KERESÉS search-close

cápa

81 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "cápa"

Fókusz Anno: Ketreces cápalesen jártunk Dél-Afrikában

Vérengző fenevad vagy fenséges ragadozó? Emberevő szörnyeteg vagy az evolúció legtökéletesebb példánya? Kim MacLean hajója naponta kétszer 13-15 utassal indul el a cage diving-ra, azaz ketreces merülésre, ahol az érdeklődők testközelből csodálhatják meg a legendás tengeri ragadozókat. A célja, hogy eloszlassa azt a tévhitet, hogy a nagy fehér cápa emberevő szörny lenne.

Lövésekkel űzték el a cápát a fürdőzők közeléből

Hátborzongató kalandban volt része az amerikai parti őrség csendes-óceáni legénységének, amikor hajójuk mellett fürdőzve egy kétméteres cápa úszott közéjük. Egy fegyverrel őrködő társuk lövésekkel próbálta elriasztani a ragadozót, amely többször is visszafordult a vízben lévők felé. A veszélyes helyzetet végül mindenki sértetlenül megúszta - beleértve a cápát is.

HÁTBORZONGATÓ: Egy kétméteres cápa úszott a fürdőzők közé

Hátborzongató kalandban volt része az amerikai parti őrség csendes-óceáni legénységének, amikor hajójuk mellett fürdőzve egy kétméteres cápa úszott közéjük. Egy fegyverrel őrködő társuk lövésekkel próbálta elriasztani a ragadozót. A nem túl veszélytelen módszer végül bevált, mindenki épségben ki tudott evickélni a vízből. Sőt, mint ahogy a hátborzongató kaland után büszkén tudatták, még a felfújható egyszarvú-alakú matracukat is ki tudták menteni, amit magukkal vittek az úszkáláshoz.

Az utolsó részben kiderül, mennyire jó emberismerő Fehér Gyula

Márk mély benyomást tett a befektetőre. Vajon ez elég ahhoz, hogy megtalálja a számításait a Cápák között?

Feldühítette a mindig visszafogott Szabinát a vállalkozó múltja

"Nem hiszem el!" - közölte Szabina Istvánnal, miután meghallotta, hogy mit tett korábban a vállalkozó.

 

Látványos: puszta kézzel birkózott a cápával

Egészen elképesztő jelenetet rögzítettek az USA keleti partján. Egy férfi puszta kézzel birkózott egy cápával a sekély vízben, még a ragadozó fogakkal teli száját is szétfeszítette.

Moldován András: ˝Mit akartak ezek?˝

˝Egy mondatod volt, 8 szó... kezdd újra!" - a két vállalkozó több esélyt is kapott a cápáktól arra, hogy kifejtsék röviden és tömören, pontosan mit is kínálnak ők a befektetőknek.

Szörfösre rontott rá egy cápa, a férfi belehalt sérüléseibe

Újabb cápatámadás történt Ausztráliában. Ezúttal egy szörfösre rontott rá egy cápa. A férfit még sikerült partra húzni, de a helyszínen belehalt sérüléseibe. Idén ez már a harmadik végzetes cápatámadás volt a kontinens partjainál.

Óriáscápát láttak Spanyolország déli részén

A nyolc méter hosszú állatot a parti őrség filmezte le az ország déli partvidékénél, Malaga közelében. Ebben a hónapban ez már a második alkalom, hogy a világ második legnagyobb halfajának egy példányát látták errefelé. Spanyolországban, ahogy más Földközi-tenger menti országokban is hetekre lezárták a strandokat a koronavírus miatt. A csendesebb vizeken pedig közelebb merészkednek, erre ritkábban látott állatok. Az óriáscápa egyébként nem veszélyes az emberre.

Balogh Péter fürdőruhára váltotta öltönyét és beengedte otthonába stábunkat!

Több milliárd forintért vásárolták ki a világ egyik legsikeresebb autónavigációs vállalatából, amit ő alapított. Balogh Péter azt mondja élete egyik legjobb és legmerészebb ötlete volt, hogy beült az RTL stúdiójába és Cápa lett. Őt tartják most a műsor legjószívűbb befektetőjének. Nagyon gazdag üzletember, aki a járványhelyzetre is villámgyorsan reagált a Facebook tévével, meg az egy elemből álló arcpajzs gyártásával.

Joe felfedezőútra indult: ők is a lakótársaid lehetnek a Survivorben!

A 2020-as Survivor műsorvezetője, Joe utánajárt, hogy milyen állatok találhatók a Fülöp-szigeteken. Még jelentkezhetsz a túlélőshowba IDE KATTINTVA!

Ettől az állattól retteg Ruszó Tibi...

Az X-Faktor versenyzője egyre jobb viszonyt ápol a fiúkkal, ráadásul a héten a tropikáriumba is ellátogattak. Tibi azonban teljesen lesokkolódott...

˝Olyan innovatív csapatokat keresek, akikkel jobbá tudjuk tenni a világot˝ - JELENTKEZZ!

"Az ötleted önmagában semmit nem ér. Én nem feltalálókat keresek, hanem olyan innovatív csapatokat, akikkel jobbá tudjuk tenni a világot. És ha ezzel még sok pénzt is tudunk keresni, akkor én beszállok." 

Jelentkezz az RTL Klub üzleti showműsorába a Cápák között oldalán!

˝Ha bebizonyítod, hogy a befektetésem 100%-ig megtérül, akkor beszállok!˝ - JELENTKEZZ!

"Vállalkozóként mesterművet kell alkotnod, ehhez állandóan dolgoznod kell, hogy a csúcsra juss. De ha bebizonyítod, hogy a befektetésem 100%-ig megtérül, akkor beszállok az üzletedbe."

Jelentkezz az RTL Klub üzleti showműsorába a Cápák között oldalán!
 

˝Ha együtt nagyra tudunk nőni, akkor beszállok!˝ - JELENTKEZZ!

"Becsülöm azokat, akik ki mernek állni a cápák elé - de egy befektetés az üzletről szól, nem elég csak a szimpátia. Látnom kell az üzletben rejlő lehetőséget, és ha együtt nagyra tudunk nőni, akkor beszállok." 

Jelentkezz az RTL Klub üzleti showműsorába a Cápák között oldalán!

˝Senki nem lehet jobb üzletember, mint amilyen ember!˝ - JELENTKEZZ!

"Az előző szériában kíméletlenül őszinte voltam a vállalkozókkal. Ez idén sem lesz máshogy, mert nem szeretem, ha valaki mellébeszél. Ne feledd: senki nem lehet jobb üzletember, mint amilyen ember! Te vagy, akit keresek?" 

Jelentkezz az RTL Klub üzleti showműsorába a Cápák között oldalán!

Nagyjából két méteres cápát láttak a horvát partoknál

Egy nagyjából két méteres - feltehetőleg makócápát filmezett le egy német turista a horvátországi Makarska partjának közelében. A videót már több ezren megosztották. Ez a típus a közepesen veszélyes fajok közé tartozik, de ritkán támad emberre a budapesti állatkert szakértője szerint. Az elmúlt 100 évben 10 ilyen eset volt. A spliti egyetem szakértője szerint inkább egy kék cápáról lehet szó, ami szintén közepesen veszélyes fajnak számít.
Hang Zoltánt, a fővárosi állatkert szóvivőjét kérdeztük a jelenségről.

CÁPATÁMADÁSOK: Az ember jellemzően nincs a cápák étlapján

Felvételt készítettek egy, a part közelében úszkáló cápáról Makarska közelében, múlt pénteken. A videóból nehéz megállapítani, de valószínűleg egy makócápát kaphattak lencsevégre. Az állat gyaníthatóan a bőségesebb táplálék reményében merészkedett ilyen közel a szárazföldhöz.

DEEP BLUE:  Hét méter hosszú a világ legnagyobb fehér cápája

Ocean Ramsey kutató és hivatásos búvár Hawaiinál találkozott a Deep Blue-nak nevezett óriással, amely a feljegyzések története alapján a legnagyobb fehér cápa a Földön. A 2 és fél tonnás, 7 méter hosszú Deep Blue jámbor óriásként úszott a törpe-emberek társaságában. Rájuk sem hederített, mert olyan kedvében volt. Ocean Ramsey szerint persze történhetnek balesetek, de ha nem zavarják meg ezeket a halakat az élőhelyükön, akkor nem lehet baj.

Cápa akadt a Gagamba halászhálójába!

Nem sokáig búslakodtak a sárgák, hogy nem ők nyerték a rántott csirkét, ugyanis egy cápa és egy rája várta őket a halászhálóban.

Istenes Bence utánajárt, hogy milyen állatokkal találkozhatnak a túlélők a Survivorben

Istenes Bence a 2017-es Survivor játékosát, Benedeket és egy szakértőt kérdezett arról, hogy milyen állatok élnek a Fülöp-szigeteken. Ne feledd, szeptember 24-én új évaddal folytatódik a Survivor az RTL Klubon!

RIADALOM: 3 méteres kék cápa jelent meg Mallorca egyik strandján

Kék cápa okozott hatalmas pánikot egy mallorcai strandon. A fürdőzők kimenekültek a vízből, amikor a több mint három méter hosszú ragadozó megjelent közöttük, a partszakaszt pedig azonnal lezárták.

Cápa a mallorcai strandon


szerző:
2018.08.04. 18:22
Cápa a mallorcai strandon

Kék cápa okozott hatalmas pánikot egy mallorcai strandon. A fürdőzők kimenekültek a vízből, amikor a több mint három méter hosszú ragadozó megjelent közöttük, a partszakaszt pedig azonnal lezárták.

Cápát akartak lopni egy akváriumból

Meghökkentő rablás az Egyesült Államokban. Biztonsági kamerák felvették, amint két férfi és egy nő ellop egy kölyökkcápát a San Atonió-i tengeri park nyitott akváriumából, majd egy babakocsiban kiviszik a halat az autójukhoz, és távoznak. A

Cápák között szörfözött Bódi Sylvi

A gyönyörű modell szinte már az egész világot bejárta, folyton egzotikus helyekről posztol, miközben imádott hobbijának, a szörfözésnek hódol. Azonban ez a vízisport egyáltalán nem veszélytelen.

Így találkozott a cápákkal Bódi Sylvi

Bódi Sylvi háromszor is találkozott már a vérszomjas vízi ragadozókkal. Mivel ismerte a szabályokat és figyelte a jeleket, mindig baleset nélkül úszta meg a találkozást.

Traileren a Jason Statham vs. óriáscápa film!

Reméljük az óriáscápának nem lesz baja...

Íme Wossala Rozina bakancslistája!

A Konyhafőnök egykori zsűritagja a Celeb vagyok, ment ki innen! után sem mondott nemet az utazásra, és bizony ezúttal is hihetetlen élményekkel gazdagodott.

Cápa a fürdőzők között


szerző:
2018.01.09. 19:35
Cápa a fürdőzők között

A mai nap felvételén egy tigriscápa látható, a fürdőzők között. A drónfelvétel Miami egyik népszerű strandján készült, ahol a strandolóktól karnyújtásnyira úszkált a méretes ragadozó…

Kökény Attila lazacát megtámadta egy cápa?

Attila még sosem filézett halat, ezért gyorsan kikapott egy óriási darabot a lazacából. Ezután azonban tovább folytatódott a kapkodás, hiszen fogalma sem volt róla, hogyan kellene elkészítenie a cannellonikat.

Ferit néhány méter választotta el egy cápától!

Feri a szikláról szúrta ki a part közelében úszkáló cápát, majd a vízbe vetette magát, hogy puszta kezével fogja ki a félelmetes állatot.

Mariah Carey cápákkal ismerkedett

Mariah Carey búvárruhát húzott és alámerült a habokban. Nem veszélytelen kalandra vállalkozott a világsztár: 2 méteres cápák uszonyait simogatta meg kezével. Szerencsére nem támadtak rá a ragadozók - talán megilletődtek Carey még szűk búvárruhában is hatalmas dekoltázsától…

Helikopterről figyelmeztettek a cápaveszélyre

Helikopterről figyelmeztették a cápaveszélyre az úszókat és a szörfösöket Kalifornia déli részén a Csendes-óceán partján. Az egyik strand közelében ugyanis 15 nagy fehér cápát láttak, legtöbbjük még fiatal állat volt. Április végén egy 35 éves nőre támadt cápa nem messze onnan.

Erős egyéniségeket keresnek a Survivorbe!

Elképesztően sok a jelentkező a Survivorre, közülük mutatunk most néhány karaktert, akik akár egy cápával is harcba szállnának! A műsor kreatív producere pedig elárul néhány érdekességet a Survivor kapcsán!

Macskára támadt a plüsscápa


szerző:
2016.11.30. 17:25
Macskára támadt a plüsscápa

Cápatámadás! Dombóvári István csak egy pillanatra nem figyelt, és cicáját egyben nyelte le egy plüsscápa. A lexikonokban minden bizonnyal ezzel az Instagram-fotóval illusztrálják majd a macskacápa bejegyzést.

PÁRATLAN: Ugrálva szabadult ki a cápa

Páratlan videó egy cápáról Kaliforniából. Halászok készítették a felvételt a bő kétmázsás ragadozóról, amely hatalmasakat ugrott a levegőbe. Nem jószántából fickándozott, ő is horogra akadt, és így próbált meg kiszabadulni. A cápa ötször-hatszor is repült egyet a halászok kurjongatása közepette. Végül eltűnt. A módszere eredményes volt, ugyanis sikerült elszakítania a zsinórt és kereket oldani.

Cápák marcongalták szét a bálnát

Nem mindennapi felvételeket készítettek drónnal Ausztrália nyugati partvidékénél, az úgynevezett Cápa-öbölben. Vörösre festette a vizet egy cápatámadás. A tigriscápák egy bálnát marcangoltak szét. A drónt turisták engedték a magasba, de hajójukról közeli képeket is készítettek. Az nem derült ki, hogy hosszúszárnyú bálnát a cápák ölték-e meg, vagy korábban pusztult el és a ragadozók már csak a tetemet falták fel.

Cápafarkú gitárrája érkezett Budapestre

Különleges cápafarkú gitárrája érkezett szerdán a budapesti Tropicariumba. Taiwanról utazott a hím állat egy speciális dobozban, repülővel és kamionnal hozták. Csütörtökön engedték össze a cápákkal a még félénk állatot.

ÁLLATI: Így fogadták a cápák az új jövevényt

Cápafarkú gitárrája érkezett a budapesti Tropicariumba. Csütörtök délelőtt a medence alján megszeppenve feküdt, nem mozdult. A medence másik felében a cápák már idegesen úszkáltak. Az állat próbálta beásni magát a homokba és elbújni bármilyen sarokba, szerencsére a cápák csak kerülgették, más ráják csak szagoltatták, de egyik sem bántotta.


 

Mérlegen a hamburgi állatkert lakói

Ilyenkor év végén ugyanis a legtöbb állatot lemérik, és megvizsgálják azt is, hogy mennyire egészségesek. A gyűrűsfarkú makik nyugodtan tűrték a mérlegelést. Vannak persze olyan állatok, akiket nem tudnak mérlegre tenni. Például a cápák vagy a gyíkok súlyát ránézésre állapítják meg. 

Cápák közé merült az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjától, Joe-tól megszokhattuk, hogy mindig minden buliban benne van, és hogy ő igazán nem az a típus, aki a saját árnyékától is megijedne. A napokban mégis olyan tettre vállalkozott, amit még belőle sem néztünk volna ki.

Csőbe húzott cápa Nyíregyházán?

2 búvár merült le a cápákkal teli medencébe, és egy zsákot húztak a hatalmas állatra. Aki meglepően nyugodtan tűrte a procedúrát. Mindezt azért, hogy a felszínen az állatorvos megvizsgálhassa, nincs-e bőrbetegsége. A nem mindennapi orvosi vizsgálatot a kamerák kereszttűzében végezték el.

Cápa-pajzs: ember és cápa is jól jár

Hamarosan csupán rossz emlékek lehetnek a véres, gyakran halálos cápatámadások. Nem feltétlen azért, mert a vadászatok miatt sajnos, drámaian csökkent a cápák száma a tengerekben, óceánokban. Hanem mert egy cég forradalmian új eszközt készített a szörfösöknek, úszóknak, búvároknak.

​Simon Baker megúszott egy cápatámadást

A mentalista sármos színésze a Csendes-óceánban szörfözött, amikor közel került az életveszélyhez.

Cápára lépett


szerző:
2014.10.30. 19:10
Cápára lépett

Véletlenül egy cápa fejére lépett egy 20 éves fiatalember Ausztráliában. Az állat megtámadta a szörföst, és megharapta a lábfejét.

Videóra vették a támadó pörölycápát

Három férfi a szállásuk ablakából vette észre a cápát, és a közelében két gyanútlan fürdőzőt. A cápa szerencsére egy óriásrájára vadászott, így nem törődött az emberekkel.

Fókusz 14-07-07


szerző:
2014.07.07. 19:45
Fókusz 14-07-07

Fókusz: Kirabolták! - Az ismert zenész mozgássérült testvérét egy örömlány fosztotta ki. Kefir hadat üzent és magánnyomozásba kezdett. Cápatámadások - Hátborzongató videófelvételek a nagy találkozásról. És tengerpartok, ahol veszélyben vagyunk. Elcserélt életek - Megszólal az a két barátnő, akik 50 év után tudták meg, hogy születésük után felcserélték őket. Igazi szüleikhez csak látogatóba jártak.

Fókusz 13-01-17


szerző:
2013.01.17. 20:50
Fókusz 13-01-17

Fókusz: Felkavaró szépség - Ott volt Leonardo di Caprio házibulijában, pózolt a Golden Globe-on. Palvin Barbara egy fotózáson mesélt fényűző életéről. Álomnyaralás - A mesés Bali szigetén járt Kocsis Tibor. A nyereményútról megmutatja házi videóját. Cápák között - Páratlan felvételeket készítettek a ragadozókról. Dániel és Zsolt riporterünket is a cápák közé eresztette.

Kaland: Merülés a cápákkal


szerző:
2013.01.17. 19:00
Kaland: Merülés a cápákkal

Ki ne félne egy cápákkal teli akváriumban? Ezeket a halakat a világ legfélelmetesebb ragadozói közt tartják számon. Selmeczi Dániel pont ez ellen a félelem ellen küzd évek óta. Mindenkinek be karja bizonyítani, hogy a cápák nem veszélyesek.

Exkluzív felvételek a ragadozókról

Különleges rakomány érkezett az egyik budapesti állatkertbe, egyenesen Franciaországból. A hatalmas kamionban két barnacápa várta, hogy a több mint 20 órás út után új otthonukba költözzenek.

Fókusz 12-03-30


szerző:
2012.03.30. 20:50
Fókusz 12-03-30

Fókusz: Csillagok után - Az Imingrants-et és Kárpule Ferencet utcai zenélés, a rappelő töritanárt pedig tanítás közben látogattuk meg. Cápák között - Bár Sebestyén Balázst megkóstolta egy ragadozó, sikerült a mutatvány. Vadon Jani 2 hete még úszni sem tudott. Átváltozás – Nem volt könnyű, de úgy tűnik megérte: a VV5 csúnya lánya, Annamari megszépült. Mégi Sehi sem ismerte meg!

Fókusz 11-12-23


szerző:
2011.12.23. 20:05
Fókusz 11-12-23

Fókusz: Könnyes búcsú - Kiköltöztek luxuslakásaikból az X-Faktor döntősei. De vajon hova viszi csomagjait Muri Enikő? Nehéz időszak - Karácsonykor még azt is megszerethetik a villalakók, akivel nincsenek jóban, mi vár most rájuk? Csubakka-divat - Cristofel és Dya próbálta ki a legújabb téli divatot, érték őket meglepetése?

A huligánoknak helyén van a szíve

November 17-én érkezett a megrázó hír, hogy a Hooligans együttes – ha úgy tetszik – ötödik tagja Sipos Tibor, Cápa meghalt. Csak később derült ki, hogy a 43 éves menedzser halálát szívinfarktus okozta.

Hajsza a gyilkos fehér cápa után

Hajtóvadászatot indítottak Ausztrália nyugati partvonalánál egy fehér cápa után, amelyik rátámadt egy amerikai búvárra, aki meghalt a támadásban.

Gigantikus cápát fogtak Korfu partjainál

A 400 kilós állat húsát egy étteremnek adták el az albán halászok.

Fóka zavarta meg a cápatámadást

Két hősies segítő és egy fóka mentette meg egy vakmerő fiatalember életét Dél-Afrikában egy strandon.

A főváros „meghökkentő” oldala fesztiválozik

A PLACCC Fesztivál keretében különös installációk, éneklő színészek, vándorló építési területek lepik el Budapestet.

Barátai szeme láttára ölte meg a cápa

Ausztrália nyugati partvidékén feltehetően egy nagy fehér cápa támadt rá egy 20 év körüli fiatalemberre.

Cápa vetett véget a mézes heteknek

Újdonsült neje szeme láttára marcangolta szét egy cápa az ifjú férjet a Seychelles szigeteken.

Illegális cápavadászok nyomában


szerző:
2011.04.04. 19:34
Illegális cápavadászok nyomában

Két díjnyertes fotós váratlanul veszélyes oknyomozásba kezdett. Végül értékes, leleplező felvételekkel tértek haza, amelyek az illegális cápavadászat virágzását mutatják be.

Hajóba vetődött egy cápa


szerző:
2011.03.31. 12:14
Hajóba vetődött egy cápa

Egy két és fél méteres cápát találtak halászok hajójuk fedélzetén a Mexikói-öbölben.

Mélytengeri gyilkos Egyiptomban


szerző:
2010.12.09. 19:26
Mélytengeri gyilkos Egyiptomban

Az egyiptomi Sharm El Sheikh csodálatos üdülőparadicsomban vasárnap halálos cápatámadás történt. A tengeri ragadozó egy hetven éves német fürdőzőt ölt meg. Miért történhetett mindez?

Cápafrász apasztja az egyiptomi turizmust

Négy embert sebesítettek meg cápák a múlt héten Sarm es-Sejkben.

Búvárt ölt egy cápa Egyiptomban

Cápatámadás miatt halt meg egy német nő vasárnap az egyiptomi Sarm es-Sejk üdülőhelynél.

Cápatámadás a Vörös-tengeren

Cápák támadtak meg fürdőző orosz turistákat Sharm el-Sheikh közelében.

Életét kockáztatva űzte el a vérengző cápát

Egy három méteres fehér cápa farkába kapaszkodva megmentett egy fiatal nőt egy férfi Ausztráliában.

Kamerára fájt a foga a cápának

Cápa akarta megenni egy búvár kameráját az Egyesült Államokban.

Támadóikért kampányolnak az áldozatok

Cápatámadások áldozatai emeltek szót a tengeri ragadozókért New Yorkban az ENSZ székháza előtt.

Szörföst gyilkolt egy cápa


szerző:
2010.08.17. 11:50
Szörföst gyilkolt egy cápa

Cápatámadás miatt meghalt egy 31 éves ausztrál férfi kedden szörfözés közben Ausztráliában.

Cápa terrorizálja a francia Riviérát

Betiltották a fürdőzést a Riviréra egyes szakaszain, miután több fürdőző is arról számolt be, hogy cápát véltek látni.

A cápa torkából menekült meg

A dél-afrikai szörfös lábát ragadta meg a nagy fehér cápa, birokra kelt vele és túlélte a támadást.

Cápatámadást élt túl egy nagymama

A hatvanéves ausztrál nőnek ütéseivel és rúgásaival sikerült elkergetnie a ragadozót.

Lábában maradt a cápa foga

Egy ausztrál férfi épp fiával szörfözött, amikor hátulról rátámadt a cápa Sydney partjainál.

Cápatámadást vert vissza a tinilány

Szörfdeszkájával többször fejbe vágta a csípőjébe harapó ragadozót.

Elképesztő felvételek idén is a Fókuszban

Úszóversenyen felbukkanó cápák, repülő emberek és Pamela Anderson is bekerült a repertoárba.

Császározott a cápa


szerző:
2009.11.12. 15:49
Császározott a cápa

Egy cápa kirágta egy másik hasát, hogy az világra hozhassa kicsinyeit Új-Zélandon.

Cápával verekedett a kajakos


szerző:
2009.10.31. 11:20
Cápával verekedett a kajakos

Akciófilmbe illő jelenet során menekült meg a férfi a ragadozó támadásától.

Horogra akasztotta magát a cápákért

A párizsi művész elkötelezett állatvédőnek tartja magát, ezért vállalta a fájdalmas, önkínzó akciót.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való