KERESÉS search-close

bor

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bor"

Ismerd meg az ősi szerelmi mágia titkát!

Fehér kenyér? Bor és víz? Myrtill jósnő Anikó stúdiójában varázsolt… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gábor újra behálózza Szandit?


szerző:
2018.11.01. 20:07
Gábor újra behálózza Szandit?

Szandi Gábort vitte magával piknikezni a zsákmányszerzést követően. Vajon van mitől tartania a többieknek?

Ezzel foglalkozik Deutsch Anita, amikor nem a színpadon és a kamera előtt áll!

Tudtad, hogy Deutsch Anita a Budafoki Bornegyed művészeti vezetője? Hogy ez mit is jelent pontosan, arról a Reggeliben mesélt részletesebben a színésznő!

A Barátok közt Gizije csúnyán megszegi a fogadalmát!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy Bokros Gizella nem bírta tovább, és belekortyolt egyet Balogh Nóra borába. Sajnos ezzel ismét azt érte el Gizi, hogy egy kortynál nem bírta abbahagyni, és csúnyán lerészegedett.

A Kecskeméti rendőrkapitányság borral kampányol az ittas vezetés ellen!

A Kecskeméti Rendőrkapitányságon igazán kreatív kampányt készítettek, amivel az ittas vezetés veszélyeire szeretnék felhívni a figyelmet. Szilágyi József és Koch Csaba elmondták, miről szól a kampány, és azt is, miért pont borral hívják fel a figyelmet az ittas vezetés ellen.

Kóstoló 100 kilométernyi hűs pincerendszerben

Májusban indult a Budafoki Pincejárat, melynek célja, hogy a közönség megismerje Budafok-Tétényt, mint Budapest Bornegyedét, ahol már a római kor óta hagyománya van a borászkodásnak.

 

10 év helyett 5 és fél év - megbocsátott neki az áldozat

Megbocsátott neki az áldozat, ezért kapott csak öt és fél év börtönt a bolti rabló. Tavaly októberben 7 palack bort rabolt el egy kaposvári kisboltból, késsel fenyegette az eladót. Hiába volt símaszkban, a boltos felismerte, mert szinte mindig nála vásárolt. Alig negyed óra alatt elkapták a rendőrök. 10 évet is kaphatott volna.

 

Ellopta a bort, majd visszavitte

Százezer forintba került a bor palackja, erre vetett szemet egy pécsi tolvaj egy belvárosi üzletben. Tavaly decemberben a kabátja alá csempészte, úgy lopta el. A jelenetet a bolt kamerája rögzítette, ami alapján eljárás indult. A drága nedűt végül nem a rendőrök találták meg, a tolvaj napokig őrizgette, majd önként, sértetlenül visszavitte az üzletbe. De, hiába adta vissza a drága palack bort, akár két évre is börtönbe kerülhet.

Az étrendkiegészítő azt tartalmazza, ami rá van írva?

Ma már kimutatható, hogy valóban azt kapjuk-e, amit veszünk. Lássuk, hogyan működik az analitikai vizsgálat!

Ismerd meg a vörösbor jótékony összetevőjét!

A szakértők szerint legalább napi 5 liter bort kellene meginnunk ahhoz, hogy a benne lévő jótékony vegyületek kellő mennyiségben eljussanak a szervezetünkbe. Ez azonban szinte lehetetlen és szükségtelen is…

Koklács Kata és a Wine&Go

Ha valaki, hát Koklács Kata mindig szembemegy a konvenciókkal, ha lehet biciklivel.  Az egri lány 23 évesen költözött Budapestre, hogy ma már jónevű weboldalakat tervezzen, futtasson fel, menedzseljen. A mindig nyüzsgő lánynak persze ez nem volt elég! Hat éve többed magával elindította első startupját, melyet három évvel később sikeresen el is adott, ebből lett az első saját vállalkozása, a Wine&Go.

Bolyki János világhírű borai

Bolyki János fiatal korában a nagy bulik helyett inkább kijárt kapálni a szőlőbe. Miből lesz a cserebogár? A borász ma már 26 hektáron évente 120 ezer palacknyi bort termel, melyek a világ minden részén, a legelitebb éttermekben kaphatóak. Rengeteg rangos díjat nyert mint borász-üzletember, de a sikert sosem bízta a véletlenre.

Ha borban az igazság, akkor a Mitsubishi L 200-ban az erő!

Hogy miért hasonlítottuk ezt a mutatós autót a borhoz? Nagyon egyszerű a válasz! Minden gazdának jól jön egy segítő, akiben megbízhat, aki erős, akire támaszkodhat, és aki védelmező. Na, erről beszéltünk, kérem szépen!

Barátok közt: Zsófi és Ádám csókolóztak?

Két éve történt, hogy a csinos szőke lány és a fotós fiú egyszerre élték meg a szerelmi bánat minden szörnyűségét. Hiszen nem történt más, csak annyi, hogy Miki ejtette Zsófit Nóráért, Nóra pedig dobta Ádámot Berényi Mikiért. Zsófi és Ádám kicsit spiccesen ugyan, de rendesen összegabalyodtak.

Így készül a tablettás bor, mi pedig elkészítettük

Nem kell óriási borszakértőknek lennünk ahhoz, hogy rájöjjünk: az áruházak alsó polcain található műanyag palackba zárt vörös csodának körülbelül annyi köze van a borhoz, mint lónak a hátúszáshoz. A Házon kívül stábjának egy önkormányzati képviselő mutatta meg, hogyan is kell tablettás bort készíteni.

Cintia Gergő lábujját nyalogatta


szerző:
2016.05.15. 17:44
Cintia Gergő lábujját nyalogatta

Sanya és Gábor bortúrájáról hozott itóka megtette a hatását, és a spicces Cintiából előbújt a cuki énje. Betakargatta a szunyókáló Gábort, és miután biztonságba helyezte a legbecsesebb kincsét, Gergőék ágya felé vette az irányt, ahol meglepő dolgot csinált: a múltkor Gábor nyalogatta az ő könyökét, azonban Cintia inkább Gergő lábujját választotta erre a célra.

Esett-kelt az illuminált farmer a tanyán

A bor megtette hatását. Gábor tántorogva, de nagyon jókedvűen tért vissza a Famra a Sanyával és Szilveszter gazdával töltött túrája után. Társai örömére, nem érkezett üres kézzel az illuminált farmer, így az este még koránt sem ért véget.

Gábor a bor mámorában levetkőzte gátlásait

Az aukción 350 ezer farm pengőért vásárolta meg Gábor ezt a szolgáltatást, amit természetesen Sanyával osztott meg. A farmerek nagyon élvezték a túrát, főleg amikor már Szilveszter gazda is csatlakozott hozzájuk. Gábor a szakértő hölgyet elnézve csak ennyit mondott: "Jó érzés volt friss húst látni!" - a hangulat a tetőfokára hágott mire mindent végig kóstoltak...

Jók a Balaton-felvidéki borok

100 ezer liter hamisított bort foglaltak le a hatóságok egy tapolcai borászatban. Kiderült, a bor sosem látott szőlőt. Emiatt a NÉBIH akciót indított a balatoni borok ellenőrzésére. 89 borászatban vizsgálódtak a Balaton-felvidéken. Minőségi problémát nem találtak, de rossz jelölések és higiéniai gondok miatt négy üzem működését felfüggesztették.

Visszavonta a fellebbezést a „fagyállós gazda”

Mégsem akar enyhébb büntetést az ügyészség a fagyállós gazdának. A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a Népszabadság szerint visszavonta a vácszentlászlói gazda ügyében a férfi javára bejelentett fellebbezést. A gazdát első fokon hét év börtönre ítélte a bíróság, mert fagyállót tett a borába, amiből ivott egy tolvaj, aki később meghalt a mérgezés miatt.

Íme, a legtutibb bőrfiatalító gyümölcssaláta recept

Ha bőrünk szépségéért tenni szeretnénk, nagyon fontos, hogy odafigyeljünk a megfelelő táplálkozásra. Sőt, számos gyümölcs lehet segítségünkre abban, hogy bőrünk feszessége is megmaradjon!

Mi számít túlzott alkoholfogyasztásnak?

Egy fröccs vagy sör a barátokkal hétvégén, vagy bor a vacsorához – mikor lehet sok, és mit tehetünk, hogy a fiatalok megtanulják, hogy hol a határ?

Karda Bea megfiatalíttatta arcát

A művésznő tudta, hogy az ő életében is eljön majd az idő, amikor felfrissíttetné arcbőrét. Karda Bea a bioszálakat választotta a feszesítés érdekében.

Borban az igazság


szerző:
2016.02.28. 10:05
Borban az igazság

Manapság reneszánszukat élik a pincészetek, és vannak köztük olyanok, amelyek sokat tesznek azért, hogy elterjedjenek Magyarországon a kulturált alkoholfogyasztási szokások.

Napi Doktor:  hideg időben súlyosbodhatnak az ekcémás tünetek

A téli hónapok különösen megterhelik a bőrt, melynek felhámja kiszárad, berepedezik, lehámlik. Ilyenkor könnyebben alakulnak ki különböző ekcémás elváltozások is. Télen sokkal kevesebbet tartózkodunk a szabadban, friss levegőn és kevesebb természetes fény ér minket, és ez legtöbbször meg is látszik rajtunk. Az arra hajlamosaknál fellobbannak a nyáron alig látható ekcémás bőrelváltozások. Az ekcémás tünetek kezeléséről  Dr. Kaszab Csilla, bőrgyógyászt kérdeztük.

Sütő Enikő bőrfiatalító szépségtippjei

Az idő vas fogait megállítani sajnos nem lehet és bizony ennek jeleit a bőrünk viseli, vannak viszont olyan természetese házi praktikák, amelyekkel, ha visszafordítani nem is, de lassítani tudjuk a bőröregedést. Sütő Enikővel beszélgettünk.

Magyarul Balóval 2015-12-02

Hét évet kapott első fokon emberölésért egy borosgazda, aki, mivel korábban folyamatosan meglopták, fagyállót kevert a borába, amitől a bortolvaj meghalt. A gazda nem érzi bűnösnek magát, az ügyészség meglepetésre enyhítésért fellebbez. Hol vannak a jogos védelem határai, mit tehetünk, ha a rendőrség tehetetlen, de nem akarunk börtönbe menni?

Ősszel feltétlenül látogasson el Sopronba!

Sopron hazánk egyik legrégebbi történelmi borvidéke, de a szőlőn kívül még van egy pár élvezeti cikk, aminek készítése hasonló odafigyelést, gondosságot igényel, ilyen a minőségi soproni kézművescsokoládé.

Kéz- és körömápolás házilag

A mondás úgy tartja, hogy a nő korát a keze árulja el. Ezért is különösen fontos a megfelelő kéz- és körömápolás, ráadásul a hideg idő jobban igénybe veszi a kéz bőrét, így télen még jobbn oda kell figyelnünk. Manikűrös szakértőnk, Kudomrák Gréta most megmutatta, hogyan készíthetünk otthon könnyen és gyorsan kézápoló szereket.

Imádja a bőrdzsekit? Jobb, ha tudja, hogy simán lehet, hogy kutyabőrből van!

Szinte mindenki hord bőrből készült termékeket, elég, ha az övünkre, a cipőnkre, a táskánkra vagy a kabátunkra pillantunk. De vajon akkor is így lenne, ha tudnánk, hogy valójában kutyákat nyúztak meg ahhoz, hogy előállítsák azt a ruhát vagy kiegészítőt?

Kalandor 2015-10-17


szerző:
2015.10.17. 11:10
Baba bőrápolás természetesen

Mint tudjuk a babák bőre különleges törődést igényel, így külön oda kell figyelni, hogy milyen szerekkel igyekszünk megőrizni a puhaságát, vagy éppen eltűntetni a pirosságot. Gáspár Viki, natúrkozmetikum szakértő most olyan természetes módszereket mutatott nekünk, amelyeket bátran alkalmazhatunk a legkisebb babákon is.

Csináljon boros fagylaltot!


szerző:
2015.09.30. 16:54
Csináljon boros fagylaltot!

A bor és a fagylalt külön-külön is finom, nem lehet tehát gond, ha rokonítjuk őket. Elmondjuk, hogyan.

Kalandor 15-08-29


szerző:
2015.08.29. 11:45
Kalandor 15-08-29

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-08-22


szerző:
2015.08.22. 11:35
Kalandor 15-08-22

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-08-15


szerző:
2015.08.15. 11:25
Kalandor 15-08-15

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-08-08


szerző:
2015.08.08. 11:40
Kalandor 15-08-08

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-08-01


szerző:
2015.08.01. 11:40
Kalandor 15-08-01

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-07-25


szerző:
2015.07.25. 11:50
Kalandor 15-07-25

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-07-18


szerző:
2015.07.18. 11:35
Kalandor 15-07-18

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Töltött nektarin és borsodó


szerző:
2015.07.15. 09:40
Töltött nektarin és borsodó

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

Kalandor 15-07-11


szerző:
2015.07.11. 11:35
Kalandor 15-07-11

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Stana Katic terhes?


szerző:
2015.07.09. 12:31
Stana Katic terhes?

Árulkodó, de nem teljesen egyértelmű jelek arról, hogy a színésznő várandós lehet.

Kalandor 15-07-04


szerző:
2015.07.04. 11:35
Kalandor 15-07-04

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Különleges Múzeumok Éjszakája a Nyugat-Balatonnál

A Múzeumok Éjszakáján a  a Balaton nyugati medencéje körül kalandoztunk, másnap hazafelé pedig Balatonföldváron egy frissítő koktéllal lazítottunk a nap végén. Jöjjenek velünk!
 

Kalandor 15-06-27


szerző:
2015.06.27. 11:35
Kalandor 15-06-27

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Gréta még sohasem érezte magát ennyire magányosnak

Ezért úgy dönt, hogy igent mond a találkozóra és megiszik egy pohár bort egyik férfi ismerősével. A lánynak szüksége van a törődésre és abban bízik, hogy így megkapja azt. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Amikor azt gondolták, hogy a nehezén már túlvannak, bekavart egy üveg bor

Tomi végre elkészült Kata zenéjével, így elérkezett az ünneplés ideje. A húzós munka után édes (lenne) a borozás, ha sikerülne megbirkózniuk a kupakkal. Vagy dugóval? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Kalandor 15-06-20


szerző:
2015.06.20. 11:20
Kalandor 15-06-20

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-06-13


szerző:
2015.06.13. 11:25
Kalandor 15-06-13

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-06-06


szerző:
2015.06.06. 11:10
Kalandor 15-06-06

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-05-30


szerző:
2015.05.30. 11:20
Kalandor 15-05-30

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-05-23


szerző:
2015.05.23. 11:15
Kalandor 15-05-23

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-05-16


szerző:
2015.05.16. 11:20
Kalandor 15-05-16

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-05-09


szerző:
2015.05.09. 11:30
Kalandor 15-05-09

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-05-02


szerző:
2015.05.02. 11:25
Kalandor 15-05-02

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-04-25


szerző:
2015.04.25. 11:20
Kalandor 15-04-25

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-04-18


szerző:
2015.04.18. 11:20
Kalandor 15-04-18

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-04-11


szerző:
2015.04.11. 11:20
Kalandor 15-04-11

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Felelősnek érzi magát a fagyálló miatt

Ezt mondta a bíróságon az a gazda, aki fagyállót öntött a borába, és ezzel egy ember halálát okozta. A férfi azt mondta a kertjét évek óta fosztogatták a tolvajok. A meggyborát is megcsapolták korábban, ezért kevert fagyállót az italba. A borból többen ittak és rosszul lettek, köztük a tolvaj is, aki belehalt a mérgezésbe.

Előzetes: Felelősnek érzi magát

Ezt mondta a bíróságon az a gazda, aki fagyállót öntött a borába és ezzel egy ember halálát okozta. A férfi azt mondta, a kertjét évek óta fosztogatták a tolvajok. A meggyborát is megcsapolták korábban, ezért kevert fagyállót az italba. A borból többen ittak és rosszul lettek, köztük a tolvaj is, aki belehalt a mérgezésbe. A kertészmérnököt akár emberöléssel is vádolhatják. Az ügy részletei 6-kor az RTL Híradóban.

Kalandor 2015. április 4.


szerző:
2015.04.04. 11:20

Kalandor 15-04-04


szerző:
2015.04.04. 11:20
Kalandor 15-04-04

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Töltsd pohárba, és csodát látsz!

Vanda az ország egyik legrégebbi vörösboros vidékére, Szekszárdra látogatott, hogy megismerkedjen a helyi Kadarkával és Bikavérrel. Nem is kell mondani, hisz mindenki kívülről fújja: egy jó pohár bor, még az orvosságnál is többet ér.

Kalandor 15-03-28


szerző:
2015.03.28. 11:20
Kalandor 15-03-28

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-03-21


szerző:
2015.03.21. 11:20
Kalandor 15-03-21

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-03-14


szerző:
2015.03.14. 11:15
Kalandor 15-03-14

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-03-07


szerző:
2015.03.07. 11:20
Kalandor 15-03-07

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Gregg védett lett


szerző:
2015.03.06. 12:50
 Gregg védett lett

A második csapatverseny során Ludo csapatából Gregg szerezte meg a védettséget, ezzel biztosítva a továbbjutását.

Kalandor 15-02-28


szerző:
2015.02.28. 11:15
Kalandor 15-02-28

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-02-21


szerző:
2015.02.21. 11:05
Kalandor 15-02-21

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-02-14


szerző:
2015.02.14. 11:35
Kalandor 15-02-14

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Fóbiák


szerző:
2015.02.11. 18:00
Fóbiák

Fél a madaraktól, esetleg nem mer beszállni a liftbe? Retteg, ha magas épületről kell lepillantania? Elképzelhető, hogy nem pusztán félelemről, hanem fóbiáról van szó. Dr. Tóth ismerteti a fóbiákat, és elmondja, hogy mitől van az, hogy az ember retteg bizonyos dolgoktól.
 

GYOMORFORGATÓ: Illegális bőrfeldogozó telepet zártak be

Halomban az állati bőrök, vödörben a levágott szarvasmarha és juh fejek. Elképesztő körülményeket találtak a NÉBIH ellenőrei egy engedély nélkül működő Bács-Kiskun megyei bőrfeldolgozó üzemben.
 

Kalandor 15-02-07


szerző:
2015.02.07. 11:30
Kalandor 15-02-07

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-01-31


szerző:
2015.01.31. 11:25
Kalandor 15-01-31

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-01-24


szerző:
2015.01.24. 11:20
Kalandor 15-01-24

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Tini-krízis: felvilágosítás


szerző:
2015.01.21. 18:00
Tini-krízis: felvilágosítás

Minden szülő másként vélekedik a felvilágosításról. Elméletben tökéletesen tisztában vannak vele, hogy mi a helyes forgatókönyv, de a gyakorlatban mégis sokan elbizonytalanodnak. Dr. Tóth hasznos tippeket oszt meg a témával kapcsolatban.
 

Kalandor 15-01-17


szerző:
2015.01.17. 11:30
Kalandor 15-01-17

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-01-10


szerző:
2015.01.10. 11:55
Kalandor 15-01-10

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-01-04


szerző:
2015.01.04. 11:20
Kalandor 15-01-04

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-12-21


szerző:
2014.12.21. 11:35
Kalandor 14-12-21

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

A rosacea


szerző:
2014.12.18. 18:00
A rosacea

Részlet a Dr. Tóth 2014. december 18-i adásából.

Kelet-Magyarországon barangoltunk


szerző:
2014.12.14. 12:15
Kelet-Magyarországon barangoltunk

Ezúttal Kelet-Magyarországon barangolunk. Megmutatjuk, hogy Európa legnagyobb fürdőhelye, Hajdúszoboszló télen sem alszik.  Azt is, hogy a gasztro-forradalom Miskolc városát is elérte. Adásunk végén pedig meglátogatjuk az egri borvidék egyik legnagyobb pincéjét.

Kalandor 14-12-14


szerző:
2014.12.14. 11:20
Kalandor 14-12-14

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-12-07


szerző:
2014.12.07. 11:40
Kalandor 14-12-07

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Hólyagok a bőrön


szerző:
2014.12.04. 18:00
Hólyagok a bőrön

Részlet a Dr. Tóth 2014. december 4-i adásából.

Kalandor 14-11-30


szerző:
2014.11.30. 11:50
Kalandor 14-11-30

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-11-23


szerző:
2014.11.23. 11:50
Kalandor 14-11-23

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-11-16


szerző:
2014.11.16. 11:25
Kalandor 14-11-16

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-11-09


szerző:
2014.11.09. 11:40
Kalandor 14-11-09

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-11-02


szerző:
2014.11.02. 11:35
Kalandor 14-11-02

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-10-26


szerző:
2014.10.26. 11:50
Kalandor 14-10-26

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-10-19


szerző:
2014.10.19. 11:15
Kalandor 14-10-19

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-10-12


szerző:
2014.10.12. 11:40
Kalandor 14-10-12

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-10-05


szerző:
2014.10.05. 11:40
Kalandor 14-10-05

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kevesebb lesz a jó minőségű bor

A 2013-as évben kiderülhet, melyek az igazán jó borászatok - vélik Villányban. A nyári esőzések, a kevés napsütés miatt ugyanis sok szőlő romlott meg a tőkéken. Azok, akik minél több bort akarnak előállítani, beleeshetnek abba a hibába, hogy rossz minőségű lesz a boruk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való