KERESÉS search-close

betörés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "betörés"

Tetőn át tört be a trafikba

Tetőn át tört be a trafikba egy 19 éves fiatal, mindezt biztonsági kamera rögzítette. Azt is, ahogy véletlenül magára rántotta a létrát. A betörő tegnap nem sokkal éjfél előtt bontotta meg a kalocsai trafik tetejét. A néma riasztó azonnal jelzett a tulajdonosnak, aki egy raktárban talált rá a bujkáló betörőre. Erről is készült felvétel.

Maradandó sérülést okoztak áldozatuknak, súlyosabb büntetést kaptak

Maradandó sérülést okoztak áldozatuknak - jogerősen 20 és 15 év fegyházat kapott az a két férfi, aki székhez kötözött és súlyosan bántalmazott egy idős embert 3 éve Miskolcon. Azért törtek be ismerősükhöz, hogy pénzt szerezzenek tőle, brutálisan megverték. A támadókat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt ítélték el.

Úgy megverték az idős asszonyt, hogy belehalt a sérülésekbe

Életfogytig tartó fegyházra ítéltek két férfit, akik aranygyűrűje miatt törtek be egy idős asszonyhoz tavaly Pocsajban. Úgy megverték áldozatukat, hogy az később belehalt sérüléseibe. A támadóknak volt egy akkor még fiatalkorú társuk is, ő 14 év börtönt kapott. Az ítélet nem jogerős.

Egy mátészalkai grillcsirkéshez tört be valaki kedd hajnalban

Felvételen a lopás! Egy mátészalkai grillcsirkéshez tört be valaki kedd hajnalban. Az üzletvezető szerint kifigyelhette, hol tárolják a bevételt, ezért mozgott otthonosan náluk. 700 ezer forintot lopott. Símaszk és gumikesztyű volt rajta, és mielőtt távozott rituálészerűen szétszórt valamit a büfékocsiban: feltehetően még szagot sem akart hagyni maga után.

Hajlakkot, zselét és sampont lopott - három óra alatt elfogták

Hajlakkot lopott, és vérző lába buktatta le. Három óra alatt elfogtak egy betörőt a budapesti rendőrök. A férfi volt élettársa fodrász szalonjából hajlakkot, zselét és sampont lopott. Részegen ment az üzlethez. Egy üvegajtót tört be, és megvágta a lábát. Sérülése miatt bukott le. Betöréses lopás miatt indult eljárás ellene.

Taxisofőr vitte a betörőket Budapesten

Taxisofőr vitte a betörőket Budapesten. A rendőrök péntek este a Gyömrői úton állítottak meg egy Opelt, mert - a gyanú szerint - a benne ülők fél órával korábban betörtek egy házba. A kocsi utasainál megtalálták az onnan eltűnt 11 ezer eurót, azaz csaknem négymillió forintot és ékszereket. A rendőrök szerint a társaság nemcsak most, hanem januárban is ezt a kocsit használta egy betöréskor. Egyikük taxisofőr és akkor még azzal dolgozott. Mostanra azonban levették róla a sárga matricát és a rendszámot.

A fél országban fosztogatott a banda

A fél országban fosztogatott az a négytagú banda, akik ellen a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség. A gyanú szerint tucatnyi településen legalább 50 családi házba törtek be. Legtöbbször készpénzt és ékszereket loptak, összesen több mint tízmillió forint értékben.

Kivágta a szúnyoghálót, így jutott a házba a betörő

Kivágta a szúnyoghálót, így jutott az ablakon keresztül a lakásba egy betörő Miskolcon. A család közben aludt, csak reggel vették észre, hogy kirabolták őket. A Híradónak nyilatkozó biztosítási szakember szerint gyakori, hogy a rablók akkor törnek be, amikor a család otthon alszik. A betörések száma ugyan csökkent az elmúlt években, a biztosítók azonban évente több mint egymilliárd forintot fizetnek ki a károsultaknak.

A biztonsági kamera végig rögzítette, hogyan fosztotta ki a boltot

A kassza pénzkazettájával együtt távozott a betörő a hajósi élelmiszerboltból. A férfi még két hete tört be az üzletbe. A biztonsági kamera végig rögzítette, hogyan fosztotta ki a boltot. Néhány nappal később a helyi benzinkútra is betört és ki akarta fosztani a postát is, de az nem sikerült neki. A rendőrök elfogták.

Kevesellte az orvosa által felírt nyugtató adagot, ezért betört a patikába

Kevesellte az orvosa által felírt nyugtató adagot, ezért betört a patikába. Most emeltek vádat egy karcagi férfi ellen, aki 180 doboz nyugtatót és 53 ezer forintot zsákmányolt egy pápai gyógyszertárból még áprilisban. Információink szerint a tolvaj gyógyszerfüggő volt. A lopás után a patika melletti házban próbált elrejtőzni, ott fogták el.

Betört a múzeumba, hogy dinoszaurusz koponyákkal fényképezhesse magát

Őrizetbe vettek egy német diákot Ausztráliában, miután éjjel betört egy múzeumba, hogy fejét dinoszaurusz koponyák szájába dugva lefényképezhesse magát. A biztonsági kamerák rögzítették azt is, hogy ezután egy fogason talált cowboy-kalappal a fején bejárta az egész múzeumot, és még több szelfit készített. A diák egyelőre nem tudott magyarázatot adni tettére.

Újfajta betörés: átégették a műanyag ajtókat

Átégették a műanyag bejárati ajtókat, úgy jutottak a házba a gyanú szerint annak a háromfős bandának a tagjai, amelyiket nemrég fogták el a rendőrök Pakson. Országszerte 41 házba törtek be ezzel a módszerrel. Az általunk megkérdezett biztonsági szakértő szerint érdemes fém nyílászárókat beépíttetni, mert nagyobb biztonságot nyújtanak a betörésekkel szemben.

Alesszia és Evelin bizonyítékért törtek be Anasztázhoz

Alesszia és Evelin betörtek Anasztázhoz… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Luxuscikkeket zsákmányolt egy betörésre szakosodott testvérpár

Százmillió forintnál is nagyobb értékben zsákmányolt készpénzt és különböző értéktárgyakat a gyanú szerint egy betörésekre szakosodott testvérpár az ország több pontján. A két férfit a napokban fogta el a rendőrség, miután az év utolsó napjaiban két balatoni ingatlant is kirámoltak. Azt még nem tudni, pontosan hány helyre törtek be. A rendőrök károsultak jelentkezését várják.

Baltával vájt lyukat magának a dohányboltba

Baltával kibontotta a falat, majd a lyukon keresztül jutott a dohányboltba egy férfi Felsőtárkányban vasárnap éjszaka. Dohányárut, italokat és sorsjegyeket vitt magával. Az üzlet alkalmazottja hétfőn, a nyitás után vette észre, hogy rendetlenség van az üzletben, de csak később szembesült azzal, hogy egy nagy lyuk tátong a bolt falán. A tolvajt néhány órával később elfogta a rendőrség.

Evelin és Alesszia betörtek Anasztázhoz

Alesszia és Evelin betörtek Anasztázhoz. Ákos csúnyán megsértette Katát. Roland remek ajánlatot kapott.

Több milliót zsákmányoltak a kínai áruházból, a kamerák felvették az akciót

Legalább 15 millió forintot és 10 ezer eurót zsákmányolt a betörőpáros egy budapesti kínai áruházból. A férfi tavaly november másodikán egy nyitva hagyott ablakon jutott be. Segítője is volt: amíg ő az üzletben kiürítette a kasszákat, egy nő őrködött. Akciójukról felvétel készült. A rendőrök a videó alapján keresik a betörőket.

Márk a Bécy-házba betörve fenyegette meg Borit

Egy reggeli incidens után Márk ismét betört a Bécy-házba, hogy megfélemlítse Borit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Márk pénzt követelt Boritól és Rolandtól

Orsinak vigyáznia kellett Tedire. Roland és Teó nyomozni kezdtek Márk után. Dávid bizonyítani akart Evelinnek.

Betörésért elfogták, még egyet bevallott

Tetőn át jutott be a trafikba, majd tüzet gyújtott, hogy eltüntesse a nyomokat, de így is lebukott a betörő a Szabolcs megyei Ópályiban. A rendőrök nem sokkal később elfogták, ő pedig nemcsak a mostani esetet vallotta be, hanem azt is, hogy két éve egyszer már betört ugyanoda.

Vigyázat! - Nyáron még több lehet a betörés

Heves megyében történik a legtöbb betörés az országban, utána Budapest, Jász-Nagykun-Szolnok és Borsod megye következik. A rendőrség honlapján közzétett bűnügyi térképen, bárki megnézheti, hány ilyen eset volt a lakóhelye környékén. A rendőrök arra figyelmeztetnek, nyáron még jobban megugorhat a betörések száma, mert a nyaralás miatt üresen hagyott lakások könnyű prédát jelentenek a betörőknek.

Műanyag álarcban és parókában tört be egy budai házba

Műanyag álarcban és parókában tört be egy budai házba az a férfi, akit a napokban kaptak el a fővárosi nyomozók. A gyanúsított először februárban feszítette fel a ház ajtaját, majd megvárta a tulajdonost, akitől egymillió forintot szerzett. Néhány napja visszament, ismét rátámadt a férfira, most viszont elijesztette a támadót, így az elmenekült. A nyomozók elkapták.

 

Legalább 8 kocsit tört fel és 4 lakásba tört be

17 évesen fosztogatott – a gyanú szerint a fiú legalább 8 kocsit tört fel és 4 lakásba tört be. Mindenhol pénz és értékek után kutatott. Múlt csütörtökön fogták el és tucatnyi lopással gyanúsítják. A fiatal mindent beismert, a bíróság kedden elrendelte letartóztatását. 

 

Néhány nap alatt 11 bűncselekményt követett el

Betörés, lopás, kifosztás, testi sértés rövid időn belül - összesen tizenegy bűncselekményt követett el néhány nap alatt egy 19 éves fiatal Kazincbarcikán. Hétvégi házakba tört be, ahonnan vitt, amit tudott. Egy alkalommal az utcán támadt rá valakire, akinek a mobiltelefonjait vette el.

Bohózatba illő betörés egy budapesti üzletben

Leejtette, később pedig még rá is lépett arra a számítógépre, amit ellopott. A férfi betörte és felfeszítette az egyik ablakot, majd egy több százezer forintot érő számítógépet és sportórákat vitt el. Az üzlet szerint az órák nem igaziak, a gép pedig – mivel rálépett – nem működik, így gyakorlatilag semmire sem megy az ellopott holmikkal.

Lili bíróságra vinné Tedi felügyeleti jogát

Lili jogi útra akarta terelni Tedi felügyeletét. Orsi bizakodni kezdett. Dia lógott a suliból.

Lilla és a gyerekek betörnek a suliba?

Kúszva betörni a suliba, hogy gyakoroljanak? Szilárd osztálya mindent megtesz a jó jegyekért...

A fürdőszobaablakon mászott be szomszédjához a tolvaj

A fürdőszobaablakon mászott be a tolvaj, most emelt vádat ellene az ügyészség. A férfi szomszédját fosztotta ki a Győr-Moson-Sopron megyei Tápon, amíg tavaly tavasszal Amerikában volt. Az üres lakásban a tolvaj italozott, majd az összes értéket egy bőröndbe pakolta, és egy ablakon távozott. A meglopott szomszéd azt mondta, sokkot kapott, amikor megtudta, mi történt.

 

Lopott cipőben ment lopni

Lopott cipőben ment lopni az a férfi, aki a gyanú szerint több helyre is betört egyetlen éjszaka alatt Gyulán. Először az öregek otthonába jutott be, ahonnan néhány ezer forintot és egy cipőt vitt el. Erre cserélte le a sajátját, azért, hogy az újabb betörésnél megtévessze a nyomozókat. De egy nap alatt elfogták.

Fiatal testvérpár rabolta ki az idős nőt

Letartóztatta a bíróság azt a fiatal testvérpárt, akik a gyanú szerint kiraboltak egy 80 éves asszonyt a Borsod megyei Ongán. A 18 éves lány és 17 éves öccse hétfőn este tört be az asszonyhoz. A földre nyomták, majd az értékeit követelték. Kilencezer forintot és ékszereket vittek el. A testvérpárt szinte azonnal elfogták a rendőrök. A fiatalok beismerő vallomást tettek.

Betörés: ki akarták bontani a zálogház falat

A fal átbontásával akartak betörni egy zálogházba Zuglóban. A szomszédos cukrászda ajtajának felfeszítését tervezték, és onnan szerettek volna falbontás után átmászni a zálogházba. Csakhogy amikor a férfi és a nő a zárral babrált, meglátta őket valaki, ezért elmenekültek. A napokban fogták el a párt, a kihallgatáson a férfi öt másik betörést is beismert.

Amint lejárt a büntetése, ismét kattant a csuklóján a bilincs

Letartóztatta a bíróság azt a férfit, akit a soroksári kocogó nő meggyilkolásával gyanúsít a rendőrség. Eddig betörések miatt volt börtönben, büntetése a napokban járt le. A nyomozók ezért őrizetbe vették és bíróságra vitték, ahonnan ismét börtönbe került. A férfi eddig nem tett vallomást, de azt tagadja, hogy bármi köze lenne Gyurik Krisztina megöléséhez, annak ellenére, hogy lebukott a DNS vizsgálaton és áldozata telefonját is megtalálták nála.

Vércseppek vezették nyomra a rendőröket

Hazáig vezette a rendőröket a betörő Hajdúdorogon. A gyanúsított hétvégén próbált  betörni egy nyugdíjas házaspár otthonába, de a bejárati ajtó üvege megvágta a kezét. Ettől annyira megijedt, hogy hazaszaladt. De útközben szinte méterenként 1-1 vérfoltot hagyott maga után.

Tinirablók: mindent vitt a két kamasz

9 kocsit tört fel egyetlen éjszaka alatt két kamasz tavaly ősszel Budapesten, most emeltek vádat ellenük. Az akkor 14 és 18 éves fiúk aznap még egy lakásba is betörtek, de az pechjükre üres volt felújítás miatt.

Betörtek Kozma Orsiékhoz!


szerző:
2018.09.25. 09:04
Betörtek Kozma Orsiékhoz!

Még a családból sem tudta mindenki, hogy mi történt az énekesnő háza körül. A Reggeliben elmesélte.

Tagadják, hogy halálra verték

Megrázó történet! Nem tartják magukat bűnösnek és nem is tettek vallomást a bíróságon a nyéstai gyilkosság vádlottjai. Elkezdődött tárgyalásuk a Miskolci Törvényszéken. Három férfit és két nőt vádolnak azzal, hogy tavaly tavasszal egy éjjel betörtek egy 86 éves asszony házába Nyéstán, és az alvásból felriasztott nőt halálra verték, majd kirabolták.

Alighogy szabadult, újra betört

Tíz év raboskodás után három napig volt szabadlábon, majd újabb nyolc évet kapott. Elítélte elsőfokon a bíróság azt a férfit, aki az ügyészség szerint szabadulása után egy nap alatt két házba is betört Óbudán. Végül úgy bukott le, hogy nem tudta, hogy az egyik ellopott tabletben GPS van. Ezt mérték be a rendőrök.

BOCSÁNATOT KÉRT: a hívek kapták el a betörőt

Kifizeti az üvegablak árát az a betörő, akit kedd este a hívek kaptak el, amint a csongrádi, piroskavárosi plébániába próbált épp bemászni. A peches tolvaj szerdán épp a forgatás közben csengetett az ajtón, kamera előtt kért bocsánatot a plébánostól.

A kanapéba bújt el a rendőrök elől egy betörő Tolnán

A 24 éves szekszárdi férfi egy lakatlan házba tört be, de valaki meglátta, és szólt a nyomozóknak.

 

Nem zavarták a betörőket a rendőrök

15 lakásba tört be Budapesten az a két férfi, akik ellen a napokban emeltek vádat. Olyan lakásokba is bementek, amelyek néhány tíz méterre voltak az ötödik kerületi rendőrségtől vagy a Legfőbb Ügyészségtől.

Nyaralás közben rabolták ki Béres Alexandráékat!

Béres Alexandra elmesélte, hogyan rabolták ki őket, miközben épp nyaraltak...

Videón a peches betörés

Minden bizonnyal a világ egyik legbalszerencsésebb betörőjét rögzítette egy argentin bevásárlóközpont biztonsági kamerája. A férfi a tetőn keresztül próbált bejutni az áruházba, ám az leszakadt alatta, ő pedig hat méteres zuhanás után a fejére esett. Ezután a nagy ijedtségre gyorsan megivott két sört, majd kitántorgott - egyenesen egy arra járó rendőrautó elé.

Joe és Tamara betörtek egy házba?

Egy közös út alatt Tamara gyanakodni kezdett arra, hogy Joe vissza akarja őt kapni…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

 Lopás és orrvadászat a vád

Orvvadászok a vádlottak padján. Vádat emelt a Veszprémi Főügyészség egy orvvadászatból és betörésekből élő banda ellen. A társaság tagjai több illegális vadászaton 13 vadat ejtettek el. Ráadásul vadászeszközeik nagy részét lopták. Távcsöveket, éjjellátókat és fegyvereket is lefoglaltak náluk.

 

Megolvasztotta az ablakokat, így tört be

Lángvágóval olvasztotta meg a műanyag nyílászárókat, és így tört be 14 dél-dunántúli lakóházba az a férfi, aki ellen most emelt vádat az ügyészség. A szerkezetlakatosnak tanult betörő jól ismeri a műanyag nyílászárókat, és azok gyenge pontjait használta ki. Lopássorozatával több millió forintnyi értéket zsákmányolt, ráadásul mindenhol többszázezer forintos kárt is okozott azzal, hogy a nyílászárókat teljesen tönkretette.

 

Késes fiú támadt az idős nőre

Késsel a kezében ment rabolni egy 15 éves fiú a gyanú szerint. Egy 79 éves egyedül élő asszonyhoz tört be a rabló Nagyrábén. Arcát eltakarta, hogy ne ismerjék fel, kiszemelt áldozatára kést fogott és pénzt követelt tőle,

Járókeretes bácsit ütöttek le

Járókeretével védekezett egy 78 éves budapesti férfi, de hiába. Támadói leütütték és kirabolták. 2016 decemberében törtek be hozzá. Eszméletlenre verték, de értékeket nem találtak nála.

 

Édesszájú volt a betörő

A gyanú szerint a hatvan éves pécsi férfi sorozatban hatolt be Balaton parti nyaralókba és éttermekbe. Összesen 56-szor tört be. Az éttermekbe rendszeresen visszajárt és megdézsmálta az édességeket.

Véletlenül tört be a szomszédhoz

Azt hitte otthon van - véletlenül tört be szomszédaihoz egy férfi Nyíregyházán még tavaly. A nyulát akarta megetetni, a kulcsa viszont nem nyitotta az ajtót, ezután a vállával betörte. Egy jóhiszemű lakó még segített is neki. De miután bejutott, kiderült, hogy az nem is az ő lakása. Egy emelettel lejjebb lakott. Rongálás miatt emelhetnek vádat ellene.

 

Erdész Gábor ismerte a gyilkosát?

A nyomozásnak köszönhetően egyre több részletre derül fény Bélával, illetve Gábor halálával kapcsolatban. Vajon sikerül Angélának és Kálmánnak rájönnie, hogy mi a teljes igazság?

Elkapták az idősek fosztogatóit

Tavaly nyáron időseket ellátó otthonokba és gondozóházakba törtek be. Legtöbbször a széfeket vagy az azokban tárolt pénzt vitték el. Három embert egy pannonhalmi betörés után novemberben fogták el a magyar nyomozók. A banda másik két tagját pedig egy hónapja a szlovákok vették őrizetbe. Őket most adták ki a magyarok hatóságoknak.

Piros megmentette Lili életét

András bosszúja majdnem Herczegné életébe került, de szerencsére Piros nem hallgatott Lehelre, és besétált a villába. Amikor meglátta, hogy a férfi mire készül, tudta, hogy mit kell tennie.

A teljes adásért kattints IDE!

András akarja kirabolni a Herczeg villát?

Míg Richárd régi barátja Kornélnál vendégeskedett, addig bűntársa egyedül vitte el a balhét a rendőrségen. De most, hogy lecsillapodtak a kedélyek, újult erővel tervezik a tényleges "merényletet"...

Sztárok, akik rablás áldozataivá váltak

Lajsz András, Kobór János és Kefír rablás áldozatai voltak. Ijesztő és felkavaró történeteket osztottak meg velünk.

Story Extra 2018-01-29


szerző:
2018.01.29. 16:15
Betörésre kényszerítették a hajléktalanokat

Több tucatnyi betörés, több milliós kár - vádat emeltek egy pécsi betörőbanda tagjai ellen. Az ügyészség szerint a szervezetet egy testvérpár vezette, először szállást adtak hajléktalanoknak, majd kényszerítették őket a betörésre.

Piros: ˝...ezért is bocs, de nem a legbocsabb!˝

Fényes nappal, részegen próbált lopakodni Piros a Herczeg villa udvarán, ám nem sok sikerrel. Akkora zajt csapott, hogy szinte azonnal feltűnt a jelenléte. Richárd próbálta jobb belátásra téríteni a lányt, de vajon mi lesz ennek a vége?

Élőben nézte a betörést

Egy év négy hónap börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki tavaly áprilisban két pécsi lakásba is betört. Az egyikben kamera vette fel, ahogy kutat, a lakás tulajdonosa pedig élőben látta a munkahelyén, ahogy elviszik az értékeit. Azonnal rendőrt hívott, így hamar elkapták a betörőt.

Tartályban volt az ötmillió

Ötmillió forintot talált budapesti albérletének wc-jében Dömsödi Gábor Pásztó polgármestere. Elsőként a Blikk írta meg, hogy a pénzt korábban egy menekülő csaló rejthette el, aki a szomszédnak hamis aranyrudat adott el. A csalót a szomszéd bezárta, de az kiszabadult, betört a polgármesterhez, majd a wc-tartályába rejtette a pénzt. A rendőrség nyomoz.

 

Nyom nélkül törtek be - 31-szer

14 városban 31 betörés 4 és fél hónap alatt. A rendőrség egy lopássorozatot derített fel, két budapesti férfit tartóztattak le, akik többnyire panellakásokból ékszereket és készpénzt vittek el úgy, hogy az ajtókon nyoma sem volt a betörésnek. A veszprémi rendőrök fogták el őket még augusztusban. Most beszéltek az ügy részleteiről, még a nyomozók is azt mondták, hogy profi bűnözőkkel volt dolguk.

Öt nap alatt háromszor törtek be

Rendszeresen visszajártak lopni. Öt nap alatt háromszor törtek be még márciusban ugyanabba a mosonmagyaróvári házba. A rendőrség szerint huszonéves fiatalok fosztották ki az ott élő festőművész műtermét, a napokban fejezték be a nyomozást. Ékszereket, festményt, gitárt és készpénzt is magukkal vittek. A tolvajokat elfogták, szabadlábon vannak, de csak a hangszer lett meg. A tulajdonos szerint másfél millió forint a kára.

Vigyázat: ezek a betörők legújabb módszerei

A nyári időszakban megnő a betörések száma. Riportunkban leleplezzük a trükkös tolvajok legújabb módszereit is. Mutatjuk, hogyan hagyjuk biztonságban otthonunkat, ha elutazunk!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-08-04


szerző:
2017.08.04. 19:00
A bébiőr buktatta le a betörőt

Bekapcsolva felejtett bébiőr vette fel a betörőt Kecskeméten! A férfi alig 2 és fél percig volt a lakásban, a széfet vitte magával, minden más értéket ott hagyott. A betörőt most a bébibőr képei alapján keresik a rendőrök.
 

Korábban artista volt a 78 betöréssel gyanúsított férfi

Rosszul lett a bíróságon a sorozatbetörő. Mentőt kellett hívni hozzá, amikor kiderült, első fokon úgy döntött a bíróság, hogy nem csak ő, hanem a felesége is letöltendő börtönt kap, lányai pedig felfüggesztett börtönbüntetést. Az országszerte 78 betöréssel gyanúsított férfi korábban artista volt, így mindenhová könnyedén bejutott. Első fokon 11 évet kapott.

 

A szervert is vitték a tolvajok

Betörtek az egyik letelepedési kötvényeket árusító cég budapesti irodájába és több mint félmilliárd forint készpénzt vittek el – írta meg a 444.hu. Az RTL Híradó úgy tudja: a készpénz mellett egy szerver is eltűnt, amin a kötvény-eladások teljes dokumentációja szerepelt. A rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva csak annyit erősített meg: lopás gyanúja miatt nyomoznak. A DK kivizsgáltatná az ügyet a nemzetbiztonsági bizottsággal.

Előző rész (2017. május 30.)

Vajon Milán bajba kerül az betörés miatt? A gonosz tervét félbehagyó Giginek váratlanul csalódnia kell Zsófiban. Péter ismét dilemmába kerül, mikor Hanna megkéri, hogy költözzön ki hozzá. Nóra ledöbben, mikor Huszti váratlan fejleménnyel jelentkezik.

Következő rész (2017. május 30.)

Vajon Milán bajba kerül az betörés miatt? A gonosz tervét félbehagyó Giginek váratlanul csalódnia kell Zsófiban. Péter ismét dilemmába kerül, mikor Hanna megkéri, hogy költözzön ki hozzá. Nóra ledöbben, mikor Huszti váratlan fejleménnyel jelentkezik.

Betört, hogy lábakat fotózzon

Lábakról készült fényképeket hozott nyilvánosságra egy amerikai rendőrőrs, egy betörő áldozatait keresik. A férfi elsősorban nem értéktárgyakért lopózott be éjjelente a lakásokba, hanem, hogy az ott alvó nők lábait lefotózza. Azután kapták el, hogy óvatlan volt, és egyik áldozata felébredt. A rendőrség több száz képet talált a telefonján, de a férfi csak 6 betörést vallott be.

Egy éjszaka 3 helyre tört be

Már el is ítélték azt a betörőt, aki pár napja egyetlen éjszaka alatt három helyre tört be Ormosbányán. Kilenc hónap börtönbüntetésre ítélték jogerősen. A 23 éves fiatalember először berúgta a helyi élelmiszerbolt ajtaját, és kirabolta. Utána egy nemzeti dohányboltba ment be, majd megpróbált betörni egy fagyizóba is. A rendőrök egy órán belül elfogták.

Minden mozdulatát felvették

Nem tudta kinyitni, ezért hazavitte, szétverte, majd a kertben elásta a kasszát az a negyvenöt éves férfi, aki még múlt szerdán tört be egy hajdúböszörményi étterembe. Nemcsak pénzt, több kiló fagyasztott húst és süteményt is zsákmányolt. Felkészült volt. Kesztyűt vett fel, lábára pedig szatyrot húzott, hogy ne hagyjon nyomokat. Ennek ellenére a rendőrök már másnap elfogták, mivel az étterem biztonsági kamerái minden mozdulatát felvették.

Lebukott az unortodox autótolvaj

Szokatlan módszerekkel próbált autót lopni egy tolvaj Mexikóvárosban - egy utcai kamera rögzítette, ahogy időt és energiát nem kímélve, kézzel-lábbal, de még köveket dobálva is próbálkozik az ablak betörésével, hogy bejuthasson a kocsiba. Mire azonban nagy nehezen sikerült elérnie célját a kiérkező rendőrök le is tartóztatták.

Milliókat vittek el a széfből

Milliókat zsákmányolt a 4 tagú betörőbanda. Két debreceni ingatlanba törtek be még tavaly év végén, a napokban fogták el őket a rendőrök. Az egyik helyről elvitték az egész széfet, a másik ingatlanban flexszel nyitották ki a páncélszekrényt. Összesen 8 és fél milliót zsákmányolhattak. Hárman már előzetes letartóztatásban vannak.

Még a sztárokat sem kímélik a betörők

Hollywoodban és itthon is a betöréseknek gyakori célpontjai a sztárok. Mik voltak a tolvajok legnagyobb zsákmányai, és meddig merészkednek a bűnben az elkövetők?

Sorozatbetörőket fogtak el


szerző:
2017.02.01. 18:15
Sorozatbetörőket fogtak el

Sorozatbetörőket fogtak Debrecenben. A gyanú szerint a két férfi huszonegy lakásba tört be országszerte az elmúlt három hónapban. Több millió forintot zsákmányolhattak. Valószínűleg nappal dolgoztak, olyan lakásokat kerestek, ahol nem volt otthon senki, így nyugodtan mozoghattak odabent.

Husánggal esett a kirakatnak

Óriási fadoronggal próbált betörni egy ékszerboltba egy férfi kedd éjszaka Hevesen. Nem vette észre, hogy a biztonsági kamera minden mozdulatát rögzíti. A riasztó megszólalt, így a betörő elmenekült. Nem sokkal később azonban sikerült betörnie egy másik boltba, ezután fogták el a rendőrök.

Felvették a kamerák a betörést

Videón a betörés! Több kamera is rögzítette, amikor novemberben betörtek egy debreceni lottózóba. Híradónknak sikerült megszereznie a felvételt. A betörő nem sietett, körülbelül egy órát töltött éjjel az üzletben. Nem válogatott. Sütit, chipset, üdítőket, tabletet és kaparós sorsjegyeket is zsákmányolt. Közben pedig mindent összetört, amit nem tudott elvinni. A rendőrség egy 15 éves fiút gyanúsít.

FELVETTE: Egy órát volt a lottózóban a betörő, a kamera mindent látott

Az ajtó betört üvegén keresztül kukucskál be egy alak a debreceni lottózóba. És bár semmi keresnivalója sem lett volna odabent az éjszaka közepén, mégis bement. A betörő nem sietett, körülbelül egy órát töltött éjjel az üzletben. Nem válogatott. Sütit, chipset, üdítőket, tabletet és kaparós sorsjegyeket is zsákmányolt.

Gyilkosság lett a rablás vége

Betörésnek indult, gyilkosság lett a vége. Félbehagyott tanfolyam miatt adósodott el, ezért indult betörni egy 25 éves férfi a Bács-Kiskun megyei Mátételkén még tavaly ősszel. Egy idős asszonyhoz készült, mivel dolgozott nála, tudta, pénzt is tart otthon. A nő viszont hazaért, megzavarta a tolvajt. A vád szerint a férfi megverte és fojtogatta az idős nőt, majd elvitte ékszereit, pénzét.

Árgus szemekkel figyelnek

Árgus szemek mindenhol Szárligeten. Az alig 2500 fős településre szinte senki sem teheti be a lábát úgy, hogy arról a helyiek ne tudnának. A faluban ugyanis Szomszéd Vigyázó Szolgálat működik. A csatlakozók vállalták, ha bármi gyanúsat tapasztalnak, azonnal riasztják a rendőröket. A bűnmegelőzési akció úgy tűnik sikeres, az elmúlt öt évben mindössze kétszer volt betörés a településen.

Jól élt a család a betörésekből

Az apa betört, az anya és a lányaik pedig rejtegették és eladták a lopott holmit. Az rendőrség most az egész család ellen vádemelést javasol. Az apa, aki korábban lovas artista volt, pár év alatt szerte az országban 78 családi házba tört be, és összesen körülbelül 300 millió forintnyi értéket lopott el. Tavaly júniusban fogták el, azóta előzetes letartóztatásban van.

Sírva nyilatkozott a rabló

A családját akarta eltartani, ezért rabolt – ezt mondta Híradónknak és még el is sírta magát az a 20 éves férfi, aki a gyanú szerint négy társával hetekig fosztogatott Debrecenben. A rendőrség szerint 12 üzletet fosztottak ki, csak üres polcok maradtak utánuk. Négy autót törtek fel, egyet fel is gyújtottak – így akarták eltüntetni a nyomokat. Több millió forintot zsákmányolhattak.

Több a betörés ilyenkor


szerző:
2016.10.29. 18:20
Több a betörés ilyenkor

A betörők is kihasználják, hogy sokan elutaznak a hosszú hétvégén. A rendőrségi statisztikákban ugyan ez nem jelenik meg, a Híradónak nyilatkozó zárszakértő azt mondja, ilyenkor négyszer-ötször többen hívják feltört lakásokhoz, mint máskor. A betörők dolgát megkönnyíti, hogy a közösségi oldalakra sokan nem csak azt írják ki, hogy elutaznak, hanem még azt is, hány napig lesznek távol.

Disznóólban bujkált a betörő

A disznóólban próbált elrejtőzni a tolvaj Boldván, miután megzavarták a háziak a betöréskor. De hiába bújt el, és hiába próbált később elmenekülni, a helyi körzeti megbízott meglátta. Rövid hajsza után a rendőr elfogta a fiatal férfit, aki - bár nem vitt el semmit a házból - büntetésre számíthat.

Betört, de otthagyta az iratait

Pancser betörő bukott le Kazincbarcikán: kirámolt egy gyorsbüfét egyik éjszaka, de hiába menekült el, nagyon hamar elfogták. A helyszínen hagyta ugyanis az iratait, köztük a pártfogói felügyeletéről szóló papírt is. Ezek alapján szinte percek alatt megtalálták a rendőrök. A büféből egyébként csak a váltópénzt, alig pár ezer forintot tudott elvinni.

Lopni akart, aztán megszúrta a biztonsági őrt

Majdnem szíven szúrta a biztonsági őrt, ezért 8 évet kaphat az a férfi, aki már 3 hónapja van előzetesben, miután a gyanú szerint júniusban betört egy Nyírbátor közelében lévő méhtelepre, mert lopni akart. A biztonsági őr viszont kiszúrta és megpróbálta elkapni. A tolvaj menekülés közben kést rántott, és mellkason szúrta az őt üldöző őrt, akit életveszélyes állapotban vittek kórházba a támadás után.

Simonnak csalódnia kell Pepében

Simon bízik magában és hiszi, hogy Pepe jó srác. Este azonban nagyot néz, mikor Pepét és haverját rajtakapja, hogy betörtek az albérletbe…

Falat fúrtak a cigitolvajok

Kifúrták a ház falát, úgy tört be két férfi Soltszentimrén egy dohányboltba. Több mint egy millió forintnyi zsákmányukból három hónapig egy törökbálinti hotelben bujkáltak. A kiskőrösi rendőrök több mint száz kilométert utaztak értük, vasárnap hajnalban kapták el őket.

Betörtek a gyilkosság után üresen álló házba

Betörtek hétvégén a nyíregyházi családi tragédia helyszínére. A betörő kihasználta, hogy a ház a múlt szerdai brutális gyilkosság óta üresen áll. Akkor a fegyveres a 40 éves édesanyát az ajtóban lőtte le, férjét a házban lőtte fejbe. Hétéves gyerekeik ezt végignézték. A betörő elfogására külön nyomozócsoportot hozott létre a rendőrség. Úgy tudjuk, egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoznak. A betörő információink szerint nem tudott sok mindent magával vinni, mert a rokonok a legfontosabb dolgokat már elvitték a házból.

Félix észreveszi, hogy Ági titkon keres valamit

Ági és Rudi ismét összefognak és újra betörnek Félis házába. A különbség most csak annyi, hogy a tulajdonos is otthon van. 

Félix mindent tud? – Mi lesz így Ágival és Rudival?

Csak a szerencsén múlt, hogy Ágnes és Rudi nem bukott le a biztonsági őr előtt, és sikeresen megúszták a betörést. De ez csak az első menet volt, most jön a második, avagy újra be akarnak törni Félix házába.

Következő rész (2016. augusztus 22.)

Júlia értesül Attila meglepő döntéséről. Vajon megfogadja Bözsi Irma tanácsát? Miklós és Judit közelebb kerül egymáshoz. Ágnes attól fél, hogy Rudival nyomot hagytak maguk után a betöréskor.

Ági és Rudi bajba került

Hiába tudta Rudi a pontos kódot a riasztóhoz, mikor Ágival újra betörnek Félixhez, óriási baj történik. 

Mi lesz Ágival és Rudival? – Vajon lebuknak?

Az már biztos, Félix egyáltalán nem az, akinek mutatja magát, így az ötlet, hogy Rudiék felkutatják az ismeretlen férfi lakását, nem tűnt butaságnak. Csak aztán megszólalt a riasztó.

Betörőket keres a rendőrség!

A videón látható két férfi július 17-én tört be egy lakásba Budapesten a VIII. kerületi Práter utcában, ahonnan ékszereket és laptopot vittek el. Harmadik társukat, aki a sofőr volt, a Szabadság téren fogták el a rendőrök néhány napja.

Szétverték a humángimnázium épületét

Felfeszítették a szekrényeket, szétdobálták a könyveket, a folyosón wc papírt szórtak szét. Vandálok szétverték az etyeki Kolumbusz Kristóf Humángimnázium épületét. Az intézményben jelenleg azon dolgoznak, hogy bezárása után újra kinyithasson az iskola. Az igazgató azt mondja, szerencsére az ehhez szükséges akkreditációs dokumentumok nem sérültek meg, de a kár mintegy 5 millió forint.

Joe-ból előtörnek az apai ösztönök?

Joe rájön, hogy Gyuszi alapvetően jóindulatú, és megsajnálja. Megígéri, hogy elengedi, ha ledolgozza nála a kárt, amit okozott a haverjaival.

Betört a templomba, ellopta a perselyt

Betört egy templomba és ellopta a perselyt egy 22 éves férfi a Veszprém megyei Lókúton. 13 ezer forintot zsákmányolt. A faluban fogták el a férfit, aki beismerte a bűncselekményt és azt is elmondta, hogy Eplényben a polgármesteri hivatalba, egy büfébe és házakba is betört.

Három teherautónyi lopott holmi

Három teherautónyi lopott holmit találtak a rendőrök annál a háromfős társaságnál, akiket a napokban fogtak el Szeged környékén. Kettejükre egy lakókocsiban találtak rá, azóta bujkáltak ott, mióta megtudták, hogy keresik őket. A banda betörésekre szakosodott és szinte mindent elvittek, ami a kezük ügyébe került.

Szinte minden zárat ki tudott nyitni

Két nap alatt elkapták a nyomozók azt a férfit, aki a gyanú szerint egyenként több százezer forintos karórákat, ékszereket és készpénzt lopott el egy dunavarsányi házból. Megvárta, amíg elutaznak a tulajdonosok, majd betört a házba. A rendőrök profi zártörő szerkezeteket és speciális szerszámokat foglaltak le nála, amikkel szinte bármilyen zárat ki tudott nyitni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való