KERESÉS search-close

döntő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "döntő"

Eldőlt, kik versenyezhetnek tovább a Fináléban!

Handi könnyes szemmel búcsúzott a versenytől, eközben viszont a galérián két nagyon boldog finalista ízlelgette a gondolatot, hogy ők küzdenek meg a győzelemért a Fináléban!

Jenő Ádámnak: „Az én szememben tudsz, csak összezuhantál”

A döntős nagyon kikészült a segítője miatt, aki szerinte egyáltalán nem vette komolyan a közös főzést. Ádám emiatt elégedetlenül és nagyon feldúltan állta végig a kóstolást, ahol a könnyeit sem tudta visszatartani.

Ádám nem tudott tovább uralkodni magán: „András, menj innen!”

A piros versenyző a főzés elejétől kezdve próbálta jó irányba terelni Andrást, de segítség helyett inkább hátráltatásnak élte meg az ügyvéd jelenlétét: a végén pedig Ádám teljesen összetört.

Ismerős arcok a konyhában: három segítőt kaptak a versenyzők!

Nagy volt a csodálkozás, mikor kiderült, hogy az első feladatban nem egyedül fognak főzni a versenyzők, hanem mindenki kap egy kis segítséget.

Visváder Tomi: „Boldogan fejezem be ezt a versenyt!”

A piros csapat versenyzőjében azért volt némi csalódás, mikor azzal szembesült, hogy helyette Ádám mehet fel a galériára – de a tudat, hogy Michelin-csillagos séfektől tanulhatott, mindenért kárpótolta.

Tamás mentorával együtt pörgette ki a hátráltatását

Miután a piros csapat versenyzője megtudta, hogy ő kapja a hátráltatást, már csak a szerencséjében bízhatott, hogy nem a legrosszabbat pörgeti ki a keréken. Ezzel a félelmével pedig nem maradt egyedül…

Egyre keményebbek a feladatok: maratoni távot futottak a versenyzők

A szimultánfőzés végén Ákos a tálalásra helyezte a hangsúlyt, miközben a versenyzőknek többször oda kellett szaladniuk a séfhez, hogy a lehető legpontosabb, legszebb tányérokat vihessék majd ki a zsűrinek.

Megható pillanat: a zsűri nehéz szívvel búcsúzott Edittől

Hiába ért véget Edit számára a verseny, ő egy percig sem érzi magát vesztesnek, hiszen annyi élményt kapott a Konyhafőnöktől, amit sosem fog elfelejteni… de a séfek sem.

Edit étele borzalmas gyerekkori emléket idézett fel Jenőben

Ákos versenyzője úgy érezte, muszáj bebizonyítania, hogy tud pörögni a konyhában, ezért minél több alapanyagot szeretett volna felhasználni a főzés során, aminek azonban nagyon nem lett jó vége.

Handi ámokfutását már Ákos sem bírta szó nélkül

A versenyzőknek Jenő utasításai alapján, azaz diktálás után kellett megalkotniuk a tökéletes tányért: a szoros munkatempótól Handi többször bepánikolt, és végül szó szót követett.

Ő esett ki elsőként a Konyhafőnök Döntőjéből

Ugyan szomorúan búcsúzott el a séfkabátjától, Zoltán már most tudta: a verseny boldog és fontos emléke lesz az életének.

Handi: „Mindjárt pofán váglak ezzel a hallal, Ádám!”

A döntő hete nem indult túl jól Handinak, ugyanis ismét ő kapta a hátráltatást: a csalódottságát és az indulatát pedig nem tudta elrejteni.

Edit elsírta magát a Döntőben: „nem akartam csalódást okozni a séfnek”

A versenyző nem tudott megbirkózni a séfkabáttal járó nyomással és a főzés során teljesen szétesett mentálisan.

Előzetes: végre eldől, kik jutnak a Döntőbe! (09.11.)

Elérkezett a középdöntő utolsó napja, amikor eldől, kik csatlakozhatnak Handiékhoz a Döntőben.

Handin múlt minden: vajon kit áldozott fel a csapatából?

Miután Handi, Matyi és Tamás lettek a jobb csapat, Handi konyhafőnökként eldönthette, ki megy egyenes ágon a döntőbe és kit küld vissza versenyezni…

Mihalik Enikő és anyukája semmit sem tudnak kitálalni?

A modell és anyukája nagyon megcsúsztak az idővel. Minden elemük késésben volt és Enikő nagyon aggódott a tálalás miatt.

Kabát Peti végre elveszi feleségül Róka Adrit?

Az egykori versenyző megígérte Adrinak, hogy ha megtanul főzni, oltár elé állnak. Zé most kifaggatta őket, hogyan áll ez a terv jelenleg.

Sztarenki Dóri úgy féltette mindentől a húgát, mint egy anyatigris

Dóri anyukaként óvta húga minden lépését, félt tőle, hogy hozzá hasonlóan ő is megsérülhet bármelyik pillanatban. A kettejük közötti szoros kapocs tagadhatatlan volt.

Ezt örökölte Mihalik Enikő az anyukájától!

A szupermodell édesanyja nem is gondolta volna, hogy lánya bekerül a top 3 versenyző közé. Most arra is fény derült, hogy Enikő miben hasonlít annyira hozzá…

Kabát Peti volt Adri lelki támasza a verseny alatt

Róka Adri szerelmét hozta magával segítségnek, akinek – volt versenyzőként – már van tapasztalata a konyhában. Peti nem is tagadja, mennyire büszke párjára, de vajon hogyan osztják majd fel a feladatokat egymás között?

Sztarenki Dóri kikészült idegileg a szimultán főzéstől

Dóri nagyon elkeseredett, amikor már azt érezte, nem tudja utolérni magát főzés közben. Végül a séf odament hozzá, hogy segítsen neki, de Dóri már ennek sem tudott örülni a feszültségtől.

Az Éjjel-Nappal Budapest egyik sztárja búcsúzott a versenytől

Az eredményhirdetés végén András és Gábor álltak már csak a zsűri előtt, azonban egyiküknek búcsúznia kellett a konyhától.

Mihalik Enikő: „Aki hozzányúl a sütőmhöz, megverem!”

Enikő nem akarta, hogy megint eltűnjenek az elemei. Később azonban kiderült, hogy más problémákkal is meg kell küzdenie.

Sztarenki Dóri az összes kék versenyzőt hátráltatta

Sztarenki Dórinak lehetősége volt, hogy akár több versenyző főzését is nehezítse egy plusz desszert készítésével. Kemény döntést hozott.

Rácz Jenő kínjában nevetett: „András, te normális vagy?!”

András annyira sietett, hogy a sütőbe való szilikon forma helyett, valami teljesen mást vajazott ki... Jenő nem akart hinni a szemének.

Rácz Jenő diktált: „Akkora káosz van, hogy ilyet még nem láttam!”

A séf irgalmatlan tempóban diktálta, hogyan készítsék el az ételét a versenyzők. A sebesség miatt azonban szép lassan eluralkodott a pánik. A hurrikán közepe pedig András volt.

Sánta Laci zokogva búcsúzott a döntőtől

A döntő első napján Sánta Lacinak kellett elhagynia a konyhát. A színész sírva vallotta be, mennyit jelentett neki a verseny.

Mihalik Enikő és Sárközi Ákos kijátszották Jenőéket?

Ákos a kóstoláson nagyon elégedetten dicsérte versenyzője ételét, azonban Zének feltűnt valami turpisság.

Róka Adri óriási harcot vívott az idővel

Adrinak meggyűlt a baja a hamis wellingtonjával. A tészta fellázadt ellene.

Sánta Laci Sztarenki Dórinak: „Szedd össze magad!”

Sztarenki Dóri majdnem megbolondult a konyhában: semmi sem jutott eszébe, amibe pedig belekezdett, balul sült el…

A séfek meglepetéssel készültek a versenyzőiknek

Elérkezett a nap, amikor a legjobb hat versenyző megkapta mentoraiktól a séfkabátot.

Sztarenki Dóri egy valakit a döntőbe küldhetett

Miután a pirosak lettek a jobbak az első feladatban, a konyhafőnökük eldönthette, melyikük juthat máris a döntőbe. Vajon magát választotta vagy valaki mást?

 Ők a 2019-es X-Faktor döntősei!

A nézők szavazatai alapján Manuelnek kellett elhagynia a versenyt, így a döntőbe Ruszó Tibi, Zdroba Patrik és Vanek Andor jutott.

Manuel: „A döntőbe jutásért fogok küzdeni!”

A versenyző megfogadta, hogy nem adja fel, és olyan keményen fog harcolni, mint még soha.

Hogyan jutottak el a Love Island szerelmesei a döntőig?

42 nappal ezelőtt indult el hódító útjára a világ legsikeresebb párkereső műsora, a Love Island Magyarország! Vasárnap pont kerül a romantikus történetek végére és kiderül, hogy a négy fináléba került pár közül ki lesz az, aki győztesként távozik. A Fókusz Plusz riportjában felidézzük, hogy a szerelmesek hogyan jutottak el a döntőig!

Zsófit csúnyán kiosztották a játékosok

A pároknak választaniuk kellett, hogy kivel menetelnének szívesen a döntőbe...

A konyhafőnök: Ákos vagy Patrik lesz a befutó?

Mi kell ahhoz, hogy valaki tökéletes konyhafőnök legyen? Több héten át tartó fegyelem a pult mögött, tuti receptek kisujjból és kiskanálból. Valamint kreatív tálalási ötletek, hogy még véletlenül se tudjanak belekötni a séfek és még az utolsó zellerszál is a megfelelő helyen hajoljon! Na de ki képes erre? Nézd meg az esélylatolgatásról készült videónkat is: ITT!

Ma este már csak hárman küzdenek meg a Konyhafőnökben

Ma este már csak hárman küzdenek meg a Konyhafőnökben, a döntősöknek pedig nem egyedül, hanem a családtagok segítségével kell megbirkózniuk az akadályokkal. Hogy hátráltatni vagy inkább segíteni fogják a döntős versenyzőket a családtagok a Konyhafőnökben, az ma este a Fókusz után kiderül.

Ketrecbe zárt béka egy kis vérrel? Rácz Jenő főzött!

A pirosak mentora különleges étellel készült a versenyzőknek, a csavar sem maradt el: végig diktálta a döntősöknek a lépéseket. Vajon bírták Jenő fénysebességét?

Játékból készült a telefonos videó, bekerült a Cannes-i fesztivál döntőjébe

13 éves pécsi fiú kisfilmje a Cannes-i fesztivál döntőjében. Százados Ábel szerint csak játékból készült a telefonos videó, amikor unokatestvéreivel unatkoztak egy családi szülinapon. A "Soha" című, alig egyperces drámai videót nagybátyja nevezte be a Telefonfilmes Fesztiválra. Múlt héten derült ki, hogy beválasztották a döntőbe.

Rácz Jenő ezerrel készül a Bocude d’Or döntőre!

A Konyhafőnök séfje arra edzi a kínai csapatot, hogy a csúcs gasztronómia egyik legnagyobb versenyén győzedelmeskedjenek.

Ismét egy olimpiai bajnok a Konyhafőnök VIP döntőjében!

Kiderül, hogy Risztov Éva úszhat-e az örömkönnyekben is a Konyhafőnök VIP döntője után vagy ellenfele, Király Peti örülhet jobban. Peti csütörtökön kislánya segítségével főzött, Évinek az édesanyja segített döntőbe jutni.  

A Konyhafőnök VIP dobogósai a szeretteikkel főznek!

Peller Mariann, Risztov Évi és Király Peti lettek a gasztro reality legjobb három versenyzője. A Finálé előtt ráadásul kapnak egy kis erősítést is.

Risztov Évi: „Nem másokkal foglalkozom, hanem magammal!”

Zé felmérte egy kicsit a terepet, és megkérdezte a versenyzőktől, hogy szerintük ki megy haza a top 4-ből. Évi válasza rádöbbentette valamire a zsűrit!

Utolsó hajrájához érkezett A Konyhafőnök VIP – A séfek csatája!

Több hetes küzdelem után 40 hírességből már csak hatan maradtak versenyben – ők ma mind magukra ölthetik a hőn áhított séfkabátot. Sokan a verseny indulásakor ezt a momentumot tűzték ki célul, s most gyermeki örömmel lelkesednek érte.

Vajon ki lesz a 2018-as X-Faktor győztese?

Leültünk most, az X-Faktor fináléba jutott versenyzőkkel és felelevenítettük velük az elmúlt hónapok legfontosabb állomásait és történéseit. Következzen a top 3 útja a döntőig, avagy hogyan jutott el a győzelem kapujába: Tamáska Gabriella, az USNK és a Stolen Beat.

Ki jut egyenes ágon a döntőbe? Évi vagy Csocsesz?

A legjobban teljesítő csapat tagjai közül egy valaki már csütörtökön bejuthatott a döntőbe. Azonban a fordulat ezután jött: nekik kellett eldönteniük, ki legyen az.

Ez történt a Survivor Fináléja után a kulisszák mögött!

A Survivor Fináléján az online stáb kamerái tovább forogtak, így meglesheted, mi történt a kulisszák mögött, miután Dávid megnyerte a 2018-as túlélő show-t!

Ki lesz a túlélők túlélője: Fanni vagy Dávid?

Elképesztő küzdelmek útján - és árán - jutott a Survivor döntőjében Fanni és Dávid. Vajon, ki lesz a túlélők túlélője?

Ki nyerheti meg a Survivort 2018-ban?

Péntek este kiderül kié lesz a túlélő cím és ki viszi haza a 20 millió forintot a Survivor nyerteseként. A Story Extra stábja összegyűjtötte, milyen nehéz utat járt be a két finalista, Dávid és Fanni.

Istenes Bence szmokingban vezette a német döntőt

Bencét a német X-Faktor vezetésére pár hónapja kérték fel, azóta pedig már a döntőre is sor került. Bence szorgalmasan osztotta meg a szetteket - a hétvégi végső összecsapáson alkalomhoz illően szmokingot választott. Jó döntés! 

Vajon ki jut a döntőbe a Szenzációs Négyesben?

Már csak a húszasok és a harmincasok küzdenek meg egymással a Szenzációs Négyesben. A Fókusz riportere az esélyeket latolgatta a játékosokkal.

Fecsó: „Most már nem lehet azt mondani, hogy nem vagyunk Nyerő Páros!”

A 2018-as év Nyerő Párosa közvetlenül a finálé után adott exkluzív interjút, melyben elmondják, hogyan érintette őket a győzelem és hogyan emlékeznek vissza az elmúlt hetekre.

Kovács Dóri: „Felülmúltuk önmagunkat!”

Kovács Dóri és Tokár Tomi a Nyerő Páros fináléja után meséltek élményeikről és az utolsó megmérettetésről, ami során ismét bebizonyították, hogy igazi harcosok.

Sánta Laciék szavazata döntötte el, hogy ki a 2018-as év Nyerő Párosa!

A korábban kiesett párok szavazatai alapján dőlt el, hogy Gáspár Laciék vagy Vasvári Viviék nyerik a 2018-as Nyerő Párost.

Viviék nem győztek hálálkodni Gáspár Laciéknak a győzelmükért

Vivi és Fecsó szerint Gáspár Laciék nagyban hozzájárultak a győzelmükhöz, Lacit azonban váratlanul érte az utolsó szavazat, vagyis Sánta Laciék döntése.

Vajon ki lesz a Nyerő Páros?

Ma este eldől, hogy melyik sztárpár a legnyerőbb. Már csak Tokár Tomiék, Luxus Viviék és Gáspár Laciék küzdenek a győzelemért. Megmutatjuk a második évad legjobb pillanatait.

Egy ponton múlt, hogy melyik pár jutott biztosan a döntőbe!

Az utolsó állomáson sátorállítás várt a párokra. Miután mindenki végzett a feladattal, Balázs összegezte a párok egész napi teljesítményét, és kihirdette, hogy melyikük került biztosan a döntőbe.

Ki melyik párral szeretne a döntőbe jutni?

A párok a napot esélylatolgatással indították: vajon kinek milyen felállás lenne a legkedvezőbb a döntőben?

Gáspár Laci veszélyes párosnak tartja Ádámot és Bernit

Laci a legutóbbi kiszavazás során elmondta, hogy Nikivel Viviéket tartják a legnagyobb vetélytársuknak. A hallottak után Berni kiakadt Lacira, azonban az énekes elárulta, hogy ugyanúgy veszélyes párosnak tartja Ádámot és Bernit is.

Foci-vb: így ünnepeltek Zágrábban, Párizsban és Budapesten

Vasárnap lezárult a foci-vb 2018-as döntője. Franciaországban több tízezer ember vonult az utcára a győzelem napján, míg a vesztes horvátok is úgy ünnepeltek Zágrábban, mintha övék lenne a siker.

 

350 forintból főztek ebédet

3 fogásos menüt kellett főzniük a közétkeztetési szakácsverseny döntőseinek. Még, ha kevésnek is tűnik a valamivel több mint 300 forintos összeg, naponta fejenként ennyiből gazdálkodhatnak azok a szakácsok, akik iskoláknak, szociális otthonoknak főznek.

Az Atlético a bajnok!


szerző:
2018.05.17. 15:26
Az Atlético a bajnok!

Megvan az UEFA Európa Liga 2017/18-as szezonjának győztese: az Atlético Madrid 3-0-ra nyert az Olympique de Marseille ellen a lyoni döntőben.

Ma minden eldől!


szerző:
2018.05.16. 16:46
Ma minden eldől!

A kétszeres UEFA Európa Liga-győztes Atlético Madrid vagy az 1999-es és 2004-es szezon másodikja hódítja el idén a trófeát? Ma este kiderül az RTLII-n! 

Mi dönthet a Marseille-Atlético döntőben?

A 2017/18-as szezon a csúcspontjához érkezett; az Olympique de Marseille az Atlético Madrid együttesével találkozik az UEFA Európa Liga döntőjében. Vajon a lyoni „hazai pálya” segíthet ellensúlyozni a papíron meglévő háromszoros különbséget? Vajon a madridi csapat 2010 és 2012 után újra a csúcsra ér? Vagy a franciák az UEFA Bajnokok Ligája után behúzzák az EL-t is?

Francia-spanyol döntő az UEFA Európa Ligában

Az Atlético Madrid jutott be az UEFA Európa Liga fináléjába, miután hazai pályán 1-0-ra jobbnak bizonyult az Arsenalnál. A spanyolok a döntőben a Marseille-lel csapnak majd össze.

Főzz te is együtt a Séffel! Felkészültél?

Az első feladatban óriási lécet kellett megugrania a versenyzőknek: a Séffel főztek, ráadásul szimultán. Miközben a Séf haladt az étele elemeivel és magyarázott, a döntősöknek minden mozdulatát gyorsan követnie kellett.

Bulikázás az őltözőben! Így lazulnak a döntősök!

A versenyzők néha szeretnek egy kis zenével lazítani a főzések előtt. Ilyenkor együtt rappelnek, táncolnak és énekelnek az öltözőben. Vigyázat, őrületes bulihangulatod lesz tőle neked is!

A Séf aggódott Soviért...

Sovi egyre idegesebb lett a második feladatban, hiszen semmiképp sem szeretett volna kiesni a versenyből. Azonban a régi kapkodás és a bizonytalanság úgy tűnt, az útjába állnak. A Séf aggódva nézte végig, miket is készít a pultjában.

Emerencia tányérja kevés lehet a zsűrinek?

Emerencia sosem dolgozott még fürjjel, ráadásul nem állt össze a fejében a kész koncepció a tányérjáról. Erre Zé és a Séf is figyelmeztették, hiszen úgy látták: túl kevés elemmel készül az első feladatban.

Sovinál minden romokban hevert?

Amikor a Séf odament Sovihoz, hogy megnézze, hogyan is halad, megijedt: a mártás furcsa ízű volt és a kacsamáj is túlsült... Sovinak nagyon gyorsan ki kellett találnia egy B tervet.

A versenyzők megkapták a séfkabátjaikat!

Nagy utat tettek meg eddig, a Séf pedig elérkezettnek látta az időt arra, hogy mindenkinek odaadja a kiérdemelt séfkabátját. Ráadásul még egy-két tanáccsal és kedves gondolattal is készült a top 6-nak.

Emerencia felfedte a titkos kabala hangfaluk titkát!

Rengeteg kihívással kellett megküzdenie az eddigi úton, éppen ezért is örül annyira annak, hogy bejutott a döntőbe. A nagy hajtás és az állandó versenyzés mellett, azért kialakult egy-két vicces, sőt hangos rituáléjuk a társaival...

A top 6 volt Sovi legnagyobb álma!

A hullámvasút, ami az eddigi főzéseit jellemezte, és a hátrányok állandó leküzdése elrepítette Sovit a séfkabátig. Kicsit végigvettük vele a top 6-os erőviszonyokat és a finálés álmait is.

Vajon kik lehetnek Dóra legnagyobb kabalái?

Sosem indul el otthonról kislánya és a férje biztató szavai nélkül, olyan rituálé ez, ami nélkül sosem indul el reggel. Dóri nemcsak a szívének legkedvesebb versenytársairól, de a séfkabátról és magáról a döntőről is mesélt.

Máté: „Itt mindenki úgy gondol a kajára, mint magára az életre!”

Máté sokkal magabiztosabbnak és összeszedettebbnek érzi magát a séfkabátban, de abban is biztos, hogy egyik versenytársával sem lesz egyszerű a döntő, hiszen itt már mindenki nagyon erős. Vajon az általában nyugodt Máté mivel készül a főzések előtt? Elárulta!

Tomi a séfkabát mellett Máté barátságának örül a legjobban

Óriási összetartás és összhang szövődött a két fiú között, így a nagy versenyzésben tényleg jóbarátok lettek. A séfkabát megszerzése és persze a végső győzelem Tomi célja, de a kulisszák mögötti kis családot is ugyanúgy megbecsüli.

Máté:

Az összeomlás szélére kerültek A Konyhafőnök versenyzői. Az óriási nyomás, a feszültség, az egyre keményebb feladatok, na és persze a karnyújtásnyira lévő döntő mindenki idegrendszerét megviseli. Mátéét is.

Zsófinak meg kellett hoznia a nagy döntést!

A győztes sárga csapat konyhafőnökeként Zsófi kiválaszthatott egy embert a csapatából, aki egyeneságon a döntőbe jut. Sokáig gondolkodott, látszott rajta, hogy nehéz döntést kell meghoznia: végül magát küldte tovább.

RTLII Híradó 2018-01-26


szerző:
2018.01.26. 21:30
Óriási baki a szépségverseny döntőjén!

Két évvel ezelőtt óriási botrány volt a Miss Universe szépségverseny világdöntőjén: a műsorvezető rossz győztest hirdetett ki. A kolumbiai lányt percekig ünnepelték, majd a műsorvezető újra színpadra ment, így végül a lány kénytelen volt átadni a koronát a tényleges győztesnek, a Fülöp-szigeteki versenyzőnek.

Nézd vissza a 2014-es X-Faktor döntőseinek közös produkcióját!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon lépett színpadra a tehetségkutató négy döntőse, akik egy igen ütős közös produkcióval készültek az estére. Tóth Andi, Horányi Juli, Nagy Richárd és Le Quang Huy – Benji egy Marron 5 számmal lepték meg a közönséget és a nézőket.

Emlékeztek még? Toronymagasan nyert a Dirty Led Light Crew!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon volt a Hungary’s Got Talent döntője, melyre egy ország volt kíváncsi. Mikor ott jártunk, az eredményhirdetés után a győztesek még mindig sokkos állapotban voltak, amikor találkoztunk velük percekkel a döntő után. Azt elárulták, hogy szerintük az égiek keze is benne volt a mai eredményben. Persze azért a nézőknek is jutott egy adag hála és szeretet!

Ez történt az X-Faktor színfalai mögött

Már mindenki tudja, hogy mi történt az X-Faktor döntőjében, de vajon mi történhetett a kulisszák mögött? A Story Extra stábja ezt is megmutatja!

Ricco&Claudia lett a 2017-es X-Faktor győztese

Döntöttek a nézők: Ricco és Claudia az idei X-Faktor győztese, akik egy luxusutazás és az egy éven át havi egymillió forintnyi készpénznyeremény mellett további 10 millió forinttal lettek gazdagabbak: ezt az összeget zenei karrierjük beindítására fordíthatják. De itt nem ér véget az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató műsora, hiszen jövőre is lesz X-Faktor! 

Fókusz Plusz 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 18:50
A Konyhafőnök alatt kivel lettél jóban?

Kihez kerültek közel a verseny során a Konyhafőnök versenyzői?

Story Extra 2017-11-24


szerző:
2017.11.24. 15:40
Radics Gigiék ezerrel készülnek az X-Faktor döntőjére!

Hétvégén jön az X-Faktor döntője, és kiderül, ki lesz a győztes. Gigi azonban nem csak mentoráltjáért, Gulyás Rolandért izgul, hamarosan nagykoncertet is ad. Hogyan készül ennyi mindenre egyszerre? Erről mesélt Annáéknak.

Nézd meg a 26. napon készült ételeket!

Az első feladatban kiderült, hogyan is szereti a Séf elkészíteni a burgonyát: a döntősöknek szimultán kellett vele főzniük. A második feladatban már az őzpisztoly volt a főszereplő, ebből kellett főételt alkotniuk a versenyzőknek.

Lakatos Márk odavan a szexi séfkabátjaikért

A divatszakmában is örökérvényű darabok a military-s, egyenruhákat idéző ruhák, persze, a séfkabátnak magában hordozza a felelősséget is. Márk a versenyben próbál mindent megtenni a győzelemért.

Szabados Ági nehezen mutatja ki az érzelmeit

Persze, ez a mai kóstoláson megdőlt, hiszen könnyek között hallgatta Rozina szavait. Ráadásul alig hitte el, hogy ő kapta a döntő első előnyét. Hogy milyen volt séfkabátban főzni? Nemcsak erről, de a legerősebb versenytársairól is mesélt.

Horváth Éva álma valóra vált

Éva már az első évad döntőjét látva sajnálta, hogy ő nem jutott el a séfkabátig, pont ezért is volt számára óriási megtiszteltetés, hogy a második évadban elérte a vágyát. Persze, nem ez volt az egyetlen célja.

Anger Zsolték receptekkel szivatják egymást a kulisszák mögött

Zsolt szíve feldobogott, amikor megkapták a séfkabátot, hiszen már Nagy Ervintől is irigyelte. Persze a főzésen túl, a társaság miatt is imád a Konyhafőnök VIP része lenni. A kulisszák mögötti életük is eléggé kalandos, és mondjuk ki: gasztro-központú.

Bundy Gergő: „Lefőzök mindenkit!”

Gergő lenyugodott, amint magára húzhatta a séfkabátot, hiszen úgy érzi, ezen a ponton már egyáltalán nem ciki kiesni a versenyből. Ráadásul most már el is hiszi magáról, hogy tud főzni! Hogy kit tart a legnagyobb ellenfelének? Elmesélte!

X-Faktor: összeállt a döntős trió

Összeállt a 2017-es X-Faktor döntő triója. Megmutatjuk, hogy a korábbi szavazásoknál miként teljesített a top három versenyző. És beleshetnek Gáspár Laci produkciójának kulisszatitkaiba is.

A Konyhafőnök VIP a döntőhöz ért

Séfkabát orvosi céllal. A Konyhafőnök VIP a döntőhöz ért. A versenyzők már séfkabátban feszíthetnek, ami valakinek még a tartásán is javított! De mire jó még ez a ruhadarab?

 

Konyhafőnök VIP: egyre nagyobb a tét

Anger Zsolt, Bundy Gergő, Dobó Ági, Lakatos Márk és Szabados Ági. Ők öten már biztosan ott vannak A konyhafőnök VIP célegyenesében. De még van egy kiadó hely…

Konyhafőnök VIP: érkezik a döntő hét

Öt sztár hamarosan séfkabátot kap. Jön a döntő hét a Konyhafőnök VIP-ben! Arra senki sem számított, hogy még valaki csatlakozik hozzájuk. Ráadásul nem is akárki! Az első évadból tér vissza öt híresség, akik közül egy valakinek lehetősége lesz arra, hogy megkavarja a mártást.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való