KERESÉS search-close

bizalom

96 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bizalom"

Mennyire megbízható Roli?

Bár Roli fogadalmat tett Adrinak, a lány nagyon attól tart, hogy egyhamar eljárt a fiú szája...

Hoppá! Greg kibeszélte Renit?

Már csak hatan maradtak a Villában, a feszültség pedig egyre intenzívebb. Akárcsak a taktikázás... Vajon ki kiben bízhat meg?

 

Lacika már nem bízik Rolandban?

Úgy tűnik, a saját hazugsága utolérte Rolit, hiszen annyira jól füllentett, hogy már Lacika is elhiszi lassan, hogy a barátja valóban szövetkezett Adrival. 

Adri kiöntötte a lelkét Gregnek

A lány elmondta véleményét a fiúnak, aki szerint Adri egy kicsit sem őszinte...

 

Roli:

A nagy takarítás után a villalakók visszakapták a ruháikat, hiszen lezárult a Civilizáció Hete. Hatalmas változás volt ez a játékosok életében, ám a taktikázást ugyanúgy folytatták.

VV Roli:

A fiú szerint a Villában nagyon gyorsan születnek a szövetségek, és nem igazán lehet előre tervezni. Most mindenkiről őszintén elmondta a véleményét...

 

Jérémy: „Ha meg kell bántanom egy lányt, akkor meg is fogom!”

Jérémy megfogadta a barátnője tanácsát, és egyetlen egy lányban sem bízik meg a szigetlakók közül, mert ez egy játék.

Emese: „Senkiben soha nem lehet megbízni!”

Emese nem számított rá, hogy ennyi szavazatot fog kapni, azonban megtisztelőnek tartja, hogy ennyiren rátették a voksukat, mert akkor valószínűleg erős játékosnak tartják őt.

Alexandra szerint Gábor egy energiavámpír

Gábor igyekezett kiszedni Alexandrából, hogy miért távolodott el tőle ennyire, azonban a lány nem nyílt meg neki őszintén, mert rájött, hogy nem tud azonosulni Gábor személyiségével, és az utóbbi időben a bizalma is megingott.

Romantika vagy taktika? Mit akar Gábor Alexandrától?

Gábor és Alexandra a vízben tartottak taktikai megbeszélést, a többiek pedig a partról figyelték a romantikus hajózás pillanatait.

Hürrem: „Hagyd el a palotát, Szümbül! Indulj!”

A szultána egyelőre nem veszi komolyan a betegségét, és azt sem, amit az orvosok mondtak neki. Az aga ezzel ellentétben nagyon aggódik Hürrem életéért, emiatt el is árulja az uralkodónak, hogy a Valide halálos betegségben szenved. Ezzel a lépésével azonban elérte, hogy Hürrem kitiltsa őt a palotából és elküldje azt az embert, akiben mindennél jobban megbízott.

A volt-nincs jegygyűrű


szerző:
2018.05.31. 18:00
A volt-nincs jegygyűrű

Ágit nemrég jegyezte el a párja, Dani, ám a fiú egy hétre rá már más lánynak kezdett el írogatni. A friss menyasszony teljesen összeomlott, és a bizalma is megingott a jegygyűrűt illetően. Sőt, már nem is hordja!

Én vagyok az egyetlen?


szerző:
2018.05.21. 18:00
Én vagyok az egyetlen?

Mikor Zoli összejött Kingával, nem is sejtette, hogy újdonsült barátnője még ki sem lépett előző párkapcsolatából. A férfi emiatt a mai napig sem bízik meg teljesen feleségében.

Kémkedés a barátnőm után


szerző:
2018.05.18. 18:00
Kémkedés a barátnőm után

Anikónak elege van a párja féltékenységéből, ráadásul Balázs szinte naponta néz bele a lány telefonjába. Anikó nem érti a dolgot, hiszen sosem adott okot párjának a féltékenységre.

Balázs végleg megbántotta Hannát?

A fiú valóban mindent megtesz azért, hogy végre túl tudjon lépni volt kedvesén…

Titkos SMS-ek a férjem telefonjában

Mikor Beatrix megkapta férje, Attila régi telefonját, több száz SMS-t talált benne. Attila ugyanis több nővel folytatott beszélgetéseket, és volt, akivel találkozott is. Beatrix bizalma teljesen megingott, és nem tudja, bízhat-e még férjében.

Fókusz 2018-01-19


szerző:
2018.01.19. 18:55
Tóbiás úgy dönt, szakít a szerelemmel, és a múltjával!

A fiatal apukában véglegesen összetört a bizalom és a hit, és az egyik nap némi habozás után, a kukába dobja múltjának egy darabját. 

˝Meg akartam halni!˝- Petronella, Balázs, Lotti és Abigél igaz története

A szülési utáni depressziót nem szabad félvállról venni, és beszélni kell róla, pont úgy, mint Petra és Balázs, akik megjárták már egyszerre a poklot és a mennyet, és most újra belevágtak a gyermekvállalásba. Persze bonyolultabb ennél a történet, mert azt nem gondolták, hogy ismét szembe kell nézniük a kórral.

Tóbiást újra elcsábította Veintraub Barna?

Tóbiás vajon most csak játszik, vagy tényleg hisz az üzletembernek?

Miklós nem mindennapi dologra kéri fel Tóbiást!

Az ex-cégvezetőnek elég gyanússá vált Veintraub Barna, akiről több információt szeretne megtudni.

Márk hátba támadta legjobb barátját?

Márk és Tibor majdhogynem csecsemőkoruk óta ismerik egymást, és jóban-rosszban kitartottak egymás mellett. Azonban egy telefonlopás miatt a bíróság elítélte őket, és Márk szerint barátja azt hiszi, hogy egy kihallgatás alkalmával ellene vallott…

Jánoshoz költözött az elárult lány

A lány nem tudott hova menni, miután mindenki elárulta őt a fővárosban, ezért úgy döntött, egyetlán barátjához és bizalmasához költözik. De vajon mit fog szólni ehhez Enikő, János új barátnője?

A teljes adásért kattints IDE!

Horváth Sisa Anna: Angéla és Márk afférjáról

Kiderült, hogy hogyan vélekedik a színésznő karakteréről. Nézd meg a videót!

Gigi és Ádám szenvedélyes csókban forrt össze

Az egyik pillanatban még vigasztalta Ádám a szőke lányt, a másik pillanatban pedig közelebb kerültek egymáshoz, mint valaha.

Berényi Miki csábítási trükkje mindennel felér!

Hogy megvédje Nórát a bajtól, Miklós a kisbolt kamerája előtt csábította el Anettet!

Legjobb barátja árulta el Patrikot

Krisztián és Patrik legjobb barátok voltak, egészen addig, míg Krisztián hátba nem támadta barátját. Patrik ugyanis elárulta Krisztiánnak, hogy meg akarja csalni akkori barátnőjét, Lilit. Krisznek viszont olyan szimpatikus volt a lány, hogy kiteregette neki barátja titkos szándékát, és hiába kérte Lilit, hogy ne mondja vissza Patriknak a dolgot, sajnos kiborult a bili…

Huricihan vajon milyen titkot árult el?

A fiatal szultánát csellel ugyan, de el akarták távolitani Bayezid mellől. A tervben természetesen Hürrem is benne volt, sőt ez szinte az ő ördögi ötlete volt: míg a herceg vadászik, addig a Huricihant el lehet tüntetni a palotából. Végül Ibrahim pasa és Hatiche lánya úgy döntött, Bayezid szolgálójának elárul egy titkot, mely megváltoztatja nemcsak a saját, hanem mindenki életét is.

Ricsinek döntenie kell: bulizás vagy család?

Ricsi volt barátnőjét, Klaudiát szeretné visszakapni, akivel 4 és fél évet voltak együtt, és gyerekük is született. A fiú többször eljárt szórakozni, és meg is csalta barátnőjét. Azóta ezerszer megbánta bűnét, és bízik abban, hogy Klaudia visszafogadja őt. A lánynak viszont már megingott a bizalma a fiúban…

Anita:

Anita, Klaudia, Benedek és Gergő bizalmat szavaztak Zolinak, ezért benntartották őt a játékban, és a hozzájuk közel álló Lillát küldték haza a legutóbbi Törzsi Tanácson. Ilyen volt a hangulat a kiszavazást követően!

Attila és Zsuzsa kapcsolatából hiányzik a bizalom...

Attila féltékeny típus, és zavarja őt, hogy a tőle 200 km-re élő párja nélküle jár bulizni. Zsuzsa viszont a tőle 15 évvel fiatalabb fiúval szemben bizalmatlan, mert Ati állítólag több tini lánynak is szokott félreérthető üzeneteket küldeni.

Hupsz! Tomi szereti barátnőjét, mégis lefeküdt exével

Dóri és Tamás kapcsolata barátságnak indult, aztán szerelem lett belőle. A fiatalok azóta szakítottak, de Dóri még mindig gyengéd érzelmeket táplál Tomi iránt. Bár a fiúnak van egy barátnője, Dóri és Tamás a minap is találkoztak, és szexeltek egymással.

Joe félreérti Zoé közeledését

Amikor Joe-t és Zoét bezárták a pincébe, és a lány félelmében a férfi karjában keresett menedéket, Joe-nál elszakadt a cérna...

Levi azt szeretné, hogy Brigi szakítsa meg a kapcsolatot fiú barátaival

Levi és barátnője két éve alkotnak egy párt. Levi nem örül, hogy Briginek sok fiú ír üzenetet, és most arra szeretné kérni, hogy lógjon kevesebbet a fiú barátaival. Bár a lány nem adott okot a féltékenységre, Brigi kompromisszumok helyett megígérte kedvesének, hogy megszakítja haverjaival a kapcsolatát.

Többen bíznak az Unióban

Több magyar bízik az Európai Unióban, mint az Orbán-kormányban - ez derült ki az Eurobarometer legfrissebb közvéleménykutatásából. A felmérés szerint a megkérdezettek 46 százaléka bízik meg az Európai Unióban, szemben a kormány 39 százalékával. A legtöbben az egészségügy állapotát tartották az ország legsúlyosabb problémájának. A Fidesz szerint a felmérés megbízhatatlan, az MSZP-nél azt mondják, a kormány tízmilliárdokat szórt el a Brüsszel- és menekültellenes kampányokra.

 

Szilvi és Vivi kapcsolatában nem a bizalmatlanság a legfőbb gond?

Vivi azért jött el a műsorba, hogy rendezze kapcsolatát édesanyjával. Bár a kapcsolatuk baráti, a kölcsönös bizalom hiányzik belőle, ugyanis Vivi hazudozásai miatt Szilvi már nem bízik meg a lányában...

Évike nem bízik Gáborban, és korainak tartja az összeköltözést

Farm Gábor azért jött el a műsorba, hogy egy lakáskulcsot ajándékozzon szerelmének, Évikének. A Farm győztese azt szeretné, ha barátnője odaköltözne hozzá, de Évikének erről egészen más a véleménye... 

Nem fogjátok elhinni, kibe szerelemes a VV szexi lánya!

Két évvel ezelőtt derült ki VV Kingáról, hogy az egykori villalakó kétlaki életet élt, szerelme ugyanis hosszú évek óta egy francia csapatban vízilabdázik. A távolsági kapcsolat egyiküknek sem ment könnyen, viszont mégis mindketten hosszú távra terveznek.

Mazda CX-5: A mozgás művészete


szerző:
2017.06.17. 12:55
Mazda CX-5: A mozgás művészete

Egységélmény, előzékenység, bizalom, alázat, alkalmazkodás, döntés, hűség, odaadás – nagyjából ezek lennének egy ideális párkapcsolat alappillérei, de Nagy Sándor szerint sajnos olyan világot élünk manapság, amikor az emberek könnyebben bízhatnak már az autókban, mint egymásban. A Mazda CX-5-ös pedig rászolgált erre a bizalomra.

Előző rész (2017. június 14.)

Bandi kezdi bizalmába fogadni Emíliát. Képes-e Piros tartani magát László új szabályaihoz? Hogy sül el Natasa és Péter Krav-Maga edzése? Zsófi kecsegtető ajánlatot kap.

Következő rész (2017. június 14.)

Bandi kezdi bizalmába fogadni Emíliát. Képes-e Piros tartani magát László új szabályaihoz? Hogy sül el Natasa és Péter Krav-Maga edzése? Zsófi kecsegtető ajánlatot kap.

Barátok közt: Ez történt a 13. héten

Gigi segítene Zsófinak megvalósítani az álmát. Péter nem tud megbízni a hirtelen feltűnt rokonban. Stella végre lehetőséget kap, hogy választ kapjon a kérdéseire. Krisztián és Aliz kapcsolata fordulatot vesz. Kristófot és Tóbiást nagy meglepetés éri a szüleikkel kapcsolatban. Miklós másnak tulajdonítja Júlia ötletét, amiből számos gond származik. Natasa egyetemi feladata érzékenyen érinti Irmát. Nóra újabb randevúja nem úgy sikerül, ahogy elképzelte. Ágnes hírt kap Ludwigról.

Barátok közt: Ez történt a 9. héten

Attila nyomozni kezd Ludwiggal történtek ügyében, miközben egyre többen szereznek tudomást Ágnes tettéről, és mindenki másképp áll a dolgokhoz. Rudi tőzsdézni akar. Emília még mindig nehezen tud megbízni Félixben. Ádám és Zsófi kapcsolata újabb fordulatot vesz. Nóra úgy érzi, elveszítette fiatalos lendületét. Vilmosék egy kis pénzhez jutnak, amit meglepő dologra költenek. Milán bosszút akar állni az őt átverő Ottón. Hanna egymás után több meglepő hírt is kap az ösztöndíjkérelmével kapcsolatban.

Paula Tamásnak:

Tamás nem bírja tovább, hogy Paulával épp szünetet tartanak, és bedobja magát. Megszervez egy szuper romantikus napot egy vízparti házikóban, azonban amikor egy pillanatra megfeledkezik Pauláról, a lány rájön, hogy már semmi sem a régi köztük.

Krisztián és Rudi nem mindennapi meglepetésben részesül! – VIDEÓ!

A két barát, Rudi és az ifjabb Bartha egy újabb közös „melót” vállaltak be. Semmi különös, most épp egy értékes képet csempésznek ki a határon, ami talán nem is annyira meglepő, mint az, mikor Krisztián potyautasokat talál az autójukban.

Ági: „Nem történt semmi, csak egy kis nézeteltérés”

Sajnos bekövetkezett az, amitől Ági a legjobban félt. Ludwig újra erőszakoskodni kezdett vele, aminek véletlenül Liza is a tanúja volt.

Berényi Attila még sosem volt ennyire féltékeny! – VIDEÓ

Úgy tűnik, Juli és férje között egyre nagyobb a szakadék, és a bizalomról már egyáltalán nem beszélhetnek. Szinte biztos volt, hogy előbb vagy utóbb a féltékenység is felüti a fejét, ami még jobban megtépázza majd a házaspár kapcsolatát. Hova fog vezetni mindez?

A Barátok közt Krisztiánja nagyon kínos helyzetbe kerül!

Három éve már annak, hogy az ifjabb Bartha egy rendkívül kínos helyzetbe került. Nem tett más egyebet a „katona” csak az éppen aktuális barátnőjének nem mondta el a teljes igazságot, és mint ahogy az lenni szokott, szépen kiderült az igazség. Mit szólt Krisztián a szembesítéshez? A videóból minden kiderül:

Paula és Tamás újra együtt?

A fiú nem adja fel, munka után meglesi Paulát, és szenvedélyes vallomást tesz a lánynak. Paula, bár végül megcsókolja Tamást, és úgy tűnik, megbocsát neki, még mindig nem biztos abban, hogy képes lesz-e újra megbízni benne.

Következő rész (2016. november 18.)

Gréti aggódik Nimródért, aki a klubban szokatlanul agresszíven viselkedik. Tamás drasztikus döntést hoz, és intim helyre tetováltatja Paula nevét. Maja megtudja, hogy az apja súlyos beteg, ezért több hétre Kanadába kell utaznia.

Tivy és Soma örök emléket hagytak a szaunában

A Párbaj előtti este Tivy igen érzékeny hangulatába volt. Azt ecsetelte Somának, hogy ha az emberek a szívükre hallgatnak, akkor az jön vissza, aki valójában megérdemli. Mára tudjuk, itt már a kívánságcsillagok sem segíthettek…

Mici úgy érzi, nem várják sokan vissza

A Párbaj előtti búcsúzkodáskor nem sajnáltatta magát, tisztában van vele, hogy csak egy-két ember várja vissza. Mindezek ellenére ígéretet tett, ha mégis ő jönne be a Villa ajtón, igyekszik visszanyerni mindenki bizalmát.

Gréti megtudja, hogy Roland becsapta őt

A lány nagyon megbántódik azon, hogy Roland arra használta fel a sérülését, hogy őt manipulálja, ezért elhajtja Rolandot…

Soma teljesen kikészült Vivientől

Somát már idegesíti Vivi közeledése, és ennek legutóbb már hangot is adott...

Simonnak csalódnia kell Pepében

Simon bízik magában és hiszi, hogy Pepe jó srác. Este azonban nagyot néz, mikor Pepét és haverját rajtakapja, hogy betörtek az albérletbe…

Pepe meglopta Simont, és betört az albérletbe

Simon nagy lelkesedéssel vetette bele magát, hogy olvasni tanítsa Pepét. Nagyon meghatotta a fiú tragikus élete, Kornél azonban óva intette, hogy vigyázzon Pepével…

Zsolti:

Mici és Zsolti a Sufniban próbálták helyrehozni kapcsolatukat. A játék elején még nagyon jóban voltak, viszont az elmúlt időszakban ez teljesen megváltozott. Vajon őszinte a békülésük?

Kell vagy nem privátszféra egy jó kapcsolatban?

Önöknek van titkuk a szerelmük, a párjuk előtt? Esetleg bele szoktak lesni az ő telefonjába, levelezésébe? Király Petiéknek még a jelszavuk is egyforma, Solti Ádám viszont felháborítónak tartja, szerinte válóok lehet, ha valaki megsérti a másik magánszféráját. Akkor most kell vagy nem privátszféra egy jó kapcsolatban?

DRÁMA! – Hatalmas robbanással zárult a Barátok közt ma esti része!

Tudtuk, hogy Félix nem a becsület mintaképe, de a mostani tettét tényleg nem értjük. Annyi biztos, komoly veszélybe került ő is és Emília is.

Tivy bepöccent Zserire

Szépen indult a bimbozó kapcsolat, ám Tivy arra nem számított, hogy Zseraldin több lánynak is elmeséli, hogy mi történt kettőjük között esténként a "szülői" ágyban a palan alatt. Tivy ettől teljesen begőzölt, olyannyira, hogy jó szokásához híven ismét Párbajjal fenyegetőzött.

Vida Rudi tippjei – Hogyan vegyünk le egy gyönyörű nőt a lábáról!

A sármos fiú már egy ideje szeretné rendbe tenni szerelmi életét Alizzal. Többszöri kísérlet után most újra tett egy próbát, de nem is akármilyet.

Nyolc sztárpár száll versenybe az ősszel induló Nyerő Párosban

Új műsor indul augusztus 29-én az RTL Klubon. A Nyerő Párosban nyolc híres páros verseng a fődíjért, próbára téve kapcsolatukat. Vajon kik teljesítenek a legjobban? Erre a kérdésre a válasz még várat magára, addig is íme a sztárpárok!

André cicázik!


szerző:
2016.08.05. 18:00
André cicázik!

Vásáry André figyelmes követői tudják, hogy az énekesnek van egy Yekatyerina nevű, fekete cicája. Az Instagramján gyakran oszt meg képet róla: legyen szó táskába bújásról, ruha-ellenőrzésről vagy egy kis játékról. Legutóbb egy mozaik képet töltött fel az oldalra, amin az látszik, hogy teljes a bizalom André és a kis fenevad között.

Emília érdekes megoldást talált Zsolt problémájára

A doktornő mindent megtesz azért, hogy Zsolton segítsen. Ha kell, elhívja Andreát is, Zsolt volt párját.

Szulejmán nagyot csalódik Ibrahimban

Az uralkodó kezébe kerül Ibrahim egyik példabeszéde, ami váratlan eseményekhez vezet.

Peet Project: „Nem véletlen, hogy ideszülettünk!”

A fiúk mosolygósak, kedvesek, és tombol bennünk az energia. A legfontosabb, hogy hisznek magukban, és abban, hogy az általuk képviselt műfajnak itthon is lehet nagyközönsége.

Darabokat vágtak ki Gyuriból, a német vizslából

Megrázó, ami Gyurival a 18 hónapos drótszőrű német vizslával történt: egy bokorban találtak rá Pakson az állatmentők. A kutyát több helyen is megcsonkították, egyelőre a gyanú szerint hajléktalanok tették, hogy aztán megehessék a kimetszett húsdarabokat. A rendőrség is nyomoz az ügyben, állatkínzás vádjában. Még végighallgatni is sokkoló, nem, hogy átélni, ami ezzel a kutyával történt és a testi sebek mellett a lelki károsodás is jelentős, hiszen az emberekbe vetett feltétlen bizalma rendülhetett meg és társult rettegéssel, az emberekkel szemben. Hogyan él meg egy ilyen szörnyű kínzást egy állat és egyáltalán van-e esélye még arra, hogy önfeledten futkározzon majd egy jobb gazdi mellett… Az ügyben Schneider Kingát a Noé Állatotthon szóvivőjét kérdeztük.

Előző rész (2015. augusztus 28.)

Zsolt és Krisztián tovább dolgozik a Nikollal való békekötésen. Zsófi és Tóbiás anyagi helyzete időlegesen rendeződik. Miklós bízni kezd Ritában.

Következő rész (2015. augusztus 28.)

Zsolt és Krisztián tovább dolgozik a Nikollal való békekötésen. Zsófi és Tóbiás anyagi helyzete időlegesen rendeződik. Miklós bízni kezd Ritában.

Létezik házasság megcsalás nélkül?

Ásó, kapa, nagyharang. Holtodiglan, holtomiglan. Örökkön örökké. Nagy szavak ezek az esküvőkön, amiket a párok általában komolyan is gondolnak. De mi történik akkor, ha elmúlik a láng és jön egy harmadik? Vagy egyáltalán mi számít megcsalásnak, és hogyan építhető újjá a bizalom?

NYERTES ZSUZSA: „Én nagyon jó anyós leszek”

A színésznő nem tartja magát szigorú anyának, ez azonban lánya érdeme is, hiszen szüleinek soha nem adott aggódásra okot.

Fókusz 15-03-12


szerző:
2015.03.12. 19:20
Fókusz 15-03-12

Fókusz: Eltemették - Gáspár Győző édesanyját ma délután. A búcsúztatón Zámbó Jimmy dalai szóltak, a több száz gyászoló között hírességek is megjelentek. Lopni tilos! - Magyarországon mennyit lehet kaszálni azzal, ha lemásolunk egy híres dallamot? Egy világsztárt tegnap 2 milliárd forintra büntettek! Tönkreteszlek! - Hogyan védhetjük ki, hogy a házastársunk kisemmizzen válás esetén? És miért tabu a házassági szerződés? Mi beszélünk a kínos kérdésről!

Legfőbb bizalmasa a nagymamája Tóth Andinak

Hogy hogyan jön ki nagymama és unokája, azt Tóth Andi és Marika néni mesélte el nekünk a keddi 8:08-ban, de vendégünk volt még Istenes Bence is, aki facéran nyaralt Costa Ricán. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Dóri Fanni ellen uszítja Robint?

Dóri felfedett pár érdekességet Robin előtt: Fanni, amíg jóban voltak, végig azt mondta neki, hogy ne bízzon meg Robinban, mert egy sunyi alak. Robin ezek után már nem tudta, hogy mit higgyen. Zavartan nézett maga elé. Akkor most kiben bízzon?

Edina jobban bízik Daniban, mint Laciban

A villalakók egyesével kiálltak és elmondták, hogy kit tartanak a legmegbízhatóbb és legmegbízhatatlanabb embernek a Villában. Az őszinte, kendőzetlen vélemények természetesen újabb összeveszésekhez vezettek. 

Zsu sajnálja, Dani becsapva érzi magát

Zsu és Dani az ágyban beszélték meg, mit gondolnak a bizalomról és az őszinteségről.

Oda a bizalom, Zsu teljesen elvágta magát Daninál

Dani nagyot csalódott Zsuban, szerinte innen már nem is nagyon lesz visszaút. A Cinkostárs Bt. felbomlott, de a Villa rafináltja nem aggódik, ha 1000-szer eltapossák is, 1001-edjére is fel fog állni.

Zsu és Laci közeledik, Edina aggódik

Egyre több mindent beszél meg egymással a facér és a rafinált, mindez pedig Edinának is szemet szúr, és félti a szövetségeseit, meg talán a szívét is.

Vikcsu kitaszította Edinát csapatából!

Zsuzsára hímvessző került, Edina a Villa Svájca lett, Dennis pedig kampányfityma. Kérdés van?

Lehet élni egy bizalom nélküli kapcsolatban?

Bee-vel, Bozsek Márkkal és egy szakemberrel arról beszélgettünk, hogy mi történik, ha az eddig stabil lábakon álló kapcsolatban meggyengül a bizalom, és vajon helyre lehet-e hozni a hibákat?
 

A gazdaságra is hathat a kitiltási botrány

Milliárdokat bukhat az ország, ha az adóhatóság vezetői nem tisztázzák magukat - az Együtt-PM szerint. Azt mondják, ha nem derül ki, hogy kik a korrupcióval vádolt tisztviselők, a kormány elveszíti a nyugati vállalatok bizalmát.

Hogyan bízzunk meg újra a hozzánk közelálló emberekben?

Szabó Ádám tavaly szakított barátnőjével, ámde egy hónappal később ismét egy párt alkottak. Műsorvezetőinkkel és szakértőnkkel együtt vitatták meg, mi szükséges, hogy valaki újra elnyerhesse bizalmunkat.

ValóVilág 6 14-03-26


szerző:
2014.03.26. 23:30
ValóVilág 6 14-03-26

ValóVilág 6: Forró hangulat, drámai percek. Iza és Krisztián szerelme beteljesedni látszik, kérdés, hogy a Párbaj nem szakítja-e ketté majd ezt a kapcsolatot, hiszen Iza merész döntést hozott.

Géppel bizonyította igazát Cristofel

A szerelem úgyse rossz, ha keserűséget okoz, de mennyit bír ki egy érzékeny férfi? A Való Világ nagydumás hősszerelmese, Cristofel poligráfos hazugságvizsgálatra is vállalkozott, csakhogy visszanyerje Veronika bizalmát.

Te vagy az életem 11-02-25

Te vagy az életem, 167. rész - Debora megzsarolja Mercedest azzal, hogy ha nem ad neki pénzt, akkor szól Alfredónak, hogy van köztük valami. Martint nem veszik fel sehová sem, mert azt mondják neki, hogy már nem megbízható ember. Quique meg akarja tudni ki az apja. Manuelt és Nievest is megkérdezi, de nem kap választ. Azonban meghall egy beszélgetést Manuel és Nieves között és azt hiszi, hogy Manuel az apja, ami annyit tesz, hogy Monita a testvére. Constanza megjelenik a bérházban, hogy Martinnal beszéljen. A nő megcsókolja és ezt meglátja Monita.

Keresztes és Vastag Tomi átmenetileg megvakult

Mentor és tanítványa között tökéletes a bizalom, de hogyan boldogulnak látás nélkül, egy vakvezető kutyával?

Elismerte a zaklatásokat a belga egyház

Az áldozatok megsegítését és a felelősök megbüntetését ígérte a belga katolikus egyház.

Megingott a bizalom


szerző:
2010.07.26. 08:43
Megingott a bizalom

A lakosság bizalma június elején kezdett süllyedni.

A tűzoltókban bízunk a legjobban

Továbbra is rendületlen a tűzoltók iránti bizalom hazánkban.

Csak csajok 10-05-27


szerző:
2010.05.27. 10:20
Csak csajok 10-05-27

Nagy Feró lett az X-Faktor egyik mentora, Kis Hegedős Réka pedig őszintén vallott szerelmi csalódásairól.

Megingott a bizalom a bankok iránt

Tízből hét embernek romlott a véleménye a pénzügyi szolgáltatókról.

Nem bízunk a védőoltásokban


szerző:
2010.04.07. 18:50
Nem bízunk a védőoltásokban

A Semmelweis Egyetem kampányfilmekkel változtatna a kedvezőtlen megítélésen.

Bajnai: egyelőre nem kell újabb IMF-hitel

Az utóbbi időszakban, úgy tűnik, kezd visszaállni a bizalom Magyarország irányában - mondta a kormányfő.

Bajnai: Bizalom és stabil forint kell!

A lakástámogatásokat rövid távon biztosan nem tarthatják meg - mondta Bajnai Gordon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való