KERESÉS search-close

bundaper

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bundaper"

Mindenki bűnös Magyarország eddig legnagyobb foci bunda ügyében

Mindenki bűnös Magyarország eddig legnagyobb foci bunda ügyében. Ezt mondta ki a bíróság hétfőn első fokon. 24 ember ült a vádlottak padján, közülük többen felfüggesztett börtönbüntetést, mások pénzbírságot kaptak. Több, ma is aktív játékost pedig évekre eltiltottak a profi meccsektől. Az ítélet nem jogerős, így a hét éve húzódó ügy még nem ért véget.

Bunda-per: senki sem megy börtönbe

A csütörtöki bundaper vádlottjai is megúszták börtön nélkül. A 23 egykori focista és sportvezető közül heten kaptak felfüggesztett szabadságvesztést, a legsúlyosabb büntetést az ügy koronatanúja kapta. Úgy tudjuk, az ügyészség és a védelem is fellebbez az ítélet ellen.

Bundaper: felfüggeszett fogház és pénzbüntetés

Felfüggesztett fogházat és pénzbüntetést kaptak a bundaper vádlottjai első fokon. 17-en álltak a bíróság előtt, szervezők, közvetítők, focisták és egy edző is. Az ügyészség szerint a vádlottak az egykori első osztályú csapat, a REAC meccsein bundáztak.

Fókusz 14-04-15


szerző:
2014.04.15. 18:30
Fókusz 14-04-15

Fókusz: Együnk parlagfüvet? - Tanácsok és módszerek az allergia ellen. Mire esküsznek a prüszkölő sztárok? Mindenki veszélyben! - Ellophatják az összes pénzünket és a titkainkat. Hogyan védjük meg az internetes adatokat? Rejtély, ami történt - Elkóborolt vagy elrabolták? A 11 éves Andrea pénteken tűnt el. Megszólal a villamosvezető, aki másnap megtalálta.

Bunda-per: folytatódik a tárgyalássorozat

Központi Nyomozó Főügyészség 12 mérkőzéssel kapcsolatban emelt vádat, 21 vádlott van, akik anyagi ellenszolgáltatás fejében egyes labdarúgókkal megállapodtak, hogy segítségükkel az általuk elvárt végeredmény szülessen a mérkőzéseken.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való