KERESÉS search-close

barátnők

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "barátnők"

Anna botrányosan nagy titkot árul el a barátnőinek!

Futótűzként terjed a hír, hogy Anna miben ébredt egy vakrandi után…  

Álomnyaralás Barátok közt: Görgényi Fruzsi és Nagy Alex három hetet töltött Thaiföldön

Új barátság született! A Barátok közt színésznői, Görgényi Fruzsina és Nagy Alexandra már három éve dolgoznak együtt, de csak az utóbbi időben kerültek közel egymáshoz. A nagy egymásra találást egy három hetes közös nyaralással koronázták meg.

Krisztinek elege lett: barátnője mindig a pasijait választja helyette

Volt olyan, hogy Kriszti két évig nem tudott semmit barátnőjéről. Ez azóta is bántja és fél, hogy megint ez lesz, ha Móni bepasizik. Vajon meg tudják beszélni? A teljes adásból kiderül!

Annamari egyet szeretne, ha barátnője vele edzene

Annamari sokat változtatott az életében, hogy lefogyhasson. Neki sikerült, most azonban barátnőjét szeretné rávenni, hogy kövesse a példáját. Vajon Anikó hogyan dönt? A teljes adásból kiderül!

Evelin profi fotózással lepte meg Laurát

Miután Laura bevallotta, hogy mennyire fél attól, hogy modell karrierje sosem lesz sikeres, Evelin meglepte őt egy profi fotózással, hogy bíztassa barátnőjét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Taylor Swift eszméletlen cuki ajándékkal lepte meg Selena Gomezt!

Az énekesnő pár napja ünnepelte 26. születésnapját. A jeles napról pedig legjobb barátnője sem feledkezett meg.

Taylor Swift nagyon cukin köszöntötte fel Selena Gomezt

Taylor Swift nagyon cukin köszöntötte fel Selena Gomezt, aki pár napja ünnepelte 26. születésnapját. A legjobb barátnője nem feledkezett meg a jeles napról, így az elterelés kedvéért csak telefonon köszöntötte Gomezt. A meglepetés csak ezután jött...

Bea csak a legjobb barátnőjét akarja visszakapni

Bea és Eszter ovis koruk óta legjobb barátnők voltak, azonban egyik napról a másikra eltűntek egymás életéből. Bea szerint Eszter pasija lehet az oka mindennek. Fél év után most újra találkoztak.

Dalma trükkösen állt bosszút Laura rosszakaróján

Dalma saját érzelmeitől megriadva és önmagát védve reggel inkább lemondta a Laura által tervezett közös shoppingolást. De Laura addig könyörgött neki, míg végül mégis beleegyezett a programba. Bár Dalma utálja a mértéktelen vásárlást, várakozásai ellenére mégis jól szórakozott. Sőt Laura szemében még hőssé is vált, amikor fondorlatosan visszaszerezte egy másik vevőtől a Laura által önmagának kiszemelt ruhát.

Ildikó porig rombolta Joe életét

Joe mindenét elveszítette, amikor leégett a műhely. Karola szenved a szakítástól. Evelint és Szilvit meglopták.

Anita:

Klaudia és Luca azért jöttek az Anikó Showba, hogy megkérjék barátnőjüket, Anitát, ne töltsön fel magáról intim fotókat az Instára. Klau azt tanácsolta Anitának, hogy tegye priváttá Instagram-oldalát, de a lány nem értette, mi a gond a feltöltött fotóival. A beszélgetés során kiderült, hogy Anita párja abszolút nem követi nyomon barátnője Insta profilját, aztán a lány ígéretet tett aggódó barátnőinek.

Szilvi Majának: „Mit kell tennem, hogy legalább egy esélyt adj?”

Szilvi kétségbe volt esve, amiért Andorral való afférja véget vethet Majával való barátságának…

Valóra válik Nóra rémálma?

Peti nem bírta már tovább a folyamatos lelkiismeret-furdalást, bűntudatot, és mindent bevallott édesanyjának. Juli lassan kezdi összerakni a kockákat, és úgy dönt, beszél Nórával.

Endrei Judit és lányai között irigylésre méltó a kapcsolat

Endrei Judit úgy véli, hogy a jó anya-lánya kapcsolathoz elengedhetetlen, hogy ne csak édesanyja, de barátnője is legyen a lányainak, a 24 éves Nórinak és a 21 éves Laurának. Vendégünk volt Endrei Judit.

Gréta és a barátnői lázasan készülődnek az esti koktélozásra, azonban Nikosz cserben hagyja őket, és nem érkezik meg időben. Mivel Filkót nem szeretnék magára hagyni a lányok, ezért végül lefújják az esti bulit, és otthon elemzik ki Grétáék kapcsolatát. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Először bulizott Budapesten VV Zsu

A kiskunmajsai lányt barátnője VV Dóri vezette be a fővárosi éjszaka rejtelmeibe. A görbe estén ott volt egykori lakótársuk VV Dani, és a ValóVilág 5 győztese, Attila is. A csajok a Villában eleinte nem szívlelték egymást, mostanra azonban elválaszthatatlan barátnők lettek: közös fotózást is terveznek, már csak az a kérdés, hogy tudnak-e olyat mutatni, amit a Villában nem láthattunk.

Póth Dia és Kisó 25 éve elválaszthatatlanok

A műkorcsolyázó jelenleg egyedül neveli két gyermekét, a négy éves Kírát és az egyéves Andrejt, futballista férjét, Gyepes Gábort ugyanis Angliához köti a szerződése. Gyermekkori jó barátnője, Kisó mindenben segít neki.

VV Ágica megérett az anyaságra


szerző:
2013.04.03. 23:30
VV Ágica megérett az anyaságra

A ValóVilág egykori játékosa az olasz szerelme miatt kétlaki életet él, de a két legjobb barátnőjére, Fresh Andira és Judyra mindig számíthat. A lányok 9 éve barátkoztak össze, azóta rendszeresen összejárnak, és megbeszélik egymás közt a világ dolgait.

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-27

Alekosz: Folytatódott Alekosz és a menyasszony-jelöltek drámája: szerelmes viták, kellemetlen bakik és felhők feletti boldogság szemtanúi lehettünk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való