KERESÉS search-close

bevándorlásellenes

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bevándorlásellenes"

Bevándorlás-ellenes program támogatására gyűjtöttek aláírást óvodákban

Orbán Viktor bevándorlás-ellenes programjának támogatására gyűjtöttek aláírásokat Budapesten, a fideszes vezetésű Józsefváros önkormányzati óvodáiban. Erről a hvg írt először. A lap szerint több óvónő azért írta alá az ívet, mert félt, hogy különben elveszíti az állását. A Társaság a Szabadságjogokért szakértője szerint az aláírásgyűjtés jogellenes volt. Az önkormányzatnál tagadják, hogy utasították volna a dolgozókat, de az alpolgármestertől végleg megvonták az oktatási jogkörét. Tőle jutottak az aláírásgyűjtő ívek a kerület óvodáiba.

Orbán: Többségbe kell kerülni!

Orbán Viktor szerint az EP-választásokon az a cél, hogy a bevándorlásellenes erők kerüljenek hatalomra az európai intézményekben. Az MSZP szerint viszont az lesz a tét, hogy az unió tagja marad-e az ország.

Orbán: enyhe a plakátkampány

A kormány bevándorlókkal kapcsolatos plakátjai azt bizonyítják, hogy Magyarország nyitott és barátságos hely - ezt mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök szerint érthetetlen, hogy miért nem számít biztonságosnak a menekültek számára Görögország, miközben a fél világ oda jár nyaralni. Az ENSZ épp egy Görögországból érkezett bangladesi családhoz invitált meg néhány újságírót, hogy bemutassák, hogyan élnek a Magyarországra érkezett menekültek. A család éttermet nyitott, mert itt szeretnének maradni, de nem akarnak a magyar állam terhére lenni.

Ellenkampány: 15 millió egyetlen nap alatt

Már több mint 15 millió forint jött össze a kormány bevándorlóellenes plakátjait ellensúlyozó kampányra. A Vastagbőr blog és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt kért támogatást az emberektől, a pénzből ők is plakátokat ragasztanának ki, amik például a miniszterelnök miatt kérnek bocsánatot a bevándorlóktól. A Fidesz közben azon dolgozik, hogy hogyan lehetne visszaküldeni a menekülteket olyan országokba, amelyeken átutaztak, és ahol már biztonságban lennének. Kósa Lajos szerint Szerbia például egy ilyen ország, az Együtt szerint viszont téved a Fidesz alelnöke.

Rendőrök őrzik a kormány plakátjait

Rendőrök őrzik a kormány bevándorlásellenes plakátjait, amelyeket egyre több helyen rongálnak meg. Van, ahol lefestik, van, ahol letépik őket. A plakátokat megfigyelő rendőrök szombat este elő is állították az Együtt ellenzéki párt hat aktivistáját, miután azok leszakítottak egy óriásplakátot. A Fidesz feljelentést tesz az Együtt vezetői ellen bűncselekményre uszítás miatt. Az ellenzéki párt szerint a Fidesz hergeli az embereket a plakátokkal, hogy elterelje a figyelmet a népszerűségvesztéséről.

Kovács: vizsgáljuk a déli határ „lezárását”

Szigorúbb fellépést várnak a bevándorlókkal szemben azok, akik már visszaküldték a kormány bevándorlási kérdőívét - ezt mondta a kormányszóvivő. A kiküldött nyolcmillió kérdőívre 400 ezer válasz érkezett, ezek felét dolgozták fel. Kovács Zoltán azt sem zárta ki, hogy végső eszközként lezárják a déli határt a bevándorlók előtt. Közben elkezdődött a bevándorlásellenes plakátok kiragasztása is, van olyan, amelyet már meg is rongáltak.

Előretörtek a radikálisok a finn választásokon

Az Igaz Finnek volt az egyetlen erő, amely jelentősen növelni tudta támogatottságát Finnországban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való