KERESÉS search-close

csempész

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csempész"

27 millió forint értékű adózatlan cigarettát találtak

Csaknem 27 millió forint értékű csempészett cigarettát találtak a NAV munkatársai egy teherautóban, az M3-as autópályán.

Mindenhova csempészcigit raknak

Csempészcigivel felmálházott Ladájukkal indultak volna útnak, amikor megjelentek szabolcsi telephelyükön a pénzügyőrök. A razziát videóra vették. Amilyen rozoga autóval jártak, annyira profi felszerelésük volt a csempészeknek. A 25 millió forint értékű dohány mellett egy hőkamerát és egy adó-vevőt is lefoglaltak tőlük. A három őrizetbe vett férfit, költségvetési csalással gyanúsítják.

Drogkereskedőkre csaptak le

Hollandiából csempészett Magyarországra amfetamint a gyanú szerint egy fiatal pár. A 26 éves nőt és 29 éves élettársát a napokban fogták el Budapesten, éppen akkor, amikor megérkeztek a szállítmánnyal Hollandiából. A két kiló amfetamint egy átalakított akkumulátorba tették, itt bukkant rá a drogkereső kutya. Lakásukból más kábítószerek is előkerültek. Hajdúhadházon is dílereket fogtak a rendőrök. Itt dizájner drogokkal kereskedtek, összesen 7 embert tartóztattak le.

Vonattal csempészhette a drogot

Vonattal csempészte Magyarországra a kokaint a gyanú szerint az a 23 éves nő, akit a napokban fogtak el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. Az élettársát is őrizetbe vették, mivel a nyomozók szerint a pár együtt árulta a kábítószereket. Összesen húszmillió forint értékű drogot foglaltak le tőlük: kokaint, több ezer darab ecstasy tablettát, valamint úgynevezett varázsgombát.

Kommandósok fogták el a cigarettacsempészeket

Kommandósokkal ütöttek rajta a pénzügyőrök egy férfin a Szabolcs megyei Anarcson. Azt gyanítják, cigarettacsempész. Otthonában több mint 40 ezer doboznyi árut találtak, emellett 15 millió forint értékben foglaltak le aranyékszereket, készpénzt és autókat. Úgy tudjuk a férfinak társa is volt, egy magyar-ukrán állampolgárságú asszonyt is őrizetbe vettek.

Orángutánt csempészett a bőröndben

Akár öt év börtönt is kaphat az az orosz férfi, aki egy elkábított orángután-bébit akart kicsempészni a bőröndjében Bali szigetéről. A reptér biztonsági kapujánál bukott le, mint mondta, házi kedvencnek akarta hazavinni a védett állatot. A kismajom, aki az egész kalandot átaludta, egészségesen megúszta a rablási kísérletet.

Drónnal csempészték volna a cigit

Átalakított drónnal próbáltak meg cigarettát csempészni a magyar-ukrán határon. A csempészek egy házilag barkácsolt, repülőgépre hasonlító szerkezettel utaztatták volna Magyarországra az árut. Nem volt szerencséjük: a drónt fel sem tudták engedni a levegőbe, a határőrök már a rakodás közben elfogták őket.

15 évet is kaphat a rekordmennyiségű drogot szállító csempész

Kilonként 500 euróért csempészte a heroint - ezt is tartalmazza a vádirat a macedón férfi ellen, aki márciusban rekordmennyiségű, 12 kiló, 140 millió forint értékű heroint akart átjuttatni a röszkei határon.

A motort hibáztatja a csempész

Ha nem áll le a siklóernyő motorja, sosem találják meg – ezt mondta stábunknak az a pilóta, akit kábítószerbirtoklás miatt letartóztattak Szegeden. Az ügyészség szerint a férfi még múlt csütörtökön repült Szerbiából Magyarországra 18 kiló droggal, kényszerleszállás után kapták el a rendőrök.

31 kiskutyát mentettek meg a csempészektől

31 kiskutyát mentettek meg a rendőrök egy olasz csempésztől Zalában. Egy autó csomagtartójába, két dobozba zsúfolta be az állatokat úgy, hogy levegőt is alig kaptak. Az alig pár hetes állatok egymást taposták, többen valószínűleg túl sem élték volna a hosszú utat.

Kölyökkutyákat akart csempészni

Tizenkilenc puli kölyköt próbált meg kicsempészni csomagtartójában egy olasz férfi. Az RTL Híradó úgy tudja, a csempész idén februárban egyszer már lebukott, akkor társával francia és angol bulldogokat akartak kivinni az országból.

 

PULIK: csempészek kezeiből mentették meg őket

Tizenkilenc puli kölyköt próbált meg kicsempészni autója csomagtartójában egy olasz férfi. A rendőrök a szlovén határ közelében rutinellenőrzéskor bukkantak a papírok nélküli kutyákra.

Mindig újabb módszerekkel próbálkoznak

Börtönbe csempészhető telefon eladó!- így hirdettek készüléket az interneten - a Blikknek küldte el egy olvasó az ajánlatot. A büntetés-végrehajtásnál azt mondták, hogy újabb és újabb módszerekkel próbálkoznak a telefoncsempészek,

Áttörte a sorompót a csempész

Át akarták vizsgálni a kocsit, de a sofőr inkább áthajtott a lezárt sorompón, maga mögött hagyva a vámosokat. Majd visszasétált, hogy visszakérje az útlevelét, mintha mi sem történt volna. Mindez szombat éjjel történt Záhonynál. Kiderült, az autó tele volt csempészcigivel.

CSEMPÉSZ: A sorompót áttörve menekült

Kamera rögzítette a csempészt, aki a záhonyi határon, a sorompót áttörve menekült. A vámosok a kocsiját akarták ellenőrizni, amikor gázt adott. Az útlevelét azonban a határátkelőn felejtette. Azonnal keresni kezdték, az autóját nem messze meg is találták - tele csempészcigarettával. Hogy mit mondott elfogásakor, kiderül 18:00-kor az RTL Híradóban.

Flexszel szedték szét a csempész autóját

Dupla padlólemezzel próbálkozott, de lebukott a drogcsempész. A pénzügyőrök több mint 30 kiló marihuánát foglaltak le egy szerb férfi autójában Röszkénél. Az ülések alatt rejtette el a drogot: alaposan lehegesztette a két padlólemezt, amit végül csak tűzoltók segítségével tudtak megbontani. A rendőrök nyomoznak, a szerb csempész már őrizetben van.

 Hátizsákban csempészte a drogot

Egy húsz éves lányt gyanúsítanak a rendőrök kábítószer csempészettel. A gyanú szerint a lányt egy barátnője vette rá, hogy egy budapesti férfinak hozzon kokaint Magyarországra. A drogot Brazíliában vette át, majd repülővel és kocsival hozta be az országba. A nyomozók éppen akkor kapták el, amikor megbízójának átadta a 40 millió forintot érő kábítószert.

Potencianövelőt csempésztek

Potencianövelő és májműködést serkentő étrend kiegészítő szereket próbált az országba csempészni egy bolgár férfi. Egy nagy utánfutót pakoltak tele a csaknem 12 ezer doboznyi készítménnyel. A pénzügyőröknek gyanús lett a kisteherautó, így került elő a 118 millió forint értékű szer. Azt még nem lehet tudni, hogy hamisított gyógyszerről vagy illegális szállítmányról van szó.

Teknősöket csempészett, lebukott

Egy bőröndbe zsúfolva próbált átcsempészni 24 darab görögteknőst egy lengyel nő a szerb-magyar határon. Nagyon ideges volt, ezért vizsgálták át a vámosok a vonattal utazó asszonyt. Az állatokat kiszáradva, legyengülve találták meg a csomagjai között. A teknősök eszmei értéke 600 ezer forint. Most a Szegedi Vadasparkban, karanténban vannak.

Lenyelte a kokainkapszulákat

Körülbelül negyven millió forintnyi kokaint csempészett a gyomrában Magyarországra a vád szerint az a férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint a bissau-guinea-i állampolgár Dubai-ban vette át a kábítószert, amit száztíz kapszulába csomagolva nyelt le, így hozta Budapestre. A nyomozók még azelőtt elkapták, hogy átadta volna a drogot megbízójának.

Hiába borsozta meg a drogot

Őrölt borssal szórta be a csempész a becsomagolt drogot, mégis lebukott. Nyolc kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök egy macedón rendszámú kocsiban a röszkei határátkelőn. A sofőr a biztonság kedvéért – a kábítószer kereső kutyák miatt - fűszerezte az eldugott csomagokat borssal. A vámosok szerint nem csak borsot és őrölt kávét, de más, gyakran egészen hétköznapi anyagot is használnak a jellegzetes szagok semlegesítésére a csempészek.

Kutyák alá rejtette a cigit

10 ezer doboz cigit akart a kutyák alatt csempészni – lebukott. Orosz terriereket szállított az az orosz nő, akinek a kocsijában a kutyaszállító kennelek alatt 10 ezer doboz cigit is találtak a pénzügyőrök a napokban Röszkén. A 7 millió forint értékű árut és a kocsit lefoglalták, a nőt 29 millió forintra bírságolták.

MARIHUÁNA: A pótkerék helyére rejtette a drogot, lebukott

A pótkerék helyét tömte ki marihuanával az a svájci nő, aki 31 kiló kábítószert akart becsempészni az országba. A röszkei vámosok lehegesztett fémdobozban bukkantak rá az 56 csomagra, a gyorsteszt után kiderült, marihuána volt bennük. A kábítószer feketepiaci értéke  62 millió forint. A Nemzeti Nyomozóiroda munkatársai előzetes letartóztatásba vették a 49 éves nőt.

Ezer pacsirtával buktak le

Ezer fagyasztott és preparált pacsirtát akart átcsempészni a magyar-szlovén határon két olasz férfi. A madarakat hűtőtáskákban tették a csomagtartóba. A pacsirta védett madár, eszmei értéke 25 ezer forint, vagyis a csempészek összesen 25 millió forint kárt okoztak.

Pici dobozba rejtették a kakadut

Első szóra gondozója kezére ült Rózsika, a rózsaszín rózsás kakadu. A hatéves, rendkívül értékes madarat a napokban találták meg a pénzügyőrök egy Magyarországra tartó szerb autós kocsijában Tompánál. A sofőr papírok nélkül próbálta átcsempészni a határon.

100 kokainos kapszulát nyelt le

Gyomrában csempészte volna a drogot Magyarországra egy brazil férfi. 100 darab kokaint tartalmazó kapszulát nyelt le, majd Sao Paulóban repülőre ült, így érkezett Budapestre. A vámosoknak gyanús lett a feltűnően ideges férfi, ezért átvizsgálták a csomagjait, majd megröntgenezték. Így derült ki, hogy egy kiló drogot nyelt le, amelynek értéke 20 millió forint.

Testépítőknek szánták a veszélyes szereket

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a két férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy tiltott teljesítmény fokozó szereket csempésztek Magyarországra. Ahogy arról Híradónk néhány napja beszámolt, a gyanúsítottaknál több tucatnyi doboz tablettát, porokat és fecskendőket találtak, amiket a rendőrség szerint testépítőknek akarták eladni. Azt még vizsgálják, hogy pontosan milyen anyagokat találtak a két férfinél, de az biztos, hogy egyiket sem lehet Magyarországon forgalmazni, mivel súlyosan károsítják az egészséget.

40 millió forintot nyelt le

40 millió forintnyi kokaint nyelt le és csempészett Magyarországra egy bissau-guineai férfi. A 30 éves csempész Nigériából repült hétfőn Budapestre, a rendőrök még aznap elkapták józsefvárosi szállása közelében. Átvizsgálták csomagjait és ruháit, majd kórházba vitték, ahol a CT-vizsgálaton kiderült, hogy 110 kapszulát nyelt le, összesen 1 kiló kábítószer van a gyomrában. A férfit őrizetbe vették és kábítószer birtoklása miatt eljárást indítottak ellene.

Másfél tonna dohány egy parasztházban

Egy kis parasztházban másfél tonna csempészett dohányt találtak a borsodi pénzügyőrök. Ilyen nagy mennyiséget még soha nem foglaltak le. Nem is volt egyszerű a dolguk: három kisteherautóval tudták csak elszállítani a helyszínről. A feketepiacon 15 millió forintot érne az áru. A pénzügyőrök orgazdaság gyanúja miatt nyomoznak.

Plafonig állt a csempészcigaretta

Lebukott Debrecen egyik legjelentősebb illegális cigarettakereskedője. Titkos raktárában több mint 70 ezer doboz cigit, és 15 tonna dohányt találtak a nyomozók. A csempészt is elkapták, akitől az elmúlt hónapokban összesen 165 millió forintot érő dohányárut foglaltak le. A férfi egyébként ugyanezért már volt börtönben.

Cigarettával

Az ülés alatt és a kárpitok mögött is csempészett cigaretta volt abban a bolgár kisbuszban, amit pénzügyőrök ellenőriztek Rajkánál. Több mint 1000 dobozt találtak. A kocsiban kilenc férfi utazott Szlovákia felé, amikor lecsaptak rájuk. A helyszínen mindent tagadtak. A pénzügyőrök végül lefoglalták a cigarettát, a kisbuszt és eljárás indítottak ellenük. Akár 3 millió forint bírságot is kiszabhatnak rájuk.

Kiégett a kisbusz, eltűnt a sofőr

Nyoma veszett annak a sofőrnek, aki vasárnap Túristvándi közelében csapódott az árokba kisbuszával. Az ukrán rendszámú kocsi az oldalára borult, kigyulladt és teljesen kiégett. Nem tudni, hogy a sofőr miért menekült el. A kiégett járműben a nyomozók nem találtak semmit, de úgy tudjuk, a kisbusz belseje úgy volt átalakítva, hogy abban akár cigarettát is csempészhettek.

Cigarettacsempész életét mentették meg

Cigarettacsempész életét mentették meg a pénzügyőrök kedden hajnalban Nyírmeggyesen. Ahogy arról már híradónk tegnap beszámolt, egy cigarettacsempész szenvedett balesetet Szabolcsban. Mára kiderült, hogy a pénzügyőrök kilométereken keresztül követték a kocsit, ami nem akart megállni. Amikor a főút szélén rátaláltak, már lángokban állt. Azonnal odarohantak, hogy kimentsék a sofőrt. Csak ezután derült ki, hogy azért menekült a vámosok elől, mert a kocsiban 15 ezer doboz csempészcigarettát szállított.

Cigarettacsempész okozott balesetet

Cigarettacsempész okozott balesetet Nyírmeggyesen hajnalban. Kocsijával áttért a másik sávba és egyenesen nekihajtott egy másik autónak, amiben összesen nyolcan utaztak. Mindegyikük megsérült.

Dollárhamisítókat fogtak Miskolcon

Több mint 120 millió forintnyi hamis 20 dollárost foglaltak le a rendőrök egy miskolci nyomdában. A gyanú szerint a két hamisító Ukrajnában akarta piacra dobni a 20 dollárosokat. Mindkettőjüket őrizetbe vették, megbízóikat még keresik a rendőrök.

Gyerekük előtt üzleteltek a droggal

A gyanú szerint a szülők különböző keménydrogokat csempésztek Magyarországra, majd azokat egy társuk segítségével eladták. Az üzleti találkozókra 11 éves fiukat is elvitték, azt remélték, hogy így nem figyelnek fel rájuk.

Embercsempésznek nézték


szerző:
2015.06.04. 18:20
Embercsempésznek nézték

Embercsempésznek nézték, pedig állítása szerint csak egy telekocsi-közvetítő cég honlapján regisztrált, és az ott jelentkező utasokat vitte magával. A férfit végül osztrák rendőrségi fogdába került, aki történetével megkereste az RTL Híradót. Azt állítja, nem tudta, hogy utasai nem léphetnek be Ausztriába. A közvetítő cég szerint az autósnak kell ellenőriznie az utasokat. A magyar rendőrségnél azt mondják, egyre több jóhiszemű autóst használnak ki az embercsempészek.

Szomszédját is lebuktatta a csempész

Lakcímkártyája buktatta le a csempészt, aki a szomszédját is bajba sodorta. A kiskunhalasi férfi kocsiját megállították a vámosok, de hirtelen gondolt egyet és elhajott. Iratait, köztük a lakcímkártyáját a vámosok kezében felejtette. Ők elmentek a házához, és azt látták, a szomszéddal épp kartondobozokat pakolnak át a kerítésen. A csomagokban csempészett cigi és illegálisan főzött szesz volt. A szomszédnak orgazdaságért is felelnie kell.

Gyomrában csempészte be a kokaint

55 milliós kokainfogás Ferihegyen. Egy brazil nő kokainkapszulákat próbált becsempészni Magyarországra. 30 darabot nyelt le. Ez 470 halálos adagnak felel meg. Ha csak egyetlen kapszula kilyukadt volna a gyomrában, azonnal szörnyethal. A nő a vámellenőrzésen bukott le. Az lett gyanús, hogy nagyon idegesen viselkedett.

Rendőrök mentették meg egy csempész életét

Rendőrök mentették meg az életét egy 21 éves cigarettacsempésznek Szabolcsban. A férfi kocsijával egy fának csapódott. A kézfején spriccelt a vér, a rendőrök szorítókötést tettek rá, amíg a mentőket várták, így nem vérzett el. Végül a tűzoltók vágták ki a roncsból. Csak ezután derült ki, hogy a csomagtartójában 3 és fél millió forintnyi csempészcigaretta van.

65 millió forintos kokainfogás Ferihegyen

Bőröndjének oldalfalaiba rejtett több mint négy és fél kiló kokaint egy spanyol férfi, aki a vámellenőrzésen bukott le a napokban. A futár Brazíliából érkezett Dubajon át Budapestre.
A pénzügyőröknek gyanús lett a férfi, mivel az elmúlt hetekben már több olyan csempészt is elkaptak, akik hasonló útvonalon érkeztek Magyarországra.
 

Illegális dohánygyárra csaptak le Vecsésen

A törvénytelenül működő gyárban a legmodernebb gépsorokkal készítették a Nyugat-Európába szánt cigarettát. Az alapanyagot titokban kamionok szállították, és a külföldről toborzott munkások maguk is a gyárban éltek.
 

Bőröndben csempészte a drogot

Több mint 12 millió forint értékű drogot próbált meg Budapestre csempészni egy férfi, akit a napokban kaptak el a budapesti nyomozók. A futár Hollandiából érkezett és több mint két kiló amfetamin volt nála.

Hajfestékes dobozban csempészték a kokaint

Fodrásznak mondta magát az a nő, aki társával együtt 110 millió forint értékű kokaint próbált az országba hozni, a Liszt Ferenc repülőtéren kapcsolták le őket a nyomozók. Átvizsgálták őket és a nő bőröndjében több mint hét kiló kokaint találtak.

Csempészcigaretta-raktárat találtak a vámosok

A miskolci panellakásban szekrényeiből csaknem 800 doboz ukrán cigaretta és 8 és fél kiló vágott dohány került elő. A lakást egy 50 éves férfi bérelte a testvérétől.

Szinte bárhol lehet csempészett cigit venni

71 millió szál cigarettát foglaltak le idén az első fél évben a Nemzeti Adó és Vámhivatal munkatársai. Többet, mint tavaly egész évben. Csak Budapesten 800 razziát tartottak a köztereken.

Túlélte a rettegést a rácsok között

18 év Thaiföldön, börtönben, drogcsempészésért. Ebből 16 év Bangkok legszigorúbb fegyházában, embertelen körülmények között. Eredeti büntetése halál volt, amit 100 évre enyhítettek. Története után Hollywood is érdeklődik.

2 milliós cigifogás Zalában


szerző:
2011.10.18. 12:19
2 milliós cigifogás Zalában

Csaknem kétmillió forintot érő cigarettaszállítmányt találtak a pénzügyőrök egy személyautóban.

Közel 3500 karton cigi lapult a kamionban

21 millió forint értékű cigi szállítmányt fogtak a vámosok Nagylak határában. Az útiokmányai szerint a kamion nem szállított semmit.

Villanyoszlop állítottta meg a menekülő csempészt

Villanyoszlopnak ütközött gépkocsijával szerdán Beregsuránynál egy igazoltatás elől menekülő cigarettacsempész.

1300 karton cigi akadt horogra


szerző:
2011.10.05. 12:36
1300 karton cigi akadt horogra

Összesen több mint 1300 karton, illegálisan Magyarországra hozott cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök.

Kígyókat találtak a vámosok egy kocsiban

Két királypitont akart Magyarországra becsempészni egy ukrán férfi, akit Záhonynál tartóztattak fel a NAV pénzügyőrei.

Fürjtetemeket rejtett a légszűrő

Nyolcvanhat fürjtetemet találtak a pénzügyőrök egy szerb férfi autójában a tompai átkelőnél.

Víz közé rejtették a hamis parfümöt

Szakértők szerint a hamis illatszerek emberi vizeletet is tartalmazhatnak.

A fővárosban csaptak le a drogcsempészre

Kokaincsempészt fogtak el a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) rendőrei Budapesten.

5 milliónyi ékszerrel bukott le

Csaknem egy kilogrammnyi arany ékszert próbált Magyarországra csempészni Röszkénél egy német férfi.

Csaknem száz gyereket szabadítottak ki

A hatóságok 89 gyereket mentettek meg, és 369 gyanúsítottat letartóztattak.

A szajrét hátrahagyva menekült a csempész

A férfi autójában mintegy 17,5 millió forint értékű ukrán dohányáru volt elrejtve.

Több mint 1000 doboz cigivel bukott le

Cigarettacsempészt fogtak el a vámosok a tompai határátkelőn - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal csütörtökön.

Fejvesztve menekült a csempész

Mintegy tíz kilométeres autósüldözés után fogtak el egy csempészt.

Úszva oldott kereket a csempész

A csempész hátrahagyott autójában több mint ötmillió forint értékű dohányárura bukkantak.

Húszmilliós cigifogás Szabolcsban

Húszmillió forint értékű csempészcigarettát foglaltak le a rendőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Cigit csempészett a diplomatafeleség

Letartóztatták Romániában egy afrikai ország belgrádi diplomatájának feleségét cigarettacsempészés vádjával.

Rendőrkézen a csempész és tíz utasa

Egy embercsempész kíséretében tíz külföldi határsértőt vettek őrizetbe.

Csúcs cigarettacsempészeket fogtak

Az ukrán-magyar bűnszervezet 2009 óta, 400 millió forint értékű ukrán eredetű cigarettát csempészett a zöldhatáron át Magyarországra.

Lefülelték a fülesdi cigarettaneppereket

Több mint ezer karton csempészett cigarettát foglaltak le a vámosok a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fülesden.

Kisebb állatkertet zsúfolt a poggyászába

Ritka állatokat próbált meg kicsempészni egy arab emírségekbeli férfi Thaiföldről.

Csempészek és csempészettek rendőrkézen

Hat embercsempészt és 20 illegális bevándorlót fogtak a rendőrök szombaton délelőtt a Csongrád megyei Újszentivánon.

Magyar drogfutárt kaptak el Peruban

Az ötvenéves magyar Tóth Éva 9,44 kilogramm kokaint próbált egy dupla fenekű bőröndben átcsempészni a határon.

Illegális cigivel üzletelt a nagyi

Orgazdaság miatt indult eljárás egy 69 éves nagymama ellen Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Antik bútorokkal próbált meglépni

A kulturális javak közé tartozó tárgyakat akart kivinni az országból egy férfi.

Nem volt rózsa kokain nélkül

Több mint 70 kiló kokaint találtak a spanyol vámosok egy rózsaszállítmányban a madridi repülőtéren.

Áthajigálják a drogot a határon

Új módszerrel dolgoznak a mexikói drogcsempészek. Hatalmas katapultokkal lövik át a kábítószert az Egyesült Államok területére.

Városnyi embert öltek meg a drogháborúban

2010-ben 15 273 ember halt meg Mexikóban a drogkartellekkel folytatott háborúban.

Magyarországon át akart vadászgépet csempészni

Az amerikai hatóságok vádat emeltek egy kaliforniai férfi ellen, aki állítólag Magyarországon keresztül akart Iránba csempészni hadieszközöket.

Füstbe ment a csempészett cigi

Elfüstölték a raktárban lévő cigarettát a vámosok. Több mint 85 ezer karton lefoglalt cigarettát égettek el egy szemétégetőben.

Tömeges lefoglalás az ukrán határon

A tankból kiveszik az úgynevezett biztonsági szelepet, és így akár 30 literrel is több fér a tartályba.

Lebuktak az „illatos köntösökkel”

Gyerekeknek való fürdőköpenyekkel álcáztak egy szállítmány hamis parfümöt.

Helikopterrel csempészték a drogot

A csoport Marokkóból szállított drogot Spanyolországba, ahonnan kocsikkal vitték tovább Franciaországba.

Múmia lapult a dobozban


szerző:
2010.10.27. 15:57
Múmia lapult a dobozban

A bolíviai rendőrség letartóztatott egy nőt, aki Franciaországba akart múmiát csempészni.

Mentősnek álcázták magukat a drogfutárok

Bosnyák rendőrök 29 kilogramm marihuánát találtak egy szirénázó mentőautóban.

Lefülelték a parfümcsempészt

Ötvenháromezer darab hamisított parfümöt foglaltak le a vámosok Röszkénél, egy kamionból.

Tekergőző meglepetés a reptéren

95 óriáskígyót akart csempészni egy malájziai férfi, ám táskája szétrepedt a Kuala Lumpur-i repülőtér egyik poggyászkiadó szalagján.

Lebukott a duplatetejű csempészautó

Kétmillió forint értékű, ukrán zárjegyes cigarettát foglaltak le Tiszabecsnél.

6 milliós szállítmányát hagyta veszni

Hat millió forint értékű cigarettát hagyott hátra egy csempész.

Drogcsempészt kaptak el Ferihegyen

A gyomrában és bélrendszerében akart kokaint csempészni az országba a nigériai férfi.

Banánok közé rejtették a kokaint

A német vámosok 50 kilogrammnyi drogot foglaltak le. A szállítmány értéke 5 millió euró.

Víz alatt akarták csempészni a drogot

Kokaincsempész tengeralattjárót fogtak az ecquadori rendőrök a kolumbiai határ közelében az őserdőben.

11 kiló kokain a focikupán


szerző:
2010.07.05. 14:14
11 kiló kokain a focikupán

Kokainnal átitatott foci-vb trófeára bukkantak a kolumbiai rendőrök a bogotai reptéren.

Meghiúsult a csempész terve


szerző:
2010.06.30. 20:36
Rendőrautókba hajtott a cigicsempész

Hosszas üldözés után végül Győrzámolynál sikerült a rendőröknek megállítani a száguldó sofőrt.

Fifikásak a drogcsempészek


szerző:
2010.06.26. 12:30
Fifikásak a drogcsempészek

Idén is már több mint 110 kilónyi kábítószer akadt fenn az ellenőrzéseken. A drogok a legkülönfélébb rejtekhelyekről kerültek elő.

60 kiló fűvel sétált be a föld alá

Egy csempészek által használt, kiterjedt alagútrendszert találtak az amerikai hatóságok az Egyesült Államok és Mexikó között.

Drogbandát irányított a szépségkirálynő

A kolumbiai nőt azzal vádolják, hogy fiatal modelleket vett rá kokain-csempészetre.

Rókaprémmel bukott le a csempész

Ezüstrókaprémet akart átcsempészni hazánkba szerdán egy ukrán kamionsofőr Záhonynál, de lebukott.

Rendőrkézen a csempészbanda


szerző:
2010.04.23. 12:58
Rendőrkézen a csempészbanda

Egy cigarettacsempészetre és értékesítésre szakosodott bűnözői csoport tagjaira csapott le a pénzügyőrség és a rendőrség.

Különleges műtárgyakat fogtak Ferihegyen

Az utasok poggyászaiban többek közt egy 1776-os kiadású Károli bibliát is találtak.

Magyar szál a nemzetközi csempész ügyben?

A magyar kormány egyik tagjának veje is "egyengette" a csempészáru útját- állította a hálózat török származású vezetője.

Rendőr elől menekülve borult fel a csempész

Több mint 17 millió forintot érő cigarettával kisbuszában próbált elmenekülni egy csempész a magyar-szerb határnál.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való