KERESÉS search-close

doktor

31 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "doktor"

Ismerd meg jobban a Doktor Murphy szereplőit!

Országos TV premier az RTL Klub-on! Csütörtökön dupla résszel debütál a Doktor Murphy - addig is ismerjük meg a karaktereket!

A polgármesternek még a lumbágója is elmúlt az új postásnő láttán

Miután a postásnő magához tért, a falu állatorvosa vette kezelésbe. Amint híre ment a csinos hölgynek, Pajkaszeg összes férfije a csodájára járt, Károlynak pedig még a derékfájása is elmúlt, amint megpillantotta őt.

Bianka kómába esett


szerző:
2018.03.02. 16:00
Bianka kómába esett

Miután összeesett a fellépésen, kórházba szállították az eszméletlen Biankát. Márk a kórházban várakozott, hogy beszélhessen az orvosokkal, és kiderítse, mi történt a lánnyal. Az orvosok azonban nem sok jó hírrel tudtak szolgálni...

Orvost kellett hívni Rózsához

Rózsa meglátogatta Kornélt, azonban a lány hirtelen rosszul lett, és az aggódó fiú azonnal hívta az ügyeletet. Ekkor toppant be Lili és egy orvos, és magukkal vitték a kismamát.

A teljes adásért kattints IDE!

A gyerekszívek doktora


szerző:
2017.11.15. 17:25
A gyerekszívek doktora

Naponta menti meg gyerekek életét az a szívsebész, aki most a Fókusz kameráját is beengedte a műtőbe.

 

Fókusz 2017-11-15


szerző:
2017.11.15. 17:20
Krisztián az orvosi vizsgálat után feladta a játékot

Bár az orvosok szerint Krisztián egy antibiotkium kúrával tovább folytathatta volna a játékot, a srác mégis úgy döntött, hogy feladja és könnyes búcsút vesz társaitól.

Gyógyítás szeretettel - Dr. Kőnig Róbert gyermekorvossal beszélgettünk

Minden szülőnek megpróbáltatás, ha orvoshoz kell vinnie a gyermekét. A gyerekekben eleve van egy félelem, amikor belépnek a rendelőbe! Dr. Kőnig Róbert hozzáállása azonban példaértékű, és tanítani kellene az orvosi egyetemeken!

A mi kis falunk öt legviccesebb jelenete Reviczky Gáborral

Március 28-án ünnepli 68. születésnapját A mi kis falunk állatorvosát alakító Reviczky Gábor, ezért összegyűjtöttük a Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színművész legütősebb jeleneteit a sorozatból.

Mindenét elvesztette a pap és állatorvos apja

A pap először a Bibliáját, majd a karóráját, végül az apja házát is elkártyázta. Vajon sikerül az állatorvosnak visszaszereznie azt, amit fia elvesztett? A kulcsszó a csalás!

Mit keresett a söröskupak a Pap zsebében?

A pajkaszegiek bármikor számíthatnak egymásra, azonban a pap valószínűleg már megbánta, hogy másra bízta a szennyesek kimosását...

Az orvos és a két lyukú segg esete

Szabó Győzőnek szerencsére nem a tűszúrással, csak a hideg vízzel kellett megküzdenie, azonban Reviczky Gábor ugyanennél a jelenetnél olyat mondott, amit még ő sem bírt ki nevetés nélkül!

3. rész - Egy orvost azzal vádolnak, hogy zaklatta az egyik női betegét!

Egy 18 éves nőbeteg azzal vádolja meg az orvosát, hogy szexuálisan zaklatta. Az orvos tagadja a vádat, felesége pedig teljes mértékben kiáll a férje mellett, de a kisvárosban villámgyorsan terjed a szóbeszéd...

Fittness vagy Plébánia? Ez itt a kérdés!

A pap már készülődne a misére, azonban sportolni vágyó lányok lepik el a fitness teremként is üzemelő plébániát. A pap persze egyből kitalálja, hogy ki áll a dolog hátterében...

Ismerd meg Pajkaszeg doktorát!

Reviczky Gábor mesélt nekünk A mi kis falunkban alakított karakteréről a sorozat keddi sajtóvetítésén. Nézd meg a videót!

Doktor


szerző:
2017.01.12. 17:29
Zacher Gábor: „Függő vagyok!” – Döbbenetes vallomás!

Az ország leghíresebb toxikológusa fáradtságot és időt nem kímélve, rengeteg életet mentett már meg. De közben mi van az övével? Kiderült, neki is vannak jó és rossz szokásai, emellett megmutatta, hogy mire jó egy infúziós szerelék és egy fecskendő a hétköznapokban! VIDEÓ!

Magyarul Balóval 2016-01-13

Elfogynak az orvosok Magyarországon? Egy tanulmány 9 évig követte a pályaelhagyó orvosokat és azt mondja, sok ezren külföldre mentek, de, és ez újdonság, ugyanennyi orvos hagyja el az egészségügyet ITTHON úgy, hogy jobban fizető szakmát talál magának. Hova vezet ez? – kérdezzük a tanulmány szerzőjét és kapcsolunk két külföldön dolgozó magyar orvost.

Kutyadoktorok segítenek embereken

Dr. Bogár és Dr. Szandra, a kutyadoktorok. Öt éve rendelnek a budapesti Bajcsy Zsilinszky Kórházban, minden héten több mint 40 emberrel foglalkoznak. A betegek alig várják, hogy csütörtök délután legyen, és megérkezzenek a kutyák. Azzal, hogy a súlyos, főleg lebénult betegek etetik, sétáltatják, vagy csak simogatják az állatokat, önkéntelenül is mozgatják a beteg testrészüket, és ezzel is elősegítik a gyógyulásukat.

Értelmetlen és érthetetlen gyermekhalál

Mariann fia, a kis Alex csak 10 hónapos volt, amikor megbetegedett. A család kálváriája kezdődött. Egy hét alatt a kicsit öt orvos látta. Kórházba, majd gyermekorvoshoz vitték, kapott gyógyszert, volt kint nála ügyeletes orvos, mentő. Riporterünk, Újvári Mihály utána járt annak, miért kellett mégis meghalnia a kisfiúnak?

Reggeli - Csak csajok 12-11-27

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-11-26

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-05-24


szerző:
2012.05.24. 20:45
Fókusz 12-05-24

Fókusz: Áttörés! - Nemrég letartóztatták, most viszont Seffer doktor tudományos szenzációt közöl az őssejtekről és a rákgyógyításról. Plazma-állapot - A szabadszájú rapper fütyül Puzsérra és a zsűri döntésére, és hatalmas dobásra készül. Kulisszatitkok - Hónapokig követtük Kulka Jánost, most bepillanthatunk az öltözőjébe is, még borotválkozás közben is megleshetjük.

Exkluzív: Seffer doktor a meghurcoltatásról és családjáról

Most az egyszer és soha többet, senki másnak, csak a Fókusznak mutatja meg kisfiát Seffer doktor. A sebész és az egykori szépségkirálynő hosszú ideig vártak Olivérre, aki végül a férfi ellen folyó nyomozás kellős közepén fogant.

Banglades, az alvó tigris


szerző:
2012.05.04. 19:20
Banglades, az alvó tigris

A Bengáli-öböl partján található 160 milliós Banglades a világ egyik legszegényebb állama. Érdekes kontraszt, hogy emellett az utóbbi években hatalmas és látványos fejlődésnek indult.

Csernus is elsüllyedt a párkapcsolatok mocsarában

Csernus doktor ma már bevallja, amikor legutóbb a Fókusz kamerája elé ült, még nem vallotta be magának, hogy baj van. A pszichiáter ugyanúgy csapdába esett, ahogy férfiak és nők milliói, amikor a szerelem elvakítja őket.

Nem doktor többé a plagizáló miniszter

Megfosztotta doktori címétől a bayreuthi egyetem a német védelmi minisztert, mivel disszertációjának nagy része plágium, vagyis másolat.

Rács mögé küldték az áldoktort

A 24 éves fiatalember hamis orvosi diplomát gyártott magának, és egy éven át praktizált.

Doktor Halál „állati” kiállítása

Az excentrikus orvos az emberek után most állati testeket preparált és készített belőlük kiállítást.

Bezárták a kalocsai kórház gyerekosztályát

A beteg gyerekeket a bajai és a kecskeméti kórház fogadja majd.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való