KERESÉS search-close

dombovári istván

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "dombovári istván"

Vadonatúj műsorsávval és nagyszabású produkciókkal újít a Spektrum Home!

Három új beszélgetős műsor is indul a Spektrum Home-on, amelyek felhőtlen szórakozást ígérnek a nézőknek: a Tesztbeszédben Dombóvári István önismereti kérdésekkel bombázza sztárvendégeit, a Nőkomment-ben Dobó Kata, Kovács Patrícia és Hadas Kriszta vendégeikkel minden héten összeülnek, hogy kibeszéljék azokat a témákat, amelyek foglalkoztathatják az embereket; a Helló, tesó! pedig egy dokuportré sorozat lesz, melynek házigazdája D. Tóth Kriszta és András várja a testvéreket.

Kire szavaz a legszexibb férfi?

A Story Extra szexi csaj -szavazása már napok óta tart, de még sok van hátra. Épp itt volt az ideje, hogy a legszexibb férfit kérdezzük meg, ő kire tenné voksát. A nézők február 9-ig adhatják le voksukat a jelöltekre ITT! Szavazásra fel!

Story Extra 2017-04-19


szerző:
2017.04.19. 16:55
Dombóvári István izompacsirta volt

Rá sem ismerni! Dombóvári István az Instagramjára többnyire humoros dolgokat posztol, vagy a macskájáról mutat cuki képeket. Legutóbb azonban mindenkit meglepett egy fotóval, amin ő szerepel még tinédzserként. A kertben pózoló izompacsirta testépítő finoman szólva  sem igazán hasonlít a mai Dombira, emiatt sokan kételkednek a kép hitelességében. De ha jobban megnézzük az arcvonásait, kétséget kizáróan megállapítható az azonosság...

Így látták 2016-ot a magyar celebek

Hatalmas fordulatok, eredmények, szakítások, szerelmek, filmsikerek, drámák és örömök voltak idén. Viszont elég snassz lett volna ezeket felsorolni, ezért megértünk néhány igazán nagyszájú és szókimondó celebet, hogy minősítsék 2016 különleges és emlékezetes híreit.

Sztárok újévi fogadalmai

Évről évre eljön szilveszter este, amikor fogadalmat teszünk arról, hogy ezentúl változtatunk valamit az életünkön. A Fókusz stábja Oláh Gergőt, Peller Annát és férjét, Lukács Mikit, Sebestyén Balázst és Dombóvári István kérdezte a beteljesült és beteljesületlen év végi fogalmakról.

Dombi a magyar Éder mester


szerző:
2016.10.12. 17:25
Dombi a magyar Éder mester

A 80-as évek kedvelt filmsorozata volt. Generációk nevelkedtek Éder mester és az ő kis koboldjának kalandjain. A Dumaszínháznak köszönhetően hétvégétől a mai gyerekek is megismerkedhetnek a kis rosszcsont Pumukli történetével. Ebben Dombovári István, Éder mestert alakítja majd. Pumukli "exkluzív" interjút adott stábunknak, amelyben elárulta, milyen a neves stand upossal dolgozni és Dombi színészi képességeit is méltatta a híres mesehős.

Popmonsterz: az aranytorkú csillag

A nyári slágerek témája általában nem más, mint a szerelem, a vízpart és a forró évszak élvezete, megspékelve néhány hatalmas közhellyel. Egy új előadó ezt a hullámot meglovagolva igyekszik betörni a popiparba. Legalábbis dalaiban minden megvan, amire a trendkövetők vágynak. A találgatások pedig már szárnyra kaptak az új előadó hallatán. Nem is kellett sokáig várni, előlépett a sötétségből és büszkén vállalta igényesre sikerült zenei produkcióját Dombóvári István.

Dombóvári István lesz a Gyertek át szombat este! műsorvezetője

Szezonzáró adásához érkezett a Gyertek át szombat este! második évada az RTL Klubon. Ennek megfelelően rendhagyó különkiadással búcsúzik a műsor, melynek ezúttal nem Sebestyén Balázs, hanem Dombóvári István lesz a műsorvezetője.

Boldog szülinapot Dombi!


szerző:
2016.04.30. 19:00
Boldog szülinapot Dombi!

Ma ünnepli 38. születésnapját a híres humorista, aki e kedves alkalomból saját posztjával lepte meg rajongóit.

Így képzeli Sebestyén Balázs Zsófi lánykérését!

Előkerült Szabó Zsófi boldogsága, ugyanis a show házigazdája kiváncsi volt arra, vajon tényleg igazak-e a híresztelések. De nem csak a Story Extra műsorvezetőjét faggatta Balázs. A többi sztárjátékos is beszámolt az emlékezetes napról, bár volt, aki nem örömmel idézte fel az eljegyzés következményeit.

Dombi a nyuszis magazin címlapján?

Kiss Ádám volt az első és eddig egyetlen férfi, aki felkerült ennek az újságnak a borítójára. Ezt joggal (?) furcsálták Sebestyén Balázsék, hiszen ez a magazin kifejezetten az erősebbik nem képviselőinek szól. A viccelődés után egy újabb poén: Dombit is felkérte a nyuszis magazin...

GYERTEK ÁT: Anikó izgul, Ábel Anita nem fél az ugatós kutyáktól

Ganxsta Zolee szerint nagyon jó a csapat, Nádai Anikó most debütál ezért nagyon izgul, a rutinos Ábel Anita viszont nem retten meg a mindig ugató kutyától sem. Ők lesznek a szombati gameshow vendégei!

Istenes Bence apaságát firtatta Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs azt állítja, jól ismeri Bence személyiségét, és nem tudja elképzelni őt apaként. Ezért ellátta mindenféle tanácsokkal, de a leendő apuka megcáfolta a műsorvezető gondolatait, ugyanis nagyon felkészültnek érzi magát. Dombi szerint Balázs nagyon profin próbálta lebeszélni Bencét a gyerekről.

Mi a kapcsolat Balázs haja és Dombi szakálla között?

Elindul a Gyertek át szombat este új évada. Szombattól újra mindenki átmegy Balázshoz. A piszkálódás és a humor nem változik, de valami mégse lesz ugyanaz. Mostantól Balázs már nem csak vezeti a műsort, hanem ő a producere is.

Földes Eszter melle sem volt elég Dombinak

A színésznő úgy gondolta, testi adottságaival vonja majd el ellenfele figyelmét. Habár Dombi arcára kiült egy pillanatra a döbbenet, a szemét nem vette le az olvasandó sorokról.

Kiss Ramóna mindent bevetett a sikerért

Dombinak viszonylag könnyű dolga volt, amikor ki kellett találnia a közismert dalokat. Úgy tűnik, Rami nem ismer határokat, ha a győzelem a tét!

Március 26-tól újra Gyertek át szombat este! az RTL Klubon

Visszatér az RTL Klubra a Sebestyén Balázs vezette game show, a Gyertek át szombat este! A második évadban szombatonként ezúttal is sztárok, közismert színészek, sportolók és zenészek tudását teszik próbára vicces, házibuli hangulatú feladatok során.

Elképesztő férficsokor nőnap alkalmából!

E csodálatos nap alkalmából szeretnénk felköszönteni minden nőt, leányt és asszonyt. Az RTL online összeállított egy fiktív romantikus csomagot, melyben a csatorna férfi ikonjai tisztelegnek a feminin világ előtt.

Ezt jósolták korábban sztárjaink a Saul fiának…

Nézd meg, mit mondott Détár Enikő, Dér Heni, Dombóvári István, a Nyári lányok, Alföldi Róbert, Sáfrány Emese Aleska, Antal Timi, Szilágyi Áron, Csonka András, Geszti Péter, Győrfi Pál, Fodor Zsóka, Kulka János és Koós János.

Dombi olyat érintett, amit már nagyon régen nem…

Borsi Gergő: „Eljöttünk a dombok közé domborítani Dombival” - így kezdődött minden. A nehézkes indulás ellenére, szerencsére Dombinak is sikerült feljutnia a csúcsra.

Mit szégyelnek a sztárok eddigi életükből?

A Story Extra ezúttal arra volt kíváncsi, hogy hazai kedvenceink mit bántak meg eddigi életük során, esetleg mit csinálnának másképp utólag...

Dombi a hasa miatt gálázott?


szerző:
2016.02.16. 17:35
Dombi a hasa miatt gálázott?

Mindenkinek mást jelent az év eleji Story Gála, de az biztos, hogy a sztárok semmiképp sem hagynák ki ezt a rangos eseményt. Nyári Dia anyukáját is magával vitte, Galambos Lajos pedig gyermekeivel érkezett az idei rendezvényre. De Dombóvári Istvánnak is nyomós indoka volt arra, hogy ott legyen…

Nemcsak a díjak, a sztárpárok is záporoztak a díjátadón

Együtt eddig még sosem mutatkozó szerelmesek buliztak a neves eseményen: Dombóvári István három év után most először jelent meg nyilvánosan barátnőjével. Persze, nem ő volt az egyetlen. Péter Szabó Szilvia és Aleska is most mutatták be kedvesüket a kameráknak.

Különös kapcsolatok a Story Gálán

Egy ilyen eseményen vajon mi a fontosabb a sztároknak: a régi barátságok ápolása vagy újak létesítése?

Ha rossz napja van, nézze meg, ahogy Balázs és Dombi állathangokon próbál énekelni

A Hungary's Got Talent 5-ei adásában a két műsorvezető megpróbált a Rókadallal nevező Füry Ferenc babérjaira törni, de gonoszak voltunk, és mindenféle állatok nevét beletettük az edénybe. Nézzék csak, hogyan izzadtak bele a feladatba!

Rekeszizmokat előkészíteni: támad Dombóvári István!

Véget ért a Hungary’s Got Talen első évada. A nézőknek hiányozhatnak a műsorban feltűnő tehetségek. Dombóvári Istvánnak pedig ettől egyszerűen lepittyed a szája. A nagy nevettető egyébként rendszeresen nemet mond a celebkedésre, hosszú idő óta nem nyilatkozik. Ám a Story Extra stábjával kivételt tett, és beengedett minket élete két fontos színhelyére.

Story Extra 2016-01-13


szerző:
2016.01.13. 17:25
Story Extra 2016-01-13

Vastag Csaba stílust vált. Hogyan énekel otthonában Máté Péter dalt a híres divattervező? Dombóvári István szomorú, hogy véget ért a Hungary’s Got Talent első évada.

Dombit megkergette egy veszett vérnyúl

A Got Talent műsorvezetője Balázs segítségével hősiesen keresztül verekedte magát a Méhes Csaba pantomimprodukciójában szereplő virtuális akadálypályán.

Fókusz 2015-12-01


szerző:
2015.12.01. 18:55
Fókusz 2015-12-01

Ijesztő szörnyek - Vajon miért rémülnek meg a macskák, ha uborkát látnak?  Leteszteltük, mindenkit meglepett az eredmény. Dombi irigykedik - És persze kritizál is. Szerinte Kiszel Tünde naptárja olyan, mintha 20 éve készült volna. Elhagyta a feleségét? - Damu Roland állítólag azért költözött el, mert a várandós felesége nem tudja abbahagyni az ivást.

Ott voltunk Kiszel Tünde szülinapi partiján

A Díva 15. naptára, és ki tudja hányadik születésnapja, ugyanis Kiszel Tünde hagyományosan összeköti naptár bemutatóját és szülinapi buliját.

Dupla műsorvezetőkvíz: Dombi

Balázst és Dombit már alávetettük tudományos tesztünknek, most Önön a sor! A klikk után kiderül, mennyire ismeri a HGT műsorvezetői közül Dombit!

Dupla műsorvezetőkvíz: Balázs

Balázst és Dombit már alávetettük tudományos tesztünknek, most Önön a sor! A klikk után kiderül, mennyire ismeri a HGT műsorvezetői közül Balázst!

„Szalon Lali” családja és a táncpárbaj - utánozhatatlan őrület Balázs nappalijában!

Minden idők "leglalipopposabb" Gyertek át!-jának lehetett szemtanúja, aki Balázs nappalijába kapcsolt szombat este, hiszen az ÉNB sztárja elhozta a műsorba a testvérét is. A még műsor-szűz Harsányit kivéve pedig régi motorosok döngették a szórakozás ónkapuit. A műsormenet őrülten hömpölygött, az egyik vendég szabad slam poetrit nyomott, majd a játékban megismerhettük a női feltalálók különlegességeit, Dombi pedig annyira kiakadt, hogy a stúdiót is elhagyta. 

HGT: Ferenc visszatért a krumpliföldekről, akár a bumeráng

A Hungary’s Got Talent szabályzata szerint a műsorvezetőknek is van egy-egy lehetőségük arra, hogy a jelentkezők közül valakit egyenesen az élő showba jutassanak. Dombóvári István élt ezzel a jogával szombaton, igaz Balázs is támogatta az ötletét. Azért a férfiért nyomta meg az aranygombot, akit az X-Faktorban Nagy Feróék is kiszúrtak maguknak.

Showder klub 2015-10-26


szerző:
2015.10.26. 22:00

Egy műsorban a két showman


szerző:
2015.10.16. 17:40
Egy műsorban a két showman

Nem volt még Magyarországon olyan showműsor, ahol ennyi egó elfért volna egy stúdióban. Sebestyén Balázs és Istenes Bence első személyes összecsapása már önmagában is kuriózum lenne, de bedobták még az oroszlánbarlangba Vadon Janit, Dombóvári Istvánt és Fluor Tomit is.

Egók háborúja: összecsap Balázs és Bence

Bár eddig sem kímélték a másikat, most először élőben is szétszedi egymást Sebestyén Balázs és Istenes Bence. Az egók háborújába beszáll még Vadon Jani és Dombóvári István is, megmutatjuk, mi történt forgatás közben az oroszlánbarlangban.

Balázs rácuppant Dombi mellére

Ezen a héten különösen sok lesz majd a titkos érintés: lesz tapi mellre, mellbimbóra, sőt még a herék irányába is. Ne feledjék, szombat este 20:00 órakor elstartol a Got Talánt második adása az RTL Klubon!

Szombaton ismét házibulit tart Sebestyén Balázs

Szombaton újra összegyűlnek a sztárok egy jó kis házibulira Sebestyén Balázs nappalijában, emellett persze „vérre menő” harcot is vívnak egymással civil játékosokkal kiegészítve a több milliós nyereményért, mindeközben persze egymás vérét szívják, a nézők legnagyobb örömére. Holnap többek között egy rutinos visszatérő, Dombóvári István is helyet kap az egyik csapatban, míg Istenes Bence újoncként merészkedik be a „falkába”. Mi lesz ebből? Kiderül szombat este!
 

Elstartolt a Hungary’s Got Talent - ez történt az első adásban

Sok nevetés, lélegzetelállító pillanatok, gyomorszorító érzelmek és felhőtlen szórakozás – ez jellemezte az RTL Klub vadonatúj showműsorának, a Hungary’s Got Talentnek első válogató adását. Műsorvezetőként Dombóvári István debütált Sebestyén Balázs oldalán.

Hungary's Got Talent - október 10-től az RTL Klubon!

A Got Talent egy évtizedes történetében több, mint 50 országban került eddig képernyőre, idén ősszel pedig az RTL Klub is elhozza nézőinek. A műsorba műfaji megkötés nélkül, 4 éves kor felett bárki jelentkezhetett. A műsorvezetők Sebestyén Balázs és Dombóvári István, a zsűri tagjai: Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó.

Schobert Norbi bevállalta!


szerző:
2015.10.09. 17:25
Schobert Norbi bevállalta!

 Schobert Norbi már meg is érkezett az RTL Klub székházába, aki alig több mint 24 óra múlva a Gyertek át szombat este című gameshowban bizonyíthat majd. A fitneszguruval jó pár éve nem találkoztunk már.

Fókusz 2015-10-09


szerző:
2015.10.09. 17:25
Schobert Norbi szombaton belép az oroszlánketrecbe!

 Schobert Norbi már meg is érkezett az RTL Klub székházába, aki alig több mint 24 óra múlva a Gyertek át szombat este című gameshowban bizonyíthat majd. A fitneszguruval jó pár éve nem találkoztunk már.

Jövő héten indul a Hungary’s Got Talent

A jövő szombaton induló Hungary’s Got Talent két műsorvezetője, Sebestyén Balázs és Dombóvári István azonnal megtalálta a közös hangot, pedig ez az első alkalom, hogy együtt dolgoznak. Minderről mi is meggyőződhettünk azon a különleges fotózáson, amelyen a show-műsor zsűritagjai is megjelentek.

Reflektor 2015-10-01


szerző:
2015.10.02. 00:35
Időutazáson estek át a műsorvezetők és a zsűritagok

A szombat esti showműsor fotózásán a legtöbben egy teljesen új szerepben próbálhatták ki magukat. A Hungary’s Got Talent október 10-én startol itt, az RTL Klubon, de a különleges fotózás végeredménye már most feltárul a nagyközönség előtt.

Portré 2015-09-20


szerző:
2015.09.21. 00:00
Portré 2015-09-20

Balkáni szuperhősnek titulálja rajzolt karakterét, vérbeli humorista, aki a lelkét eladja egy jó poénért, meseíró kisfiú, akinek annak idején a Kisdobosban is jelentek meg írásai. Dombóvári István, Dombi, a humor mellett most nagy feladatra készül, a Hungary’s Got Talent vadonatúj showműsor társműsorvezetője lesz. Erről is beszélgettek Barabás Évivel.

Egy vérbeli humorista, aki a lelkét eladná egy jó poénért

Balkáni szuperhősnek titulálja rajzolt karakterét, vérbeli humorista, aki a lelkét eladja egy jó poénért, meseíró kisfiú, akinek, annak idején a Kisdobosban is jelentek meg írásai. Dombóvári István, Dombi, a humor mellett most nagy feladatra készül, a Hungary’s Got Talent vadonatúj showműsor társműsorvezetője lesz. Erről is beszélgettek Barabás Évivel.

SEBESTYÉN BALÁZS: „A dublőröm arca kisebb, mint az enyém”

A Hungary’s Got Talent két műsorvezetője, Sebestyén Balázs és Dombóvári István színészi tehetségüket is megcsillanthatták a tehetségkutatóhoz készülő reklámfilm erejéig. A forgatás részleteibe ők maguk avattak be minket.

Igazi meglepetéssel indul a Hungary’s Got Talent

A kisfilmet péntektől már láthatják a nézők, az RTL Klub vadonatúj showműsorára, a Hungary’s Got Talentre pedig csak néhány hetet kell várni. Sebestyén Balázs és Dombóvári István nagyon élvezik a közös munkát és azt, hogy most egy kicsit megcsillogtathatják színészi vénájukat is.

Sebestyén Balázsék világsztár hasonmásokkal forgattak

A Hungary’s Got Talent showműsor házigazdái, Sebestyén Balázs és Dombóvári István nagyon élvezik a közös munkát és azt, hogy most egy kicsit megcsillogtathatják színészi vénájukat is.

Tetrisz, bimbó, izzadtság - megmutatjuk milyen Sebestyén Balázzsal bulizni!

Szombaton indul az RTL Klubbon a Gyertek át szombat este! című műsor. Az RTL Online stábja belógott a forgatásra, hogy felderítse a celebek bulizási szokásait. Sebestyén Balázs a kérdéseket bimbó csavarással hárította, megkínzott riporterünknek azóta is jegelnie kell. 

Szombaton indul Sebestyén Balázs új show-műsora

A Gyertek át szombat este! vetélkedőjének felvételén az első adás sztárvendégeivel, többek között Kiss Ramónával, Geszti Péterrel és Dombóvári Istvánnal beszélgettünk.

Showder klub 2015-09-07


szerző:
2015.09.07. 22:00
Showder klub 2015-09-07

Stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra! A saját életüket, a hazai celebvilágot és a legszaftosabb közéleti kérdéseket tabuk nélkül feszegető fiúk újra támadnak.

GYERTEK ÁT: Házibuli és rengeteg nevetés Sebestyén Balázzsal

A Gyertek át szombat este! műsorvezetője, Sebestyén Balázs és vendégei meséltek a műsorról, kedvenc játékaikról és persze egymás szivatásáról. Illetve, felmerült egy Dombi-Geszti közös dal esélye is.

Velünk történt


szerző:
2015.06.29. 11:45
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Balázs és Dombi a közös munkáról mesélt

Nemrég kiderült, kik lesznek a Hungary's Got Talent műsorvezetői. A páros az eddigi castingok történeteiről mesélt nekünk. De Stohl András is vendégünk volt, akivel a nyári terveiről és színházi szerepeiről beszélgettünk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Balázs és Dombi hamar megtalálták a közös hangot

Nemrég az is kiderült, hogy kik is lesznek a Hungary's Got Talent műsorvezetői. A páros tagjai jól ismerték egymást, együtt azonban még soha nem dolgoztak. A közös munkáról, az eddigi castingok vicces történeteiről beszélgettünk velük.

Érkezik hozzánk a Hungary’s Got Talent két műsorvezetője

Sebestyén Balázs és Dombóvári István elmondja, hogy megy a közös munka. Dominikán került elő az a kisfiú, akit két éve az apja rabolt el. Hogy milyen büntetés várhat a férfira, kiderül. Az álmodással kapcsolatos tévhiteknek is utána járunk, de Stohl András is érkezik holnap reggel, aki elárulja, mennyit dolgozik idén nyáron.

Fókusz 15-06-23


szerző:
2015.06.23. 19:25
Fókusz 15-06-23

Fókusz: Ki lesz a műsorvezető? - A zsűrit már lelepleztük, most megmutatjuk, kik lesznek a Hungary’s Got Talent házigazdái. Megzsarolták - Pornóképekkel zsarolják hónapok óta VV Évát. A lány most erotikus képeit is nyilvánosságra hozta. Olimpia Budapesten? - Mennyibe kerülne és mennyit hozna? Az már biztos, hogy megpályázzuk a 2024-es nyári olimpia rendezési jogát.

Megvannak a Hungary's Got Talent műsorvezetői

A Got Talentet tavaly minden idők legsikeresebb televíziós formátumának választották, nem csoda hát, ha minden országban óriási érdeklődés övezi a házigazda, vagy házigazdák kilétét. A zsűrit nemrég lelepleztük, úgyhogy nem maradt más hátra, itt vannak a műsorvezetők. Fehér István riportja.

Kik lesznek a műsorvezetők? Most már tudjuk!

Rengetegen találgatták, kik lehetnek majd az idei év legnagyobb szabású showjának műsorvezetői, de a győztes kombinációt senki sem találta el, most eljött az igazság pillanata.

Fókusz 15-05-15


szerző:
2015.05.15. 17:55
Fókusz 15-05-15

Fókusz: Szuperhős humorista - Dombóvári István senkit sem kímél és azt ígéri, ma este szem nem marad szárazon. Veszély a felhők felett - Gond van a milliárdos repülőkkel! Egy oknyomozó újságíró leplezte le a hibákat, mit mondanak az illetékesek? Lelepleztük a zaklatót - Az egri lányok régóta panaszkodnak az őket követő furcsa férfira. Mit lehet tenni ilyen esetben?

Dombi senkit sem kímél


szerző:
2015.05.15. 17:35
Dombi senkit sem kímél

Dombóvári István azért szeretne a Fókuszba kerülni, mert péntek este lesz adásban első önálló estje, amelyben majd 50 percen keresztül szórja majd a poénokat. Polyák Alexandra riportja.

DOMBI: A legtöbb RTL-es műsor áldozatul esett a paródiának

Dombóvári István és a Showder klub különkiadással jelentkezik. Dombi úgy érezte, eljött az idő arra, hogy önálló esttel rukkoljon elő, de nem csak stand upolni akart, hiszen a humor elég tág fogalom, amibe beletartozik a paródia is. Hogy mely műsorok estek áldozatul a humoristának, kiderül a videóból.

Dombóvári István önálló esttel rukkolt elő

Dombóvári István azért szeretne a Fókuszba kerülni, mert péntek este lesz adásban első önálló estje, amelyben majd 50 percen keresztül szórja majd a poénokat. Polyák Alexandra riportja.

Dombóvári István szuperhősnek állt

A Showder Klub humoristája volt a vendégünk, aki szuperhőssé változott, nem titkolt célja ugyanis, hogy poénjaival jobb kedvre derítse az embereket. Később ellátogatott hozzánk Fésűs Nelly, Haumann Petra és Bálint Ádám is, akiket arról kérdeztünk, hogy miről kellett lemondaniuk gyerekeik születésekor. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Dombóvári István szuperhősnek állt

A kilókkal állandó harcban álló Dombi már tíz éve humorban utazik, de sok szakmát kipróbált, mielőtt a színpadon kötött ki. Kacskaringós életútjáról kérdeztük, és azt is elárulta, hogy mi köze a szuperhősökhöz.

Dombi első találkozása a pesti élettel!

Részlet a 15. évad 8. részéből:

Jászkarajenő után nagy váltásnak bizonyult a Budapestre költözés. Dombi nem is akárhogyan indított: sikerült egy meleg felvonulásba botlania másnaposan.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Dombi Szellő Istvánná lényegült

Részlet a 15. évad 8. részéből:

Az RTL Híradó egy kissé megújulva jelentkezett: Szellő helyett Dombi, Antónia helyett pedig Bellus István ült a kamera előtt... a hírek pedig, érdekes fordulatot vettek.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Velünk történt


szerző:
2015.05.11. 10:50
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Egy este Dombóvári Istvánnal!

Különleges adással jelentkezik a Showder Klub: a színpadon most Dombóvári István veszi át a hatalmat, persze ő sem marad egyedül, segítsége is akad a humorkodásban. Egyetlen műsor sincs biztonságban! Vigyázat, Dombi támad!

Dombóvári István szuperhős jelmezben járja a várost

A Showder Klub sztárjától, Dombóvári Istvántól megszokhattuk már, hogy időről-időre előáll egy újabb meghökkentő ötlettel, de azt, hogy egyszer majd szuperhős jelmezben járja a várost, álmunkban sem gondoltuk volna. Néhány nappal ezelőtt pedig pontosan ez történt.

Reflektor 15-05-08


szerző:
2015.05.09. 01:35
Reflektor 15-05-08

Reflektor: Bemutatjuk Dé Mant, a magyar szuperhőst. Pálinger Katalin támogatja az utánpótlást.

Genyó kommentek - 2. adás


szerző:
2015.04.05. 16:03
Genyó kommentek - 2. adás

Állj ki és dumálj! A kommentelők tutira nem kímélnek!

Showder - Taknyos zombik és bezárt boltok bűvkörében

Némi politika, stílus-tanácsadás, gyerekes zombiskodás és kellemetlen UFO-kalandok is akadtak a Showder új évadának második részében. Csemegézzetek velünk a legjobb poénokból!

Dombi küzdelme a béna felismerőkkel

Részlet a 15. évad 2. részéből:

A tévé rajongókat hoz és felismerőket. De mit tesz a stand upos, ha valaki mást látnak benne vagy éppen csak valakit, akiről nem tudják, hogy ki csak, hogy izé őő az a muki a tévéből? Átverés átverés hátán.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

UFO-szex és Pataki Attila elméletek á la Dombi

Részlet a 15. évad 2. részéből:

A földönkívüliek néha átruccannak hozzánk, hogy meglátogassanak embereket... fényéveket utazni, hogy...? És akkor Pataki Attila?

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Dombóvári István


szerző:
2015.03.30. 22:00
Dombi nem kegyelmezett a celebeknek

Részlet a 14. évad 2. részéből

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Zenés őrület a Showder Klub színpadán

Kiss Ádám visszatért, és elárulta, hogyan shoppingol kedvese, Dombi célba vette a celebeket. Sulyok Pétertől többek között azt is megtudtuk, miért egy kategória a vak és a pornószínész a társadalom számára. Kovács András Péterék zenés műsora pedig hab volt a tortán...

Reflektor 14-04-30


szerző:
2014.05.01. 00:10
Reflektor 14-04-30

Reflektor: Dombóvári Istvánt megizzasztották a kézis lányok. Összeálltak az X-Faktor győztesei.

Showder Klub 13-12-01


szerző:
2013.12.01. 23:45
Showder Klub 13-12-01

Showder Klub: Stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra!

Showder Klub 13-05-13


szerző:
2013.05.13. 23:45
Showder Klub 13-05-13

Showder Klub: Stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra!

Showder Klub 12-11-26


szerző:
2012.11.26. 23:40
Showder Klub 12-11-26

Showder Klub: Stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra!

Showder Klub 12-11-19


szerző:
2012.11.19. 23:40
Showder Klub 12-11-19

Showder Klub: Stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra!

Showder Klub 12-11-12


szerző:
2012.11.12. 23:40
Showder Klub 12-11-12

Showder Klub: Stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra!

Showder Klub 12-11-05


szerző:
2012.11.05. 23:35
Showder Klub 12-11-05

Showder Klub: Stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra!

Showder Klub 12-10-29


szerző:
2012.10.29. 23:40
Showder Klub 12-10-29

Showder Klub: Stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra!

Reflektor 12-08-13


szerző:
2012.08.14. 01:05
Reflektor 12-08-13

Reflektor: Szupersztárok Budapesten. Véget ért a 20. Sziget Fesztivál.

Showder Klub 12-05-21


szerző:
2012.05.21. 23:35
Showder Klub 12-05-21

Showder Klub: Stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra!

Showder Klub 12-04-23


szerző:
2012.04.23. 23:40
Showder Klub 12-04-23

Showder Klub: Stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra!

Fókusz 12-04-12


szerző:
2012.04.12. 20:50
Fókusz 12-04-12

Fókusz: Döbbenet - Kórházba került Veronika, miután Cristofel a lány édesanyja szerint súlyosan bántalmazta. Mesés karrier - A világ fotósai keresik. Bemutatjuk a csodaszép Szikszai Johannát, aki akár a következő magyar szupermodell lehet. Kínos pillanatok - Nem kímélték Nagy Ferót a sztárvendégek. Ott voltunk a legújabb show-műsor forgatásán.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 12-02-15

Valóvilág5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Vera könnyek közt ajándékozta meg Attilát. Bár az Összeférhetetlent megdöbbentette a gesztus, ő is Verának készített ajándékot a szerelem napjára. Stand-uposok érkeztek a Villába, a lakók is kipróbálták magukat humoristaként. Majd ismét Kiválasztás volt, még a védett Fecó sem maradhatott nyugodt, mert tudta, egyenlőség esetén ő küld valakit párbajozni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való