KERESÉS search-close

beszélgetés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "beszélgetés"

Kimaradt jelenet: Peti gazda már most többet érez a lány iránt

Kicsúszott egy vallomás a gazda száján miután hazaküldte Virágot, és hármasban maradt Anettel és Laurával.

Kiderült Csanád múltja, ami elbizonytalanította Betti gazdasszonyt

Bettinek már az első találkozáskor nagyon szimpatikus volt Csanád, éppen ezért már nagyon várta, hogy kettesben tudjanak egy kicsit beszélgetni - a rapidrandi azonban nem várt meglepetést tartogatott....

Klasszikus gólyaavató ünnepséget rendeztek az elsőéveseknek az SZFE-n

Újra elérhető a Színház és Filmművészeti Egyetem honlapja - a kancellár szerint támadás érte a weboldalt, ezért volt elérhetetlen. A hallgatók azt mondják, egy ideje nincs közük a honlap kezeléséhez, más felületeken kommunikálnak. Péntekre pedig nagyszabású demonstrációt szerveznek az autonóm oktatásért. Gulyás Gergely miniszter a kormányinfón arról beszélt, nincs politikai célja a kormánynak az egyetem ügyében.

Perrel fenyeget Mészáros Lőrinc

Perrel fenyegeti Mészáros Lőrinc azokat a hírportálokat, amelyek közzétettek egy vele készült beszélgetést. A közpénzek átláthatóságával foglalkozó civil szervezet szerint viszont Mészáros Lőrinc köteles tűrni a nyilvánosság érdeklődését, mivel cégein keresztül közpénzt kap. Magyarország leggazdagabb embere csütörtökön utasította el a hvg.hu újságírójának a Mátrai Erőmű eladásával kapcsolatos kérdését azzal, hogy ő nem közszereplő.

Balázsék Ákoséknak részletezték, hogyan flörtölt velük Petra és Dénes!

Sárközi Ákosék meghökkenve hallgatták Fehér Balázsék beszámolóját Dénesről és Petráról.

Balázs gazda barátjával beszélte ki az érzéseit

A gazda örült neki, hogy végre valaki kíváncsi rá és van kivel beszélgetnie. Barátjának öntötte ki a szívét Evelinnel kapcsolatban.

Zsani és Norbi megbeszélték, merre halad a kapcsolatuk

Zsani újra Norbit választotta párjául, azonban a Párválasztás után Norbi úgy érezte, meg kell beszélniük egy nagyon fontos dolgot.

Botond és Tünde a csirkeólban találták meg a közös hangot

Botond Tündét hívta el egy kis közös munkára, hogy közben beszélgethessenek. A csirke ól rendbe rakása jó hatással volt rájuk, hiszen mindketten rengeteg személyes történetet osztottak meg a másikkal.

Lali közel került Andihoz...


szerző:
2019.09.05. 19:44
Lali közel került Andihoz...

Mielőtt Andi beléphetett volna a villába, Lali elkapta őt a bejáratnál.

Az emberiség valódi problémáiról beszélt stábunknak a sztártörténész

A migráció és a Brexit helyett a klímaváltozásra, a nukleáris háború elkerülésére és a mesterséges intelligencia fejlődésére kellene figyelnie az embereknek, mert ezek az emberiség valódi problémái. Ezt mondta az RTL-nek adott interjújában Yuval Noah Harari sztártörténész. Az izraeli tudós szerint a menekültválság véget ért, csak politikai nyereségvágyból néhányan még megpróbálják kihasználni.

Tamara Dávid lelkére beszélt

Tamara elbeszélgetett Dáviddal, mert úgy érezte, a fiúnak problémája van vele…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Konrád György író: „Jó vágyak nélkül élni”

Új sorozatot indít az RTL Híradó - írókat, költőket kérdeztünk arról, hogyan telt az évük, mit láttak legfontosabbnak a közéletben, és hogy milyen terveik vannak. Elsőként a Kossuth díjas, nemzetközileg is elismert Konrád Györgyöt láthatják, aki azt mondta bár csak távolról, de figyeli a mostani politikai megmozdulásokat.
Hogy még miről beszélgettek kolléganőnkkel, ide kattintva megtudhatja.

 

Élet a sürgősségin innen és túl

Valójában talán mindig is a sürgősségi ellátás érdekelte, hiszen 18 évig mentőtiszt volt. Utána mégis egy toxikológiai osztályt vezetett, gyógyszerfüggő, drogos és alkohol-betegeket kezeltek, főnökként akkora tekintélye lett, hogy ilyen ügyekben a teljes magyar média rendre elsőként hozzá fordult, majd 2014-ben a magyar csúcsintézmény, a Honvédkórház sürgősségi ellátási központjának vezetője lett. Zacher Gábor orvos-, eszköz- és pénzhiányra hivatkozva három hónapja felmondott. Most itt van.

Ismerd meg a Barátok közt legújabb színészét!

A sorozat rajongói a hét elején láthatták először Bartha Zsolt fiát, Oszkárt, akit Gombos Krisztián alakít. Gombi a Reggeliben mesélt arról, hogy mennyit kellett várnia erre a lehetőségre, és valójában hogyan érzi magát a Mátyás király téren.

Piamszúr Trap kapitánynál járt!

Egy évvel ezelőtt Papp Gergő ismét átcuccolt, és ezúttal igazán szürreális élményben volt része. Akkori vendéglátója ugyanis egy zöld arcú idegen volt egy távoli bolygóról, vagyis maga Trap kapitány. A Tha Shudras zenekarának frontembere, aki a keresztségben a Molnár Tibor nevet kapta, a beszélgetés folyamán végül levetette álarcát, és életének legintimebb részéről is mesélt a kamerák előtt: például Tóth Gabiról, aki előbb a mentora, aztán a partnere, végül a jó barátja lett.

Sebestyén Balázs már előző életében ismerte a gyermekeit?

A híres műsorvezető, Müller Péter és Lippai Mariann mesélt Peller Mariannak többek között a reinkarnációról, az újrakezdésről, a sorsról, az életfeladatról, a felébredésről és a hitbéli dolgokról. Az izgalmas beszélgetésen pedig a Story Extra is részt vett. 

Mozdulatlan egyenlőtlenségek

Ön szeretne többre jutni, mint a szülei? És szeretné, hogy a gyerekei többre vigyék, mint ön? Azazhogy: milyen a társadalmi mobilitás Magyarországon? A számok szerint többre jut-e ön? És: mekkora esélye van a gyerekeinek, hogy többre jussanak, mint ön? Hogyan áll és merre tart a társadalmi mobilitás Magyarországon?

Zene, csend, vers és Presser Gábor

Presser Gábor élete legnagyobb szabású koncertjére készül. A Portréban kiderül, hogy miért nem mondja el a fellépő vendégek nevét, vagy, hogy mivel fog megcsúszni egészen biztosan a koncert szervezők előtt. Óriási intenzitással készülnek a dupla koncertre, de Presser azt mondja, 70 éves kor után elég nehéz az intenzív zongorázás. A vasárnapi Portréban: a zene, a csend, a vers, Presser Gábor, és Barabás Évi.

Választási elemzés a budapesti svéd nagykövettel - eredeti nyelven

A szélsőjobb lényegesen erősebb lett, de nem tört át a vasárnapi svéd választásokon. Senki nem akar velük kormányozni. A most kormányzó szociáldemokraták és szövetségeseik viszont csak hajszálnyival kaptak több szavazatot, mint a jobbközép pártok. Patthelyzet. A nagykoalíciónak nincsenek hagyományai Svédországban. Mi lesz? Svédország budapesti nagykövete, a karrierdiplomata Niclas Trouve úr a stúdióban, akivel a választásokról és Svédország helyzetéről beszélget Baló György.

Mariann: „Idő kell ahhoz, hogy megtanuld lesz*rni a dolgokat”

Dórinak nagyon rosszul esett, hogy többen is támadták Tomit a cinikus viccei miatt. A lány sírva panaszkodott Mariannak, aki igyekezett néhány jótanáccsal ellátni őt.

„Laci úgy érzi, hogy nem kedveltek minket annyira, mint mi benneteket”

Sánta Laci és Juliska úgy érezték a legjobbnak, ha meglátogatják Gáspár Laciékat, és tisztázzák a köztük lévő félreértést. Azonban meglepő dolgok derültek ki a beszélgetés során.

Karesz megnyílt Milánnak: „Mit adhatnék annak a gyereknek? Egy nulla vagyok…”

Karesz kegyetlenül kiakadt, amikor rájött, hogy hiába olvasott be előző nap megint Lilinek, a lány mindezek ellenére elrejtőzött a hajón és ott aludt az éjjel. Karesz ezért ridegen kidobta Lilit a hajóról és kijelentette: Nem akarja, hogy a továbbiakban bármi köze is legyen akár Lilihez, akár a lány gyerekéhez. Később azonban bevallotta, Lili mennyire megbántotta őt azzal, hogy elhallgatta előle leendő apaságát. Ám amikor megtudta, hogy az átélt stressz miatt komplikációk merültek fel Lilinél, fordulat következett be a viselkedésében.

Hajnal János a béranyaság kérdéskörét járja körül

Június 25-én Chris Thompson: Bérrokonok című drámája lesz terítéken a Vallai kertben, amelyben Hajnal János is közreműködik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való