KERESÉS search-close

dubajozás

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "dubajozás"

A sztárokat fenyegeti a dubajozás?

Egészen pontosan az alaptalan előítéletek. Hiába a valós szándék, az emberek már tele vannak sztereotípiákkal. Nádai Anikó még soha nem volt az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városában, de ami késik, nem múlik - saját bevallása szerint. Balázs úgy gondolja, a lányok nem kerülhetik el a megbélyegzést, ami a dubajozást (jelent esetben az odautazást) illeti.

Répás Lajos Magyarország modell nagykövete

1998 óta tart a szerelem Répás Lajos és a szépségversenyek között, ebben az évben vette át a Miss Hungary-t. Volt, amikor egy évben több versenyt is rendeztek, így az idei már a huszonötödik lesz, a kapcsolat tehát nagykorúvá serdült. Klapka György unokaöccse, merthogy ő az, egészen véletlenül csöppent a szépségiparba.

Répás Lajos a Mr. Hungary


szerző:
2015.11.13. 17:25
Répás Lajos a Mr. Hungary

1998 óta tart a szerelem Répás Lajos és a szépségversenyek között, ebben az évben vette át a Miss Hungary-t. Klapka György unokaöccse, merthogy ő az, egészen véletlenül csöppent a szépségiparba.

Fókusz 14-04-15


szerző:
2014.04.15. 18:30
Fókusz 14-04-15

Fókusz: Együnk parlagfüvet? - Tanácsok és módszerek az allergia ellen. Mire esküsznek a prüszkölő sztárok? Mindenki veszélyben! - Ellophatják az összes pénzünket és a titkainkat. Hogyan védjük meg az internetes adatokat? Rejtély, ami történt - Elkóborolt vagy elrabolták? A 11 éves Andrea pénteken tűnt el. Megszólal a villamosvezető, aki másnap megtalálta.

A Dubaj-botrány után újra a cicababák között

Falatnyi bikiniben flangáló cicababák lepték el a Margitszigetet. Az idei Miss Bikini szépségversenyt is az a Répás Lajos rendezi, akit nem is olyan régen még kerítéssel vádoltak. Felmentették, de a szép cicababákról nem tud lemondani!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való