KERESÉS search-close

botrányhős

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "botrányhős"

A filmekben hősszerelmes, a való életben botrányhős: Hugh Grant 60 éves!

Nagypapakorba lépett a kisfiús mosolyú angol sztár. Hugh Grantet viszonylag későn találta meg a világhír, hiszen az 1994-es, Négy esküvő és egy temetés című film bemutatójakor már 34 éves volt. Később ő lett az ügyeletes – brit – szépfiú Hollywoodban, gyakorlatilag az összes nagy női sztár oldalán játszhatott.

Baukó Éva: „Ha én Amerikában születek, lehettem volna Kim Kardashian is”

Baukó Éva már sokszor lepte meg a közönséget, most azonban olyat mond, ami még az ő szájából is meglehetősen merész. A celebvilágról, a rajongókról, a családlapításról, a társkeresésről, a pasikról, a botrányokról, és a beérés folyamatáról is beszél Baukó VV Éva, aki azt is elárulja, kik azok, akikre ő néz fel és kap inspirációt!

RTLII Híradó 2018-01-03


szerző:
2018.01.03. 21:30
„Még nincs végleges program”

Először szólalt meg az a Schmidt Mária vezette közalapítvány, ami a visegrádi országok budapesti konferenciáját szervezi. Az RTL Híradó megkeresésére azt írták, hogy még nincs meg a végleges program. Azt nem árulták el, hogy mennyi közpénzt költenek a rendezvényre.

Story Extra 2018-01-02


szerző:
2018.01.02. 16:20
Botrányhős a konferencián

Egy szélsőséges nézeteiről ismert jobboldali botrányhős tartja a nyitóelőadást a visegrádi országok budapesti konferenciáján, januárban. Milo Yiannopoulos Donald Trump amerikai elnök támogatója. A pedofíliával kapcsolatos kijelentései miatt azonban sok republikánus is vállalhatatlannak tartja.

VV Indián vidáman mesélt házi őrizetéről

Meglepően jókedvűen, sőt nevetgélve mesélt a Fókusz riporterének VV Indián arról, hogy házi őrizetben él, mert húsz gramm kábítószerrel fogták el a rendőrök, akik terjesztéssel vádolják. Ő azt mondja magának vette. Na, nem mintha az jó lenne. Mindenestre most éjjel-nappal műholdas nyomkövető van a lábán, így még a közeli kocsmába se tud kimenni, és ezt nagyon bánja.

Fókusz 2016-11-09


szerző:
2016.11.09. 17:25
A Hungary's Got Talent legbotrányosabb produkciói

Sokkoló hétvégén van túl a Hungary’s Got Talent zsűrije. Egymást szétrúgó, felgyújtó kretének, meztelenül verselő lány és végtelenül ügyetlen bűvészek borzolták a kedélyeket. Mi ellátogattunk a legnagyobb botrányt okozó szereplőkhöz, akikről kiderült, hogy már találkozhattak velük korábban a Fókuszban.

Fókusz 2015-10-19


szerző:
2015.10.19. 17:25
Fókusz 2015-10-19

Botrányhősök – volt, aki vetkőzött, mások felgyújtották egymást és a színpadot, a Hungary's Got Talentben ezúttal a zsűri is kiborult. Szexi vagy nem? - Amióta a világsztárok bevállalták, a pasikonty a magyar férfiak körében is egyre népszerűbb! De mit szólunk hozzá mi, nők? Teste börtönében - Álmos hét éve nem iszik, és nem fogyaszt szilárd táplálékot. Honnan lehet felismerni a gyógyíthatatlan betegséget?

Fókusz 13-07-31


szerző:
2013.07.31. 20:50
Fókusz 13-07-31

Fókusz: Pénz beszél - Klubvezető, tulajdonos és ügyvéd is megszólal a legújabb magyar bundabotrányban. Érdemes még focit nézni? Nem öregszik - Mennyi idős Benkő Dániel? A lantművész-botrányhős velünk együtt ünnepelte születésnapját. Dr. Bubók - Az internetet elárasztják és rajongóik is vannak. Különleges bagolytalálkozón jártunk.

Benkő Dániel a következő 66 évre gyúr

A botrányos lantművészen nem fog az idő vasfoga. Elmondása szerint 16 évesnek érzi magát, és bár szülinapját sosem ünnepli, a jeles nap alkalmából megosztja velünk fittségének titkát és nagyszabású terveit a jövőre nézve.

Kiszel Tünde győzött, Fluor fizetett

Előttünk bontott pezsgőt Kiszel Tünde, annak örömére, hogy Fluor Tomi kárpótolta. Tünde azért akarta bíróság elé citálni Fluort, mert szerinte a rapper egy nyilatkozatában megalázta.

XXI. század 11-08-23


szerző:
2011.08.23. 23:55
XXI. század 11-08-23

XXI. század: Zseniális énekes és művész volt. A barátai szerint maximalista. Mindenben. Egész életében a tökéletes zenét, a tökéletes nőt, a tökéletes botrányt hajtotta. Szerepet játszott: Falcót, a sztárt, amiből már nem volt visszaút.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való