KERESÉS search-close

brutális

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "brutális"

Tagadja a brutális gyilkosságot az unoka

Tagadja a gyilkosságot az unoka, aki a vád szerint brutálisan végzett nagyapjával tavaly Budapesten. A 60 éves férfi holttestét egy kocsiban találták meg. Az ügyészség szerint unokája vágta el a torkát, mert azt gyanította: nagyapja szexuálisan közeledett a barátnőjéhez. A 29 éves férfi korábban beismerte a gyilkosságot, de ma már tagadott, és nem tett vallomást.

Elmeorvos vizsgálja a szegedi férfit, aki megölte terhes párját

Elmeorvos vizsgálja a szegedi feleséggyilkost. Pénteken végzett terhes párjával a 38 éves férfi, a gyilkosságot a hároméves gyermeke is végignézte. A családapa eddig nem tett vallomást. A Híradónak nyilatkozó pszichológus szerint a gyilkosságot végignéző kisgyermek életét akkor is meghatározza a trauma, ha nem is emlékszik majd a történtekre.

Bőröndben hozta haza élettársa maradványait egy nő

Megrázó riport!
Megölte, majd feldarabolta élettársát. Brutális gyilkossági ügyben javasolnak vádemelést a rendőrök egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei nő ellen. A gyanú szerint tavaly Bécsben végzett párjával. Bőröndben, telekocsival hozta Magyarországra a német férfi maradványait, majd egy csatornában elrejtette azokat Jászalsószentgyörgyön. A rendőrök szerint ebben anyja segített neki.

Az ügyészség most emelt vádat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt

Megrázó tudósítás
Két késsel, 17-szer sújtott le áldozatára az oroszlányi gyilkos az ügyészség szerint. Ahogy arról Híradónkban is beszámoltunk, a férfi még tavaly szilveszter előtt végezhetett a 36 éves asszonnyal, abban a lakásban, ahol az áldozat szívességből lakott. Az ügyészség most emelt vádat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt. A férfi mindvégig tagadta a gyilkosságot, de ha bűnösnek találják, akár életfogytig tartó fegyházbüntetést is kaphat.

Azt hitte, hogy az ördög beszél hozzá, ezért végzett brutálisan feleségével

Megrázó történet!
Azt hitte, hogy az ördög beszél hozzá, ezért végzett brutálisan feleségével egy férfi tavaly Tárnokon. A bíróság azonban felmentette a különös kegyetlenséggel vádolt férjet. Betegsége miatt ugyanis nem büntethető. Elrendelték a kényszer gyógykezelését, így az igazságügyi megfigyelő és elmegyógyító intézetbe vitték.

18 év fegyházbüntetésre ítélték másodfokon Csenge gyilkosát

18 év fegyházbüntetésre ítélték másodfokon a borsodnádasdi K. Csenge gyilkosát. Az ítélet szerint a 22 éves férfi végzett a lánnyal 2017 szeptemberében, akit egy vízaknában találtak meg. B. Roland idén márciusban elsőfokon gondatlanságból elkövetett emberölés miatt 4 év fogházbüntetést, és ugyanennyi közügyektől való eltiltást kapott, ami országos felháborodást váltott ki.br

Így csapott le a vihar az országra

Folyókká változott utcák, elárasztott lakóházak, pattogó jég, apokaliptikus állapotok uralkodtak több vidéki városban és a főváros számos kerületében is hétfő este.

LÁTVÁNYOS: így csapott le a villám Shanghaira

Hirtelen jött vihar csapott le Shanghaira: volt, ahol pár óra alatt több mint 10 centiméter csapadék esett. A zivatart heves villámlások kísérték, amelyek szinte nappali fénnyel árasztották el a várost.

BRUTÁLIS VONATBALESET: Körül se nézett a sofőr az átjáróban!

Súlyosan megsérült annak a teherautónak a vezetője, amelyik vonattal ütközött Simontornyán. A júliusi balesetet térfigyelő kamera rögzítette, most tette közzé a rendőrség. A felvételen látszik, hogy a sofőr úgy hajt a tilos jelzés ellenére az átjáróba, hogy körül se néz. A rendőrök arra szeretnék felhívni a sofőrök figyelmét a videóval, hogy ne rutinból vezessenek.

Egy huszonkét éves magyar lány Európa legerősebb nője!

Szandi díjugratóból lett testépítő, aztán erőemelő világbajnok. A százhatvanegy centi magas nő kétszáznegyven kilót képes mozgatni és abszolút elégedett nyolcvannégy kilós testsúlyával! 

Brutális hurrikán ostromolja Texast

Partot ért az idei szezon első hurrikánja az Egyesült Államokban. A Hanna névre keresztelt vihar Texas állam déli részén pusztít, de szerencsére emberéletet egyelőre nem követelt. Közben a Csendes-óceánon lévő Hawaii-szigetek felé is közeleg egy hurrikán.

Orosz Bernadett: Állok a per elébe!

Előbb kell bíróság elé állnia a megvert nőnek, mint támadójának. Orosz Bernadett egykori párja, akit a brutális bántalmazással gyanúsítanak, 5 milliót követel a nőtől, amiért a támadás után név szerint említette őt a Facebook-posztjában. A férfi által indított személyiségi jogi per nemsokára kezdődik, miközben a bántalmazás ügyében még nyomoznak. Orosz Bernadett azt mondja: áll elébe a pernek, de reméli, támadóját egyszer elítélik majd.

Brutális családon belüli erőszak a Mellékhatásban

Móni párja nem tudta magában tartani az indulatait... Kegyetlen képsorok: megtekintés csak saját felelősségre!

Meghalt egy fekete férfi, miután egy rendőr percekig térdelt a nyakán

Meghalt egy afro-amerikai férfi az Egyesült Államokban, miután egy rendőr percekig térdelt a nyakán. Az esetről videó is készült. A férfi hiába könyörgött, hogy nem kap levegőt, a járőrt ez nem hatotta meg. Jogvédők szerint a rendőrök csak azért léptek fel ennyire brutálisan, mert a gyanúsított fekete volt.

Saját apja öntötte le savval a fiatal lányt

Remegett és ordított a fájdalomtól – ezt mondta Híradónknak, a presszótulajdonos, aki elsőként ért oda a lányhoz, akit a saját apja öntött le savval, Orosházán. A fiatal az arcán, a nyakán, a karján sérült meg súlyosan. A férfi a nyílt utcán, fényes nappal támadta meg a 19 éves lányt, mert nem tudta elviselni, hogy sokat fiúzik. A brutális támadás egy évvel ezelőtt történt, a rendőrség most zárta le a nyomozást.

BRUTÁLIS: Ököllel ütötte barátnőjét

Üvöltözés töri meg péntek este a Lujza utca nyugalmát. A Baross utcai kereszteződésben, a zebra mellett áll egy autó, ami elsodorhatott valakit. A sofőr kiszáll, de sérültet sehol nem látni. Néhány másodperccel később hatalmas ütést rögzít a telefonjával egyik nézőnk. A kék melegítőruhás férfi ököllel támad egy nőre a telefonfülkében. Többször erősen megüti. A nő hiába próbál menekülni, esélye sincs. Az agresszív férfi visszalöki, sőt, meg is rúgja földre kerülő áldozatát.

Megölte egyéves kislányát, majd feladta magát a rendőrségen

Megölte egyéves kislányát, majd feladta magát a rendőrségen egy 38 éves asszony Budapesten. A vallomása szerint még szombaton végzett a gyerekkel, de csak vasárnap este ment a rendőrségre. Hogy miért fordult kislánya ellen, azt egyelőre nem tudni.

Kártérítést követel a brutálisan megvert nőtől támadója

Orosz Bernadett tavaly novemberben, egy nyilvános posztban számolt be arról, hogy volt párja a felismerhetetlenségig összeverte és kis híján megölte. A történteket részletesen kifejtette a bejegyzésben is, melyben teljes nevén nevezte meg a férfit, aki most a bírósághoz fordult emiatt, mondja a nő ügyvédje.

Emberölés kísérletével gyanúsítják a brutális téglási rablókat

A rendőrség emberölés kísérletével és lopással gyanúsítja a brutális téglási rablókat. 2018 telén tört rá egy 63 éves egyedül élő asszonyra egy 14 éves hajdúhadházi fiú és egy 29 éves olasz férfi. A pénzét akarták. A nyugdíjast brutálisan megverték, életmentő koponyaműtétet hajtottak végre rajta. A támadók hamar meglettek, azóta is letartóztatásban vannak. A rendőrség most zárta le a nyomozást.

Brutálisan kínozta 3 éves kisfiát egy mezőberényi férfi

Brutálisan kínozhatta 3 éves kisfiát egy férfi a Békés megyei Mezőberényben. Úgy tudjuk a gyereknek betört a koponyája és égésnyomok is vannak a testén. A gyerekkel és testvéreivel nevelőszülők foglalkoznak, de a kisfiú két hete visszakerült a vérszerinti szüleihez. A gyanú szerint az apa a két hét alatt rendszeresen bántotta és fenyegette a gyereket és az anyját. Végül a nőnek sikerült segítséget kérnie a helyi családsegítőtől.

Halálra verte és elásta nagyanyját

Brutális gyilkosság Baján! A gyanú szerint halálra verte, majd elásta nagyanyját egy férfi. Az idős asszony eltűnését lánya jelentette be, a rendőrök ezután találták meg a nő holttestét háza pincéjében elásva. Kiderült: 25 éves unokája ölhette meg, miután összevesztek. A férfit elfogták, mindent bevallott, pénteken letartóztatták.

Azt hitte alszik az áldozat


szerző:
2020.01.03. 18:03
Azt hitte alszik az áldozat

Azt hitte alszik az áldozat - ezt mondta zokogva stábunknak az Oroszlányban szilveszterkor megölt nő ismerőse. Az idős férfi lakásában végeztek a 37 éves asszonnyal, akit két nappal a gyilkosság előtt, szívességből fogadott be. Aznap ő nem volt otthon, hazaérve találta meg az áldozatot, akivel kegyetlen módon végzett támadója. A gyilkosság gyanúsítottját tegnap este fogták el, ma letartóztatták. Az 55 éves támadó információink szerint mindent tagad.
Az idős férfival készült teljes interjút itt nézheti meg.

A szakértők nem valószínűsítették újabb bűncselekmény elkövetését

Még a sokat látott pszichiáter sem talált szavakat a vasárnapi tragédia hallatán, amikor egy férfi két gyermekét ölte meg a láthatás alkalmával, de a harmadikat életben hagyta.

Négy havi távoltartást indítványoznak a brutálisan megvert asszony ügyében

A távoltartási végzés a minimum - ezt mondta az RTL Híradónak annak a hatgyermekes asszonynak az ügyvédje, akit még szombaton brutálisan megvert volt párja. A Nógrád megyei ügyészség pénteken azt közölte: négy havi távoltartást indítványoznak az ügyben. Orosz Bernadett korábban arról beszélt, attól fél, egy papír nem óvja meg őt a brutális férfitól.

Sokkoló fotókkal kért védelmet a brutálisan megvert nő

Brutális nőverés, döbbenetes fotók a nyomairól, távoltartás. Kezdeményezte a rendőrség, hogy az ügyészség rendelje el annak a férfinak a távoltartását, aki a gyanú szerint brutálisan összevert egy nőt szombaton Bujákon. A hatgyermekes asszony a közösségi oldalán osztotta meg a bántalmazásáról szóló információkat és a döbbenetes fotókat. Híradónknak azt mondta, azért, hogy megakadályozza a tragédiát. Volt párja szerinte nem először bántotta, és azzal fenyegette, hogy megöli. A Honvédelmi Minisztérium megszüntette a férfi tartalékos katonai szolgálati viszonyát.

BÁNTALMAZOTT NŐ: „Azt mondta, hogy élve nem hagyom el a szobát”

Bernadett azt mondja, a volt párja verte meg brutálisan a hétvégén. Azt mesélte, hogy a férfival már korábban szakított, mert az egy éves ismeretségük alatt kétszer is bántalmazta. Orosz Bernadett szerint akkor azért nem tett feljelentést, mert a barátja megfenyegette, hogy tönkreteszi az életét, és a kapcsolataira is hivatkozott. Most szombaton mégis elment vele az egykori katonatiszt osztálytalálkozójára, amit Bujákon, egy katonai bázison tartottak. Azt mondja, a vacsoráig minden rendben zajlott, aztán ő hamarabb visszament a szobájukba. A férfi nem sokkal később követte és számon kérte rajta, kivel telefonált, majd rátámadt.

Feltételesen sem szabadulhat a hajléktalan társát brutálisan bántalmazó férfi

Hét év fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Ítélőtábla a hajléktalan társát brutálisan bántalmazó férfit. Tavaly januárban egy debreceni lakatlan házban puszta kézzel és egy vascsővel összeverte, mert nem koldult elég pénzt. Később kihúzta az udvarra, a férfi teste kihűlt.

BRUTÁLIS: Kettészakadt a fának ütközött autó

Súlyos baleset történt Vasasszonyfa és Tömörd között. Egy autó szó szerint kettészakadt, amikor csütörtök hajnalban egy fának ütközött. Az utas a helyszínen meghalt, a sofőrt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az autóban több üveg sört és röviditalt is találtak a rendőrök.

Neonáci gyilkolt a zsinagógánál

Neonáci lehetett a hallei ámokfutó, aki szerdán két embert megölt, és kettőt megsebesített a város zsinagógájánál. Eredetileg ide akart betörni, ám miután ez nem sikerült, az utcán kezdett el lövöldözni. A korábbi hírekkel ellentétben nem voltak társai. A 27 éves férfi a sisakjára erősített kamerával filmezte a lövöldözést és élőben közvetítette azt az interneten.

Mi történt Olaszliszkán a brutális gyilkosság óta?

Bár az olaszliszkai lincselés szinte napra pontosan 13 éve történt, a brutális bűncselekmény ennyi idő elteltével is újabb és újabb hullámokat vet. A lincselők egy része még rács mögött van, és sorban perelnek a rossz börtönkörülmények miatt. És ezek a perek sikeresek: volt, aki 4 és fél, és volt, aki 5 millió forint kártérítést kapott a magyar államtól. Annak jártunk utána, miért van ez így, és elmentünk Olaszliszkára is, hogy megnézzük, hogyan él még a faluban a brutális gyilkosság emléke.

Élő videóban mondta el, hogy ölni akar

Élő videóban mondta el, hogy a koncerten végezni akar haragosával. Szilveszter és Ernő között azért volt feszült a viszony, mert Szilveszter korábbi párja, akivel van egy közös gyermekük, Ernővel folytatta életét, ebbe a korábbi élettárs nem tudott belenyugodni. Többször, és nyíltan fenyegette a haragosát, hogy bosszút fog állni, tette ezt a gyilkosság előtt is. 19-én, egy Polgáron rendezett koncert közben, a tömegben ölte meg ismerősét, többször nyakon és hátba szúrta. A 41 éves férfin már nem lehetett segíteni.

BRUTÁLIS: Egy autós felvette a két kamion frontális ütközését

Egy autós fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy két kamion frontálisan ütközött az 52-es úton Kecskemét közelében a napokban – a megdöbbentő felvételt ma tették közzé a rendőrök. Úgy tudjuk, hogy az egyik sofőr elaludt, ezért tért át a szemközti sávba. A másik sofőrnek esélye sem volt, hogy elkerülje a balesetet, amit csodával határos módon mindketten karcolásokkal megúsztak.

Letartóztatták az anyát, aki agyonverte csecsemőjét

A kórházban tartóztatták le azt a 21 éves anyát, aki hetekkel ezelőtt olyan brutálisan összeverte csecsemőjét Kunmadarason, hogy a kislány az orvosi ellátás ellenére belehalt sérüléseibe. Információink szerint azért esett neki a kicsinek, mert hangosan sírt. Kihallgatása után, úgy tudjuk, megpróbált öngyilkos lenni az asszony, emiatt került a debreceni kórházba, ahol jelenleg is őrzik. A településen élőket sokkolták a történtek. Figyelem, felkavaró történet!

Dicsekedtek vele, hogy brutálisan megverték a férfit

Napokig dicsekedett azzal két férfi, hogy milyen brutálisan megvertek egy harmadikat egy beváráslóközpont WC-jében. Az áldozat később belehalt a sérüléseibe. Az eset még 2017 őszén történt, a verekedők ellen most emeltek vádat. Úgy tudjuk, mindhárman hajléktalanok voltak és egy korábbi adósság miatt vesztek össze.

Egy 14 éves lányt is bánthatott

Úgy arcon vágta támadója, hogy vérzett az orra. Egy 14 éves lány mesélte ezt az RTL Híradónak, akit ugyanaz a férfi verhette meg, aki szerdán két nőt is bántalmazott Győrben. A rendőrség szerint ok nélkül rontott rájuk, ütötte őket, kiabált velük. Kiderült, egy bolti eladóval is többször furcsán, agresszívan viselkedett. Úgy tudjuk drogfüggő és mentális betegsége van.

Egy németországi plázánál fogták el a kőbányai gyilkosság gyanúsítottját

Egy frankfurti plázánál fogták el a rendőrök a kőbányai gyilkosság gyanúsítottját. A férfi után hajtóvadászat indult, miután – a gyanú szerint – brutálisan meggyilkolt egy 23 éves lányt Budapesten. Az áldozat édesanyja nyilatkozott az RTL Híradónak, azt mondta: Katának rengeteg barátja volt, és imádta az életet.

Brutálisan végezhetett újszülött kisfiával a magyarmecskei nő

Nejlonszatyorba tette és cipős dobozban rejtette el újszülött kisfiát a gyanú szerint az a 39 éves, magyarmecskei nő, akit kiskorúval szemben elkövetett emberöléssel gyanúsít a rendőrség. Az áprilisban történt tragédia ügyében most zárult le a nyomozás, a gyanú szerint az egészséges kisfiú halálát fulladás és ellátatlanság okozta. A csecsemőjét elrejtő asszony akár életfogytig tartó börtönt is kaphat.

VIDEÓN A BRUTÁLIS TÁMADÁS: karóval ütötte fejbe áldozatát

Karóval ütötte fejbe áldozatát egy 20 éves férfi Budapesten tavaly ősszel, most emeltek vádat ellene. Egy 15 éves fiú telefonját akarta megszerezni. A fiú egy padon ült, buszra várt, éppen SMS-t írt az anyjának, amikor a támadó leütötte. A rabló elmenekült, de a térfigyelő kamera lebuktatta.

Óriási jégdarabok pusztítottak Görögországban

Indiában már ölni is képesek az emberek ivóvízért, akkora szárazság van. Görögországban pedig a szerdai brutális vihar miatt kellett meghalnia több embernek. A vihar szerdán este vonult végig a Görögország északi részén található Halkidikí-félszigeten. Ezen a területen jelenleg is több tízezer turista üdül.

A sátánt látta áldozatában, brutálisan végzett vele

A sátánt látta áldozatában, példátlan brutalitással végzett vele. Mégis felmentette a bíróság azt a férfit, aki tavaly márciusban megölt egy nőt egy szigetszentmiklósi hotel mosodájában. A gyilkosság után egy bonbont rakott áldozata szájába. A támadóról kiderült, hogy olyan súlyos elmezavarban szenved, hogy nem büntethető.

 

Sokkot kaptak, amikor meglátták, milyen brutálisan megverték a nagymamát

Sokkot kaptak, amikor meglátták, milyen brutálisan megverték a nagymamát - ezt mesélte sírva a bíróságon annak a 87 éves asszonynak az unokája, akit a vád szerint 2017-ben egy 19 éves férfi vert meg és rabolt ki tatabányai otthonában. Az idős nő két nappal később a kórházban belehalt sérüléseibe. A fiatalt gyilkossággal vádolják, nagybátyját pedig azzal, hogy ő buzdította a rablásra.

Amputálni kellett a 13 éves lány két ujjpercét

Felrobbant egy pirotechnikai eszköz egy 13 éves lány kezében vasárnap este a Győr-Moson-Sopron megyei Szilben. A gyerek két ujjpercét amputálni kellett. Úgy tudjuk, barátnőjével játszottak és ki akarták próbálni az eszközt, ekkor történt a baleset. A győri kórház orvosigazgatója szerint egy füstbomba okozta a sérülést.

Csak a Fókusznak nyilatkozott az a férfi, akinek az élettársa elvágta a torkát!

Köztársaság elnöki kegyelmet kért magának Kertész Ágnes, akinek a története már az egész országot bejárta. A fiatal nő állítólag elvágta élettársa torkát, amiért az ítélet szerint tíz évre rácsok mögé került. Volt férje, az áldozat most először és csak a Fókusz kamerája előtt nyilatkozott a rémtörténetről!

Átvágták az arcát


szerző:
2019.05.20. 18:05
Átvágták az arcát

Egy életet tettek tönkre - ezt mondta Híradónknak az a férfi, akinek az öccsét szombat hajnalban arcon szúrták Miskolc egyik sétálóutcájában. A 24 éves fiatal épp hazafelé tartott, amikor három férfi belekötött…

Kegyetlen módon végzett az idős nővel

Brutálisan végzett áldozatával, ezért jogerősen is életfogytig tartó fegyházra ítélték azt a petőfiszállási férfit, aki 2010-ben kegyetlen módon ölt meg egy idős nőt. Akkor hiába keresték a gyilkost, évekkel később bukott le, amikor újra rátámadt egy asszonyra. Most az utolsó szó jogán mindenkitől, még a családjától is bocsánatot kért.

Rendszeresen kínozták a gondozók a betegeket a mozsgói szociális otthonban

A következő felvételek a Baranya megyei Mozsgó nevű település fogyatékos-otthonában készültek, és azt bizonyítják, hogy a gondozók többször is brutálisan bántalmazzák az otthon lakóit. Aki a felvételeket készítette, azt mesélte Moskovics Juditnak, hogy a bántalmazások rendszeresek voltak, és szerinte az otthon dolgozói közül sokan tudtak róla, mégsem tettek semmit. Ő viszont képtelen volt tétlenül nézni, mi történik, ezért rögzítette a megdöbbentő jeleneteket.

Éheztették, harapdálták és láncra verve tartották 13 gyereküket

Életfogytiglani börtönre ítélte a bíróság a gyerekkínzó szülőket az Egyesült Államokban. A házaspár születésétől fogva éheztette, harapdálta és láncra verve tartotta 13 gyerekét. Tavaly kapták el őket, miután egyik lányuk megszökött és értesítette a rendőröket. A szülők az ítélethirdetésen azt mondták, sajnálják a történteket, de csak jót akartak.

Nem csak a brutális kettősgyilkosság írható a számlájára

Újabb bűncselekménnyel gyanúsította meg a rendőrség a szikszói Sz. Sándort – tudta meg a Blikk. A nyomozók még 2011-ben egy idős házaspár meggyilkolásával hozták összefüggésbe az akkor a településen polgárőrként szolgáló férfit. A szikszói rémként hírhedté vált férfi 7 évvel az emberölés után bukott le, de most úgy tűnik, nem csak a kettősgyilkosság írható a számlájára. A gyanú szerint a kegyetlen emberölések után nem sokkal újra lecsaphatott.

Unokája ölhette meg brutálisan az idős férfit

Brutális kegyetlenséggel öltek meg egy 83 éves férfit a Borsod megyei Sajószentpéteren. Saját unokája végezhetett vele - a gyanú szerint. Már őrizetben van, barátnőjével együtt. A huszonéves unoka a lánnyal együtt ment a nagyapa házához, a szomszédok szerint azért, hogy pénzt kérjenek tőle. Az idős férfi holttestét csak a gyilkosság másnapján találták meg. A szomszédok úgy tudják, támadója kalapáccsal többször is fejbevágta.

Felvételen: elütötték a kislányt, túlélte

Egészen hihetetlen az a felvétel, ahol egy kislány játszik az udvaron, majd amikor menne be a házba, a semmiből felbukkan egy autó és teljes sebességgel elüti a gyereket. A baleset Amerikában történt néhány nappal ezelőtt. A 9 éves LaDerihanna Holmes csodával határos módon túlélte a balesetet.

Vádat emeltek a férfi ellen, aki brutálisan meggyilkolta tacskóját

Vádat emelt az ügyészség egy szombathelyi férfi ellen, aki 2018 novemberében brutálisan meggyilkolta tacskóját

Eltemették a megölt kislányt

Több százan kísérték szerdán utolsó útjára azt a hatéves kislányt, akit március elején öltek meg Szekszárdon. A gyanú szerint az áldozatot a 19 éves unokabátyja csalta magával a közeli patakhoz, majd brutálisan agyonverte. A gyilkosság után megpróbált öngyilkos lenni, jelenleg letartóztatásban van. Igazságügyi szakértő állapítja majd meg, hogy a brutális támadáskor fel tudta-e mérni tette súlyát.

CSECSEMŐGYILKOSSÁG: Tudja, hogy babát szült, de másra nem emlékszik

Megrázó történet!
Senki sem tudott arról, hogy gyereket vár. Ezt mondta Híradónknak, annak a fiatal nőnek az anyja, aki a gyanú szerint megölte csecsemőjét a hétvégén. Szerinte lányát magára hagyták, amikor rosszul lett, ezért eshetett kétségbe. A nyomozás eddigi adatai szerint a barátjánál, egy sufniban szülte meg a kislányt, majd egy műanyag csővel megfojtotta.
A Híradó korábbi riportját itt nézheti meg.

Nem volt jegye, szilánkosra törte a buszsofőr karját

Szilánkosra törte a buszvezető karját egy dühös utas Pécsett, az eset még tavaly nyáron történt, a rendőrség most zárta le a nyomozást az ügyben. A férfi azon dühödött fel, hogy a sofőr leszállította a buszról, mert nem volt jegye. Először a sofőrfülkét ütötte meg, aztán többször a buszvezetőt is, végül pedig kicsavarta a karját. 

Nem érzik magukat bűnösnek a vörösiszap katasztrófa vádlottjai

Részvétét fejezte ki a károsultaknak, majd felmentését kérte az utolsó szó jogán a vörösiszap katasztrófa elsőrendű vádlottja. A per 2017. decemberében kezdődött újra, mivel a Győri Ítélőtábla hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet, amely mind a 15 vádlottat felmentette. 2010 októberében a MAL Zrt ajkai tározójának gátja átszakadt. Magyarország legnagyobb ipari katasztrófájában tízen haltak meg, több mint kétszázan megsebesültek és rengeteg otthon lakhatatlanná vált.

Ütötte-verte az eladónőt a rabló

Ököllel ütötte, és többször megrúgta az eladónőt egy férfi egy budapesti kisboltban. A támadás közben még a nadrágja is félig lecsúszott róla. Mindez múlt szerdán történt, híradónk most megszerezte az üzlet biztonsági kameráinak felvételeit. Ezeken látszik, ahogyan a rabló a földre rántja és megüti az alkalmazottat, majd kifosztja a kasszát. A brutális felvételet teljes hosszában megnézheti: ITT.

DURVA: ez is megtörténhet, ha szabálytalanul használjuk a pirotechnikai eszközöket!

Idén a pirotechnikai eszközöket újév reggel 6 óráig lehet használni, míg a petárdázás továbbra is tilos! A videóból az is kiderül, hogy hogyan kerülhetjük el a súlyos baleseteket szilveszter éjjel!

Brutális rablás: hallotta fia sikítását az apa

Hallotta fia sikítását, miközben késsel szurkálták az ujját: ezt mondta ma az apa a bíróságon, akinek otthonába még tavaly márciusban törtek be Tatán. A vád szerint öten rontottak rá a családra: mind a négyüket megkötözték, köztük az apa 8 és 11 éves gyerekeit. A családfőt többször megütötték, kisfiát pedig megkínozták. Csak az egyik feltételezett támadót sikerült elkapni, ő azonban mindent tagad. A brutális rablók csaknem 8 millió forintot zsákmányoltak.

Húszezres miatt gyilkolhatott a munkanélküli közgazdász

Gyilkolt is az a férfi, akit hétfőn még csak késelésért helyeztek előzetesbe Nyíregyházán. A negyvenkét éves közgazdász végzettségű férfinak már egy ideje nem volt munkája, felélte a családi vagyont és valószínűleg rablással próbált pénzhez jutni. A csomagtartójában talált halott fiatalasszonyt is valószínűleg a nála látott húszezres miatt támadta meg.

Ismerhette gyilkosát a brutálisan megölt idős pár

Polgárőrként jutott be a házba az a férfi, aki a gyanú szerint hét évvel ezelőtt meggyilkolt egy idős házaspárt Szikszón. A 83 éves férfit és 79 éves feleségét brutálisan összeverték, megkötözték és kirabolták. A rendőrök nemrég azonosították a gyanúsítottat, akit egy hónapra letartóztattak.

5 ezer forintért gyilkolhatott a fiatal

A 19 éves férfi saját otthonában támadt a 87 éves asszonyra, sörösüveggel és ököllel ütötte, majd magára hagyta. Az erőszakra az ügyészség szerint nagybátyja vette rá, ellene is vádat emeltek.

Személyes bosszúból ölhette meg az óvónőt

Személyes bosszú lehetett a gyilkosság oka. Ezt mondja az a lány, akinek az apja lőtte le több lövéssel szerda reggel Óbudán a munkába igyekvő óvónőt. Az áldozat férje nem érti hogyan kaphatott fegyvertartási engedélyt a gyilkos. 

Brutális: kétfejű szarvasra talált egy amerikai vadász

Egy kétfejű szarvast lőtt le egy vadász Amerikában. Az állat valójában nem egy torzszülemény volt, hanem egy furcsa balesetnek volt köszönhető a nem mindennapi látvány.

BRUTÁLIS: így küzdöttek a tűzoltók Budapest belvárosában a lángokkal

Leégett egy irodaház teteje délután Budapesten a belvárosban. Negyven tűzoltó három vízágyúval és kilenc vízsugárral megfeszített munkával körülhatárolták a tüzet, amit öt óra előtt sikerült megfékezni.

Felvételek: Poor Csaba, Jakab Ádám

Életfogytiglant is kaphat a brutális rendőr

Életfogytiglant is kaphat az egykori rendőr, aki brutálisan megverte, megszurkálta, majd elásta áldozatát az Újlengyel közeli erdőben. A vád szerint pénz kellett a férfinak, aki egy ismerőse feleségéhez fordult. Az asszony nem adott neki pénzt, a férfi ekkor határozta el, hogy megöli a nőt.

Több helyen repedt meg a veséje meccs közben a kézilabdás lánynak

Több helyen megrepedt a veséje, akkora ütést kapott Kóka női kézilabdacsapatának egyik játékosa a múlt hétvégi meccsen. A 20 éves sportolót mentő vitte kórházba, ahol veséjének egy részét el kellett távolítani.

50 métert zuhant a busz a Jangce folyóba

Egy utas és a sofőr veszekedése miatt történt tömegtragédia a kínai Csungkingban, ahol néhány napja egy busz a Jangce folyóba zuhant egy 50 méter magas hídról. Legkevesebb 13-an meghaltak

Megrázó: saját nagymamáját ölte meg

Baltával ütötte a nagymamája fejét, majd a szemetesben próbálta elrejteni a holttestét. Az egy évvel ezelőtti sarkadkeresztúri brutális gyilkosság iratait a napokban adta át a rendőrség az ügyészségnek. A 35 éves asszony azon veszett össze a nagyanyjával, hogy pénzt kért, de nem kapott.

Exkluzív: megszólal a Dózsa György úti baleset áldozatának felesége

Apuka nélkül maradt kisfiú, férj nélkül maradt feleség és egy közös születésnapi videó, ami utolsó emlékként megmaradt a legrosszabbakat átélő családnak. A borzalmas tragédia után először, a Fókuszban szólal meg a brutális Dózsa György úti autóbaleset egyik áldozatának felesége.

Forgatás a frontvonal mögött Irakban

Irak még csak most lábalt ki a háborúból, sikerült felszabadítani az ISIS által elfoglalt területeket, de a gondok nem szűntek meg. A Fókusz Plusz riportere szembesült az utóbbi idők egyik legborzasztóbb és legkegyetlenebb, néhol a mai napig tartó háborúskodás szörnyűségeivel.  

Eltolhatta a szél a szerelvényt

Porvihart kavart az orkán erejű szél szerdán a 6-os úton. Tolnánál alig néhány méter volt a látótávolság. A kocsik lépésben haladtak, volt olyan sofőr, aki inkább megállt, mert semmit nem látott. Százhalombattánál vasúti kocsik szabadultak el, valószínűleg a szél miatt.

Körhinta baleset: két súlyos sérült

Súlyos körhintabaleset a baji búcsúban: egy 16 éves lánynak eltört a karja, a vele lévő férfinak pedig a bordái sérültek meg, amikor eltört alattuk a körhinta és kirepültek a szerkezetből.

Felvételen: forgalommal szemben közlekedett az autós

A forgalommal szemben közlekedett egy autós az M6-os autópályán még csütörtök éjjel. Egyik nézőnk videóra vette a kocsit, ami kilométereken át a belső sávban haladt, jelzett is a sofőrnek, de hiába. Végül a rendőrök terelték ki egy pihenőhelyre a 62 éves szerb sofőrt.

LAS VEGAS-I TÖMEGMÉSZÁRLÁS: „Olyan volt, mint egy hadiállapot!”

Dr. Varsányi Gábor, egy évvel ezelőtt pont a Las Vegas-i tömegmészárláskor volt ügyeletes orvos. Az aneszteziológus arról a sokkról is mesélt a Fókusz Plusz stábjának, amikor egyszerre több száz sebesült érkezett a kórházba.

Felvételen: csoda, hogy túlélték a vonatgázolást

Az RTL Híradó megszerezte annak a biztonsági kamerának a felvételeit, amely rögzítette a múlt heti súlyos balesetet az egyik budapesti vasúti átjáróban. A kereszteződésben nem ereszkedett le a sorompó, és a fényjelzés sem működött. A sofőr a sínekre hajtott, ekkor érkezett a vonat. A kocsiban ülőknek, köztük két kisgyereknek, hatalmas szerencséjük volt: túlélték a karambolt. A MÁV vizsgálja, mi okozta a műszaki hibát.

Zsolt féltékenységből ölhette meg volt szerelmét

Megrázó riport!
Talán féltékenység állhat a háttérben, bár megmagyarázni nem tudja, viszont beismerte tettét a várpolatai kegyetlen gyilkos. A férfi a volt barátnőjét és az ő kétéves kisfiát ölte meg brutálisan. A gyászoló apuka és az egész család döbbenten áll a történek előtt.

Szakítás miatt állhatott bosszút

Egy 40 éves, berhidai férfit gyanúsít a rendőrség a brutális várpalotai kettős gyilkossággal. Az anyát és kétéves kisfiát a nő előző barátja ölhette meg pénteken saját otthonukban.

MANGKHUT: eddig több mint 100 halálos áldozatot követelt Kínában az év vihara

Hongkongban a tenger felől rengeteg víz nyomult be az utcákba az év viharának nevezett Mangkhut tájfun miatt, ami még néhány napja a Fülöp-szigeteken pusztított. A közlekedés megbénult, csak Hongkongban 800 járatot töröltek. A rendőrség jelentései szerint folyamatosan nő a halálos áldozatok száma.

Rémisztő: társai előtt kapott stroke-ot a kamaszlány

Azt hitték drogozott vagy ivott az a tizenhárom éves lány, aki társai előtt kapott stroke-ot. A statisztikák riasztóak: Magyarországon évente 40-50 ezer ember kap agyvérzést.

FOTÓK: Brutálisan verték szét a tüntetéseket Oroszországban

Az orosz rendőrség brutálisan szétverte a nyugdíjkorhatár felemelése ellen szervezett tüntetéseket. Több ezer ember vonult utcára Oroszország nagyvárosaiban, közülük több százat letartóztattak, a legtöbbet Moszkvában és Szentpéterváron. A hatóságok arra hivatkoztak, hogy ezek nem engedélyezett demonstrációk voltak.

Szétverték a tüntetőket Oroszországban

Az orosz rendőrség brutálisan szétverte a nyugdíjkorhatár felemelése ellen szervezett tüntetéseket. Több ezer ember vonult utcára Oroszország nagyvárosaiban, közülük több százat letartóztattak, a legtöbbet Moszkvában és Szentpéterváron. Még több FOTÓ a tüntetésekről: ITT.

Soroksári gyilkosság: megrendítő interjút adott a férj

Megrendítő interjút adott a meggyilkolt soroksári nő férje a Fókusz stábjának. A harminchat éves Krisztinát szinte napra pontosan öt éve kapta el valaki futás közben Soroksáron és brutálisan végzett vele. Még a férjet is kihallgatták gyanúsítottként.

Újra bíróságon a gyilkossági ügy

Újra bíróság elé állnak egy hat évvel ezelőtti gyöngyösi brutális gyilkosság vádlottjai. Négy embert vádolnak azzal, hogy megöltek egy 81 éves férfit, majd, hogy eltüntessék a nyomokat, rágyújtották a házat. A két nőt és két férfit 2015-ben első fokon bizonyítottság hiányában felmentette a bíróság, de most újrakezdődik a tárgyalás.

 

Hárman égtek benn a kocsiban

Hárman bent égtek egy autóban, miután karamboloztak a 44-es főúton, Lakitelek közelében. A baleset késő este történt. Egy előzés után ütközött össze két autóval egy kocsi és miután az árokba csapódott, kigyulladt. Az egyik autó sofőrje próbálta kimenteni a beszorult utasokat, de nem sikerült neki.

Fojtogatta barátnőjét

Brutálisan fojtogatta volt barátnőjét egy kapuvári férfi, mert a lány nem akart kibékülni vele. A lány apja talált rájuk, ezután a fojtogató elmenekült.

 VIHAR: brutális felvételeket kaptunk nézőinktől

Még a kertekből is folyik a víz Pécelen, míg Rákoscsabán monszunszerű időjárás volt a hétvégén. Köszönjük a felvételeket Németh László és Molnár Kristóf nézőinknek. Ha Ön is szeretné megosztani velünk felvételét ITT teheti meg!

Dió nagyságú jég esett

Dió nagyságú jég, viharos szél, letört faágak. Nagy erővel érkezett meg szombat este a vihar több megyébe. Volt, ahol nyolcvan kilométer per órás széllökéssel, máshol 70 miliméteres csapadékkal küzdöttek az emberek.

 

10 éve postást vert a plébános, aki most gázkamrával fenyegetőzik

10 éve a győrvári postást verte meg az a plébános, aki a napokban golyó általi halált vagy gázkamrás kivégzést helyezett kilátásba annak, aki a Vas megyei Hegyfalun a Mária-szobor előtt nyomta el cigarettáját.

Brutális: Leütötték, majd megerőszakolták

Leütöttek, megerőszakoltak és kiraboltak egy munkába induló nőt Veresegyházon. Az eset még múlt hétfőn történt. Az RTL Híradónak azt mondták a helyiek, sokkolták őket a történtek. Van, aki a támadás óta, unokájával együtt várja a vonatot az állomáson.

 

12 éve pereskedik az elkeseredett család a Honvédelmi Minisztériummal

Id. Sági Elemér 2006-ban hunyt el mellhártyadaganatban. Évtizedekig lappangó halálos betegségét az okozta, hogy sorkatonaként azbeszttel dolgoztatták. Családja 12 éve áll perben a Honvédelmi Minisztériummal, ám kártérítést a mai napig nem kaptak.

 

10 év után Dominikán fogták el a brutális férfit

A Karib-tengeri Köztársaságban akadtak a nyomára a rendőrök annak a nyíregyházi férfinak, aki a gyanú szerint 2008-ban halálra verte volt élettársát. Híradónk információi szerint múlt csütörtökön egy közúti ellenőrzésen bukott le, így fogták el végül.

 

Portik Tamás eltűnt bizalmasának találhatták meg holttestét

Elképzelhető, hogy a 2002-ben, Tárnokról eltűnt Radics család maradványait találták meg a rendőrök a pilisi erdőben. Radics Attila és élettársa, valamint egyik gyerekük 2002 januárjában tűnt el. Az ügyben emberölés miatt indult nyomozás, amit a rendőrök két éve felfüggesztettek, de Híradónknak csütörtökön nem mondták meg, hogy újraindították–e a vizsgálatot. Radics Attila az alvilági leszámolások miatt börtönben ülő Portik Tamás bizalmasa volt.

 

ÁLDOZAT: 64 hónap után végre elkezdheti feldolgozni, hogy leöntötték lúggal

Tizenegy év börtönbüntetésre ítélte a lúgos támadással vádolt B. Krisztiánt a Kúria. A férfinak nincs több fellebbezésre lehetősége. A több mint 5 éve húzódó ügy áldozata adott interjút az RTL Híradónak. Az asszony azt mondja megkönnyebbült, csak azt bánja, hogy édesanyja nem élhette meg az ítéletet.

 

Párnával fojtogattak a rablók

Rablóbandát kaptak el a rendőrök. Ők rabolhattak ki még május végén egy idősotthonban lakó házaspárt Hugyagon. Az otthonba hajnalban törtek be, az asszonyt fojtogatták és párnát szorítottak az arcára, nehogy segítségért kiabáljon miközben néhány perc alatt kirabolták a házat.

Villamosmegállóban verekedett

Megvertek egy utast egy budapesti villamosmegállóban! Támadójával már a villamoson összevesztek, a vita akkor durvult el, amikor leszálltak.

Ilyen a pécsi csatornaszörny


szerző:
2018.07.10. 17:54
Ilyen a pécsi csatornaszörny

Egytonnás csatornahulladék okozott dugulást a pécsi szennyvíztelepen a napokban. Pécsen naponta 400 kilónyi olyan szilárd hulladékot emelnek ki a szennyvízből, aminek be sem szabadna oda kerülnie.

 

 

 

KERESIK: megverte a villamosmegállóban, majd elmenekült

Az elkövető még június nyolcadikán, Budapesten, az esti órákban egy második kerületi villamosmegállóban többször megrúgta és megütötte a sértettet. A verekedő elmenekült, de felvette a villamos biztonsági kamerája. A rendőrség keresi.

A gyerekek több mint felét már kimentették a barlangból

Vasárnap és hétfőn nyolc gyereket sikerült kimenteni a barlangban rekedt thai focicsapat tagja közül. Már csak négy gyerek és edzőjük van fogságban, a mentést azonban valószínűleg már csak kedden tudják befejezni.

 

TUDTA?: Ide szállították a hatástalanított világháborús bombát

Alig pár centiméteres látótávolság mellett, vasbeton törmelékek közül kellett kiemelniük a tűzsszerészeknek az Erzsébet híd közelében, a Dunában talált bombát.

10 év után újra megszólalt a pedofil hittantanár nevelt fia

Hogyan lehet egy olyan valakiből hittantanár, aki éveken keresztül megerőszakolta a nevelt fiát? A börtönből való szabadulás után - nem tudni, hogyan és miért - egy iskolába került, hogy hittant oktasson. Most újra molesztálással vádolja két kislány, amiért a tanár előzetesbe is került. Nevelt fia 10 évvel ezelőtt már elmesélte a Fókusznak, mit tett vele az apja, most újra megszólalt.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való