KERESÉS search-close

dirty led light crew

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "dirty led light crew"

Finálé után - bekukkantottunk a Dirty Led Light Crew hétköznapjaiba

Egymást érő fellépések, rengeteg próba, lelkes rajongók. A Dirty Led Light Crew tagjainak élete nagyot fordult a Hungary's Got Talent fináléja óta. Most meglátogattuk a csapatot, hogy megnézzük, hogyan telnek hétköznapjaik.

Reflektor 2015-12-21


szerző:
2015.12.22. 00:35

Utolsókból lesznek az elsők


szerző:
2015.12.21. 19:00
Utolsókból lesznek az elsők

Új kedvence lett az országnak: A Dirty Led Light Crew toronymagasan nyerte meg a Hungary's Got Talentet!

Elsöprő győzelmet aratott a Dirty Led Light Crew

Új kedvence lett az országnak: A Dirty Led Light Crew toronymagasan nyerte meg a Hungary's Got Talentet! A Dirty Led Light Crew a szavazatok 27,3 százalékát szerezte meg, amivel toronymagasan nyertek. Utánuk hatalmas verseny volt, Badár Tamás alig hét tized százalékkal előzte meg a harmadik helyezett Molnár Nikit.
 

A Dirty Led Light Crew nyerte meg a 2015-ös Hungary's Got Talent-et!

Végre felavathattuk az első hazai HGT végső győztesét, de előtte még rengeteg minden történt. Most összefoglaljuk Önnek a Got Talent eddigi legizgalmasabb adásának legfontosabb pillanatait.

A Dirty Led Light Crew nyerte az első Hungary's Got Talent-et!

Önök döntöttek: a lézerruhával megspékelt tánccsoport tagjai söpörték be a legtöbb szavazatot. Gratulálunk! :)

Czuczor-Gidai Zsófi átaludta az eredményhirdetést

Miközben a Dirty Led Light Crew csapata és Badár Tamás boldogan fogadta a gratulációkat, a Hungary’s Got Talent első elődöntőjének harmadik továbbjutója, Czuczor-Gidai Zsófi az igazak álmát aludta. Stábunk ott volt, amikor a szülei tudatták vele a nagy hírt, majd amikor a zsűri tagjai is tiszteletüket tették nála.

Íme a Hungary's Got Talent első élő showja képekben!

A Hungary's Got Talent első élő showját mindenki izgatottan várta. Nézze meg Ön is az első adás képeit:

Czuczor-Gidai Zsófi átaludta döntőbe jutását

A Hungary's Got Talent első élő showjában volt vetkőzés többször is, ugráltak két keréken, trambulinon és lángba is borult a színpad, a nézőknek mégsem ez jött be a legjobban. A Fókusz ott volt szombat este a kulisszák mögött, és minden pillanatot rögzített

Szombat óta Zsófikáért rajong a fél ország

A Hungary's Got Talent első élő showjában volt vetkőzés többször is, ugráltak két keréken, trambulinon és lángba is borult a színpad, a nézőknek mégsem ez jött be a legjobban. A Fókusz ott volt szombat este a kulisszák mögött, és minden pillanatot rögzített.

A Hungary’s Got Talent továbbjutói

Szombaton este a nézők az új tehetségkutató, a Hungary’s Got Talent első élő showját láthatták. A Tíz produkcióból csak hárman juthattak be a döntőbe, a két legtöbb szavazatot kapott produkció automatikusan, a második kettő közül pedig a zsűri döntötte el, ki lesz a harmadik továbbjutó. Vendégünk volt Czuczor-Gidai Zsófi, Badár Tamás és a Dirty Led Light Crew képviseletébe, Horváth Zoltán.

Megvannak a HGT első élő show-jának továbbjutói!

Ma este gy tánccsoportnak, egy bűvésznek és egy versmondónak sikerült beverekednie magát a december 19-ei döntőbe. Már ki is találta, kikről van szó? Ha nem, kattintson, és megmutatjuk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való