KERESÉS search-close

betörő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "betörő"

Börtönbe mennek a plafonbontó tolvajok

Börtönre ítélték a plafonbontó betörőket. A két férfi tavalyelőtt próbált kifosztani egy fővárosi pénzváltót úgy, hogy az alatta lévő pince mennyezetét bontották ki. Azt hitték, hogy 20 milliós vagyon várja őket a széfben, amiről úgy tudták, az alkalmazottak általában nem zárják be éjszakára. Pechjükre azonban aznap este mégis zárva volt és a riasztó is megszólalt.

Templomból akart lopni, de nem sikerült

Bocsánatot kért és megígérte, kifizeti az üvegablak árát az a betörő, akit kedden este a hívek kaptak el, amint a csongrádi, piroskavárosi plébániába próbált épp bemászni. A férfihoz mentőt is hívtak, mert elvágta a bal csuklóját, amikor az ablakot betörte. A peches tolvaj szerdán épp a forgatás közben csengetett az ajtón, kameránk előtt kért bocsánatot a plébánostól.

Kanapéba bújt el a betörő


szerző:
2018.09.02. 16:16
Kanapéba bújt el a betörő

A 24 éves szekszárdi férfi egy lakatlan házba tört be, de valaki meglátta, és szólt a nyomozóknak.

Van, akinek még a betöréshez sincsen tehetsége

Bemutatjuk a legszerencsétlenebb és legügyetlenebb tolvajokat, akik úgy buknak le, mint egy rossz vígjátékban. Ki az, aki otthagyja a cípőjét a betörés helyszínén vagy megáll pihenni mert nehéz a táska, amit ellopott?

Lebuktat az utazó tolvajok

Utazó bűnözőket kaptak el a soproni rendőrök. A csapat tagjai vízvezeték-szerelőnek adták ki magukat, így terelték el áldozataik, idős emberek figyelmét. Az otthon tartott készpénzt lopták el.

Kiütötte a pancser betörőt a visszapattanó kő

Több mint 10 kilós követ dobott a kirakatnak, de az visszapattant és megsebesítette a betörőt – a különös támadást egy ipari kamera rögzítette Kiskunhalason. A betörő kerti gépet akart a kirakaton keresztül lopni, de nem számított az üvegvédő fóliára. A bolt tulajdonosa szerint a rugalmas anyag miatt pattant vissza a kő, így sebesült meg a támadó. A férfit a rendőrök keresik, rongálás miatt indult ellene eljárás.

Édesszájú volt a betörő

A gyanú szerint a hatvan éves pécsi férfi sorozatban hatolt be Balaton parti nyaralókba és éttermekbe. Összesen 56-szor tört be. Az éttermekbe rendszeresen visszajárt és megdézsmálta az édességeket.

Magyarországra jártak betörni

Milliókat loptak a szlovák betörők, majd el akarták hagyni az országot. Két férfit és egy nőt fogtak el a rendőrök, mielőtt átlépték a határt Komáromnál. Már kereste őket a rendőrség.

Édesszájú betörőt fogtak

Édesszájú volt a Balaton parti betörő, a rendőrség szerint volt olyan étterem, ahová ötször is visszament, hogy a somlói galuskából egyen. A hatvan éves pécsi férfit a napokban kapták el. Kiderült, összesen 56 nyaralóba tört be idén június és november között.

 

Jó helyismerete volt a betörőnek

Mintha otthon lenne, olyan magabiztosan mozgott a betörő a tatai állategészségügyi központban. A biztonsági kamerák minden mozdulatát rögzítették. Még az elektromos ajtóhoz is volt nyitója, és azt is pontosan tudta, hol keresse a pénzt. Pajszerrel verte szét a pénzkazettát. Hiába szólt a riasztó, olyan gyors volt, hogy sikerült elmenekülnie, és azóta sem találják.

Megfutamította az eső a rablókat

Jó eséllyel pályázhat a világ legszerencsétlenebb rablóbandája címre az a négy betörő, akik egy ruhaboltot akartak kifosztani Chilében. Tervüket a szakadó eső és a csúszós kövezet hiúsította meg: a biztonsági kamera felvette, ahogy hatalmasakat esnek, majd meneküléskor kocsijukat is összetörik. Végül autójukat ás a zsákmányt hátrahagyva kellett elfutniuk.

Fókusz 2017-08-04


szerző:
2017.08.04. 19:00

Fotellel fojtogatta áldozatát


szerző:
2017.05.29. 18:10
Fotellel fojtogatta áldozatát

Ágyneműt húzott áldozata fejére és egy fotelt tett a nyakára egy 17 éves rabló Sárisápon. Tegnap éjjel tört be az egyedül élő asszonyhoz, és kutatni kezdett a házban, amikor a nő észrevette a fiút, az megtámadta és fojtogatni kezdte. Készpénzt, élelmiszert és cigarettát vitt el. A rendőrök még aznap elfogták, kiderült már korábban is járt a házban.

Idős asszony kergette a betörőt

Filmbe illő üldözés Soroksáron! Egy 84 éves asszony kergetett el egy betörőt! Szombat reggel ugrott át a férfi a kerítésen, de az asszony kizavarta az udvarról. Dulakodtak, majd miután a nő megsérült, a tolvaj menekülni próbált. Egy járókelő vette üldözőbe, a szabadnapos körzeti megbízott pedig pont arra autózott, így a tolvajt hamar elkapták. A férfi ma előzetesbe került.

Pickup-pal rontott a betörőkre

Dührohamot kapott egy jómódú, paraguay-i férfi, amikor feleségével hazatérve azt látta a kocsijából, hogy két betörő éppen kirohan a házából. Nem tétovázott, Pickup-jával azonnal rárontott a bűnözőkre. Az egész akciót több kamera is felvette.

Bénázott a betörő


szerző:
2017.04.26. 18:22
Bénázott a betörő

Pancser betörő! Ruhaboltot akart kifosztani egy férfi az Egyesült Államokban. A plafonon át, kötélen jutott be az üzletbe, a riasztó azonnal beindult. Kétségbeesetten próbált elmenekülni, de csak nagy nehezen tudott visszamászni a magasba. Rögtön vissza is zuhant onnan. Végül a vészkijáraton át jutott ki a boltból, még most is keresik.

Egy éjszaka 3 helyre tört be

Már el is ítélték azt a betörőt, aki pár napja egyetlen éjszaka alatt három helyre tört be Ormosbányán. Kilenc hónap börtönbüntetésre ítélték jogerősen. A 23 éves fiatalember először berúgta a helyi élelmiszerbolt ajtaját, és kirabolta. Utána egy nemzeti dohányboltba ment be, majd megpróbált betörni egy fagyizóba is. A rendőrök egy órán belül elfogták.

Előző rész (2017. március 09.)

Hogy alakul Milán akciója a betörővel? Zsófi és Ádám egy rossz hír miatt közelebb kerülnek Gigihez. Péter úgy dönt, hogy ha Hanna elmegy, ő el fogja majd kísérni. Attilának és Júliának váratlan meglepetésben lesz része.

Következő rész (2017. március 09.)

Hogy alakul Milán akciója a betörővel? Zsófi és Ádám egy rossz hír miatt közelebb kerülnek Gigihez. Péter úgy dönt, hogy ha Hanna elmegy, ő el fogja majd kísérni. Attilának és Júliának váratlan meglepetésben lesz része.

Milán farkasszemet néz a kisbolt betörőjével!

A fiatal fiú egyszerűen vonzza a veszélyt és azokat a helyzeteket, amikor bajba kerülhet. Arra viszont valószínű még ő maga sem számított, hogy egy bűnözővel kell majd szembenéznie.

Felvették a kamerák a betörést

Videón a betörés! Több kamera is rögzítette, amikor novemberben betörtek egy debreceni lottózóba. Híradónknak sikerült megszereznie a felvételt. A betörő nem sietett, körülbelül egy órát töltött éjjel az üzletben. Nem válogatott. Sütit, chipset, üdítőket, tabletet és kaparós sorsjegyeket is zsákmányolt. Közben pedig mindent összetört, amit nem tudott elvinni. A rendőrség egy 15 éves fiút gyanúsít.

FELVETTE: Egy órát volt a lottózóban a betörő, a kamera mindent látott

Az ajtó betört üvegén keresztül kukucskál be egy alak a debreceni lottózóba. És bár semmi keresnivalója sem lett volna odabent az éjszaka közepén, mégis bement. A betörő nem sietett, körülbelül egy órát töltött éjjel az üzletben. Nem válogatott. Sütit, chipset, üdítőket, tabletet és kaparós sorsjegyeket is zsákmányolt.

Partvissal hadonászott a betörő

Partvissal hadonászva próbálta meg leverni egy ház biztonsági kameráját a betörő, Budapesten. Az akció rosszul sikerült: a berendezés felvette a férfi arcát, majd megszólalt a riasztó. A betörő elmenekült, még keresik. A környékbeliek szerint több betörés is volt az utóbbi időben arrafelé.

BETÖRŐ: Sírva adott interjút a gyanúsított

Sírva adott interjút az RTL Híradónak az egyik gyanúsított, megbánta, hogy betört a dohányboltba. A 20 éves férfi annak az ötfős betörő bandának a tagja, akiket egy tucat debreceni lopással gyanúsítanak, volt közte dohánybolt és zöldséges is, sőt, autókat is feltörtek. A banda tagjai most előzetesben vannak.

Nem adja fel társait a betörők segítője

Fényes nappal tört be két férfi egy józsefvárosi lakásba. A gyanú szerint a betörők figyelhették a lakás tulajdonosát, mivel pontosan tudták, hogy nem lesz otthon. A lakásból ékszereket és laptopokat vittek el, több százezer forint értékben. A gyanúsítottakról azonban több felvételt is készítettek az épület biztonsági kamerái.

Instant kávé buktatta le a betörőket

Két férfi egy XIII. kerületi ház tárolójába tört be. Másnap újra feltörték ugyanazt a tárolót, de a pince tulajdonosa, egy szabadnapos rendőr tetten érte őket. A rendőrnek feltűnt, hogy az egyik férfinál azokat a kávékat látta, amiket előző nap vásárolt. A rendőr kollégái pár száz méterre a háztól elfogták a két férfit.

Nem hagyják, hogy újra megszökjön

Megszökött az ítélet elől, most megint előzetesben van a dunavarsányi betörő. Lakhelyelhagyási tilalom volt ellene, de megszökött az ítélethirdetés előtt. Csaknem egy hete menekült, a rendőrök Nagykovácsiban találták meg szerda este. Így a korábbi betörések és a szökés miatt is felelnie kell.

Betörés közben fogyott ki a benzin

Betörés közben fogyott ki a kocsijukból a benzin, ezért azt is lopott a páros. 5 nap alatt 8 helyszínen jártak a tolvajok. Az utolsó akciójuk estéjén azonban rengeteg lábnyomot is hagytak a felázott, sáros földön a Győr-Moson-Sopron megyei Páliban, így a rendőrök tudták, merre kell keresni őket. Néhány órával később rajtuk is ütöttek.

A falon, vagy a tetőn át vitték a zsákmányt

Megbontották a falat, vagy éppen a tetőn át másztak be a dohányboltokba azok a betörők, akiket eddig 11 trafik kifosztásával gyanúsítanak a rendőrök. A társaság négy megyében követett el betöréses lopásokat, cigarettát és pénzt vittek el a trafikokból.

Meztelenül lopott női ruhát és szalmakalapot egy amerikai férfi

Napra pontosan négy évvel ezelőtt tört be egy meztelen férfi egy tengerentúli áruházba, ahol csaknem 30 ezer dolláros kárt okozott. A bizarr betörőt a nyitás során elfogták.

A szomszédjától lopott, és még a lábnyomait sem tüntette el

A rendőröknek viszonylag könnyű dolguk volt a Polgáron történt betöréssel: az udvaron megtalálták az elkövető lábnyomait, és nem is kellett messzire követni őket, ugyanis a tettes a szomszédban lakott.

Elfogták a tanyákat fosztogató bandatagot

Egy tanyán bujkált, de elkapták a betörő banda hetedik tagját. A gyanú szerint három társával együtt csaknem 30 tanyára tört be Pest és Bács-Kiskun Megyében, másik három társuk pedig a lopott áru elrejtésében és felvásárlásában segített.

Betörtek a főrendőrhöz, elítélték őket

2 év 4 hónap börtön kapott az a tolvaj, aki tavaly augusztusban betört az országos rendőrfőkapitányhoz. Karórákat vitt el Papp Károly lakásából, 300 ezer forint értékben. Állítása szerint fogalma sem volt róla, hogy milyen lakást fosztott ki. A tolvaj társa 1 év nyolc hónapot kapott. Az ítélet nem jogerős.

Betörőt fogott egy néni Szegeden

A konyhaablakából vette észre, hogy valaki egy fejszével fel akarja törni a szemközti ház ajtaját. Kirohant az utcára, hogy nyakon csípje a tolvajt. Felkapta a betörő által otthagyott fejszenyelet és többször is hátbavágta vele a menekülő férfit. Aztán hívta a rendőröket, akik elkapták a pórul járt betörőt.

Kutya vezette nyomra a rendőröket

Betörőt fogott a rendőrkutya – Niké a kapuig vezette a nyomozókat. A helyi férfi két napja hajnalban tört be két mindszenti házba, majd mindkét helyről gyalog indult haza. Ez lett a veszte, a nyomkereső kutya a kapuig vezette a rendőröket.

Fennakadt a kerítésen a betörő


szerző:
2015.12.12. 18:15
Fennakadt a kerítésen a betörő

Fejjel lefelé lógva akadt fenn a kerítésen egy részeg betörő a Borsod megyei Igricben. Annyira megijedt, hogy a társa nevét kezdte kiáltozni – így kért segítséget. Egy szomszéd hallotta meg a kiabálást, rögtön hívta a rendőröket. A két részeg férfit még az utcában elfogták. Úgy tudjuk, azért mentek a házhoz, hogy bort lopjanak, mert a kocsma már bezárt, de ők még inni akartak.

Megette az aligátor a betörőt

Floridában nem érdemes a bűn útjára lépni, mert veszélyes fenevadakba botlik az ember. Így járt az a szerencsétlen rabló is, aki a rendőrök elől menekülve egyenesen egy hatalmas hüllő kitátott szájába szaladt. :(

Előbb ott aludt, majd elvitte a tévét a betörő

A kabátját és a betöréshez használt baltáját is ottfelejtette a tolvaj a nyaralóban, amit feltört. Először nem vitt el semmit, a tulajdonos is csak másnap vette észre, hogy valaki járt a házában. Miközben ő a rendőrségen volt, a tolvaj visszatért és elvitte a tévét. Harmadszor is próbálkozott, de akkor a rendőrök már figyelték a házat.

Napokon át fosztogatták a házat


szerző:
2015.12.01. 18:12
Napokon át fosztogatták a házat

Több napon át fosztogattak egy házat egy család tagjai Sátoraljaújhelyen. Hét betörőt fogott el a rendőrség, rokonok. A gyanú szerint egymást is kijátszva napokon át jártak be egy olyan családi házba, ahol nem volt otthon senki. Hárommillió forint értékben vittek el műszaki cikkeket és ékszereket. A holmikat orgazdának adták el, őt is elfogták a rendőrök.

Emberölés miatt ítélték el a férfit, aki fagyállót töltött a borba

Emberölés miatt hét évre ítélték el azt a vácszentlászlói férfit, aki meg akarta leckéztetni a betörőit. Vajtai Pál fagyállót kevert a meggyborába. Ezt a tolvaj megitta, és belehalt a mérgezésbe. Vajtai Pál történetét szerda este a Házon Kívül című műsorban bővebben is megismerhetik.
 

Gyanús fognyomok voltak a zseblámpán

Zseblámpájuk buktatott le két tolvajt Budapesten. A rendőrök egy gyanúsan viselkedő férfit igazoltattak, akinél egy olyan elemlámpát találtak, aminek a végén fognyomok voltak. A tolvajok szokták a szájukba venni a lámpát, hogy a két kezüket szabadon tudják használni. Figyelni kezdték a testvérpárt, kiderült, hogy négy hónap alatt 49 helyre törtek be a fővárosban. Ezalatt több, mint 40 millió forintnyi értéket zsákmányoltak.

Előzetes: Megint rajtakapták a legendás tolvajt

A Repülős Giziként ismert 88 éves asszony ezúttal egy hajdúszoboszlói házba ment be hívatlanul, amíg a tulajdonos rövid időre elment otthonról. Az asszony azt állította, hogy csak szállást keresett. Repülős Gizi most az ígéri, többé nem hallat magáról - hogy miért, elmondjuk 18:00-kor az RTL Híradóban.

Előzetes: Peches betörők


szerző:
2015.08.27. 14:08
Előzetes: Peches betörők

Találomra választották ki a lakást a XIII. kerületi lakóparkban, ahová betörtek, és ahonnan négy karórát vittek magukkal, míg Budapest utcáin tombolt a vihar múlt hétfőn. Hogy mi buktatta le a betörőpárost, elmondjuk 18:00-kor az RTL Híradóban.

Dajkák üldözték a lúzer betörőt

Papucsát hátrahagyva menekült a dajkák elől egy besurranó tolvaj szerda reggel Győrben. A 34 éves férfi bement egy óvodába, ahonnan pénzt lopott, de megzavarták az ott dolgozók és elfutott.

Még a lakásba se jutott be, már észrevették

Már éppen a zárat próbálta meg kinyitni, amikor megzavarták azt a betörőt, akit hétfő délután fogtak el a tatabányai nyomozók. A férfi a gyanú szerint egy társasházi lakásba próbált meg bejutni, de a tulajdonos megzavarta, ezért elmenekült. A közelben néhány perc után elfogták.

10 perc alatt elfogták a betörőt

10 percen belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki fényes nappal tört be egy miskolci családi házba. Több mint félmillió forintot zsákmányolt, elkölteni viszont nem maradt ideje.

Előzetes: Elfogták a miskolci rablót

Egy tornász profizmusával ugrott át a kerítésen, mégis 10 percen belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki fényes nappal tört be egy miskolci családi házba. Hogy milyen magyarázattal állt elő az őt elfogó rendőröknek, az kiderül hat órakor az RTL Híradóból.

Előzetes: Rendőrnek adták ki magukat a betörők

Az egyik tatabányai lakásban még házkutatást is eljátszottak. Az egész lakást felforgatták, az ágyneműtartókat is kinyittatták. Hogy hogyan buktak le, kiderül az RTL Híradóban 6-kor.

Kiugrott az ablakon és elszökött a betörő

Két hónapja szabadult a börtönből, azóta legalább 20 helyre tört be Debrecenben az a 3 fős bűnbanda, amelynek tagjai közül ketten már rendőrkézen vannak. Harmadik társuk otthon az első emeleti ablakból ugrott ki, amikor jöttek érte a rendőrök. A 20 éves fiút azóta körözik.

A kilencedikről zuhant le a betörő

Be akart törni, de megcsúszott és a kilencedik emeletről lezuhant egy férfi Budapesten. A halálos baleset még vasárnap hajnalban történt. Állítólag az erkély felől próbált bemenni a lakásba, de felébredtek a zajra a tulajdonosok.
A lakótelepen élők ismerték a magát Pókembernek nevező férfit.

Előzetes: Be akart törni, ez lett a veszte

Lezuhant a 9. emeletről egy férfi a Gazdagréti lakótelepen. Az erkély felől próbált bemenni a lakásba, mert valószínűleg azt hitte, nincs otthon senki, de nem így volt. Az ott lakók felébredtek a zajra. A betörő menekülni próbált, kimászott a korlátra, ekkor zuhant le. A lakótelepen élők ismerték a magát Pókembernek nevező férfit. Hogy mit mondtak róla, megtudhatják hat órakor az RTL Híradóból.

Pár ezer forintot rabolt a fiatal betörő

Még a faluból is elköltöztek, annyira félt az az idős pár, akiket hétfőn hajnalban rabolt ki egy 19 éves fiú a heves megyei Tiszanánán. Megbontotta a kerítést, így jutott be a házba. Pénzt követelt, de nem bántotta a két idős embert.
 

Elfogták a sportolók kifosztóit


szerző:
2014.09.01. 14:49
Elfogták a sportolók kifosztóit

Rendőrkézen a szegedi betörők! Egy 23 – és egy 31 éves férfi kezén kattant a bilincs. Egyiküket azzal gyanúsítják, hogy ő tört be a válogatott kézilabdázó kapus, Mikler Roland egykori szegedi lakásába

Profik kontra lúzerek, a legfurább betörések

A legprofibb betörők falbontással, teljesen észrevétlenül. A legbénábbak pedig kéménybe szorulva, a helyszínen elbóbiskolva, vagy éppen fejvesztve menekülve fejezik be az akciójukat. A Polgár Galéria betörői úgy tűnik profik voltak.

Betörők nyomában


szerző:
2014.03.28. 17:30
Betörők nyomában

Ki hinné, hogy egy biztonságosnak tűnő, ráccsal felszerelt lakásba nem egészen másfél perc alatt be lehet jutni pár dróttal, és egy csavarhúzóval? Mindenki azt gondolja, hogy pár ezer forintos zárbetétek, és ajtók mögött biztonságban tudhatja értékeit. Tévedés!

Házon kívül 14-02-26


szerző:
2014.02.26. 23:50
Házon kívül 14-02-26

Házon kívül: Lúzer betörő - Hatezer forintot vitt el a 300 millió helyett. El - Kivándorló fiatalok, magyar filmsiker Berlinben. Vége - Képviselők, akik kiszállnak a magyar politikából.

A világ leglúzerebb betörője

Elment a 300 milliót érő arany mellett, és mindössze 6 ezer forintot és egy erősítőt vitt magával! De hogy kerültek a vagyont érő kincsek a sólyi polgármesteri hivatal tetőterébe?

Fókusz 13-02-14


szerző:
2013.02.14. 20:50
Fókusz 13-02-14

Fókusz: Közöttünk élnek? - Harmadik típusú találkozások magyar UFO-kutatók szemszögéből. Húsz év legdöbbenetesebb felvételei. A nagy buli - Szerelmek és drámák, emberi sorsok. Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplőinek különleges élete.

A rendőrség óv minket, vagy mindenki védje meg saját magát?

Egy férfi kálváriája, aki a rendőröktől várt segítséget, végül ő szállította a bizonyítékot a betörő ellen.

Mitől „betörőbiztos” Varnus Xavér otthona?

Egy anyukát akkor raboltak ki, amikor ő az emeleten a gyerekekkel aludt. De, mit tehetett volna, ha felébred a tolvajok zajára? Jótanácsok és hírességek prkatikái.

Mikor gyilkolhatunk büntetlenül?

Ha többen törnek ránk? Ha fegyverrel támadnak meg? Ha el akarnak vinni valamit a kertünkből? Eljátszottunk több hasonló helyzetet is, hogy megmutassuk, mikor vehetjük el a támadó életét.

Ölre ment a betörővel a felriadt férfi

A szárföldi házaspár arra ébredt, hogy valaki járkál a házukban, a férj gázpisztolyával akarta elijeszteni, mire a betörő leütötte.

Isten házában estek csapdába a betörők

A három férfi betört a temlomba, a kaput rájuk záró polgárőröknek azonban azt mondták: imádkozni mentek.

Templomi betörőket füleltek le


szerző:
2011.10.18. 19:50
Templomi betörőket füleltek le

A rendőrök megérkezéséig a helyi lakosok tartottak vissza három betörőt a zalaszentiváni templomban.

Lekapcsolták a félmeztelen pókembert

Pókemberként ugrált egy VIII. kerületi társasház teraszain egy betörő péntek éjszaka. A férfi egy lakást próbált kirabolni, de a rendőrök elkapták.

A menekülő ember szinte mindenre képes

Ha stresszhelyzet van, akkor sokkal nagyobb teljesítményre képes egy ember, így egy betörő is. Ezt mondta az RTL Híradónak a kriminálpszichológus.

Betörők buktatták le a pedofilt


szerző:
2011.10.08. 07:26
Betörők buktatták le a pedofilt

Két tizenéves betörő feljelentése alapján tartóztatott le a rendőrség egy gyerekpornót gyűjtő férfit a kaliforniai Delhiben.

Bravúros hajsza után fogták el a nehézfiúkat

Több száz méteren át üldözték a két veszélyes bűnözőt Nyírszőlősön.

Késsel ment a rendőrnek a rabló


szerző:
2011.09.19. 13:04
Késsel ment a rendőrnek a rabló

Tetten ért betörő támadt rá egy vele szemben intézkedő rendőrre Nyíregyházán.

Kommandósnak álcázva törtek rá a családokra

Álkommandósok raboltak ki két encsencsi családot - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

Autóstul rontottak a plázába a rablók

Szlovák rendszámú kocsival mentek lopni egy győri bevásárlóközpontba még szombaton.

Szemfüles bámészkodó leplezte le a rablókat

Többmilliós lopást hiúsított meg egy miskolci férfi azzal, hogy azonnal rendőrt hívott, amikor betörőket látott.

Betörőt és rongálókat is fogott a hős őr

Állítása szerint egy órán át várta a rendőröket Budapesten egy biztonsági őr, aki elkapott egy betörőt.

4 milliót zsákmányoltak az ínyenc rablók

Csak a legdrágább és a legnevesebb szeszes italokat lopták el egy floridai boltból.

Benzinkútnál buktak le a betörők

Betörőbandát fogtak el a budapesti rendőrök és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai Soroksáron.

Traktorral cserkészték be a betörőket

A búzatáblában rejtőző betörőket traktorral fogták el a leleményes rendőrök.

Elcsípték a balfék tolvajokat


szerző:
2011.05.17. 16:32
Elcsípték a balfék tolvajokat

Csapdába sétáltak a betörők Szabolcsban. Egy idős férfi tanyájára akartak betörni, csakhogy a házban fél tucat kommandós várta őket.

Elkapták a fosztogató pókembert


szerző:
2011.05.02. 10:46
Elkapták a fosztogató pókembert

Elfogták a fővárosi rendőrök azt a rablót, aki emeletes házak tetejéről leereszkedve tört be újpesti lakásokba.

Telefonon kért segítséget a peches rabló

Nem tudott bemászni a kiszemelt lakásba, magatehetetlenül lógott az ötödiken a északkelet-kínai férfi.

Ráfázott a vakmerő betörő


szerző:
2011.04.20. 12:52
Ráfázott a vakmerő betörő

Tűzoltók mentettek meg egy pórul járt betörőt egy északkelet-kínai városban.

Betörés lehet a sok posztolás vége

A közösségi oldalakon megadott személyes információk veszélyeire hívta fel a figyelmet egy cég.

Vandál betörők miatt nincs tanítás

A székesfehérvári gimnáziumban amit lehetett, elvittek vagy összetörtek, megrongáltak a bűnözők.

Betörtek Tarlóshoz - a 3. betörőt még keresik

A betöréssel 3 embert gyanúsítanak, közülük kettőt már szombat hajnalban elfogtak, a harmadikat még keresik.

„Hülyesége” juttatta rács mögé a rablót

Buta hibán bukott le egy betörő az amerikai Marylandben.

Szabadnapos tűzoltók csípték el a betörőket

Három embert üldöztek, végül nem messze a kifosztott háztól egyiküket sikerült is utolérniük.

Csúcsbetörők rendőrkézen


szerző:
2010.10.14. 06:30
Csúcsbetörők rendőrkézen

Több mint harminc bűncselekmény írható a számlájára annak a társaságnak, amelynek két tagját Fejér megyében fogták el a rendőrök.

Hét rablót tartott féken otthonában

Hét tolvajt ért lopáson, és fogott el egymaga egy háztulajdonos Pécsett vasárnap.

Lefejelte a padlót az ijedős tolvaj

Egy táskát próbált meg ellopni, de végül kórházban kötött ki egy nő szerdán Adácson.

Betört, torkoskodott, és nem takarított

A férfi rendszeresen hagyott hátra félig megevett édességeket, miután több házat is kirabolt.

Vandálok jártak a Heim Pálban


szerző:
2010.03.02. 17:37
Vandálok jártak a Heim Pálban

Betörők dúlták fel a kórház műszaki épületét. Számítógépeket és orvosi gépek javításához szükséges műszereket vittek el.

Játékokat loptak a gyerek betörők

Négy gyermek tört be egy házba Vésztőn. Nyolc-, kilenc- és tízévesek. Játékokat, bicikliket és könyveket vittek el.

Rendőrkézen a betörőbanda


szerző:
2010.02.26. 15:46
Rendőrkézen a betörőbanda

Utolsó "munkájuk" egy rendőr lakása volt. A szomszéd buktatta le őket.

Kirabolták a BKV-sztrájkbizottság elnökét

Körülbelül félmillió forintot és valószínűleg iratokat vittek el Földényi György irodájából.

22 milliót loptak az iskolai betörők

Elfogták a jászberényi iskolai betörőket, mindegyikük fiatalkorú.

Megkéselte üldözőjét a betörő

A betörő épp távozott a Hámán Kató utcában lévő házból, amikor a család hazaért.

Rendőrkézen a bibliatolvaj


szerző:
2009.11.08. 15:15
Rendőrkézen a bibliatolvaj

A férfi a gyanú szerint 3 értékes bibliát lopott el egy lelkész otthonából.

Rendőrkutya leplezte le a tolvajt


szerző:
2009.11.03. 19:23
Rendőrkutya leplezte le a tolvajt

A betörő elhagyta hátizsákját, így szag alapján azonosította a németjuhász kutya.

Előkerült az ellopott Vizsolyi Biblia

Egy házkutatáson találták meg az értékes könyvet Fóton. Az orgazdákat elfogták.

Székhelyet váltott a lövöldöző betörő

A polgárőrök szerint a II. kerületben is, aki pénteken lőtt rá egy rendőrre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való