KERESÉS search-close

diszkó

60 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "diszkó"

Balhé a diszkóban: Máté megütötte barátját

A fiatal fiú úgy érzi, soha nem fog még egy olyan barátot találni, mint István. Ezért is bánja annyira, hogy egy buliban olyan hirtelen felkapta a vizet.  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

„Nem éltem ki magam, nem diszkóztam...”

A 21 éves fiú már két gyermek büszke édesapja, ám párjával a „hepehupás” kapcsolatuk után szakításra került a sor. Vajon az lehetett a baj, hogy a fiatal apuka még nem élte ki magát igazán? Anikó segített választ kapni a kérdésekre. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Meglátogattuk a diszkó keresztapját

„What a feeling” vagy például a Top Gun zenéje - az alkotója az egyetlen Oscar-díjas DJ a világon. Giorgo Moroder nyilván nem a pult mögötti zenélésért kapta meg a díjat háromszor is… Nála jártunk!

Aurélió ostorlábakkal hódítana

Aurélió egy diszkóban ismerkedett meg szerelmével, Nikivel. Egy gond van csak, a lánynak van már kapcsolata. Vajon a srác így is megszerezheti magának kiszemeltjét?

A csók már megcsalás?


szerző:
2018.05.02. 18:00
A csók már megcsalás?

Gergő mindig is imádta a bulikat, és egy-egy ferde éjszaka alkalmával a flört is komoly szerepet játszik az életében. Nem is csoda, hogy barátnője, Niké egyre inkább féltékeny. Sőt, Gergő szerint egy csók még nem is számít félrelépésnek...

Induljon a diszkó parti!


szerző:
2018.04.07. 21:10
Induljon a diszkó parti!

A kémia óra különleges fényekkel és egy még különlegesebb előadással indult: Szilárd asztalra pattant, beizzította a fényeket, szívott egy kis kén-hexafluorid gázt és jöhetett is a dal.

Barbara anyaoroszlánként védelmezi a lányát

Bár Barbi és az anyukája, Barbara nagyon közel állnak egymáshoz, a lány már a falra mászik attól, hogy édesanyja mennyire félti őt. Barbara bulizni sem engedi el egyedül a lányát, hiszen attól tart, hogy valamilyen baj érheti őt, ráadásul a moziban sem engedi horrorfilmet nézni a nyugodt alvás érdekében. Sőt, egy alkalommal még egy fiúnak is neki ment, csakhogy megvédje Barbit, aki 19 évesen már változtatni szeretne anyukája viselkedésén…

A bártulajdonosok célja: békében együtt élni a lakókkal

Csontos Aladár és Fazekas István arról beszéltek, hogyan lehet megoldani, hogy a buli zaja ne zavarja a lakókat. Szó esett Marika néniről, aki nehezen bírta a hangzavart, ezért a tulajdonosok egy üvegfalat húztak fel a hang tompítása miatt.

Mi a jó a mulatósban?


szerző:
2016.08.09. 18:00
Mi a jó a mulatósban?

A mulatós zene már azok életébe is beszivárgott, akik egyáltalán nem szeretik. Nem csak szabadtéri rendezvényeken, de sokszor a diszkókban is ez a zene szól, hogy a lakodalmakat már ne is említsük. De miért szeretjük ennyire a régi nótákra ropni? A Story Extra a műfaj legrégibb és legnagyobb képviselőt kérdezte, hogy miben rejlik a mulatós zene varázsa!

Telefonfülke a világ legkisebb diszkója

A világ legszűkkörűbb szórakozóhelyét nyitották meg Berlinben – egy telefonfülkében. Az alig egy négyzetméteres klubba érmével lehet bejutni, és a zene mellett minden megtalálható benne, ami egy diszkóból nem hiányozhat: füstgép, stroboszkóp, diszkógömb, sőt, egy beépített kamerával még szelfiket is készíthet magáról tánc közben a maximum három-négyfős közönség.

Diszkó: a párttagok gyerekei is igényelték a nyugatias szórakozást

A diszkó Amerikából érkezett hozzánk, de meglepő módon a késői kádári kultúrpolitika mégis támogatta. A rockzenét agresszívnak és rendszerkritikusnak tartották, az új zene viszont alkalmasnak látszott arra, hogy a szocialista ifjúság szórakozzon, persze kulturáltan.

Tűzvész a koncerten


szerző:
2015.10.31. 18:40
Tűzvész a koncerten

Tömegtragédia történt Bukarestben, amikor kiégett egy zsúfolásig telt szórakozóhely az éjszaka. A helyszínen pánik tört ki, a menekülő emberek egymáson átgázolva próbáltak kijutni az épületből. A szerencsétlenségnek legalább 27 halottja van, de több sérültet válságos állapotban kezelnek kórházban.

Kommandósok csaptak le a drogdiszkóra

Drogdiszkóra csaptak le a rendőrök a Csongrád megyei Mindszenten. A bulit az egyik közösségi oldalon szervezték és nyílt titok volt, hogy többféle kábítószert is lehet majd vásárolni. A résztvevőkre több mint száz rendőr csapott le, elfogtak egy 18 éves fiút is, aki marihuánát árult, előre kimért tasakokban. Összesen 34 bulizót állítottak elő a nyomozók, többségüknél találtak is valamilyen drogot, amit a helyszínen lefoglaltak.

Az Ottawan exkluzív interjút adott a Reflektornak

Péntek este újra felcsendültek a nyolcvanas évek halhatatlan slágerei, a diszkó korszak legfényesebb csillagai ugyanis Budapesten adtak közös koncertet. A retroparty világhírű fellépői között volt az Ottawan is, amelynek tagjai a fellépésük előtt válaszoltak riporterünk kérdéseire.

Reflektor 15-07-20


szerző:
2015.07.21. 01:15
Reflektor 15-07-20

Reflektor: Az Ottawan exkluzív interjút adott a Reflektornak. Ungár Anikó édesanyja 104 éves lett.

Nincs bűnös a halálos verekedésben

Jogerősen felmentette a bíróság azt a két fiatalt, akiket egy 24 éves fiú halála miatt vontak perbe. Bán István 3 évvel ezelőtt születésnapját ünnepelte a barátaival, amikor egy diszkó előtt összevitatkoztak egy másik társasággal. A vitából dulakodás, verekedés lett. Az akkor 24 éves fiút arcon ütötték, majd elesett. Kórházba került, de hat nappal később belehalt a sérüléseibe. A rendőrség nem állapította meg, hogy valóban az ütéstől esett-e el. A szülők értetlenül állnak a bíró döntés előtt.

Forró nyomon 13-01-23


szerző:
2013.01.23. 22:00
Forró nyomon 13-01-23

Forró nyomon: Hogyan legyen egy szülő óvatos a gyereke helyett is? És ha bajba kerül, hogyan mentheti meg? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat a Forró nyomonban, ahol egy abszurd történetnek is utánajárunk, és rejtett kamerával megmutatjuk, hogy sok idős embernek milyen körülmények között kell befejeznie végigdolgozott életét.

Kustánczi Lia Bob Sinclarrel partizott

A milliárdosok fővárosában, ahol a pálmafák és luxusautók egymást érik, a Fókusz egy szexi magyar DJ nyomába szegődött. Monacóban Kustánczi Lia nem kisebb világsztár, mint Bob Sinclar előtt pörgette a korongokat.

Fókusz 12-06-12


szerző:
2012.06.12. 20:55
Fókusz 12-06-12

Fókusz: Kinga kés alatt - Nyolc órán át egyszerre szabták át a melleit és a füleit. Ott voltunk a kényes beavatkozáson. Ártatlan vagyok! - Öt éve ül börtönben, de még mindig az igazáért küzd az olimpiai bajnok Farkas Péter. Halálkerék - Ha leesik, meghal. László ismét vállalkozott a világ legveszélyesebb mutatványára.

Jamaikai diszkórecept


szerző:
2012.02.14. 20:20
Jamaikai diszkórecept

Újabb táncőrület hódít a magyar fiatalok körében. A hip-hop, a shuffle és a dubstep után itt van a dancehall, azaz a jamaikai diszkó. A bemutatásához a legelismertebb reggae előadókat és táncosokat kérte fel a Fókusz.

Oláh Ibolyát megtámadták


szerző:
2011.12.21. 19:00
Oláh Ibolyát megtámadták

Brutálisan megverték az énekesnőt és ismerősét egy bárban, ahonnan a tettes a rendőrség szó hallattán rögtön elmenekült. A celebek között nem ez az egyetlen példa a fizikai bántalmazásra.

Fókusz 11-11-23


szerző:
2011.11.23. 20:20
Fókusz 11-11-23

Fókusz: Diszkókirály - Várában fogadott minket Thomas Anders, a Modern Talking szépfiúja, aki tabuk nélkül mesélt életéről. Megszöktettük - Hazavittük az X-Faktoros Muri Enikőt Nyíregyházára, ahol még rögtönzött koncertet is adott. Élet-halál harc - Részt vett a szabadságharcban, börtönbe került. Egy félig magyar férfi vallomása a szíriai eseményekről.

Az euro-disco félistenének semmi se tabu

A Modern Talking énekese saját birodalmában fogadta a Fókusz stábját Németországban. Dieter Bohlennel való viszonyáról megdöbbentő részleteket árult el, és mesélt még pénzről és haragról is.

Vak sötétben diszkóznak


szerző:
2011.10.15. 05:02
Vak sötétben diszkóznak

Fényűzés elnevezéssel „vakdiszkót” rendeznek szombaton a Fehér bot napja alkalmából az egri EGAL klubban.

Bulizáshoz gyűjtöttek aláírást a gimnazisták

Az önkormányzat határozata miatt kizárták a gimnazistákat az újfehértói szórakozóhelyekről.

A részeg tinik miatt büntetik a diszkókat

Mostantól ha Újfehértón tizennyolc éven aluli részeg fiatalt találnak egy szórakozóhelyen, a buli szervezőjét ötvenezer forintra büntetik.

Fókusz 11-08-10


szerző:
2011.08.10. 20:20
Fókusz 11-08-10

Fókusz: Ördög Nóra lesz az X-Faktor második szériájának egyedüli műsorvezetője. Az RTL Klub ezzel szakított az eddigi hagyományokkal! A látnokzsálya nyomában: használatuk pánikot, félelemérzetet okozhat, rosszulléthez, ájuláshoz vezethet. Rejtett kamerával indultunk a legújabb még legálisnak számító kábítószer leleplezésére, ami ugyanolyan veszélyes, mint tiltott társai, mégis büntetlenül adják-veszik azt! És négy év börtön után a Való Világban szeretne bizonyítani az ismert modell, Dukai Regina bátyja.

Vádemelés a West Balkán tragédia miatt

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség négy ember ellen a West Balkánban történt, három életet követelő tragédia ügyében.

Szigorított rendezvényszervezés kiskapukkal

A családi, vallási és politikai rendezvényeket nem érintené a szigorított szabályozás.

Kezdődik a diszkószigor


szerző:
2011.03.15. 11:45
Kezdődik a diszkószigor

Március 15-én hatályba lépett az a kormányrendelet, amelynek célja, hogy biztonságosabbá tegye a zenés-táncos szórakozóhelyek és rendezvények működését.

Hamis papírok és többszörös túlterheltség

Tizennégyszer több karszalagot rendeltek a szombat éjszakai tragikus buli szerevezői, mint amennyi a West Balkán befogadóképessége lett volna.

Diszkótragédia: bezárták a West Balkánt

Ha kiderül, hogy valaki szándékosan keltett pánikot szombaton a West Balkánban, az 3 év börtönt is kaphat. Amíg a korábban őrizetbe vett 5 gyanúsítottat szabadlábra helyezték, addig egy 6. embert szerdán hallgattak ki a rendőrök. A szórakozóhelyet 90 napra bezárták.

Sorra zárnak be a szórakozóhelyek

A szombat esti balesetre hivatkozva több fővárosi kocsmában is elmaradnak a koncertek.

DISZKÓTRAGÉDIA: Elengedték a szervezőket

A rendőrség közben újabb embert vett őrizetbe a tragédiával kapcsolatban.

Nem nyithat ki a West Balkán


szerző:
2011.01.19. 15:14
Nem nyithat ki a West Balkán

90 napra ideiglenesen bezárta a West Balkán szórakozóhelyet a terézvárosi jegyző. A döntést az önkormányzat honlapján hirdette ki.

Diszkótragédia: egy túlélő vallomása

Egyre több a gyertya, és folyamatosan érkeznek a tragédiára emlékezők a Nyugati térre. A Fókuszban megszólalt egy középiskolás lány, akit az utolsó pillanatban tudtak kihúzni a tömegből, és aki szombat óta képtelen aludni.

Szabadlábon a West Balkán egyik vezetője

Szabadlábon védekezhet a West Balkánban történt tragédia egyik gyanúsítottja.

Akcióba lendülnek az aggódó szülők

Szülői felügyelet a bulikban - egy közösségi oldalon indult el ez a civil kezdeményezés.

DISZKÓTRAGÉDIA: Megfulladtak az áldozatok

Eddig egy tanút sem talált a rendőrség, aki látta volna az állítólagos késelést a West Balkánban.

Előre megrendelt pánik?


szerző:
2011.01.18. 08:20
Előre megrendelt pánik?

Titkosszolgálati eszközökkel is vizsgálja a rendőrség a szombati tragédia okait a West Balkánban - írja a Népszabadság.

Gyász és döbbenet a tragédia után

A Fókusz stábját beengedték a lányok iskolájába. Komoly kérdés, hogy a diáktársak hogyan tudják feldolgozni a történteket.

Nem pánik, a tömeg okozta a tragédiát

Négyezer jegyet nyomtattak, végül háromezret adtak el a szombat éjszakai tragikus buli szervezői.

Megelőzhető lett volna a tragédia?

Megvizsgálják a vendéglátóhelyek működését szabályozó törvényt.

Diszkótragédia: Késelés vagy asztmaroham?

Több különböző magyarázatot adtak az ott lévők arra, hogy mi is történt szombat este a szórakozóhelyen.

„Tömegpszichózis lett úrrá az embereken”

Nem törhetett ki pánik szombaton - ezt mondja az RTL Híradó által megkérdezett pszichológus.

Trükközött a szórakozóhely

Az engedély csak este 10 óráig volt érvényes, és addig is legfeljebb 300 ember tartózkodhatott volna a szórakozóhelyen.

Orbán Viktor a belügyminisztertől vár lépéseket

A miniszterelnök intézkedéseket kért azért, hogy a West Balkánban történtekhez hasonló tragédiák a jövőben ne fordulhassanak elő.

Diszkótragédia: Keresik a halál okát

A mentők szerint nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy azért halt meg három lány a Nyugati téri szórakozóhelyen, mert eltaposták őket.

Diszkótragédia a fővárosban

Három fiatal lány halt meg szombaton éjszaka egy budapesti szórakozóhelyen.

Lötyögők vs virtuóz lábmunkások

Milyen mozgással hódítanak manapság a táncparkett ördögei? Mi a divat a diszkókban? Körülnéztünk a legkülönbözőbb stílusú szórakozóhelyeken, aztán elmentünk tánciskolába is.

Halálra kínoztak egy kengurut a buli hevében?

Táncra kényszerítettek egy kengurut Írországban.

Fancy visszahozta a '80-as éveket


szerző:
2010.08.03. 20:03
Fancy visszahozta a '80-as éveket

Az italo-diszkó sztárja - akit egy nem kevésbé híres barátja is elkísért Budapestre - szombaton a Margitszigeten adott koncertet.

Halálra égtek a diszkóban


szerző:
2010.06.26. 10:48
Halálra égtek a diszkóban

Legkevesebb tíz halottja van a szombatra virradóra történt indonéziai diszkótűznek. Öt sérült állapota válságos.

Új, legális partydrog mérgezi a fiatalokat

Az új partidrog nyomában! Nyugaton már több fiatal vált áldozatává, nálunk kilenc hónapja jelent meg és elképesztően gyorsan terjed.

Diszkókat záratna be a tűzoltóság

Hét fővárosi szórakozóhely ideiglenes bezárását kezdeményezte a tűzoltóság.

Gyászolják az orosz tűzvész áldozatait

Az orosz lapok a korrupciót és a hatóságok nemtörődömségét okolják a tragédiáért.

Diszkóból az intenzívre


szerző:
2009.09.28. 15:26
Lakat került egy ózdi diszkóra

Nem volt működési engedély, nem adtak számlát és feketemunkásokat is találtak.

Hátrány éri a fiúkat a diszkókban?

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság szerint nem helyes, hogy sok helyen a lányoknak ingyenes a belépő.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való