KERESÉS search-close

cica

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "cica"

Cicákkal az élet: fogadj örökbe egy kis kedvencet!

Miért jó, hogyha néhány szőrmókkal is megosztjuk az otthonunkat, és miért érdemes az örökbefogadás mellett dönteni? Ezt vitattuk meg vendégeinkkel.

Történet egy macskáról, aki megmentette gazdája életét

Édelmayer József hosszú éveken keresztül tudatmódosító szereken élt, majd jött Géza Úr és minden megváltozott. 2018 tavaszán a helyi kisboltban kismacskák születtek, ő pedig nagyon szeretett volna egyet, így került hozzá a szürke kandúr. 

GÉZA ÚR: József cicája miatt tette le a tudatmódosító szereket

Géza Úr egyáltalán nem a hétköznapi macskák életét éli. Szinte minden nap utazik valamilyen tömegközlekedési eszközön, több tízezer kilométert tett már meg vonattal, busszal és villamossal. Gyakran jár a belvárosban és libegőzni is nagyon szeret. Gazdájával elválaszthatatlanok, a nap 24 óráját együtt töltik.

Cicavonatot épített macskáiból egy dél-koreai cicatulajdonos

Vonatot épített macskáiból egy dél-koreai cicatulajdonos. A Claire Lovecat névre hallgató hölgy igyekszik a lehető legkreatívabb módon megmozgatni kedvenceit – ezen a felvételen arra vette rá őket, hogy dobozokba másszanak be. Ez szemmel láthatóan egyáltalán nem volt nehéz, hiszen a cicák imádnak dobozokba és táskákba bújni. Innen már csak egy lépés volt a görgős tárolók összekötése, és máris kész lett a cicavonat! A hasonló mutatványok egyáltalán nem öncélúak: az otthon tartott kisállatok fizikai és mentális állapotát is javítják. Természetesen a végén a jutalom sem maradt el.

Különleges cicaházak a világ minden tájáról

Az egyik lapos tetejű, a másik klasszikus ház formájú. Van rajta üvegezett terasz, benne kényelmes takarókkal és házszámok, hogy a négylábúak tudják, melyikbe kell hazamenni. Ez a házilag barkácsolt cicalakópark Budapesten, a XIII. kerület egyik panelházának tövében bújik meg, a környékbeliek pedig sokszor jönnek ide megcsodálni a különleges házikókat.

CICAMENTÉS: „Kipecázták” a bajbajutott kiscicát

Büszkén lépdel a kiscica a szomori családi ház udvarán. Néhány napja nem volt ilyen virgonc. Egy majd 10 méter mély kútból mentették ki, miután valahogy beleesett. Egy kötéllel húzta ki a helyiekből álló 3 fős mentőcsapat. A körülbelül hat hetes csöppség kétségbeesett nyávogására az egyik közelben lakó lett figyelmes.

Sanyi, az országjáró macska története

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy macska, aki átszelte fél Magyarországot – akár így is kezdődhetne annak a cicának a kalandos története, aki Nyíregyházától a Balaton partjáig, egészen pontosan Balatonfenyvesig utazott. Talán nyaralni ment? A kóbor szőrmók becses neve Sunny-ból lett Sanyi, aki egy autókereskedésnél végezte munkáját: egereket fogott.

Hihetetlen! Macskává változott egy férfi a karantén hatására!

Van, akire egészen különös hatással van a bezártság: Pácskó Zoltán például egyik napról a másikra macskává változott.

Mindenkit elvarázsol zöld szemeivel ez a cica!

Mindenkit elkápráztat mesés zöld szemeivel ez a 3 éves cica. A képeit elnézve akár azt is gondolhatnánk, hogy Ruble nem egy hús-vér macska, ám nem erről van szó, a cica valódi, és Kaliforniában él. Imád hamuszürke bundájával játszani, és azt sem bánja, ha gazdája ruhákba öltözteti fel.

DC cica, aki nélkül a pécsi egyetemisták lassan már vizsgázni sem tudnak

Néhány napig még ürességtől kong a pécsi bölcsészkar kampusza, hiszen a héten még tart a vizsgaidőszak. Van valaki, aki azonban már alig várja, hogy elkezdődjön az iskola. DC két éve lett a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészkarának tiszteletbeli hallgatója. A gyönyörű, hosszú szőrű, vörös cica nem kóbormacska, eredeti gazdái a kampusztól mindössze másfél utcányira laknak, sőt, egyikük szintén a bölcsészkar hallgatója. Nem bánják, hogy házi kedvencük új nevet kapott és egyetemista lett.

Tíz év után ők az első egyiptomi mauk Magyarországon!

Az egyiptomi mauak legszebb példányai akár másfél millió forintot is megérnek. Az avatatlan szem könnyen összetévesztheti őket a nálunk ismert házimacskával.

Vadmacska úr egy cica társaságában töltötte az estét!

Amíg a többiek Emese születésnapját ünnepelték, Lajos félrevonult és egy macska társaságában fogyasztotta el a vacsoráját.

Cicaharc a legszebbnek járó címért

Megmutatjuk az idei első őszi macskakiállítás méregdrága cicusait. De, hogyan lehet ennyi szőrmók közül dönteni? A tenyésztők legszebb példányainak fejformáját, ápoltságát, szőre minőségét, de még a fül dőlésszögét is vizsgálták. Fogdosták, tapogatták, markolászták őket, hogy kielemezzék a tulajdonságaikat.

MACSKAMÁNIA: Azt sem tudtuk, melyiket imádjuk jobban

Az idei első őszi macskakiállításon jártunk, ahol találkoztunk játékos, rémült, pindurka, reklámfilmbe illő, ritka, és még számtalan különlegesebbnél különlegesebb szőrmókkal.

Lali összemelegedett Dezső cicával

A Love Story műsorvezetője már napok óta tervezgeti, hogy "lecuccol a villa elé". Most valóra vált az álma!

Koyuki lesz Grumy Cat utódja?

Nem kellett sokan várni, hogy megtalálják Grumpy Cat utódját. A világ legmogorvább arckifejezéssel rendelkező macskája áprilisban pusztult el otthonában, utódja pedig jó eséllyel Koyuki lesz. A skót lógófülű nőstény cica kilenc éves, a fotók alapján pedig jól látszik, hogy a gazdája elkényezteti, így senki sem érti, hogy miért ilyen morcos.

Úszóleckéket vesz a cica


szerző:
2019.09.19. 19:30
Úszóleckéket vesz a cica

A legtöbb macska ugyan gyűlöli a vizet, de ez, a Virgin Islands-beli Mike Usher kiscicájára nem igaz. Gracie egy pillanatra sem inog meg vidáman úszkáló gazdája fején, ő maga is követi Mike-ot a vízbe. Úgy tűnik, hogy ő a világ első macskája, aki szívesen vesz úszóleckéket is a gazditól.

Zsolt gazda szeretett cicáját gyászolja

A Házasodna a gazda Zsoltja kemény férfi, aki sokat harcolt az elemekkel, az időjárás szeszélyeivel, a rossz terméssel. A mindennapok nehézségei sem gyötörték meg ennyire, mint házi kedvencének elvesztése. Könnyeit sem szégyellte a hölgyek előtt.

Zsolt gazda gyászol: megható szavakkal búcsúzott legjobb barátjától a gazda!

Zsolt gazda macskája, Sárkány végleg lehunyta a szemét. Így emlékezik vissza a legjobb barátjának tartott cicájára a gazda!

Megható: így búcsúzott el Zsolt gazda a macskájától!

Zsolt telefonon értesült róla, hogy szeretett cicája végleg lehunyta a szemét. A gazda méltóképpen szeretett volna megemlékezni házi kedvencéről, ezért egy olyan helyet választott végső nyughelyének, ahol ezután is mindig együtt lehetnek.

Zsolt gazda tragikus hírt kapott!

Zsolt gazda telefonon tudta meg, hogy szeretett Sárkánya végleg lecsukta a szemét. 

Nem bírta elviselni cicája hiányát, ezért klónoztatta

Egy kínai üzletember gyakorlatilag feltámasztotta a saját macskáját. Mindez 7 hónapjába, és 35 ezer dollárjába, azaz 10,5 millió forintjába került. Fokhagymát már rég eltemette, amikor rájött, hogy nem tud kedvence nélkül élni, ezért kiásta a tetemet, és géntechnológia segítségével létrehozatta a macska tökéletes mását.

Tűzoltók mentettek meg egy macskát Budapesten

Az állat egy több mint 10 méter mély gödörbe esett. Alpinista technikával sikerült felhozni a felszínre, ahol már állatvédők várták a szerencsétlenül macskát. Az állatnak az ijedtségen kívül nem lett baja. A mentésről készült teljes felvételt megnézhetik ITT.

CICAMENTÉS: Árokba zuhant macskát mentettek a tűzoltók

Több, mint tíz méter mély gödörbe esett egy macska vasárnap Budapesten. A tűzoltók alpinista technikával mentették ki a szerencsétlenül járt állatot. A cicának az ijedtségen kívül nem esett baja, a felszínen már állatvédők várták.

A cica zuhanását látni a felvételen

A macska több emeletnyi magasságban, egy párkányon rekedt. Amikor megmentői a gát oldalához értek, a cica leesett a betonfal havas oldalán, egyenesen a segítségére érekzők kezébe.

Magánrepülővel ment állatorvoshoz Vajna Tímea

Ellenzéki politikusok kritizálják Vajna Tímeát, amiért magánrepülővel vitte állatorvoshoz a cicáját az Egyesült Államokba. A filmügyi kormánybiztos felesége Instagram-oldalán számolt be az útról, de a bejegyzés szövegét később törölte. Az MSZP szerint a magánrepülővel utaztatott macska esete megmutatja, milyen luxusban él a kormányközeli elit. A független Hadházy Ákos szerint, aki egyébként civilben állatorvos, a macska itthon is jó kezelést kaphatott volna. Vajna Tímeát hiába kerestük. 

HURRIKÁN: így mentették a riadt kiskedvenceket

Sok házikedvencet hagytak hátra Wilmingtonban a hurrikán elől védett helyre menekülők. A bajba került állatokat mentőcsapatok gyűjtötték össze, majd szállították biztonságos helyre. A Vöröskereszt munkatársai arra biztatják az embereket, hogy a menedékhelyekre bátran hozzák magukkal kedvenceiket is.

CICAMENTÉS: Tűzoltó akció Marcipánért

Egy zuglói társasház tetejére mászott ki Marcipán, a fekete-fehér cica. Lejönni viszont már nem tudott. Csak nyávogott és nyávogott, amíg a tűzoltók odaértek…

Ő Hosszú Katinka új társa!


szerző:
2018.09.03. 18:00
Ő Hosszú Katinka új társa!

Reméljük mielőbb rendeződik Katinka magánélete!

Nap felvétele: ilyen egy igazán kitartó cica!

Az egy évvel ezelőtt nap felvételén egy kitartó cicus látható, aki minden áron játszani szeretne kutyus barátjával. A Golden retriever birkatürelemmel hagyja, hogy pofozza, és karmolássza a cicus, majd mikor megelégeli, játék helyett inkább lepihen. A fehér szőrmók még ezután is próbálkozik, majd szomorúan konstatálja, ebből bizony ma bizony nem lesz játék.

Új lakó Görgényi Fruzsi és Vastag Csaba életében

A Barátok közt színésznője és az X-Faktor egykori győztese is büszkén mutatták meg új lakótársukat. Szerintetek mi lesz a neve a kis jövevénynek?

CICA-SZTÁR: Terror, a filmszínész macska

Nem ez az első filmszerepe Terror cicának. Most a Borbély Alexandra főszereplésével éppen forgó Spirál című filmben "játszik". Gazdija elmeséli, hogyan készültek a szerepre.
 

Ezekkel a videókkal hosszabbá teheted az életedet!

Cipeltetik magukat, szerelmi bánatuk van, vagy épp elfoglalják a wc-t gazdáik elől. Megszámlálhatatlan vicces videó kering a világhálón, melynek főszereplői a nagy népszerűségnek örvendő macskák. Három évvel ezelőtt a Fókusz összegyűjtötte a legjobb videókat róluk!

Ezek a legcukibb cicatrükkök!

Kinyitják az ajtót, gördeszkáznak, telefonálnak, vagy éppen szörföznek. Sokan nem is gondolnák, hogy a cicák is vannak olyan ügyesek és intelligensek, mint a kutyák. Akármennyire is öntörvényűek és lomhának tűnnek, bizony őket is rá lehet venni számos trükkre, amit három évvel ezelőtt be is mutattunk a Fókusz nézőinek!

A cica, aki folyton lovagol


szerző:
2018.04.19. 18:25
A cica, aki folyton lovagol

Louis imád a lovak hátán utazni, félelem nélkül ugrik a hátukra és időnként el is szundít rajtuk.

Ilyen cukik a lassú cicák


szerző:
2018.04.03. 18:00
Ilyen cukik a lassú cicák

A cirmosok, kormosok és foltosok csak a szokásos dolgaikat csinálják: verekednek, játszadoznak és bohóckodnak, mindezt azonban eddig még sosem látott lassúsággal.

 

Jó dolga van Taylor Swift cicáinak!

Taylor Swift házában macskái teljes  szabadságot élveznek. A furcsa fülű jószágokért teljesen odavan az énekesnő. Olivia és Meredith, mint minden macska egész nap csak lustálkodnak. Ezeket a pillanatokat pedig gondosan dokumentálja Swift az Instagramján.

Szombaton lesz a cicák világnapja, fogadj örökbe Te is!

Február 17-én ünnepeljük a macskák világnapját - Borus Bence, a Rex Alapítvány munkatársa beavatott minket a macskatartás és az örökbefogadás lehetőségeibe, szabályaiba!

Gigi jól elkapta!


szerző:
2018.01.09. 16:45
Gigi jól elkapta!

Az X-Faktor mentora ezúttal egy tündéri kiscicával találkozott, aki teljesen ámulatba ejtette. A Bárni nevű macsekot azonnal felkapta, hogy egy kicsit megdögönyözze. A csöppség talán kicsit kétségbe is esett. A több ezer like alapján viszont mindenképp megérte a közös pózolás.

A nap legcukibb videója: egy kutya lett a beteg kiscica barátja!

Két évvel ezelőtt mutattuk be a nézőknek annak a cicának a történetét, akit az utcáról mentettek meg, azonnal életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani - csak így maradt életben egy háromlábú, majdnem teljesen vak kiscica Miskolcon. A legjobb barátja pedig egy kutya lett, akivel mindent közösen csináltak. Kiderül az is, hogy új tagja is lett a túlélő-falkának: Sámli, a szintén kidobott, megmentett és befogadott háromlábú kutyus.

Nézd meg a Felix Faktor utolsó válogatóját!

Rengeteg cicás videót kaptunk önöktől a Felix Faktorra. Sok-sok cuki, vicces és elképesztően tehetséges cicát neveztek be a büszke gazdik. A játék győztese egy évre elegendő Felix macskaeledelt nyer! Jöjjön a Felix Faktor 15. és egyben utolsó válogatója!

Elérkezett a Felix Faktor 14. válogatója!

Rengeteg macskás kisvideót kaptunk Önöktől! Cuki, vicces és elképesztően tehetséges cicákat neveztek a büszke gazdik. A játék győztese egy évre elegendő Felix macskaeledelt nyer!

Íme a Felix Faktor 13. válogatója!

Jöjjön a Felix Faktor következő, 13. válogatója! Ez már az utolsó előtti, előtti – úgyhogy élvezzék ki velünk együtt! Nemsokára jön a döntő!

Lezajlott a Felix Faktor 12. válogatója!

Kovács Dóri, Dombóvári István és Erzsi ismét szemezgettek a Felix Faktor versenyzői által beküldött videók közül. Szavazz kedvencedre a Reggeli Facebook oldalán!

Nézd meg a Felix Faktor 11. válogatóját!

Kovács Dóri, Dombóvári István és Erzsi ismét megmondták a frankót a Felix Faktor versenyzőinek! Szavazz 10 órától a Reggeli Facebook oldalán kedvencedre!

A videó, amitől biztosan kiakad a cukiságmérő!

Ez a cica aztán semmitől nem fél!  Ez a fekete cicus gondolt egyet és egy orrszarvúbébivel próbált barátságot kötni.

Jöjjön a Felix Faktor kilencedik válogatója!

Rengeteg cicás videó érkezett a Reggelibe a Felix Faktorra. Sok-sok cuki, vicces és elképesztően tehetséges cicát neveztek a büszke gazdik. A játék győztese egy évre elegendő Felix macskaeledelt nyer!

Íme, a Felix Faktor mai cicái!


szerző:
2017.11.22. 08:15
Íme, a Felix Faktor mai cicái!

Az apró tappancsosok visszatértek, Dombi és Kovács Dóri pedig kíméletlenül zsűrizték a házikedvencekről készült videókat.

Jöjjön a cica tehetségkutató következő fordulója!

Rengeteg cicás videó érkezett a Felix Faktorra. Sok-sok cuki, vicces és elképesztően tehetséges cicát neveztek a büszke gazdik. A játék győztese egy évre elegendő Felix macskaeledelt nyer!

Macskatehetségekből a héten sincs hiány

A három tagú zsűri ismét gorcső alá vette a cicák lenyűgöző produkcióit, és el is mondták véleményüket! Szavazz te is a Felix Faktor versenyzőire!

Szavazz te is a Felix Faktor tehetségeire!

A cica tehetségkutató ötödik válogatója is csupa meglepetéseket tartogatott, Kovács Dóri és Dombi pedig nem kerülgették a forró kását: őszintén elmondták véleményüket a produkciókról. Voksolj te is a cicákra!

Szavazz a Felix Faktor versenyzőire!

Íme a cica tehetségkutató második válogatója. Kovács Dóri és Dombi elárulta, hogy mit gondol a mai jelentkezőkről. Neked hogy tetszenek?

Nézd meg a cica tehetségkutató első válogatóját!

Rengeteg cicás videót küldtek már a lelkes gazdik a Felix Faktorra. A mentorok már alig várták a felvételeket, sőt most saját véleményeiket is elárulták a tehetséges jelentkezőkről.

Elindult a Felix Faktor!


szerző:
2017.11.03. 09:00
Elindult a Felix Faktor!

Új macska tehetségkutatónkban, amely az X-Faktor mintájára készült, olyan cicák és gazdáik jelentkezését várjuk, akik jófejek, viccesek, furfangosak és leleményesek, azaz van bennük valami különleges, és szeretnének egy évre elegendő isteni finom Felix macskaeledelt nyerni! A jelentkezés nagyon egyszerű, készíteni kell egy rövid videót a cicáról, ahol bemutatja tehetségét, és be kell küldeni a felixfaktor@rtl.hu e-mail címre! A legjobb 45 videó a Felix Faktor zsűrije, azaz mentorai elé kerül, akik Dombóvári István, Nádai Anikó és Erzsi for President lesznek! A legjobb 45 közül majd egy online Facebookos szavazással lehet bejutni a döntőbe, ahol a legjobb 4 cica élő adásban mérkőzhet meg egymással! Szóval, ha van cica otthon, aki jófej, vagy nem annyira jófej, de vicces, furfangos, akkor mindenképpen ragadjanak mobiltelefont vagy kamerát, és indulhat a jelentkezés!

Mély kútból mentették a cicát

Harminc méter mély kútból mentettek egy kismacskát a miskolci speciális mentők Szendrőn. Nyolc napja zuhant a kútba, a gazdái az elmúlt napokban több helyről próbáltak segítséget kérni, de senki nem vállalkozott a feladatra. A speciális mentők kétórás megfeszített munkával hozták a felszínre a kiscicát, semmi baja nincs.

Halloweeni készülődés az RTL műsorvezetőjével!

Október 31-én az angolszász országokban, sőt manapság az egész világon ellepik az utcákat a jelmezes alakok és a világító töklámpások. Halloweent egyre többen ünneplik Magyarországon is, és ezzel Lilu sincs másként, aki máris kifaragta a kreatívabbnál kreatívabb töklámpásait a közelgő napra.

Fókusz 2017-10-11


szerző:
2017.10.11. 17:20

Különleges cica-csibe barátság


szerző:
2017.10.04. 18:13
Különleges cica-csibe barátság

Szerencsére nem Szilveszter és Csőrike kalandjai elevenednek meg, ez a két jószág békés egyetértésben játszadozik.

Már a cicák is rákattantak a játékra!

A nap felvételén az új, pörgethető játék, ami nemcsak a gyerekeket, de a cicákat is lázba hozza. Ezt a videót az egyik lelkes Fókusz néző küldte el nekünk. Bár az ő cicusa valószínűleg nem a stresszt próbálja levezetni a játékkal, szimplán csak felkeltette a figyelmét a pörgő tárgy, amivel boldogan játszik.

Cicauralom a neten: miért akkora sztár Erzsi?

Rengeteg követő és rajongó, Híradós szereplések, könyvek. Miben rejlik Erzsi és gazdája, Homonnay Gergő sikere? Nemcsak ez derült ki, de meglestük a világ egyik legnagyobb cicáját is!

Elválaszthatatlanok: egy nyuszi és egy macska különös barátsága

Egy különleges állatpárnak keresnek otthont az amerikai Novato városában. Magic, a nyúl és Tiger, a macska 6 éve élnek együtt és minden tevékenységüket; az evést, az alvást és a sétálást is együtt végzik. A család most elköltözik a városból és nem tudják magukkal vinni az elválaszthatatlan állatpárost. Az örökbefogadó hely viszont csak együtt akarja továbbadni őket, mivel ennyi év együttélés után rendkívül szomorú lenne mindkét állat, ha elválasztanák őket.

Fókusz 2017-06-02


szerző:
2017.06.02. 17:25

Ed Sheeran furcsa cicája


szerző:
2017.04.25. 17:25
Ed Sheeran furcsa cicája

Ed Sheeran ugyan világsztár, de a hétköznapokban csöndes, szerény fiú és van egy nagyon furcsa cicája is. Instagramján gyakran mutatja meg a jószágot, aki bár végtelenül cuki, olykor olyan pofát vág, vagy olyan pózt vesz fel, hogy az énekes követői csak hüledeznek. Talán gazdája zenéje kényszeríti erre, vagy csak így érzi jól magát - mindegy is, minden esetre ilyet ritkán látni...

Napi jó hír: Egy kiscica miatt zárták le Abu-Dzabi legfontosabb útját!

Az óriás hot-dog meghozta a nap jó hírét. Egy nyolc sávos úton egy elárvult kiscica nyávogott, a tűzoltóság pedig nem habozott, és óriási torlódások árán kimenekítették a jószágot.

Keresd Simon macskáját az RTL+on!

Itt az ideje, hogy megismerkedj Simon macskájával, a népszerű cicával, aki már az RTL+t is meghódította!

Simon macskája: Macska & Egér


szerző:
2017.03.28. 10:00
Macskapsziché: ahány cica, annyi lélek?

Macskapsziché, többek közt erről is szólt az sajtótájékoztató, ahol híres macskatartók, és szakértők meséltek tapasztalataikról.

Dóri különleges meglepetéssel készült Szandrának

Cicabirodalomba csábította Szandrát az X-Stage műsorvezetője.

Sokan hazavinnék a cicát

Egyelőre senki nem viheti haza a megkínzott macskát. A múlt héten számoltunk be arról, hogy valaki megrugdosta, majd a fagyasztóba tette az állatot, és erről felvétel is készült, ami az internetre is felkerült. Az ügyben a pécsi ügyészség nyomozást rendelt el. A macska azóta állatvédőknél van, és  hiába szeretnék sokan örökbe fogadni, lehet hogy már ott is marad.

Már neve is van Kovács Dóriék macskájának!

Kovács Dórinak és Király Petinek hatalma szíve van. Pár hete egy bajbajutott kiscicát mentettek meg, aki azóta családtaggá vált. Imádják a kis szőrpamacsot és mostanra már nevet is sikerült választani neki. Müzli lett a neve, és azóta a páros szinte minden Instagram-posztjában feltűnik.

Cica élő adásban


2016.10.20. 18:50
Cica élő adásban

Váratlan vendég jelent meg az egyik török hírtelevízió élő adása közben. Egy kismacska. Felmászott a pultra, miközben a műsorvezető köszöntötte a reggeli program nézőit. Hogy mit csinált, és mi lett vele, kiderül a videóból.

CICUSOK: Illegális szeméttelepen forgattunk, cukiságokra bukkantunk

Rothadó hús, koponyák és állatmaradványok Ecser mellett. A Liszt Ferenc reptértől nem messze találtak rá a több száz kiló illegális hulladékra. Stábunk miközben itt forgatott, játszadozó kiscicacsapatra bukkant.

Fókusz 2016-10-11


szerző:
2016.10.11. 17:25
Szobrot kapott egy cica Isztambulban

Tomboli, a házimacska, azzal vált az internetezők és a járókelők kedvencévé, hogy furcsa pózokban szeretett heverészni. A macska halála után több mint tizenkétezer rajongója követelte, hogy állítsanak egy szobrot a négylábú emlékére. Egy helyi szobrász végül vállalta is a feladatot és elkészítette Tomboli bronzmását, amit a macska kedvenc járdaszegélyén helyeztek el.

Kovács Dóriék befogadtak egy cicát

Kovács Dóriék egy árokparton találtak egy bajbajutott kiscicát. Az nem volt kérdés, hogy segíteni fognak neki: megpróbáltak gazdát keresni az elárvult kölyöknek. Dóri a Facebook-posztjában elmesélte, hogy úgy megszerették a cicát, hogy végül mégsem akartak megszabadulni tőle.

 

Kovács Dóri megmentette egy kiscica életét

Dorának és az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Király Petinek megesett a szíve az árva kiscica láttán, ezért úgy döntöttek, hogy gazdit keresnek neki, ám végül megtartották a kisállatot.

Igazi túlélő ez a kölyökmacska!

17 kocsi kerüli ki vagy megy át fölötte, mire a 18. vezetője végre megszánja, és megáll, hogy fölvegye az autópályára került cicát Vlagyivosztokban. 

Dombi egy igazi világsztárt vett rá a közös „szelfire”

Vannak elérhetetlen szupersztárok, akiket szinte lehetetlen elkapni egy-egy fotó vagy videó erejéig. Azonban a kitartó rajongók néha sikerrel járhatnak. Így volt ezzel Dombi is!

Új feladattal bízták meg Dombit

A humorista sosem pihen, mindig tesz-vesz, bolondozik, és előszeretettel vág bele új dolgokba. Mostani projektje mellett sem tudtunk elmenni szó nélkül. Hogy miért? Mert elolvadtunk tőle!

Drágaságok: A Fókusz összegyűjtötte a legértékesebb macskákat

Van kékszemű, hófehér, pettyes vagy rozettás, alig néhány hónapos és több éves is. Van, amelyik Amerikából, másik Szibériából vagy Hollandiából származik. Egy azonban közös bennük, mélyen a zsebébe kell nyúlni annak, aki ilyet akar beszerezni. A legdrágábbak egy vadonatúj alsó kategóriás autó árába kerülnek. A Fókusz most összegyűjtötte Magyarország legértékesebb macskáit, amelyekre úgy vigyáznak, mint saját gyerekeikre.

Mindig csodálkozó cica az internet új sztárja

Kevin, a 4 éves orosz kék macska arckifejezése igazán szórakoztató. Ám a vicces ábrázatot egy komoly betegség okozza. Az állat vízfejűségben szenved, emiatt részben vak és süket is, ám gazdija szerint ő a legboldogabb cica az egész világon.

Nyávogó modellek


szerző:
2016.05.10. 17:25
Nyávogó modellek

Alig létezik nagyobb öröm, mint amikor az ember egy jól sikerült fotót készít szeretteiről – például kedvenc háziállatáról. A sokak által kedvelt cicák azonban mintha fittyet hánynának erre a szándékunkra, a kedvünkért alig, inkább csak maguk miatt pózolnak.

CICÁK: Minden, amit a macskák fotózásáról tudni kell, hogy tóduljanak a lájkok

A cicák az internet sztárjai, fotóik és videók uralják a közösségi oldalakat, rendszerint a legtöbb lájkot ők gyűjtik be. A cicás fotók elkészítésében azonban óriási munka van.  

Jöjjenek hát a közösségi oldalak állati sztárjai!

Nem is olyan régen mutattuk be a Story Extra nézőinek Erzsit. Erzsi nem csak egy macska, hanem jelenség, igazi véleményvezér, olyan cica, akinek szavait rajongók tízezrei várják nap, mint nap. Azonban nem Erzsi az egyetlen híres állat az internet világában.

Fókusz 2016-05-03


szerző:
2016.05.03. 17:25
Babák vs. szőrmókok: hogyan és meddig engedjük a barátkozást?

Babákat védelmező kutyák, bébit szórakoztató macskák együtt dalolászó kutyusok, síró piciket vigasztaló cicusok, kúszásra megtanító szőrmókok és a babáknak külön műsorszámot előadó ebek. Ezek a videók szívmelengetőek és viccesek, de vajon mennyire engedjük közel kisbabánkat háziállatainkhoz?

Nagyon csúnyán megsérült Miley Cyrus – Figyelem, csak erős idegzetűeknek!

Az énekesnőt igen durván helybenhagyták. Miley az arcán, a karján és a fején sérült meg.

Cica-kavalkádba keveredtünk Sári Évivel

Az énekesnővel bebarangoltunk egy nemzetközi macskakiállítást és csak úgy tobzódott a hatalmas cica-kínálatban. Sőt, volt ott díjnyertes süni, meg persze nyuszi is.

Sümbül aga, azaz Selim Bayraktar lába alól kicsúszott a talaj

Hürrem legfőbb szolgálójáról kevesen tudják: mindene a sport, és a cicája. Egyszerűen imádja, ha megfordul vele a világ, ő a kézenállás nagymestere, és nem is akármennyire.

Szabadesés cicamódra


szerző:
2016.03.05. 15:40
Szabadesés cicamódra

Hajnal óta kuporgott az ágak között a cica. Azt hitték, nem tud lemászni szegény, ezért kihívták a tűzoltókat. Ami ezután történt, azt egy nézőnk megörökítette, és nem hitt a szemének. Békei Gyula felvétele.

Kukából szedték ki a bajszos macskát

Különleges cicát ad örökbe egy amerikai állatmenhely. Egy konténerben találtak rá a macskára, akinek nem mindennapi külseje van. Gondozói szerint internetes szenzációvá is válhat.

Fotókon cicázik szerelmével Vásáry André

Az énekes mindent megtesz szerelme boldogságáért, sőt pénztárcáját sem kíméli. Vásáry André rajongását legutóbb egy portréfotózással fejezte ki, ami egyáltalán nem baj, hiszen nincs is annál szexibb, mint amikor egy jóképű férfi cicával a karján jelenik meg, akinek köszönhetően már nem az üres lakás várja haza egy nehéz nap után A Dal esélyesét.

Az ezüst kiscica megint elvarázsolja Önöket

A kis ezüst szürke cica is leült a tévé elé, hogy megnézze saját magát, de sehogy sem értette, hogy az a fránya madzag már megint hogyan került oda. Így most a képernyőn keresztül próbálta a kis mancsával megcsípni.

Élő állat karácsonyra?!

A Karácsony közeledtével sokakban felmerül a gondolat, hogy kutyát, cicát vagy más kisállatot ajándékozzanak szeretteiknek. A legtöbb esetben azonban, az örömből üröm lesz, hiszen egy nem várt jövevény hatalmas terhet róhat arra, aki kapja. A felelős állattartásra szerettük volna felhívni a figyelmet Schneider Kingával.

Plüss tigrissel harcolt a cica


szerző:
2015.12.15. 19:24
Plüss tigrissel harcolt a cica

Egy cica, aki nem tűr meg senkit a felségterületén! Egy plüss vadmacska annyira kihozza a sodrából, hogy profi bokszolókat megszégyenítő módon nekiesik és össze-vissza püföli. Később valószínűleg rájön, hogy egy játéktigris nem méltó ellenfél számára, de legalább alaposan sikerült kieresztenie a gőzt.

Nyávogó "szörnyetegek"


szerző:
2015.11.26. 19:15
Nyávogó

A világ legszebb cicái, a gazdik és a tenyésztők biztosan így gondolják az év legnagyobb macskakiállításának főszereplőiről.  A nagyszőrűről, a csupaszról vagy a fehér zoknisról. Most néhány tévhitet is megdöntünk, mert bár sokan vágynak cicatartásra, sokan macskák helyett a kifogásokkal is beérik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való