KERESÉS search-close

diploma

93 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "diploma"

Tünde az első roma Nyírvasváriban, aki diplomát szerzett

Tünde Nyírbátorba járt gimnáziumba, ahol a 602 diák között ő volt az egyedüli roma. Sokszor bántották származása miatt, de ennek ellenére ő tudatosan készült az egyetemre. Habár először rosszul sikerült az érettségije, a kezdeti kudarc ellenére nem adta fel.

Feltétel nélkül jár a diploma

Mindenki megkapja a diplomáját, aki eddig csak a nyelvvizsga hiánya miatt nem vehette át, akármikor, akármilyen körülmények közt államvizsgázott. Palkovics László miniszter tegnap jelentett be, hogy ez nagyjából 75 ezer végzett hallgatónak jelent majd könnyebbséget a munkavállalásban.

Könnyít a kormány az egyetemisták helyzetén

A veszélyhelyzet miatt jelenleg távoktatásban tanuló hallgatók egyszeri, ötszázezer forintos diákhitelt vehetnek fel, nulla százalékos kamattal. És hasonló okból könnyítenek a diploma kézhezvételének feltételein a már végzett egyetemistáknak is. Azok a hallgatók, akik már befejezték a tanulmányaikat, de a nyelvvizsga hiánya miatt nem kapták kézhez a diplomát, most megkapják.

Aggódnak a hallgatók az államvizsga és diplomaosztó miatt

Sok hallgató úgy gondolja, idén már nem kapja meg a diplomáját. A felsőoktatási intézményeknek ugyan van egységes online rendszere, de az nem működik rendesen. Az órákat, a vizsgákat alig tudják felvenni. A rendszer folyamatosan leáll, és kidobja a hallgatókat. Főleg, amióta elrendelték az iskolák bezárását. Több egyetem és főiskola még nem is tájékoztatta a hallgatókat, hogy hogyan tovább.

Mennyit ér a diploma?

A pénzügyminiszter szerint érdemes Magyarországon diplomát szerezni, és azután itthon dolgozni, mert egyre magasabb jövedelemmel számolhatnak a felsőfokú végzettségűek. Az LMP viszont arról tartott sajtótájékoztatót, hogy például a gyógypedagógus végzettségűek megalázóan kevés fizetésért kell dolgozzanak, ők a bérpótlék növelést, és a kezdőfizetések emelését javasolják.

Van olyan bölcsődei nevelő, aki két diplomával 134 ezer forintot keres havonta!

Akár 60 százalékkal kevesebbet keres az átlagnál egy fiatal diplomás bölcsődei nevelő, állítja a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete, miután a felhívásukra több nevelő is kiposztolta fizetését az interneten. Van, aki két diplomával 134 ezer forintot kap havonta. A szakszervezet szerint emiatt sokan elhagyják a pályát, ezért mielőbb emelni kellene a béreket.

Gica szerint sokkal fontosabb a talpraesettség, mint a diploma

Ágnes a tinédzser lányáért aggódik, aki a hobbijai miatt az iskolát is otthagyta. Vajon meg tudja győzni Gicát, hogy befejezze tanulmányait? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rekord alacsonyra csökkent a szabadfelhasználású diákhitel kamata

40 ezer forintot takaríthat meg egy átlagos hallgató, miután rekord alacsonyra csökkent a szabadfelhasználású diákhitel kamata júliusban. A többség eddig havi 70 ezer forintot vett fel, az igényelhető legmagasabb összeget. A diplomát szerzők átlagosan 7 év alatt törlesztenek, a bedőlt hitelek aránya pedig alig 1%-os a Diákhitel Központ szerint.

A komoly karrierhez nélkülözhetetlen a diploma?

Egy friss kutatás szerint a közepes tanulók sikeresebbek az életben, mint a kitűnők. A statisztika azt mutatja, hogy sokkal több átlagon aluli tanuló válik befutott vállalkozóvá, míg a munkanélküliek körében a kitűnő és a közepes tanulók száma közel azonos. Erre tökéletes példa a Cápák között egyik befektetője, Balogh Péter.

Költözik a CEU – előzmények és következmények

25 év után lezárul egy korszak egy nemzetközi hírű magyar egyetem életében. Hétfőn eldőlt, hogy a CEU Bécsbe költözik, a képzésének csak egy kis része marad Budapesten, az, amelynek a végén nem kapnak amerikai diplomát a diákok. Az elmúlt másfél évben rengetegen emelték fel a szavukat a CEU-ért, de az egyetem és a kormány között nem született megállapodás. A vita másfél éve robbant ki, nehéz volt kibogozni, mi is valójában a probléma.

Félreértik a Corvinus-modellt?

Szinte csak Magyarországon csökkent a fiatal diplomások aránya az Európai Unióban - erről a G7 nevű gazdaság portál írt. A Független Diákparlamentnél attól félnek, a csökkenés folyamatos lesz azzal, ha országszerte kiterjesztik az úgynevezett Corvinus - modellt, vagyis ha több lenne az önköltséges hallgatók száma az egyetemeken.

 

Gallusz Niki embereken segít


szerző:
2018.05.15. 08:01
Gallusz Niki embereken segít

A színésznő immár diplomás szakemberként támogatja azokat az egyéneket, akiknek szükségük van rá. De hogy miért pont a mentálhigiéniát választotta, és hogy hogyan győzte le pánikbetegségét, azt ő maga mesélte el Annának és Mariannak a Reggeliben.

Itt az élő példa arra, hogy gyerek mellett is lehet diplomát szerezni!

Ezek a kicsik az óvoda padlója helyett az egyetemét koptatják. Mindezt persze azért, hogy anyukájuk bármikor megszoptathassa őket. Ezek az anyukák egyelőre úttörők, de itt az élő példa arra, hogy bizony gyerek mellett is lehet diplomát szerezni.

Már pályakezdőként csúcsfizetést akarnak a mai fiatalok

Merészen gondolkozik a fiatal generáció jövőbeli fizetéséről. A Medián készített először felmérést itthon a Z generáció, azaz a 14-25 éves korosztály munkaerőpiaci céljairól, amelyből az is kiderült szinte mindenki egyetemi végzettséget szeretne, a szakmunkásképzés csak B vagy C tervként jöhet szóba.

Íme 3 híresség, akik valójában doktorok!

Mi a közös Liluban, Dobó Ágiban és Thuróczy Szabolcsban? Sikeresek, tehetségesek és egy ország ismeri őket! De mi most nem erre gondoltunk, hanem valami egészen másra…

Story Extra 2017-10-05


szerző:
2017.10.05. 16:50
Diploma nélkül lesz miniszter Kósa

Újra lesz diploma nélküli tagja a kormánynak, ha Orbán Viktor valóban felkéri miniszternek Kósa Lajost. A Fidesz jelenlegi frakcióvezetője maga erősítette meg a HVG-nek, hogy jövő héten lemond posztjáról, és tárca nélküli miniszterként felügyeli majd a Modern Városok Program megvalósítását. Lázár János miniszter szerint Kósa Lajos kiváló választás lenne, a szocialisták viszont azt mondják: az egyre növekvő kormányzati vízfej duzzad a kinevezéssel.

Valóra vált a Barátok közt színészének legnagyobb álma!

Kiss Péter Balázs rajongóival is megosztotta élete egyik legfontosabb eseményét, melyre családja és barátai is nagyon büszkék.

Tovább élnek a diplomás férfiak

14 évvel élnek tovább a diplomás magyar férfiak, az alacsonyabb iskolai végzettségű társaiknál. Legalábbis ez derül ki az OECD kutatásából. A magasabb iskolai végzettség minden országban és mindkét nemnél plusz életéveket jelent, de ekkora különbség sehol máshol nincs, mint Magyarországon. Az RTL Híradónak nyilatkozó szociológus azt mondta, ez azért lehet, mert nálunk máig óriási szakadék van a legszegényebb és a leggazdagabb rétegek között, a férfiakat pedig jobban nyomasztja, ha nincs presztizsük, mint a nőket, ezért halnak hamarabb.

Fókusz 2016-09-29


szerző:
2016.09.29. 17:25
Őszinte vallomás – Debreczeni Zitát rengeteg támadás érte!

A gyönyörű modell mostanában inkább a kifutó másik oldalán áll, és fotós karrierje igencsak felfelé szárnyal. Rögös út vezetett idáig, de ehhez a kemény és durva kritikusok is kellettek.

Felállva ünnepelték Lehoczky Zsuzsát

Este többször is felállva ünnepelte a közönség az Operettszínházban a 80 éves Lehoczky Zsuzsát. A Kossuth-díjas színésznőnek igaz még nyáron volt a születésnapja, de a színházi szünet miatt most rendeztek a tiszteletére egy rendhagyó Mágnás Miska előadást. Nemcsak a közönség, de a színházi szakma is felköszöntötte, Hegedűs D. Géza, a Színművészeti Egyetem rektorhelyettese egy diplomával lepte meg Lehoczkyt, aki úgy lett sikeres színésznő, hogy azt sosem tanulta.

Fókusz 2016-07-27


szerző:
2016.07.27. 18:55
Nyugdíjas friss diplomás

Repültek a magisztrális sapkák a Zsigmond Király Főiskolán. Most van ugyanis a diplomaosztók időszaka. Sok fiatal számára a felsőfokú végzettség a sikeres karrierépítés, ezáltal a jobb állás megszerzésének záloga. Vannak, akik viszont kicsit később, nyugdíjasként ülnek be az iskolapadba.

81 évesen szerzett diplomát

81 évesen szerzett diplomát Magyarország legidősebb egyetemistája. Dr Harsányi Ernő már az 56-os forradalom idején matematika szakra járt egyetemre, egy hónapja pedig kulturális mediáció szakon végzett. Mindezt azért, hogy megmutassa, egy idős ember is lehet még aktív.

10 millió pluszpénzhez jutott a hamis diplomával

A főnöke erőltette a diplomát, ezért vett egyet – ezt vallotta a bíróságon egy 39 éves volt köztisztviselő. A csanyteleki férfi hamis diplomával és nyelvvizsgával 10 év alatt tíz és fél millió forint pluszpénzt vett fel a csongrádi önkormányzattól, majd a járási hivataltól. Informatikusként dolgozott, 3 társával együtt egy belső ellenőrzésen bukott le. Az első tárgyaláson azt mondta, a munkájára sosem volt panasz.

Pitbull szokatlan szerepben!


szerző:
2016.06.06. 18:00
Pitbull szokatlan szerepben!

Egyetemi oktatóként pózol az amerikai rapper legújabb Instagram-képén, nem véletlenül. 3 év alatt 2 új magánegyetem létrehozásában segédkezett - ezekben az iskolákban többek között marketinget és menedzsmentet tanulhatnak a diákok.

Megcsalt feleségével pózolt Arnold Schwarzenegger

Valószínűleg sokan emlékeznek a legendás színész négy évvel ezelőtti félrelépésére, amikor is a házvezetőnőjével folytatott titkos viszonyt. Kalifornia állam egykori kormányzója azóta nem találkozott egykori feleségével, most viszont minden megváltozott.

Hírességek nem mindennapi diplomamunkái

Kevesen tudják, hogy Voksán Virág üzleti kommunikációt tanult, Dj Dominique fizika szakon végzett, de az sem evidencia, hogy VV Dya szakdolgozata egy pszichológiai témájú értekezés. Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja gyűjtötte össze a hírességek szakdolgozatait.

Fókusz 2016-03-21


szerző:
2016.03.21. 17:25
Nagyot fordult a világ az Éjjel-Nappal Budapest Zsófijával

Nagyot fordult a világ az Éjjel Nappal Budapest Zsófijával, vagyis Kovács Dórával, mióta nem látjuk nap, mint nap a sorozatban. Az élete viszont ment tovább, tele van tervekkel melyek között egy diploma is szerepel..többek között..Hogy még mi minden, arról mesélt nálunk!

Egymilliót is fizethet, akinek nincs nyelvvizsgája

Az Oktatási Hivatal osztályvezetőjével tisztáztuk, hogy mit tehetnek azok a hallgatók, akik nem szeretnének hatalmas büntetést fizetni, amiért nem szerezték meg időben a diploma kiállításához szükséges nyelvvizsgát.

Szabó Erika hamarosan diplomázik

A Barátok közt egykori Tildája eltűnt a nyilvánosság elől az utóbbi időben, most jövőbeli terveiről kérdeztük. D. Tóth Kriszta is érkezett hozzánk, aki nem mindennapi méretű kutyájáról és közös kalandjairól mesélt. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Szabó Erikát izgalmas szerepek várják

A Barátok közt egykori Tildája, Szabó Erika 17 évesen került be a sorozatba, majd hamarosan az egész ország kedvence lett. Hat évvel később gondolt egyet, beiratkozott a Színművészeti Egyetemre és jó időre eltűnt a képernyőről. Időközben eltelt újabb öt év, Erika pedig hamarosan kézhez kapja a diplomáját.

Reflektor 15-05-18


szerző:
2015.05.19. 01:30
Reflektor 15-05-18

Reflektor: Megszületett Kaló Jennifer kisfia. Szabó Erikát izgalmas szerepek várják.

Százezreket fizethet, akinek nincs nyelvvizsgája?!

A tandíjuk felét kifizethetik az államnak azok a hallgatók, akik a képzési idejük másfélszerese alatt nem szerzik meg a diplomájukhoz szükséges nyelvvizsgát. Hogy mennyit követelhetnek azoktól, akiknek nincsen, mikor jár le a határidőd és van-e mentesség, a HÖOK egyik tagjától megtudtuk.

Kiterjesztették a diplomamentő csomagot

Egy szakértő elmondta, hogy mennyien érintettek az ügyben, milyen arányban jelentkeznek a programra és milyen változások esedékesek a közeljövőben a diákok megsegítésére. 

Saját családját is becsapta az álorvos

Híradónk megtalálta a nő lányát, aki azt mondta, hogy tavaly, amikor a nyomozás indult, akkor tudta meg, hogy az anyja, akivel együtt él, nem orvos.

 

Hamis diplomával éveken át dolgozott orvosként

Az álorvos több helyen, így az egri kórházban, ügyeletes orvosként Egerben és környékén, valamint egy tiszanánai háziorvosi rendelőben dolgozott úgy, hogy évekkel korábban honosíttatta azt a diplomát, amelyet állítása szerint egy franciaországi egyetemen szerzett.

Diplomát hazudott magának Hévíz polgármestere

Ezt állítja Papp Gáborról egyik politikai ellenfele. A polgármester négy évvel ezelőtt a Fidesz-KDNP színeiben nyert a választáson, és most újra indul a posztért. Több honlapon és újságcikkben az olvasható, hogy egészségtan tanári diplomája van, de most kiderült, hogy nincs.
 

Fókusz 14-08-26


szerző:
2014.08.26. 19:30
Fókusz 14-08-26

Fókusz: Nem vagyok csaló! - Megszólal a Bajor Imrét kezelő gyógyító, akit sokan azzal vádolnak, hogy nincs is diplomája! Bedrogozták - Azt a tizenkilenc éves lányt, aki napokig bolyongott céltalanul Budapesten. Először a Fókuszban mondja el, mi történt vele. A kutyák álmai - Sokan videóra veszik álmnukban is vadászó kedvencüket. De vajon inkább fel kellene ébreszteniük őket?

Reflektor 13-08-26


szerző:
2013.08.27. 00:30
Reflektor 13-08-26

Reflektor: Kovács Ági újra iskolapadba ül. Klausmann Viktort még mindig hajtja a vére.

Kovács Ági újra iskolapadba ül

Az olimpiai bajnok úszónő napjait a 2 éves kisfia, Dominik tölti ki, akivel már most kezdi megszerettetni a sportokat. Ági az élet legcsodálatosabb ajándékának tekinti az anyaságot, de szeptembertől újra beül az iskolapadba, hogy megszerezze a negyedik diplomáját.

Nem csak a karjuk, az agyuk is izmos

Tesztoszteron, vaskos izomzat, izzadságszagú konditermek. Ám, nem csak bicepszre, de agyra is gyúrnak néhányan. Ki hinné, hogy orvosok, gyógyszerészek is megjelennek a világbajnok testépítők között. De mégis, minek akkor a bicepsz?

Miért éppen most tálalt ki Hujber Ferenc?

Hujber Ferenc minapi bejelentése, miszerint az érettségijét vette, a diplomamunkáját pedig másolta, megdöbbentette a közvéleményt. Az emberek többségét talán nem is a csalás ténye, hanem maga a vallomás és annak időzítése lepte meg.

Hujber-botrány a színésztársadalom szemén keresztül

Az egész színésztársadalmat sokkolta Hujber Ferenc nyilatkozata, melyben kijelentette: vásárolta az érettségijét, hogy jelentkezhessen a Színművészetire és másolta a szakdolgozatát, hogy végül megkaphassa a diplomáját.

Hujber Ferenc és a csalás kettős természete

Le akarja magáról vakarni a szűrőket, amin keresztül látják őt mások. Elege lett a körülötte lévő hazugságokból. Kezdte azzal, hogy saját hazugságát bevallotta egy Szily Nórának adott interjúban. Célja, hogy elmondhassa véleményét az oktatásügyről.

Hujber Ferenc vette az érettségijét

Az elmúlt hetekben Hujber Ferenc nyitott házasságától volt hangos a sajtó, most pedig attól, hogy bevallotta, vette az érettségijét és a diplomamunkáját másolta.

Fókusz 12-09-13


szerző:
2012.09.13. 20:50
Fókusz 12-09-13

Fókusz: Vallomás - A második gyermeket tervezték, mégis véget ért a kapcsolat. Dopeman élete legnagyobb csalódásáról beszél. Együtt a bajban - A testvéreket különböző kórházban ápolják, az édesapa munka mellett ingázik közöttük. Diploma nélkül - Celebek, akik 16 évesen hagyták abba a tanulást. Folytatja-e Szirota Jennifer, Bagosi Alexa és Tóth Gabi?

Sztárok az érettségiről: mennyire fontos a papír?

Szirota Jennifer, Bagosi Alexa, a Hooligans együttes tagjai, vagy éppen Bálint Antónia. Van közöttük olyan, aki beérte 8 általánossal és olyan is, akinek még egy diploma sem volt elég.

Reggeli - Csak csajok 12-08-29

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-07-25


szerző:
2012.07.25. 20:05
Fókusz 12-07-25

Fókusz: Furcsa zaklatás - Meglepő részletekkel szolgált a férfi, akiről VV Éva azt állítja, zaklatja őt. Börtöninterjú - Zárkájában szólal meg Damu Roland, aki elmeséli, hogyan tudja túlélni a magyar „Alcatrazt”. Szadista autósok? - Egy megdöbbentő kísérlet nyomában. Ki az, akiből előtör az agresszió és elgázolja a kisállatokat?

Hallás után diplomázott le a vak fiú

Bodnár Zsoltnak szemidegsorvadása van, ezért több mint 90 százalékos a látáskárosodása. Ez azonban nem akadályozta a fiút abban, hogy jogi diplomát szerezzen. Berci, a labrador minden előadást végigülte gazdájával.

A diploma bűvkörében: hogyan teljesítettek a sztárok?

Volt, aki színötösre diplomázott és olyan is, aki lekéste saját államvizsgáját. Milyen taktikával húzott tételt SP, miért remegett az idegtől a műsorvezető, Istenes Bence és mit tett VV Dya, aki tőlünk tudta meg, hogy nagy a baj?

Fókusz 12-07-04


szerző:
2012.07.04. 20:05
Fókusz 12-07-04

Fókusz: A rettegés foka - Istenes Bence átragasztotta az idegességét társaira, VV Dya pedig elfelejtette az államvizsgáját. Meddig vetkőzhetünk? - Ciki vagy menő papucsban és sortban dolgozni? Mit követelhetnek meg a munkáltatók? Kánikulai etikett az öltözködésről. Újratöltve - Benkő Dániel országnak-világnak híreszteli, hogy újra a régi. Lánya elmondja, miért büszke az apjára.

Fókusz 12-04-12


szerző:
2012.04.12. 20:50
Fókusz 12-04-12

Fókusz: Döbbenet - Kórházba került Veronika, miután Cristofel a lány édesanyja szerint súlyosan bántalmazta. Mesés karrier - A világ fotósai keresik. Bemutatjuk a csodaszép Szikszai Johannát, aki akár a következő magyar szupermodell lehet. Kínos pillanatok - Nem kímélték Nagy Ferót a sztárvendégek. Ott voltunk a legújabb show-műsor forgatásán.

Hírességek nem mindennapi diplomamunkái

Kevesen tudják, hogy Voksán Virág üzleti kommunikációt tanult, Dj Dominique fizika szakon végzett, sőt, ma is tanít, de az sem evidencia, hogy VV Dya szakdolgozata egy pszichológiai témájú értekezés.

Már nem kedveli a viszkit a Viszkis

Újságíró diplomája van, de soha nem akar ebben a szakmában dolgozni. Míg a 90-es években a rendőrség kergette, most az újságírók teszik ugyanezt. Végül az RTL Klubnak adott interjút a korábbi jó viszony és a korrektség miatt.

Lesz ingyen jogász-, és közgazdászdiploma

A jogász- és a közgazdászképzésben is lesznek államilag finanszírozott helyek.

Túljelentkezés a diplomás ápoló szakon

A jelentkezők már ma is az egészségügyben dolgoznak, így új munkaerőt nem jelentenek az ágazat intézményeinek, de kvalifikáltabbakat igen.

Alíznak, Editnek és Virágnak is fontos a tanulás

Rátermettség, talpraesettség, egy kis szerencse: ezek biztosan kellenek a sikerhez. A lányok szerint, ha mindez megvan, akkor kötelező a diploma.

Nem akarják az utcán látni a diplomásokat

Meg akarja akadályozni az LMP, hogy diplomásokat utcaseprésre használjanak a tervezett közmunkaprogramban.

Diplomások seprik Debrecen utcáit

Idéntől a hosszabb ideje álláskeresők már az iskolai végzettségüknél alacsonyabb szintű munkát is kötelesek elvégezni.

Átszervezés alatt az egyetemek

Több egyetemet és főiskolát zárnának be, állítólag azért, mert sok helyen folyik fölösleges képzés.

Túl sokat akarnak a pályakezdők

Túlzott fizetési elvárásokkal érkezik állásinterjúra a fiatal pályakezdők jelentős része.

„Copy-paste” miniszter Németországban

A német védelmi minisztert azzal vádolták meg, hogy disszertációjának nagy része plágium.

Pornófilmet forgatott diplomamunkának

A disszertációjához forgatta a diák a szexfilmet, amiből óriási botrány kerekedett Törökországban.

Kevesen mennek mérnöknek


szerző:
2010.12.02. 17:49
Kevesen mennek mérnöknek

A műszaki karokon nincs túlképzés és a mérnökök több állásajánlat közül is válogathatnak.

Reggeli 10-10-19


szerző:
2010.10.19. 08:35
Reggeli 10-10-19

Reggeli: A Reggeliben téma volt a továbbtanulás, utánajártunk, hogy melyik diploma mennyit ér, de kiderítettük, hogy mit gondolnak az orvosok a munkájukról szóló sorozatokról.

Lebukott az álfőnővér


szerző:
2010.09.29. 13:19
Lebukott az álfőnővér

Évekig átverte főnökeit, és ezzel betegek életét is veszélyeztethette egy ötvenéves nő, aki hamis diplomával dolgozott Budapesten.

Mentőhelikopteres lesz Diana nagyobbik fia

Több hónapos kiképzés után pénteken átveheti katonai mentőhelikopteres diplomáját Vilmos herceg.

Reggeli 10-09-15


szerző:
2010.09.15. 08:37
Reggeli 10-09-15

Reggeli: Milyen lehetőségei vannak a pályakezdőknek, a Reggeliben körbejártuk a témát, de eljött hozzánk a Szirota család is, a nyírmadai família a szombati X-Faktorban domborított.

Sok az újonc, kevés a nő a parlamentben

386 képviselő majdnem fele - 45 százaléka - új képviselőkből áll.

Drága mulatság egy költségtérítéses diploma

Másfél millió forintba kerül a legdrágább költségtérítéses szak egy féléve.

Ha nincs nyelvvizsga, nincs diploma

Van olyan egyetem, ahol a diákok kétharmada nem vette át a diplomáját az ahhoz szükséges nyelvvizsga hiánya miatt.

Nagyüzemben hamisították a diplomákat

Közgazdász, sőt jogi diplomát is hamisított az a banda, amelyik után két éve nyomoz a rendőrség.

Már nem elég az érettségi


szerző:
2010.06.16. 20:41
Már nem elég az érettségi

A közvélekedéssel ellentétben a munkaerőpiac egyre inkább a diplomás munkaerőt részesíti előnyben.

Nem kell aggódniuk a friss diplomásoknak

Egy friss felmérés szerint a túlképzéséről szóló hírekkel ellentétben átlagosan három-négy hónap alatt találnak munkát.

Porosodó diplomák


szerző:
2010.06.08. 08:15
Porosodó diplomák

Nyelvvizsga híján van, ahol az államvizsgázott hallgatók kétharmada nem tudja átvenni a diplomáját.

Többet ér egy jó szakma, mint egy diploma

Sofőr, gépkezelő, karbantartó, orvos, szakács, könyvelő és pénzügyi munkatárs - ezekre a szakemberekre a legnagyobb a kereslet.

94 évesen szerzett diplomát

Az amerikai asszony a középiskolát még 1932-ben fejezte be, de akkoriban nem tudott továbbtanulni.

Mrs Robinson a Madáchban is ügyesen csábít

Feszes vígjáték félmeztelen testekkel, rengeteg humorral. Diploma előtt Herendi Gábor felfogásában.

Udvaros és Nagy-Kálózy fiatal fiúkat csábít

Szente Vajk és Kovács Lehel Herendi Gábor utasítására adja be a derekát a vonzó színésznőknek.

Az OH hibázott Kubatov diplomája ügyében

Az Országgyűlés Hivatala tévesen tüntette fel a Fidesz pártigazgatójának végzettségét a parlament honlapján.

Már nem elég az alapdiploma


szerző:
2009.10.13. 07:52
Előkerült a titokminiszter diplomája

Mégis van diplomája Juhász Gábornak, csak főiskolai.

Nincs diplomája a titokminiszternek

Abszolutóriuma van, de nem államvizsgázott le Juhász Gábor.

Mit kezdjünk a tucatdiplomával?

A kommunikációs, a jogi, és a bölcsész pályán a legnehezebb elhelyezkedni.

Munkával szerezhetnénk diplomát?

Iskolába járás nélkül is lehetne diplomát szerezni a külföldi modell szerint.

Helyesírási hibák a diplomában

A diákok attól félnek, hogy így hamisnak tűnik a diplomájuk.

84 évesen diplomázott


szerző:
2009.06.16. 16:42
84 évesen diplomázott

Gépészmérnök oklevele mellé, 84 évesen szerzett agrármérnöki diplomát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való