak a legutóbbi zsákmányszerzés előtt: Beni hol velük, hol ellenük játszott, Jérémy pedig nem vette figyelembe, hogy két nővel száll szembe egy erőnléti feladatban.

Hatalmas balhé a Holtak Szigetén!

Nóri, Vera, Jérémy és Beni összebalhéztak a Holtak Szigetén a zsákmányszerzés miatt. Részletek 19 órakor az RTL Klubon!

Mi történik a Wellhelloban?

A Wellhello slágereit általában ismerik és szeretik az emberek, a zenekarban viszont most mégis balhé van. Pletykák fenyegetésről és egyéb vitákról…

Balhé a Wellhello-ban


szerző:
2018.10.24. 16:20
Balhé a Wellhello-ban

Napok óta húzódik az ügy, ami miatt több zenész kilépett már a Wellhello-ból, de még mindig vannak tisztázatlan részletek.

X-Faktor: beszólnak, magyarázkodnak, és nem hagyják magukat

Az X-Faktor magyar történetében számos balhé volt már a mentorok és a versenyzők között. Idén már volt mikrofondobálás, sértődés, hiszti, biztos, hogy nagyon nehéz lehet a versenyzőknek, de azért a mentorok is keményen megedződnek.

VV Mici és VV Zsolti újra összebalhéztak?

A két ex-villalakó sosem jött ki jól egymással, folyton összevesztek a Villán belül, és most úgy tűnik, hogy azon kívül is. Honnan indult az újabb botrány?

Hatalmas a balhé VV Mici és Zsolti között! De honnan indult a botrány?

Meztelen képet posztolt magáról a ValóVilág egykori szereplője. Nem sokkal azután , hogy Mici és Krisztián levetkőzős bulit tartottak. Később kiderült: ez válasz volt a sértésre, amit Mici szerint egykori villalakó társa, Zsolti követett el. Utánajártunk, hogy ez egész botrány honnan indult, és azt is kiderítettük, hogy pontosan min veszett össze Mici és Zsolti.

Csúnyán összebalhézott Alexandra és Gábor!

A Survivor - A túlélők viadala pénteki adásából kiderül, hogyan folytatódott Alexandra és Gábor vitája!

Chemnitzben továbbra sincs béke

Bizonyíték hiányában szabadlábra helyezték a tömeges zavargásokat kiváltó chemnitzi késelés egyik iraki gyanúsítottját. A gyilkosság miatt utcára vonuló karlendítő neonácik közül viszont kettőt gyorsított eljárásban már el is ítéltek, egyikőjüket letöltendő börtönbüntetésre. A városban továbbra is puskaporos a hangulat.

 

Fecsó 69 forintot tett Vivire

Vivi teljesen kiakadt, hogy Fecsó csupán 69 forintot kockáztatott a pénzükből a Rázós kérdések játék során.

Rázós kérdések, sokkoló válaszok: megannyi titokra derült fény a pasik múltjából!

Ismét bebizonyosodott, hogy a srácok meg tudják lepni a csajokat a múltjukkal. Persze a titkokért és a helytelen válaszokért megtorlás járt.

Dóri nem gondolta volna, hogy Tomi kapható az egyéjszakás kalandokra

Dóri a Nyerő Páros 15. napjáig abban a hitben volt, hogy Tominak egyetlen egyéjszakás kalandja sem volt az élete során, ezért óriási csalódás volt számára a rideg valóság.

Berni teljesen kiakadt, amiért nem őt tartja Ádám a világ legszebb nőjének

Berninek jól esett volna, ha Ádám azt mondja, hogy őt tartja a világ legjobb nőjének, azonban a színész másképp gondolkozott.

Szétvert egy buszt, majd a sofőrt is elgázolta, háromszor

Szétvert egy buszt, majd a sofőrt is elgázolta - méghozzá háromszor - egy fiatal lány Washingtonban. Egy közlekedési vita fajult idáig. Az utasok próbálták lecsillapítani, de nem jártak sikerrel. A nő elment a helyszínről, de a rendőrök elfogták.

„Nekünk nincs itt helyünk” – Vivi kiakadt Fecsóra

Viviék ismét elbuktak egy feladatot: Fecsó nem tudta a dalszövegét annak a dalnak, amire az esküvőjükön táncoltak. Vivien teljesen kiborult a történtektől...

Kefirék összebalhéztak: „Most van az a pont, hogy haza akarok menni!”

Míg a többiek a kertben buliztak, Kefirék összebalhéztak Mariannal. A lány még azt is fontolóra vette, hogy feladja a versenyt, és inkább hazamegy.

Kefirék és Tokár Tomiék összebalhéztak!

Kefir és Mariann éjszaka költöztek fel Gjoniék szobájába, ezzel felébresztve Tomit és Dórit, akik reggel szóvá is tették mindezt újdonsült szomszédaiknak.

„Cigányoztak, majd megütöttek”

Azért verték meg, mert romának hitték - ezt állítja a Sziget Fesztivál egyik szíriai származású fellépője. Danny Ramadan pénteken tartott előadást, egy csoport fiatal ekkor kötött bele. Az aktivista szerint azt hajtogatták, hogy cigány, és az egyikőjük meg is ütötte.

Híres botrányok, botrányos hírességek!

Azt gondolhatnánk, hogy akik sikeresek, gazdagok és gyakorlatilag ki sem léphetnek az utcára anélkül, hogy ne rajongók hada állja körbe őket, ezek a sztárok felhőtlen boldogságban élik mindennapjaikat. Nem mindig van ez így, nekik is bármikor lehet  rossz napjuk. Mit rossz napjuk, pont ugyanolyan hétköznapi problémákkal küszködnek néha, mint bárki a világon.

Íme az Anikó Show legnagyobb balhéi!

Nádai Anikó önálló talskhow-jában természetesen csetepatékból sem volt hiány. Jöjjenek a legelképesztőbb összezördülések…

Aki vesztett, az is ünnepelt

 Franciaországban és Horvátországban is az utcákra vonultak a drukkerek a tegnapi VB-döntő után. A francia köztársasági elnök a játékosokkal együtt az öltözőben ünnepelte, hogy 4-2-re legyőzték Horvátországot. Ezzel másodszor hódították el a trófeát. A vereség ellenére a horvátok egyáltalán nem búslakodtak, Zágrábban valóságos népünnepély kezdődött.

Titkok és balhé – mi történt a balatonfüredi iskolában?

Tagadja a balatonfüredi gimnázium igazgatónője, hogy több tucat diákot rúgott volna ki az iskolaév vége előtt pár héttel. A rendőrség kábítószer birtoklás és kereskedelem miatt nyomoz, balatonfüredi középiskolások otthonaiban tartottak házkutatást.

Dühös szurkolók balhéztak

Petárdákat dobtak be a pályára, egy zászlórúddal felszerelkezve megpróbáltak bejutni a klubházba, és egy rendőrautót is megrongáltak a dühös szurkolók Pécsen tegnap este, a PMFC-Dabas mérkőzés után.

Karesz majdnem verekedésbe keveredett felszolgálás közben

Karesz egy rossz reggel után úgy döntött, hogy véget vet annak, hogy mindenki piszkálja és lúzernek tartja. Kihívta egyik szekáló vendégét egy kosárpárbajra, és Ayse segítségével sikerült is győznie. Mikor este megmutatta a győzelméről felvett videót, amit már fel is töltött egy közösségi oldalra, Ayse teljesen kiakadt, ugyanis a felvételen látszik, hogy ott csókolóznak Milánnal. Hogy ne veszélyeztesse Milánék lebukását, Karesz hajlandó volt levenni a videót a netről. Most már csak reménykedni tudtak abban, hogy Ayse bátyjai nem látták a felvételt...

Milán romantikus gesztusa majdnem lebuktatta őt Ayse testvérei előtt

Milán megpróbált levélben üzenni szerelmének, de Ayse anyja elfelejtette odaadni az üzenetet lányának. Mivel a levéllel lebukhatnának, Milán Karesszel és Gusztival megpróbálta visszaszerezni azt. Hakan és Fatih után mentek a török fürdőbe, hogy kicsempésszék a levelet.

Marcit durván megalázták az iskolában

Marci az első iskolai napján összebalhézott egy másik sráccal, Vityával. Marci ráadásul Danival is összerúgta a port a suliban, amivel kivívta Orsi haragját: ha így folytatja, hamar kifogják rúgni az iskolából… Este aztán Orsi sokkolta Marcit egy lelkizős beszélgetés során.

Marcit már az első napján kirúghatják az iskolából?

Marcinak mozgalmas volt az első iskolai napja. Veszélybe került Joe vidéki álomélete.

Lali életveszélybe sodort egy tinédzsert

Lali, Joe falujának főtéren könnyített magán, ami miatt összebalhézott két falubelivel. Később aztán kiderült, hogy az egyikük a polgármester, a másikuk pedig, az a férfi, akitől Joe meg akarja venni az ingatlant. Joe egy kertipartival próbálta jóvá tenni a dolgot, de Lali elhatározta, hogy tönkre teszi a partit. Lali tetteinek azonban majdnem halálos következménye lett…

Bartha Zsolt kiütötte Novák Lacit?

Hét évvel ezelőtt pontosan ezen a napon, a Rózsa tulajdonosa úgy döntött, nem kér a hisztizős vendégből, azaz Novák Laciból. Zsolt javára szóljon, hogy először szép szóval próbálta meg leállítani a dühöngő vendéget, de Laci addig-addig provokálta a férfit, amíg be nem húzott neki egyet.

Óriási balhék A Konyhafőnökben!

Vitatkozás, ordibálás és sírás? Ezek a szavak jutnak eszükbe először A Konyhafőnök versenyzőinek, ha a középdöntőre gondolnak. Ekkora csetepaté azonban még egyetlen szériában sem kerekedett…

Eszméletét vesztette Hadházy

Fegyelmi eljárás indul Sallai Róbert Benedek ellen, miután a párt mai fegyelmi eljárásán több LMP-s politikus szerint úgy ellökte a székén ülő Hadházy Ákost, hogy az eszméletét vesztette. Sallai az RTL Híradónak tagadta, hogy bántotta volna párttársát. Szerinte Hadházy ledobta magát a földre és összekuporodott.

BALHÉ AZ LMP-BEN: Hadházy és Sallai is reagált

Fegyelmi eljárás indul Sallai Róbert Benedek ellen, miután a párt mai fegyelmi eljárásán több LMP-s politikus szerint úgy ellökte a székén ülő Hadházy Ákost, hogy az eszméletét vesztette. Most mindketten reagáltak a történtekre.

Peti megint veszélybe sodorja magát?

A fiatal fiú mindent megtesz azért, hogy Hannát visszahódítsa, emiatt még egy balhét is bevállal miatta…

Berényi Balázs buliján elszabadul a pokol!

Hét évvel ezelőtt történt, hogy a fiatal Berényi házi bulit rendezett. Elsőre jó ötletnek tűnt, hiszen minden adott volt egy fergeteges szórakozásra, de azzal nem számoltak a fiatalok, hogy egyszer csak elszabadul a pokol, és már nem ők irányítják a történéseket.

Dani kiütötte Evelin zaklatóját

Reggel Evelint idegesítették a többiek a házban, akik nem látták túl nagy szeretettel, ezért Dani támogatására szeretett volna támaszkodni. A fiú azonban fáradt és ideges volt, ezért összevesztek barátnőjével. Később kibékültek, és Evi elakarta csábítani Danit az extrémsport boltban, de a fiú visszautasította, ezért Evelin kételkedni kezdett kapcsolatukban. Este aztán a klubban, Evelint zaklatni kezdte egy férfi, Dani pedig hősiesen közbelépett, ezzel újra elnyerve barátnője szívét.

Ayse újra felültette Milánt?

Milán reggel véletlenül összefut Ayse-vel és sikerült elhívnia a lányt a lakóhajóra, hogy ott dicsekedjen neki egy kicsit. Ayse-re tényleg nagy hatással volt Milán otthona, és gyorsan sikerült is rábeszélnie a fiút, hogy este ott tarthassa meg az egyik barátnője szülinapi partiját. Kicsit közelebb is kerültek egymáshoz, Milánnak pedig meggyőződése volt, hogy meg fogja kapni a lányt. A buli azonban hamar elfajult, és Ayse a barátaival együtt elmenekült a rendőrség elől, míg Milán ottmaradt egyedül tartani a frontot.

Bartha Zsolt: „Esküszöm, hogy minden piszkos ügyemet lezártam!”

A két testvér évek óta nem látta egymást, így megható pillanatnak lehetünk tanúi, mikor Krisztián és Zsolt végre megölelhetik egymást.

Botrányba fulladt Márk és János dupla randija

Márk barátjával együtt tervezett programot a lányokkal, akiket a Büróba vittek a srácok. Ez lehet, hogy nem volt túl jó ötlet?

A teljes adásért kattints IDE!

Illegális hajófoglalás + ideges tulaj = ?

Mivel a csapat már több mint 10 órája úton volt, és mindeközben beesteledett, úgy döntöttek, hogy elfoglalnak egy hajót, a probléma azonban csak akkor kezdődött, amikor megjelent a fedélzeten a tulaj is...

Kitessékelték a Trip to the moon szereplőit egy étteremből

Mivel Mórocz Tomiék taxira költötték a csapat összes pénzét, ezért nem tudták kifizetni az éttermi számlát. Mondanunk sem kell, hogy az étterem tulajdonosa hogy kikelt magából...

Teó erőszakoskodni akart Evelinnel?

Joe óva intette Evelint Teótól, de a lány nem akarta, hogy bárki parancsolgasson neki és újabb randira mentek Teóval egy klubba. Amikor azonban komolyra fordult kettejük között a dolog, Teó beolvasott Evelinnek, amiért a lány nem engedett neki. A vita elfajult, Joe pedig Evi pártjára állt és kitette Teót a lakásból.

Fradi: példátlan focibalhé

Két fradista csoport esett egymásnak az Üllői úti stadionon belül másfél hete. Egy vezérszurkolót gyakorlatilag meglincseltek, ő viszont két támadóját késsel sebesítette meg. Mindez akkor történt, amikor az ultrák egy része három év szünet után újra visszatért a stadionba. De vajon hogy fajult idáig a helyzet? Az egyik ultracsoport vezetője csak a Házon kívülnek adott interjút!

Dani fojtogatni kezdte Gábort

Gábort és Zoét látva, Danin újra úrrá lett a féltékenység, majd később egy közös edzésen nekiment Gabinak, sőt, kis híján elszólta magát az ő és Zoé afférjáról. Este Dani Lilivel vigasztalódott az ágyban, remélve, hogy így elfelejtheti Zoét.

Dani meglőtte a sógorát


szerző:
2017.11.10. 18:00
Dani meglőtte a sógorát

Dani az augusztus huszadikai ünnepségen egy kissé felöntött a garatra, és mikor egy céllövöldében díjat szerzett magának, úgy fellelkesült, hogy a nem várt siker hevében – és enyhén ittas állapotában – tarkón lőtte sógorát a kezében tartott játékpuskával. Dani nem is érti, hogy egy ilyen parányi tréfa miatt sógora miért szakított meg vele minden kapcsolatot…

Fradi-botrány: ki kezdte a balhét?

Egyre több videó kerül elő a szombati Ferencváros – Debrecen mérkőzés félidejében történt tömegverekedésről. A megvert szurkolót súlyos koponyasérülésekkel, egyet szúrt sebbel – további két drukkert pedig könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

 

Fókusz 2017-11-08


szerző:
2017.11.08. 17:20
„Szervezetten csináltak balhét”

Ötvenen, szervezetten csináltak balhét szombaton a Fradi stadionban az FTC biztonsági igazgatója szerint. Baranyai Imre közleményében azt is írta: mindenkit azonosítanak majd, és így senki sem kerülheti el a felelősségre vonást.

Balhé a Fradi-meccsen


szerző:
2017.11.06. 18:07
Balhé a Fradi-meccsen

Több drukker volt a Fradi-Debrecen focimeccsen, mint ahányan egy teljes fordulóban kimennek. Ha csak ezt és a mérkőzés alatti hangulatot néznénk, azt mondhatnánk, hogy nyugat-európai színvonalú volt a szurkolás. Csak aztán történt valami…

Óriási botrány a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban!

A műsor egyik legnagyobb balhéja alakult ki három évvel ezelőtt a dzsungelben. A Fókusz stábja pszichológus tanácsát kérte ki a látottak alapján, hogy vajon miért és hogyan alakulhat ki egy ekkora vita két ember között.

Gábor megmentette Danit egy késeléstől

Zoénak bűntudata volt, amiért ő és Dani összemelegedtek. Este elmentek Gáborral a klubba, hogy kicsit jól érezzék magukat, amikor azonban Zoé észrevette, hogy Dani áll a bejáratnál, kifogást keresve visszamenekült az elbérletbe. Az eseményeket csak tovább bonyolította, hogy aztán Gábor megmentette Danit egy késeléstől, emiatt pedig elkezdtek egyre jobban összebarátkozni.

Kínos botrány a Barátok köztben!

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon a Rózsában egy igen különleges esemény volt. Berényi András és Illés Júlia esküvői fogadását tartották éppen, mikor András ex-neje, Zsuzsa tűnt fel. A szőkeség úgy érezte, hangot kell adnia csalódottságának, és fájdalmának, a szomorú ténynek, hogy András mást választott. A drámának végül Claudia vetett véget.

Intézkedő rendőrökre támadtak

Ököllel ütötték, fenyegették és lökdösték az intézkedő rendőröket, ezért hivatalos személy elleni erőszak miatt emeltek vádat egy kutasi társaság tagjai ellen. A Somogy megyei településen még szeptember elején, egy rendezvény után szabadultak el az indulatok, a rendőrök két férfit akartak elvinni. A történtekről videófelvétel is készült. A rendőröknek erősítést kellett kérniük, 5 embert állítottak elő.

Itt egy újabb vita a Rózsában!

Gizi és Piros között lévő ellentét nemhogy javulna, hanem egyre jobban fokozódik.

Berendelték a tiltakozókat

Továbbra sem csitulnak a kedélyek a Debreceni Egyetemen. Egyéni beszélgetésekkel akarták tisztázni, szabályos volt-e amikor négy tanszék nyílt levélben határolódott el az intézmény döntésétől, hogy díszpolgári címet adományoznak Vlagyimir Putyin orosz elnöknek. Reggel nyolcra mindenkit behívattak. Közben az alkalmazottak azt követelik, a rektor kérjen tőlük bocsánatot, amiért múlt héten „szerencsétlen, világtalan, balfácánnak” nevezte őket egy interjúban.

 

Többször is megalázták VV Somát, tömegverekedés lett belőle

Tömegverekedésbe keveredett a legutóbbi ValóVilág győztese. VV Somával a balhé helyszínén idéztük fel mi történt, azután, hogy saját közösségi oldalán is taglalta azt.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Balhé a mentorok között


szerző:
2017.09.09. 20:00
Balhé a mentorok között

Beszólogatás, kiabálás, veszekedés és megsértődés – néha nemcsak a versenyzők borulnak ki, hanem maguk az X-Faktor mentorai is.

A teljes adást ITT nézheti meg!

MENTOR-BALHÉ: Így látják Alex kiborulását

Alex már az első adásban kiakadt mentortársaira, akik szerinte megbántották. Megmutatjuk, mit mond ByAlex, Radics Gigi és Puskás Peti a történtekről.

Letörte dühében a tükröt, akár 2 évet is kaphat

Balhorog a visszapillantónak! Dühében letörte egy autós a mögötte lévő kocsi tükrét. A jelenetet egy másik jármű fedélzeti kamerája is rögzítette. Az ügyészség szerint a konfliktust az okozta, hogy röviddel a támadás előtt a sofőr kikanyarodott egy másik autós elé, aki ettől megijedt és rádudált. A tükröt megrongáló autós akár két év börtönt is kaphat.

Fókusz 2017-08-23


szerző:
2017.08.23. 19:00
Kamerát tesztelnek a kalauzok

Testkamerákat tesztel a MÁV. Az utóbbi időben ugyanis egyre többször támadnak kalauzokra a balhés utasok – akiknek többnyire nincsen jegyük. Most 26 ilyen kis kamerát tesztelnek: ezek mindent rögzítenek, a hangot is. Ha egy olyan esetet vesznek fel, amiben rendőrségi eljárás is indul, a kamera képe bizonyíték lehet a bíróságon.

Bréking: Chris Brown részletesen elmesélte, hogyan verte meg Rihannát!

Megdöbbentő részleteket árult el a rapper!

Hol utálják a nyaralókat a legjobban?

Van ahol megtámadtak már maszkos fiatalok egy turistabuszt vagy kilyukasztották az utcán bérelhető biciklik kerekeit. Máshol olyan graffitik kerültek a falra, hogy „inkább a menekülteket, mint a turistákat.”A legkedveltebb nyaralóhelyeknek kezd elege lenni a turista hordákból.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Szilvit sokkolja Andor beköltözése

Mikor Szilvi hazaér, ismét megjelenik Andor, és mindenki tiltakozása ellenére közli, hogy megállapodott a főbérlővel, és beköltözik a lakásba.

Előző rész (2017. augusztus 10.)

Judit akaratán kívül bekavar Ágnesnek a villa eladásával kapcsolatban. Bözsi merész elhatározásra szánja el magát az erdőből való szabadulásuk érdekében. Sári Kristóf távolléte ellenére is megpróbálja lerántani a leplet Alizék érdekházasságáról. Bandi balhéba keveredik a börtönben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való