KERESÉS search-close

botrány

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "botrány"

Fluor Tomi: “Mindenkinek vannak kis mocskok az életében”

A zenész Dömsödi Gábor csapatát erősíti, és elárulta: nem fog megsértődni, ha valaki felemlegeti majd a múltját…

Lali meztelenül rendezett jelenetet Joe tárgyalásán

Lali megunta, hogy tétlenül kell ülnie a tárgyalóteremben…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Megkezdődött Joe tárgyalása

Elérkezett Joe tárgyalásának első napja. Boldizsár ismét megpróbált közelebb kerülni Erikához.

HATALMAS BOTRÁNY: bemutatták a Micheal Jackson dokumentumfilmet!

Az alkotás olyannyira felkavaró, hogy a premieren ügyeletes orvosok álltak készenlétben, arra az esetre, ha valaki rosszul lenne…

Hosszú Katinka exe most beszélt először a válás óta

Shane Tusup nyolc hónapig hallgatott, nem kommunikált a közösségi médiában… egészen idáig.

Cikis jelenetet filmeztek a polgármesterről

Kellemetlen videó került nyilvánosságra az egyik dominikai város polgármesteréről. Verekedésbe keveredett egy nővel a strandon, majd miután a nő paprikasprayvel megfutamította, a polgármester egy méretes kókuszdiót akart hozzávágni, de a strandolók szétválasztották őket. A vitát amúgy egy vitatott helyen leszúrt napernyő okozta.

Botrány lett az újévi baba köszöntéséből Csongrádon

Szokásos babaköszöntő fotóit tette közzé a napokban a város polgármestere közösségi oldalán, a kommentelők azonban felismerték a kismamát. Kiderült, hogy a nőt 2017-ben felfüggesztett börtönre ítélték gyermekbántalmazásért. A bántalmazott lány nagymamájához került, ma már jól van. A nagymama azt mondta: a szerencsétlen köszöntés mély sebeket szakított fel.

Nagy bajba került Donald Trump

Egy éve mutatta be a Fókusz: az amerikai elnököt leleplező könyv kavar óriási botrányt az Egyesült Államokban. Donald Trump tudott arról, hogy meg akarják jelentetni, mindent meg is tett azért, hogy betiltassa, de nem sikerült neki. Most közösségi oldalán közli mindenkivel, hogy a könyv tartalma teljes hazugság. Például az, hogy az elnök nem olvas és nem is nagyon tud…

Kétmilliárd Facebook felhasználó privát beszélgetéseihez juthattak hozzá

Több mint kétmilliárd felhasználó privát beszélgetéseihez is hozzájuthattak azok a cégek, amelyeknek a Facebook különleges hozzáférést biztosított. Ezek a vállalatok nem csak olvashatták, de akár módosíthatták is az üzeneteket. A Facebook azzal védekezik, hogy semmi olyan nem történt, amibe korábban a felhasználók nem egyeztek bele.

Új ellenzék a láthatáron?

Két fideszes képviselő törvénymódosítást nyújtott be a túlórákkal kapcsolatban. Egyéni indítványról lévén szó, a benyújtók megtehették, hogy a társadalmi, szakmai, politikai vitákat kihagyják és ma átverték az országgyűlésben a módosítást. A szavazás törvényességét az ellenzék erősen vitatja, tartalmát elutasítja és ennek jegyében szokatlanul élénken, de a megszokott eredménytelenséggel tiltakozott.

MEGKÉRDEZTÉK: Orbán Viktort is!


szerző:
2018.12.12. 16:11
MEGKÉRDEZTÉK: Orbán Viktort is!

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke a parlamentben Orbán Viktor miniszterelnökhöz lépett oda, és tőle kérdezte, hogy mi a véleménye a törvényről? Mindezt Tordai Bence képviselő élőben közvetítette a Facebookon.

Botrányos ülésen szavazta meg a Parlament az új túlóraszabályokat

Az ellenzéki képviselők a Parlament szerdai ülésén megpróbálták megakadályozni, hogy a kormánypárti képviselők megszavazzák a munka törvénykönyvének módosítását. Az ülésen megjelentek Orbán Viktor testőrei majd délután egy óra után Áder János köztársasági elnök is. Az ellenzéki pártok a Parlamenthez hívják tüntetni az embereket.

Greg kihívta a rendőrséget a Villába

Miután Vivi felháborodott a sminkcucca miatt, Greg azon nyomban tárcsázni kezdte a 107-et...

 

Tömegverekedés volt a székesfehérvári stadionavatón

Rendőrségi eljárás indult a székesfehérvári stadionavatón történt verekedés miatt. A szerdai meccsen a botrány azután robbant ki, hogy egy petárdázó drukkert próbáltak meg kiemelni az újpestiek szektorából, ám társai védelmére keltek…

Nemzetközi botrány lehet: magyar diplomaták segítették Nikola Gruevszki szökését

Továbbra sem árulja el a kormány, hogyan jutott Magyarországra a korrupció miatt jogerősen elítélt volt Macedón miniszterelnök. Közben az érintett balkáni országok különböző hatóságai megerősítették: magyar diplomaták segítették Nikola Gruevszki szökését. A bukott politikus menedékjogot kért Budapesten. A Híradónk által megkérdezett jogász szerint az ügyből biztosan nemzetközi botrány lesz.

Elhagyja a tanári pályát a boncolási botrányba keveredett pedagógus

Távozott a keszthelyi gimnáziumból és jó időre a tanári pályát is elhagyja a boncolási botrányba keveredett biológia tanár. Az ő szakkörén vette videóra egy diák, ahogy egy élő csirke embriót szednek ki a tojásból. A tanár az RTL Híradónak elismerte, hogy aznap nem az elfogadott módszerrel dolgozott.
A vele készült interjút ide kattintava hosszabban is megnézheti.

Sosem volt ennyi botrány egy elnöki családban

Két évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta be a Fókusz a frissen megválasztott amerikai elnök, Donald Trump családját. Az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke, csaknem 70 éves volt akkor, már harmadik feleségével élt, a több mint húsz évvel fiatalabb Melaniával, aki eddig legfőképpen merész aktképeivel került a középpontba.

Hörcher László visszatért – Ismét botrányba fulladt az Udvarias tömeggyilkos produkciója!

A mentorok tavaly még továbbjuttatták, most viszont már nagyon unják, de Hörcher Lászlót nem lehet megállítani! Az Udvavarias tömeggyilkos bandát ha kidobják az ajtón, akkor bemászik az ablakon is, mert aki keresi a sikert, az meg is találja azt!

 

Azbeszt-botrány: újabb áldozat szólal meg

Több beteg is összefogott, hogy megtalálják a felelősöket, amiért mérgező anyagot használtak a volt selypi cementgyárban. Közülük már senki sem él, sőt most van egy újabb áldozat Csaba, aki végső stádiumú daganattal küzd és őszintén beszél a lehetetlen helyzetről.

Érdemes még dízelt venni?

El kell adni a dízel autót? Mi a dízel jövője? A történet 2014-ben kezdődik, amikor egy amerikai egyetem kutatói kiderítik, hogy a Volkswagen csal a dízel-motorok károsanyag-kibocsátásának mérésével. Következik: amerikai-, majd világbotrány. Most mi a helyzet?

VV Mici és VV Zsolti újra összebalhéztak?

A két ex-villalakó sosem jött ki jól egymással, folyton összevesztek a Villán belül, és most úgy tűnik, hogy azon kívül is. Honnan indult az újabb botrány?

Robi kikotyogta Tomi titkát! ?


szerző:
2018.10.04. 20:15
Tagadja az erőszakot a két pólós

Kameránk elé állt és elmondta a saját verzióját a nemi erőszakkal vádolt olimpikon vízilabdázó. Kósz Zoltán januárban kapott levelet a kislány anyukájától, az ügy azonban csak most robbant ki. Az olimpikon mindent tagad, a Fókusznak erről is mesélt.

KÓSZ ZOLTÁN: „Egy ujjal nem nyúltunk hozzá a kislányhoz”

Kameránk elé állt és elmondta a saját verzióját a nemi erőszakkal vádolt olimpikon vízilabdázó. Kósz Zoltán az óriási botrány egyik szereplője, aki egy kislány szerint többször is megerőszakolta őt még 11 éves korában. A sztársportoló már januárban kapott levelet a kislány anyukájától, az ügy azonban csak most robbant ki, az olimpikon mindent tagad, a Fókusznak erről is mesélt.

Brutálisan megalázták a ValóVilág nyertesét!

Egy éve történt, hogy VV Soma egyszerűen egy tömegverekedésbe keveredett. A ValóVilág győztesével a Fókusz stábja a balhé helyszínén idézte fel, mi történt, azután, hogy saját közösségi oldalán is taglalta azt.

BOTRÁNY: „A szexuális erőszak az egyik legaljasabb formája a gyermekbántalmazásnak!”

Mit okozhat egy ember életében a gyermekkori szexuális erőszak? Vajon az a most 13 éves kislány, aki azt állítja, hogy tizenegy évesen létesített szexuális kapcsolatot két vízilabdás élsportólval, hogyan fog ezután teljes életet élni? Gyurkó Szilvia, gyermekvédelmi szakembert kérdeztük az esetről!

Külföldi és hazai celebek, akiknek már meggyűlt a baja a törvénnyel

Ittas vezetés, droghasználat, csendháborítás, vandalizmus, adócsalás - mit tettek a külföldi és hazai celebek, amiért elkapták már őket a rend őrei?

Exkluzív: a Fókusznak nyilatkozott a pedofíliával vádolt férfi!

Két évvel ezelőtt először, csak a Fókusznak nyilatkozott az a férfi, akit pedofíliával vádoltak a békásmegyeri szülők, és aki után valóságos hajtóvadászatot indítottak.

A Majka-Curtis botrány és a lúgos támadás közelebbről!

Az interneten alázzák és fenyegetik Erikát, a lúgos orvos áldozatát. ÉS: segítség vagy árulás? A zenészek is megosztottak a Majka-Curtis botrányban.

Drámai képek: menekültkérdés

Három évvel ezelőtt drámai képek járták be a világsajtót: a magyar menekülthelyzetről tudósítottak. Bicskén állt meg az a vonat, amelyre a háború elől menekülők felszálltak a Keleti pályaudvaron. Miután nemzetközi járatra nem engedték fel őket, jobbhíján Győrbe igyekeztek, hogy onnan induljanak Ausztria felé, gyalog.

Áldatlan állapotok a mentőállomáson

Áldatlan állapotok uralkodnak az egyik legforgalmasabb budapesti mentőállomáson, erről számolt be a 444.hu. A XIII. kerületi állomás egyik dolgozója fotókat is küldött az internetes portálnak a mosdók és az öltözők állapotáról. Több ott dolgozó mentőst is elértünk, de egyikük sem akart kamera előtt beszélni, mert attól tartanak, bajuk származna belőle.

Botrányos közjátékok zavarták meg a Teréz körúti robbantó tárgyalását

Két embert is kiküldött a bíró a teremből. Egyikük meg is fenyegette ezért. A két rendőr elleni merénylettel vádolt 23 éves fiatalembert szerdán újra behozták a tárgyalóterembe, nem maradt sokáig, nem akarta meghallgatni a perbeszédet. Testvére csak a Fókusznak adott interjút. Szerinte a férfi ártatlan és a börtönben gyógyszerrel kezelik, ami miatt mentálisan is megváltozott. Szeptember elején hirdetnek elsőfokú ítéletet az ügyben.

 

PUZSÉR SZÓKIMOND: A Majka-Curtis botrány

Majka és Curtis hangos szakításával került ismét rivaldafénybe a „sztárok drog-problémája” téma. Puzsér Róbert szerint a nyilvános lejáratás eszköze sosem segít. 

DopeMan keményen beleállt a Majka-Curtis ügybe!

DopeMan is megszólalt az utóbbi napokban kirobbant botrány ügyében!

Botrány után: ilyen volt Curtis fellépése

A Fókusz stábja ott volt Curtis első egyedüli fellépésén a kokainbotrány után. Mindenki más állásponton van az üggyel kapcsolatban. A dologról Dopeman-nek is volt véleménye.

Videóban tálal ki Majka!

Az elmúlt évek legnagyobb botránya zajlik a magyar zenei életben. Majka elmondja, pontosan miért szakított Curtissel. Annyi biztos, hogy a kábítószer karriereket, barátságokat és életeket tehet tönkre…

Weisz Fannit nem hatották meg édesanyja könnyei?

Tovább folytatódik a szépségkirálynő körüli botrány. Fanni édesanyja kétségbeesésében már a Fókuszhoz fordult, hátha lánya végre meghallgatja…

Weisz Fanni édesanyja összetört: a Fókuszban üzent lányának!

A szépségkirálynő évek óta nem beszél családjával, édesanyja szerint új párja (és azóta férje) miatt. A család már nem bírja tovább, kétségbeesetten üzentek a lánynak.

Fájdalmában a Fókuszon keresztül üzen Weisz Fanni édesanyja a lányának

Szerinte a siket szépségkirálynőt férje manipulálja, és családja ellen hangolja. A férfi tényleg eltiltotta Fannit szeretteitől, mi lehet a családi botrány hátterében?

Újabb botrány az egyházban

Az elmúlt évek legnagyobb egyházi zaklatási ügye robbant ki Amerikában. A kedden nyilvánosságra hozott nyomozati jelentés szerint Pennsylvania államban több mint 300 katolikus pap követett el szexuális visszaéléseket főként gyerekek ellen. Az áldozatok számát ezerre becsülik, de a valóságban ennél sokkal többen is lehetnek. A legutóbbi eset 2010-ben történt, a legkorábbi több mint 70 éve.

5 sztárbotrány, amiről még nem hallottál!

Nem, Ozzy Osbourne-nal kapcsolatban most nem a denevéres sztoriról lesz szó, van itt más is!

Híres botrányok, botrányos hírességek!

Azt gondolhatnánk, hogy akik sikeresek, gazdagok és gyakorlatilag ki sem léphetnek az utcára anélkül, hogy ne rajongók hada állja körbe őket, ezek a sztárok felhőtlen boldogságban élik mindennapjaikat. Nem mindig van ez így, nekik is bármikor lehet  rossz napjuk. Mit rossz napjuk, pont ugyanolyan hétköznapi problémákkal küszködnek néha, mint bárki a világon.

Ez volt Rihanna legrosszabb bulija?

Egy szava sem lehet senkinek, hiszen Rihanna pontosan leírta már a turnéjának nevében is. Anti World Tour – azaz ne várjatok ettől semmi jót. A barbadosi énekesnő tartotta is magát az előre bejelentetthez. Bár a szervezők elhozták a Sziget történetének egyik legnagyobb fellépőjét és mindent megtettek a kényelméért is, ő késett, alig énekelt, playbackelt és borzasztóan unalmas volt. Ez történt egy évvel ezelőtt a Szigeten!

Botrányai miatt csúszik Johnny Depp új filmjének bemutatója

A színész könnyen süllyesztőbe kerülhet, ha ezt így folytatja…

Lionel Messi börtönbe kerülhet?

Két éve a világhírű labdarúgó fanatikusainak végig kellett nézniük, hogy börtönbe vonul? Messit adócsalás miatt ítélték börtönbüntetésre...

Felmerült a gyanú, hogy az orosz focisták doppingszereket is bevetnek

Az orosz focisták nem csak a vb-n, hanem egy fél maratonon is indulhatnának. Erre enged következetni legalábbis az, hogy közülük többen is indokolatlanul sokat futnak. Sokan pedig máris meggyanúsították őket: csak nem dopping miatt vannak a lábukban extra kilométerek?

 

Óriási botrány: Kozsó vs. Hozsó

Hatalmas botrány készült kitörni pont egy évvel ezelőtt a sztárvilágban. Kozsó és korábbi üzlettársa, a Kozmix együttes korábbi zenésze, Hozsó között ugyanis elmérgesedett a viszony. Súlyos vádak hangzottak el: Kozsó állítólag elviselhetetlen, de ami nagyobb baj, lopott és csalt is közös üzletükben. Hogy mi volt az igazság? Utánajártunk ennek?

„Kritika? Ki a bánk uram ferde farkát érdekli?!”

Mit gondol Náray Tamás és Sváby András a kritikáról? Most kiderül!

Újabb kutyahalál a repülőgépen

Újabb kutyahalál egy repülőgépen, az Egyesült Államokban. Egy 8 éves törpe-spicc pusztult el utazás közben. Még nem tudni, mi történt a Delta légitársaság gépének rakterében.

Ismét botrányt okozott Kim Kardashian?

A híres valóságshow-hős pont egy évvel ezelőtt mutatta meg, hogy ő tejben-vajban fürdik, és ez nem újdonság. Családja jómódú, ő maga dúsgazdag valóságshow hős évek óta, férje pedig a dollármilliomos rapper, Kanye West. De hogy miért mártózik meg a tejes habokban, az a Fókuszból kiderül!

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke szerint nincs klímaváltozás!

Egy évvel ezelőtt Leonardo DiCaprio úgy reagált Donald Trump bejelentésére, miszerint az Egyesült Államok kilép a globális klímaegyezményből, hogy ennek legnagyobb vesztes a Föld, Arnold Schwarzenegger szerint pedig egy ember nem állíthatja meg a jövőt. A Nobel-díjas magyar klímakutató, a nagycsaládos Ürge-Vorsatz Diana is döbbenten és értetlenül állt az amerikai elnök bejelentése előtt.

Dühös szurkolók balhéztak

Petárdákat dobtak be a pályára, egy zászlórúddal felszerelkezve megpróbáltak bejutni a klubházba, és egy rendőrautót is megrongáltak a dühös szurkolók Pécsen tegnap este, a PMFC-Dabas mérkőzés után.

Harvey Weinstein bilincsben

Egymillió dolláros óvadék ellenében szabadon engedték a hollywoodi zaklatási botrány főszereplőjét. Harvey Weinstein mozgását korlátozták, New Yorkban kell megvárnia a büntetőper végét. Közben egy újabb színészlegendát vádolnak szexuális zaklatásokkal.

 

Egy újabb botrány Aurelio körül!

A ValóVilág hatodik szériájának nyertese négy évvel ezelőtt a Fókusznak reagált az őt ért vádakra. Elmesélte, milyen balhéba keveredett, mi is történt vele valójában, illetve hogyan emlékszik vissza az „éttermes” balhéra.

Ajajj! Tömegek menekültek ki a moziból…

Lars von Trier öt év után ismét nagyjátékfilmmel jelentkezett, ám vadonatúj rendezése sokaknál kicsapta a biztosítékot!

Újabb botrány a hercegi esküvő körül! Meghan Markle édesapja lefizetett egy lesifotóst!

Harry herceg jövendőbeli apósa állítólag titokban összejátszott egy brit paparazzi fotóssal, aki képeket készített az örömapáról.

Felmentés után kirúgták KERO-t

Kerényi Miklós Gábortól végleg megvált az Operettszínház. A Kossuth- és Erkel díjas művész az utóbbi hetekben Facebook oldalán kommentálta a korábbi zaklatási botrányt, ezzel - a színház szerint - rossz színben tüntette fel munkahelyét. 

Ez volt Varga Viktor eddigi legnagyobb botránya!

Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát – erről számoltunk be 2015-ben. Az énekes rendkívül büszke volt magára, de az interneten népe viszont beteg, őrült, feltűnési viszketegségben szenvedő embernek nevezte a történtek után.

Halott is van a Soros-listán

Folytatódik a listabotrány. Az Amerikai Nagykövetség is elítélte a Figyelő tegnap megjelent cikkét, amelyben listát közölt - ahogy írták - Soros György zsoldosairól. A névsorban oktatók, újságírók és civil szervezetek munkatársai is szerepelnek, olyanok is, akik már évekkel ezelőtt elhunytak.

 Döbbenetes tömeg és botrány a Mammutban

Szombaton délután pánik alakult ki egy, főleg a tinilányok körében népszerű okostelefonos alkalmazás miatt. A plázában a Musical.ly nevű applikáció magyar sztárjai tartottak közönségtalálkozót, végül azonban biztonsági okokból berekesztették a rendezvényt.

 

Tartozása miatt akarták elárverezni Kozso 140 milliós lakását

Évek óta ki nem fizetett közös költség, tartozás a banknak, áramlopás. Az elmúlt években leginkább ezzel került be a hírekbe az egykori énekes. Kozsonak most a 140 millió forintra becsült ingatlanját akarják elárverezni a rengeteg tartozása miatt.

Pornósztár perli az amerikai elnököt

A Trumppal korábban már többször kapcsolatba hozott Stormy Daniels azt állítja, a milliárdos az elnökválasztás előtt pénzzel és megfélemlítéssel vette rá arra, hogy hallgasson viszonyukról. 130 ezer dollárt kapott ezért, szerinte azonban a titoktartási szerződés érvénytelen, mivel azt Trump nem írta alá.

Kerényi és Marton botránya elcsendesült

Újra rendezhet a zaklatási botrányba keveredett Marton László? Mi történt azóta, hogy Kerényi Miklós Gábort is elbocsájtották? Hol tart az érintett színházakban a belső vizsgálat, egyáltalán milyen következménye, tanulsága van az őszi botránysorozatnak és a ’metoo’ kampánynak?

PÁL ÉVA: Neoneoton néven alapítana együttest

Pál Éva a Neoton Família egykori vokalistája Neoneoton néven alapítana új együttest. A vokalista 1983-ban döntött úgy, hogy kilép a bandából, most mindent újrakezdene. De, mit szólnak ehhez Csepregi Éváék?

Rendőrségi ügy lett a riportból?


szerző:
2018.02.19. 19:38
EXTRA: meddig megy el a gyúrásban Pintér Tenya?

Pintér Tenya botrányaitól hangos mostanában a média: elég csak a Tóth Andival kapcsolatos pletykákra gondolnunk vagy a Jimmy-musical kapcsán felmerülő vitákra. Miközben Tenya próbál reagálni az őt ért vádakra addig a Fókusz stábja elkísérte a színészt az edzőterembe, ahol azt is elárulta, hogy meddig kell még elmennie ahhoz, hogy jövőre igazi Herculesként feszítsen a lovas színházban.

 

Mégsem lesz Tarantino film?


szerző:
2018.02.13. 15:58
Mégsem lesz Tarantino film?

A rendező botrányai miatt sajnos benne van a pakliban, hogy készülő mozija kudarcba fog fulladni. Mutatjuk!

Ez a véleménye Jimmy családjának a királyról szóló musicalről

A Jimmy musical bár botrányok közt fogant, mégis viharos siker lett. Mint minden nagy mű, ez is megosztja a közönséget, most Jimmy testvéreit és legnagyobb fiát, Krisztiánt faggatta arról a Fókusz stábja, hogy nekik tetszett-e a darab?

RTLII Híradó 2018-01-29


szerző:
2018.01.29. 21:30
Hatalmas bakit követett el a Vanity Fair

Az egyik leghíresebb kulturális és divatmagazin, az amerikai Vanity Fair olyan bakit követett el, amelyre ritkán van példa: ráadásul a címlapon. A legnagyobb sztárokat csődítették össze: többek között Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Nicole Kidman és Tom Hanks domborít a borítón - némelyikükkel azonban nem stimmel valami. A fotó utómunkája során annyira belelkesedtek a képszerkesztők, hogy Witherspoonnak három lábat retusáltak, de Winfrey sem járt jobban: neki három keze van a képen.

Kiderült: még több nőt vert át a mulatós zenész

Egy mulatós zenész ugyanazzal a módszerrel vert át nőket: jóhiszeműségüket kihasználva több százezer forintot csalt ki belőlük. A becsapott nők hivatalos útra terelték a vitát, rendőrségi feljelentést tettek. A Fókusz riportja után többen is jelentkeztek, akiket hasonló módon vert át a férfi.

 

A lényeg az... na mi? ? ?


szerző:
2018.01.21. 10:00
Egész Hollywood elpártol Woody Allentől?

A szexuális zaklatási botrányok és a #metoo kampány kellős közepén most a rendező nevelt lánya is újra felszólalt Allen ellen. Állítja, hogy 7 éves korában molesztálta őt. Úgy tűnik, sok hollywoodi sztár épp emiatt „szakított” a rendezővel.

Kisbabát pénzért: sokakat felháborított tegnapi riportunk

Nagy visszhangot váltott ki tegnapi riportunk a magzatukat milliókért árusítókról. Sokan nem is akarták elhinni, hogy ilyesmi történhet Magyarországon. Pedig rejtett kamerás felvételünk is bizonyítja és az örökbefogadással évtizedek óta foglalkozó alapítvány vezetőjének tapasztalatai is alátámasztják.

És dolgozni ki fog?! ? ?


szerző:
2018.01.18. 16:00
Nem hallgat az anyukájára Selena Gomez!

Selena Gomez továbbra is megy a saját feje után: nem szakította meg a munkakapcsolatot Woody Allennel. A 2010-es években is rendkívül aktív rendezőt adoptált lánya vádolta meg szexuális zaklatással  - ezt minden alkalommal vehemensen tagadta Allen. Néhány kollégája viszont nem hitt neki: ugyan legújabb filmjében még együtt forgattak vele, de a Weinstein botrány után azonnal felajánlották teljes fizetésüket bántalmazott nőket segítő alapítványoknak. Az énekesnő is együtt dolgozott Allennel, viszont ő továbbra is felnéz rá - ennek anyukája nagyon nem örül.

RTLII Híradó 2018-01-12


szerző:
2018.01.12. 21:30
Szexbotrány a Fehér Házban?

Az egyik amerikai erotikus férfimagazin egymillió dollárt ajánlott fel azért az állítólagos videóért, amelyen egy titkos dokumentum állítása szerint Donald Trump látható egy szentpétervári perverz szexuális bulin. A kérdés csak az, hogy szivároghatott ki egy ilyen titkos anyag pont egy évvel ezelőtt?

Trump bajban van


szerző:
2018.01.09. 19:40
Trump bajban van

Az amerikai elnököt leleplező könyv kavar óriási botrányt az Egyesült Államokban. Donald Trump tudott arról, hogy meg akarják jelentetni, mindent meg is tett azért, hogy betiltassa, de nem sikerült neki. Most közösségi oldalán közli mindenkivel, hogy a könyv tartalma teljes hazugság. Például az, hogy az elnök nem olvas és nem is nagyon tud…

A nők ravaszak! ???


szerző:
2018.01.07. 13:00

RTLII Híradó 2018-01-05


szerző:
2018.01.05. 21:30

Ezt nem teheted velem!


szerző:
2018.01.04. 20:30
Ezek voltak 2017 legdurvább botrányai

Nem mindenki emlékszik vissza szívesen 2017-re, néhány híresség életében ez az év a poklok poklát jelentette. Van, akinek a karrierjébe került az a hiba, amit elkövetett, más a törvénnyel került összetűzésbe, vagy éppen a családja szakadt szét.

 

Fókusz 2018-01-02


szerző:
2018.01.02. 18:50

Ez történt novemberben


szerző:
2017.12.30. 18:40
Ez történt novemberben

Harry herceg eljegyezte kedvesét. A zaklatással vádolt színházi rendezőt, Kerényi Miklós Gábort elbocsátotta az Operettszínház, elindult az e-recept és újraválasztotta a Fidesz, tisztújító kongresszusán Orbán Viktort. Sokaktól kellett búcsúzni is.

Botrányba fulladt Márk és János dupla randija

Márk barátjával együtt tervezett programot a lányokkal, akiket a Büróba vittek a srácok. Ez lehet, hogy nem volt túl jó ötlet?

A teljes adásért kattints IDE!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való