KERESÉS search-close

döntés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "döntés"

Csalódás: A gazda összetörte jelöltje szívét

A hölgy érzelmei már most komolyak és mélyek voltak, ám ez a gazdát egyáltalán nem befolyásolta döntésében.

Sokkoló: Laurát váratlanul érték Pisti gazda szavai

A lány, aki gazdáról gazdára jár, hogy megtalálja az igazit, most szembesült csak igazán azzal a ténnyel, hogy kiszemeltje pontosan mivel is foglalkozik.

Panni kellemetlen helyzet elé állította Gigit és Olivért

Egyelőre nem tudja Gigi eldönteni, hogy Adél szobáját kiadja-e valakinek, de úgy tűnik, nem is kell ezen sokáig rágódnia, ugyanis Panni egy érdekes ötlettel állt elő.

Első benyomás: Betti gazdasszony nem hitt a szemének...

A jelöltek külsőre és belsőre is teljesen különböznek egymástól. Habár Betti választotta őket, mégis tudtak meglepetést okozni számára.

Peti gazda hiába választotta ki, a lány inkább feladja az érte folytatott küzdelmet

Habár a gazda 3 helyett négy lányt vihetett volna a haza, az események mégis különös fordulatot vettek.

Drámai pillanatok: Peti gazda döntött a lányok sorsáról

Anikó engedélyt adott a gazdának, hogy négy lányt választhasson, csakhogy Peti azzal nem számolt, hogy ehhez mit fognak szólni a lányok

Roland gazda döntött: Sírva búcsúzott az egyik lány

Nehéz szívvel ugyan, de Rolandnak meg kellett hoznia azt a döntést, hogy kit küld haza – a választása pedig megríkatta a lányokat.

Szabolcs gazda bekérdezett: Edina

A gazda nem várt sokat, és az első adandó alkalommal belekérdezett a lány múltjába, aki kendőzetlenül válaszolt mindenre.

Laurát nem hatotta meg Szabolcs gazda döntése: Pisti gazda is kiválasztotta!

Miután Szabolcs gazda eldöntötte, hogy Laurát küldi haza, a lány nem esett kétségbe, ugyanis kiderült, hogy őt Pisti gazda is beválogatta.

Vandának végre teljesülhet a legnagyobb álma?

Egy váratlan hír megváltoztathatja Vanda eddigi életét, és jövőjét.

Levélbontás: Voltak olyan sorok, amik a gazdákat is sokkolták...

Ahogy kézbe vették a leveleket a gazdák, azonnal elvonultak a segítőikkel, hogy végig tudják olvasni a nekik szánt sorokat – az már biztos, hogy egyáltalán nem volt könnyű dolguk.

Kiderült, hogy miért a Méhecskének kellett lelepleznie magát!

Ha Puskás Petin múlik, nem a Méhecske veszi le a maszkot! Mutatjuk, mi alapján döntöttek a Nyomozók!

Kimaradt jelenet: Ezért lett a Tigris a leleplezett!

Extra videónkból kiderül, hogy a Nyomozók miért döntöttek a Tigris leleplezése mellett! Álarcos énekes vasárnaponként 19 órától az RTL Klubon!

Kimaradt jelenet: Ezért lett a Cica a leleplezett!

A Nyomozók döntése alapján a Cica fedte fel magát a legutóbbi adásban. Mutatjuk, hogy miért! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Handin múlt minden: vajon kit áldozott fel a csapatából?

Miután Handi, Matyi és Tamás lettek a jobb csapat, Handi konyhafőnökként eldönthette, ki megy egyenes ágon a döntőbe és kit küld vissza versenyezni…

Megható pillanat: Ákos nem engedi el János kezét!

A kék versenyzőnek most búcsút kellett mondania a versenytől, de itt még nem ért véget a séffel való közös munka…

Sándor Orsi:

A gyönyörű műsorvezető őszintén vallott arról, miért döntött úgy, hogy az anyaság mellett a karrierjét sem hanyagolja el.

„Átadni valakinek a kötényt, annál pusztítóbb érzés nincsen!”

Zsanett nemsokáig örülhetett annak, hogy Jenő beválasztotta őt a piros csapatba…

Ákos döntése miatt több versenyző is könnyekben tört ki

Katalin tányérja nem nyűgözte le a séfeket, így félő volt, hogy semelyik csapatba sem kerülhet be – a félelme pedig nem volt alaptalan.

Vanda elfogadja Konrád tisztességtelen ajánlatát

Úgy tűnik, a fiatal édesanya komolyan gondolta, mikor azt mondta, mindent megtenne azért, hogy a kisfiát újra lássa…

Luca meggondolja magát az abortuszt illetőleg?

Nagyon nehéz időszakot él át a fiatal lány, és amíg az egyik percben azt gondolja, meg fogja bánni a döntését, addig a másik pillanatban úgy érzi, mindennek így kell lennie – de végül mit fog lépni?

RENNER ERIKA: Hatodszorra mondták ki, hogy bűnös

Az egykori kórházigazgató még 2013-ban lúggal öntötte le volt barátnője nemi szervét. Majd pokrócba csavarta és életveszélyes állapotban magára hagyta az öntudatlan nőt. A férfi 11 évet kapott. Renner Erika szerdán azt mondta Híradónknak, megkönnyebbült, de a büntetőeljárás szerinte nem az áldozatoknak szól, hanem üzenet a társadalom számára.

Harminc éve az országgyűlési képviselők döntenek Magyarország államfőjéről

Éppen harminc éve döntötte el a Parlament, hogy Magyarország államfőjéről az országgyűlési képviselők döntsenek és nem népszavazás. Az államfőválasztás rendszere azóta sem változott. 1990 június 19-én egy másik fontos kérdés is naprendre került: milyen legyen az ország új címere? Koronás vagy Kossuth?

Visszavonta a veszélyhelyzetet az Országgyűlés

Elfogadta az Országgyűlés a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényt, valamint jóváhagyta a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló jogszabályt is kedden.

Több pénz kerülhet a SZÉP kártyára

Akár 10 ezer forinttal is többet kaphat júliusig egy munkavállaló a SZÉP kártyájára a kormány döntésének köszönhetően, mondta a híradónknak nyilatkozó szakértő. A miniszterelnök szerint a belföldi turizmus már nyáron beindulhat, ebben segíthet, hogy megnövelik a Széchenyi Pihenő Kártyára jóváírható összeg felső határát, és három hónapig elengedik a szociális hozzájárulási adót. Szakmai szervezetek szerint júliustól indulhat el a főszezon.

Bandi döntött: szakított Lucával

Mióta a fiatal lány bekerült az egyetemre, teljesen megváltozott, és ezzel egy olyan folyamat indult el a szerelmesek között, ami a kapcsolatuk végéhez vezetett.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Szomorú veszteség érte Gigit

Aliznak a Rózsa érdekében kemény döntést kellett hoznia…

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Vandának el kell hagynia Marcit?

Szinte már majdnem étlépték Kína határát Vandáék, amikor a régmúlt közbeszólt, és kiderült, a fiatal anyuka nem teheti be a lábát az országba. Így el kellett döntenie Vandának, hogy mi a fontosabb: Marci egészsége vagy önmaga.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

A Nyomozók döntöttek: ez a két álarcos jutott tovább!

A három párbajvesztes közül kellett választania Csobot Adélnak, Dancsó Péternek, Gáspár Lacinak és Sebestyén Balázsnak, hogy melyik kettő álarcost akarják látni a következő adásban.

A nyomozók döntöttek: közülük került ki a leleplezett

A három párbajvesztes közül kellett választania Csobot Adélnak, Dancsó Péternek, Gáspár Lacinak és Sebestyén Balázsnak, hogy melyik kettő álarcost akarják látni a következő adásban.

A nyomozók döntöttek: a Polip, a Krokodil és az Alien közül került ki a kieső

A három párbajvesztes közül kellett választania Csobot Adélnak, Dancsó Péternek, Gáspár Lacinak és Sebestyén Balázsnak, hogy melyik kettő álarcost akarják látni a következő adásban.

Nem képviselhetik az uralkodót, nem viselhetnek tisztséget, és közpénzt sem kaphatnak

Döntött a királynő: nem viselheti az "Ő királyi fenség" - címet unokája Harry, és felesége. Nem képviselhetik az uralkodót, nem viselhetnek tisztséget, és közpénzt sem kaphatnak, sőt még vissza is kell fizessék azt egy milliárd forintnyi összeget, amit az angliai kúriájuk felújítására költöttek. Harry herceg és Meghan Markle másfél hete jelentette be, hogy szeretnének önállóbb életet élni részben a tengerentúlon. Nem kell megijedni, nyomorogni ettől még nem fognak.

Mihálynak döntenie kell: család vagy birtok?

Károly nyiltan és határozottan a borász tudtára adja, hogy a saját kezében van a sorsa, csak választania kell, mi a fontosabb: Gyula vagy a szőlő.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Február elején tárgyal az Európai Néppárt a Fidesz tagságáról

Február elején tárgyal az Európai Néppárt a Fidesz tagságáról - erről a Népszava írt. A lap szerint elkészült a háromtagú néppárti delegáció - az úgynevezett "Bölcsek Tanácsának" - jelentése. Deutsch Tamás, a Fidesz EP képviselője az RTL Híradó kérdésére azt mondta: maguk döntenek majd arról, hogy a Fidesz tagja marad-e a pártcsaládnak. Azt azonban nem árulta el, hogy mikor és mi alapján.

Joe-nak döntenie kellett: kirúgta Dávidot

Joe-nak nem maradt más választása, a DJ Sport fitnesz érdekében felkellett függesztenie Dávidot…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Mik voltak a jó és mik a rossz döntések az X-Faktor mentorai szerint?

Mielőtt végett ér szombat este 2019 legnézettebb televíziós műsora és Magyarország ismertebb tehetségkutató showja, az X-Faktor, még egyszer leültünk a mentorokkal, hogy felelevenítsük az elmúlt hónapok legemlékezetesebb pillanatait.

Sztarenki Dóri egy valakit a döntőbe küldhetett

Miután a pirosak lettek a jobbak az első feladatban, a konyhafőnökük eldönthette, melyikük juthat máris a döntőbe. Vajon magát választotta vagy valaki mást?

Rubint Réka és Görgényi Fruzsi került a veszélyzónába

Az eredményhirdetéseken eldőlt, hogy Réka és Fruzsi teljesítettek a leggyengébben. Vajon melyikük kap még egy esélyt a zsűritől?

Irány az Élő show: ezt a két versenyzőt vitte magával egyenesen ágon Gáspár Laci

A mentor nehéz helyzetben volt, hiszen úgy érezte, „mindenki hatott rá”. Fel is tette magának a nagy kérdést: a szívére vagy az eszére hallgasson? Így döntött!

A mentorok döntöttek: Mariah Mama vagy Anti bácsi?

Miután Laci kiválasztotta a két Élő show-s versenyzőjét, a többieken múlott a harmadik 25+-os énekes sorsa. Ezúttal sem volt könnyű a mentorok döntése, ráadásul Alex ki is akadt Lacira…

Ez a két lány már biztosan ott lesz az Élő show-ban!

Könnyeikkel küszködve várták Bogi döntését a lányok, hiszen ők is érezték, hogy továbbjutásuk egyáltalán nem volt könnyű döntés mentoruk számára.

SZÍVSZORÍTÓ: Alettának és Cintinek búcsúzniuk kellett egymástól

A barátnők kálváriája a Mentorházban sem csillapodott, hiszen Bogi mindkettejüket a mentortársaira bízta.

Őket viszi Dallos Bogi az Élő show-ba!

Végül Bagdi Enikő, Dárdai Blanka és Huszár Aletta kerültek be a Lányok kategóriájába.

Ki legyen a Nyerő Páros? Ez alapján döntött a többi pár!

A játékból korábban kiesett párok félrevonultak, hogy megbeszéljék, milyen érvek szólnak az egyik és milyenek a másik finalista pár mellett.

Balázs gazda szerint Evelin átvágta őt!

Balázs gazda úgy döntött, hogy inkább hazaviszi Evelint, és végleg elbúcsúzik tőle.

Kiderült, hogy Zsolt gazda folytatja-e Anikóval!

Zsolt gazda Európa egyik legszebb és legnagyobb vízesésénél közölte a döntését Anikóval.

A párok döntése alapján a villa legőszintébb párosa nem más, mint...

A döntést Fehér Balázs közölte a párokkal. A legőszintébb pár cím tulajdonosa ezzel a sátorból a villába költözhetett.

Zsolt gazda: „Kitti mellett a múltam szól, Anikó mellett az új életem!”

Zsolt gazda meghozta a végső döntést, és hazaküldte az egyik lányt.

Botond és Dalma szenvedélyes csókban forrtak össze Tünde távozása után!

Botond gazda kendőzetlenül elmondta a véleményét Tündének, majd miután hazaküldte a lányt, érzéki csókban forrt össze Dalmával.

Evelin vagy Orsi? Balázs gazda döntött!

Balázs gazda végleg hazaküldte az egyik lányt, így végre kettesben lehet választottjával.

Nagy döntés előtt áll a tápiószentmártoni macsó, Zsolt gazda

Nem alaptalanul nevezik macsónak a tápiószentmártoni Zsolt gazdát. A randikon sokat tett azért, hogy kivívja magának ezt a jelzőt. Zsolt a lányok közül elsőként csókolózott Enikővel a kukoricásban, mégis ő volt az első lány, akit meglepetésre hazaküldött. A vasárnapi adásban láthatják Zsolt nehéz döntését is, kiderül, hogy melyik hölgy felé hajlik a szíve, Kitti, vagy Anikó maradhat nála?

Dávid döntése vitát gerjesztett a villában!

Többen nem értettek egyet Dávid párválasztáson hozott döntésével, és ennek hangot is adtak.

Panna úgy érzi, hogy Dávid megalázta őt mindenki előtt!

Dávid az utolsó párválasztáson Szintit választotta, így Pannának szingliként kellett távoznia a villából. A kieső lány teljesen kikészült!

Norbi három párkereső sorsáról döntött a párválasztáson!

Norbi egy olyan döntést hozott az utolsó párválasztáson, ami sokakra hatással volt.

Niki gazdasszony döntött: Jocónak vagy Norbinak mennie kellett

Nikinek nehéz döntést kellett hoznia: végül azt a férfit választotta, akivel hosszútávon is el tudta képzelni a jövőjét.

A fiúk döntöttek: csak egy új lány költözhetett a villába

A rapid-randikat követően a fiúk választottak. A bejelentésüket nemcsak Heni és Szandra várta nagyon, de a teraszon hallgatozó csajok is.

Zsani:

Zsani sokat töprengett Norbi és Bence miatt, végül Erik segítségét kérte a döntésében.

Norbié volt a végső döntés: Diána vagy Panna?

A fiú állt ki utoljára a pódiumra a párválasztáson, így rajta múlt a lányok sorsa. Vajon melyikőjük búcsúzott a villától?

Norbi:  „Két nő közül kellett választanom”

Vajon Norbi meglépi, amit Dianának ígért vagy pedig mégis bennt tartja a lányt? A Párválasztás meglepő fordulatokat hozott.

Ki csókol jobban? Viki meghozta a döntést…

Gergő vagy Roland? Roland vagy Gergő? A lánynak választania kellett kettejük között. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Botond gazdának nehéz döntést kellett hoznia: egy lánynak búcsúznia kellett

Miután Anikónak már elárulta döntését, Botond a lányoknak is elmondta, hogy kinek elsőként elhagynia a birtokát.

Zsófi a falhoz állította Tíciánt!

A fiú megpróbált taktikázni, de nagyon rosszul sült el…

Zsófi a szívére hallgatott ezen a párválasztáson!

Nem volt könnyű helyzetben a lány, hiszen el kellett döntenie, hogy a szívére, vagy az eszére hallgat...

Luna jött, látott és bizony párt is választott!

Úgy tűnt, nagyon senki sem lepődött meg a lány döntésén…

Tícián és Erik csúnyán kiosztották Tibit!

A fiúk nem kerteltek és Tibi szemébe mondták, hogy szerintük Zsani jogosan érzi magát megbántva.

Helga mégsem Norbit akarja?


szerző:
2019.09.26. 21:33
Helga mégsem Norbit akarja?

Kiderült, hogy a fiatal lány Danit is jobban megismerné, meg Tibit is...

Andi és Rajmi döntöttek: megalakultak az új párok!

A szerelmesek rendesen megbolygatták a villabeli kapcsolatokat. Erre te sem számítottál!

Vajon kivel megy randizni Luna?


szerző:
2019.09.25. 21:39
Vajon kivel megy randizni Luna?

A lánynak most lehetősége volt egy fiút választani a közelgő randevúra. A döntését azonnal közölnie kellett a többiekkel.

Rajmi nagy döntés előtt áll: Andi vagy Nia?

A fiú egész nap örlődött, és fogalma sem volt, mitévő legyen.

Szereplők, akiknek drámaian alakult a sorsuk

Sajnos nem csak a Love Island Gáborának drámája volt az első, amely könnyeket csalt mind a nézők, mind az adott műsor szereplőinek a szemébe. A Fókusz stábja összefoglalta az elmúlt időszak legdrámaibb pillanatait!

Újabb párválasztás: neki kellett elhagynia a Love Island villáját!

Egy fiú esett ki a játékból…

Kitti párválasztása egy valakit nagyon meglepett!

Két fiú közül kellett a fiatal lánynak választania...

Párválasztás: Helga most biztosra ment?

Nehezen, de végül Helga meghozta a döntést...

Nia párválasztása mindenkit lesokkolt!

A fiatal lány döntése teljesen ledöbbentette a játékosokat…

Vették a bátorságot és karriert váltottak

Hogyan és miért lesz egy egyetemi tanárból lakberendező, vagy hogyan és miért lesz egy PR-szakemberből bölcsődevezető? Azt mondják, egyáltalán nem bánták meg a döntésüket, de beszélnek arról is, milyen nehézségeket éltek át az új szerepben.

Eldőlt, hogy melyik három lány látogathatja meg Botond gazdát a lovardájában! C

Botond gazda döntött: Dalma, Eszti és Tünde volt számára a legszimpatikusabb a rapid randik során! 

Az eddigi legnehezebb döntés: Zsolt gazdának négy hölgytől kellett elbúcsúznia!

Zsolt gazda döntött és kiválasztotta azt a három hölgyet, akinél egy kis lángot érzett a beszélgetés során.

Misi gazdának döntenie kellett: kiderült, hogy kiket visz magával a Gúthi-erdőbe!

Misi gazda jobbnak látta, ha mindenkivel külön-külön leül, és így tudatja a lányokkal a döntését.

A fiúkon volt a sor, hogy párt válasszanak

A lányok nagy döntései után most Gábor, Erik, Tibi, Patrik és Tícián döntöttek, hogy kivel szeretnék egy párként folytatni a játékot. De mi lesz a sorsa a pár nélkül maradó hölgyeknek?

A Niki gazdasszony tanyájához vezető térképet csak három férfi érdemelhette ki!

Niki gazdasszony döntött, és három férfinak átadta a tanyájára vezető térképet, ezzel meginvitálva őket otthonába.

Balázs gazda döntött: őket viszi magával a tanyájára!

Balázs gazdának nehéz döntést kellett meghoznia: bár szíve szerint mind a hat lányt hazavitte volna magával, mégis csak hármat válaszhatott.

Belefáradtak a tárgyalásokba az EU-s tagállamok vezetői

Vasárnap délutántól hétfő délelőttig sem tudtak megállapodni tagállamok vezetői arról, hogy kik legyenek az Európai Unió új vezetői. Végül több mint húsz órányi tanácskozás után felfüggesztették a tárgyalásokat, mert a résztvevők már nem bírták tovább alvás nélkül. Kedden délelőtt újra összeülnek, hátha kipihenve többre jutnak.

Nádai Anikó: őszintén mesélt nekünk élete nagy lehetőségéről

A fiatal anyuka két évvel ezelőtt kapta meg élete egyik nagy lehetőségét: saját önálló műsort kapott. Az Anikó Show-ról pedig maga a műsorvezető vallott a Fókusznak pontosan két évvel ezelőtt.

TESZT: Melyik gazda/gazdasszony illik Önhöz a leginkább? Most kiderül!

Töltse ki személyiségtesztünket, és megtudhatja, hogy melyik gazda/gazdasszony illik Önhöz a legjobban!

Hiába jár le a határidő, nem rendezte a kormány a rokkantnyugdíjakat!

Az Alkotmánybíróság tavaly év végén mondta ki, hogy 2012-től törvényellenesen csökkentették a rokkantnyugdíjasok juttatásait. Ezután a kabinet megígérte, változtatnak a szabályokon, ez azonban nem történt meg. Az MSZP most a rokkantnyugdíjasok visszamenőleges kártalanításáról nyújtott be saját javaslatot. A kormány azt közölte: még vizsgálják az Alkotmánybíróság döntését.

Rékasi Károly: „Egy kicsit beledöglök!”

A Barátok közt színészének nehéz döntést kellett meghoznia...

Tisztességtelen ajánlat

Panna mindent megtesz családjáért: most például Kristóf legújabb adósságát próbálja elsimítani. Igen ám, de ezúttal nem akárkivel próbál egyezkedni...

Nem tudta az ellenzék megbuktatni Theresa May-t a parlamentben

Túlélte Theresa May kormánya az ellenzéki Munkáspárt bizalmatlansági indítványát. A képviselők csekély többsége annak ellenére szavazott bizalmat a miniszterelnöknek, hogy egy napja több mint kétszer annyian utasították el a Brüsszellel kialkudott Brexit megállapodást, mint ahányan támogatták. Theresa May most az ellenzékkel is tárgyalni akar arról, miként hagyják el az Európai Uniót.

Út-és hídépítésekről döntöttek

Minden autópálya érjen el a határig, és az ország bármely pontjáról legfeljebb fél órát kelljen autózni egy sztrádáig - ezt szeretné a kormány, ezért több út- és hídépítést nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségűvé nyilvánítottak. Egyebek közt megmegépülne az M6-os Bóly és a horvát határ, illetve az M3-as Vásárosnamény és az ukrán határ között.

Rozina, Bea és Pierre megtisztelőnek érezték, hogy visszatérhettek!

A Finálé napján újra kiegészült a háromtagú zsűri, hiszen Rozina, Bea és Pierre is segítettek nekik meghozni a nehéz döntést, hogy ki is legyen a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája győztese.

Király Peti lett a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája győztese!

A három órás főzés, a kóstolást és a zsűri hosszas vitáját követően megszületett a döntés. Fördős Zé bejelentette, hogy Peti nyerte meg a Konyhafőnök címet és a 10 millió forintot.

Bori véglegesítette a döntését Ákos és Roland között

Roland megerősítést kapott Bori döntését illetően…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ki jut egyenes ágon a döntőbe? Évi vagy Csocsesz?

A legjobban teljesítő csapat tagjai közül egy valaki már csütörtökön bejuthatott a döntőbe. Azonban a fordulat ezután jött: nekik kellett eldönteniük, ki legyen az.

A séfek között kitört a desszert háború?

Az értékelés alatt a két séf között kisebb ellentét alakult ki... nem értettek egyet abban, melyikük csapata oldotta meg jobban a desszertes kihívást. Végül Fördős Zé kezébe kerül a döntés?

Óriási felelősséggel és stresszel jár az egyik legjobban fizetett szakma

Sok stressz, még több felelősség és rengeteg kávé. A légiforgalom irányítók mégis egy teljesen más szemszögből mutatják be az egyik legjobban fizetett szakmát. Munkájukon több millió utas élete múlik, és minden váratlan helyzetre fel kell készülniük.

A kormány és a főváros együtt döntenek Budapestről

Aláírták a megállapodást, amely Tarlós István feltétele volt ahhoz, hogy újra induljon a főpolgármesteri címért. Ennek értelmében például plusz 80 milliárd forintot ad a kormány a hármas metró felújítására, és a későbbi fővárosi beruházásokról a kormány és a főváros együtt döntenek majd. Az ellenzék szerint ezzel Tarlós István kiárusította Budapestet.

Lili: „Rájöttem, hogy mi a helyes döntés”

Lili rájött, hogy bár Teddi jó helyen van Kareszékkal, Ő nem illik bele a családba…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Kiss Ramóna körbevezetett minket a mentorházban

A villa a legnagyobb rajongóknak már ismerős lehet, mivel 2012-ben már járt itt az X-Faktor. Ma este a lányokért és a 25 év felettiekért izgulhatunk, számukra dől el, hogy kik jutnak majd be az élő showba.

Fanni: „Szandinak megfelelési kényszere van!”

Robi, Fanni és Tomi értetlenül álltak Szandra döntése előtt, vagyis hogy Gábort vitte magával a piknikre.

Taktika vs. emberség: Gábor kezében a döntés, hogy eljutnak-e a hozzátartozók levelei a törzs tagjaihoz!

Gábor és Dávid döntés előtt áll: mindegyik játékosnak odaadják a szeretteik által írt leveleket, vagy csupán egy valakit jutalmaznak meg vele.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való