KERESÉS search-close

döbbenet

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "döbbenet"

Így fogadták a Love Island villában Karolát

Miután Karola belesétált Andi és Rajmi romantikus piknikjébe, a villába is visszatért. Nagy ölelések és még nagyobb ledöbbenések fogadták...

Az anyuka fel sem ismerte saját fiát...

„Szerinted ki ül ott melletted?” - kérdezte Anikó Juliannát, akinek fogalma sem volt arról, ki lehet az a fiú... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsebtolvajok áldozata lett a Drága örökösök szereplője!

Szegény Józsi, épp hogy meghozta élete egyik legfontosabb döntését, erre ez történik vele... Vajon mit lép hősünk?

Elhunyt a Linkin Park énekese


szerző:
2018.07.21. 05:00
Elhunyt a Linkin Park énekese

Az egész világ értetlenül állt Chester Bennington halálhíre előtt, pontosan egy évvel ezelőtt. Egy generáció példaképe, 6 gyermek édesapja hunyt el. A Linkin Park énekese saját maga döntött úgy, hogy véget vet életének, 41 éves volt.

Oops! Vivi porrá zúzta barátja telefonját…

Vivinek elege van abból, hogy Márk inkább a telefonját nyomkodja, mintsem vele töltené az időt. A lány nem teketóriázott, és csúnyán elbánt barátja telefonjával.

Barátok közt: döbbenetes titokra bukkan Tóbiás és Kristóf!

Egy évvel ezelőtt kifejezetten nehéz helyzetbe került az ex-tűzoltó, ugyanis édesapja, Frédi nem volt képes elfogadni fia másságát, és mindent megtett azért, hogy Kristófot jobb belátásra bírja. Ezzel talán megküzdöttek volna még a fiatalok, de mikor kiderült, hogy Frédi Tóbiás édesanyjával randizik, az már igencsak megdöbbentette őket.

Karola rájött, hogy kibe szerelmes a fia!

Miután Hajni újdonsült hódolója személyesen is udvarolni kezdett az Erdész lánynak, Jani féltékenysége nem ismert határokat. Ráadásul mikor Hajni elpanaszolta Karolának a fia „óvodás” viselkedését, az anyuka rádöbbent a lényegre…

A teljes adásért kattints IDE!

Hoppá! Piros lebukott Kornél előtt…

Mivel Piros ígéretet tett Kornélnak, hogy nem nyomoz többé utána, a fiú álmában sem sejtette volna, hogy az Erdész lány megszegi a szavát. Kornélt viszont a kórházból hívta a nővér, aki elárulta neki, hogy egy frufrus, pirospozsgás lány Rózsa felől érdeklődött…

Hűha! Piros leleplezte Kornél titkát!

Piros egy agyafúrt cselnek köszönhetően sikeresen bejutott a kórházba, és nem is telt bele sok időbe, hogy végre valahára nyomra bukkanjon. Útja egy lányhoz vezetett, de vajon ki lehet ő?

A teljes adásért kattints IDE!

A végzet elérte Sebestyén Balázst

Két évvel ezelőtt jelentettük be a hírt, hogy Sebestyén Balázs hamarosan kopasz lesz. Kiderült, hogy mindenről egy fogadás tehetett, és a korábban nagy dohányos Rákóczi Ferenc. Balázs nem csak fogadni mert rá, hanem fogadott is, hogy műsorvezető társa képtelen lesz három hónapig kibírni, hogy ne gyújtson rá.

Noémi szavai lesokkolták Hajnit

Hajnal éppen utolsó cuccait pakolászta Márk szobájában, amikor váratlanul valaki csengetett, mire ő ajtót nyitott. Nagy döbbenetet okozott a lány, aki a küszöbön fogadta...

Szabó Simon: „Biztos voltam benne, hogy végem”

Simon nem akarta elhinni, amikor a zsűri egy második esélyt adott neki. Nemcsak meglepte a zsűri döntése, de megtisztelve érezte magát. Viszont annyira szétesett már addigra, hogy elsőre fel sem fogta, mi történik.

Így fogadták Iliászt a Mandirigma törzs tagjai!

Iliász visszatérésére senki nem számított a Mandirigma törzsben! Ha kíváncsi vagy, hogyan fogadta őt Barbi, Szandi és Iliász, nézd meg a videót!

Előző rész (2017. augusztus 04.)

Ágnes sajátos módon akar pénzt szerezni Ludwignak. Vajon Emília ad egy új esélyt Félixnek? Kristóf ledöbben, mikor Sári bejelenti, hogy egy időre ideköltözne. Vajon sikerül Hannának és Ottónak kiszabadítania Juditot?

Dani Rolandnak:

Mikor Dani felhívja Grétát, és elmondja neki, hogy Roland áll az egész dolog mögött, a lány nem hisz Daninak. A srác mégsem adja fel, és hadat üzen Rolandnak: megesküszik, hogy egészen addig nem adja fel, míg ki nem deríti a teljes igazságot.

Döbbenet Kaliforniában


szerző:
2016.11.09. 08:10
Döbbenet Kaliforniában

Kaliforniába, Los Angelesbe kapcsoltunk, D. Tóth Andráshoz. Ez az állam hagyományos demokrata párti, most is ők nyertek, az emberek hangulatára azonban leginkább a döbbenet jellemző.

Nem bírta, az X-Faktor énekese feladta!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon jelentette be a nagy hírt Bozsek Márk. A fiút nem kellett bemutatnunk, ugyanis a híres Barátok közt sorozatból ismerhettük, ahol sokáig Fekete Szabi karakterét alakította. Egyszer gondolt egyet a színész, és benevezte magát a tehetségkutatóba. Hangja elvarázsolta a rajongókat, és a zsűritis. Viszont az öröm nem tarthatott sokáig, egy váratlan bejelentés mindenkit elszomorított. 

Mert a kedvenc alapanyag egy jó bikaherével lehet a legizgalmasabb

Kisebb döbbenet ült a versenyzők arcára, amikor megtudták, a séf egy plusz alapanyagot adott mindenki kedvence mellé. A kérdés már csak az volt, mi is az! Egyedül Laci sejtette, hogy mi pihen a tányéron.

X-Faktor: Kiült a zsűri arcára a döbbenet

Nagy meglepetések voltak a mostani X-Faktor válogató adásban. A mentorok arcára ezúttal az átlagosnál többször is kiült a döbbenet: olyan elképesztően hamis énekesek is voltak, hogy már Gáspár Laciék sem értik, hogy ők miért nem hallják magukat? Vagy a családjukban, baráti körükben senki se mondja nekik, hogy ezt nem kéne erőltetni?

Döbbenet és tanácstalanság

Gyanakvás és félelem. Egy Nizzában nyaraló magyar lány így jellemezte a közhangulatot, amit pénteken az emberek arcán látott az utcán. Híradónknak telefonon arról mesélt, neki is több óra kellett, hogy rávegye magát és lemerészkedjen az utcára. A legnagyobb probléma szerinte az információhiány.

Hihetetlen! – Mi történt Kim Kardashian nevelőapjával?

Burce Jenner pont egy évvel ezelőtt egy amerikai magazin címlapfotójával jelentette be, hogy nővé válása nemi átalakító műtétek, arcplasztikák és hormonterápiák után lezárult. Az egykori olimpiai bajnok tízpróbázót 4 órán belül 1 millióan kezdték követni az interneten. A változás döbbenetes.

Berényi Claudia belépője

A Berényi Kft. igen nehéz helyzetben van, úgy tűnik, lassan lehúzhatják a rolót. Aztán egy váratlan vendég mindent megváltoztathat.

Miklós szellemet látott? – Berényi Claudia meglepte a társaságot

Egy váratlan vendég zavarja meg a Berényi Kft. 25. évfordulójára szervezett partit. Ő pedig nem mást, mint Berényi Claudia.

Nóra meglátogatja Zsoltot a börtönben

A névtelen levéllel, Nóri azonnal Barthához rohan. Zsolt újra reménykedni kezd, öccse mégis életben van.

A pályatársak megdöbbentek Lajcsi letartóztatásának hírén

Többen azt hitték az interneten terjedő rosszindulatú pletyka, mások lehetetlennek tartják. Lagzi Lajcsi előzetes letartóztatásának hírét kollégái, a mulatós zenészek hitetlenkedve fogadták.

Következő rész (2015. szeptember 15.)

Vajon milyen ítélet születik Péter tárgyalásán? Bajba sodorja Alizt, hogy Luca hívására felbukkant a nyomozó Olívia? Ágnes döbbenten veszi tudomásul, mi a zongoratanár véleménye Liza tehetségéről.

A szurkolók tiltakoznak Dárdai távozása miatt

Még az is melepődött, aki kellő távolságtartással követi, szereti a focit. Dárdai Pál visszahívásának hírére a Hertha közösségi oldalát ellepték a magyar fanatikusok, hogy visszaköveteljék. Volt, aki cserét ajánlott és a korábbi kapitányt, Pintér Attilát küldené helyette. A Magyar Labdarúgó Szövetség pedig már be is mutatta az új szövetségi kapitányt.

Dárdai-döbbenet: a szurkolók visszakövetelik megmentőjüket

A labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Dárdai Pál 1 évet sem töltött pozíciójában, mert a Hertha Berlin nem engedélyezte, hogy klubcsapata mellett a magyar válogatottat is irányítsa. Az új kapitányt már be is mutatták a szurkolóknak. Kilyén Tamás riportja.

Tánya leváltotta csapattársát!

A sárga csapat teljesített legjobban az első feladat során. A megszerezhető előny most egy lehetőség volt: ha valamelyikük le szerette volna cserélni csapattársát, akkor most megtehette! Tánya pedig élt a váltás lehetőségével...

Egér a Blackberry's-ben!

Miközben Shelly és csapata a vacsorára készült Gordon Ramsay visszatért a Blackberry's-be, ahol váratlan vendég fogadta az ajtóban...

Egér fogadta a Blackberry's-ben Gordon Ramsay-t!

Gordon Ramsay a konyha ördöge a New Jersey-beli Plainfield-be ment, hogy felvirágoztasson egy Soul Food éttermet, amelyet vasököllel irányít Shelly nevű tulajdonosa.

Egyik csapat sem tudta tálalni az ételét!

Ilyet még nem láttunk a Konyhafőnök történetében.

Megölte feleségét, majd magával is végzett

Agyonlőtte a feleségét, majd magával is végzett szombaton késő este egy harminchat éves férfi a Baranya megyei Gödrén. A rendőrség eddigi vizsgálata szerint a házaspár a tragédia előtt veszekedett. A helyieket megdöbbentették a történtek, mert nyugodt, kiegyensúlyozott házaspárnak ismerték őket.

Az egész falut megdöbbentette a gyilkosság

Meggyilkoltak egy idős asszonyt a Somogy megyei Viszen. Saját házában támadtak rá, a helybeliek úgy tudják, hogy agyonverték. A rendőrség semmilyen részletet nem árul el.

A szerelem rabjai 12-05-29

A szerelem rabjai, 139. rész - Victoria és Conrado elmondja Tatinak az igazat, aki nagyon megdöbben. Rubi egyelőre nem szól Carlosnak a vidéki turnéról. Barbara dühös Guillóra, hogy cserben hagyta, elmondja Nicolasnak, hogy még mindig szereti. Paz megkéri Aliciát, mutassa meg, hol van a halott csecsemő sírja.

Te vagy az életem 11-03-03

Te vagy az életem, 171. rész - Quique összeomlik, mikor rádöbben, hogy mindenki tudott Martin és Monita viszonyáról. Kimberly beviszi a kisbabát a céghez. Debora egy óvatlan pillanatban elviszi magával sétálni. A gyerek felébreszti az anyai ösztöneit, és irigyli Constanzát, amiért annak három is van. Martin és Monita megtalálják Cristinát és végül lefülelik a gyermekrablókat. A kisbaba visszakerül az édesanyjához.

A néptáncosokat siratja egész Jászberény

Döbbenet, csend és fájdalom. Ez fogadta a Fókusz stábját Jászberényben, abban az intézményben, amely 3 tizenéves tagját gyászolja. A fiatal táncosok csütörtök éjszaka hazafelé tartottak, amikor elvétették a sávot és egy szembejövő járművel ütköztek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való