KERESÉS search-close

dohánybolt

69 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "dohánybolt"

Félmilliós jutalom a rablókért

Félmillió forint jutalmat ad a rendőrség annak, aki segít megtalálni három fegyveres rablót, akik tavaly november végén fosztottak ki egy fővárosi dohányboltot. Úgy tudjuk, hogy 300 ezer forintot vittek el. Gyalog menekültek a helyszínről. A rendőrök eddig nem találták meg őket, ezért most nyilvánosságra hozták a trafik biztonsági kameráinak felvételét.

Porschéval gyűjtötték a szemetet, de a hulladékkal együtt rendszeresen lopott árut is vittek magukkal

Luxusterepjáróval jártak a szemetesek, de a hulladékkal együtt rendszeresen lopott árut is vittek magukkal az egyik budapesti dohányboltból. A rendőrök a kamerafelvétel alapján fogták el őket. A tolvajok Porsche terepjáróját lefoglalták, hogy biztosan megtérüljön az okozott kár.

Jegygyűrűre kellett a pénz, ezért rabolt ki egy dohányboltot

Jegygyűrűt akart venni a barátnőjének, ezért rabolt ki egy dohányboltot egy férfi tavaly augusztusban, Pécsen. Az ügy tárgyalásán derült ki, hogy igazi kétbalkezes rabló volt. A Blikk írta meg, hogy kétszázezer forintot zsákmányolt, de azonnal lebukott, mivel régi ismerőse volt az eladó, aki felismerte. Ügyében hamarosan ítélet születhet.

A trafikos kérte, hogy vegyen maszkot, erre betörte a plexifalat

Betörte egy budapesti dohánybolt plexifalát, mert az eladó azt kérte tőle, vegyen maszkot. Garázdaság miatt keresik a férfit. A trafikos szerint gyakran kell figyelmeztetni a vevőket a maszk használatára. A rendőröknek egy másik ügyben éppen a vásárlók hanyag maszkviselése segíthet. Maszkjukat az állukra húzó tolvajokat keresnek, akik egy drága napszemüveget loptak el egy kőbányai plázában.

Baltával vájt lyukat magának a dohányboltba

Baltával kibontotta a falat, majd a lyukon keresztül jutott a dohányboltba egy férfi Felsőtárkányban vasárnap éjszaka. Dohányárut, italokat és sorsjegyeket vitt magával. Az üzlet alkalmazottja hétfőn, a nyitás után vette észre, hogy rendetlenség van az üzletben, de csak később szembesült azzal, hogy egy nagy lyuk tátong a bolt falán. A tolvajt néhány órával később elfogta a rendőrség.

Agyba-főbe verte az eladólányt

Rablással és súlyos testi sértéssel vádolja az ügyészség azt a 23 éves fiatalembert, aki még márciusban vitt el pénzt egy nyírmihálydi dohányboltból. Azért, hogy átadja neki a kassza kulcsát, agyba-főbe verte az eladólányt. Áldozatának az erős ütésektől az egyik foga is letört. A rabló a pénzt előbb az alsónadrágjába, majd élettársa bugyijába rejtette, így próbáltak meglépni - sikertelenül.

Hiába kiáltozott, a járókelők nem segítettek a megtámadott várandós nőnek

Hiába kért, nem kapott segítséget az a várandós nő, akit a vád szerint egy férfi támadott meg Kaposvár sétálóutcájának dohányboltjában, fényes nappal, még májusban. A támadó lefogta a nő karját és nem engedte ki az üzletből. Az utcára nyitott ajtó mögött percekig dulakodtak, de a nőnek nem segített senki. Úgy menekült meg, hogy a szomszédos üzlet eladói meghallották a kiáltásait, átrohantak, és megfékezték a támadót. Ellene most emelt vádat az ügyészség, ha bűnösnek találják, évekre börtönbe kerülhet.

Elítélték, de szabadon engedték a pesti késes rablót

3 és fél év fegyházat kapott nem jogerősen az a férfi, aki hétfő este késsel rabolt ki egy nyolcadik kerületi dohányboltot. Egy arra járó fotóriporter vette üldözőbe, és segített a rendőröknek, akik így 7 perc alatt elfogták. Gyorsított eljárásban került tegnap bíróság elé. Az ítélet után azonban szabadon engedték a következő tárgyalásáig.

Tüntetés és ellentüntetés Törökszentmiklóson

Hiába fogták el a rendőrök a gyanúsítottat, tüntetést szervezett a Jobbikból kivált Mi Hazánk Mozgalom kedd este Törökszentmiklóson. A helyi férfi több embert is bántalmazott az utcán és egy dohányboltban. Toroczkai László pártelnök szerint az állam nem képes fenntartani a rendet. A tüntetőket ellentüntetők - roma szervezetek és ellenzéki képviselők - várták, ők a gyűlöletkeltés ellen szólaltak fel.

2, 5 év a sikertelen rablásért

Két és fél év börtönre ítélték azt a férfit, aki sikertelenül próbált meg kirabolni egy dohányboltot Budapesten. A 23 éves vádlott még tavaly januárban rontott be egy XVI. kerületi trafikba, majd gázpisztollyal a kezében a bevételt követelte. Az alkalmazott azonban nem adta oda pénzt, ezért a rabló rálőtt. Az ügyészség súlyosbításért fellebbezett, az ítélet egyelőre nem jogerős.

Négy órán át örülhetett zsákmányának a trafikrabló

Mindössze négy órán át örülhetett zsákmányának a rabló, aki ellen a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség. A férfi a gyanú szerint még tavaly októberben rabolt ki egy újpesti dohányboltot. Egy késsel fenyegette meg az alkalmazottat, aki átadta neki a bevételt. Néhány tízezer forinttal menekült el, de a rendőrök nem sokkal később elkapták, a pénzt pedig megtalálták nála.

Összeverte az eladót, kirabolta a trafikot, majd élettársa a bugyijába rejtette el a lopott pénzt

Összeverte az eladólányt, majd kirabolta a dohányboltot egy 23 éves fiatal a Szabolcs megyei Nyírmihálydiban. Úgy tudjuk, több mint 40 ezer forintot vitt el, de elfogták a rendőrök.  Az RTL Híradónak nyilatkozott a megvert eladó. Azt mondta, hogy a támadó nem mondott semmit, ököllel többször is megütötte, az egyik foga is letört. A rabló akkor menekült el, amikor belépett egy vásárló a dohányboltba. Végül egy vonaton fogták el a rendőrök. Vele volt az élettársa is, aki a bugyijába dugta a lopott pénzt.

Több, mint 45 milliós kárt okozott a betörőbanda

Harminc helyre tört be, több mint negyvenöt millió forintos kárt okozott a vád szerint egy betörőbanda. Elsősorban budapesti dohányboltokat fosztottak ki. Alaposan felkészültek és részletesen kiterveltek mindent. A lopott pénzt elosztották, a cigiket egy orgazda féláron adta tovább. A bandatagokat öt és hét év közötti börtönbüntetésre ítélték. Mindenki fellebbezett.

A rablás óta rémálmai vannak

Rémálmok gyötrik a rablás óta – már nem akar eladóként dolgozni a nő, akire múlt héten gázpisztollyal kétszer is rálőtt egy rabló az egyik szombathelyi dohányboltban. A rendőrség és a TEK szerdán fogta el a gyanúsítottat. A 112 Press információja szerint az 51 éves férfi korábban gyilkosság miatt ült börtönben.
Az eladónővel készült interjút ide kattintva nézheti meg hosszabban.

KIRABOLT ELADÓ: „Az arcomat érte az első lövés!”

Rémálmok gyötrik a rablás óta, azt az eladót, akire múlt héten gázpisztollyal kétszer is rálőtt egy rabló az egyik szombathelyi dohányboltban. A rendőrség és a TEK szerdán fogta el a gyanúsítottat. A bántalmazott nő soha többé nem akar már eladónőként dolgozni: az arcán ugyan már csak egy heg látszik, de lelkileg nagyon megviselte az eset.

Gázpisztollyal lőtte arcon a rabló az eladót

Két nap után is szökésben van az a férfi, aki egy szombathelyi dohányboltot rabolt ki kedden éjjel. Gázpisztollyal lőtt kétszer is a kasszában dolgozó nőre. A dohánybolt alkalmazottja nem sérült meg súlyosan. A rabló elmenekült, a rendőrök azóta sem találják.

Pisztollyal fosztott ki egy trafikot

Fegyveres trafikrablót keresnek a mezőtúri rendőrök, akiről felvétel is készült. A férfi szombaton fogott pisztolyt egy dohánybolt eladójára, aki azonnal át is adta neki a bevételt. A rendőrség félmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel. 

Elítélték a mosogatógépes rablót

Két év három hónap börtönt kapott a mosogatógépes rabló. Azzal vált hírhedtté évekkel ezelőtt, hogy miután kirabolt egy dohányboltot, egy mosogatógépben próbált elbújni a rendőrök elől. Most megint kifosztott egy trafikot.

 

Nem sokáig örülhettek a rablók a pénznek

4 év fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki tavaly márciusban Keszthelyen, az utcán rabolta el a bevételt egy helyi dohánybolt tulajdonosától. Két segítője kevesebbel megúszta. A tettesek több mint 3 millió forintot zsákmányoltak, de nem sokat tudtak elkölteni belőle, mert a rendőrök pár órán belül elfogták őket.

Ordítozva követelte a bevételt a dohányboltban

Félrelökte az eladót, majd ordítozva a bevételt követelte egy 36 éves férfi, az egyik győri dohányboltban még szerda este. Miután kifosztotta a kasszát, elmenekült.

Szabadlábon a fegyveres rabló

Szabadlábon védekezik a fegyveres rabló. A 19 éves férfi Nagykanizsán rabolt ki egy dohányboltot péntek este. Gázpisztolyt szegezett az eladóra, aki átadta neki a pénzt. Ezután még sokáig próbálta eltűntetni a biztonsági kamera felvételét, de ez nem sikerült neki.

18 éves fiú lehetett a rabló

18 éves fiú rabolta ki a várpalotai dohányboltot néhány napja. A rendőrség pénteken fogta el a fiatalt, aki beismerte a rablást. Maszkban, késsel a kezében kényszerítette az eladót a bevétel átadására, miközben hajánál fogva cibálta a nőt, majd 200 ezer forintot vitt magával. A rendőrök őrizetbe vették a fiút.

Meglett a rabolt pénz nagy része

Meglett a zsákmány nagy része és a támadáshoz használt gázpisztoly is - lezárták a nyomozást a rózsadombi trafikrabló ügyében. A férfi még márciusban rabolt ki egy dohányboltot, alig egy nappal később elfogták. Hamarosan vádat emelhetnek ellene, több évre börtönbe kerülhet. Ugyanazt a trafikot pár nappal később ismét kirabolták, de azt a támadót még keresik.

200 ezret vitt el a trafikrabló

Letartóztatták a szombathelyi dohánybolti rablás gyanúsítottját. A 29 éves férfi hétfőn délután fegyverrel fenyegette az eladót és 200 ezer forintot zsákmányolt az ügyészség szerint. Többszörös visszaesőnek számít, éppen feltételes szabadlábon volt, amikor rabolt, így akár 15 évre is börtönbe kerülhet.

Illedelmes trafikrabló

Részegen, majd bedrogozva rabolt trafikot, 3 és fél év börtönt kapott. Méltányos büntetés – ezt mondta a bíró az indoklásban. A rabló 2015-ben Budapesten, majd Szegeden próbált meg kifosztani egy-egy dohányboltot, akár 12 évet is kaphatott volna. Az utolsó szó jogán mindenkitől bocsánatot kért, a bíróság szerint valóban megbánta tettét. Még az előzetesből is kiengedték.

Összeverte a trafik eladóját

Majdnem agyonverte egy dohánybolt eladóját egy 18 éves fiatal a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírteleken. Eszméletlenül találtak rá a trafikban a 62 éves asszonyra. Még nem tudták kihallgatni, mert még mindig nem tért magához. A támadót egy napon belül elfogták.

Börtönbe akart menni a rabló

Azért rabolt, hogy börtönbe kerüljön. Ezt mondta az a férfi, aki kedden késsel a kezében próbált kirabolni egy mosonmagyaróvári dohányboltot. A bíróság pénteken előzetes letartóztatásba helyezte. A biztonsági cég, ahová a riasztót bekötötték, alig 1 percre van a bolttól, de sietniük sem kellett. A rabló megvárta őket, épp a pénzt számolta, amikor elfogták. Akkor mondta el, hogy a börtönben meleg van és ételt is kap, ezért rabolt.

Pénzszámolás közben kapták el

Még a pénzt számolgatta a trafikban a rabló, amikor elfogták. A 43 éves férfi késsel rontott be egy mosonmagyaróvári dohányboltba. Miközben az eladó átadta a bevételt, megnyomta a pánikgombot. A biztonsági cég, ahova a riasztó be van kötve, a szomszéd utcában van. Még egy perc sem kellett nekik, hogy odaérjenek. Ráadásul a rabló sem sietett, épp azt számolta, hogy mennyit zsákmányolt.

48 másodperc alatt kirabolta

48 másodperc alatt rabolták ki az egyik debreceni dohányboltot még december elején, mindezt rögzítette a biztonsági kamera. A támadó maszkban, fegyverrel a kezében fenyegette meg az eladónőt, akitől a bevételt követelte. Több százezer forintot zsákmányolt, majd nyugodtan kisétált az üzletből. A rendőrség egy hónapja keresi a fegyveres rablót. Félmillió forintot adnak annak, aki tudja, ki lehet a férfi.

Nem tud a gyerekei szemébe nézni a rabló

Nem tud a gyerekei szemébe nézni, nagyon megbánta, amit tett, ezt mondta az utolsó szó jogán az a nő, aki kirabolta azt a dohányboltot, ahol dolgozott tavaly februárban, Egerben. A kétgyerekes háziasszonyt kedden három év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélték első fokon. Az asszony sírt a tárgyaláson. A bíróság enyhítő körülményként értékelte, hogy két gyereket nevel egyedül.

Falat fúrtak a cigitolvajok

Kifúrták a ház falát, úgy tört be két férfi Soltszentimrén egy dohányboltba. Több mint egy millió forintnyi zsákmányukból három hónapig egy törökbálinti hotelben bujkáltak. A kiskőrösi rendőrök több mint száz kilométert utaztak értük, vasárnap hajnalban kapták el őket.

Törött üveggel próbálta kirabolni a trafikot

A tévében látta, hogyan kell trafikot rabolni, és úgy döntött ő is megpróbálja - ezt mondta az a férfi, aki kirabolt egy dohányboltot Balmazújvárosban. Egy törött üveggel fenyegette meg a 25 éves eladónőt, aki viszont nem adta oda a pénzt, ezért a rabló üres kézzel elmenekült. A rendőrök végül megtalálták, egy híd alatt bujkált.

Még a saját nagymamáját is kirabolta

Még a saját nagymamáját is kirabolta a gyanú szerint az a fiatalember, akinek fegyveres rablás miatt elrendelte előzetes letartóztatását a debreceni bíróság.  Szombaton kapták el, miután késsel a kezében kirabolt egy dohányboltot. Több mint 100 000 forintot vitt el, de a rendőrök egy órán belül elfogták.

Kisfia játékpisztolyával rabolta ki saját munkahelyét a béna rablónő

Burleszkbe illő rablás után vádat emeltek egy 40 éves családanya ellen, aki egy évvel ezelőtt rabolt ki egy dohányboltot Egerben, a lehető legbénább módon. Az asszony a bolt alkalmazottja volt. Gyereke műanyag pisztolyával támadta meg a váltótársát. A pénz felét már a bolt előtt szétszórta. A rendőrök másnap elfogták.

A falon, vagy a tetőn át vitték a zsákmányt

Megbontották a falat, vagy éppen a tetőn át másztak be a dohányboltokba azok a betörők, akiket eddig 11 trafik kifosztásával gyanúsítanak a rendőrök. A társaság négy megyében követett el betöréses lopásokat, cigarettát és pénzt vittek el a trafikokból.

Azért bukott le, mert reggelit vett

Elfogták a pesterzsébeti dohánybolt kirablóját, miután Híradónk bemutatott róla egy felvételt, és valaki felismerte rajta. A trafikrabló a dohányboltban eltakarta az arcát, a szomszédos kisboltban azonban nem, igaz, ott csak reggelit vásárolt az akció előtt.
 

János aprópénzt lopott, előzetesbe került

Két helyre tört be tizenöt perc alatt, ahonnan cigit, dohányt és aprópénzt lopott el. A zsaruknak fél óra sem kellett, hogy elfogják.

Drogfüggő rabló a dohányboltban

Újabb trafikot raboltak ki Szegeden. Ezúttal egy 25 éves drogfüggő férfi ment be az egyik dohányboltba. Bár fegyver se volt nála, az eladó így is komolyan vette a zavartan viselkedő rabló fenyegetését, és átadta a bevétel egy részét. A pszichológus szerint jól tette, mert egy ilyen ember kiszámíthatatlan.

Trafikosok, akiknek egykor jól ment az üzlet

Kaposék nagyon szerényen élnek, pedig élhetnének sokkal jobban is. Azt mondják, az állam egy döntéssel elvette az életüket és tízmillióktól fosztotta meg őket. Kádár Jánosnak biztos volt a megélhetése, 20 évig kereskedő volt, szívvel-lélekkel csinálta, most viszont raktáros, de ezt a munkát is csak nagy nehezen találta. Szondi Vanda riportjának szereplői trafikosok voltak, de buktak a pályázatokon. A nyertesek közül viszont sokan hatalmasat kaszálnak, van, ahol óriási üzlet trafikosnak lenni. Sok olyan dohányboltosnak is jól megy, akikről nehéz azt állítani, hogy ne lennének kormányzati kapcsolataik.

Ötből négyen hazamehettek


szerző:
2015.11.24. 18:17
Ötből négyen hazamehettek

Sírtak a bíróságon a fiatalok, akik a gyanú szerint egy dohányboltot akartak kirabolni Esztergomban. Az ötfős társaság négy tagját hazaengedte a bíróság. Egy támadó került előzetes letartóztatásba, ő volt az, aki fegyvert fogott a trafik alkalmazottjára.

Jó helyen megérte trafikot nyitni

Volt olyan dohányboltos, akinek a trafikjai egy év alatt 3,5 milliárd forint bevételt hoztak - más trafikosok viszont csak vegetálnak. A hvg.hu összesítette az adatokat és kiderült, hogy a dohányboltok átlagosan egy év alatt csaknem teljesen visszahozták a befektetett pénzt.

Ruhájáról ismerték fel a dohánybolti rablót

Egy óra alatt elfogták a budapesti nyomozók azt a férfit, aki a gyanú szerint szombat este kirabolt egy dohányboltot a III. kerületben. A rabló este tíz óra körül lépett be az üzletbe, majd pisztollyal a kezében megfenyegette az eladót, kivette a kasszában lévő néhány tízezer forintot és elfutott. A rendőrök alig egy órával később elfogták, pár utcával odébb ismerték fel, az egyik lépcsőház bejáratánál.

Kibontotta a falat, így tört be egy dohányboltba

Csaknem kétmillió forintnyi cigarettát próbált meg ellopni, de végül csak a kasszában talált néhány tízezer forintot vitte magával a Borsod megyei Nagycsécsen egy tolvaj szombat hajnalban. Valószínűleg meghallotta az érkező rendőrautó hangját - ezért menekült el a zsákokba csomagolt cigarettát hátrahagyva. A betörőt még keresik a rendőrök.

Késsel, fekete maszkban támadtak a tizenévesek

A rendőrök három fiúra csaptak le, 16, 19 és 20 évesek, és egy dohányboltot meg egy kis élelmiszerüzletet akartak kirabolni Miskolcon még áprilisban. Az RTL Híradónak nyilatkozott a kisbolt vezetője, aki elmesélte, mit élt át a támadáskor.

Rettegnek a dohánybolt eladói

Rettegnek az eladók abban a dohányboltban, amit egy ismeretlen megpróbált kirabolni kedden este Miskolcon. A boltos azonnal megnyomta a pánikgombot, amint meglátta a késsel hadonászó rablót, aki így elmenekült az üzletből. Az eladót annyira megviselték a történtek, hogy azóta nem dolgozik. A rendőrség az üzlet biztonsági kamerájának felvételei alapján keresi a támadót.

Menekülés közben fogták el a trafikrablót

Menekülés közben fogták el a rendőrök azt a férfit, aki kedd hajnalban betört egy dohányboltba és ellopta a pénztárgépet a Komárom-Esztergom megyei Kocson. A betörő a hátsó ajtón jutott be, a pénzt nem tudta kivenni a kasszából, ezért a pénztárgépet lopta el, de el is dobta az udvaron, hogy gyorsabban meneküljön. Az egyik közeli településen fogták el a rendőrök.

Kisfia játékpisztolyával rabolta ki munkahelyét

Burleszkbe illő rablás után vádat emeltek egy 40 éves családanya ellen, aki februárban rabolt ki egy dohányboltot Egerben. Elég ügyetlenül. Az asszony a bolt alkalmazottja volt. Gyereke műanyag pisztolyával támadta meg a váltótársát. A pénz felét már a bolt előtt szétszórta. A rendőrök másnap elfogták.

Előzetes: Burleszkbe illő jelenetek trafikrablás közben

Kisfia játékpisztolyával akart kifosztani egy egri dohányboltot egy anyuka. Az üzletet jól ismerte, ő maga is ott dolgozott. Munka után otthon átöltözött, magához vette a gyerek műanyag pisztolyát, fejére kötött sapkát húzott, és visszament a trafikba. Megfenyegette kolléganőjét, és dulakodtak. Végül 400 ezer forintot zsákmányolt, de menekülés közben a pénz nagy részét elhagyta. Hogy ezután mi történt, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Kaposvár után lázadoznak a trafikosok – lesz változás?

Már tavaly januárban forgattunk arról, hogy félnek a dohányboltok alkalmazottai. Nem érzik magukat biztonságban a letakart kirakatok mögött. Akkor a Nemzeti Dohány Zrt. illetékese azt mondta, hogy változhat majd a jogszabály, és enyhébb szabályozás várható. De semmi sem változott. A trafikok azóta is a rablók kedvelt célpontjai, és a dolgozók még mindig félnek. A kaposvári brutális gyilkosság, a fiatal Fruzsina halála azonban fordulópontnak tűnik. Több dohányboltosnak elege lett a szabályokból, és szembe is mentek velük. Moskovics Judit riportja a forrongó trafikosokról.

Kell, vagy nem kell a fólia?

Nem mondott igazat Kósa Lajos a trafikok fóliázásáról egy debreceni dohányboltos szerint. A boltos nyílt levélben cáfolta a polgármester állítását, hogy nem kell a fólia: őt ugyanis nemrég épp erre kötelezték a fogyasztóvédők. Rogán Antal szerint sem kell a fólia, az RTL Híradó által megkérdezett trafikosok viszont azt mondják: valahogy mindenképpen meg kell oldaniuk, hogy az utcáról ne látszódjanak a dohánytermékek, és senki sem segíti őket tanácsokkal.

Előzetes: Eltemették a trafikos lányt

Eltemették Kaposváron a múlt héten brutálisan megölt eladólányt. A 20 éves áldozattal egy Fő utcai dohányboltban több késszúrással végzett gyilkosa. Őt nem sokkal később egy kórházban fogták el a rendőrök. A család kérésére a temetésen csak a rokonok, barátok és az ismerősök vettek részt. A gyászszertartás idejére a megyeszékhely minden dohányboltja bezárt. Megrázó felvételek az esti RTL Híradóban hatkor.

Előzetes: A gyilkosság óta félnek a kaposvári trafikosok

Előzetes letartóztatásban a kaposvári dohánybolti gyilkosság gyanúsítottja. A 20 éves fiatalember szerda délután ölte meg egy kaposvári dohánybolt ugyancsak 20 éves eladónőjét több késszúrással. Többen nyitva hagyják az üzletük ajtaját, van, ahol leszedték a fóliát a trafik ablakáról, hogy be lehessen látni az üzletbe, pedig az előírások szerint ez tilos. Helyszíni tudósításunk este hatkor, az RTL Híradóban.

Egy óra alatt két üzletet akart kirabolni

Egy óra alatt két üzletet is próbált kirabolni egy férfi Szolnokon. Először egy dohányboltban próbálkozott, ahol egy késsel a kezében a bevételt követelte. Az eladó azonban nem adta oda a pénzt és elzavarta a 26 éves férfit, aki nem sokkal később egy ékszerüzletbe ment be. Ott úgy tett, mintha vásárolni szeretne valamit, majd amikor felpróbált két gyűrűt, egyszerűen kiszaladt a boltból. Néhány járókelő elfogta, majd a rendőrök őrizetbe vették.

Nem ijedtek meg, újraélesztették a vevőt

Elkékült arccal és görcsösen rángatózva feküdt a férfi a dohánybolt padlóján, miután rosszul lett. Ezt mondta Híradónknak annak a dohányboltnak az eladója, ahol hétfőn újraélesztettek egy infarktusos férfit. Az eladónő barátja telefonon követte a mentős diszpécser utasításait,  így sikerült megmenteni a beteg életét. A mentőszolgálat szóvivője szerint a legtöbb emberből  ilyen helyzetekben  a bátorság hiányzik, pedig ilyenkor nem tudunk kárt okozni, a legnagyobb baj, az ha nem segítünk.

Beesett a trafikba a betörő


szerző:
2015.03.27. 18:15
Beesett a trafikba a betörő

Sokáig babrált az ajtózárral, majd szinte beesett a trafikba egy betörő Zalaegerszegen. A férfi még február végén, az éj leple alatt kifosztott egy dohányboltot, egy másikba pedig csak próbált bejutni. A betöréses lopásról készült videofelvételt most hozta nyilvánosságra a rendőrség. Segítséget kérnek a tolvaj elfogásához.

15 évet is kaphat a brutális rabló

Akár 15 évet is kaphat a brutális kispesti dohánybolt rabló. A férfi egy vascsővel kis híján szétverte a trafikban dolgozó eladó fejét. Még akkor is ütötte, amikor az egyáltalán nem tudott védekezni. Az ügyészség most emelt vádat a férfi ellen. Az ügyben egy másik eljárás is indult. Két fiatal pénzbüntetést kapott, mert bár rányitottak az üzletben a rablóra és a vérző fejű alkalmazottra, meg sem próbáltak segíteni.

Trafikokat fosztogattak


szerző:
2015.02.19. 18:10
Trafikokat fosztogattak

Legalább tíz dohányboltba tört be az a banda, melynek három tagját a napokban fogták el a rendőrök. A társaság felfeszítette a trafikokban a pénztárgépeket, majd a pénzes kazettákkal távoztak. A gyanú szerint több százezer forintot zsákmányoltak, egyelőre mindent tagadnak. Negyedik társukat még keresik a rendőrök.

Elriasztotta a trafikrablót


szerző:
2015.01.23. 18:10
Elriasztotta a trafikrablót

Negyed óra alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki megpróbált kirabolni egy dohányboltot két napja Salgótarjánban. A 28 éves gyanúsított egy konyhakéssel a kezében hadonászva lépett a trafikba, majd a bevételt követelte.

Elkergette a késsel hadonászó rablót

Elkergette a késsel hadonászó rablót egy budapesti trafik dolgozója. A támadásról a bolt biztonsági kamerája felvételt készített. A rabló, ahogy belépett az üzletbe, egy késsel támadt azt ott dolgozó nőre és pénzt követelt. A bevétel nélkül menekült el a dohányboltból és néhány órán belül a közelben elfogta a rendőrség.

A dohányboltok is bezárhatnak márciustól

Március közepétől a dohányboltok is bezárhatnak vasárnap, ha nem a tulajdonos, vagy annak egyik családtagja ül a boltban. Erről a vasárnapi nyitva tartás tilalmáról szóló törvény keddi, parlamenti szavazásán döntöttek.


 

Elfogták a tinédzser trafikrablót

Késsel a kezében próbált meg kirabolni egy dohányboltot egy 16 éves fiú vasárnap délután Győrben. Egy terepszínű sállal takarta el az arcát, kést rántott és a bevételt követelte. Az eladó viszont nem ijedt meg.
 

Sorozatban fosztogatták a trafikokat

Példátlan bűncselekménysorozat - vádemeléssel. Befejezte az ügyészség a Dunántúl dohányboltjait végiglopó baráti társaság ügyének vizsgálatát, a tolvajokra börtönbüntetést kérnek a bíróságtól.
 

Jövőre sem lehet dohányboltokban elektromos cigit venni

Mindezt azzal indokolják, hogy az e-cigi gyógyszernek minősül. Az Elektromos Cigaretta Platform petícióban tiltakozik a tervezet ellen.

Kilökdöste a rablót a trafikbolt eladója

Megpróbált kirabolni egy dohányboltot egy 21 éves férfi Győrben még októberben. Konyhakést rántott és ráparancsolt az eladóra, hogy ne nyomja meg a pánik gombot. A nő egyáltalán nem ijedt meg, gyakorlatilag kilökte a boltból.
 

TRAFIKRABLÁS: Arcon vágta a tolvajt

Csuklyával a fején, símaszkban és napszemüvegben rontott be a fiatal férfi a győri dohányboltba, majd kést rántott. Az eladó az ajtóig lökdöste a támadót, a nő segítségére siető járókelő pedig elkapta a rablót és arcon vágta.
 

Van is trafikjuk, meg nincs is


szerző:
2014.09.20. 18:30
Van is trafikjuk, meg nincs is

Hiába nyert koncessziót, mégse nyithatja ki 22 éven át működő dohányboltját egy rokkantnyugdíjas házaspár. Egy éve ugyanis nyílt egy másik trafik a közelben, és a Nemzeti Adó és Vámhivatal 200 méteren belül két engedélyt nem ad ki.
 

Félelem és rettegés a dohányboltokban

Sorozatos támadások érik a nemzeti trafikokban egyedül dolgozó, általában fiatal eladókat. Stábunk beköltözött egy dohányboltba, hogy megmutassuk, mit él át, aki a pult mögött áll.

Házon kívül 14-01-15


szerző:
2014.01.15. 23:40
Házon kívül 14-01-15

Házon kívül: Félelem és reszketés a dohányboltokban. Megmutatjuk, mit él át, aki a pult mögött áll. - Az étterem, amelyet azért nyitottak, hogy segítsenek. Filléres menü, amely jóllakatja a rászorulókat. - Már el is felejtették a szüleiket, akik félholtra verték őket. A nagymama most egyedül maradt. Mi lesz így a gyerekekkel?

XXI. század 13-10-08


szerző:
2013.10.09. 00:10
XXI. század 13-10-08

XXI. század: Cigaretta, totószelvény, újság és édesség – ezt jelentette mindenkinek a trafik. Amikor még szabad volt reklámozni a cigarettát, hadirokkantak és árvák megélhetése volt. Meggazdagodni nem lehetett belőle, de legalább biztos jövedelmet jelentett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való