KERESÉS search-close

dráma

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "dráma"

Vívódó Macbeth a Szkénében

A lélek vívódása jelenik meg William Shakespeare egyik legismertebb tragédiában, a Macbethben. A királygyilkosságról szóló darabot most a budapesti Szkéné Színházban mutatták be különleges feldolgozásban. A színészeknek nemcsak a szövegükkel kellett megbirkózni, hanem a díszletek mozgatását is pontosan meg kellett tanulniuk.

Családi dráma: mindenkit meg akart ölni

Megrázó tudósítás!
Családi dráma a Veszprém megyei Káptalanfán. Volt élettársára és annak családjára támadt egy osztrák férfi csütörtökön este, több lövést is leadott. A 22 éves lány édesapja meghalt, 3 éves húga és ő életveszélyesen, édesanyja súlyosan megsérült végül a támadó magával is végzett. A lövöldözés előtt tüzet gyújtott a család otthonában. A rendőrség szerint a támadót elhagyta párja és hazaköltözött szüleihez, ő azonban utána ment.

Barátok közt: ezek voltak a legdurvább halálesetek!

Rengeteg emlékezetes és izgalmas pillanata van a sorozatnak, vagyis ki ne emlékezne Magdi anyus balesetére, Berényi András meggyilkolására, avagy Berényi Ákos zuhanására. Most összeszedtük azokat, melyekre a mai napig emlékezhetünk.

R. Kárpáti Péter: „Berényi Andrásnak csúfos halála volt!”

Hat évvel ezelőtt döntöttek úgy a Barátok közt készítői, hogy a jóságos építészmérnök karakterét kiírják a sorozatból. A színész élete akkor hatalmas fordulatot vett, és olyan mélypontra került, mint még soha.

A film, amit minden anya látni akar - Egy nap kritika

„Megnéztem az Egy napot” – meséltem múlt héten a kollégáimnak az ebédlőben. „Húú, azt én is meg akarom nézni!” -  vágta rá egyből Móni. Móni kétgyermekes anyuka, aki nemrég jött vissza a gyesről és vetette bele magát a munka és a család közötti végeláthatatlan balanszírozásba. És nem ő volt az egyetlen „anyuka-cipőben” járó ismerősöm, akinek egyből felcsillant a szeme a film hallatán. Érdekes: valahogy a legújabb szuperhősös akció –vígjátékoktól egyikőjük sem jön ennyire lázba. De vajon miért akarja mindenki mozivásznon is végignézni az életét?

Mentordráma a fiúk székesfeladata miatt

Kurokava Takayuki megosztotta a mentorokat. Gigi ragaszkodott hozzá, amivel Laci egyáltalán nem tudott egyet érteni. Ráadásul a 25 éven felüliek mentora olyan énekest állított fel, akit Laci mindvégig támogatott.

Nézd meg a produkciót!

Nem várt fordulat az X-Faktorban: Így állt össze Gáspár Laci csapata!

Gáspár Laci egyszerűen nem tudott dönteni arról, hogy kinek a helyére üljön le utolsó versenyzője. Ezért párbajt hirdetett, de ez sem hozta meg a várt eredményt, így újabb váratlan fordulattal kellett szembesülniük a lányoknak.

Nézd meg a produkciókat!

Ez a lány itt volt eddig? - Drámai székfoglalók

Miután elfogytak a székek, Arany Timi olyat énekelt, hogy nem is volt kérdés a sorsa. Ráadásul többek között Urbanovics Vivien és Tasi Dominika is csak ezután érkezett.

Mi lesz a végleges felállás? Íme!

Nézd meg a produkciókat!

Darab a civil kurázsiról


szerző:
2018.10.30. 18:47
Darab a civil kurázsiról

Valós történetet dolgoz fel a Diplomácia című dráma, amelyben a svéd konzul meggyőzi Hitler helytartóját, hogy nem szabad lerombolnia Párizst. A Rózsavölgyi Szalon új előadásában a diplomatát Alföldi Róbert alakítja, aki szerint a darab a civil kurázsiról szól.

X-Faktor: izgalmas pillanatok, és drámai jelenetek!

A helycserés válogatás nagyon idegtépő volt az X-Faktor táborban két évvel ezelőtt. Az utolsó pillanatban is volt, akinek fel kellett állni a biztosnak érzett helyről. Sőt egyikük már másodszor került ilyen helyzetbe, így ki is akadt mindenki: Gáspár Laci, a lány szülei, az énekes, és a többi mentor is.

Az X-Faktor: dráma, és ami mögötte van!

Az X-Faktor készítői egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy Nagy Krisztián feladta a versenyt. Hogy miért érezte úgy a fiatal férfi, hogy túl nagy falat neki az X-Faktor, azt ő maga mondta el a Fókusz kamerájának.

Joe sírva búcsúzott el Orsitól

Miután Orsi úgy döntött, hogy elhagyja édesanyjával Budapestet, megható búcsút vett Joe-tól és az albérlet lakóitól…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ismét egy megható történet az X-Faktor színpadán!

József megható története a mentorok és sok néző szemébe is könnyeket csalt két évvel ezelőtt az X-Faktorban, amikor felesége és kislánya visszaszerzéséért énekelt. A férfi még akkor szeretett bele Eszterbe, amikor mostohatestvérek lettek, a lánnyal azóta elválaszthatatlan lelki társak. Miért kellett mégis megküzdeniük egymásért? Erre voltunk kíváncsiak, amikor útnak indultunk, de akkor még nem tudtuk, hogy Sümegen vagy Jobbágyiban találunk rájuk.

HÍRADÓ ARCHÍV: A beszláni túszdráma

Fegyveresek foglalták el az észak-oszétiai Beszlán iskoláját 2004. szeptemberében. Túszul ejtették az évnyitóra érkezett szülőket, gyerekeket, tanárokat.

Hihetetlen, de igaz: Jim Carry újra a régi!

A világ egyik legnépszerűbb filmsztárja nehéz időszakon van túl, volt barátnője 2015-ös öngyilkossága miatt gyakorlatilag évekre eltűnt a nyilvánosság elől. A híres színész viszont egy évvel ezelőtt tűnt fel újra a Velencei Filmfesztiválon, egy dokumentumfilm premierjén. Tökéletesen kiszolgálta a fotósokat – előbb megvillantotta korábban is sokat szerepeltetett hátsóját, majd le is ült a fényképészek mellé – bátran állíthattuk tehát róla, hogy továbbra is rendkívül kamera érzékeny.

Rékasi Károly nagy bejelentést tett!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be a hírről, hogy véget ért Rékasi Károly kényszer száműzetése. A színész 2015-ben egy súlyos motorbaleset után, azaz két év után térhetett a Barátok köztbe és a színpadra is. Arról mesélt a Fókusznak, hogy élte meg a felépülést, és a baleset utáni időszakot.

 

Vivi:

Vasvári Vivien teljesen kiakadt Fecsóra, amikor párja neveletlennek nevezte a kislányát, Arianát. Konfliktusuk odáig fajult, hogy Vivi kijelentette: ha választania kell Fecsó és a gyerekei között, ő gondolkodás nélkül a kicsiket választja.

Zokogásban tört ki Sánta Laci felesége

A nagysikerű reality új évadában ezúttal kilenc pár költözik össze, hogy a Sebestyén Balázs által vezényelt, hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa? A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

Eredetileg így néztek volna ki a Hang nélkül szörnyei

Aki még nem látta az utóbbi idők egyik legjobb családi horrorfilmjét, gyorsan pótolja, mindenki más pedig kattintson!

Végre itt van a drámai „romkom”, amire vártunk?

Nagyon úgy tűnik, hogy idén novemberben több könnyes-szerelmes alkotás is vár ránk – igen, a Csillag születikre is utalunk. Ebbe a sorba áll most be Olivia Wilde és Oscar Isaac közös mozija is. Sírós love story érkezik…

Berényi Attila: „Ennek a házasságnak vége!”

Miután Juli bevallotta a férjének, hogy igazából kibe is szerelmes, azóta Attila az okokat és a válaszokat keresi.

Szulejmán: Hatice drámai pillanata!

Bizonyára mindenki emlékszik még Hürrem egyik igen erős ellenfelére, Szulejmán testvérére, Haticére. A fiatal szultána fülig szerelmes volt Ibrahim pasába, és nem bírta volna elviselni, ha valami bántódása esik férjének. Az egyik alkalommal mikor a pasának nyoma veszik, Hatice biztos benne, hogy Ibrahim meghalt, és szinte teljesen elszállt a a szultánából az élet. Megrázó pillanatot élhettek ét a nézők!

Szomorú titok: az ismert magyar zenekar koncertjén halt meg egy fiú!

Egy titokzatos dal, melyet 36 éve játszik a Karthago zenekar, egy fiú emlékére készült, aki a zenekar koncertjén halt meg. Sokan eddig úgy tudták, agyontaposta a tömeg. De mi történt pontosan? És ki volt ő valójában? Egy évvel ezelőtt utánajárt a Fókusz stábja!

Caramel megrázó hírt jelentett be

Megrázó hírt közölt kedd délután Molnár Ferenc Caramel rajongóival. Az énekes és felesége a közösségi média oldalukon jelentették be, hogy kislányuk Szofi leukémiás.

Barátok közt: tűz, könnyek, tragédia a ma esti részben!

Hihetetlen izgalmakra számíthatnak a sorozat rajongói, és ezt nemcsak mondjuk, hanem mutatjuk is!

Drámai feszültség A Konyhafőnökben

A Konyhafőnök versenyzői egyre kevésbé bírják az óriási nyomást és feszültséget. Ebből mutat egy kis ízelítőt a Fókusz stábja!

Félelem a szextől? Ez az új romantikus dráma bizony erről szól!

Saoirse Ronan egyre intenzívebben szárnyal a filmvásznakon a 2015-ös Brooklyn óta, erre pedig csak rápakolt az idei Lady Bird sikere. Most egy új romantikus filmet készített, aminek eléggé meglepő a témája.

Szerelem és dráma a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon egy váratlan fordulat borzolta a kedélyeket a Villában. A szerelmét, Edinát a múlt héten kiejtő Laci ismét kendőt kapott. Ő viszont az egyik legkarakteresebb társát hívta ki. Edina akkor már egyáltalán nem volt biztos benne, hogy jól tette, pedig korábban még ő javasolta ezt a fiúnak, csakhogy rájött, kintről nézve ez a játék egészen más.

Anikó Show 74. rész


szerző:
2018.02.16. 17:00
Anikó Show 74. rész

Te vagy a példaképem!

Anikó Show 66. rész


szerző:
2018.02.15. 17:00
Autólopás miatt vesztette el lányát

Dráma a tárgyalóteremben: sírva fakadt az az anya, akinek a lánya egy autólopás miatt halt meg Gödöllőn. A 24 éves nő meg akarta akadályozni, hogy elvigyék a kocsiját, belekapaszkodott, de az egy árokban borult és agyonnyomta. 

Anikó Show 52. rész


szerző:
2018.02.01. 17:00
Anikó Show 52. rész

Változol vagy költözöl!

Anikó Show 46. rész


szerző:
2018.01.31. 17:00
Anikó Show 46. rész

Szeretnék megbízni benned!

Anikó Show 48. rész


szerző:
2018.01.30. 17:00
Anikó Show 48. rész

Válassz! Ő vagy én!

Megkaptuk az idei év legfájdalmasabb romantikus filmjét!

Pontosabban az előzetesét. A sírós, szerelmes drámák mindig a szívünk közepébe találnak, most sem volt ez másképp Alicia Vikander és James McAvoy közös filmjével, a Submergence-szel.

Anikó Show 47. rész


szerző:
2018.01.29. 17:00
Anikó Show 47. rész

Én diktálom a divatot!

Anikó Show 33. rész


szerző:
2018.01.26. 17:00
Anikó Show 33. rész

Imádom a hobbimat!

Lilu: „Képtelenség feldolgozni egy-egy megrázó történetet”

A műsorvezető elárulta, hogy az elmúlt években mennyit változott a doku-reality sorozatnak köszönhetően, és mi a legnehezebb a forgatások alatt.

Anikó Show 31. rész


szerző:
2018.01.25. 17:00
Anikó Show 31. rész

Őrülten rajongok érted!

Anikó Show 16. rész


szerző:
2018.01.24. 17:00
Anikó Show 16. rész

Miért tetted ezt velem?!

Lélekjelenlét: ők a krízis pszichológusok!

Sürgősségi lélekellátás, katasztrófa pszichológia tulajdonképpen 2001. szeptember 11-e óta létezik. A speciálisan képzett, komoly elméleti tudással és érett önismerettel bíró szakemberek váratlan drámai események helyszínein segítenek. De biztosan van-e lélekjelenléte annak, aki elméletben minden helyzetre talál megoldást? Hogyan működik a krízis pszichológia, hogyan és miben segítenek a súlyosan traumatizált érintetteknek, erről számoltunk be 2017-ben, ezen a napon.

Anikó Show 28. rész


szerző:
2018.01.23. 17:00
Anikó Show 28. rész

Beteges gyűjtögető vagyok!

Anikó Show 36. rész


szerző:
2018.01.22. 17:00
Anikó Show 36. rész

Ne mondd meg, hogy mit csináljak!

Anikó Show 29. rész


szerző:
2018.01.19. 17:00
Anikó Show 29. rész

Nem tudlak elfelejteni téged

Anikó Show 24. rész


szerző:
2018.01.18. 17:00
Anikó Show 24. rész

Anorexiás vagyok!

Anikó Show 23. rész


szerző:
2018.01.17. 17:00
Anikó Show 23. rész

Tisztázzuk le a kapcsolatunkat!

Anikó Show 22. rész


szerző:
2018.01.16. 18:00
Anikó Show 22. rész

Leküzdöm a fóbiám!

Anikó Show 21. rész


szerző:
2018.01.15. 17:00
Anikó Show 21. rész

Zaklatnak a neten!

Anikó Show 12. rész


szerző:
2018.01.12. 17:00
Anikó Show 12. rész

Változz meg, különben vége!

Anikó Show 9. rész


szerző:
2018.01.11. 17:00
Anikó Show 9. rész

Szerelem első látásra!

Anikó Show 6. rész


szerző:
2018.01.10. 17:00
Anikó Show 6. rész

Szerelmes vagyok egy valóságshow hősbe!

Anikó Show 5. rész


szerző:
2018.01.09. 17:00
Anikó Show 5. rész

Fogadj el így, vagy hagyj békén!

Anikó Show 1. rész


szerző:
2018.01.08. 17:00
Anikó Show 1. rész

A kedvedért sem változom!

Anikó Show 61. rész


szerző:
2018.01.05. 17:00
Anikó Show 61. rész

Rajongok érted!

Anikó Show 83. rész


szerző:
2018.01.04. 17:00
Anikó Show 83. rész

Tragédia változtatta meg az életemet!

Egy újabb súlyos tragédia történt a Berényi családban!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon nyomozók csöngettek be az özvegy Berényi Júliához. A fiatal nő teljesen összetörve nyitott ajtót, ugyanis előtte nem sokkal történt a tragédia, András lezuhant egy tetőről és azonnal meghalt. A rendőrök viszont egy újabb ténnyel álltak elő, kiderült, András halála nem véletlen baleset volt.

Anikó Show 3. rész


szerző:
2018.01.03. 17:00
Anikó Show 3. rész

Youtube sztár vagyok!

Anikó Show 71. rész


szerző:
2018.01.02. 17:00
Anikó Show 71. rész

Se veled, se nélküled!

Anikó Show 64. rész


szerző:
2018.01.01. 17:00
Anikó Show 64. rész

Tehetségkutató az Anikó Show-ban!

Anikó Show 43. rész


szerző:
2017.12.29. 17:00
Anikó Show 43. rész

Kis kedvencem az életem!

Anikó Show 7. rész


szerző:
2017.12.28. 17:00
Anikó Show 7. rész

Ha nem fogysz le, elhagylak!

Anikó Show 81. rész


szerző:
2017.12.27. 17:00
Anikó Show 81. rész

Pöttöm Love

Anikó Show 125. rész


szerző:
2017.12.26. 17:00
Anikó Show 125. rész

Itt a karácsony, szent a béke!

Anikó Show 124. rész


szerző:
2017.12.25. 17:00
Anikó Show 124. rész

Téged kértelek karácsonyra!

Anikó Show 54. rész


szerző:
2017.12.22. 17:00
Anikó Show 54. rész

Kapcsolatom van egy másik világgal!

Anikó Show 67. rész


szerző:
2017.12.21. 17:00

Anikó Show 123. rész


szerző:
2017.12.20. 17:00
Anikó Show 123. rész

Jöttem, látlak, hazaviszlek!

Anikó Show 122. rész


szerző:
2017.12.19. 17:00
Anikó Show 122. rész

Te vagy a végzetem!

Anikó Show 121. rész


szerző:
2017.12.18. 17:00
Anikó Show 121. rész

Már nem az vagy, akit megismertem!

Anikó Show 120. rész


szerző:
2017.12.15. 17:00
Anikó Show 120. rész

Csak rajtad múlik, hogy együtt vagy külön!

Anikó Show 119. rész


szerző:
2017.12.14. 17:00
Anikó Show 119. rész

Mondd, miért alakult így?

Anikó Show 117. rész


szerző:
2017.12.12. 17:00
Anikó Show 117. rész

Itt az idő a változásra!

Anikó Show 116. rész


szerző:
2017.12.11. 17:00
Anikó Show 116. rész

Jöjj vissza hozzám!

Anikó Show 115. rész


szerző:
2017.12.08. 17:00
Anikó Show 115. rész

Kellesz nekem!

Anikó Show 114. rész


szerző:
2017.12.07. 17:00
Anikó Show 114. rész

Itt a vége, fogd fel végre!

Anikó Show 113. rész


szerző:
2017.12.06. 17:00
Anikó Show 113. rész

Ezt hozta a Mikulás!

Anikó Show 112. rész


szerző:
2017.12.05. 17:00
Anikó Show 112. rész

Most megtudod, hogy mit gondolok rólad

Anikó Show 111. rész


szerző:
2017.12.04. 17:00
Anikó Show 111. rész

Anya, te vagy az oka mindennek!

Micsoda? Éjjel-Nappal Budapest Szandikát feljelentették?

Négy évvel ezelőtt egy igen megrázó riportot készített a Fókusz a híres sorozat egyik szereplőjével, aki a szörnyű kutyatámadás óta először szólalt meg.

Anikó Show 110. rész


szerző:
2017.12.01. 17:00
Anikó Show 110. rész

Elegem van belőled!

Anikó Show 109. rész


szerző:
2017.11.30. 17:00
Anikó Show 109. rész

Fogadd el, hogy meleg vagyok!

Anikó Show 108. rész


szerző:
2017.11.29. 17:00
Anikó Show 108. rész

Hiányzol az életemből!

Anikó Show 107. rész


szerző:
2017.11.28. 17:00
Anikó Show 107. rész

Fogadj el így, vagy többet nem látsz

Anikó Show 106. rész


szerző:
2017.11.27. 17:00
Anikó Show 106. rész

Veled teljes a családom

Ez történt a Costa Concordia utolsó óráján - videó!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz megszerezte azt az eddig sehol be nem mutatott videót, melyet egy menekülő orosz turista készített a Costa Concodia fedélzetén. A megrázó képsorokon az egyetlen magyar áldozat látható, ahogy az utasoknak segít.

Anikó Show 105. rész


szerző:
2017.11.24. 17:00
Anikó Show 105. rész

Beleszerettem a hangodba!

Anikó Show 104. rész


szerző:
2017.11.23. 17:00
Anikó Show 104. rész

Unalmas a kapcsolatunk!

Anikó Show 103. rész


szerző:
2017.11.22. 17:00
Anikó Show 103. rész

Mindent megteszek, hogy az enyém legyél!

Anikó Show 102. rész


szerző:
2017.11.21. 17:00
Anikó Show 102. rész

Se veled, se nélküled!

Anikó Show 101. rész


szerző:
2017.11.20. 17:00
Anikó Show 101. rész

Ma megtudod az igazságot!

Anikó Show 100. rész


szerző:
2017.11.17. 17:00
Anikó Show 100. rész

Ma megtudod az igazságot!

Anikó Show 99. rész


szerző:
2017.11.16. 17:00
Anikó Show 99. rész

Pöttöm Love!

Kék csapat: „Simon a legjobb szívű szörnyeteg a világon!”

Drámai fordulaton mentek át a kék csapat tagjai, kifejezetten a konyhafőnökük, Simon. Két irtózatosan nehéz döntést is meg kellett hoznia, ő pedig feláldozta magát a csapatáért: mindenkit felküldött a galériára, ő pedig lent maradt. Erről a hihetetlen döntéséről kérdeztük a csapatát: Ákost, Ágit és Zsoltot.

Anikó Show 98. rész


szerző:
2017.11.15. 17:00
Anikó Show 98. rész

Hárman párban!

Anikó Show 97. rész


szerző:
2017.11.14. 17:00
Anikó Show 97. rész

Változz, vagy vége!

Anikó Show 96. rész


szerző:
2017.11.13. 17:00
Anikó Show 96. rész

Survivor

Anikó Show 95. rész


szerző:
2017.11.10. 17:00
Anikó Show 95. rész

Elég volt belőled!

Anikó Show 94. rész


szerző:
2017.11.09. 17:00
Anikó Show 94. rész

Nélküled senki vagyok!

Anikó Show 93. rész


szerző:
2017.11.08. 17:00
Anikó Show 93. rész

Hidd el, veled jobb az életem!

Anikó Show 92. rész


szerző:
2017.11.07. 17:00
Anikó Show 92. rész

Dalban mondom el!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való