KERESÉS search-close

csábítás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csábítás"

„Számomra te vagy az álompasi!”

Ha Lacinak ezek után sem esik le, hogy mire készül Ildikó, akkor Macit tényleg semmi sem védheti meg attól, hogy behálózzák.

Laci: ˝Semmilyen tyúk nem érdekel!˝

"Nem vagyok már mai csirke, mégse kellene kitenni a bájaimat közszemlére..." - mentegetőzött Ildikó. Laci pedig azon gondolkozott, hogy vajon kitől örökölhette az alakját - Vili bácsitól vagy Magdi nénitől?

Előzetes: Ildikó minden fegyvert bevet, hogy elcsábítsa Lacit?

Gizi mit sem sejtve elfogadja férje ajándékát, így Laci kettesben marad Ildikóval, aki úgy tűnik, egyre közelebb kerül a célhoz. 

Ildikó és Zsolt a Mátyás király tér legújabb álompárja?

Úgy tűnik, Vilmos lánya egyszerűen odáig van Bartháért…

Niki nem bírt ellenállni André csábításának...

Hiába mutatta meg Evelin Nikinek, hogy André mindennap más lányt szed fel, amikor a srác megjelent a lakásán, nem tudta elküldeni.

Ez már tetszik - Szonjának és Győzőnek is...

Szonja mindig megszerzi, amit akar, de úgy tűnik, ezt Győző sem bánja.

Dzseni meztelenre vetkőzve táncolt Gábornak

A lány már nem bírta tovább, hogy Gáborral nem feküdtek még le egymással. Ezért kitervelte, hogy egy medencés házban csábítja el szerelmét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Joe nem bírt ellenállni a meztelen Kirának

Az albérlet tulajdonost pajzán meglepetés érte a szaunában... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Lali a tánctudásával csavarta el Virág fejét

Bár a mulatós énekesnek először meggyűlt a baja a paso doble tánccal, végül rendesen belelovallta magát a spanyol ritmusba. Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Sári végre meghódítja Bencét?


szerző:
2019.11.17. 20:00
Sári végre meghódítja Bencét?

A Szűcs lány nem adja fel, és mindent megtesz, hogy elcsavarja a rendőr fejét. Ezúttal az éjszaka leple alatt próbálkozott a csábítással.

Dávid elárulta, mivel csábítja majd el a lányokat

Vajon hogyan hódítja meg a srác a villabeli csajokat? Most leleplezte titkát!

Norbi és Erik azonnal rárepültek Diára

Alig érkezett be a villába, Diána azonnal elcsavarta a két srác fejét. Erik és Norbi sem tudták leplezni, mennyire bejön nekik a lány.

Exkluzív! Nézz bele a Jófiúk ötödik részébe!

Gazsi mindent megtesz, hogy levegye a lábáról Sárit, ám most váratlan gikszer ütötte fel a fejét...

Helga az Akar-lakba vitte volna Tibit!

Tibit minden lány ostromolta a buliban: Helga a hálószobában várta, hogy végre beszélgethessenek, ahol mindent bevetett, hogy elcsábítsa Tibit.

A Nyerő Páros férfiait rúdtánccal csábítják el a lányok…

Nyolc közismert pár, akiket mindannyian ismerünk, magánéletükről azonban keveset tudunk. Hamarosan a párosok női tagjai szexire veszik a figurát.

Rajmitól beindultak az ösztönök

A lányok csábításra, a srácok támadásra készek. Szilvi és Andi érkezése után most a pasikon a sor, hogy leküzdjék a féltékenységüket és új vetélytársukat.

„Szeretek mit fogni, kutya játszik a csonttal”

A fiú lassan fél éve szingli, ám most megdobbant a szíve. Sőt, imádja Viki testét… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Pisti: „Kajakra kell nekem a nő!”

A fiú gyerekkora óta ismeri Nikit, most pedig úgy érzi, többet is el tudna vele képzelni. Vajon összejön a románc? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ricsi már megízlelte Jennifer Lopez ajkait

A fiú úgy érzi, most először szerelmes igazán, ráadásul titokban randizgat Mercivel. Szerinte olyan vele a csók, akárcsak a világhírű énekesnővel… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Az ikrek édeshármasra csábítanák Vanesszát

Renátó és Rodrigo szerint ők a leghelyesebb ikerpár Magyarországon, most pedig hódítani szeretnének. Nem is akárhogy! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Laci ráhajtott legjobb barátja csajára

A fiú több módszert is kidolgozott Ricsi barátnőjének meghódítására, ráadásul egy alkalommal női fehérneműket rejtett el barátja hálószobájában. Laci most bocsánatot szeretne kérni barátjától. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Laci nem hosszú távú kapcsolatot keres…

A fiú a kiszemeltjét, Malvint szeretné meghódítani, és bár tudja jól, hogy a lánynak férje van, szívesen lenne akár a szeretője is… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

László ittasan fogadott, most egyszarvú úszógumival hódít

A férfi a haverjaival random módon keresett rá egy Laura nevű lányra, akit egy doboz sörért randevúra is elhívott. Vajon beteljesül a románc? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsülien: „Egy patront mindenki megér!”

A fiúnak nagy mestersége a csajozás, és már egy könyvet is tervez írni a csábítás rejtelmeiről. Most azonban megdobbant a szíve, és elhatározta: meghódítja kiszemeltjét! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Karcsi, a nagy csajozógép


szerző:
2019.07.05. 18:00
Karcsi, a nagy csajozógép

A fiú nagyon jól ismeri a csábítás csínját-bínját, és hamarosan egy „csajbefűzési tanfolyamot” is szeretne indítani. Előtte azonban legjobb barátjának is tanácsolna egy-két tippet… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mozgó tetoválás? Naná!


szerző:
2019.06.27. 18:00
Mozgó tetoválás? Naná!

Márió különleges tetkóját még a háziasszony sem hagyhatta szó nélkül, és hamarosan az is kiderült, hogy a fiú komoly szándékkal érkezett a stúdióba… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó, a randiguru


szerző:
2019.06.10. 18:00
Anikó, a randiguru

Csaba egy szál rózsával érkezett a stúdióba, ami nem is véletlen, hiszen kiszemeltjét, Renit szeretné meghódítani. Ebben bizony a háziasszony is a segítségére volt. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

(18+) Szekeres Nóra ballonkabátban csábított

A műsorvezető pikáns tervet eszelt ki a hódításra, ám valamiért csúfos kudarcot vallott…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sánta Juliska el akarja csábítani Rácz Jenőt?

Juliska határozott vágyakkal érkezett a versenybe, éppen emiatt is hozta el a séf egyik kedvenc alapanyagát, ráadásul piros színbe öltözve.

Mitől lesz valaki a férfiak álma?

Vajon létezik olyan női szépségideál, olyan szexszimbólum, amely minden kultúrában egyetemesen vágyat kelt a férfiakban? Mitől lesz valaki a férfiak álma? - erről kérdezte a Fókusz riportre Bus Istvánt, a Playboy főszerkesztőjét és Oltai Katát, kultúrakutatót. 

Rácz Jenő: „Soma! Elcsábítottál!”

Soma igazán jó kritikákat gyűjtött be a tányérjával, sőt még magát az ellenfél csapat séfét is elgondolkodtatta...

Pribelszki Norbi egyszerre több nőt is meghódított!

A Barátok közt szereplője egy külföldi klipforgatáson is bebizonyíthatta, hogy jól mozog a kamera előtt. Most ráadásul egy szerelmi háromszögbe csöppent.

Tamás, az új Benny Hill


szerző:
2018.07.02. 18:00
Tamás, az új Benny Hill

Tamás már hat éve szingli, ám most talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Most egy különleges produkcióval készült Elizabetnek, aki imádja a férfi humorát. De vajon lehet közöttük komolyabb dolog?

Mi a titka a labdarúgók csáberejének?

A szebbnél szebb lányok közül ki veheti át Victoria Beckham vagy Shakira helyét a legszexibb focista feleségek toplistáján és miért olyan vonzók a focista-fiúk?

Laci, a nagydumás csábító


szerző:
2018.05.24. 18:00
Laci, a nagydumás csábító

Laci gyakran rendez házibulikat, ahova természetesen szép lányokat is meghív. Véleménye szerint a dumájával sok csajt levett már a lábáról, azonban Esztert eddig sosem sikerült. Talán most meglágyul a lány szíve?

„Mintha összedőlt volna minden”

Zoli úgy érezte, hogy Kata az a lány, akivel le tudná élni az életét. A lány szíve azonban az exéhez, Dávidhoz húzott, akivel ismét összejött. Zoliban egy világ dőlt össze, mikor Kata elhagyta őt…

„Szeretném, ha ez a lány lenne az, aki elvenné a szüzességemet”

Sanyinak már gyermekkorában volt öltönye, és ma sincs ez másképp. A fiú most is elegáns öltözetben érkezett, hiszen meg szeretné hódítani Amelitát, akivel egy „bensőségesebb, intimitásra feszülő” kapcsolatot szeretne kialakítani.

Zoli elhatározta: ma becsajozik!

Zoli mindig próbált nagyon óvatosan közelíteni Kornélia felé, hiszen attól tartott, hogy a lány tolakodásnak veszi az érdeklődését. Most azonban már nem bírja tovább, és a hódítás útjára lépett!

Párizsban más a szerelem?


szerző:
2018.05.04. 18:00
Párizsban más a szerelem?

Erik az interneten ismerte meg Fruzsit. A fiú állítása szerint „tizenötször találkoztak, amiből tízszer smároltak”, és akárhányszor felhívta magához a lányt, ő mindig talált valami kifogást. Lehet, hogy Fruzsi a romantikát hiányolja? Erik nem hagyta magát, és egy párizsi repülőjeggyel lepte meg kiszemeltjét.

„Dreams are my reality”


szerző:
2018.04.26. 18:00
„Dreams are my reality”

Ákos bármit megtenne, hogy meghódítsa kiszemeltjét, Szandit, akinek a nevetését egyszer felvette telefonra, és minden este meghallgatja lefekvés előtt. Most egy saját verssel készült a lánynak, és lassúzni is felkérte őt…

Bence, a „szeretetgombóc”


szerző:
2018.04.17. 18:00
Bence, a „szeretetgombóc”

Bence és Beatrix anno egy szórakozóhelyen táncoltak együtt, és ez épp elég volt ahhoz, hogy teljesen „megvaduljon” a fiú. Beatrix is hasonlóképpen vélekedik, hiszen szerinte Bence egy igazi „szeretetgombóc”. A táncos lábú fiú egy különleges produkcióval szeretné levenni a lábáról kiszemeltjét.

Bambina összehozza a fiúkat?


szerző:
2018.04.16. 18:00
Bambina összehozza a fiúkat?

Andris az Instagramon ismerte meg Krisztiánt, de sosem találkoztak még személyesen. Mivel a fiú gyakran koncertezik egy nyugdíjas klubban, most kiszemeltjének készült egy nem mindennapi produkcióval, a Bambinával.

Te feladnád a karriered a szerelemért?

István szívét kolleganője, Niki rabolta el, de mivel a „házi nyúlra nem lövünk” szabály miatt nem igazán közeledett eddig a lányhoz, a fiú a munkahelyét is otthagyná a románcért. Vajon van esélye?

Kelemen Anna csábít – ezúttal szavazásra

Nyereményjátékkal próbálja szavazásra bírni Facebook követőit Kelemen Anna. A nyeremény egy este vele. Íme a feltételek!

Ilyen Despacito-t még sosem hallottál!

Dani, alias Tyuki Balboa nyolc hónapja ismerte meg Esztert, és annyira megfogta őt a lány, hogy azóta is fülig szerelmes belé. Most a népszerű spanyol dallal és egy különleges tánccal készült Eszternek.

Ezt te sem gondoltad volna! Lili elcsábította Andrást…

Lili egy pillanatig sem adja fel, és mindent megtesz azért, hogy megakadályozza a férje tervét. El is látogatott Andráshoz, ahol addig-addig szövögette a szálakat, míg a férfi engedett a csábításnak, és megcsókolta őt…

A teljes adásért kattints IDE!

Szélhámos próbálja behálózni Hajnalt

Tomi egy igazi szoknyavadász, aki hazugságok révén próbálja meg behálózni Hajnalt. Ám János nem nézi jó szemmel, ahogy a titokzatos hódító átveri szerelmét. Vajon a közbelépésnek hála meghiúsul Tomi terve, vagy sikerül elcsábítania a lányt? Az Oltári csajok mai epizódjából többek között erre is fény derül.

A Kísértés, ahol a csábítás volt a legnagyobb ellenfél

Ebben a reality-ben nem várt nyeremény a résztvevőkre, egy dolog számított csak: hűségesek tudnak-e maradni párjukhoz egy egzotikus helyen, ahol szinte minden hívógatóan tárult eléjük.

Segítség, beleszerettem a kolleganőmbe!

Ricsi azért érkezett, hogy meghódítsa álmai nőjét, Martinát. A fiatalokat a közös munka sodorta egymáshoz, és bizony a fiú szíve gyorsan szerelembe esett. Az Olaszországban élő lány fehér mosolya és gyönyörű szemei megbabonázták Ricsit, aki bármit hajlandó megtenni szíve választottjáért. Még olasz nyelvtudását is bevetette!

A táncoslábú Béla meghódítja szerelmét

Béla szívét a hosszú, magányos évek után ismét megdobogtatja egy lány, akit a fiatalember most a lenyűgöző tánctudásával vett le a lábáról…

Rómeó meghódítja Júliát?


szerző:
2017.11.28. 18:00
Rómeó meghódítja Júliát?

Csabi egy volt osztálytársnőjét, Adrit szeretné elcsábítani, akivel anno még az iskolában is incselkedett. A fiú olyannyira romantikus lélek, hogy egy Rómeó és Júlia dallal is készült a lánynak, ráadásul a jövőbeli gyermeküket szimbolizáló báránnyal érkezett a stúdióba…

 

Berényi Miki csábítási trükkje mindennel felér!

Hogy megvédje Nórát a bajtól, Miklós a kisbolt kamerája előtt csábította el Anettet!

Dimitri: „Csak Zsanett! Nem tudok másra koncentrálni”

Dimitri és Zsanett alig egy éve ismerkedtek meg egymással, de a folyamatos veszekedések miatt sajnos már elmúltak a régi szép idők. A fiú tudja jól, hogy minden napra jutna neki egy új csaj, de nem igazán hozzák lázba más lányok, hiszen Zsanett „teljesen elvette az eszét”. Megmenthető még a szerelem, vagy Dimitri nyugodt szívvel engedhet más lányok csábításának?

Angélának sikerül elcsábítania Kornélt is?

Az elszánt lánynak jobb, ha senki nem áll az útjában, ugyanis úgy tűnik, mindent megtesz azért, hogy megkapja, amit akar. Már csak az a kérdés, hogy a gondnok srác beszáll Angéla játékába?

A teljes adásért kattints IDE!

Forró erotika a Barátok közt bisztrójában!

Hat éve már, hogy a Mátyás király tér Rózsa kávézójában egy igen szenvedélyes csábításnak lehettek szemtanúi a nézők. Egy érdekes szituációba bonyolódott bele Szabit, akinek váratlanul elcsavarták a fejét. Hogy ki volt az, a videóból kiderül!

Feláldoznád a barátságot a szerelemért?

Dani a kiszemeltjét, Szandrát szeretné meghódítani, akivel kisebb elcsattant csókokon kívül semmi komoly nem volt közöttük. Bár a fiú tudja jól, hogy Szandrának hosszú évek óta tartó párkapcsolata van – ráadásul Dani egyik legjobb barátjával - mégsem adja fel a reményt, hogy lenne esélye a lánynál.

Hajnal hiányos fehérneműben és sztriptízzel próbálta elcsábítani Márkot

Mióta Hajnal "megtudta", hogy kivel csalta meg Márk, még inkább elárulva érzi magát. Nem érti, hogy mit rontott el, ami miatt vőlegénye a pizzafutár lányt választotta.

A teljes adásért kattints IDE!

Újra kísértésbe esett a Barátok közt Bokros Gizellája!

Pontosan hét évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon egy olyan dolog történt a Mátyás király tér udvarában, ami nemcsak Gizi életét változtatta meg, hanem Vili bácsiét is. A mindig tréfás és jókedvű Gizi egy ideje úgy döntött, felhagy az itallal, hiszen csak a rosszat hozta ki belőle. Az egyik pillanatban azonban engedett a csábításnak, és belekortyolt a kint felejtett borba. A problémák itt kezdődtek…

Burjánzó szerelem a stúdióban!

Zoli kiszemeltjét, Leilát szeretné meghódítani, bár állítása szerint még semmit sem tett az ügy érdekében, hiszen túl félénk, és nehezen kezdeményez. Ő maga is szereti a szerény, visszahúzódó lányokat, így Leila pontosan az esete. Most talán elérkezett a pillanat, hogy a szerelmes fiú összeszedje bátorságát, és elhívja Leilát egy randira...

Robi nem kispályázik!


szerző:
2017.10.10. 18:00
Robi nem kispályázik!

Robi a kiszemeltjét, Renátát szeretné meghódítani. Ráadásul a fiatal fiú egy lakáskulccsal érkezett a stúdióba, ugyanis kibérelt egy szobát az éjszakára. Reméli, hogy a lány igent mond az ajánlatra, és eltölthetnek együtt egy szerelmes éjjelt...

Róbertó Király minden nőt elcsábít?

Gyöngyi a Facebookon ismerkedett meg a siófoki Róbertó Királlyal, akivel szívesen találkozna élőben. Viszont kiderült a titok: Róbertónak barátnője van, Mária. A nő nem akart hinni a fülének, és teljesen megrökönyödött, mikor megtudta, hogy párja a Facebookon egy idegen nővel ismerkedik, és hamarosan arra is fény derült, hogy nem Gyöngyi az egyetlen…

Martin: „Én nem tudok csajozni

Martin hosszú idő után először úgy érzi, hogy szerelmes lett. A Tinderen ismerkedett meg Sárival, akivel pár napot beszéltek, de rájöttek, hogy „full kampec a dolog”. A fiú ennek ellenére mégis úgy érzi, hogy Sári élete szerelme, és hosszú távon is el tudja képzelni vele, így elhatározta, hogy meghódítja kiszemeltjét…

Mi ez a cirkusz?


szerző:
2017.09.28. 18:00
Mi ez a cirkusz?

Pál egy film hatására lett kötéltáncos, és artistaként dolgozott egy cirkuszban. Most kedvesét, Editet szeretné elkápráztatni produkciójával, és rávenni arra, hogy költözzön hozzá Gárdonyba. A férfi nem egyedül érkezett a stúdióba, hiszen Karcsi, Csabi és Robika is elkísérte őt.

Nézd csak, mivel találja magát szemben Berényi Miki!

A cégvezető mindig is nőcsábász hírében állt. Az már igaz, Miklós sosem tudott ellenállni a gyengébbbik nemnek, főleg, ha az adott hölgy kifejezetten dekoratív volt. Így nem csodálkozunk, hogy öt évvel ezelőtt megint nem bírt magával és csúnyán lebukott Nóri előtt.

Kristóf Katalin helyett Alexát választja?

Katalin eleinte a barátságos arcát mutatja, ám amikor megkezdődik a fellépés, sorozatosan megalázza Alexát. Alexa vérig sértve elrohan, Kristóf viszont utánaered, hogy megvigasztalja. A fiú lovagias gesztusa Alexát elégedettséggel és reménnyel tölti el.

Következő rész (2017. május 08.)

Botond rajtakapja Gábort és Jázmint. Milánt komoly, hatszázezer forintos pénzbírságra ítélik. Alexa eléggé maga alatt van, mert úgy hiszi, hogy Bécy a titokzatos chatpartnere.

Vajon Gábor meddig képes ellenállni Jázminnak?

Jázmin rányomul Gáborra, és bevallja neki, hogy pont az esete. Gábor Botondra való tekintettel visszautasítja a flörtöt, amikor viszont Jázmin este részegen latba veti magát, akkor Gábor elgyengül.

7 sztereotípia arról, amit a pasik vonzónak találnak a nőkön

Nagyon nehéz egy nőnek úgy felépíteni egy boldog és harmonikus kapcsolatot egy férfival, hogy ezek az előítéletek már beleégtek az agyunkba, amik ráadásul a cselekedeteinket is meghatározzák.

Előző rész (2017. február 27.)

A műhelyben Joe drogot talál Gábornál, és kirúgja az állásából. Sári Zsófikával együtt beköltözik a lakóhajóra. Evelin teljes gázra kapcsol, és a klubban elcsábítja Danit.

Bécy képtelen ellenállni Szimóna csábításának

A klubban váratlanul felbukkan Szimóna, a renitens táncos és rendesen beveti magát Bécynél, a bulikirály képtelen ellenállni, és forró kalandba keveredik a nála lényegesen fiatalabb táncos lánnyal.

Előző rész (2016. december 09.)

Karola és az apja újra egymásnak esnek. Gábor képtelen ellenállni Niki csábításának. Bori tök részegen megy haza az albérletbe.

Berényi Claudiát szépen becsapták!

Öt év már annak, hogy Zsófinak sikerült átvernie aggódó nagynénjét. Claudia pedig nem az a könnyű eset, a nőt nem könnyű kijátszani. Most viszont elengedte az észérveket, és utat engedett a nőiségnek. Bartha Zsolt persze élvezte a helyzetet, hiszen ki ne élvezné, ha ellenségét így átverheti.

Következő rész (2016. december 09.)

Karola és az apja újra egymásnak esnek. Gábor képtelen ellenállni Niki csábításának. Bori tök részegen megy haza az albérletbe.

Karola húga rámozdul Igorra

Karola és Adri kibékültek ezért a lány azonnal be is állít hozzá a szalonba és szemet vet Igorra. Karola közli húgával, hogy Igor nem az ő súlycsoportja! Adri ekkor még egy lapáttal rátesz, és becserkészi a fiút, hogy ezzel imponáljon Karolának.

Rolandot átverte Gréti?

Tamás beköltözött Bécy régi szobájába, ezért Roland és Gréti Tamás régi szobájáért kezd versengeni. A lány kilátásba helyezi az exbarátjának, hogy újra lefekszik vele, ha a fiú átengedi neki a szobát. Roland azonnal belemegy a dologba...

Sári szexszel bírja maradásra Kareszt

Miután Sárinak sikerül rátalálnia Kareszre, mindent megpróbál, hogy maradásra bírja a barátját, még Joe-val is összetűzésbe kerül emiatt, sőt a lány még el is csábítja Kareszt, csak hogy a fiú ott maradjon az albérletben.

Következő rész (2016. november 24.)

Karola reggel ismét összeveszik az apjával. Gábor rájön, hogy Niki nőként sem az utolsó. Sári elcsábítja Kareszt, csak hogy a fiú ott maradjon az albérletben.

Roland végre megszerezte, amit akart?

Roland nem akarta, hogy továbbra is Tamás atyáskodjon felette, és önállóan akarta vezetni a klubot. Ám Katalin habozott kinevezni Rolandot, és felszólította a fiút, hogy egy spontán megrendezett eseménnyel mutassa meg neki a képességeit.

Bori és Vince őrült játszadozásba kezdtek

A lány reggel csomagot kapott, ami már a következő találkozásukat vetítette előre. Borinak egyre jobban tetszettek a fiú kis játékai, sőt olyannyira szárnyakra kapott ettől az új kapcsolattól, hogy Tamással is leszámolt…

Barbi beöltözve csábítja szexre Joet

A lány meg van győződve róla, hogy Joe megint meg fogja csalni, ha nem változik meg, és nem lesz olyan szexi és vagány, mint Lola. Ezért Joe kedvéért romlott nőnek öltözik…

Viviennek végre sikerül elcsábítania Somát?

A villalakók a Sufniban tanultak, vagy legalábbis ez volt az eredeti terv. Biztos, hogy sokak számára ismerős a helyzet, amikor mindig akad valami éredekesebb a kötelező tananyagnál. Vivien is talált valami sokkal szórakoztatóbbat...

Roland ismét elcsábítaná Grétát

A fiú nem adja fel, és megint fel akarja éleszteni a viszonyát Grétivel. Sikerül is kicsit kibékítenie a lányt, de mielőtt még eljutnának a csókig, Lettura Katalin megzavarja őket.

Rolandnak választania kell Gréti és a karrierje között

Mivel Lettura özvegye nem szívesen osztozott volna a fiún, közölte vele, hogy ha nem dobja Grétit, fújhatja az állását. Rolandot nagyon idegesítette a nő, de végül meghozta döntését...

Mici szexre csábítaná Krisztiánt az alvó Zsolti mellé

A szőke bombázó szorosan bújt Zsoltihoz, aki nem annyira élvezte az esetét, de valahogy mégis álomra hajtotta a fejét. Mici azonban nagyon is éber volt Krisztián jelenlétében.

Bori szexre csábítja Tamást

A party hatalmas siker lesz, így Lettura özvegye nem akarja eladni a boltot. De Tomi nem tud örülni, mert azt hiszi, nem érdekli Paulát. Bori ezt kihasználva csábítja el a fiút...

Boriban felébredt a remény, hogy megszerezze Tomit

A fiú pánikba esett, mert Lettura özvegye egy rossz hírű üzletembernek akarta eladni a klubot. Ezért Bori segítségével egy partit akart szervezni, hogy meggyőzzék Lettura özvegyét az ellenkezőjéről…

Bori a fejébe vette, hogy elcsábítja Tamást!

Bori munka ürügyén elcsalja magával Tomit kocsikázni, azonban amikor a fiú rájön, hogy mi Bori célja és átlát rajta, otthagyja a lányt, és végleg elege lesz Boriból...

Bori kétségbeesésében megint rámászott Tomira

Amikor reggel Borit ejtette az egyéjszakás kalandja, és szemtanúja volt Gréti és Roland enyelgésének és Tamás és Paula boldogságának is, szembesült vele, hogy mennyire magányos. Ezért elhatározta, ismét bepróbálkozik Tominál..

Zseraldin meg akarja szerezni Lórit Dinától?

A szerelmesek azon agyalnak, hogy vajon mi a terve Zseraldinnak Lórival. A fontolgatásba Somát is beavatták, akinek lehet, hogy új volt ez az elmélet?!

Bori  belekezdett Tamás zsarolásába

Reggel Bori nem bírta elnézni Tamást és Paulát, ezért elkezdte provokálni a fiút, utalva a történtekre. Az elszánt lány, nagyon messzire elment, hogy végre megkapja, amire régóta vágyott…

Bori elcsábítja Tamást

Tamás még mindig össze van zuhanva a Paulával való veszekedése miatt. Bori ezt kihasználva próbálja elcsábítani az üzletvezetőt, de valaki megzavarja őket…

Tamás kibukott Paulára, és Borinál talált vigaszt

Tamás és Paula egy pásztorórával ünnepelték meg a viszontlátást, de amikor Paula kigúnyolta Tamás bizonyos szex praktikáit, a fiú úgy érezte, megsértették a férfiúi büszkeségét, ezért Tomi másnál keresett megerősítést…

Milán és Klaudia újra összegabalyodnak?

Milán újra engedne Klaudia csábításának, de mielőtt komolyabbra fordulna a dolog, Milán egy férfi pénztárcát talál az asztalon és kiakad. Hamar kiderül, hogy Klaudia új szeretője Jani, a munkatársa.

Ezzel csábít Fördős Zé!


szerző:
2016.06.28. 17:10
Ezzel csábít Fördős Zé!

A gasztroblogger, a Konyhafőnök és a Farm műsorvezetője valószínűleg sok nő álma, ugyanis kevés olyan férfi van, aki úgy tud, ahogy ő…

Beki mindent megtesz, hogy elcsábítsa Marcit

Miután Marci egész reggel bókokkal bombázta Bekit, a lány úgy döntött, hogy beveti minden báját, és meggyőzi Marcit, hogy ő jobb választás, mint Gréti.

Elcsavarták ÉNB Drex fejét?


szerző:
2016.06.09. 06:12
Elcsavarták ÉNB Drex fejét?

Nem sokat kell visszautaznunk az időben, azaz pontosan csak egy évet, hogy felidézzük ÉNB Bori és ÉNB Drex kalandját. Megsúgjuk, az egész csábítási ötlet Karesztól származott. 

Mivel csábíthatunk a leghatásosabban?

Az örök kérdés, vajon mi számít jobban a külcsín vagy a belbecs? Sokan sokfélét állítanak a témáról, most megkérdeztük sztárjainkat is.

Így lett Hevesi Kriszta a végzet asszonya!

A mindig mosolygós szexuálpszichológust látogattuk meg nem annyira váratlanul, de garantáltan vágatlanul. Kriszta, aki már a dzsungelt is megjárta az RTL műsorával, ezúttal Sharon Stone szexi „lábcsábítását” is bemutatta. Ahogy pedig a nyakkendővel bánik, az maga a csoda.

Stohl Andás Dobó Katával szexel?!

Stohl András által megformált Bálint a Válótársak egyik nehézfiúja. A sorozat során több csinos lány megfordult már a szexfüggő Bálint ágyában, most is egy gyönyörű nővel lesz dolga, akit nem más alakít, mint Dobó Kata.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való