KERESÉS search-close

coming out

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "coming out"

Te mit tennél, ha tudomást szereznél a legjobb barátnőd másságáról?

Timi Bogival szeretné rendezni kapcsolatát, aki akkor távolodott el tőle, mikor megtudta: barátnője a saját neméhez vonzódik. Talán attól tartott, hogy rámozdul? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Újabb tabutémát boncolgat A Tanár

Ismét saját fiával együtt tűnik fel a Tanárban Ullmann Mónika. A színésznőt az előző évadban már láthattuk, akkor a sorozatban is a fiát játszó Miller Dávid még kereste önmagát, a saját identitását, mostanra azonban már el tudta fogadni másságát. Amikor valaki elárulja a családjának, barátainak, hogy az azonos nemhez vonzódik, még mindig általában döbbenet, kétségbeesés és önvád lesz úrrá az érintetteken. Az identitás megszilárdulásához a legfontosabb egy stabil, elfogadó családi légkör, és természetesen a társadalmunknak is van még mit tanulnia.

Hogyan birkózik meg A Tanár szereplője a mássággal?

Barna Zsombort sok éven át a Barátok közt Petijeként ismerte az ország, távozása után azonban csak színházban játszott. Most Leviként tér vissza a képernyőre, akit melegnek gondolnak az osztálytársai.

Két legyet egy csapásra


szerző:
2017.12.19. 18:00
Két legyet egy csapásra

Robi egy őszinte vallomással készül a nővérének, Beának, hiszen már elérkezettnek látja az időt arra, hogy bevallja másságát. Sőt, jelenlegi párját is be szeretné mutatni a testvérének...

Coming out a nagynéninek


szerző:
2017.11.30. 18:00
Coming out a nagynéninek

Norbi már kamasz fiúként tisztában volt vele, hogy a saját neméhez vonzódik, és bár a családja egy pillanatig sem ítéli el őt, nagynénje „befásultsága” miatt a fiú sosem merte elárulni neki a titkát. Egészen ezidáig…

A híres színész bevallotta:

Kevin Spacey-t a napokban szexuális zaklatással vádolják. A House of Card főszereplője reagált a történtekre.

Vajon mit szól Tibor a lánya másságához?

Fruzsina édesapjával, Tiborral él együtt, és bár nagyon szoros a kapcsolatuk, sosem vallotta be neki a másságát. Most eljött az idő, hogy Fruzsi tiszta vizet öntsön a pohárba, és elárulja Tibornak a legféltettebb titkát…

„Bátran bújjanak elő”

Bátran vállalhassák magukat a meleg, leszbikus, biszexuális emberek-ez a célja a nemzetközi Coming Out, magyarul előbújás napnak. A Budapest Pride szervezői a Madách téren performanszban mutatták meg, milyen nehéz is az előbújás, vagyis, hogy valaki felvállalja másságát. Kutatások azt mutatják, hogy Magyarországon egyre több az elfogadó ember.  

Tíria vallomása:

Tíria bevallotta Juditnak, hogy úgy érzi, fel tudná vállalni a kapcsolatát egy lánnyal is. Az anyuka nagyon pozitívan reagált lánya coming out-jára, és megnyugtatta, hogyha Tíria kitart biszexualitása mellett, ő akkor sem fordul el tőle.

Coming out


szerző:
2016.10.30. 20:50
Mi történt John Travoltával? – Majdnem elsírtuk magunkat

Hát igen, jó pár év eltelt már a Grease forgatása óta, utána se merünk számolni, hogy mennyi az annyi. Úgy látszik, a színész sem akar a számokkal foglalkozni, nagyon nem viseli jól az idő múlását, szinte már nem is hasonlít egykori önmagára.

Ricky Martin:

A kilencvenes évek legnagyobb popsztárja hat évvel ezelőtt állt a nyilvánosság elé másságával. Ricky Martin a honlapján vallotta be, hogy valójában meleg. 

Ma van az Előbújás Napja!


szerző:
2015.10.11. 17:55
Ma van az Előbújás Napja!

Október 11-én ünnepeljük azokat a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer embereket, akik elfogadják, hogy a többségétől eltérő a szexuális orientációjuk és/vagy a nemi identitásuk, és ezt felvállalják a szeretteik, ismerőseik és a környezetük előtt is. A mai nap a szimbolikus coming out, azaz az előbújás ideje. Tudjon meg többet az LMBTQ-emberekről, hiszen lehet, hogy az Ön környezetében is akad hasonló személy!

Fókusz 14-03-19


szerző:
2014.03.19. 18:30
Fókusz 14-03-19

Barátok segítettek - Nincsenek jó hírek Bajor Imre állapotáról, felhívtuk a kínai kórházat, ahova kiutazott. Megoldódik a rejtély? - Pont kerül egy több évtizedes gyilkossági ügy végére? Megtalálták Farkas Helga csontjait? Őszinte vallomás Alföldi Róberttől - Alföldi Róbert nyíltan kimondta, meleg.

Őszinte vallomás Alföldi Róberttől

Alföldi Róbert nyíltan kimondta, meleg. A volt színházigazgató korábban teljes mértékben elzárkózott a témától. Először fél éve törte meg a csendet, amikor könyvében egy rövid részt szentelt homoszexualitásának.

Csányi Sándornak ajándék volt eljátszani a Coming Out főszerepét!

Csányi Sándor bár épületgépésznek tanult, napjaink legsikeresebb és legnépszerűbb filmszínésze lett. Nagyon sok szerepben láthattuk már, a legújabb filmje a Coming Out pedig a napokban került mozikba, melyben egy meleg férfit alakít. A 8:08 – Minden reggel adásában a forgatásról faggattuk.

8:08 – Minden reggel 13-12-10

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Fókusz Plusz 13-12-07


szerző:
2013.12.07. 20:00
Fókusz Plusz 13-12-07

Fókusz Plusz: Pokoli paradicsom - A tájfun, amely mindent elpusztított. Exkluzív útinapló a Fülöp-szigetekről. A hálózat csapdájában - Mi a ciki és mi a menő a közösségi oldalakon? És hogyan védjük meg magunkat a netes visszaélésektől?

Csányi Sándor félt a Coming out fogadtatásától

Orosz Dénes fergeteges vígjátékának keddi díszbemutatóján nemcsak a főszerepet játszó színésszel, de Geszti Pétertől Koltai Róbertig jó pár hírességgel összefutottunk.

Coming out: Komoly téma, vicces köntösben

Csányi Sándor, ahogy még nem láttuk. Meleg felvonuláson, kozmetikusnál, rádiós műsorvezetőként, egy baleset áldozataként korházban. Mind ez a kedd este bemutatott Coming out című új magyar filmben, amit hatalmas várakozás és vita előzött meg.

Portré 13-12-01


szerző:
2013.12.02. 00:25
Portré 13-12-01

Portré: Barabás Éva irigylésre méltó helyzetbe került. A sármos szépfiú, Csányi Sándor volt a vendége, aki nem mellesleg Jászai Mari-díjas, és a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét is magáénak tudhatja. A színész meglepő döntéseiről is mesélt a Portréban.

Reflektor 13-11-29


szerző:
2013.11.30. 01:15
Reflektor 13-11-29

Reflektor: Meglestük Csányi Sándort edzés közben. Rita és Fanni minden őrültségben benne van.

Új szerepben Csányi Sándor!


szerző:
2013.11.30. 01:00
Új szerepben Csányi Sándor!

A nyár folyamán fejezte be legújabb filmje, a Coming out forgatását, amely több szempontból is új kihívások elé állította. Az év legnagyobb mozisikerének igérkező komédiáról és az általa alakított rendhagyó karakterről Csányi Sándor az edzőteremben mesélt riporterünknek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való