KERESÉS search-close

düh

85 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "düh"

Feldühítette a mindig visszafogott Szabinát a vállalkozó múltja

"Nem hiszem el!" - közölte Szabina Istvánnal, miután meghallotta, hogy mit tett korábban a vállalkozó.

 

Aliz dühében óriási őrültséget csinál

Teljesen összeomlik Aliz, mikor meglátja Krisztián katonai egyenruháját.

Szonja végzetes hibát követ el

A szakítás óta a fiatal lány egyáltalán nincs jól lelkieg, így egy óvatlan pillanatban olyat tesz, ami szinte visszafordíthatatlan...

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Tícián önmagán vezette le a feszültséget

Zsófi és Rajmi veszekedése után Tíciánban is felgyülemlett a harag. Nem bírta tovább puszta szavakkal…

Nincs megállás: Zsófi és Tícián torkaszakadtukból üvöltöztek egymással

A fiatalok szinte egész nap vitatkoztak. Csak úgy repkedtek a szidalmak…

Jocit elöntötte a düh: a férfi tört-zúzott Niki gazdasszony tanyáján!

Norbi elhívta Nikit sétálni, amit Joci nem nézett jó szemmel. A férfi féltékenységében tört-zúzott, és visszavágót tervezett.

Összeomlott a Drága örökösök Katája!

Kata és Robi között már régóta ellentétek feszültek, aztán belecsöppent a helyzetbe Polli is, így nem csoda, hogy Kata majd felrobbant, amikor mindketten megjelentek... A teljes epizódot ide kattintva nézheted vissza!

Ajajj! VV Vivi teljesen kifakadt villatársaira…

A 18 éves lány nem tudta visszafogni érzelmeit, és őszintén elmondta véleményét Reni, Zsuzsu és Greg hármasáról…

Roland szinte őrjöng a féltékenységtől

Bori mindent elkövet, hogy megbántsa Rolandot, ráadásul ennek érdekében egy kegyetlen tervet is kieszelt…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Barátok közt: Hanna vs. Balázs!

A fiatal lány és a Berényi ifjonc között már régebben is több volt, mint barátság. Sőt, Balázs legutóbb úgy lépett le, hogy szinte szó nélkül hagyta faképnél Hannát. De az már biztos, hogy öt évvel ezelőtt is volt némi probléma közöttük, ugyanis Hanna a Rózsában hatalmas jelenetet rendezett az ifjabb Berényi miatt.

Szilvia: ˝Most a legszívesebben felgyújtanám ezt az egész kócerájt!˝

A korábban sikeres üzletasszony magába roskadva vette tudomásul, hogy egy korszak lezárult. Bánatát pedig természetesen Péterrel osztotta meg telefonon.

Ajajj! Téboly a stúdióban!


szerző:
2018.02.26. 18:00
Ajajj! Téboly a stúdióban!

István a szerelmi háromszögét szeretné tisztázni. A férfi képtelen feldolgozni, hogy barátnője, Kati István saját unokatestvére miatt hagyta el őt. A rokoni kapcsolat miatt óriási családi belháború bontakozott ki, ami Anikónál sem csillapodott. A durva szócsatát és köpködést most teljes egészében láthatjátok.

Berényi Júlia: „Mekkora egy bunkó vagy!”

Tóbiás jól érezte, hogy Juli igazából nem Balázsra haragszik, hanem Miklósra, és most az is kiderült, hogy pontosan mi a harag oka.

Ildikó: „Tudtam, hogy ez az egész csak egy színjáték”

Miután Jani elszórta Béla utolsó forintját is, a fiú összeszedte magát, hogy bevallja a bűnét. Az ügyvéd alig tudott hinni a fülének, és nem tudta leplezni a dühét, ráadásul szerencsétlenségére Ildikó is rájuk nyitott…

A teljes adásért kattints IDE!

Botrány! Hajni tönkretette Márk és Angéla

Miután Hajni tudomást szerzett nővére aljas húzásáról, alig várta, hogy Márk is tisztán lássa a helyzetet. A lány attól sem riadt vissza, hogy jelenetet rendezzen a Büróban. Vajon hogy reagál erre a srác?

A teljes adásért kattints IDE!

Berényi Miklós: ˝Teljesen alkalmatlan vagy”

Juli sejtette, hogy magára haragította Miklóst, de hogy ennyire, azt senki se gondolta volna.

Natasa súlyos döntést hoz édesanyjával szemben!

Emília nem akar hinni a fülének, és nem akarja elhinni lánya kérését.

Bundy Gergő földhöz vágta a tányért dühében

Gergő a főzés vége felé szembesült vele, hogy nem tudja kinyomni a cumiból a pestóját. Annyira felidegelte magát, hogy késsel esett neki a műanyagnak, később pedig tehetetlenségében elhajított egy tányért is.

Nézd meg te is Berényi Bandi ámokfutását!

Miklós biztosan nem sejti, hogy egy szörnyű lavinát indított el.

Ez volt a Barátok közt legemlékezetesebb pillanata!

Két éve történt, hogy Berényi Miklós és Balohg Nóra kislánya, a kis Timi dühében és csalódottságágában Illés Juli autójába kígyót rejtett. A bökken csak az volt, hogy azt az autót pont nem Juli vezette, mikor kitört a baj.

Következő rész (2017. augusztus 29.)

Mesi rendőr apja elzavarja Bécy embereit a hajóról. Mikor Paula tudomására jut, hogy Tamás a háta mögött már talált is egy lakást, dühbe gurul. Az esti koccintáson már forr a levegő Tamara és Joe között.

Előző rész (2017. augusztus 25.)

Piros váratlan állásajánlatot kap a Rózsa bisztróban. Aliz dühében meggondolatlan döntést hoz. Nóra hozzálát a tárgyalási stratégiája kidolgozásához. Attila rájön, Ludwig hol tartja fogva Lizát.

Következő rész (2017. augusztus 25.)

Piros váratlan állásajánlatot kap a Rózsa bisztróban. Aliz dühében meggondolatlan döntést hoz. Nóra hozzálát a tárgyalási stratégiája kidolgozásához. Attila rájön, Ludwig hol tartja fogva Lizát.

Tóbiás: „Gátlástalan, önző, szemét vagy!”

Úgy tűnik, Ádám és Tóbiás barátsága a végét járja…

Következő rész (2017. július 06.)

Gábor továbbra is próbál hűvösen viselkedni Zoéval. Evelint dühíti, amikor Linda Emmára hagyja fiát egy időre. Bori átmenetileg kiutazik az anyjához és testvéréhez Franciaországba.

Lali összezavarodik Ede és Vilma békülésétől

Lali elmegy inni Joe-val és Gáborral, de amikor felugrik Vilmáért, hogy őt is magával vigye, intim pillanatban találja Edével. Lali teljesen megzavarodik, és nem tudja, hogy örüljön vagy idegeskedjen amiatt, hogy a szülei esetleg kibékülnek.

Barbi nemcsak Mírát, de Joe-t is elveszíti?

Joe belátja, hogy Barbinak igaza van, és bár megszakad a szíve, muszáj elbúcsúznia Mírától. Joe nem tudja, hogy képes-e megbocsátani Barbi akcióját, és lelép az összepakolt cuccaival az éjszakába.

Adrienn:

A feleség ismét mást választ kapott férjétől, mint amire számított, amikor feltette neki a kérdését. Doma most is higgadt tudott maradni, viszont Adriennél elszakadt a cérna...

Fatma szultána döbbentes bejelentést tesz! Jön az újabb gyermekáldás?

Hürrem mindig is odafigyelt arra, hogy rajta kívül más hölgy ne fekhessen bele az uralkodó ágyába.  Amióta Fatma szultána a palotában van, kicsit megváltoztak a dolgok, és egy új ágyas látogatja Szulejmánt esténként. Az eredmény nem váratott sokat magára, ugyanis a gyönyörű háremhölgy várandós lett magától a szultántól.

Ede maga ellen fordítja Lalit

Niki titokban elviszi a görényeket állatorvoshoz – és rossz hírrel tér vissza: mindkét jószág életveszélyben van. Lali iszonyatosan padlón van, és bejelenti Edének, hogy ha a görények nem élik túl, akkor az ő útjaik örökre elválnak.

Istenes Bence:

Bence azzal poénkodott, hogy már három fele áll az agya, Zsuzsa pedig segített Zitának beüzelmelni a sütőt. Később a lányok megnézték, mennyire főtt meg a karalábé, és úgy döntöttek, visszateszik még pár másodpercre, hátha az segít.

Berényi Bandi nem tréfál, ha Miklósról van szó

Juli egyre csalódottabb, ugyanis cégtársa, Miklós egyáltalán nem veszi komolyan őt. Bandi mikor ezt megtudja, úgy dönt, nem hagyja annyiban. 

Ákos:

Zsuzsa szerint óriási káosz volt a konyhában, és végig nagyon izgultak. Ákos szerint a pepecseléssel és a húzgálással ment el rengeteg idő, de az anyuka szerint az ízzel nem lesz gond.

Gyuri és Károly dühbe gurult az interneten eladott répa miatt

Gyuri az internetnek hála könnyedén megszabadult a szöges répáktól, azonban a polgármester irodájában felvett jelenet nem volt ennyire zökkenőmentes...

Márk:

Márk reggel felmondott a klubban, Paula pedig ezerrel készült az utazásra. A lány úgy döntött, hogy az albérlet lakóinak is elmondja a nagy hírt, és házibulival ünnepelték meg a költözést, de Márk felbukkanása mindent megváltoztatott.

Adri Karola otthonába költözik

Amikor Karola apja megjelenik Bécy villájában, haza akarja vinni Adrit, de a tetováló lány csak azért is dacosan megvédi a testvérét: kishúga mégis nála maradhat!

Berényi Attila még sosem volt ennyire féltékeny! – VIDEÓ

Úgy tűnik, Juli és férje között egyre nagyobb a szakadék, és a bizalomról már egyáltalán nem beszélhetnek. Szinte biztos volt, hogy előbb vagy utóbb a féltékenység is felüti a fejét, ami még jobban megtépázza majd a házaspár kapcsolatát. Hova fog vezetni mindez?

Levi  bevallja: beleszeretett Evelinbe

Miután Evelin és Levi között újra szexre kerül a sor, a lányban felébred a gyanú, hogy Levi érez valamit iránta. Levi végül este kiborul, és keményen kiosztja Evelint.

Tivy őrjöngött Zseraldin miatt

Dávid visszatérése vegyes érzelmeket váltott ki a villalakókból, de Tivy kirohanására valószínűleg senki sem számított...

Mindenki Tivy szemébe mondta az őszinte véleményét

Mivel Tivy majdnem feladta a játékot, ezért itt volt az ideje, hogy összeüljenek a villalakók, és elmondják a véleményüket a srácról.

Karola sajátosan dolgozza fel a gyászt

Karola belül szenved a gyermeke elvesztése miatt, de nem engedi, hogy a lakótársai segítsenek neki. A lány nem tudja, hogyan élje meg a bánatát…

Rüsztem: „Az enyém lesz!”


szerző:
2016.08.03. 22:35
Rüsztem: „Az enyém lesz!”

A pasa ezt a kijelentését véresen komolyan gondolta, hiszen valóban jól mondta Nigar, ha Mihrimah szultánáról van szó, a férfinek minden érzése kiül az arcára. 

Cintia soha nem látott indulatot váltott ki Attilából

Gábor szerette volna, ha békés módon megbánnák eddigi hibáikat a farmerek és bocsánatot kérnének egymástól. Ez jó ötletnek tűnt, és az elején még nem is lett volna ezzel probléma, ám sajnos elszabadult a pokol, amikor Attilára és Cintiára került a sor.

Illés Peti: „Forduljon fel mindenki”

Túl sok minden nyomja Peti vállát, aki a feszültséget némi droggal próbálja csillapítani, de nem tud megnyugodni. Mikor összefut az udvaron a többi lakóval, nem bírja megállni, és kioszt mindenkit.

Illés Peti: „Forduljon föl mindenki”

A düh és a harag sosem jó tanácsadó, pláne ha némi droggal párosul. Az eredmény jól látható, Peti ámokfutása rémisztő és szomorú.

A szultána szavai nagyon megdöbbentik Szulejmánt

A szultána még sosem volt ennyire kétségbeesett, ugyanis még sosem vette a bátorságot, hogy Szulejmán előtt gyanúba keverje az uralkodócsaládot. 

Peti megtudja, hogy Attila félrelépett

Ottó véletlenül megsejti, hogy Attila és Nóra összegabalyodtak. A fiú az elején még bizonytalankodik, hogy elmondja-e Petinek, de végül győz az igazság.

Mérgelődünk – Ádám, hogy tehettél ilyet!

Végre, elkészültek a fotók, amiken Ádám már hetek óta dolgozott. A kész remekműveket gyorsan meg is mutatja egy szakmabelinek, aki viszont nincs elájulva a képektől.

Mahidevran meglátogatja Hatice szultánát

Mahidevran meglátogatja Hatice szultánát, hogy részt vegyen a gyász fájdalmában, közben más is szóba kerül.

Ludwig: „Az én fiam halt meg!”

Szorul a hurok Liza körül, és ezt bizony Ági is érzi. Olyan dolgokat tesz meg a lánya biztonságáért, ami már túlmegy minden határon, és amit már Ludwig se tud megállni szó nélkül.

A Szultána hidegvérrel mindenkit eltávolítana

Hürrem hatalmát immáron senki, és semmi se tudja befolyásolni. Ibrahim távozásával megállíthatatlan lesz a szultána.

Szulejmánnak szembe kell nézni az özvegy Haticevel

A pasa halálhíre mindenkit letaglóz a palotában, de az özvegy Hatice fájdalmával semmi sem érhet fel. A szultána azonnal az uralkodóhoz siet, hogy megkérdezze, mi történt Ibrahimmal.

Júlia bátor lépésre szánta el magát

Juli bizonyára nem gondolta volna, hogy milyen komoly helyzetek elé lesz állítva a zárkában, és valószínű arra végképp nem, hogy az erőszak néha jót is szülhet. Szerencsére, időben vette észre a dolgoknak a súlyát, és merész lépésre szánta el magát.

Hanna féltékeny Lilire


szerző:
2016.03.01. 21:25
Hanna féltékeny Lilire

Hanna nem nézi jó szemmel Ádám, és Lili közt kialakult kedves viszonyt. A lány ki is borul.

Hanna gondolkodás nélkül kidobja Lilit

Hanna féltékenységi rohamot kap, és ennek következtében kidobja Lilit az utcára.

Hanna gondolkodás nélkül kipenderítette Lilit

Hanna azonnal befogadta hontalan volt osztálytársát, mikor véletlen rálelt az utcán. Jól is alakultak a dolgok, addig, míg az újságíró lánynál elszakadt a cérna, és borított mindent. Hogy mi történt? Nézzétek!

Ludwig ölte meg Róbertet?


szerző:
2016.02.16. 16:30
Ludwig ölte meg Róbertet?

Robi halálának körülményei sokkal zavarosabbak, mint azt gondolnánk. Nem elég, hogy Juli magára vállalta a gyilkosságot, most Miklós áll elő azzal a gondolattal, hogy a tettes nem lehet más, mint Ludwig.

Hürrem vs. Ibrahim – Második menet

A szultána és a pasa harca már mindennapos, nincs benne semmi meglepő. De mi van akkor, ha véletlenül szemtől szembe találják magukat a palota folyosóján.

Hürrem elveszti a fejét


szerző:
2016.02.12. 15:17
Hürrem elveszti a fejét

Hürrem kiakad, mikor megtudja, Ibrahim pasát felmentette a bíróság, és megúszta a dolgot.

Hürrem és Ibrahim újabb csatája

Hürrem és Ibrahim újból csatába száll. A fődíj viszont nem más, mint élet, vagy halál.

Ludwig megfenyegeti Nórát


szerző:
2016.02.08. 21:20
Ludwig megfenyegeti Nórát

Ludwig nem fogja vissza magát, olyan dolgokat vág Nóra fejéhez, amit később igencsak megbánhat.

Mi lesz most? Ludwignak befellegzett?

Még mindig nincs érdemleges fejlemény Robi halálával kapcsolatban, emiatt a Mátyás király tér lakói között a feszültség egyre csak nő. Úgy tűnik, Ludwignál végképp betelt a pohár, és olyat tesz, amit talán még maga is meg fog bánni.

Kegyetlen bosszú: döglött hallal töltötte fel volt pasija jakuzziját az elhagyott nő!

A 35 éves Zoe Jackson-t három hónap után azért hagyta ott milliomos szeretője, mert kiderült, hogy hat gyereke van! A lepattintott nő nagyon begurult a döntés miatt, melyet aztán egyedi módon torolt meg: döglött makrélával és halbelsőséggel töltötte meg a férfi medencéjét!

Következő rész (2016. február 3.)

Hanna vajon továbbra is azon dolgozik, hogy szétválassza Pétert és Renátát? Attila megtudja, hogy Ágnes miért dühös rá, Nóra pedig magánnyomozásba kezd Róbert halálának ügyében.

Nóra, mit csinálsz?


szerző:
2016.01.22. 15:15
Nóra, mit csinálsz?

A megözvegyült Nóra számtalanszor volt már szörnyen nehéz helyzetben, de a mostani talán a legmegrázóbb a számára. A gyász súlyos perceiben az ügyvédnő hoz egy döntést, amin Miklós nagyon meglepődik. Őszintén? Mi is!

Ez történt a 40. héten


szerző:
2015.10.02. 22:00
Ez történt a 40. héten

Tóbiás és Ádám befejezik a fitnesz DVD-t, és Tóbiás Péterrel akarja bemutatni az edzésterv sikerességét. Liza megtudja, hogy ki az igazi apja. Mit tesz most? Zsolt hamis üzenetet kap, amely komoly veszélybe sodorhatja a szabadságát, és elhatározásra jut. Mire Krisztián és Rudi rájön, hogy mi áll a háttérben, addigra már késő. Miklós és segítője megszerzik azt, amire már rég óta vágynak, és üzleti ajánlatot tesznek Ritának. Vajon ő mit választ? Júliát feldühíti Timi, és olyat tesz, ami nem várt következményekkel jár, így Timi bosszút forral, ami nem csupán másokon csapódik le, de súlyos következményekkel jár.
 

Csalódott és dühös Quaestor-károsultak

Csak a töredékét kapják egyelőre a remélt összegnek, ezért sokan csalódottak a Quaestor károsultjai közül. A legtöbben arra számítottak, hogy 6 millió forintig már most megkapják a pénzüket. Csakhogy a Befektető-védelmi Alap egymillió forintig fizeti a teljes kárösszeget, egy és hatmillió között pedig csak a betét 90 százalékát. Ráadásul a Quaestor esetében csak a fiktív, vagyis nem létező kötvények után. Így van, aki a befektetett összegnek a töredékét kapja. A Buda-Cash-ügy károsultjai még rosszabbul jártak: sokan eddig egyetlen fillért sem kaptak.

Dühödten fogadták az egyezséget

Dühödt reakciókat váltott ki Görögországban a hajnali brüsszeli megállapodás, amely lehetővé teszi, hogy Athén újabb hitelekről tárgyalhasson. Az eurozóna tagállamainak vezetői, élükön Németországgal ugyanis már azért is kemény megszorító intézkedéseket követelnek, hogy egyáltalán leüljenek tárgyalni az újabb mentőcsomagról. A 17 órán tartó megbeszélésen Alekszisz Ciprasz kormányfő szinte minden eddigi célját feladta, ráadásul a reformokat szerdáig el kell fogadtatnia a görög parlamenttel úgy, hogy azt saját pártjából is többen ellenzik.

Brad Pitt feldühítette Jesse Metcalfe

A Dallas szereplője megosztott Brad Pittről és fotót, melyen a másik színész egy motoron száguld.

Stresszlevezetés – másképp

Az új módszer lényege, hogy akik dühösnek vagy stresszesnek érzik magukat, addig vagdosnak például a falhoz valamilyen tárgyat, amíg elszáll a feszültségük. Persze mindezt egy erre a célra kiépített helyiségben.
 

Fókusz 13-09-12


szerző:
2013.09.12. 19:45
Fókusz 13-09-12

Fókusz: Tomboló düh – VV Zsuzsi most először nézett szembe azzal, hogyan viselkedett a villában, nem hitte el, amit látott. Szívszorító fájdalom – Beáta egy rutinműtétre feküdt be a kórházba. Mi történhetett, ami miatt nem lehet gyereke? Szatírvadászat – Üldözőbe vettük a Margitsziget mutogató bácsiját. Jó tanácsok azoknak, akik nem kívánnak találkozni a szatírral.

Robbanó indulatok: hogyan küzdjünk ellenük?

Ha a düh és az adrenalin egyesül, akkor vadállattá válhat bárki, bármelyik óvatlan pillanatban. Ám mindenki le tudná ezt győzni, csak igazán akarni kell. VV Zsuzsi, Joe és még sokan mások is képesek voltak szembenézni tetteikkel.

A szerelem rabjai 12-05-29

A szerelem rabjai, 139. rész - Victoria és Conrado elmondja Tatinak az igazat, aki nagyon megdöbben. Rubi egyelőre nem szól Carlosnak a vidéki turnéról. Barbara dühös Guillóra, hogy cserben hagyta, elmondja Nicolasnak, hogy még mindig szereti. Paz megkéri Aliciát, mutassa meg, hol van a halott csecsemő sírja.

A szerelem rabjai 12-05-24

A szerelem rabjai, 137. rész - Juan Manuel dühös Conradóra, mert azt gondolja, hogy rossz szándékkal közeledik Tatiana felé. Barbara és Tango lesznek Mia keresztszülei. Rubi és Carlos felvállalják a kapcsolatukat. Conrado eldönti, hogy elmondja Juannak az igazat, ám Sandra megjelenik a házban, és kiderül hogy ő Conrado felesége.

A szerelem rabjai 12-05-23

A szerelem rabjai, 136. rész - Paz féltékeny Sandrára. Victoria ki akar békülni Carlosszal, de a férfi a láthatást akarja tisztázni. Ruben megzsarolja Carolinát és Alejandrót. Barbara riportereket hív a céghez, Paz mérges, hogy nem szólt erről neki.

A szerelem rabjai 12-04-13

A szerelem rabjai, 110. rész - Juan és Paz felfedik a kapcsolatukat, nem törődve senkivel. Tatiana nagyon mérges. Milagros Nicolasnál lakik, a nő bepróbálkozik, de a fiú ellenáll. Carlos beteg, Victoria ápolja őt. Carlos azt mondja neki, hogy szereti. Inés visszaviszi Santiagonak a lakása kulcsait. Santiago felajánlja neki, hogy odaadja a lakást, ha szétválassza Nicolast és Barbarát, Ines visszautasítja. Alejandro elkezdi a rehabilitációt. Barbara visszamegy Nicolashoz, de ott találja Milagrost. Paz kinyomozza, hogy annak a lánya, akit Juan véd, nagyon csinos. Féltékeny lesz, mert Juan azt mondta róla, hogy csúnya.

A szerelem rabjai 12-03-08

A szerelem rabjai, 87. rész - Barbara rányit Pazra és Juanra. Paz beszél vele, de a lány nagyon mérges. Victoria szerelmet vall Carlosnak. Tango arra kéri Carolinát, hogy csináltasson DNS-tesztet, mert lehet, hogy ő az apja. Santiago elmondja Victoriának, hogy a nevére veszi Gabrielát. Victoria nem mondja el senkinek. Paz és Tatiana beszélgetnek, de a lány azt mondja neki, hogy Paz csak a főnöke lesz és semmi más.

A szerelem rabjai 12-02-23

A szerelem rabjai, 77. rész: Tatiana bevallja, hogy hazudott, hogy megszerezze Nicolast. Juan össze van törve, elmondja Paznak, hogy Guillo elcsábította a lányát. Nicolas szakít Tatuval, hogy Barbarával lehessen. Santiago megtudja a viszonyukat, és dühbe gurul. Paz szól az egyik orvos ismerősének, hogy vizsgálja meg Carolina és Alejandro lányát. Alejandro megtudja, hogy Tango ott volt a szülésnél. Victoria lefekszik Carlosszal.

A szerelem rabjai 12-02-22

A szerelem rabjai, 76. rész: Tati gyanakszik, hogy az apja és Paz között van valami. Carlos és Victoria Nequi segítségével lefekszenek egymással. Victoria úgy érzi, Carlos csak azért van vele, hogy Paz közelében lehessen. Carolina és Alejandro a kórházban aggódnak Miáért. Juan megdühödik, amikor megtudja, hogy Nicolas Barbarát szereti.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-20

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villa Karrieristája, Eszter fejébe vette ezúttal ő fogja irányítani a Kiválasztást.

Te vagy az életem 11-01-24

Te vagy az életem, 143. rész - Martin dühös lesz, amikor meglátja, hogy Lobo Esperanzaval flörtöl. Martin megkéri Quiquet, hogy kövesse a párt és jelentsen neki. Falucho és Miguel két volt bûnözővel elrabolják Martint. Miguel mondja el a hírt az irodában és meggyőz mindenkit, hogy ne szóljanak a rendőrségnek. A rablók három millió pesót kérnek. Constanza rájön, hogy Miguel is benne van és megmondja neki, hogy ő ebben nem vesz részt. Alfredo meghallja és magyarázatot követel. Közben Martinnak sikerül elvágni a köteleket és leütni az egyik rablót, de a mások rabló elkapja.

Düh áradat lepte el Felsőzsolcát

Felsőzsolcáról még mindig nem vonult le az ár. Most azonban nem a víz, hanem az emberekben fortyogó düh öntötte el a falut.

Fókusz Plusz 10-06-12


szerző:
2010.06.12. 19:35
Fókusz Plusz 10-06-12

Fókusz Plusz: Fosztogatók nyomába eredtünk helikopterrel az árvíz sújtotta Borsodban, elkeseredettséget, reménytelenséget és dühöt találtunk. Minden emberre hatnak az időjárási változások, de hogyan lehet ellene védekezni, és miért több a szülés hidegfrontkor?

Elkeseredés és düh a katasztrófa övezetben

Fosztogatók nyomába eredtünk helikopterrel Borsodban. Megmutatjuk, mi történt, amikor éles riasztást kaptunk a gátakon kitört tömegverekedés miatt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való