KERESÉS search-close

családalapítás

72 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "családalapítás"

Németh Kristófék kameránk előtt mutatták be a legkisebb családtagot

Édesanyja szépségét és édesapja erős akaratát örökölte Németh Kristóf második kisfia, Levente. A 7 és fél hónapos csöppséget a színész nagyfia Lóci is imádja. A család a Fókusz kameráját épülő házukhoz is beengedte!

CSALÁDI FÉSZEK: Németh Kristófék megmutatták épülő házukat

Épülő házuknál látogatta meg a Fókusz stábja Németh Kristófékat. A Drága örökösök színésze azt is elárulta stábunknak, hogy három gyerekszobát terveznek új otthonukba. A szentendrei családi fészekkel Kristóf feleségének, Zitának egy gyerekkori álma válik valóra, hiszen testvére szomszédságában építkeznek. A teljes riportot visszanézheted: ITT!

MILÓ VIKI: „Otthon egy kiscica vagyok”

Számára most az állatai jelentik a családot, ami sokszor a magánéletében is problémákat szül. Többek között ezért is még nem sikerült megtalálnia élete párját. Az előző kapcsolata pedig éppen a járványhelyzet előtt ért véget. Azt ő is tudja, hogy a családalapításra már egyre kevesebb esélye van, de ő mégsem adja fel, hogy megtalálja a szerelmet.

Kovács Dóri családalapításon töri a fejét?

Kovács Dóri szeptember óta kozmetikusnak tanul. A gyönyörű híresség egy olyan szakmát szeretett volna magának, amit családalapítás után is tud végezni.

Még mindig tabu a meddőség?

Egyre többen küzdenek meddőséggel Magyarországon. A gyermeket vállalók közül pedig minden ötödik párnak csak hosszú, akár évekig tartó próbálkozás után jön össze a baba. Ráadásul a társadalmi elvárások és a környezet reakciója csak tovább nehezíti a problémát.

Flóra és Tamás családot alapítanak?

Flóra közölte Tamással, hogy lehet gyermekük lesz. Teó kártyapartin akart ajándékot nyerni Karolának. Gábor pasizni vitte Dzsenit.

Balázs és Eszter kapcsolata még magasabb dimenzióba lépett

Bár péntek este egyetlen szavazatot sem kaptak a többiektől, és nekik kellett elhagyni a Nyerő Páros villáját, Fehér Balázs és Eszter mégis úgy érzik, megnyerték a jackpotot. Kapcsolatuk egy még magasabb dimenzióba lépett, és közös feladatuk ezúttal a családalapítás lesz.

Dia fogadásból jött össze a párjával

A nő a középiskolában egy doboz cigarettáért csavarta el Miki fejét, ám évekkel később újra egymásra találtak. Azonban a családalapítás után nem várt problémák ütötték fel a fejüket… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Miért nem dolgozik a barátnőm?

Ádám és párja jelenleg egy hajléktalanszállón élnek. A férfi már talált magának munkát, és szeretné, ha barátnője is hasonlóképp cselekedne, ám szerinte csak lustaságból nem akar dolgozni. De mi lesz így a családalapítással? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Megható meglepetésben volt része a csoportvezetőnek kinevezett dolgozónak!

Sanyi hihetetlenül boldog volt, amikor megtudta, hogy csoportvezető lett, azonban az igazi meglepetés csak ezután következett!

A teljes adást ITT tudod visszanézni!

Családi dráma: Az Avermann-Horváth Kft. dolgozója számos sikertelen próbálkozás után is bízik benne, hogy egyszer apa lesz!

Sanyi 33 éves és 12 éve dolgozik a cégnél, ahol felnőtté vált. A barátnőjével már régóta szeretnének gyereket, azonban eddig nem jártak sikerrel. A dolgozó ebéd közben nyílt meg az álruhás főnök előtt.

A teljes adást ITT tudod megnézni!

A pizzafutár, aki éjt nappallá téve dolgozik, hogy legyen elég pénzük a lombik programra

A pizzakészítés után Melhem Saad, a Pizza King alapítója futárnak állt. Így ismerkedett meg Tomival, aki hónapok óta sikertelenül próbál családot alapítani kedvesével. A teljes adásért kattints IDE!

Pataki Zita és Az utolsó lombik vlog kulisszatitkai

Egyed Rita segít Pataki Zita személyes vlogjának elkészítésében - íme a részletek!

Szofi Tamásnak: „Te állsz készen a gyerekre, nem én…”

Tamás romantikus meglepetéssel vetette fel Szofinak a gyermekvállalás ötletét, ami azonban nem úgy sült el, ahogy Tomi szerette volna…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karesz: „Lili az utcára dobta a gyerekemet, mint valami szemetet…”

Karesz szembesült Lili tettével. Karola segítséget ajánlott Teónak. Tamás puhatolózni kezdett Szofinál a gyermekvállalást illetően.

Napokon belül elindul az újabb nemzeti konzultáció

Ezúttal a családok védelméről kérdez a kormány. Az már biztos, hogy a fiatal házasok támogatásáról, a gyerekvállalás ösztönzéséről és a gyereket nevelő nők munkavállalásáról lesz kérdés, de a pontos témákat most véglegesítik. A DK szerint nem kellene erre több százmillió forintot költeni, helyette például a családi pótlékot emelhetnék.

Tamás máris családot alapítana Szofival?

Miután meglátogatták Kareszt, Lilit és a kisbabájukat, Tamást is elkezdte foglalkoztatni az apaság gondolata…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Jöhet a trónörökös Solti Ádáméknál!

Solti Ádámmal és Kis Bernivel közvetlenül a kiesésükkor készített exkluzív interjúnkból kiderül, hogy milyen újdonságokat tudtak meg egymásról a Nyerő Páros alatt, és hogy mik a terveik a közeljövőre nézve.

Kiss Ramóna: „Úristen, terhes vagyok!”

A gyönyörű műsorvezető először mesélt a Fókusz stábjának arról, hogy párjával, Lékai Mátéval mióta szeretnének kisbabát, hogyan élték meg a hírt, hogy jön a baba, és pontosan most mi is lesz az esküvőjükkel.

Hogyan egyeztethető össze az anyaság a karrierrel? Ábel Anita és Gubás Gabi válaszol!

Sikeres nők, boldog édesanyák. De vajon mennyire változtatta meg az életüket az anyaság? Ábel Anita és Gubás Gabi mesélt a Reggeliben az anyaság örömeiről!

Nem túl gyors a menet?


szerző:
2018.04.23. 18:00
Nem túl gyors a menet?

Eszternek van egy fiú az életében, akit bár gyerekkora óta ismer, mostanában közelebb kerültek egymáshoz. Ám mivel a lány nemrég lépett ki egy hosszabb kapcsolatból, nem érzi úgy, hogy készen állna egy újabb szerelemre. De vajon mit szól hozzá, hogy a fiú már a családalapításon gondolkozik?

Csillagot kapott Eva Longoria!


szerző:
2018.04.17. 16:20
Csillagot kapott Eva Longoria!

Eva Longoria is bekerült abba a klubba, ahová minden színész vágyik: csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán. Az első gyerekével várandós színésznő már gömbölyödő hassal heveredett oda a díszített járdához.

Lehullt a lepel: Szabó Simon elárulta, hogy ki lesz új filmjének főszereplője!

A 38 esztendős magyar színművész és rendező jelenleg egy gyemekvállalásról szóló rövidfilmen dolgozik. Simon elárulta, hogy az utóbbi időben sok barátja és közeli ismerőse próbálkozott a családalapítással, sikertelenül, és ez adta az ihletet a kisfilmhez. Íme minden részlet az Ember a tűzből című alkotásról!

Gábor már túl van a barátságon

Gábor és Fanni már több mint 12 éves barátságot tudhatnak magukénak, ám mikor a lány nemrég fél évig külföldön tartózkodott, Gábor rájött arra, hogy többet érez barátságnál. A fiú komoly kapcsolatot szeretne, és akár a családalapítást is el tudná képzelni Fannival. Vajon a lány felrúgja a 12 éves barátságot egy kapcsolatért?

Út a családalapításig: Niki Belucci őszintén

Hatalmas akaraterőről tett tanúbizonyságot Niki Belucci. Három vetélés után sem adta fel, hogy egyszer majd anyává válik. A lemezlovas pocakja már gömbölyödik, és tabuk nélkül mesél félelmeiről, a lelki megpróbáltatásokról és a hosszú útról, amit a családalapítás érdekében kellett bejárnia.

Erdei Zsolt nagy dologra készül!

A Reflektor magazin két évvel ezelőtt meglátogatta profi ökölvívó világbajnokunkat. Akkor még úgy volt, Erdei Zsolt egyelőre nem vezette oltár elé párját, Rékát, de amikor a stáb vendégségbe járt náluk, úgy tűnt, egyikük sem zárkózik el a második gyermek gondolatától. 

Edzés közben is szexi!


szerző:
2017.01.24. 17:25
Edzés közben is szexi!

A dögös lemezlovas, Voksán Virág előszeretettel próbál ki új sportokat. Ezúttal egy igazán fülledt hangulatú, izzasztó, kimondottan nőkre szabott edzésre voksolt. Az edzés utáni felfokozott hangulatban Virág még azt is elárulta, hogy mik a tervei a családalapítással kapcsolatban és, hogy kinek akar imponálni a rengeteg, testébe fektetett energiával.

Kiss Ramóna a sorsra bízza a jövőjét?

Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon a Barátok közt Szentmihályi Zsófijáról már tudtuk, hogy babát vár. A Reflektor magazin ebből kifolyólag úgy döntött, megkérdezi a karaktert életre keltő színésznőt, ő hogyan áll ezzel a kérdéssel, mikor szeretne családot alapítani, és mennyire szereti a mostani magánéletét.

Gyerekre vágyik Fördős Zé!


szerző:
2016.10.21. 17:25
Gyerekre vágyik Fördős Zé!

A Konyhafőnök zsűritagja alig egy hónapja ismerte meg párját, a tizennégy évvel fiatalabb Martinát, de úgy tűnik, már most hosszú távra terveznek. Egy hullámhosszon mozognak: Martina is fiatalon szeretne édesanya lenni, és Zének sincs ellenére, hogy apává váljon. Minden adott hozzá: már össze is költöztek, és nagyon boldogok együtt.

Niki Belucci képtelen leállni


szerző:
2016.08.01. 18:00
Niki Belucci képtelen leállni

Niki Belucci még mindig az éjszakában dolgozik és bár dj-ként bejárta a fél világot, itthon nem sokat tudunk róla. De annyit mindenképpen, hogy már abban a korban van, amikor más nőknek családja, gyerekei vannak. De össze lehet egyáltalán egyeztetni ezt az életvitelt a családalapítással vagy a gyermekáldás a női dj-k karrierjének végét jelentheti? Niki egyelőre képtelen leállni, nem dolgozhat egész életében az éjszakában. Vagy talán mégis?

Miley Cyrus örökbefogadott egy apróságot!

Az énekesnő egyre szorosabbra fűzi kapcsolatát Liam Hemsworth-szel, akivel úgy tűnik már a családalapításba is belefogtak, hiszen egy apró jövevényt vettek magukhoz!

ENSZ: Hátrányos helyzetben a magyar nők

Konzervatív családi ideológiával palástolja a nők hátrányos megkülönböztetését a magyar kormány - ezt állapította meg az ENSZ nőjogokkal foglalkozó csoportja. Szerintük aggasztó, hogy a sok politikus a férjhez menést és a szülést tartja a nők feladatának. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma visszautasította a vizsgálat eredményeit, szerintük sok intézkedéssel segítik a nőket. A Demokratikus Koalíció szerint több nő kellene az ország vezetésébe.

Családot és gyereket szeretne Puzsér Róbert!

Bár nagyon szeretne már megállapodni, egyelőre jelenlegi személye nem alkalmas erre – ezt ő maga mondta egy interjúban nemrég. A 41 éves, szókimondó kritikus nem társadalmi nyomás miatt szeretne családot, belső késztetést érez arra, hogy véget vessen a szingli-létnek.

Janet Jackson családot alapít!

Az énekesnő észak-amerikai turnéja felénél jár, de jelenleg úgy néz ki, hogy nyáron félbe fogja szakítani a koncertezést. Szerencsére ennek nem egészségügyi oka van. Sokkal örömtelibb háttere van a szünetnek, amiről a twitteren beszélt: „Férjem és én családot alapítunk.” – mondta mosolyogva.

Fenyő Iván még nem áll készen az apaságra

A lelkileg trendi színész már fél évet töltött Brazíliában, egy Abadzsana nevű faluban. De vajon mit csinál ott? Ezeket a kirándulásokat zarándok utakhoz hasonlítja Iván, mert habár itthon is tudna önmagával foglalkozni, az energiák sokkal jobbak számára a messzi távolban. Úgy gondolja, már nem néznek rá furcsán „hitvallása” miatt, sőt már sokak számára divatos is ezzel foglalkozni. A családalapítás azonban még várat magára, mert először saját magát kell rendbe hoznia.

Rúzsa Magdi még vár a családalapítással

A harmincéves énekesnő négy éve alkot egy párt a szerelmével, Vilmossal, de úgy érzi, bőven van még ideje arra, hogy családot alapítson.

Kiss Ramóna a sorsra bízza a jövőjét

A Barátok közt színésznője, Kiss Ramóna nem szeretné, ha az élete egy előre megírt forgatókönyv szerint alakulna, ezért nem is nagyon tervez előre, már ami a magánéletét illeti. Miközben az általa alakított Szentmihályi Zsófia éppen gyermeket vár, ő úgy érzi, bőven ráér még a családalapítással.

Reflektor 2015-11-20


szerző:
2015.11.21. 01:35
Van élet az anyaság után is!

Van élet az anyaság után is! Telán így lehetne összefoglalni egy mondatban a kezdeményezést, amelyben Szabó Ági, fotós és anyuka is tevékenyen részt vesz: fotósorozatát olyan édesanyák ihlették, akiknek nem szabott gátat a családalapítás abban, hogy a szülés után is képesek legyenek váltani és olykor valami teljesen új dolgoba belevégni, mint azelőtt. Megszólítva ezzel azokat az anyákat, akik valami miatt nem képesek vagy nem mernek kilépni a saját kereteik közül. Vendégünk volt, Szabó Ági és kisfia.

Reflektor 2015-11-06


szerző:
2015.11.07. 01:35
Reflektor 2015-11-06

Növényi Norbert imádja a nagypapa szerepet. Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó unokája július közepén született, a boldog nagypapa pedig azóta úszik a boldogságban. Mint mondja, most próbálja bepótolni mindazt, amit annak idején a sportkarrierje miatt a saját lányának nem tudott megadni. Tabáni István házasodni készül. A Csillag születik felfedezettje az elmúlt években rengeteget változott, amit elsősorban a párjának, Csillának köszönhet. A szerelmesek hamarosan összekötik az életüket és már a családalapításon gondolkodnak.

Südi Iringó megtalálta a boldogságot

A Szombat Esti Láz egykori sztárja úgy érzi, jelenlegi párja mellett le tudná élni az életét, igaz, a családalapítással még egy ideig várni szeretne. Addig is másik nagy szerelmének, a táncnak szenteli minden idejét.

 Tényleg válással végződik a legtöbb fiatalkori házasság?

A szakértő szerint a házasságkötés dátuma egyre tolódik ki, vannak társadalomkutatók, akik azt mondják, hogy ezzel megspórolják az első válást maguknak, hiszen ha valaki 32-35 éves kora között köteleződik el, akkor nem csak tapasztalatok vannak mögötte, hanem ki is marad egy nyűgökkel teli, nehézségekkel megélt időszak.

Hibát követ el az, aki fiatalon megy férjhez?

Katy Perry, Kim Kardashian, Jessica Simpson, Scarlett Johansson, Avril Lavigne és Kate Hudson már egészen fiatalon bekötötték a fejüket. Csak hogy ezek a házasságok nem is tartottak sokáig vagy még a sztárok húszas éveiben véget is értek. De mi az oka ennek, és lehet-e általánosítani, hogy a fiatalon köttetett frigyek nem bírják sokáig és csak 30 felett tartós a házasság?

Ha a férfi nem akar gyereket

Még a házasság előtt érdemes tisztázni, hogy párunk akar-e gyereket, de mi van akkor, ha ez csak később derül ki? Hogyan lehet feldolgozni, ha életünk szerelme nemet mond a családbővítésre. Ebben volt segítségünkre Rozs Erika szexuálpszichológus.

Hosszú Katinka már a családalapításon gondolkodik

Hosszú Katinka az idei nyáron is fantasztikus sikereket könyvelhetett el, nem véletlen, hogy ma már világszerte minden idők egyik legjobb úszójaként tartják számon. Éremgyűjteményéből már csak az olimpiai arany hiányzik, úgyhogy most gőzerővel a riói olimpiára készül.

Reflektor 15-08-31


szerző:
2015.09.01. 00:55
Reflektor 15-08-31

Hosszú Katinka már a családalapításon gondolkodik. Hosszú Katinka az idei nyáron is fantasztikus sikereket könyvelhetett el, nem véletlen, hogy ma már világszerte minden idők egyik legjobb úszójaként tartják számon. Éremgyűjteményéből már csak az olimpiai arany hiányzik, úgyhogy most gőzerővel a riói olimpiára készül. Czutor Zoli felesége kislányt hord a szíve alatt. A Belmondo frontembere és felesége, Zsanett januárra várja második gyermekét, így a zenész már ötszörös apuka lesz. Zolival és középső fiával egy jótékonysági eseményen találkoztunk.

Szerelem második látásra


szerző:
2015.08.13. 00:50
Szerelem második látásra

Völgyi Zsuzsi 15 évvel ezelőtt ismerte meg a férjét, akkor randiztak is, de csak egyetlen napig tartott a románc, januárban viszont újra összejöttek, azóta pedig már férj és feleség. Augusztus elején mondták ki a boldogító igent,  őszi nászútjuk mellett már a családalapítást is tervezgetik.

Király L. Norbi, az örök agglegény?

Kétségtelenül ő volt az egyik legszínesebb egyénisége az első hazai X-Faktornak. Mégsem használta ki a hirtelen jött népszerűségét. És hiába született meg kisfia, Dominik is, a házasságát sem sikerült megmentenie. Norbi arról mesélt nekünk, hogy elvált apaként hogyan próbál felállni a padlóról, hisz-e még a családalapításban és mit akar üzenni új külsejével

Reflektor 15-07-22


szerző:
2015.07.23. 00:45
Reflektor 15-07-22

Reflektor: Eljegyezték a Barátok közt egykori sztárját. Újra egy színpadon az X-Faktor két mentora.

CSALÁDDÁ VÁLÁS: Az egyik legszebb és legnehezebb időszak

Gyakran előfordul, hogy a gyerek érkezésével minden figyelem az új jövevényre irányul, és a pároknak egymásra már nem jut idejük. Hogy melyek az elhidegülés jelei, és hogyan lehet túllendülni ezen a nehéz időszakon, arról Belső Nóra pszichológust kérdeztük.

 Miért kerül válságba a kapcsolat a gyerek születése után?

Igen, a gyerek. Amikor két egymással szuperül működő emberből három lesz. Vagy négy, vagy öt, helyenként hat. Egy Csaj és egy Pasi, akikből kilenc hónap leforgása után hirtelen Anya és Apa lesz. Semmi sem ugyanaz már, mint mikor még csak ketten voltak a kapcsolatban. Sajnos sok házasság pont ekkor megy tönkre, ha nem vigyáznak a felek. Vagy legalábbis elromlik, de nagyon. Gál Petra riportja.

Józan László már vágyik egy gyerekre

A Barátok közt népszerű színésze, Józan László jelenleg a szingli pasik táborát erősíti, de nem tagadja, hogy nem bánná, ha előbb-utóbb rátalálna a szerelem, és családot alapíthatna. Addig is hű társával, Sütivel osztja meg a mindennapjait.

Miért szakított Liam Hemsworht és Miley Cyrus?

Liam teljesen tisztában volt az énekesnő szexuális irányultságával, már amikor összejöttek akkor is. Lehet, hogy mégis a biszexualitás volt a váló ok?

Pásztor Tibor először mutatja meg kedvesét

A Barátok közt Schneider Róbertjét alakító színész tavaly szeptemberben egy közös munka kapcsán ismerkedett meg a párjával, Gyöngyivel, akivel pár hónap eltelte után össze is költöztek, sőt már a családlapítást tervezgetik

VV Dóri családot alapítana!

A ValóVilág7 finalistái lassan visszazökkennek a hétköznapokba. Dóri keveset nyilatkozik, mintha kerülné is a nyilvánosságot. Kiderítettük, hogy sikerült-e már feldolgoznia a vereségét, kibékült-e Fannival és hogy milyen tervei vannak.

Oláh Gergőéknél bővül a család?

A 2012-es X-Faktor győztesének új korszak kezdődött az életében, ugyanis a gyerekei szeptembertől óvodába járnak, így sokkal több ideje jut arra, hogy kettesben legyen a feleségével. A házaspár azonban úgy tűnik, máris unja a várva várt nyugalmat, és azon gondolkodnak, mikor bővüljön a család.
 

Reflektor 14-08-27


szerző:
2014.08.28. 00:10
Reflektor 14-08-27

Reflektor: Kiss Ádám és Hadházi László Eszenyi Enikővel forgat. Decker Ádám a családalapításon gondolkodik.

Reflektor 14-07-22


szerző:
2014.07.23. 00:05
Reflektor 14-07-22

Reflektor: Bárdosi Sándornak fia lesz. Szinetár Dóra reagált a vádakra.

Reflektor 14-07-16


szerző:
2014.07.17. 00:00
Reflektor 14-07-16

Reflektor: Bozsek Márk távozik a Barátok köztből. Gergely Róbert feleségül vette szerelmét, Timit.

Reflektor 13-08-21


szerző:
2013.08.21. 23:45
Reflektor 13-08-21

Reflektor: Hosszú Katinkának minden álma teljesült. A világbajnok úszónővel az elutazása előtt, az esküvői ruhapróbán találkoztunk. Esztergályos Cecília 71 évesen szeretne oltár elé vonulni. A színésznő csaknem harminc éve él együtt a hatodik férjével, Fonyódi Péterrel, de hamarosan újra kimondja a boldogító igent.

Reflektor 13-05-31


szerző:
2013.06.01. 01:00
Reflektor 13-05-31

Reflektor: Bagi Iván színészkarrierről álmodik. Hajdu Steve nem sieti el a családalapítást. A Heti hetes sztárja és angol felesége, Alexandra már több mint tíz éve alkotnak egy párt, mindeddig azonban nem gondolkodtak a gyermekvállaláson. Egészen mostanáig.

Reflektor 13-05-29


szerző:
2013.05.29. 23:35
Reflektor 13-05-29

Reflektor: Dér Heniék már a családalapításon gondolkodnak. Szabó Győző új életet kezdett.

Steiner Kristóf ikreket szeretne


szerző:
2013.04.16. 00:50
Steiner Kristóf ikreket szeretne

A Tel Avivban élő újságíró hét éve él együtt a párjával, úgyhogy nem csoda, hogy már mindketten úgy érzik, eljött a családalapítás ideje. Sőt, még az is előfordulhat, hogy egyből két taggal bővül a család.

Reflektor 13-04-15


szerző:
2013.04.16. 00:50
Reflektor 13-04-15

Reflektor: Adát is megtáncoltatták a fiúk. Steiner Kristóf ikreket szeretne.

Osvárt Andrea életéből már csak egy igazi férfi hiányzik

A hollywoodi sikereket is elért magyar színésznő az elmúlt tíz évben a karrierjére koncentrált, de most már úgy érzi, eljött az ideje a családalapításnak. Ennek azonban van egy kis bökkenője: Andrea nem találta még meg az igazit.

Fókusz 12-06-28


szerző:
2012.06.28. 20:55
Fókusz 12-06-28

Fókusz: Elvarázsolta - Székhelyi József nem tud betelni újszülött lányával, jelent-e kockázatot 60 fölött gyereket vállalni? Feleségre vágynak - Az élet szép, a gazdaság működik, már csak egy dolog hiányzik, a szerelem. Házasodna a gazda. Mellbedobással - Kustánczi Lia már csak a zenének él, de már a családalapítás is megfordul a fejében. Miről álmodik a lány?

VV Béci kislányt szeretne


szerző:
2012.04.03. 07:30
VV Béci kislányt szeretne

Nemrégiben elterjedt a hír, hogy Béci barátnője, Adrienn babát vár. A híresztelés egy kicsit korainak bizonyult, ám a szerelmesek bevallották, hogy egyáltalán nem tartják olyan hajmeresztőnek az ötletet.

Fókusz Plusz 12-02-11


szerző:
2012.02.11. 19:30
Fókusz Plusz 12-02-11

Fókusz Plusz: Hogyan lehet 13 év után új életet kezdeni? Szabadulása után csak riporterünkkel ült le beszélgetni Ambrus Attila. A Viszkis családalapítási terveiről is mesélt.

Kovács Ági nagy bejelentése a Fókuszban

Az olimpiai bajnok élete egy hónapja alapjaiban változott meg. Ági röpdös az örömtől, és bevallja nem számított ekkora boldogságra.

Hongkongba költözött a nyíregyházi orángután

A 15 éves Wando kész a családalapításra, új lakhelyén két nősténnyel él majd együtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való