KERESÉS search-close

barátnő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "barátnő"

Barátnője szerint életvidám volt a munka közben elgázolt asszony

A lelkitársát veszítette el - ezt mondta könnyeivel küszködve annak a 66 éves asszonynak a barátnője, akit hétfőn munka közben gázolt halálra egy vonat. Az asszony az átjáróban szedte a szemetet a tragédia előtt. Barátnője azt mesélte, hogy nyugdíj mellett dolgozott, segítőkész volt és mindenki szerette. Pár hete született meg dédunokája, akinek nagyon örült.

ARMANDO: Már régebb óta tervezgeti a lánykérést

A Konyhafőnök idei nyertesének lakásának minden pontján barátnőjéről készült képekbe botlunk. 4 éve barátaik hozták össze őket, azóta amikor csak tehetik, együtt vannak. Ez utoljára a nyáron volt lehetséges, ugyanis Jade állatorvosként Londonban dolgozik.

Kilenc éve kameránk előtt kérte meg barátnője kezét a sztárrapper

Coolio, az amerikai énekes, a sztár-rapper, 2011-ben kameránk előtt kérte meg magyar barátnője kezét, annak magyar édesanyjától. A szerelmespár együtt is lépett fel. Katalin operaénekes, így koncertjeiken kettőjük stílusát ötvözték.

Elmeorvos is vizsgálja majd a várpalotai kettős gyilkosság vádlottját

Elmeorvos is megvizsgálja a várpalotai kettős gyilkosság vádlottját - tanúk meghallgatásával folytatódott kedden a 2018-ban történt családi tragédia tárgyalása. A vád szerint volt barátnőjét és annak kisfiát ölte meg a férfi, miután a nő szakított vele és közölte, hogy gyereke vér szerinti apjával tervezi a jövőt. 

Élete végéig a rács mögé küldenék a barátnőjét életveszélyesén megszurkáló férfit

Élete végéig a rács mögé küldené az ügyészség azt a férfit, aki a vád szerint az év elején életveszélyesen megszurkálta barátnőjét a főváros XI. kerületben. A támadó feltételesen volt szabadlábon. Kiderült, 2012-ben egy ugyanilyen bűncselekményt követett el. Féltékenységből majdnem megölte az akkori barátnőjét is.

Létezik higgadt és békés szakítás?

A legtöbb embernek a szakításról leginkább a fájdalom és a kudarc jut az eszébe, ezért sokan azt gondolják, hogy a békés elválás nem létezik. Pedig attól hogy elmúlt a szerelem, a tisztelet, az elfogadás és a másik fél iránti szeretet még megmarad és higgadtan képesek kezelni a váltást a szerelem és a barátság között, akkor semmi akadálya a jó kapcsolatnak.

Szegedi Fecsó újra a párkapcsolatban élők táborát erősíti

Fecsó csütörtökön fejedelmi lakomát főzött, meghívta a barátait és minket is, és közben őszintén beszélt új, bimbózó kapcsolatáról. Viccesen Vivi 2.0-nak hívja az új barátnőjét, hiszen exfeleségének is Vivien a neve.

Lalira rátalált a szerelem: „Minden értelmet nyert!”

Az Éjjel-Nappal Budapest népszerű sztárja, Lali úgy tűnik szépen lassan élete minden területén révbe ér. Néhány hónappal azután, hogy megkapta élete egyik nagy lehetőségét és a Love Island műsorvezetőjeként bizonyíthatott, beleszeretett sorozatbéli párjába, Virágba.

Helen Mirrennel tévesztették össze Keanu Reeves kedvesét

A 74 éves Helen Mirrennel tévesztették össze Keanu Reeves 46 éves kedvesét. Bár a két nő között 30 év korkülönbség van, Keanu barátnője természetes ősz haja miatt is nagyon hasonlít a 74 éves színésznőre. A díva nyilvánvalóan nem hagyta szó nélkül a véleményeket.

Tícián végre feltette azt a bizonyos kérdést Zsófinak!

Zsófi mostantól hivatalosan is Tícián barátnője!

Nem tett beismerő vallomást a Ladik utcai gyilkosság gyanúsítottja

A rendőrök szerdán jelentették be, hogy azonosították a 26 éves férfit, aki a III. kerületben körülbelül két héttel ezelőtt megölhette barátnőjét. Közben kiderült, hogy a férfit lopás miatt hónapok óta keresték, kétszer is elfogatóparancsot adtak ki ellene, mert nem jelent meg a bírósági tárgyalásán.

A fiam elköltözött otthonról egy lány miatt

Andrea szeretné megbeszélni fiával, hogy miért tűnt el otthonról, pláne egy olyan lány miatt, aki csak befolyásolja. Vajon Pisti belátja, hogy hibázott? A teljes adásból kiderül!

Segítség! A csajom összekavart a bátyámmal

Ricsi annyira megharagudott testvérére, hogy az összes családi ebéden elsózta a levesét. Vajon visszaáll a béke a családi viszály után? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gábor illegálisan kukkolja volt barátnőjét…

Mégis hova máshová költözhetett volna el a kettétört szívű rendőr, mint az Ivettel szemközti lakásba? Nem is véletlenül tette ezt, hiszen így exe minden apró lépését nyomon tudja követni.

Exkluzív! Nézz bele a Jófiúk második részébe!

A három peches rendőr egy titkos küldetésre utazott el, ám Bernadett hamar bogarat ültetett barátnője fülébe…

Veronika csak szóban elfogadó a melegekkel szemben?

Bencét sokszor kirekesztették osztálytársai a homoszexualitása miatt, ám arra álmában sem mert gondolni, hogy legjobb barátnője is hátat fordít majd neki. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Niki többet érez barátnője iránt, mint puszta barátság

A lány fél éve ismerkedett meg Izával, aki egyből megdobogtatta a szívét. Sőt, az sem tántorítja vissza, hogy a lánynak pasija van… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Íme a Barátnők Ötparancsolata!

Niki a legjobb barátnőjével, Alexával szeretne kibékülni. Ennek érdekében egy nem mindennapi listát is hozott magával. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Timit kiállították az utcára…

Józsi a barátnőjét szeretné jobb belátásra bírni, aki a fiú szerint nem éppen a legjobb férfiakat nézi ki magának…  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Blanka túl sokat pasizik?


szerző:
2019.08.09. 18:00
Blanka túl sokat pasizik?

Kleopátra a barátnőjét szeretné jó útra téríteni, hiszen a lány a szakítása óta imádja kelletni magát a férfiaknak… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Te mit tennél, ha tudomást szereznél a legjobb barátnőd másságáról?

Timi Bogival szeretné rendezni kapcsolatát, aki akkor távolodott el tőle, mikor megtudta: barátnője a saját neméhez vonzódik. Talán attól tartott, hogy rámozdul? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Laci ráhajtott legjobb barátja csajára

A fiú több módszert is kidolgozott Ricsi barátnőjének meghódítására, ráadásul egy alkalommal női fehérneműket rejtett el barátja hálószobájában. Laci most bocsánatot szeretne kérni barátjától. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ildikó remegni kezdett Ycától…

A nő úgy érzi, hogy az utóbbi időben „megroggyant” a barátságuk Trixivel, ami nem is véletlen. Barátnője háziállata ugyanis kicsapta nála a biztosítékot. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Iza frászt kap a szőrtől…


szerző:
2019.07.16. 18:00
Iza frászt kap a szőrtől…

A lány nemrég költöztek össze barátnőjével, ám ezen a bizonyos dolgon sehogy sem tud továbblépni… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mit tegyek? A barátnőm utálja a házimunkát

Alexet teljesen kiborítja lakótársa lustasága, aki egyáltalán nem veszi ki a részét a takarításból. A fiú most egy tervet eszelt ki a megoldásra. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Alex titkos videófelvétellel buktatta le barátnőjét

A tanácstalan fiúnak bizonyítéka is van lakótársa lustaságára. Íme! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

„Semmire nem való, csak a szexre!”

Mária nem fogadja el fia választottját és ebben lánya, Anita is mellette áll. Nem értik, mit szeret Márkó Enikőn. A három nő most együtt ült le Anikóval. De mit szól ehhez Márk? A teljes adásból kiderül!

A nő, két személyiséggel


szerző:
2019.06.06. 18:00
A nő, két személyiséggel

Marcell az internetes szerelmét szeretné meghódítani, akivel élőben sosem találkozott még. Lehet, hogy ez nem is olyan véletlen? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Noéminek sikerül megmentenie barátnőjét?

A lány sosem látta ilyen rossz lelkiállapotban barátnőjét, hiszen Laura exe a mai napig zaklatja a lányt. Noémi most kérdőre szeretné vonni a fiút: miért nem tudja őt elengedni? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A fiatalok mindent megmutatnak az interneten?

Mariann a fiát, Gergőt szeretné jobb belátásra bírni, aki szinte minden nap indít egy live videót. A kétségbeesett anyuka nem igazán érti ezt a modern jelenséget, és leghőbb vágya, ha fia inkább egy komoly párkapcsolatra fordítaná az idejét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Rolira ismét rátalált a szerelem… de mi a helyzet Adrival?

A ValóVilág9 powered by Big Brother negyedik helyezettje egy buliban ismerkedett meg Fannival, aki ideiglenesen már hozzá is költözött. Roli azonban azt szeretné, ha szerelme továbbra is nála maradna, és ennek érdekében kosarat készül adni Adrinak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Fördős Zé óriási titkot árult el szerelméről

A műsorvezetőre ismét rátalált a boldogság, ám új barátnője nemrég teljesen összetörte… no de nem a szívét!

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Elkel a világ egyik legszexibb pasija?

Zac Efront a világ egyik legszexibb pasijaként tartják számon, fiatal nők ezrei rajonganak érte. A jóképű színész szíve azonban úgy tűnik, foglalt: a pletykák szerint egy 23 éves, dán úszónővel randizgat.

ÖRÖMHÍR: Pribelszki Norbi apuka lesz?

A fiúra ismét rátalált a boldogság, ráadásul már össze is költözött szerelmével. Sőt, szülei példáját követve ő is szívesen lenne fiatal édesapa...

Megölhette barátnőjét: nem bírta elfogadni a szakítást

Aljas indokból elkövetett emberöléssel vádolnak egy budapesti középiskolást. A gyanú szerint a 17 éves fiú januárban megölte volt barátnőjét. Az ügyészség szerint nem tudta feldolgozni, hogy a lány szakított vele. A gyilkosság után feladta magát és mindent bevallott. Akár tizenöt évre is börtönbe kerülhet.

Fördős Zére újra rátalált a szerelem!

A Konyhafőnök VIP zsűritagja nem szingli többé. Ráadásul most először mesélt új kapcsolatáról a nyilvánosság előtt.

Orsi új barátnőre lelt Erika személyében

Amikor Erika megtudta, hogy Orsival mi történt a születésnapján, úgy döntött, kicsit meglepi új ismerősét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamara: „Vérzik a szívem”

Tamara nagy reményekkel fogadta el a csábító állásajánlatot, de mikor színt kellett vallania Szofinak, a legutolsó pillanatban meggondolta magát.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Elek Péter tudja, mi indítja be a nőket…

Részlet a Showder Klub 22. évadának 4. részéből:

A fiúval a nyáron szakított a barátnője, de már összekapta magát, és belelendült a csajozásba. Sőt, most pikáns kalandjairól is mesélt…

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Lagzira készül Bálint Ferenc

Részlet a Showder Klub 22. évadának 4. részéből:

A Szomszédnéni Produkciós iroda tagja hamarosan oltár elé áll kedvesével, ám az esküvői előkészületekkel rendesen meggyűlik a baja…

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Nem fogod elhinni, hogy Solti Ádám miért szakított az exével!

Annyira nem volt hihető Ádám története, hogy egyik lány sem dőlt be neki. Az igazság azonban az, hogy tényleg ezért szakított a színész akkori kedvesével, ráadásul még pszichológushoz is el kellett mennie, annyira megviselte az eset...

Napi romantika: Majkát meglátogatta szerelme a villában

Majka hatalmas meglepetésre ébredt egyik reggel, és nem álom volt csupán, hiszen a barátnője, Zsanett egyszer csak megjelent a luxusbörtönben. Sőt, kaptak tíz percet, amit a riportszobában tölthettek el kettesben.

Fojtogatta barátnőjét

Brutálisan fojtogatta volt barátnőjét egy kapuvári férfi, mert a lány nem akart kibékülni vele. A lány apja talált rájuk, ezután a fojtogató elmenekült.

„Nincs senkim rajta kívül!”

Sziszi évekkel ezelőtt lefeküdt a legjobb barátnője, Rita párjával, amiről a szerelmes nő csak most szerzett tudomást. Ritát villámcsapásként érte őt a dolog, ám most békülésre adta a fejét.

Lali új barátnője igazi bombázó!

Miután Tamásék megmenekültek a barlangból, szembesülniük kellett azzal, hogy míg ők a világtól elzárva rostokoltak, addig Lali megismerkedett egy igazi bomba csajjal.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

KABÁT PETI: a focistafeleségekről

A boldog párkapcsolatban élő Kabát Petit kérdeztük arról, milyen csajok hajtanak a focistákra és mi az ő szerelmük titka Róka Adrival?

Lalinak meggyőződése, hogy testvére barátnője prostituált

Lali véletlenül összefut Pesten Gyurikával és meghívta őt magukhoz az albérletbe. Később Lali majdnem elájult, mikor Gyurika megjelent egy elképesztően szép nővel, akit a barátnőjeként mutatott be. Lali nagyon irigyelte Gyurika sikereit a nőknél, ugyanakkor nem fért a fejébe, hogy lehet ez. Nem sokkal később felmerült benne a gyanú, hogy Gyurika barátnője egy profi prostituált! Lali kajánul Gyurika orra alá dörgölte, mire jött (szerinte) rá.

Válassz: a barátaid vagy a barátnőd!

Sanyi és Norbi barátsága közel 16 év után romlott meg, mikor Norbi összejött egy lánnyal. A fiú az új kapcsolata miatt alig kereste Sanyit, aki most komoly választás elé állította barátját.

Tamás igazi Pókember


szerző:
2018.06.01. 18:00
Tamás igazi Pókember

Tamás valódi parkour-megszállott, és bár kisebb horzsolások kivételével nem volt komolyabb balesete, barátnője sehogy sem tud belenyugodni barátja szenvedélyébe. Lehet erre rámegy a kapcsolatuk is?

A zsiráfmániás barátnő


szerző:
2018.05.23. 18:00
A zsiráfmániás barátnő

Gabriella soha senkit nem érzett annyira közel magához, mint a barátnőjét, Andit. Mivel azonban a lányok egy ideje eltávolodtak egymástól, Gabi most rendezni szeretné kapcsolatukat, és ennek érdekében még egy nem mindennapi tetoválást is csináltatott…

Mihez kezdj egy hisztis barátnővel? Elek Péter segít!

Részlet a 21. évad 7. részéből:

A humorista csaja - állítása szerint - annyira hisztis, hogy már azt sem tudja, mikor menstruál. Nemcsak erről, de az életveszélyes terveikről is mesélt.

Nézd meg itt a teljes adást!

Nem hagyta el Orbán Józsit barátnője

Nem hagyta el Orbán Józsit, csak nem találkozott vele az utóbbi hetekben - állítja a 100 Folk Celsius zenészének barátnője. Andrea azt mondta egy interjúban, nem történt szakítás a 15 éves kapcsolatban, egyszerűen arról van szó, hogy neki is gondjai támadtak, amit egyedül kell megoldania.

 

Lesz még ebből második randi?

Csaba egy társkeresőn ismerkedett meg Melisszával, akivel találkozott is, ráadásul egy csók is elcsattant. A lány viszont később teljesen felszívódott, és alig válaszol Csaba üzeneteire…

Sarolta ágyba bújik Sacival?


szerző:
2018.05.11. 18:00
Sarolta ágyba bújik Sacival?

Bár Saroltának először ellenszenves volt Saci, kapcsolatuk hamarosan barátsággá alakult, ráadásul Saroltának egy titkos vágya is van: ki szeretné próbálni egy lánnyal. Mégis ki más lenne erre a legalkalmasabb, mint Saci?

Csajos délután: Otthonában látogattuk meg az újdonsült konyhafőnököt!

Még egy hete sincs, hogy Böröcz Zsófi elnyerte a Konyhafőnök címet és vele együtt a 10 millió forintot! De ennél sokkal-sokkal többet nyert! Egy igaz barátot! A verseny 4. helyezettjével, Bencsik Emerenciával ugyanis nemcsak a Konyhafőnök alatt alkottak "álomcsapatot", azóta is tartják a kapcsolatot. Most pedig egy igazi csajos délutánjukba csöppentünk.

„Nekem ő kell, nem kell más!”

Norbi és Ildi kapcsolatát tönkretették az állandó veszekedések, ráadásul mások azt állították, hogy a lány nem gondolja komolyan Norbival, és csak játszadozik vele. A fiú egy fényképpel érkezett a stúdióba, amin volt párja és kislánya látható. Szeretné, ha szerelme visszatérne az életébe.

Te befogadnád hajléktalan barátodat?

Fruzsina nemrég elvesztette otthonát, és jelenleg senkije sincs, aki befogadná őt. A szorult helyzetben lévő hölgy most barátnőjéhez, Zsókához fordul segítségért. 

A barátnőm még mindig a volt férjét szereti?

Józsi egyre inkább arra gyanakodik, hogy a barátnőjenek még mindig tart a viszonya az ex férjével. Vajon a nő miért beszélget naponta többször a volt párjával? Vajon miért nem hangosítja ki ilyenkor a telefont? Pláne, ha Józsi még meg is kéri rá…

Vissza az exhez


szerző:
2018.04.17. 18:00
Vissza az exhez

Józsi már ezerszer megbánta, hogy elhagyta barátnőjét, így most egy saját rap szöveggel készült exének. Vajon ismét egymásra találnak a fiatalok?

Kati és Anikó a Paradicsomban?

Katalin és Anikó anno egy-egy iszogatás alkalmával már közelebb kerültek egymáshoz, Kati viszont teljesen belehabarodott barátnőjébe. A szerelmes lány ádámkosztümben érkezett a stúdióba, és bármit megtenne azért, hogy meghódítsa Anikót.  

Erzsi: „Megígérem, hogy változok”

Roxi egyre inkább attól tart, hogy barátnője, Erzsi lassan annyira az alkohol rabjává válik, hogy már nem képes ital nélkül elindítani a napját. Erzsi is tisztában van függőségével, de sajnos nem olyan egyszerű lerakni a piát egyik pillanatról a másikra.

Meddig egészséges a féltékenység?

Isti a barátja, Dávid szemét szeretné felnyitni, aki annyira féltékeny barátnőjére, hogy még iskolába és boltba se engedi el egyedül a lányt. Isti szerint ez már beteges, és barátjának változtatnia kéne viselkedésén.

Iliász még idén megkéri a barátnője kezét!

A 2017-es Survivor győztese a Reggeliben mesélt a tervezett lánykérésről és a családalapításról. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen romatikus módját választaná az eljegyzésnek a szexi túlélő, és milyen problémákba ütközik a gyermekvállalásuk, nézd meg a videót!

Orsi Natinak:

Joe rájött, hogy Orsi teljesen elszigetelődött a többiektől az iskolában, ezért meghívta a lány osztálytársait az albérletbe. Orsi számára nagyon kínos volt az egész, de Niki megmentette a helyzetet, amikor Orsit igazi vagány csajként tüntette fel a többiek előtt. A helyzeten az is csak javított, amikor tanulás helyett bulizni kezdenek az albérletben. Mindenki jól érezte magát Natin kívül, aki durván leszólta az albérletet, és beszólt Orsinak. Joe már éppen közbeavatkozott volna, de Orsi öntudatosan kiállt a lakók mellett és megvédte otthonát, amivel nagyon megérintette nagybátyja szívét.

Exkluzív: Tenya arra kéri a barátnőjét, bocsásson meg neki!

A Celeb vagyok, ments ki innen! második kiesőjének első dolga – a vacsorázás után – az volt, hogy felhívja kedvesét, és megkérje, bocsásson meg neki, hiszen valójában semmi rosszat nem tett a dzsungelben!

János végre kibújik anyukája szoknyája alól?

János közel 40 évesen is az édesanyjával, Erikával él együtt, aki a mai napig reméli, hogy fia talál majd magának egy jóravaló nőt. Ennek ellenére hallani sem szeretne arról, hogy János felvigyen valakit a „pindurka lakásukba”. Na de akkor mégis hogyan csajozzon be?

Így romantikázik Gorbunov Dmitrij és barátnője!

Ha kíváncsi vagy, hogy mit szokott csinálni Gorbunov Dmitrij és szerelme, nézd meg a videót! Figyelem, szuper romantikus jelenetek következnek!

Vajon mit szól Hajnal János új barátnőjéhez?

Márk meglepetés bulit szervezett Hajnalnak a Büróban, ahová János meghívta új barátnőjét is. Enikő először az étterem séfjével találkozott, aki teljesen ledöbbent a lány létezésén.

A teljes adásért kattints IDE!

Anger Zsoltot zserbóval hódította meg barátnője

Zsolt és Emese már egy éve alkotnak egy párt, ráadásul folyton együtt főznek otthon, akár hajnalig is képesek ötletelni. Sőt, Emese annyira mesteri a süteményekben, hogy Zsoltot is az egyik receptjével vette le a lábáról.

Hoppá! Fehér Tibor elszólta magát! Barátnője van?

Most, hogy Mikike és Rami a Celeb, vagyok ments ki innen! miatt elutaztak, Annáék meglepetés vendégekkel vezetik majd a Reggelit. Ennek kapcsán persze felmerült a féltékenység kérdése, és Anna furfangosan kiszedte Tibiből, hogy vajon van-e barátnője.

Zsanett chippendale fiúkat kapott születésnapjára

Marcsi azért érkezett Anikóhoz, hogy születésnapja alkalmából erotikus tánccal lepje meg barátnőjét, Zsanettet. A lány alig hitt a szemének…

Egy fiú lerombolhatja a lányok barátságát?

Eszter és Vivi teljesen ellentétei egymásnak, és pont emiatt lettek a legjobb barátnők. Mikor azonban Eszti összejött egy fiúval, Vivi eltávolodott tőle. Eszter nem érti a helyzetet, és már az is megfordult a fejében, hogy barátnőjének talán tetszik a szerelme. Mi állhat a megromlott barátság hátterében? Anikó utánajárt a kérdésnek!

Vajon kibékülnek végre a Survivor játékosai?

Anita most azért érkezett Anikóhoz, hogy rendezze a Lillával és a Nórival való viszonyát, hiszen a mai napig nem tud napirendre térni a páros aljas tette felett. A lány bőrig ázott az esőben a „kis csintalanság” miatt, és sajnos a Holtak Szigetén sem alakított ki szorosabb barátságot a lányokkal. Vajon most szent lesz a béke közöttük?

Mi lesz Bianka és Barbi cicaharcának a vége?

Bianka és Barbi már az első napokban konfliktusba keveredtek egymással a szigeten, és későbbi kapcsolatuk sem volt vitáktól mentes, ráadásul azóta sem békültek ki egymással, mióta visszatértek a civilizációba. Van még esély a barátságra?

Segítség, a barátnőm a bátyámmal csalt meg!

Zsolti az ex-barátnőjével, Ágival szeretné rendezni a viszonyát. A fiatalok 1 hónapot voltak együtt, de Ági még ilyen rövid időn belül is megcsalta a fiút, ráadásul Zsolti saját bátyjával. Az elkeseredett srác sosem gondolta volna, hogy egyszer csalódni fog testvérében, aki röhögve közölte öccsével a történteket…

Ildikó egy év után találkozott a barátnőjével

Ildikó a legjobb barátnőjével, Ildivel szeretné rendezni kapcsolatát. A két asszony évekig ápolt szoros barátságot, de Ildi férje nehezményezni kezdte viszonyukat, ugyanis szerinte Ildikó szántszándékkal rossz útra terelte feleségét. Ildikó mindent megtenne azért, hogy visszaszerezze lelkitársát, így még arra is képes, hogy Ildi férjével is szembeszálljon...
 

Barátnőjének fogalma sem volt arról, hogy mire készül a lövöldöző

Marilou Danley közleményt adott ki, amelyben azt írta, kedves, figyelmes, csendes emberként ismerte meg a férfit, akivel nyugodt jövőt képzelt el. A rendőrség szerint a nyugdíjas tömeggyilkos - aki vasárnap este 58 embert ölt meg, majd saját magával is végzett - eredetileg nem akart öngyilkos lenni, menekülési terve is volt.

Iliász szívhez szóló üzenetet kapott a kedvesétől

Iliász a szerelmétől kapott egy levelet, ami megerősítette őt abban, hogy párja az igazi. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Laci: „Összedőlt bennem minden”

Feri unokatestvérétől, Lacitól szeretne bocsánatot kérni, és szeretné, ha minden a régi lenne közöttük. Feri ugyanis egy szilveszteri buli alkalmával lefeküdt unokatestvére barátnőjével. Az eset több, mint három éve történt, de a két fiú azóta egy szót sem beszélt egymással. Feri ezerszer megbánta már tettét, és most Anikó segítségét kéri, hogy rendbe tegye unokatestvérével való kapcsolatát…

Harry herceg barátnőjével jelent meg

Harry herceg és barátnője bemutatkozott a nyilvánosság előtt - egy jótékonysági eseményre érkeztek együtt. Hosszú időn keresztül csak találgatták, hogy együtt van Harry és a színésznő, közös fotót csak paparazzók lőttek korábban. A hivatalos bemutatás viszont jelképes lehet: decemberben állítólag már az eljegyzés következhet.

Roland ráhajtott a legjobb haverjának barátnőjére?

Gergő és Roland évek óta legjobb barátok, de Gergő bizalma nemrég megingott. Roland ugyanis ráírt Gergő barátnőjére, Nettára. A csalódott fiú most számon szeretné kérni barátját, ő azonban minden vádat tagad. Anikónak viszont bizonyítéka is van, amivel le tudja leplezni a fiút…

Erzsike bosszút állt barátnőjén?

Ildikó mindig is jó barátságot ápolt szomszédjával, Erzsikével, aki folyamatosan pénzt kért tőle. Ildikó mindig kisegítette Erzsikét, de egy idő után besokallt, ezért megromlott a viszonyuk. Egy nap Ildikó arra ébredt, hogy a ruhái szétszórva hevernek a játszótéren. Ildikó most számon kéri Erzsikét, aki azt állítja, hogy a másik lépcsőházban élő Marika a tettes. Vajon mi az igazság?

Egy barátság vége:

Krisztának volt egy gyerekkori barátnője, de már három éve nem tartják a kapcsolatot. Kriszta azt állítja, hogy Erzsike annyira beleavatkozott az életébe, hogy erre ráment a házassága is. Bár Kriszta nem akarja, hogy Erzsi és ő újra barátok legyenek, szeretne választ kapni a kérdéseire.

Az ex-villalakó, Cristofel keményen kigyúrta magát

Arnold Schwarzenegger nyomdokaiba léphet a botrányhős ex-villalakó? Cristofel két éve kezdte kigyúrni magát, túl van élet első testépítő versenyén, ahol új barátnője volt legszenvedélyesebb drukkere. A kubai macsó mellett számos hölgyet ismerhettünk meg, viharos kapcsolatok állnak mögötte. Nikivel azonban minden eddiginél szorosabb a kötelék, bizonyíték erre a tetoválás is, egymás nevét varratták magukra egy oroszlánfej kíséretében.

A teljes adást itt nézheti meg!

Krisztián soha nem fog tudni megbocsátani a testvérének

Krisztián boldog párkapcsolatban élt Fannival, született egy közös gyermekük is, azonban testvére lefeküdt a lánnyal. Hogyan érintette mindez a megcsalt srácot, és kapott-e választ a kérdéseire az Anikó Show-ban? Erről ő maga mesélt kameránk előtt!

Támadják Matolcsy barátnőjét

Több mint 32 millió forintos lakáshitelt adott a Magyar Nemzeti Bank Matolcsy György jegybankelnök barátnőjének, Vajda Zitának, ezt a Zoom.hu derítette ki. A kedvezményes kölcsönből a korábban a jegybanknál dolgozó nő egy 60 négyzetméteres I. kerületi lakást vásárolt még két éve. Az Együtt szerint etikátlan, hogy közpénzből adtak kedvezményes hitelt Matolcsy György barátnőjének. A Magyar Nemzeti Bank azt írta, a szabályok szerint jártak el.

A legjobb barátnőjével akar együtt lenni Virginia...

Virginia és legjobb barátnője már hosszú évek óta számíthatnak egymásra, nemrég pedig egy leszbikus kalandban is részt vettek. Virginiának annyira bejött az együttlét, hogy arra kérte barátnőjét, ismételjék meg a forró pillanatokat.

Milán már alig várja, hogy valaki elvegye a szüzességét

Milánnak ugyan már volt barátnője, ágyba még nem bújt senkivel. A srác akkor azért nem akarta a szexet, mert még korainak tartotta, de azóta sokat változott a gondolkodása. Milán úgy érzi, hogy itt az ideje, hogy valaki elvegye a szüzességét!

Story Extra 2017-06-14


szerző:
2017.06.14. 17:25
Előző rész (2017. május 31.)

Gréti még mindig nem tért vissza, ami nagyon megviseli Danit. Alexa kellemetlen hívást kap egy gyerekkori barátnőjétől. Hajni és Milán egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Doma:

Adrienn barátnőjével és anyukájával, Doma pedig egyik barátjával beszélte meg a történteket.

Robi egy igazán szerencsés férfi?

Kinga barátnői is úgy vélik, hogy a lány nem illik össze a 43 éves férfivel. Ennek ellenére mégis táncba vitték, hogy elmondják, mennyire örülnek neki...

Bori bebizonyítja Grétinek, milyen jó barátnő

Amikor a nap folyamán eltűnik Gréti mobilja, Bori szenvedélyesen beleveti magát a bűntény felderítésébe. Amikor végül sikerül visszaszereznie a mobilt, ő lesz a nap hőse.

Fókusz 2017-04-03


szerző:
2017.04.03. 17:25
Emma megismeri álmai nőjét, Lindát

Emma belebotlik álmai asszonyába, aki Lindának hívnak. Úgy tűnik, Lindát is megérinti Emma. Elmennek meginni valamit, teljesen egy hullámhosszon vannak, majd vadul megcsókolják egymást.

33. rész - Segítség, a barátom volt felesége barátkozni akar velem!

A vonzó Winkler Norbert több évtizedes házasság után hagyta el családját a vonzó és fiatal kávézótulajdonos, Sólyom Kata miatt. A pár két éve él együtt és kapcsolatuk harmonikus is lenne, ha Norbert volt felesége nem lenne jelen folyamatosan az életükben...

Tom Cruise nincs már egyedül!


szerző:
2017.03.23. 17:55
Tom Cruise nincs már egyedül!

Tom Cruisera végre rátalált a szerelem Vanessa Kirby  személyében. Az 54 éves színész a hölgy tehetségére figyelt fel először: egy sorozatban látta meg és attól kezdve nem tudta kiverni a fejéből. Meggyőzte a legújabb Mission Impossible film producereit, hogy az előkészületek során hívják el egy meghallgatásra – ők pedig hallgattak rá.

27. rész - Egy lány tudni akarja, hogy ki ölte meg a legjobb barátnőjét?

Dominikát teljesen váratlanul éri, amikor letartóztatják a barátját, Szabolcsot, de amikor véletlenül fültanúja lesz egy beszélgetésnek, rájön, hogy az egész életét át kell értékelnie, mert eddig hazugságok között élt, ráadásul fogalma sincs róla, hogy magához tér-e valaha kómába esett barátnőj…

21. rész - Vedd már észre, megcsal a barátnőd!

Anna mindenáron meg akarja akadályozni, hogy öccse egy olyan lánnyal járjon, aki esetleg becsapja őt, mert fél, hogy ez újabb összeomláshoz vezethet. Dániel ezért megszakítja a kapcsolatot a nővérével. Amikor azonban Dániel maga is talál Eszter hűtlenségére utaló jelet, eltűnik...

Hajdú Péter: „Hosszú távra tervezünk mindketten.”

Sebestyén Balázs vendégét a Fókusz kamerája egy napig követte, hogy minden érdekes és exkluzív dolgot megmutathasson nektek. A műsorvezető őszintén vallott saját magáról, véget ért házasságáról és új kapcsolatáról is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való