KERESÉS search-close

drog

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "drog"

Drog, lövések és autósüldözés Prágában

Drámai jelenetek zajlottak le csütörtök délután a cseh fővárosban, ahol alig tudtak megállítani egy bedrogozott sofőrt. Az 52 éves férfi tövig nyomta a gázt, és minden piros lámpán áthajtott. Többször rálőttek, végül egy járőrkocsinak ütközve állt meg.

Fő utcai tragédia: megszólalnak az áldozat barátai

Május 10-én néhány tini egyikük érettségijét ünnepelte egy bérelt Fő utcai lakásban. Mindannyian drogoztak, köztük a 17 éves Ricsi, aki egyszer csak agresszív lett, majd kivetette magát az ablakon. Barátai a rendőröknek mesélték el, pontosan mi történt aznap éjjel, és hogyan élték meg a történteket. A felvételt az ORFK oktatófilmként használja majd.
A teljes riportot itt nézheti meg.

Fő utcai tragédia: megszólal az áldozat apja

Május 10-én néhány tini egyikük érettségijét ünnepelte egy bérelt Fő utcai lakásban. Mindannyian drogoztak, köztük a 17 éves Ricsi, aki egyszer csak agresszív lett, majd kivetette magát az ablakon. Édesapja a rendőröknek mesélt a fiáról. A felvételt az ORFK oktatófilmként használja majd.
A teljes riportot itt nézheti meg.

A Fő utcában történt tragédia eddig nem ismert részletei

Május 10-én a Fő utcában néhány tinédzser bulizott együtt, az egyik fiú érettségijét ünnepelték. Az este azonban tragédiával végződött, egyikük, a 17 éves Ricsi kiugrott az ablakon, és néhány nap múlva a kórházban meghalt. Azt eddig is lehetett tudni, hogy a tinik drogoztak, és ez járulhatott hozzá Ricsi halálához, de a pontos részleteket most azok mesélik el, akik ott voltak aznap este. A fiatalok a nyomozást végző rendőrök kérésére tárták fel az este legapróbb részleteit, és ebből oktatófilm készült, hátha elkerülhetőek lesznek a hasonló tragédiák. Főleg úgy, hogy mostanában Magyarországon a drogprevenció gyakorlatilag megszűnt létezni.

Előzetes: A tragédiával végződő Fő utcai buli éjszakája

Drogozott, majd meghalt egy 18 éves fiú. A barátai a rendőröknek mesélték el, hogy mi történt.

Drogot fogyaszthatott az a sofőr, aki halálra gázolt egy kerékpárost

Információink szerint pozitív lett a drogtesztje annak a fiatalnak, aki halálra gázolt egy kerékpárost pénteken a Pest megyei Szadán. A biciklis a zebra melletti kerékpárúton akart átmenni az út túloldalára. Az autó sofőrje az eddigi vizsgálatok szerint a megengedettnél jóval gyorsabban mehetett.

Bedrogozva vezetett, két utasa halálát okozta

Öt év börtönt kapott és 8 évre eltiltották a vezetéstől azt a 28 éves férfit, aki bedrogozva vezetett, emiatt két utasa halálát okozta az M1-es autópályán még 2019 februárjában. Az ügyészség szerint a bódult férfi nem tartotta be a követési távolságot, emiatt ment neki egy kisteherautónak. Az is kiderült róla, hogy korábban már okozott halálos balesetet, ahol segíteni sem állt meg. Emiatt 3 év börtönt kapott, de szabadulása után öt eljárás is indult ellene, mert jogosítvány nélkül vezetett.

Kábítószertől halt meg az 5 hónapos baba

Kábítószertől halt meg egy 5 hónapos baba még 2018-ban, az anya ellen most emeltek vádat gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Akár öt év börtönt is kaphat. Az ügyészség szerint a kislány halálát amfetamin okozta, de azt nem tudják, hogyan került hozzá. Az anya és élettársa drogozni mentek egy szállodába, akkor történt a tragédia.

Előzetes: Borsdoból indult és pár hónap alatt 25 áldozatot szedett

Olcsó, brutális és a legszegényebbek között pusztít. Borsdoból indult és pár hónap alatt 25 áldozatot szedett. Kínok között halt meg, aki a bikából fogyasztott.

Napi akár háromszázezer forintot is kerestek a Pest megyei drogkereskedők

Napi akár háromszázezer forintot is kerestek a Pest megyei drogkereskedők, a rendőrök a héten több bandára is lecsaptak. A gyanú szerint a bűnszövetkezetek osztoztak a piacon, de néha egymással is üzleteltek. Összesen 17 embert kaptak el a rendőrök. Szerintük most egy jó darabig hiánycikk lesz a kristály nevű pszichoaktív anyag Pest megye dél-keleti részén.

Előzetes: Azért kelnek útra, hogy leszereljék a zaklatókat

Éjszakai őrjárat a lányok védelmében. Azért kelnek útra, hogy leszereljék a zaklatókat. | Aggresszió és félelem a belvárosi éjszakában. Drogosok és részegek - a járvány csak rontott a helyzeten.

Újabb áldozata van a „bikának”

Újabb áldozatot szedett a bika néven ismertté vált drog. Hétfőn este egy 22 éves tarnazsadányi fiatal halt meg, miután feltehetően ezt a szert használta. Az áldozat édesapja azt mondta, a fia a halála előtt izzadt, remegett, majd görcsbe rándult. Az új drog megjelenéséről augusztusban számolt be a rendőrség. Tájékoztatásuk szerint szeptember végéig legalább 21 ember halálát okozta a szer.

200 milliós drogügy: egy 70 éves asszony is a banda tagja volt

Lezárult a nyomozás, vádemelést javasol a rendőrség a 200 milliós drogügyben. Tavaly januárban csaptak le egy négytagú bandára, akik a gyanú szerint Hollandiából behozott kábítószert árultak országszerte. A csoport tagja volt egy 70 éves asszony és a fia is. Ők ketten évekkel korábban már lebuktak hasonló bűncselekménnyel. Így visszaesőnek számítanak.

Nemzetközi kábítószer-kereskedő hálózatra csaptak le a kommandósok

Nemzetközi kábítószer-kereskedő hálózatra csaptak le kommandósok Budapesten. Több helyszínen egyszerre razziáztak. A gyanúsítottaknál kokaint és marihuánát találtak, összesen 14 millió forint értékben. A drog nagy részét az egyik bandatag belvárosi szórakozóhelyén árulták.

Drog miatt volt a tömegverekedés, 20 ember ellen emeltek vádat

20 ember ellen emelt vádat az ügyészség az egy évvel ezelőtti ráckevei tömegverekedés miatt. Két család tagjai estek egymásnak botokkal, vasvillával, késekkel. Már azt is lehet tudni, hogy miért. Az ügyészség szerint egy rosszul sikerült drogügylet miatt. A verekedésben egy embert vasvillával szúrtak fejbe. Az ügyészség a 20 emberből 17 embert börtönbe küldene.

Váratlan fordulat: mit rejteget Gergő?

Szonja érdekes dologra bukkan testvérének céges iratai között…   

Bika: Órákig tarthat a haláltusa a legújabb pszichoaktív szer használóinál

Órákig is haldokolhatnak a legújabb kábítószer használói - ezt mondta az RTL Híradónak Funk Sándor addiktológus. A szakemberek egyre többet tudnak a bika néven ismertté vált anyagról. Kiderült, hogy a szer olyan erős idegméreg, amely kómához hasonló állapotot idéz elő, és minden használatkor károsítja az agyat. A rendőrök ezért különösen figyelnek az ezzel kereskedőkre. Az elmúlt tizenkét napban hét dílert kaptak el.

Október 22-től érkezik a mozikba a Toxikoma

Október 22-től érkezik a mozikba a Toxikoma című új magyar nagyjátékfilm, ami Herendi Gábornak, a Kincsem és a Valami Amerika filmek rendezőjének, a legújabb munkája.A film egy igazán megrendítő, jórészt igaz történetet mutat majd be a nézőknek, Szabó Győző életének legnehezebb időszakát, amikor 9 évig élt a drogok fogságában.

Új, gyilkos drog jelent meg, már 11 ember halt meg miatta

Új, gyilkos drog jelent meg - a rendőrök szerint május óta már 11 ember halt meg miatta Magyarországon. Az új pszichoaktív vegyianyag Kínából származik és a legolcsóbb egyben a legveszélyesebb kábítószer. Az utcákon dohányra permetezve árulják vagy más növényi anyagot itatnak át vele. Hatása kiszámíthatatlan, de a meghalt fogyasztók többségénél előbb őrjöngést, majd eszméletvesztést és görcsös rohamokat okozott.

Drog került Gergő vacsorájába

Itt a vége? Bartha számára nincs visszaút?

Egy kiló drog volt a gyomrában

Életveszélyes csempészet! Egy kilónyi kábítószert próbált a gyomrában Budapestre csempészni egy nigériai férfi. A viselkedése lett gyanús a reptéren, a vámosok ezért átvizsgálták a csomagjait, de semmit nem találtak. Ezután kórházba vitték, ahol kiderült, hogy a drog a testében van.

Drogot, fegyvereket és alkatrészeket találtak egy miskolci vállalkozó telephelyén

Lopott luxusautókból származó alkatrészeket, rengeteg kábítószer- alapanyagot és gépfegyvereket is találtak egy miskolci vállalkozó telephelyein - az ügyészség szerint. A múlt héten fogták el, azóta letartóztatták. A készenléti rendőrség a férfi több ingatlanán és a lakásán is házkutatást tartott. Kábítószerkereskedelemmel, lőfegyverrel való visszaéléssel és orgazdasággal gyanúsítják.

Mit mutatott Nunkovics Tibor?

Lemondásra szólítja fel a jobbikos Nunkovics Tibort Deutsch Tamás fideszes Európai Parlamenti képviselő. Tegnap az országgyűlésben Deutsch Tamás felszólalása alatt az ellenzéki politikus a kormánypártiak szerint antiszemita jelzést tett. Nunkovics Tibor azt mondta, nem a politikus zsidó származására utalt, hanem arra, hogy szerinte drogozhatott.

Térfigyelő kamerák kereszttüzében árulta a drogot

Térfigyelő kamerák kereszttüzében árult varázsdohánynak nevezett drogot egy nő Budapesten, a Bosnyák téren. A rendőrök nem csak őt, hanem vevőit is elkapták. Ők azt mondták, hogy adagonként ötszáz forintot fizettek a rendkívül veszélyes kábítószer egy grammjáért. A drogterjesztőnél több mint 1 millió forintot és eurót is találtak. Őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

Bedrogozva össze-vissza autózott egy 24 éves nő

Videón a drogos sofőr! Bedrogozva ült autóba egy 24 éves nő még májusban, az ámokfutásáról egy mögötte haladó autós készített videót, amit most tettek közzé. Ezen az látszik, hogy többször átsodródik a szembejövő sávba, máskor szinte állóra fékez a főút közepén. 20 kilométert hajtott így a 6-os főút mecseki szakaszán, de megúszta a balesetet. A rendőrök Bonyhád közelében fogták el, most szemtanúk jelentkezését várják.

Egyszerre három megyében csaptak le egy bűnszervezet tagjaira

Rézeladásból a kábítószer üzletbe - rokonok terjeszthették a drogot, három megyében csaptak le egyszerre a rendőrök a TEK-kel közösen. A bűnszervezet központja Győrben volt. Néhány tag korábban rézeladások kapcsán 6 milliárd forint áfát csalt el. 2013-ban buktak le, a rendőrség szerint utána tértek át a kábítószer-terjesztésre. Eddig 7 embert tartóztattak le, ékszereket, autókat, ingatlanokat foglaltak le tőlük.

Örül, hogy a családjával lehet a házi őrizetbe került holland drogárus

Örül, hogy a családjával lehet, és egy év után a barátnőjével aludhatott. Ezt mondta az RTL Híradónak a hétfőn házi őrizetbe került holland fiatal. A 23 éves férfi társával tavaly a Sziget Fesztiválon árult 100 millió forint értékű drogot. Öt év fegyházbüntetést kaptak és a bíró úgy döntött, hogy mostantól nem kell a börtönben várni ügyük folytatását, még az éjjel kiengedték őket. Az ügyészség mindkét döntés ellen fellebbezett.

„Nem dílerek, csak hibáztak”

Nem bűnöző a fia, de óriásit hibázott és ezzel tönkretette az életét - ezt mondta az egyik holland fiatal apja, aki öt év fegyházbüntetést kapott barátjával együtt azért, mert tavaly kábítószert árult a társával a Sziget Fesztiválon. Százmillió forint értékű droggal jöttek a fesztiválra, még árlapot is nyomtattak. A fiú a holland nemzeti atlétikai válogatott tagja. Az ítélet nem jogerős, az ügyész súlyosbítást kért.

Chipses dobozokba és üdítős palackokba rejtett drogot a díler

Üdítős palackokba és chipses dobozokba rejtette a drogot egy díler. Nemcsak őt hanem három társát is elfogtak a rendőrök, már őrizetben vannak. A nyomozók szerint kokaint árultak, és marihuánát is terjesztettek Budapesten valamint Pest megyében. Egyikük házában valóságos ültetvényt számoltak fel. Fél kiló kokaint és 7 millió forintot is találtak a nyomozók.

Ittasan és drog hatása alatt gázolhatta halálra az árokparton füvet nyíró férfit

Börtönbe küldené az ügyészség azt a férfit, aki a vád szerint ittasan és drog hatása alatt gázolt halálra egy árokparton füvet nyíró férfit tavaly októberben a tolna megyei Kétyen. A gázolással vádolt férfi a baleset után még kötekedett is az áldozatot megmenteni próbálókkal.

ZACHER GÁBOR: „Megkínálni meg fogják, a kérdés, hogy a gyerek elfogadja-e”

Gyerekbetegségek megelőzéséről és korai felismeréséről, alkohol és drogprevencióról tartanak online felvilágosító konferenciát szülőknek a Semmelweis Egyetemen. Zacher Gábor toxikológus a drogokról és az alkoholról fog előadást tartani. Az adatok szerint az alkohollal már 12-13 évesen találkoznak a fiatalok, és akár tudatmódosító szerekkel is. Hogyan készülhet fel a szülő az ilyen helyzetekre?

Katonai teherautóban termesztették a drogot

Kiszuperált katonai teherautóban is termesztették a marihuánát a dílerek. A rendőrök egy hat fős bandát fogtak el Pest megyében és Budapesten. Több, mint 60 millió forint értékű drogot foglaltak le, négy ültetvényt is találtak. A gyanúsítottak közül többen egy család tagjai. Ketten többször is voltak már büntetve.

Aliz meggondolatlanul veszélybe sodorja Krisztiánt

Kétségbeesésében törvénytelen megoldással kényszerítené maradásra férjét…

Csaknem 300 millió forint értékű metamfetamint foglaltak le a rendőrök

Csaknem 300 millió forint értékű metamfetamint foglaltak le a rendőrök a Fejér megyei Tordason. A nyomozók két magyar és egy szerb férfit értek tetten a droglaborban. Akár 10 évre is ítélhetik őket. A házban annyi kábítószert állítottak elő, hogy a felszámolást a rendőrök szerint az egész fővárosi drogpiac megérzi.
A rendőrség által készített felvételeket itt nézheti meg.

Buli közben csaptak le rájuk

Éppen buliztak, amikor lecsapott rájuk a rendőrség. Kábítószerrel való visszaélés miatt indítottak eljárást egy társaság ellen, amelynek tagjai a rendőrök szerint nagyvárosokban terítették a drogot. Amfetamint, extasy tablettát, marihuánát és rengeteg készpénzt is találtak náluk. Az ügyben Budapesten és Miskolcon összesen négy embert fogtak el. 

Részegen, drog hatása alatt ölhetett a Deák téri késelő

Részegen, drog hatása alatt ölhetett a Deák téri késelő - ezt a fiú anyja mondta a Borsnak. Szerinte a gyilkossággal gyanúsított fia sosem volt agresszív, és mindig rendesen viselkedett. Anyja úgy gondolja: a tudatmódosító szerek miatt késelhette halálra áldozatait, két fiút. Barátai azonban arról beszéltek, hogy az egész környék rettegett tőle, mert mindenkibe belekötött.

Összehangolt akcióban csaptak le a terrorelhárítók

Lőszereket is találtak annál a drogdílernél, akire egy összehangolt akcióban csaptak le a terror-elhárítók Kerepesen. Nem csak ott, egész Pest megyében árulhatta a pszichoaktív szereket. Milliókat keresett így. 10 vevőjét is elkapták, akik rendszeresen vásárolhatták tőle a drogot. Így a Kréta és a Kristály fantázianevű szereket is. Ezek veszélyesek, és akár halált is okozhatnak.

Drog miatt ugorhatott ki az ablakon a 17 éves fiú

Drogtól válhatott agresszívvá az a 17 éves fiú, aki szombat éjjel életveszélyesen megsérült Budapesten, miután kiugrott egy Fő utcai, második emeleti lakásból. Barátaival buliztak, előtte egyikük  többféle kábítószert vásárolt, elfogták a dílert. A fiú a buliban egy idő után törni-zúzni kezdett, és ki akart ugrani az ablakon. Másodjára már nem tudták visszafogni. Életveszélyes az állapota.

Ebből baj lesz! Luca rossz embert drogozott be

Úgy tűnik, nem voltak elég óvatosak és figyelmesek a lányok…

Ijesztő: Luca összeesett a drogtól

A fiatal lány az utolsó pillanatban értesítette Szonját arról, hogy nagyon nincs jól – a következő percben pedig el is veszítette az eszméletét.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Zoknijába rejtette a drogot, de lebukott

A zoknijában rejtegette a drogot, de lebukott a díler. Igazoltatás közben lett gyanús Budapesten, ekkor került elő a ruhája alól a fehér por. Később a lakásán is találtak kábítószert: extasyt és speedet. A pincében pedig nagyüzemben termesztett marihuánát. A gyanú szerint eladásra szánta az összesen 10 milliót érő drogot. 

Nórát teljesen lesokkolja Aliz megjegyzése

Az ügyvédnő szóhoz sem jut, amikor megtudja, hogy titokban mit is csinál Bandi.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Drog hatása alatt vezetett a halálos balesetet okozó sofőr

Többféle drogot is fogyasztott az a sofőr, aki halálos balesetet okozott 2017 tavaszán Monor közelében. Átsodródott a szemből érkezők oldalára a 4-es úton és ott ütközött össze egy autóval, amiben egy öttagú család utazott. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek, köztük egy 2 éves gyerek. A nő ellen most emelt vádat az ügyészség, akár 8 évet is kaphat.

Nagymama árulhatta a drogot Karancskeszin!

A rendőrök kedden egy hatvan éves nőt fogtak el, gyanújuk szerint az elmúlt két évben több mint százan vettek tőle úgynevezett varázsdohányt. Aznap, amikor őt elfogták, egy budapesti kábítószererjesztő banda tagjaira is lecsaptak. A szervezet vezetője a fagyos hajnalon mezítláb menekült a rendőrök elől, hóna alatt egy dobozzal, amelyben drogok voltak.  

DROGKERESŐ: Kutya szagolta ki a kábítószergyanús csomagokat

Drogot talált a kutya egy szlovák férfi autójában. Tegnap a Győr-Moson-Sopron megyei Vámosszabadinál ellenőriztek egy 32 éves férfit. Ruhája után autóját is átkutatták a rendőrök, ebben pedig egy négylábú is segített. Kristályos és por állagú kábítószer-gyanús anyagokat és a fogyasztáshoz szükséges eszközöket is találtak nála. A sofőrt megbilincselték majd drogtesztre vitték, ami pozitív lett. Kábítószer-birtoklás gyanúja miatt hallgatták ki.

Rozinának mentőt kellett hívnia Bencéhez

Bence újra padlóra került drogproblémája miatt... Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bencét teljesen padlóra küldték a drogok

Teó és Karola rémülten próbálták magához téríteni a drogoktól teljesen szécsúszott Bencét…

Karola Bencének: „Akármit csinálsz, nem hozza vissza a testvéredet…”

Ákosnak orvoshoz kellett mennie. Dávid bosszút akart állni Joe-n. Karola és Teó próbáltak segíteni Bencén.

Karola Bencének: „Tudom, hogy használsz valamilyen szert…”

Karola ismét megpróbálta jobb belátásra bírni Bencét…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Milán és Karesz Joe-hoz fordultak kölcsönért

Bella üzletelni akart Cheggával. Gábor elszúrta Lali esélyeit Virágnál. Bence majdnem lebukott Rozina előtt.

Drogot árult a négy tagú család

A szülők árulták a drogot, a gyerekek hozták a vevőket. Kábítószer terjesztő család ellen fejezték be a nyomozást a rendőrök Budapesten. Tavaly novemberben az egyik Hős utcai razzia során kapták el őket. Most négy ember ellen javasolnak vádemelést. Gyanújuk szerint a családtagok összesen 2900 adag drogot adtak el.

Bence teljesen elhagyta magát a drogok miatt

Bence titkolta barátai elől az állapotát. Dávid rájött, hogy segítségre van szüksége. Alesszia kapcsolatokat akart építeni.

AKCIÓ: Gyuláék drogcsempésznek álltak

A három rendőr magánakcióba lendült, majd Ritával és Miklóssal kiegészülve belevetették magukat az alvilági küldetésbe.

Kérdés, hogy mikor drogozott a gázoló

Nem ment el a tárgyalására a kokainos gázoló. Orvosa tanácsára maradt otthon. A nő 2016 novemberében gázolt halálra egy idős férfit a fővárosban. Otthagyta a helyszínt, majd mikor elfogták kokaint találtak a szervezetében. Közben a napokban újabb bűncselekménnyel gyanúsították meg. Még ősszel kapták el egy közúti ellenőrzésen, ahol engedély nélkül vezetett és mostanra kiderült: többféle drog is volt a szervezetében.

Lőszerekkel kereskedhetett, a terrorelhárítók mentek

Terrorelhárítók mentek egy miskolci férfiért, aki a gyanú szerint lőszerekkel kereskedett. Azután fogták el, hogy a rendőrök a napokban őrizetbe vettek egy kazincbarcikai férfit, őt kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják. Amikor átkutatták a lakását, nemcsak drogot, hanem hamisított potencianövelőket, doppingszereket és rengeteg éles lőszert is találtak.

17 milliárd forintot ért a drog

17 milliárd forint - ennyit ér az a több mint 730 kiló heroin, amit a napokban foglaltak le a szlovén és a magyar hatóságok. A szállítmány Iránból érkezett, jelentős részét a szlovéniai Koperben már lefoglalták, de 69 kilónyit tovább engedtek. A szlovén-magyar együttműködésnek köszönhetően eljutott egy budapesti férfihoz, akit ezután őrizetbe vettek.
A budapesti fogásról itt láthat még több felvételt.

Bevérzett az arca, olyan erősen nyomták a párnába a fejét a 83 éves asszonynak támadói

Bevérzett az arca, olyan erősen nyomták a párnába a fejét - ezt mesélte a híradónak az a 83 éves asszony, akinek a kirablóit most ítélte el a bíróság. A négytagú banda idős asszonyokat fosztott ki, egyiküket úgy megverték, hogy életveszélyes állapotba került kórházba. Hétfőn az előkészítő tárgyaláson két bandatagot ítéltek el, kettőjük ügyét pedig tovább tárgyalják.

Drogozhatott a férfi, aki két napja halálra késelte apját

Felmerült a gyanú, hogy kábítószer hatása alatt állhatott az a fiatalember, aki két napja halálra késelte apját Nyíregyházán. Információink szerint a rendőrök már vizsgálják, hogy drogozott-e. A 23 éves fiatal előbb egyik ismerősére támadt, majd az apjára is, aki tegnap a kórházban meghalt. Úgy tudjuk, fia azzal védekezik, szerencsétlen baleset történt. Akár életfogytiglant is kaphat.

Rendhagyó osztályfőnöki órát tartottak egy budapesti gimnáziumban

Iskolaudvaron adott el drogot, a rendőrök nemcsak őt hanem vevőit is elkapták. A kábítószer kereskedő egy órán belül bíróság elé állt, és 10 év fegyházra ítélték. Ezúttal nem éles helyzetben csaptak le a rendőrök. Egy II. kerületi gimnáziumban volt a rendhagyó osztályfőnöki óra, hogy megmutassák, mivel járhat egyetlen marihuánás cigaretta megvásárlása, és azt, hogyan működik az igazságszolgáltatás.

Öntudatlanul fetrengő emberek Miskolcon

Továbbra is mindennapos látvány Miskolcon a herbáltól öntudatlanul fetrengő, vagy zombivá merevedett emberek látványa - erre panaszkodnak a helyiek. Azt mondják, egyre rosszabb a helyzet.Szakemberek szerint mivel a dizájner drogok olcsók és könnyen beszerezhetők, ezért a hátrányos helyzetű fiatalok körében népszerűek leginkább.

Mi történt Misivel, csak nem betépett?

Bizony, nem csoda, hogy nem értette Zsóka, hogy mi történt az ő úrával, hiszen ilyet még senki sem látott a faluban...

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Guszti életét megkeserítik a tudatmódosító szerek

Zsolti az unokatestvérét szeretné jobb belátásra bírni, aki a kicsapongó életmódja miatt a családját is elveszítheti. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Országos hiánycikk egy gyógyszer, amely a drogról való leszokásban segíti

Országos hiánycikk egy gyógyszer, melyet ópiátfüggők használnak a leszokáshoz, hogy elvonási tüneteiket enyhítsék. Híradónknak nyilatkozott egy volt szerhasználó, aki azt mondja, a gyógyszer miatt tudott dolgozni és visszailleszkedni a társadalomba. Az általunk megkérdezett addiktológus azt mondta, ő már júniusban jelezte, a minisztériumnak és nagykereskedőnek is a hiányt. A gyógyszerészeti intézettől azt írták, behoznak egy másik készítményt az országba.

Külföldi sajtóban is megjelent a Borkai-ügy

"Szex, drog és korrupció" - ezekkel a szavakkal tudósított az osztrák és a német sajtó Borkai Zsolt ügyéről.
 

Csempészek segítettek az őket üldözőkön

Drogcsempészek mentettek ki a tengerből három spanyol csendőrt, akik éppen őket üldözték. A vizi hajsza ugyanis karambollal végződött, így estek a csendőrök a vízbe. A bírósági tárgyaláson bizonyára enyhítő körülmény lesz, hogy segítőkészek voltak a csempészek. Mindez azonban semmiség ahhoz képest, hogy három tonna hasis volt náluk.

Bence kiakadt, amikor Norbi drogot ajánlott neki és Ákosnak

Kata elárulta Bencének, hogy Ákos balesetét Norbi okozta közvetve…Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gumióvszerekben próbált kokaint csempészni az országba

Anyagi gondjai voltak, ezért vállalta, hogy egy bőröndöt Magyarországra hoz. Ezt mondta a rendőröknek az a drogfutár, aki februárban gumióvszerekben próbált kokaint csempészni az országba. A 300 darab óvszert - 60 millió forintnyi kábítószerrel - takarókba varrta bele. Azt állítja, nem tudta, hogy mi van a csomagjában.

Kukoricaföld közepén termesztett kábítószert

Tengernyi drogot rejtett a tengeri: a kukoricaföld közepén termesztett kábítószert egy orosházi férfi. A 3 ezer négyzetméteres drogültetvényből kívülről semmi sem látszott, mert körbeültette kukoricával. A rendőrök több mint 1100 tő kendert és a termesztéshez használt eszközöket foglaltak le a férfi tanyáján, a termesztő és segítői ellen büntetőeljárás indult.

103 millióért vett 6 kiló lisztet

Százhárom millió forintért akart kábítószert vásárolni egy férfi, de csak hat kiló lisztet kapott a pénzéért. A drog eladói több részletben kérték el a pénzt, az utolsó találkozóra azonban csak hat darab átcsomagolt - egyenként egykilós - lisztet vittek. A rendőrök múlt csütörtökön fogták el őket. Mivel kábítószer nem cserélt gazdát, a vásárló ellen nem indult eljárás. A csalóktól ötven millió forintnyi ékszert és luxusautókat foglaltak le. A maradék pénzt nem került elő.

Lelkileg megviseli a letartóztatás a Szigeten elfogott holland dílert

Lelkileg megviseli a letartóztatás a Szigeten elfogott holland válogatott sportolót. Ezt mondta Híradónknak a fiatalember ügyvédje. Őt és társát kábítószer kereskedelem gyanúja miatt tartóztatták le a múlt héten miután csaknem 100 millió forint értékű drogot találtak náluk és az autójukban. Úgy tudjuk, hogy Budapesten a Venyige utcában tartják fogva. Bár válogatott sportoló semmilyen különleges elbánást nem kap.

Tamás drogtesztnek vetette alá Diát

Tamás nem bízott Diában, ezért drogtesztet csináltatott a lánnyal…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karola: „Befejeztem a tetoválást!”

Karolát kellemetlen meglepetések sora érte. Bellának és Karesznak konkurenciája akadt. Tamás drogtesztnek vetette alá Diát.

A sátrukban árulták a drogot a Szigeten

Az eddig legnagyobb drogfogás a szigeten: két holland fiatalnál 5 millió forint értékű kábítószert találtak. Úgy buktak le, hogy a biztonsági őrök észrevették, nagy a jövés-menés a sátruk közelében. A kiporciózott, előre csomagolt adagokhoz árlista is készült.

A Hős utca után a József Attila lakótelepen herbáloznak

Verekedések, késelések, hangoskodás. Erre panaszkodnak a lakók a budapesti József Attila lakótelepen. A legolcsóbb kábítószert, herbált, vagy ismert nevén a varázsdohányt fogyasztó, főként fiatalok ugyanis nemrég odaszoktak a környékre - erről a 444 írt először. A Hős utcai razziák miatt mentek át a lakótelep mellé. Fényes nappal, a drogtól beállt fiatalok dülöngélnek arrafelé zombiként. A rendőrség azt írta, csütörtök óta több rendőr ellenőrzi a környéket.

Páraelszívóba és cumisüveg mellé is rejtettek drogot - lebuktak

Saját otthonában árult drogot egy középkorú tarnaörsi nő és 22 éves, várandós, kisgyermekes lánya. A tiltott szereket gondosan eldugták - a páraelszívóba, a melléképületbe és még a kislány cumisüvege mellé is rejtettek belőle. Két nappal ezelőtt buktak le, de nem csak ők. Még aznap őrizetbe vettek a rendőrök egy helyi párt is. A gyanú szerint ők is kábítószert árultak.

Hunor elhatározta: jó útra tereli drogfüggő barátját

A fiú szerint Martin élete a középiskola után kezdett „döcögössé válni”, és szenvedélybetegsége is jócskán megnehezíti a helyzetét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zita elhajtotta a bedrogozva segítségért könyörgő Diát

Zita elküldte Diát, aki segítséget kért egykori barátaitól, amikor egy srác rávette, hogy bevegyen valamit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dia bedrogozva szenvedett autóbalesetet

Tamás és Szofi elindították a válási eljárást. Diát újabb zaklatások érték.

Szabó Győző életének legnehezebb időszakát dolgozza fel a Toxikoma

Július eleje óta forog a Toxikoma című új magyar nagyjátékfilm, amely egy igazán megrendítő, igaz történetet mutat majd be a nézőknek, Szabó Győző életének legnehezebb időszakát, amikor 9 évig élt a drogok fogságában. A filmben a 30-as éveiben járó Győzőt, Molnár Áron alakítja. A hiteles alakítás érdekében a színész komoly kutatómunkát végzett a forgatás előtt: szociális munkásokkal és aktív szerhasználókkal is találkozott, de Győző is sokat segített neki abban, hogy minél jobban megértse a függők mindennapjait.

Ha tovább füvezel, elhagylak!


szerző:
2019.07.25. 18:00
Ha tovább füvezel, elhagylak!

Milán és a szerettei évek óta küzdenek a fiú függőségével. Barátnőjének most elege lett ebből és ultimátumot adott a fiúnak. Vajon Milán változtat Lizáért? A teljes adásból kiderül!

Drogügyből lett gyilkosság

Észrevette, hogy át akarja verni a droggal, ezért lőhette fejbe budapesti áldozatát a csantavéri bérgyilkosként elhíresült férfi. A bíróság szerint azt vallotta, hogy tavaly kokain helyett édesítőszert akart eladni a vállalkozónak, akit végül megölt. A szerb-magyar férfit múlt hét végén tartóztatták le, Magyarországon két gyilkossággal gyanúsítják. De összesen akár 5 embert is megölhetett Európa-szerte.

A pultos és a törzsvendégek keverhettek drogot a vendégek italába

Az ügyészség szerint így raboltak ki  turistákat egy budapesti bárban. Mobilt, bankkártyát és pénzt szereztek tőlük. A vendéglátóhely vezetője, egyik pultosa és több törzsvendég ellen is vádat emeltek. Akár 6-7 éves börtönbüntetésre is számíthatnak. 

Szenteltvízzel a kolumbiai bűnözés ellen

Szenteltvízzel próbálták kiűzni a gonoszt a kolumbiai Buenaventura városából. A rendhagyó ötlet a drogkartellek uralta település püspökétől jött. Eredetileg egy a hadseregtől kölcsönkért helikopterről zúdította volna az áldást a környékre, mivel azonban az lerobbant, egy tűzoltóautó platójáról saját kezűleg tisztította meg az utcákat és a lakókat a bűntől.

Egyre több a drogos Miskolcon

Egyre több a herbáltól, kristálytól öntudatlanul fekvő, vagy zombiként megmerevedve álló ember Miskolcon - erre panaszkodnak a helyiek. Az egyik városrészben azt mondják, mindennapos a látvány. A Híradónk által megkérdezett szakember szerint leginkább a fiatalok között népszerűek ezek a drogok. Azt mondja, a legfontosabb a megelőzés lenne.

 

Legfeljebb csak mentőt hívhatnak ön-és közveszélyes rokonukhoz

Kedden mesélt az RTL Híradónak egy 20 éves lány arról, hogy drogfüggő bátyja rettegésben tartja anyjukat és testvéreit. Az általunk kérdezett szakértők szerint ilyen esetben a család legfeljebb mentőt hívhat, de dönteni a pszichiátria orvosainak kell.

Menthetetlen az a drogos férfi, aki saját családjára támadt rá?

Hiába fojtogatta anyját és fenyegetőzött egy 31 éves drogfüggő veresegyházi férfi, nem kérheti a család, hogy tartsák pszichiátriai kezelés alatt. A férfi állapotáról Dr. Sofi Gyulát, igazságügyi -gyermekpszichiáter szakértőt kérdeztük. A Híradó teljes riportját ITT nézheti vissza!

HÁTBORZONGATÓ: Elmenekült a család a dühöngő fiú elől

Bátyja többször hasba szúrta magát és szétverte házuk berendezését – ezt állítja a férfi húga. A veresegyházi lány arról beszélt a Híradónak, hogy a bátyja évek óta drogfüggő. A család elmenekült a veresegyházi családi házból.

Ma van a kábítószer-ellenes világnap!

A drogfogyasztásról mint jelenségről, valamint a megelőzésről Dudits Dénes addiktológus szakemberrel beszélgettünk!

Orvosi marihuána - sokaknak segíthet, de itthon nem támogatják

A marihuánáról a legtöbb embernek a kábítószer jut eszébe. Pedig a kender meglehetősen hatékonyan enyhíti sok súlyos betegség tüneteit vagy az azokkal járó szenvedést. Az orvosi marihuána Magyarországon legálisan beszerezhető, de drága, és nincs rá állami támogatás, ezért kevesen használják.

Kiugrott a másodikról, ráesett egy autóra, majd meztelenül mászkált a járókelők között

Kábítószer hatása alatt állhatott az a férfi, aki kiugrott a másodikról és meztelenül járkált kedden délután Budapest belvárosában. A helyiek szerint az ilyesmi szinte mindennapos arrafelé. Miféle drog okozza ezt a viselkedést?

Részegen, bedrogozva gázolt az érdi férfi

Vádat emeltek az Érden, részegen, kokain hatása alatt száguldozó sofőr ellen. A férfi tavaly novemberben halálra gázolt egy embert. Mostanra kiderült: a 28 éves érdi sofőr a szűk kertvárosi utcában ötven helyett százharminccal hajtott és autója egy másik kocsival is ütközött.

Ismert asztaliteniszező az egyik gyanúsítottja a hétvégi kábítószerfogásnak

A rendőrök két helyszínen négy férfit értek tetten, akiknél több mint 17 kiló kábítószert foglaltak le. A sportoló ügyvédje azt mondta az RTL Híradónak, hogy védence júliusban Európa-bajnokságra ment volna. A négy férfit 30 napra letartóztatták, ellenük kábítószer kereskedelem miatt indult eljárás, amiért akár húsz évet is kaphatnak.

Pultosok árulhatták a drogot

A pultosok árulták a kábítószert a gyanú szerint egy belvárosi szórakozóhelyen Budapesten. A rendőrök péntek éjjel tartottak ellenőrzést egyszerre több kocsmában, az egyikben a drogkereső kutya kábítószert talált. Kiderült, hogy a kokaint és a marihuánát az ott dolgozó férfi és nő árulhatta.

A hajánál fogva rántotta le támadója ok nélkül a fiatal lányt!

A hajánál fogva lerántotta a földre, majd rugdosta, és egy kulcscsomóval ütötte támadója az Örs vezér terén – ezt állítja egy 16 éves budapesti lány. Miután brutálisan megverte a támadó, elfutott – a rendőrök azóta sem találják. A lány pedig rémálmokkal küzd. Az áldozattal készült teljes interjút ITT nézheti meg!

Egy gyár tetejéről hozták le az előlük menekülő férfit a rendőrök

Gyárépület tetején bújt el, tűzoltókosárral kellett lehozni. Mindezt videóra vették a rendőrök. A 29 éves férfi a rendőrök elől menekült Győrben szerda délután. Drogozott és a kocsijában is volt kábítószer, ezért megpróbált meglépni a járőrök elől.

Az összes bulizót elvitték

Az összes bulizót elvitték a rendőrök az egyik legnagyobb budapesti szórakozóhelyről vasárnap délután. Akkor már másodszor jártak ott, mert az előző éjjel is kábítószer gyanús porokat és növényi törmelékeket foglaltak le a bulizóktól. A parti azonban folytatódott, ezért mentek vissza, és második alkalommal már a bulinak is véget vetettek. A két akcióban összesen 53 embert vittek el. A hely vezetője szerint eltúlzott volt az akció, ezért feljelentést tett. A szórakozóhely vezetője itt mesél a történtekről!

Benkő-Benczúr Balázs: „Eltúlzott dolog, ami a razzia alatt történt!”

Az összes bulizót elvitték a rendőrök az egyik legnagyobb budapesti szórakozóhelyről vasárnap délután. Akkor már másodszor jártak ott, mert az előző éjjel is kábítószer gyanús porokat és növényi törmelékeket foglaltak le a bulizóktól. A két akcióban összesen 53 embert vittek el.

4 és fél kiló kábítószert foglalt le a rendőrség

Adták-vették a drogot, de üzletelés közben lebuktak. Három dílert és egy fogyasztót is elkaptak a héten Komárom-Esztergom megyében. Tatabányán két drogkereskedőre csaptak le a rendőrök, míg Oroszlányban a terjesztő és kuncsaftja bukott meg.

Erika és Bence ájultan találtak rá Boldizsárra

Miután Boldizsár nem válaszolt Bagoly egyetlen üzenetére sem, Bencével meglátogatták a fiút…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Flóra döntése miatt végleg bezárhat a fodrászat

Flóra úgy döntött, bezáratja az új fodrászatot. Bagoly aggódott az eltűnt Boldizsárért. Orsi próbálta elfolytani féltékenységét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való