KERESÉS search-close

barátság

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "barátság"

Egy új barátság kezdete: Puskás Peti és a kismalac

Járai Máté után az énekes is meglátogatta Rancho El Zamor egyik legcukibb állatát…

Járai Máté összehaverkodott a kismalaccal

A színész betartotta ígéretét és ellátta Rancho El Zamor állatait. Dér Heni szerint a kismalac kifejezetten kedveli Mátét.

Szalay Bence meglepő dolgot árult el Merciről a kiesésük után

Amellett, hogy új barátot szereztek a Nyerő Páros villájában, valami mással is gazdagodott Bence és Merci kapcsolata...

A közös csibészkedésekből igazi jóbarát lett Fluor Tomiból és Istenes Bencéből

Fluor Tomi és Istenes Bence már több, mint 10 éve ismerik egymást. Az őrült kalandozások közben mindketten felnőttek és némileg meg is komolyodtak. Felidézik a legszebb és legviccesebb közös emlékeiket, elmondják, hogy mit gondolnak egymásról és elképzelik, milyenek lesznek majd nyugdíjasként 50 év múlva?!

FLUOR&ISTENES: „Mentünk az utcán és sikító tinilányok rohantak utánunk!”

Külön-külön is igazi sikersztori Istenes Bence és Fluor Tomi élete. A két híresség már 10 éve nemcsak a csibészségben alkot egy párt, hanem komoly élet helyzetekben is kiálltak már egymás mellett.

Sorsdöntő pillanat: így mentette meg Krisztián Rudi életét!

Ahogy egyre jobban közeledik a búcsúzás pillanata, úgy törnek fel Kriszben az emlékek a frontról, és az elhunyt barátjáról.

Így került közel egymáshoz Görgényi Fruzsi és Dobai Attila!

A Barátok közt színésznője, Görgényi Fruzsi és Dobai Attila közösen főztek a Reggeliben, és megismerkedésük történetét is elmesélték a nézőknek.

Ilyen egy igazi nyuszi-kutya barátság

Bailey-t, a golden retrievert hiszik anyukájuknak ezek a Spanyolországban élő tapsifülesek, amivel mindösszesen csak egy baj van: a kutya valójában kan. Ez azonban úgy tűnik, egyáltalán nem zavarja a már összekovácsolódott párost, akikre az interneten rengetegen kíváncsiak.

Luca nem válogatja meg a szavait a híres divatguruval szemben

A fiatal lányt elöntik az indulatok, amikor meghallja, hogy Emánuel hogyan beszél legjobb barátnőjével.

Kollégából barát: az Autogram hozta össze Nagy Sanyit és Borsi Gergőt

Borsi Gergő és Nagy Sanyi kollégából lettek barátok. Barátságuk történetéről a Reggeliben meséltek. Autogram szombaton 11:20-kor az RTL Klubon!

BARÁTSÁG: Együtt szökött el egy fehér póniló és egy kutya a tanyáról

Együtt szökött el egy póniló és egy kutya. A gazdájuk órákon át kétségbeesetten kereste őket. Mint kiderült, az állatok a miskolci tűzoltóságon vendégeskedtek. Egy járókelő hívta a segélyvonalat, hogy az utcán kóborolnak. A rendőrök a tűzoltóság környékén találták meg őket, és míg a gazdájuk értük nem ment, a tűzoltóság udvarán kötötték ki őket.

TOPLISTA - Wolf Kati:

A népszerű tehetségkutató egykori versenyzői felelevenítették legszebb emlékeiket.

Szonja szerint nem csoda, hogy Gigiről mindenkinek a szex jut eszébe

Mióta kikerültek a szexi sütis képek, azóta egyszerűen nincs más témájuk a barátnőknek – és ennek bizony most Szonja hangot is adott.

Egy életre szóló kaland elé néz Mariska és Baba

A javasasszony már nem az a szegény kuruzsló, mint aki két évvel ezelőtt volt – egy világutazó dáma vált belőle, akinek bizony szüksége van egy jó társalkodónőre.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

„Juli, nagyon hiányzol nekem!”

Úgy tűnt, a két barátnő már soha sem fog kibékülni egymással. Most azonban eljött az a pillanat, amikor mindketten úgy érezték, el kell engedniük a múltat.

Szonja elhagyja a Mátyás király teret!

A fiatal lány nem bírja tovább Adél kioktatását és úgy dönt, véget vet a barátságuknak és az eddigi közös életüknek. 

Csúnyán hajba kapott Anna és Katica

Hiába próbált a bárókisasszony békülni a szolgálóval, a köztük lévő harag csak még jobban elmélyült...

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Gyerekkori barátságaink elkísérnek bennünket egy életen át?

Gyerekkori barátságaink meghatározóak lehetnek, és örömmel gondolunk vissza a közös pillanatokra. De vajon elkísérnek-e bennünket egy életen keresztül, vagy törvényszerűen lemorzsolódnak, ha nem tudják tartani velünk a lépést? Lakatos Márk és Papp Gergő sem a Reggeliben futottak össze először.

Tudtad, hogy a Reggeli műsorvezetői gyerekkoruk óta barátok?

Ha Lakatos Márk és Papp Gergő kettőse összeszokott párosnak tűnik a Reggeliben, az nem a véletlen műve. A két műsorvezető tinédzser korában barátkozott össze egy kalandos, franciaországi utazás egynapos vonatútja során. De hogy hogyan lettek ennyire jóban és hogyan tudták az évek alatt is megtartani barátságukat, arról meséljenek ők!

Furcsa pár állati módra

Prérifarkas és borz. Ragadozók, vetélytársak, ezért engesztelhetetlen ellenségek. Állatvédők azonban találtak egy furcsa párt Kaliforia egyik részén. Ezek közösen vadásznak, nagyon ragaszkodnak egymáshoz, más szóval barátok, már ha emberi módon gondolunk a kapcsolatukra.

Anna a fejébe vette, hogy megszerzi Sándort

A bárókisasszony úgy dönt, kézbe veszi a szerelmi ügyet.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

KEREKES JÓZSEF: A mi kis falunk közmunkásai az életben is jóbarátok

Baki – az ország egyik legnépszerűbb közmunkása, A mi kis falunkban. Az őt alakító színész, Kerekes Jószef azt meséli, igazi barátságok alakultak ki a sorozat forgatása közben. A közmunkások pedig nem csak a népszerű sorozatban alkotnak kezdetek óta egy külön kis csapatot, de a valóságban is jó barátok is lettek.

A szolgáló ultimátumot ad a bárókisasszonynak

Katica nem kér sokat, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy Anna milyen választ ad…

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Sándor miatt Katica mindent elveszíthet...

Mikor megtudja Anna, hogy a szolgálója eddig titokban rejtegette a robbantót, úgy dönt, ennek súlyos következményei lesznek...

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Galambos Lajost annyira megviselte barátja halála, hogy először el sem hitte

Galambos Lajos először azt hitte, hogy csak egy rossz tréfa legjobb barátjának halála, ezért rögtön egy sms-t küldött Gesztesinek, amire sajnos már nem érkezett válasz. A trombitás 40 éves barátságukról beszélt a Fókusznak és azt is elárulta, hogy miről tettek egymásnak ígéretet tavaly májusban a kardiológián. A Galambos Lajossal készült teljes interjút visszanézhetik: ITT!

GALAMBOS LAJOS: „40 éve jó barátok voltunk Karcsival!”

Galambos Lajos és Gesztesi Károly egy zeneművészeti iskolába jártak, ahol már az első pillanattól kezdve barátok lettek. Gesztesi Károly szombaton a budapesti Ferdinánd hídnál vezette az autóját, amikor rosszul lett, infarktust kapott. Galambos Lajos azt mondja, ha teheti, örökre elkerüli azt a hidat, ahol legjobb barátja életét vesztette.

VARGA VIKTOR: „Dániel olyan volt, mint a jövőbeli énem

Varga Viktor arra már nem emlékszik, hogy hol és mikor találkozott először Benkő Dániellel, de azt rögtön érezték, hogy lelki társak. Dániel fogadott fiának hívta Viktort, gyakran egész délutánokat beszélgettek át. Barátja halála után az énekes egy klipet készített Dániel emlékére, ezzel is tisztelegve Benkő szellemisége előtt. Mert Viktor szerint így életben lehet tartani valakit halála után is.

A Drága örökösök Icukája cuki nagymamát alakít a Nofilterben!

A sorozat befejező részében Anna és Szonja nagymamája is feltűnik, aki bizony nem fél tükröt tartani az unokáknak…

A teljes részt ITT tudod megnézni!

GESZTI PÉTER: 10 napot tölthetett Andy Vajna Los Angeles-i otthonában

Geszti Péter hátborzongató érzésként éli meg, hogy egykori barátjának a tárgyai  az árverés miatt szétszóródnak a világban. Andy-vel 1996-ban ismerték meg egymást, amikor A miniszter félrelép forgatókönyvén kezdtek el dolgozni.

A Konyhafőnöknek köszönhetik barátságukat

Miközben a hírességek a tíz millió forintért és A Konyhafőnök VIP címért testi épségüket is kockára teszik, versenyt futnak az idővel és harcolnak az elemekkel, a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő életét csendben forgatja fel a műsor. Barátot és szerelmet is talált a fakanalak és kamerák kereszttüzében. Kabát Petiben ő látta meg a lehetőséget, rajta kívül senki nem hitt az ex-labdarúgó tehetségében. Ma már elég sok mindent együtt főznek ki...

JÓ BARÁTOK: Nem csak a fakanalat forgatják mesterien

Kabát Peti és Rácz Jenő heti rendszerességgel sportolnak együtt. A Konyhafőnök VIP-ben derült fény jó barátságukra. A squash pályán kaptuk el őket, hogy megkérdezzük mennyire jó barátok?

Ruszó Tibi Anti bácsiról: „Olyan volt, mintha a nagypapámmal lettem volna egész végig”

Az X-Faktor versenyzője nem bírta visszatartani könnyeit, miután kiestek a C.O.O.L. tagjai, ráadásul Anti bácsi búcsúzását is nehezen élte meg.

KIMARADT: Justin Bieber biztatta az X-Faktor versenyzőjét?

Varga László Brendont nem akárkivel sodorta össze az élet, hiszen egyszer a világhírű énekessel találkozhatott. Sőt, énekelt is neki…

Mi vár az X-Faktor nagy visszatérőire? Siker vagy kudarc?

Ács Cintia 2016-ban jelentkezett először az X-Faktorba, és több oka is volt arra, amiért csak 3 évvel később indult újra a tehetségkutatón. 3 éve a Táborban kötött örök barátságot Alettával, aki abban az évben át is kellett, hogy adja a székét barátnőjének. A két lány hosszú idő óta, most idén az X-Faktorban láthatta újra egymást.

Taktika vagy szimpátia: veszélyes lehet Bence és Tomi barátsága a többi párra nézve?

A harmadik szimpátiaszavazás előtt elgondolkoztak a párok azon, hogy taktika vagy szimpátia alapján döntsenek.

Eni és Krisz barátkereső túrára indultak a villában!

A két modell Sárközi Ákosék és Fésűs Nellyék felé kezdett el nyitni.

Így reagált Fluor Tomi, amikor meglátta Istenes Bencét a Nyerő Páros villában!

Fluor Tomi és Istenes Bence régóta barátok, azt azonban nem tudták, hogy mindketten részt vesznek a Nyerő Páros új évadában! A srácok reakciója megfizethetetlen!

Vivi a flegmaságával mindenkit eltaszít magától?

A lány nagyon sok barátot veszített már el életéből a nyers stílusa miatt. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Elmész dolgozni vagy nem élhetsz velem tovább!

Szilvi és Norbi több éve nagyon jó barátok, Szilvi be is fogadta magához a srácot. Azonban ez az odaköltözés kicsit elhúzódott, ráadásul úgy, hogy Norbi nem ad bele a háztartásba. Vajon meg tudják beszélni? A teljes adásból kiderül!

Mi lesz most? Tamás megütötte a főnökét

Dezső fel szeretné nyitni barátja szemét, aki szerinte nem igazán jár jó úton. Sőt, a minap kezet emelt felettesére… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zitához nem szívesen mennek vendégségbe…

A nő imádja az egzotikus állatokat, így most egy madárpókkal és egy párduckaméleonnal érkezett a stúdióba. Leghőbb vágya, hogy megszerettesse kedvenceit barátjával, Jánossal. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A fiúk fel akarják nyitni Gábor szemét Niával kapcsolatban?

A fiúk úgy döntöttek, azzal szembesítik Gábort, hogy Nia egyszerűen az orránál fogva vezeti őt és ideje lenne lépnie valamerre.

Balhé a diszkóban: Máté megütötte barátját

A fiatal fiú úgy érzi, soha nem fog még egy olyan barátot találni, mint István. Ezért is bánja annyira, hogy egy buliban olyan hirtelen felkapta a vizet.  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Barátság vagy szerelem? Mi van Pásztor Virág és Gombos Krisztián között?

Vajon létezik fiú-lány barátság? Pásztor Virág és Gombos Krisztián hiszik, hogy létezik. Kettejük között mindenképpen ez a helyzet, azonban már az első perctől fogva úgy érezték, mintha ezer éve ismernék egymást. De mi a helyzet a karaktereikkel a Barátok köztben?

Veronika csak szóban elfogadó a melegekkel szemben?

Bencét sokszor kirekesztették osztálytársai a homoszexualitása miatt, ám arra álmában sem mert gondolni, hogy legjobb barátnője is hátat fordít majd neki. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Niki többet érez barátnője iránt, mint puszta barátság

A lány fél éve ismerkedett meg Izával, aki egyből megdobogtatta a szívét. Sőt, az sem tántorítja vissza, hogy a lánynak pasija van… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Íme a Barátnők Ötparancsolata!

Niki a legjobb barátnőjével, Alexával szeretne kibékülni. Ennek érdekében egy nem mindennapi listát is hozott magával. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Timit kiállították az utcára…

Józsi a barátnőjét szeretné jobb belátásra bírni, aki a fiú szerint nem éppen a legjobb férfiakat nézi ki magának…  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Marcinak nem árt vigyáznia a piával

Norbi nagyon szeretné, ha barátja megváltozna. Marci ugyanis az agresszivitástól sem retten vissza, amikor a pohár fenekére néz… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dia Vityának: „Nem akarom megint eljátszani az esélyeimet…”

Dia próbálta tartani magát az elhatározásához, hogy Vityával csak barátok maradjanak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szandi szembeszállt barátnője pasijával

A lánynál teljesen betelt a pohár, hiszen állítása szerint az is előfordult már, hogy Sanyi a nyílt utcán kiabált vele. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ajajj! A két Martin „bal lábbal ébredt fel”

A fiúk egy nap csúnya dolgokat vágtak egymás fejéhez, aminek következtében fél éve szóba sem állnak egymással. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A Drága örökösök házaspárjának a való életben is van közös múltja...

Mészáros Piroska után Molnár Gusztáv is tiszteletét tette a Reggeli stúdiójában, ahol kolleganőjével egyhamar feltárták múltbeli emlékeiket...

Blanka túl sokat pasizik?


szerző:
2019.08.09. 18:00
Blanka túl sokat pasizik?

Kleopátra a barátnőjét szeretné jó útra téríteni, hiszen a lány a szakítása óta imádja kelletni magát a férfiaknak… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ádám saját verssel készült egykori barátjának

„Itt az Anikó Show-ban most elmondom véleményem, ha veled gangelhetnék újra, mint régen.” Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Hunor elhatározta: jó útra tereli drogfüggő barátját

A fiú szerint Martin élete a középiskola után kezdett „döcögössé válni”, és szenvedélybetegsége is jócskán megnehezíti a helyzetét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Részegen vallott szerelmet legjobb barátja csajának

Milán semmire nem emlékszik az esetből, barátja, Zsolti azonban nagyon megharagudott rá emiatt. Vajon hogy történt valójában ez a vallomás? Zsolti barátnőjével együtt idézték fel.

„Azzal szembesültem a kádban, hogy otthagyta a fanszőrzetét…”

Álmos és legjobb barátja több éve együtt laknak, azonban Álmosnak elege lett Pisti rendetlenségéből, aki mindenhol otthagyja a szőrét… Vajon megtudják beszélni a problémát? A teljes adásból kiderül!

A barátom mindenkit lenéz, elegem van!

Renátó nagyon szereti barátját, akivel azonban van egy kis gondja. Martin mindenkivel lekezelően beszél és nem foglalkozik mások érzéseivel. Vajon megoldódik ez az ellentét? A teljes adásból kiderül!

Te mit tennél, ha tudomást szereznél a legjobb barátnőd másságáról?

Timi Bogival szeretné rendezni kapcsolatát, aki akkor távolodott el tőle, mikor megtudta: barátnője a saját neméhez vonzódik. Talán attól tartott, hogy rámozdul? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rácz Jenő nemcsak szerelmet, de barátokat is kapott a Konyhafőnöktől

Mostanában minden a séf szerelmi életéről szól, azonban Gyuricza Dórin kívül is akad olyan ember Rácz Jenő életében, akit a gastro reality alatt ismert meg.

Laci ráhajtott legjobb barátja csajára

A fiú több módszert is kidolgozott Ricsi barátnőjének meghódítására, ráadásul egy alkalommal női fehérneműket rejtett el barátja hálószobájában. Laci most bocsánatot szeretne kérni barátjától. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ildikó remegni kezdett Ycától…

A nő úgy érzi, hogy az utóbbi időben „megroggyant” a barátságuk Trixivel, ami nem is véletlen. Barátnője háziállata ugyanis kicsapta nála a biztosítékot. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Iza frászt kap a szőrtől…


szerző:
2019.07.16. 18:00
Iza frászt kap a szőrtől…

A lány nemrég költöztek össze barátnőjével, ám ezen a bizonyos dolgon sehogy sem tud továbblépni… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

János felöntött kicsit a garatra, de már bűnbocsánatot kért Istentől

János egy ferde éjszakán összekavart legjobb barátja barátnőjével, és bár az Úrtól már megbocsátást kért, úgy érzi, Janinak is meg kell gyónnia bűnét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mit tegyek? A barátnőm utálja a házimunkát

Alexet teljesen kiborítja lakótársa lustasága, aki egyáltalán nem veszi ki a részét a takarításból. A fiú most egy tervet eszelt ki a megoldásra. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Alex titkos videófelvétellel buktatta le barátnőjét

A tanácstalan fiúnak bizonyítéka is van lakótársa lustaságára. Íme! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sikerül leszoktatni Pétert a füves cigiről?

Sándor a barátjáért aggódik, akinek szerinte végleg le kell számolnia régi életével és káros szenvedélyével. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Karcsi, a nagy csajozógép


szerző:
2019.07.05. 18:00
Karcsi, a nagy csajozógép

A fiú nagyon jól ismeri a csábítás csínját-bínját, és hamarosan egy „csajbefűzési tanfolyamot” is szeretne indítani. Előtte azonban legjobb barátjának is tanácsolna egy-két tippet… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rajmi eltűnt, mint „szürke szamár a ködben”

Fatime a legjobb barátját szeretné visszakapni, akivel hónapok óta nem beszélt. Mi történhetett a fiúval? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rajongásból barátság? Tóth Andi elmesélte történetét...

Az X-Faktor ötödik évadának nyertese az interneten tartja a kapcsolatot követőivel, és bizony az is előfordult már, hogy bizalmába fogadott egy rajongót...

Petinek „van egy kis pia a fejében”?

Bár a fiú azt állítja, nem iszik sűrűn egy héten, a barátja egészen másképp vélekedik a dologról. Tomi most egy szondát is hozott magával, hogy letesztelje haverját… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnagyobb álma, hogy tetoválóművész legyen

Sanyi már gyerekkorában is szeretett kitűnni társai közül a vagány stílusával, így nem véletlen, hogy imádja a tetkókat. Sőt, hatalmas vágya, hogy egyszer ő maga is varrasson másokra. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Hűha! Ezer felé robbant szét a klaviatúra

Zoli választás elé állította legjobb barátját: a zene vagy a számítógép? Attila döntött, és lesújtott… Itt megnézheted a teljes beszélgetést!

Sminkelés vagy barátság?


szerző:
2019.06.20. 18:00
Sminkelés vagy barátság?

Nikolasznak már sok, ahogy legjobb barátja, Laci sminkeli magát. Az utcán sem érzi magát biztonságban emiatt. Hogy mi lesz a probléma megoldása? A teljes adásból kiderül!

Attila visszatért, ezúttal nőként

A fiú egyszer már járt Anikónál, és akkor egy lányt próbált elcsábítani. Most viszont teljesen más kinézettel lépett be a stúdióajtón, ahol egyik gyerekkori barátjával tisztázta kapcsolatát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsolt megszökteti legjobb barátját?

Zsolt a legjobb haverját, Bécit szeretné magához költöztetni, hiszen úgy érzi, barátja édesapja elég szűk pórázon tartja őt. Anikó az idősebb Bélát is elérte telefonon… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mit tegyek? Kaszinófüggő a barátom

Anno Balázs avatta be Kristófot a kaszinózás világába, aki azonban túlságosan is rákattant a játékra. Balázs most úgy érzi, közbe kell szólnia. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Noéminek sikerül megmentenie barátnőjét?

A lány sosem látta ilyen rossz lelkiállapotban barátnőjét, hiszen Laura exe a mai napig zaklatja a lányt. Noémi most kérdőre szeretné vonni a fiút: miért nem tudja őt elengedni? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Vivi és VV Krisztián barátokként folytatják

A fiatalok a heves természetük miatt a villán kívül is rengeteget veszekedtek, így jobbnak látták, ha „haverok” maradnak. 

VV Zsuzsut teljesen lesokkolta a titkos hangfelvétel

Bár Greg a mai napig tartja a kapcsolatot a ValóVilág9 powered by Big Brother nyertesével, egy mellbevágó hangfájltól teljesen elállt Zsuzsu szívverése. A szóban forgó felvételen ugyanis Greg hallható… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Németh Kristóf alig hitt a szemének!

Bár Varga Iza nem egy csapatba került régi barátjával, meleg szívvel gondolt rá, és nem is akármivel szerzett neki meglepetést...

Babavárás, viharos románcok és egy közös tetoválás - élet a VV után

A ValóVilág 9 játékosai nem a türelmükről híresek, már közös tetováláson gondolkodnak. Lehet, hogy ezt is megbánják majd? Babavárás, viharos románcok és barátság: a villakapcsolatok teljesen átalakultak mióta mindenki visszatért az eredeti életéhez. A nyertes Zsuzsunak a 36 milliós főnyereményével könnyebb dolga van, de mihez kezdenek a többiek a Villalét után?

Hajdú Péter: „Nem tudok rá haragudni, de egy barátság véget ért”

A producer őszintén mesélt a Dömsödi Gáborral való kapcsolatáról, amiről múltbeli titkokat is elárult…

Joe Evelinnek: „Őszintén megbocsátok, és őszintén elnézést kérek…”

Joe rájött, hogy ideje beismernie a hibáját…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ilyen cuki képet még nem láttál a Barátok közt színészéről!

Kiss Péter Balázs és Nyári Dia nemcsak kollégák, hanem nagyon jó barátok is a mindennapokban: és itt egy újabb fotó, amely ezt bizonyítja.

A USNK nem lehet eléggé hálás mentoruk barátságáért

ByeAlex rengeteget segített a fiúknak, ráadásul az ő ötlete volt, hogy ne feldolgozásokkal, hanem saját dalokkal kápráztassák el a közönséget. Sőt, a szövegírásban sem engedte el a kezüket.

 

ByeAlex fogadalmat tett: az X-Faktor után is együtt fog dolgozni a Stolen Beat zenekarral

A mentor nem is tagadja, mennyire megszerette a két Bencét, méghozzá olyannyira, hogy a műsor Döntője után sem szeretné elengedni a kezüket. 

Gáspár Laci és Tamáska Gabi igazi barátok!

Laci már abban a pillanatban megkedvelte Gabit, amint megpillantotta őt az előválogatón. Sőt, a mentor mindig is arra törekedett, hogy egy valódi barátság alakuljon ki közöttük. 

Puskás Peti:

A fiúk a válogatón előadott dalukkal kápráztatták el a közönséget, és annyira levették a mentorokat a lábukról, hogy Peti szerint fél évszázad múlva sem szabad abbahagyniuk. 

Ember Márk Michl Juli segítségére sietett!

A fiatal színészek között szoros barátság alakult ki az Oltári csajok forgatásra óta, aminek itt az újabb bizonyítéka.

Vajon kinek szurkol VV Vivi?

Vivinek egy pillanatig sem kérdés, hogy ki mellé áll a Párbaj során, és el is árulta, hogy miért…

Gergely Robi:

Gondoltátok volna, hogy az énekes és Malek Andi mennyire jó barátok? Talán anno több is volt közöttük...?

Közös tetoválást csináltatott Jeremy és Tomi

Újra szeretne indulni a Survivorben, ezzel a meglepő tervvel állt elő Jeremy a Fókusz kamerája elé. A francia-magyar romantikus lelkű focista ugyanazt a tetoválást varratta a testére, mint versenytársa és barátja, Tomi.

Krisztián:

A fiú nagyon bízik benne, hogy még sokáig bent lehet a Villában, és reméli, hogy ha a szükség úgy hozza, szavaznak rá a nézők.  

Adri:

A lány mindenkivel próbálta megtalálni a közös hangot, de rájött, hogy ez bizony nem olyan egyszerű...

Beteg gyerekeknek okozott felejthetetlen perceket Terence Hill!

A színész titokban utazott Magyarországra, hogy mosolyt csaljon a Heim Pál Gyermekkórház lakóinak arcára.

Hány igaz barátod van?


szerző:
2018.11.12. 16:20
Hány igaz barátod van?

Kíváncsiak voltuk, hogy a Barátok közt színészeinek hány igaz barátjuk van.

Tamara: „Vérzik a szívem”

Tamara nagy reményekkel fogadta el a csábító állásajánlatot, de mikor színt kellett vallania Szofinak, a legutolsó pillanatban meggondolta magát.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való