KERESÉS search-close

díj

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "díj"

Díjazták munkatársunkat


szerző:
2020.06.17. 18:04
Díjazták munkatársunkat

Televíziós kategóriában, munkatársunk Veress Krisztina kapta idén a 'Szegénységről méltósággal' sajtódíjának különdíját.

 

Az Alvilág lett a legjobb sorozat

Az RTL Magyarország 2019 februárjában bemutatott Alvilág című szériája nyerte a Magyar Filmdíj 2020 legjobb sorozat kategóriáját.

Filmkritikusok díjazták Nagy Ervint

Idén is átadták díjaikat a Magyar Filmkritikusok. A Drakulics elvtárs két elismerést is elhozott: a legjobb női epizódalakításért Kerekes Évát, a férfi epizódalakításért pedig Nagy Ervint díjazták.

A Portré karácsonyi adásában Gera Marina

Gera Marina Szász Attila Örök tél című filmjében nyújtott alakításáért kapta meg a televíziós Oscar-díjat. Elmeséli legnagyobb élményeit a film forgatásától egészen az Emmy-díjig. Mit jelent számára ez az elismerés, mi történt vele azóta és mire számít a jövő évben. Gera Marina vasárnap este a Portréban.

A Sziget lett a „Legjobb külföldi fesztivál”

A Sziget kapta meg a „Legjobb külföldi fesztivál” címet csütörtök éjszaka az Egyesült Királyság legjobb fesztiváljait minősítő UK Festival Awards-on. A "Best Overseas Festival", azaz a legjobb külföldi fesztivál kategóriában nyert a magyar rendezvény.

A Provident Zrt. lett a legjobb munkahely

A Provident Zrt. kapta a Legjobb munkahelynek járó Díjat az 1000 főnél többet foglalkoztató vállaltok között. Az elismerést a hétvégén adták át. A díjról 20 ezer munkavállaó megkérdezése után döntöttek. A kutatás szerint azok a legjobb munkahelyek, ahol elkötelezettek a vezetők, és odafigyelnek a munkavállalók teljesítményére. A vizsgálatokból az derül ki, hogy Magyarországon nyílik az olló: miközben a legjobb munkahelyeken dolgozók elkötelezettsége folyamatosan nő, az ország egészét tekintve már 4 éve csökken.

Kortárs építészek versenye

Egyetemi campus, zarándokhely, családi ház, felújított panelóvoda, lakótelepi közösségi tér. Ezek versenyeztek idén a Média Építészeti Díjért. Az Építészfórum online szakmai lap 15 éve ismeri el minden évben a kortárs magyar építészet legjobb alkotásait, a cél az, hogy felhívják a figyelmet az épített környezet fontosságára.

Akik Maradtak: Egy újabb Oscar-esélyes film?

Egy középkorú férfi és egy tinédzser lány különleges kapcsolata a második világháború utáni Budapesten. Erről szól az Akik Maradtak című film. Ezt az alkotást nevezte Magyarország idén az Oscar-díjra a legjobb nemzetközi film kategóriájában. Hogy a film végül Oscar-jelölt lesz-e, az csak január 13-án derül ki.

Több díjat is bezsebelhet a Megtörve!

Az RTL Klubon futó török sorozat ott van a nagy esélyesek között, a nemzetközi sorozat palettán. Vajon győzedelmeskedik az elismert díjátadón?

Dugódíj bevezetéséről döntött a fővárosi közgyűlés

Bevezetné a dugódíjat a fővárosi közgyűlés, erről is döntöttek a mai ülésen. A javaslat szerint 2021 és 2025 között élesítik a rendszert, amely alapján minden autósnak fizetnie kell majd, ha a városban autózik.

Cannes: magyar fiú kapott díjat

A legígéretesebb fiatal díját kapta egy 13 éves pécsi fiú mobiltelefonnal készített filmjéért Cannes-ban. Az öngyilkosság témáját feldolgozó, Soha című egyperces alkotást a rövidfilmek versenyének egyik szekciójában találták a legjobbnak.

Díjat kapott az Alvilág című sorozat rendezője, Ujj Mészáros Károly

Díjat kapott az RTL Klubon futó Alvilág című sorozat rendezője, Ujj Mészáros Károly Portugáliában. A rendező az „X - A rendszerből törölve” című filmjének forgatókönyvéért vehette át a díjat a Fantasporto nemzetközi filmfesztiválon. A thriller főszereplője, csakúgy, mint az RTL Klub új sorozatában, Balsai Móni.

Rangos díjat nyert az Alvilág rendezője

A sorozat főszereplője, Balsai Móni igazán jó hírt osztott meg rajongóival, ami mellé ráadásul egy nagyon megható képet is kitett.

Idén is lehet pályázni a Hégető Honorka díjra

Az RTL fiatalon elhunyt riporteréről elnevezett alapítvány 2003 óta díjazza a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberekről készült kiemelkedő tudósításokat. Március végéig olyan társadalmi problémákat bemutató alkotásokkal lehet nevezni, amelyek tavaly jelentek meg az online médiában vagy televízióban.

Békabőrt is használ az aranyérmes cipész

Négy cipővel négy aranyérmet nyert egy miskolci cipészmester egy németországi cipőkészítő bajnokságon. Kovács Attila igyekszik a legkülönlegesebb alapanyagokból dolgozni, például békabőrt is használ. Persze a versenyre is különlegességekkel érkezett.

Taroltak a gyorskorcsolyázók az idei Év Sportolója Gálán

Shaolin Sándor lett az év férfi sportolója, de díjat vehetett át a rövidpályás gyorskorcsolyaváltó tagjaként is. A csapat edzőit is elismerték. A legjobb női sportolónak járó díjat Kozák Danuta vehette át. Az év csapata, hagyományos kategóriában pedig a Győri ETO női kézilabdacsapata lett.

Villa díjátadó: a szappanopera sztárjai szobrokat kaptak

A sorozat befejezése után a villalakók kiosztották a Villa Oscar-díjakat. Vajon ki lett a legrosszabb rendező és a legrosszabb színész? Nemcsak ezek, de a legjobbak is kiderültek!

Díjazták az RTL műsorvezetőjét és sorozatait!

20. alkalommal adták át a Story Ötcsillag-és Érték díjakat. A kuratórium által öt kategóriában odaítélt, valamint a Story magazin olvasói által szintén öt kategóriában megszavazott elismerések közül az RTL Klub műsorvezetője és két sikersorozata lett díjazott.

Istenes Bence lett az év médiaszemélyisége!

A műsorvezető újabb díjat zsebelhetett be karrierje során, kíváncsi vagy, mit kapott még az elismerés mellé?

Rossz versek - Torinóban több díjat is bezsebelt!

Itthon még be sem mutatták, küldöldön már most tarol Reisz Gábor új filmje!

Magyar fotós siker: 10 éve várt a megfelelő pillanatra

Ismét rangos díjat nyert egy magyar természetfotós! Máté Bence Hollandiában kapott elismerést egyik képéért a múlt hétvégén: a madarak kategóriában győzött kócsagokat ábrázoló fotójával. Rajta kívül még egy magyar, Daróczi Csaba jutott a legjobbak közé a versenyen, amelyre ötvenöt ország fotósai neveztek. Máté Bence azt mondta, több mint 10 éve várt arra a pillanatra, amikor díjnyertes képe készült. 

Rangos díjat nyert Hollandiában a magyar természetfotós

Ismét rangos díjat nyert Máté Bence! A magyar természetfotós Hollandiában kapott elismerést egyik képéért a múlt hétvégén. A madarak kategóriában győzött kócsagokat ábrázoló fotójával.

Női kutatókat díjaztak

Egy vegyész és egy biológus kapta idén a L’Oréal–UNESCO, A nőkért és a tudományért díjat. Kubinyi Enikő a kutyák öregedését kutatja, Csapó Edit a Szegedi Tudományegyetemen pedig olyan fluoreszkáló anyagokkal foglalkozik, amelyek végigkísérik a gyógyszerek útját a testben.

Magyar nők a tudományért

Nehezebb-e, bonyolultabb-e tudományos kutatómunkát végezni nőként, anyaként, mint férfiként? Ez a kérdés is felmerült, amikor a tudós nőket díjazták, immár hagyományosan Magyarországon.

Apa is csak egy van!


szerző:
2018.09.18. 16:46
Apa is csak egy van!

Idén először választották meg az év apukáját. A jelöltektől pedig többek között azt is megtudhattuk, hogy ők hogyan találják meg az egyensúlyt a szigorú és az engedékeny szerep között.

Hogy nézzünk ki bikiniben is sportosan?

Tavaly még csak álmodozott a díjról, idén viszont már haza is vihette azt a Biotech USA bikini day győztese, aki egy év alatt több mint tíz kilót edzett le magáról.

Világbajnokságon hódított a magyar arcfestő

Szabó Henriett csak pár éve foglalkozik arcfestéssel, nemrég mégis második lett az arcfestő világbajnokságon. Hogyan lesz valakiből arcfestő? Nemcsak erre válaszolt, de Márkra is megálmodott egy mintát.

Miért utaztak Gianniék titokban Rómába?

Gianni és Debreczeni Zita szeretik bejárni a világot, amikor csak lehetőségük van rá. Nemrég azonban okkal mentek Olaszországba, és csak most – pár hónap után –árulhatták el az okát.

Különleges díjat kapott Gianni


szerző:
2018.07.10. 08:56
Különleges díjat kapott Gianni

Hatalmas megtiszteltetés érte Gianniékat: a világ legjobb olasz éttermei közé választották az éttermét! Az olasz szakmai zsűri 2 éves tesztelő munkával választotta ki a világ legjobb 70 helyét. Ebben a sikerben természetesen sok mindenkinek volt része, többek között Rosario Simeoli séfnek is. Gianni ma leleplezte a sikerük titkát!

Díjat nyert Csuja László filmje

Díjat nyert Csuja László Virágvölgy című filmje a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon. Az amatőr szereplőkkel készült mozi az első és második filmek kategóriájában kapta meg a zsűri díját.

Átok az Oscar-díj?


szerző:
2018.06.28. 05:00
Átok az Oscar-díj?

Az Oscar-díjas magyar rövidfilm, a Mindenki producere egy évvel ezelőtt nyilatkozott a Fókusznak. Udvardy Anna azt mondja, amióta hazajött az arany szobrocskával mintha el lenne átkozva. De miért érzi úgy, hogy a szakma nem értékeli, és kik azok a magyar Oscar-díjasok, akiknek a győzelem évekig csak nehezítette  a karrierjét?

Német díj Eötvös Péternek

Az egyik legrangosabb német állami kitüntetéssel, a Goethe-éremmel díjazták Eötvös Péter zeneszerzőt. A díjat minden évben három olyan külföldi művész veheti át, akik teljesítményükkel a német kultúrát is gazdagították.

Drágulnak a parkolási díjak Budapesten

A mostani 440 forint helyett 525 forintot kell majd fizetni óránként annak, aki Budapest belvárosában szeretne parkolni. Ráadásul a város több pontján is megszüntetik az ingyenes parkolást.

 

Cannes-i siker!


szerző:
2018.05.20. 18:27
Cannes-i siker!

Telefonon tudta meg a jó hírt, és a hangzavarból eleinte nem is értette, hogy mi történt - ezt mondta az Egy nap rendezője Híradónknak. Szilágyi Zsófia kapta a cannes-i fesztiválon a legjobb elsőfilmnek járó díjat a kritikusok nemzetközi szövetségétől.

Dombóvári István hamarosan Andy Vajna nyomdokaiba lép?

Részlet a 21. évad harmadik részéből:

A humorista elárulta: amióta elnyerte a Story Extra legszexibb férfija díját, többen is megállítják az utcán, hogy gratulációkkal lássák el. Azonban ősz szakálla miatt mostanában attól retteg, hogy egy nap Vajna Tímea mellett ébred majd az ágyban…

A teljes adást itt tudod megnézni!

Csuja Imre újabb díjat kapott


szerző:
2018.04.19. 09:27
Csuja Imre újabb díjat kapott

A Mi kis falunk polgármestere nyerte el a legjobb Shakespeare-alakításért járó Gábor Miklós-díjat az Örkény Színházban. Ez nem is véletlen, hiszen a színművész olyan sokoldalú, hogy még egy rockzenekar klipjében is szerepel. Ezúton is gratulálunk neki!

Bemutatjuk a média legjobbjait!

Tavaly is díjazták a média legjobbjait, csütörtök este a Pesti Vigadóban adták át a Televíziós Újságírók Díját. A 12 kategóriából 10-ben képviseltette magát az RTL Klub, ebből pedig végül 4-et meg is nyert.  A Legjobb reality A Konyhafőnök lett, a Legjobb zsűritag cím pedig Gáspár Lacit illette. Sebestyén Balázs az est folyamán duplázott: a Comedy show kategóriát a Gyertek át! nyerte, és Balázs lett a Legjobb férfi műsorvezető is.

Tarolhat az RTL a televíziós újságírók gáláján

Idén ötödik alkalommal adják át a Televíziós Újságírók Díját. A 2014-ben alapított, Magyarország egyik legrangosabb szakmai értékmérőjének számító díjat március 28-án, egy ünnepélyes gálán osztják ki tizenkét kategóriában.

Szabados Ági díjat kapott!


szerző:
2018.02.23. 13:32
Szabados Ági díjat kapott!

Sokszor hallhattunk már róla, hogy az RTL Híradó műsorvezetője elhivatottan harcol, hogy újra divatba hozza az olvasást, most úgy tűnik, ezt nemcsak könyves beszámolókkal hálálták meg neki.

Hatalmas meglepetés volt az idei BAFTA-díjátadón!

A Brit Filmakadémia díjazása meglepő fordulatot hozott a két legesélyesebb Oscar-jelölt film versenyében, emellett pedig egy igazi filmes legendát is váratlan megtiszteltetés ért a tegnapi gálán.

Arany Bohóc-díjat kapott ifj. Richter József

A Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója a 42. Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál záró gálaestjén vehette át az elismerést. A magyar csapat a cirkusz világ "Oscar-díja" mellett három különdíjat és a közönség díjat is megkapta a több mint négyezer ember előtt bemutatott produkcióikért. 

Díjat kapott a Neoton Família!


szerző:
2018.02.13. 07:52
Díjat kapott a Neoton Família!

A hétvégén tartották a 19. Story Ötcsillag- és Érték Díjátadó Gálát, ahol 10+1 kategóriában adtak át elismeréseket. A kitűnő Story Legenda címet a Neoton Família zsebelte be. 

BOROS KRISZTINA: gyerekkori álma vált valóra

Az idei Story gálán Boros Krisztina, a Házon kívül szerkesztő-műsorvezetője kapta az Érték-díjat televíziós személyiség kategóriában.

Story-gála: az RTL Klub sem maradhatott díj nélkül

A szombat esti rendezvényen a szokásokhoz híven idén is fergeteges volt a hangulat, és természetesen díjakból sem volt hiány.

Ők lettek a 2017-as évben az MNASz gyorsasági szakágának díjazottjai!

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség 2017-ben is kiosztotta gyorsasági szakágának a díjait, a nyertesek között pedig nemcsak olyan nevek szerepeltek, mint Michelisz Norbert, de az Autogram műsorvezetője, Borsi Gergő is!

Puskás Peti újabb díjat kaphat


szerző:
2018.01.25. 08:41
Puskás Peti újabb díjat kaphat

Máig lehet szavazni 2017 legkreatívabb projektjeire a Highlights of Hungary keretében, ahol a Puskás Peti vezetésével létrejött Füri ZeneTér is jelölve lett. Az X-Faktor mentora és a díj alapítója, Remete Tibor meséltek a kitüntetésről.

Bíztak a sikerben az Oscar-díjra jelölt magyar film alkotói

Bízott a sikerben és nagyon örül - ezt mondta Híradónknak a Testről és lélekről c. film főszereplője, Borbély Alexandra, miután kiderült, Oscar- díjra jelölték a magyar alkotást. Kedd este a teljes stáb tartott sajtótájékoztatót. Enyedi Ildikó rendező izgul, azt mondja, az Oscar- díjátadó teljesen ismeretlen terep a számára.

Ifjabb Richter József kapta a cirkuszvilág Oscarját

Ifjabb Richter József és felesége egész évben az országot és a világot járja plusz 70 fővel, egy luxuslakókocsiban, amelyet egy kilométernyi cirkuszkellék és vadállat követ, amikor utaznak.

Gratulálunk Sebestyén Balázsnak!

Azt hinné az ember, hogy Sebestyén Balázs élete olyan, mint egy tündérmese, hiszen sikeres tévés, rádiós műsorvezető. Mostanában már befutott producer is. Ráadásul tavaly ő lett az év hazai magyar híressége is. És mégis, a sok siker mögött, azért kemény napok és komoly hullámvölgyek is vannak, ezekről is beszélt nekünk a műsorvezető, egy évvel ezelőtt, ezen a napon.

Különleges pillanatot kapott el

A véletlennek köszönheti fődíjas képét Kércz Tibor. A természetfotós a Comedy Wildlife Photography Awards –on nyerte el az év legviccesebb természetfotója-díjat. A fotón három kuvikfióka látható. Közülük az egyik megbillen, és kétségbeesetten próbál visszakapaszkodni az ágra, amin ült. Ezt a pillanatot kapta el a fotós.

 

Pokorny Lia teljesen ledöbbent a műsorvezetők tréfáján

Pénteken egy nagyszabású showműsor keretén belül adták át a Comet-gömböket. A legjobb színésznőnek járó díjat Pokorny Lia vehette át, aki a mai Reggeli vendége volt. A színésznő éppen mesélt a műsorvezetőknek, amikor Tibi és Gábor váratlanul felállt és kisétált a stúdióból...

Borbély Alexandra lett Európa legjobb színésznője!

A Testről és lélekről női főszereplője kapta a legjobb színésznőnek járó elismerést az Európai Filmdíjak gáláján, Berlinben - a megható pillanatról az RTL Klub is beszámolt.

Michelisz lett az év pilótája

Sportújságírók és a közönség már harmadik alkalommal állította össze a legjobb 50 autóversenyző listáját.

Díjazták a Fókusz riporterét!


szerző:
2017.12.07. 16:50
Díjazták a Fókusz riporterét!

A Fókusz munkatársa, Kilyén Tamás kapta tegnap a Média a Tehetségekért Díj pályázat tv/videó kategóriájában az első díjat.

 

Kiss Ádám:

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Prima Primissima: Baló Györgyöt is díjazták

Baló György is Prima Primissima Díjat kapott. Kollégánk a magyar sajtó kategóriában kapta az elismerést. Magyar irodalom kategóriában Kányádi Sándor költő, író, műfordító; magyar népművészet és közművelődés kategóriában pedig Bálint György kertészmérnök munkáját ismerték el. Ugyancsak Prima Primissima díjjal jutalmazták Eötvös Péter karmestert és Enyedi Ildikó filmrendezőt.

NAGY ERVIN: „A díj akkor rossz, ha nincs”

Nagy Ervin az idei Comet egyik jelöltje a legjobb színész kategóriában. Ervin azt mondja, nem tartja számon, hogy ki hány díjat nyer, az viszont jól esik neki, hogy számon tartják, és érdemesnek tartották a jelölésre.

Megválasztották az idei Aranyanyukat

Tegnap este hetedik alkalommal adták át az Aranyanyu díjakat, ahol egyszerre 9 trófea került kiosztásra. Rácz Zsuzsa, a díj alapítója mesélt a tegnapi gáláról, aki azt is elárulta, hogyan válhatsz akár te is jelöltté.
 

Lola is leadta Comet-szavazatát az RTL24 applikációval

Az énekesnő sürög-forog a konyhában, de Miki segítségével már el is küldte a napi voksát a legjobb színész kategóriában. Te szavaztál már ma az idei Comet jelöltekre?

Rudolf Péter mesélt a legújabb magyar filmsikerről

Vasárnap este ötödik alkalommal rendezték meg Belgiumban a történelmi filmek fesztiválját, ahol a kritikusok zsűrije a legjobb film díjával méltatta az 1945 című magyar alkotást. Rudolf Péter, a film egyik főszereplője mesélt az alkotásról és a külföldi sikerről.

Sárközi Ákos nagylelkűsége nem ismer határokat!

Sárközi Ákos a Konyhafőnök VIP kulisszatitkairól rántotta le a leplet, ráadásul egy kis meglepetéssel is megjutalmazta Bencét, a Konyhafőnök Junior második helyezettjét...

ARANYOSI PÉTER:

A 43. Karinthy-gyűrűt Aranyosi Péter kapta, a kiugrott történelemtanár és Diósgyőr drukker. Nemrég az RTL II-n, a Showder Klubban egész este ő szórakoztatta a közönséget. Most egy olyan oldalát is megmutatta, amit csak kevesen ismernek, a régi emlékek felidézése közben őszintén elérzékenyült.

Az Örkény darabja a legjobb

Az Örkény Színház előadása lett a legjobb! Tegnap este osztották ki a díjakat a színházi szakma művészeinek a 17. Pécsi Országos Színházi Találkozón. A Katona József Színház Nóra-karácsony Helmeréknél című előadása két rangos elismerést is bezsebelt, rendezője, Székely Kriszta és főszereplője, Ónodi Eszter is a legjobbnak bizonyult.

Tizennyolcadik alkalommal adták át a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége kreatív versenyének, az Arany Pengének a díjait május végén. Rekord nevezés érkezett, amelyből összesen 12 kampányt jutalmaztak Arany Pengével, huszonkettőt ezüsttel, bronzzal pedig ötvenötöt.

Itt az újabb magyar siker? Nézd meg a Jupiter holdja előzetesét!

Mundruczó Kornél, a Fehér isten rendezője most újabb filmmel indul el, hogy meghódítsa a közönséget, nemcsak hazánkban, de külföldön is. A Saul fia után ismét kapunk egy díjnyertes alkotást?

Ha elégedettek a dolgozók, az tükrőződik a profitban is!

A Magyar Public Relations Szövetség a második alkalommal írta ki az Employer Branding Awardot, azaz a példaértékű munkáltatói marketingépítés díját. Céljuk, hogy a legjobb hazai munkáltatói márkaépítési gyakorlatokat bemutassák és megismertessék a szakmai közönséggel.

A

Lakatos Norbert kapta idén a Roma Sajtóközpont Aranypánt-díjat, a Nemzetközi Roma Napon. Ő az, aki kifestette a kerepestarcsai kórház orvosi szobáját, azóta a "hála festőjének" is hívják. A férfit dühítette, hogy az orvosoknak munka közben fejükre hullik a vakolat, ezért segített. Története bejárta a médiát, sőt egy mozgalmat indított el, amihez rengeteg önkéntes csatlakozott. Lakatos Norbert tavaly jelölt volt az RTL Klub - az Év embere díjára is.

 Aranylemezt kapott a Pál utcai fiúk

A Vígszínház 52. előadásán Eszenyi Enikő adta át az elismerő díjat a Pál utcai fiúk alkotóinak és szereplőinek. Alig negyed év alatt több, mint ötvenötezren voltak kíváncsiak Molnár Ferenc világszerte ismert regényének adaptációjára.

 

Dobó Kata profi módon használja a közösségi média felületeit

Dobó Katát nemrégiben egy díjra is jelölték, amiért professzionálisan használja közösségi média felületeit, azonban itt sem oszt meg mindent magáról. Egy interjúban azt mondta, bár magánéletét nem övezi teljes tabu, keveset nyilatkozott eddig kapcsolatáról Zsidró Tamással. Legutóbb is csak annyit mondott sejtelmesen, „jól vagyunk... majd 10 év múlva bátrabban beszélek erről”.

Sárközi Ákos lett az év séfje!

A Konyhafőnök zsűritagját igazi megtiszteltetés érte, hiszen a Dining Guide díjkiosztóján két díjat is elhozhatott. Elkísértük a nagy eseményre, ahol minden lépését követtük, sőt még zsűritársát, Wossala Rozinát is kifaggattuk a Séfről.

Rihanna lett az év humanitáriusa

A barbadosi énekesnő kedden Bostonban vehette át a Harvard Egyetem díját. A címet jótékony tetteivel érdemelte ki Rihanna: sok pénzzel támogatja a mellrák gyógyításával kapcsolatos kutatásokat hazájában. Ezenkívül szívén viseli a karibi térségből Amerikába érkező fiatal egyetemistákat is, hogy megfelelő oktatást kapjanak. Ehhez egy alapítványt hozott létre, melyet nagyszüleiről nevezett el.

Oscar 2017!


szerző:
2017.02.20. 18:00
Oscar 2017!

Egy hét múlva újra átadják a legrangosabb filmes elismeréseket. Mi összegyűjtöttük, idén kik a legesélyesebbek a díjra, és mely filmekre érdemes odafigyelni.

Londonban is győzött a Saul fia

A Saul fia nyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó elismerést a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) vasárnap esti londoni díjkiosztóján. A többi kategóriában a Kaliforniai álom (La La Land) vitte el a fődíjak zömét.

A Foglalkozásuk: amerikai szereplői is esélyesek a Golden Globe-ra

December 12-én kihirdették a 74. Golden Globe-gála jelöltjeit, a legjobb színész és legjobb színésznő drámasorozatban kategóriák esélyesei között pedig a KGB ügynököt alakító Keri Russell és Matthew Rhys is ott van.

Ryan Reynolds már most Oscart jósol a Logan-nek?

Minden évben belefutunk egy-egy túlzó kijelentésbe, ez most Reynolds-nak jött össze, aki annyira odáig van a következő Farkas moziért, hogy máris díjesőt lát a film jövőjében.

Vicces videókat gyártanak óriási közönségnek

Béla és Pista, azaz a Pamkutya. A testvérpár évek óta készít vicces videókat házi-barkács módszerekkel. Ez nem zavarja rajongóikat, több klipjüket már 8 milliónál is többen látták a legnagyobb videómegosztón. Kisfilmjeiknek azért mondanivalójuk is van. A Pamkutya az RTL Híradó Év Embere díj egyik jelöltje.

Nem adom fel - egy különleges kávézó

Idén januárban nyílt egy különleges kávézó Budapesten. Fogyatékkal élő emberek alapították és üzemeltetik. A Nem adom fel kávézó nemcsak ettől különleges: az ott dolgozó emberek szeretete és vidámsága miatt sok vendég azért jár oda, hogy feltöltődjön. A kávézó csapata is jelölt az RTL Híradó Év embere díjára. Ha szavazni szeretne, itt megteheti.

Díjat kapott „Böbe néni”

Rajzolt, zenét kapcsolt nekik, vagy négylevelű lóherét adott a gyerekeknek a vérvételek előtt. Most díjat kapott a Tűzoltó utcai gyerekklinika ápolónője, akit a kis betegek csak Böbe néninek hívnak. Az elismerést az Érintettek Egyesület ítélte oda az asszonynak, ezt olyan szülők alapították, akiknek gyermekei leukémiával vagy daganatos betegségek küzdöttek, vagy küzdenek máig.

Gratulálunk! Gál Petra lett az év riportere!

Fókusz riportereként, majd később a Story Extra műsorvezetőjeként ismertté vált Gál Petra a minap hatalmas elismerést kapott, méghozzá nem is akárkiktől!

A Suzuki új motorcsaládja mindent visz!

Büszkék lehetünk az Esztergomban gyártott autókra, hiszen az új Boosterjet-motorcsalád igen odatette magát, és hozzák a várva várt erőt és persze dinamikát. Az egyik négykerekű tesztelése során persze más is kiderült…

Stohl András nem kapta meg az áhított díjat

Sebestyén Balázs fájó pontra tapintott. Ennek ellenére Buci elmesélte azokat a bizonyos kínos részleteket.

Kollányi Zsuzsi szerint az őszinteségükkel nyerték el a legjobb klipnek járó díjat

A legjobb klipnek járó díjat Majka és Kollányi Zsuzsi közös videója, az Eléglesz kapta, amit Galler András Indián rendezett.

Díjat nyert a Fókusz riportere


szerző:
2016.11.30. 19:01
Díjat nyert a Fókusz riportere

Évente csupán néhány embert vesznek fel a Zeneakadémia rendkívüli tehetség osztályába, ám a Gál család mindkét lányának sikerült a bravúr. Ráadásul úgy, hogy mozgássérült szüleiknek kellett megteremtenie ehhez a feltételeket.

Fókuszos riportert díjaztak!


szerző:
2016.11.30. 15:30
Fókuszos riportert díjaztak!

Több mint 200 pályázatból választották ki a „Média a Tehetségekért Díj” idei nyerteseit. A tv/videó kategória győztese Lukács Gabriella, a Fókusz riportere lett.

Less be velünk az egyik legnagyobb Oscar-esélyes film kulisszái mögé!

A Kaliforniai álomra nem kell sokat várnunk, hiszen decemberben már a mozikban lesz. Most viszont olyan részleteket nézhetünk meg a musicalből, amitől még inkább rákattantunk!

Top márkák brandépítési taktikái

Idén az FMCG szektor két meghatározó márkája, a Tchibo és az Actimel kapta a tudatos márkaépítés díját a a BrandFestivalon. A díjjal a piacon elért eredményeket és a növekedés mögötti tudatos brandépítést ismerték el. A két napos konferencián rajtuk kívül számos sikeres top márka vett részt.

Horányi Julinak a Comet jelölés csak hab a tortán

Az X-Faktor felfedezettje, aki egy ideje YOULÏ néven alkot, a legjobb női előadó kategória egyik jelöltje a Comet 2016 díjátadón.

Iszak Eszti: „Nagyon örülök, hogy a Comet háziasszonya lehetek”

A tegnap megrendezett 15. Comet díjátadó gála sajtótájékoztatója rengeteg meglepetést tartogatott a jelenlévők számára. Poénkodásból és örömködésből nem volt hiány, csakúgy mint a nagyobbnál nagyobb nevekből sem.

Nehéz időszakon van túl Rékasi Károly

Rékasi Károly ismét kórházban van, ezért nem vehette át személyesen a József Attila Színház neki ítélt, díját, amelyről párja, Pikali Gerda értesítette. Motorbalesetben megsérült lábát a közelmúltban ismét műteni kellett, de reménykedik benne, hogy ez volt az utolsó szükséges beavatkozás. Azt mondja az orvosai is bizakodóak.

Nellie már nem élte meg a díjátadót

Egy halott bulldognak ítélték oda a legjobb kutyaszereplőnek járó díjat a Cannes-i Filmfesztiválon. A Hollywood-tól független amerikai rendező, Jim Jarmusch Paterson című filmjének szereplője, egy angol bulldog kapta a Kutya-pálmát.

Rangos díjat kapott Kulka János

Díjat nyert Kulka János Kaliforniában. A Félvilág című filmben nyújtott alakításáért a legjobb férfiszínész díjjal ismerték el a kaliforniai Nemzetközi Filmfesztiválon.

Viccesen szexel Ryan Reynolds?


szerző:
2016.04.13. 11:05
Viccesen szexel Ryan Reynolds?

Blake Lively férje szombaton vehette át jól megérdemelt díját a vígjáték kategóriában nyújtott legjobb alakításáért. A Deadpool sztárja ezt az eseményt megkoronázta egy vallomással: egyszerűen nevetséges vele a szex.

Több díjat is nyertek az RTL műsorai

Több díjat is nyertek az RTL Klub műsorai a szerda esti Televíziós Újságírók Díjkiosztóján. A legjobb comedy show díját a Gyertek át szombat este nyerte, melynek házigazdája, Sebestyén Balázs lett a legjobb férfi műsorvezető. A legjobb színész díját a Válótársakból Sherer Péter vette át, és a legjobb reality díját az RTL II Szelfi című műsora hozta el.

Magyar kutatónőt díjaztak Párizsban

Nőkért és Tudományért díjat kapott Párizsban Dr. Farkas Eszter, a Szegedi Tudományegyetem agyi keringését kutató orvosa. A L’Oréal-Unesco idén is díjazta azokat a kutatónőket, akik képesek megváltoztatni a világot. Az orvos kutatásának eredményeként a jövőben lerövidíthető lenne a storke utáni rehabilitáció.
 

Bonyolult anya-lánya kapcsolat

Ingrid Bergman utolsó filmszerepét játssza Udvaros Dorottya. Az 1978-as Őszi szonáta című film több nemzetközi díjat nyert és igazi klasszikus lett. A film egy bonyolult anya-lánya kapcsolatról szól. Udvaros Dorottya azt mesélte, sok élethelyzet ismerős neki a saját életéből.

Mi a fontos egy sztár életében?

Díjak vagy közönség? Nehéz, de ugyanakkor jogos kérdés egy sztárnak, hiszen nem biztos, hogy mindenki ugyanolyan elismerésre vágyik. Lássuk!

A Liza, a rókatündér kapta a legtöbb filmdíjat

A Liza, a rókatündér kapta a legtöbb díjat vasárnap este a Magyar Filmakadémiától. A filmhét zárásaként adták át az elismeréseket. 270 alkotás közül választották ki a nyerteseket, 18 kategóriában osztottak szobrokat. Az Oscar-díjas Saul fia különdíjat kapott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való